Kazi
„Önálló éltet él a frikója”- jót nevettem. Sajna Gyopié is. Annyira kis idétlen a fején a bóbitával, de sajna amíg ne nő meg neki rendesen addig muszáj felkötni. Van hátul neki egy bazi nagy forgója és előre nől a feje tetején az összes haj a szemébe.
Gadevi
Pusztairól csak jókat hallottam, de nem tudok egyebet. 1x vizsgált még Gyopival fél időben az ügyeleten és nagyon szimpi volt.
Jól vagyok amúgy köszi, csak fura ez a sok mozgás…Gyopi nagyon lusti volt Nimóhoz képest. Úgy érzem ez sem egy sarokban ülős gyerek lesz….
Lili
Veled is szívesen találkoznék ám, csak valahogy soha nem úgy alakult eddig. Anyu annó a Hunyadiban lakott, csak akkor még nem ismertük egymást, de azóta Jakabon él. Aztán mi kiköltöztünk a városból Úrihegybe, ti meg Katonatelepre…de ami késik nem múlik!
Kisévi
Sztem elég sok kisévi lehet fent az iwiw-en…
Lina
Bízom benne h Lilinél elmúlik ez a bigyó és h nem lesz szükség az együttműködésére…
A munkahelyedre meg nagy ívben szarnék a helyedben (már bocsánat a kifejezésért)
Estelle
Nem az baj h Gyopi himlős lehet, hanem h rosszul jönne ki ha pont mire hazajönnénk a kórházból- jönne ki rajta…Lehet h rövidebb a lappangási idő, sztem ez is egyénfüggő. Amúgy füdés előtt hőemije volt, utána már határozottan melegebb volt. Nem is mértem (utálja) beadtam neki a lázcsillapítót és 6,45-kor már el is aludt. Remélem éjjel nem lesz gond. Apa éjszakás, de nem szeretném ha ki kéne hívni. Meglepődtem milyen gyorsan felmelegedett…most már talán hatott a gyogyi. Meg is nézem. Hál’ Istennek nincs gond.
Roz
Gyopinak is van a fején egy zsírmirigy, de nem nő szerencsére. Azért figyelem.
Gratula Reninek! Végre babázhat.
Kecsóné
Nálunk is nagy siker a fánk, de kapásból dupla adaggal érdemes csinálni, mert gyorsan fogy.
Bea
Ki az orvosotok?
A képnél meg az a rossz h elég nehéz több gyerkőcöt egy képrre varázsolni