Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyors helyzet jelentés!
Most beszéltem Reni anyukájával , reggel burkot repesztettek nála folyamatosan kapja a tágitót, ezért feküdnie kell , de még mindig csak 1 ujjnyinál tart.
Midenki szurkoljon neki hogy most már induljon el a kisbaba.

Kép
Kép
Kép
kecsone

gadevi-Engem is jelölj be légyszi! Én is fent vagyok Thiminél! Gyopinál is! :)
12.09-kor itt éppen sütött a nap...kevés ideig...kb 10 percig!Már esik sajna-bajna! :cry: És Alibaba egy tünemény kiscsaj, én sem vágatnám le a tündérfürtöket!!! :D
Pusztai: Nagyon rendes doki! De vállal még szülést? Mármint levezetést? :)

Kazi-Semmi jel! Majd lehet, hogy teliholdkor...
Tegyél Te is képeket a csajokról! :D Lari önálló életet élő frizkójáról! :lol:

Thimy-Nagyon jó a kép! Jana mivel foglalatoskodik olyannyira?
ÓÓÓ, ez a fránya himlő! :x Egyébként első trimeszterben a legveszélyesebb! De most sem használ! 3 hét a lappangás? Olyan sok? Nem rövidebb?

Kép
estelle26

Most láttam Kisévi hogy te is irtál róluk.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Lina:
Nem hangzik túl jól,de legalább baja nem lesz belőle!Mekkora amúgy a fibroma?

Kisévi:
köszi a tájékoztatást! :) Szorítunk neki++++++
kazi

[size=18]HAJRÁ RENI!!!!!Ügyik legyetek!!! :) [/size]

Kép
estelle26

Thymi
nagggyon jó ez a kép :) Anna meg Gyopi :lol: :lol: csúúúcs Kár hogy Jana csak "kicsit" látszik :)

Kazi
Nikinek anno nagyon gyorsan kijöttek a fogai 2-4 vel törtek elő és 1 évessen szinte az össze foga meg volt . Akkor a házio. azt modta hoyg biztos valmelyik gyógyszer amit szedett az gyorsítja ezt a folyamatot de most meg már nem szed semmit még is hamar elkezdtek potyogni a fogai már 3. nől neki vagy a 4. már követn isem tudom :) egyébként voltunk fogorvosnál és Ő is azt modta hoyg a hátsó rágok 8 éves kor körül jönnek ki hát kicsit beelőztünk :)

Lina
Eszembe jutott a cisztáról lehet hoyg emlékszel rá Ákosnak a tarkója felett egy kicsivel a koponya csonton van egy mogyoró nagyságú csomo az ilyen zsirmirigy szerű szintén ezt modták hoyg amig nem nől vagy nem okoz gondot nem bántják

Eszetella
ha nagyon kell át tudom vinni Őket a dédihez na de Ő is 70 éves már de szuperül bír velük egyébként . Bár betegen nem szívessen bízom rá Őket mert neki is ott van a férje aki ágyban fekvő beteg magáról is alig tud.... Anyum dolgozik anyósomék vidékiek de dédi mindig kéznél van, kivétel a péntek mert akkor kötelezően fodrászhoz megy és azt soha nem modja le :lol: :wink: .

Kép

Kép

Kép
roz23

MEGSZÜLT RENI

Kép
Kép
Kép
kecsone

Gratulálok neki és nagyon gyors felépülést és sok-sok tejcsit kivánok .

Találtam egy nagyon jo fánk receptet mi már több soron kiprobáltuk nálunk nagyon bejött.

FÁNK PILLANATOK ALATT

Hozzávalók:
15dkg liszt
1tojás
1cs sütőpor
2dl natur joghurt
pici só
a sütéshez olaj

Elkészités:a hozzávalókat összedolgozom, majd kanállal a forró olajba szaggatom. Porcukorral megszórom , lekvárral , vagy csokiöntettel kinálom.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Gratulálok én is Reninek!!! :D Valamit nem tudtok róluk????

Én "csak" Kecsónét talátam az iwiwen .Se Gadevit,se Kisévit nem :(

Kecsóné köszi a recit,lehet,hogy ma meg is sütöm! :)
kazi

Sziasztok!
Reniéknek szívből gratulálunk.kis Andrea 3550gr-al és 53 cm-el született.

