Sziasztok!
Az én málnalevél tás csomagolásomra (Herbária) az van ítórva, hogy hasmenés ellen is jó. Akkor most nem értem
Igaz én még egy bögrével ittam, de semmi változást nem vettem észre ez ügyben.
Ami! Nekem minden nap szokott lenni ilyen szúródás nyilalás. Van amikor csak egyszer, de van olyan is, hogy egymás után többször is nyilalik. Én hétfőn szólok a dokimnak, majd meglátjuk mit mond rá.
Juti! Nekem már lassan fel sem tűnik ez a mensis dolog. Nekem általában akkor van ilyen, amikor pihenek. Este és reggel is mindig érzem, hol erősebben, hol csak úgy éppen. Hogyha erősebb, akkor általában be is keményedik a pocakom.
GKA! Jujj nagyon nehezet kérdeztél, de próbálok segíteni. Az apás szüléshez nem tudom, hogy kell-e engedély, ill. tanfolyam, mert nálunk nem apás lesz. Doki. Hm. Az én dokim Juhász Alpár, viszont sajna ő már nem fogad külön kismamit, nekem is még a 9-10 hét körül kellett felvennem vele a kapcsolatot, hogy vállaljon. Dicsérik még Sápi dokit is, ő is egy fiatalabb, de nagyon jó szakember. Ott van Major dokibácsi, ő is jó, bár róla változó vélemyények voltak. Sajna több dokit nem ismerek a Klinikán.
Az apás szülést meg tudom neked kérdezni hétfőn, akkor megyek nst-re