Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Micsoda hírek!!! :lol:

[color=red]Angi! Szívből gratulálunk Krisztiánhoz!!! Nagyon jó egészséget s boldogságot kívánunk kis családodnak!!!!! :)

Múlt héten volt három vizsgám. Kemény menet volt. Julcsi keddtől szombatig Somlón volt és már nagyon hiányzott! :cry: Kaptam egy 4est,egy 2est meg egy 1est is sajnos :( Jogból. Mondjuk abból kb arra is számítottam,mert csak fél napot tudtam tanulni rá és volt 22 tétel. Legközelebb 10-11én megyek.

Ági!
Nagyon jók a szánkós fényképek! Dorka,hogy élvezte! :)
Apu is vitte Julist minden nap szánkóval míg nálunk volt. Azátn mikor indultunk hazafelé a buszhoz akkor is szánkóval akart menni. Szóval Ő is nagyon élvezte!
Jó lehetett a pincebuli, különösen,hogy Dorka is olyan jól elvolt.
Mi itthon voltunk Julcsi fél10ig bírta csak ,aztán zolti is elaludt,mert nappal dolgozott, aztán sajnos én is elaludtam tvzés közben és éjfél után picivel riadtam fel a sok tűzijátékra :oops:
Szerdán délelőtt mi ráérünk,ha nektek is és akkor felugranánk játszani. Zolti akkor úgyis aludni fog.

Lívi!
Timinek jobbulást! Hogy van most?

Erika!
De jó 5hét szabi :) ! Viki is örül gondolom ;)
neki is jobbulást kívánunk!

Cirmike!
nagyon sajnálom,hogy Réka allergiás!reméeljük minéll előbb kinövi majd!

Juló megint nem akar aludni :shock: pedig volna mit csinálnom!
[/color]
angika

Sziasztok!

Na, de jó hírek!!!Szívből gratulálok Angiéknak!!!!Egynapon született anyukámmal Krisztián :lol:

Angika!
Okés jó nekünk a szerda délelött.Ahogy szoktatok jönni,10-re jó nektek?vizsgáidhoz gratula,a jog is sikerülni fog legközelebb!!!

Móni!
Mit mondtak nektek vesegondin?mikor kell legközelebb mennetek?pisi rendben volt?

Livi!
Durva amit írtál az ügyeletről :twisted: ,minek megy az ilyne ember orvosnak????Én biztos beszóltam volna neki...Jobbulást Timinek!Na most kicsit megnyugodtam,hogy még Timi sem beszél igazán.Már kezdtem eléggé gondolkozni hog ynincs e baj dorkával.Ő is mindent megértet magával,elmutogat,de nem mondja,j aés mindent meg is ért,csak akkor valószínű lusta.De már olyan jó lenne ha csacsogna nekem.Bár mindneki azt mondja addig jó,amíg nem bezsél,de én már nagyon várom.Azt is mondták,hogy ő egyből kezd el szépen beszélni,háát majd meglátjuk...

Cirmike!
Eléggé durva hogy,tejallerigiát állapítottak meg,de legalább valami már kiderült,nem?Szőlősön a fodrász csaj,kislányok haját is vágja?gondolok Dorkára.

Erika!
5 hét otthon,huu de jó.Remélhetőleg Viki hamar megyógyul,és mehet a lazítás 8) Igen unokatesóm varrta a ruciját dorkának,olyan jó meleg ,hog yszinte nem is kell aláöltözeteni.

Edi!
Kata tök ügyi volt a vérvételen,nem is hallottam a hangját.Nagyon szépne totyog már :)

Tesómék szerencsésen hazaértek,"csak"a babakocsijuk tört össze.Repülőn úg ydobálják a csomagokat,hogy a tolókarja eltört a babakocsinak,tehát totálkáros lettNáluk olyna 10-12 fok van nappal,Bálint még eléggé taknyos,és köhög sajna...

Mentem tornázni,mert pár kiló feljött az ünnepek alatt...
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Gratula Ganginak és a családnak!
Kicsi Krisztiánnak:

"Jöjj gyermek, messzi tájra
Zúgó vizek otthonába.
Tündér vezet,fogja kezed
Mert a Földön oly sok a jaj,
De mégtöbb a szeretet."

Cirmike,Ági,Lívi, Angika!
Jól bírták a szilveszter a lurkók, én meg itt csodálkoztam, hogy Soma fél12-ig bírja! Akkor dőlt ki, de du. nem aludt!
Réka tejallergiája tényleg jó, hogy kiderült, talán jobb mintha lisztérzékeny lenne... azt nem nőné ki. Reméljük mihamarabb kinövi, hisz most egy csomó mindent tiltani kell Neki. Emlékszem írta, hgoy kisebben imádta a tejpépet is!