Kinga mégsem a szilikonra allergiás.Most a latex cuminál is jöttek a tünetek.mindegy,hogy tápszert,anyatejet vagy vizet ivott.Doktornő azt mondta,hogy ez nem allergia,hanem nagyon érzékeny a bőre.Pozitív dermatózis. :shock: :(

KépKép
KépKép
sbea

Csajok!

Csak megerősíteni tudom, hogy Reninek megszületett a kislánya!!!!

Gratulálunk!!!!!

Kép
Kép
kisévi

Kazi
visszajelöltelek

Erszényest, Donoét,Dóra Katikáját és Andrist, Dettust, és Thimyt, bejelöltem

Kép
Kép
Kép
kecsone

Kisévi,köszi az infót!!! :D

Lina az altatás nagyon rosszul hangzik... :( Ne kerüljön rá sor!!!Azt én sem hiszem h egy 2és fél éves Picuri együttműködő lenne.... :lol:

Kecsone,Neked is!A fánk recit is!Holnap meg is valósítom.

Estelle,én is úgy tudom,h már csak terhegondozást vállal...nekem az pont elég lenne.

Roz,nem vagytok semmik,fog ügyben... :lol: És a Dédi se a heti fodrásszal!!!!!Irigylésre méltó és nagyon kedves. :lol:

Sbea.....mi is végigjártuk ezt a kálváriát,nem derült ki h mi volt a gond.Kipróbáltunk 1csomó felesleges kenőcsöt,ami inkább ártott mint használt,rengeteg alternatív mást.....de nem történt javulás.Magától múlik.......

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

A szülinaposnak nem is lehetne ennél szebb ajándéka!!!!!!!!!!!Isten hozta a Picurkát!!!!

gadevi

Estelle,Kisévi pü ment! :D

gadevi

Gadevi- Bejelöltelek! :) Kisévi bejelölsz? Kecsoné is!

De jó Reninek! Nagyon gyors volt! Fél óra!? :D
Akkor Reninek és Andikának BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!! :D

Thimi- Mozgással kapcsolatban: A barátnőm szoptat (augusztusban szült), és a hat hetes kontroll óta heti2X- 3X futni megy, mert szüksége van rá testileg, lekileg! És nagyon jó Neki. A tejcsivel sincs gond!Nem vagyunk egyformák! :wink:

sbea-Köszi az infót! Gyönyörű méretek! :D

Kecsone- Nagyon jól hangzik a recept! Ki fogom próbálni!
Holnap mi anyukámmal túrófánkot sütünk! :D

Roz-Nagyon aranyos lehet a Dédike! És jól teszi a fodrászkodást! Megérdemli! :lol:

Kép
estelle26

Húúúúú a fánk nagyon fini!!!!!DE DUPLA ADAGOT CSINÁLJATOK,mert szerintem kevés(nekünk legalábbis,mert mi nagykajások vagyunk :lol: )
kazi

juj, de jó...RENI ANDIKA Boldog SZülinapot:VÉgre++++

Kati! Köszi a recit 7végén én is kipróbálom, pont ma kerestem én is fánkos meg sütis reciket....annyira szeretem a sütiket, pfff nő is tőle az aminek nem kéne...mikor nyit a kondi itt???(költői kérdés volt)
lassan rám fér

Lili! akartam én is írni, picit várj az edzéssel, vagyis mait estelle írt az tuti jü (a mozgás miatt)l, de én nem mertem semmit csinálni annoa tejcsi miatt:(

megyek pancsi van

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Reni,gratula! Estelle Ti jöttök!

Kazi,pont ma reggel Hanna is mézit reggelizett-még a karácsonyiból maradt, és a kakaóscsigáját már este megette-és még,h nem szeret enni :oops: :? ....
Én meg fincsi túrósat csináltam, uannyi túró,mint liszt és margarin, összegyúr,egy éjre a hűtőbe tesz,kivesz,kiszaggat(pogi vagy rudacska),tojással megken, sajttal megszór, 210 C-on kb 20 percig süt.

