Sziasztok!
Ma apa vitte el aludni a Dávidot, úgyhogy van egy kis időm
Gangi!
Úgy rémlik a Suttogós könyvből nem csak egy van, nekem A suttogó mindent megold van meg - igazából nem jutottam vele előrébb.
A kis törpével az a helyzet, hogy átesett a másik végletbe: Nem pisil, visszatartja. Alvás közben hajlandó, talán nem is ez a jó szó, mert inkább akkor lazul el, és pisil, és este a meleg fürdővízbe hajlandó csak pisilni, gondolom itt sem tudja már tartani. Hiába ültetem bilire, hiába próbálom jutalmazással rávenni, hogy pisiljon, nem teszi. Sőt, ezzel az egésszel azt is sikerült elérni, hogy kakilni sem hajlandó, és az is csak 2-3 naponta sikerül, pelusba, ezt meg már tudom, hogy nem jó. Beszéltem védőnővel, mondtam, hogy visszatartja a pisit, azt mondta (meg a gyerekorvos is), hogy hagyjam. Mert ha visszaadom újra rá a pelust, akkor csak összezavarom. Szóval elvan egész nap alsónadrágban, de akkor meg nem pisil. A bölcsibe is elkezdték (végre), hogy leveszik róla a pelust, legalábbis múlt hónapban. Most meg van új szőnyegük, úgyhogy most mégsem
Egyszer lehet, hogy ott rontották el, hogy kb fél évvel ezelőtt a Dávid 3 napon keresztül pisilt, kakilt bilibe, és szóltam a bölcsibe is, hogy csinálni kéne. Erre azt mondták, hogy nekik nincs idejük (?) ezzel foglalkozni, mert vannak három éves gyerekeik is, akik nem szobatiszták. Nem értem, miért ne lehetne előbb szobatiszta a gyerek szerintük? Most meg itt görcsölök rajta, hogy hogyan tovább.
Néha már inkább azt szeretném, ha bepisilna, hátha abból a helyzetből könnyebb lenne megtanítani... De így meg félek, nehogy baja legyen
Adjatok tanácsot, mert már nem tudom mit csináljak. Érti a Dávid a lényegét, csak épp kiengedni nem tudja a pisit.
Na mindegy (persze azért mégsem mindegy), idegeskedem miatta épp eleget.
Örülnék, ha be tudnál jönni hozzám Angi, de ebből ne legyen neked nehézséged, csak tényleg akkor, ha erre jársz. A Komáromi úton vagyok még mindig. Egy darabig úgy volt, hogy fel kell járnom a Vértanúk terére, na az pont hiányzott volna Kertvárosból. 4-ig vagyunk, a bölcsi meg fél 5-ig. Egy teljesen új osztályra kerültem, remélem most már jobb főnököm lesz, és erre azért van esély.
Babatalira sajnos nem jutottunk el, csúnya színű lett (nem részletezem
) a Dávidnak az orrfolyása, nem mertem volna megkockáztatni, hogy elkapja valaki. Pedig a kaját is megoldottam, hogy ne kelljen sokat főzöcskéznem...
Na, most már megyek, apa reklamál a gépért. A Dávid kiküldte a szobából, hogy ő egyedül alszik
Bárcsak megtartaná ezt a jó szokását.
Sziasztok: Lilla
Na és még egy bónusz kép, így énekelt Dávid a Mikulásnak (nagyon gizda mikulás volt
):