Kecs, a fánk tök könnyűnek tűnik!

Gadevi cuki a csajszid nagyon!

Kép
seriff

Seriff,köszi :oops:
Ne teljesen értem a recepted...bár erről nem Te tehetsz :lol: ...szóval mi az h uannyi???dkg vagy mi???Köszi előre is!

gadevi

Gratulálunk mi is Reninek! :) Tényleg gyors volt. Évi, most Ti jöttök! :wink: Megy Veled Tamás?

Fánk recept kár volt.....én is kipróbálom holnap. :roll: :lol: Olyan édesszájú vagyok, hogy alig ehetek vmit. :oops:

Évi, bíztató, hogy nem hat a tejcsire a futás. Akkor hétfőtől megyek. :)

Lina, sajnálom. Remélem nem kell altatni Lilit.

Sztem Pusztai már semmit sem vállal. terhesgondozást sem.
birolili

Kazi
„Önálló éltet él a frikója”- jót nevettem. Sajna Gyopié is. Annyira kis idétlen a fején a bóbitával, de sajna amíg ne nő meg neki rendesen addig muszáj felkötni. Van hátul neki egy bazi nagy forgója és előre nől a feje tetején az összes haj a szemébe.

Gadevi
Pusztairól csak jókat hallottam, de nem tudok egyebet. 1x vizsgált még Gyopival fél időben az ügyeleten és nagyon szimpi volt.
Jól vagyok amúgy köszi, csak fura ez a sok mozgás…Gyopi nagyon lusti volt Nimóhoz képest. Úgy érzem ez sem egy sarokban ülős gyerek lesz….

Lili
Veled is szívesen találkoznék ám, csak valahogy soha nem úgy alakult eddig. Anyu annó a Hunyadiban lakott, csak akkor még nem ismertük egymást, de azóta Jakabon él. Aztán mi kiköltöztünk a városból Úrihegybe, ti meg Katonatelepre…de ami késik nem múlik!

Kisévi
Sztem elég sok kisévi lehet fent az iwiw-en…

Lina
Bízom benne h Lilinél elmúlik ez a bigyó és h nem lesz szükség az együttműködésére…
A munkahelyedre meg nagy ívben szarnék a helyedben (már bocsánat a kifejezésért)

Estelle
Nem az baj h Gyopi himlős lehet, hanem h rosszul jönne ki ha pont mire hazajönnénk a kórházból- jönne ki rajta…Lehet h rövidebb a lappangási idő, sztem ez is egyénfüggő. Amúgy füdés előtt hőemije volt, utána már határozottan melegebb volt. Nem is mértem (utálja) beadtam neki a lázcsillapítót és 6,45-kor már el is aludt. Remélem éjjel nem lesz gond. Apa éjszakás, de nem szeretném ha ki kéne hívni. Meglepődtem milyen gyorsan felmelegedett…most már talán hatott a gyogyi. Meg is nézem. Hál’ Istennek nincs gond.

Roz
Gyopinak is van a fején egy zsírmirigy, de nem nő szerencsére. Azért figyelem.

Gratula Reninek! Végre babázhat.

Kecsóné
Nálunk is nagy siker a fánk, de kapásból dupla adaggal érdemes csinálni, mert gyorsan fogy.

Bea
Ki az orvosotok?

A képnél meg az a rossz h elég nehéz több gyerkőcöt egy képrre varázsolni :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

thymi- Szász Kati a dokinénink. Ismered ugye? :) vagy neked nem ő volt?

Renivel minden oké. Holnap talán bejuthat baba-mamába. Sok a kismama. Most is csak a 2. emeleten jutott Neki ágy:) Front van

És akkor itt van Andi:

Kép

KépKép
KépKép
sbea

RENI
SZÍVBŐL ÓRIÁSI GRATULA!!!!! :D :D :D

TE JÓ ÉG de GYÖNYÖRŰŰŰ ez a kislány! :) :)
kirázott a hideg! :D :D :D

Estelle
RAjtad a sor! Nagyon happy lennék ha holnap születne meg a kis Mózes Mór! :D :D :D
Képet megkaptam és annyit elárulhatunk a többieknek :wink: :lol: , hogy gyönyörű szép és állati csini kismama vagy! :)
Válaszolok is ám (de nem ígérem melyik nap...holnaptól kezdődik nálunk az ünneplés...sokan vagyunk a családban januáriak :D

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
ma van Dani szülinapja, úgy ahogy a vonalzó mutatja? Ha igen, akkor sok boldog szülinapot kívánunk neki!!!

Reni,
gratulálunk a picilányhoz, nagyon édi!

Thymi,
a munkahelyre alapvetően szarok, lehet, hogy szóvá sem teszik, hogy ebben a hónapban már 15 napot leszek táppénzen, de majd a jövő havi fizunál lehet, hogy szívom a fogamat...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Reni,gratulálok a picilányhoz. Nagyon édes! Jó egészséget kívánok nektek! :D

https://babafalva.hu/tickers/n8u.png" alt="babafalva.hu vonalzó
border="0"/)BBcode

https://babafalva.hu/tickers/n8v.png(/img)(/url)BBcode
laimera

Reni: szívből gratulálok a kis Andihoz!! Nagyon szép baba!! :lol:

hajny: sajnálom, h összejött minden, pihizz, megértem hogy fárasztó volt a sok munka most!! :roll:

gadevi: nyugodtan jelölj be engem is. Legalább így én is látlak! :wink:

Bea: nekem is Szász Kati volt a doktornénim...
És mitől lehet ez az érzékenység Kingánál? Ugye majd kinővi....:roll:

KépKép
erszényes

Gadevi!

Szerintem se vágasd le Ali haját,olyan édi vele,Noéminek is kb. így áll a haja.Engem is nyugodtan bejelölhetsz ám,én nem tudom hogy keresselek.

Kecsóné,Laimera!

Vissza is igazoltalak benneteket iwiwen! :D

Kisreni!

Nagyon sok szeretettel gratulálok Nektek,pici druszámnak is,nagyon szép baba,sok egészséget,örömet sok-sok évig!

Sbea,Zsolti!

Mi az a pozitív dermatózis? :shock:

Lili!

De nem lehetek terhes! :lol: Miből gondolod,hogy igen?Te csajszi,tudsz valamit,amit én nem? :shock: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Reninek hatalmas Gratula,gyönyörü nagy kislány!

Don
szerintem Lili arra gondolt hogy gyógyi mellett is teherbe eshetsz.Én így értelmeztem.De ha nem akkor javíts ki Lili. :lol:

Gadevi
naon szép a kislányod,imádni való a kis fürtjeivel.Ne vágasd szerintem,sose vágattam én sem Annának,jó hosszú már neki.Majd lesz formája! :lol:

Lili
gyerekek jól vannak már?Te is?

Estelle
van egy sanda gyanúm,hétvégén babázni fogsz.Remélem!

Roz
azért nem rossz hogy ilyen gyorsan jönnek a fogai Adrinak.Nem fájlalja?Szegénykém! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztok!!!

figyi, bocsi, de csak átszaladtam az irományokat!!!!
sajna már nem tudom ki mit írt :roll:
megint szörnyű éjszakánk volt, most majd megyünk be a városba valami nyugibogyót venni. Levinek és nekem is.Most félóránként kelt, ordítva :cry:
ja, azt nem is mondtam, csámpizunk rendesen, úgyhogy kacsalábon forgó lábacskánk lett. :?
tegnap a barátnőmnél voltunk, nekiesett valaminek-valószínű a játszósdoboznak, pont a szeménél.A szemhéja kicsit berepedt, és ma reggelre nagyon bedagadt :cry: :cry: .

IWIW!!!
Kisévit nálam megtaláljátok, az első oldalon!A betűvel kezdődik a neve!
Remélem Évi nem haragszol érte :D
Új fórumozóink!
Aki fent van iwiwen engem is jelöljön ám be!!!!!
Kisévinél megtaláltok!!! :lol:

Reni!!!!
Gratula!
szép formás kiscsaj!Azok a mandulaszemek!

Lili!
majd írok iwiwen, ha Levi elaludt délben!

bocsi, de most nem tudok másnak írni, kezdődik a szokásos :? :roll:

ja Estelle!
Mózi? ma nem lesz kíváncsi az anyukájára?hogy érzéd?

Kép
adrienn021

Lili,a védőnőnk ajánlotta a dokit......a kórházban már tényleg nincs.Zsófival mi ujs?

Thymi,szerintem az nem is gyerek aki a sarokba ül. :lol: Gyopival minden ok?

GYÖNYÖRŰSÉGES ANDI BABA....... :D :D :D

Estelle még egyben??????????????

Daninak nagyon boldog szülinapot! :D

Erszényes,Donoé be vagytok ! :lol:

gadevi

Hajni, így értettem! :) Nem egy esetről hallottam....félek is, h. nehogy szoptatós gyógyszer mellett legyen baba. :shock:

Gyönyörű Reni babája! És milyen szuper, hogy pont a szülinapján született! :)

Évi???????????

Nana, ugye milyen csinos Évi kismamaként? Én is ezt mondtam. :)

Thymi, találkozhatunk majd, ha gondolod, én is kíváncsi vagyok Rátok! Még mielőtt megszülsz?

Laimera, hogy vagy? Gyerekek?

Adri, sztem Levi a Te idegességedet érzi.....nyugi! Tudom, nehéz....

Köszönjük jól vagyunk, Zsófi pöttyös már nagyon. Hajni, én is jól vagyok. :) Ma megyek kozmetikushoz szőrtelenítésre, várom, kicsit lazulok. :) :lol:
birolili

Sziasztok!

Isten hozta Andi babat! :D Tenyleg gyonyoru kislany! :D
Drukkolok, hogy minel elobb egyutt lehessenek!!!

Gadevi, Katinak is hasonlo frizoja volt, vegul en megelegeltem, hogy a gondor tincsei ossze-vissza allnak. Amikor kesz lett a fodrasz meglepodtem, hogy mennyi haja van a gyerekemnek. Roviden tenyleg surubbnek hat. Most ez a rovid all ossze-vissza neki. :roll: :lol:

Adri, fogacska miatt nem aludtatok, vagy mas?
Sajnalom! :(
A mi ejszakank is brutal volt, hajnal haromkor levittem Andrist, hogy kiszivom az orrat, mert alig kapott levegot. :? Persze Kata felebredt ra es hajnal hatig nem aludt vissza, hiaba fekudtem be melle Andrissal. :shock: Hetkor kilopoztam, mikor mar ugy latszott hogy alszik, erre alig ertem el a masik szobaig, mar kiabalt, hogy anya... :x Szerencsere Andrist sikerult a kisagyba berakni, aztan visszamentem Katihoz, nyolckor A. ebredt, addigra K. elaludt vegre. Most alszik mindenki rajtam kivul. :roll:

Lili, hogy van Zsofika?

Bejeloltem parotokat az iwiw-en! Estelle, meglepodtem, hogy mennyi kozos ismersunk van. :wink:
Mozes meg nem akar indulni?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lili, apro oromok az eletben!:)
Szortelenites kozben lazulni? :lol: Kar, hogy aprokra nem tudtok jonni.

Tenyleg jon valaki aprokra?

Kecsone, mindjart nezem is a gyerekek oldalat - ritkan szoktam. :oops:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

sziasztok :)

Reni
Hatalmas gartula gyönyörű baba :)

Lili
hova jársz kozmetikushoz mennyiért csinálja a szőrtelenítést ?

Estelle
?????

Kazi
Papirjaidról azóta sincs hir? Nem mondattad be a gong rádióba? Nekünk a kiskutyánk veszett el sajnos, most kapta Niki és a szomszéd véletlenül kicsukta :( Én is bemondattam még a mentsvártól azóta is kapom az emileket meg telefonokat ha kiskutyát visznek be hoyg nézzem meg nem e miénk meg többen fel is hivtak . Hátha ezt is látta valaki vagy megtalálta vagy tudom is én ...

Hajny
Nikinek jönnek ilyen gyorsan fogai :) De nem veszem észre hoyg megviselné Ő mikor baba volt akkor is már csak akkor vettük észre hogy kijött a foga mikor kocant a kanál :) Ő jó nagy fájdalom küszöbbel van megáldva :) Most hogy mindennyian betegek Ő legügyibb ha érzi hogy hányni kell megy ki és elintézi kint a wc be meg mondja hoyg Ő most beteg és pihenni akar tegnap is csak feküdt és szolt ha szomjas vagy bármi gond van Adri meg egész nap sirt meg nyafizott Ákos meg ... ktasztrófa ha beteg ...:roll:

gadevi
szerintem is nagyon ééédes igy a kiscsajszi nem kell annak a hajnak még forma :) lehet hogy nyáron majd Te döntesz inkább leveágésnál ha nagyon izzad alatta :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Gratula Reninek pici Andi babához!

Nana, nagyon boldog szülinapot neked!! És anyukádnak is. Nem olyan rossz ám a 32 én ma 4 hónapja vagyok annyi :wink:

Lina, jó a hozzáállás, nem érdemes törni magad a mhely miatt, ha így állnak hozzád. Jó hír, hogy nincs nagy baj Lili-vel. Zavarja nagyon?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Dora,én is ettől tartok,hogy akkor se lesz jobb csak rövid.... :shock: :roll:Jól telt akkor az éjszakátok...... :(

Roz,Niki nagyon ari lehet.......hiába Ő már nagylány.. :lol: Remélem mihamarabb meggyógyulnak!!!!!!!!

Nana,nagyon-nagyon boldog szülinapot Neked!!!Én is túl vagyok már ezen... :lol:

gadevi

Lili- Igen, mi jövünk... :shock: :D Tamás jön velem, meg anyukám is, csak Ő majd egy picit később.Remélem mire odaér, már kint lesz a mi Drága Kisfiunk! :D
Futás: Inkább laza kocogás, és 20-30 perc. De majd úgy is érzed, és látod. Szerintem ezt mindenki maga érzi...

Thimy- Gyopi jól van?

sbea- Köszi a képet erről a csodálatos kis jövevényről! Gyönyörű baba!!! :D Azok a mandulavágású szemek! :lol:

nana-Köszi! :oops: Várom a választ! Nálunk apósomnak 21-én van a szülinapja. :? Ma éjjel nem úgy aludtam ahogy szoktam. Kényelmetlen volt, és fájt a csípőm...ennyi a változás, semmi több.Hát kíváncsi vagyok, mikor kívánkozik ki Mózi!? :lol:

Tök jó, hogy bejelöltetek az iwiw-en! Köszi! :D

Hajni- nem bánnám! :D Sikerült már kipihenni magad valamennyire?

Lili- Szőrtelenítés alatt lazulsz? :shock: Bár nekem sem fáj igazán sehol, de a fazon.... :roll: :)

dora-Tényleg sok a közös ismerősünk? :) Majd megnézem! Biztosan TK! Nem?

Kép
estelle26

Nana- Isten éltessen erőben, egészségben!!!
Szép napot!!! :D

Kép
estelle26

Hajni!

Igen,Lili tényleg arra gondolt :lol:

Lili!

Én nem szedek fog.g.-t,de nem lehetek elvben terhes,antidepresszánsokat szedek,amik mellett nem szabad teherbe esni,mert elég nagy esélye lenne a magzati károsodásnak.Én erre értettem,hogy nem lehetek,pontosabban nem szabad terhesnek lennem.Majd ha leálltam vele,meg még val.idő,míg kitisztul a szervezetemből.
Vendég

Nana!

Nagyon Boldog Szülinapot kívánok!
Vendég

Nana:
Boldog születésnapot kívánunk!!!!!
:D

Reni kislánya gyönyörű! :D

Estelle:
Hajráááá,mostmár tényleg indulhatnátok! :D

Dóra:
Sajnálom az éjszakát!Nállunk,ha Lari náthás akkor mindig szóltam még este Mirinek,hogy lehet hogy hallani fogja éjszaka a porszívót,mert ki kell szívni Larika orrát.Nem kell felkelnie,nyugodtan aludjon tovább...nállunk bevált!

Roz:
Még mindig hánynak a gyerekek???Nem semmi lehet egyszerre 3beteg gyerek! :(
Papírokról semmi :( Nem mondattam be(eszembe jutott),de a papírokon rajta van a nevem,címem,ha akarják úgyis visszajuttatják,tisztában vannak vele,hogy keresem,hiányzik.
A kutyus más szerintem,az nem egyértelmű,hogy kié(már ha nem volt a nyakába névjegy).Sajnálom,hogy eltünt a kiskutya. :(
kazi

Nana, mi is boldog születésnapot kívánunk!

Dóra, fú, jó kipihent lehetsz! :shock: :lol: :roll: Szegénykém..... átérzem helyzeted. Úgy látom Te is mindig cipeled Andris babát mindenhová. :D :) Én is Botit. ÉS kedvenc időtöltése: anya ölében szunyókálni. :)
Több képet lehetne róla készíteni. Ma reggel is volt egy alkalom.... :)

KAzi, de jó, h. Miri is ilyen jól megért mindent. :) MIóta Zsófi beteg, azóta felkel éjszaka, kb. 1hónapja. Apa megy be hozzá, mert én Botondnál vagyok, vagy mennem kell, és mondtam már neki, szerintem szokásává vált..., hogy Zsófika, nem kell ám éjszaka felkelni, ha nincs baj, alukáljál csak. Erre másnap nem kelt, meg utána sem. Elvétve mondjuk még mostanában is felkel.

Don, megkérdezhetem, hogy miért kell antidepresszáns gyógyszer Neked? Írhatod pü-ben is.
Így már értem, hogy miért nem szabad teherbe esned. Komoly gond lehetne a picivel, az igaz.

Évi, szüljél már. :wink: :lol:
Otthon nem nyaggatnak telefonokkal? Csakládtagok, rokonok? Engem halálra hívtak már. Mi van már? Megszültél? Nics még semmi? DE már a 35.héttől.....
Gondolom ti is tűkön ültök már. Fú, mi úgy örültünk, mikor Botonddal menni kellett. :) Apa kiugrott az ágyból. :D Igen? Megyünk?
birolili

Nana
Gratulálok szülinapod alkalmából.

Gadevi
Nálunk Katának is mindig felállt csucsban a haja picinek , de mostmár a haja hossza lehuzza , szerintem se vágasd le még.

Kép igy állt a hajunk 6 hónaposan

ezt találtam most hogy kerestem a képet Kép

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok!

Kecsóne
Ó de édes a két leányzó.Nem semmi frizura,ha be állítanád sem sikerülne jobban.

Kazi
hát,azok a papírok valszeg nem lesznek már meg.Sajnálom.

Estelle
majd ki jön ám Mózika,de már naon kíváncsi vaok rá.Kitartást! :lol:

Erszényes
remélem jó hétvégéd lesz,kár hogy esik az esö.Lehetne csavizni ezerrel.

Lili
elhiszem hogy lazulsz,ott gyerekmentes övezet van,nem kell ezerrel a gyerekekre koncentrálni. :lol: Jó is ám néha! :lol:

Nana
Nagyon boldog szülinapot nektek anyuddal,csodás napot!nem holnap van?Végülis mindegy,klassz legyen!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nana: Boldog Szülinapot!! :lol:

Estelle: na szülsz ma?? Én a mai napot éreztem.... :wink: :lol: Drukkolok!!

hajny: igen sz*r idő van itt is...., de apát rábeszéltem h menjünk el a Tescoba venni nekem új egeret.... :lol:

kecsone: nagyon ééédik a képek!! Az egyiken nem Zsófika a másik bébi??? :wink: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Gratula Reninek a gyönyörű leányzóhoz!!!!

Nana, sok boldog szülinapot !

Kép

Kép
nyhk

Lányok!

Köszönet mindenkinek aki szavazott decemberben a Bence pacira!
Nyertek!!!!!!!! És ami még lényeg, kaptak egy lovat is !!!!!

Kép

Kép
nyhk

Benne lesznek a Favoritban. Kedden van a díjátadó, szóval vagy kedden, vagy szerdán.

Kép

Kép
nyhk

Erszényes
De Zsófi a másik baba .

Nyhk
Nagyon örülök hogy nyertek , ez jo cél .
Bejelöltelek az iwiw-en , de látom hogy már vissza is jelöltél

Kép
Kép
Kép
kecsone

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?