Erika!
Nem írtam még, hogy Soma Thomasos tortájára az ostyalapot a Jeneiben vettük külön, volt nagyon sok féle rózsaszín-lányoknak még több, 800 Ft-ért. Olyan 10-12 cm átmérőjű csak, mellette-körülötte beszórtam mandulaforgáccsal, hogy ne látszódjon a pereme ugye! Ez burg.sziromból van és v.mi folyékony kell alá, hogy átázzon és lehessen vágni (én lekvárt kentem alá a puncstortához az illik.)
A naptárakat priviben megbeszéljük, írtam ma!
Szabid miatt irigy-irigy! :lol:

Ági!
Nehogy túl tornázdd magad! :D
Babakocsi: mástól is hallottam már ilyet, de az utasbiztosítás fizeti! Gondolom volt tesódéknak is, követeljék!

Lívi!
Ez az első év a bölcsiben így fog telni, sajna, hogy elég sokszor lesz beteg Timi. Az ügyeletről: gondolom pont aludt, vagy nem volt benn a doki, és Ti miattatok.... azért volt bunkó! Na persze ez nem kifogás. És direkt nem írt Nektek gyógyszert, hogy érezzétek azt, hogy feleslegesen mentetek az ügyeletre őt zavarni! :roll: Az írásodból Nekem tök ez jött le!

Na lányok, nem sokan tippeltetek a Jávára, így teszek képet

Kép

Nem ismerős?

lola77

Nagyon sok gartula Gangi mamának és Krisztián babának! Isten hozta!

Biztos hallunk majd részleteket is!
Én mindenesetre felszívódom vizsgázni, mostanában is csak ezért nem írok, de azért néha olvaslak ám benneteket!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Angi!
Gratulálok Krisztián születéséhez!
Sok boldogságot Nektek!!!!
Képeket kérünk majd :wink:

Mi voltunk tegnap vérvételen, a vaskezelés kontrollja miatt, már jobb a vérkép, de a hematokrit és ferritin a min. alatt van picit, a doki azt mondta adjak neki egy üveg béres cseppet cebionnal.
Meg aztán odafigyelek, majdnem minden nap kap Kata husit, meg vastartalmú kajákat. Nemrégen olvastam lencsében rengeteg a vas, de sajna nem jön be annyira Katának.
Na bocsi, csak hirtelen ezt le kellett írnom, majd írok még.

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziazstok

Lola
Na így már tudom mi az a játék.Tök szerettem én is,de nálunk csak a mamánál volt ilyen.
Ügyeletes dokinő nemhiszem hogy aludt mert előtünk 2-en voltak,max már únta vagy nem tom.De lehet azért nem írt semmit fel hogy úgy érezzük felesleges jöttünk,mert tényleg úgy éreztük.Csak nem tusom ha nagyobb baj lett volna akkor is ilyen. Nagyon el vannak kapatva a dokik úgy látszik.
De Timi mrá jobban van.Mindig mondja mutatva a fülére meg a torkára meg a pocijára hogy már jó. Még kicsi hőemelkedése van,de amúgy rajta semmi nem látszik ebből.

Ági
Mire fogsz tornázni?Most én is fellelkesültem ,mert muszály lennem leadni egy pár kilót(cél az 5 kg,de beérem 3-mal is).Már szóltam is férjemnek hgy milyen torna dvd-t szerezzen be. Bár szerintem neked nem kéne fogyoznód.Amúgy "epéddel" minden okés.Azóta eszel már rendesen?
Beszédre visszatérve,múltkor beszélgettem egy csajszival akinek már majdnem 3 éves volt a fia,és kb annyit beszélt mint a Timi.Neki azt mondták hogy 3 éves korig nemigen kell aggódni ha nem beszél max utána. Meg nekem még azt mondták hogy azért nem beszél mert én mindig megértem meg kitalálom mit akar,és ezért nem is erőlködnek a beszéden. Majd megered a nyelvük,akkor meg nem győzzük majd lelőni őket :D .

Angika,Rozi
Kitartást a vizsgákhoz.Együttérzek veletek.Legyen több kitartásotok mint nekem volt. Férjem is most vizsgázik,tiszta idegbeteg,úgyhogy nagyon várom a vizsgaidőszak végét.

Na most mentem üdv mindnekinek,Erikának meg sok pihit.
Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Látogassátok meg a köv. oldalt.
Mondókákat fogtok találni :-D

http://hoppa.ltime.hu/index_mond.html

Vagy

www.ltime.hu/hoppa/index_mond.html

Köszi

Sziasztok

Üdv.
maci1981

sziasztok!

Gratulálunk a "kis Krisztián" születéséhez!!
Hát Angi még rá is huzál, ha jol emlékszem?

Hát mi tegnap voltunk vesegondozáson!
Ági Én ezt havonta nem fogom végigcsinálni! Beszéltem a házi dr nénivel és azt mondta, hogy a pisit Ő is meg tudja nézni, meg Ő egyébként kijár hozzánk havonta, így meg is vizsgálja a Zsófit mindig! Felhivjuk a vesegondos dr nénit és megbeszélik, hogy ne kelljen menni! Egyébként mire végeztünk eltünt a Zsofi takarója, sehol se találtam! Jó mi? Legyen vele boldog aki elvette!!!
Azt se értem, hogy minek rendelnek oda fél 8-ra mindenkit, ha a doki csak 9-kor jön le???!!! Mit üljön ott a korházi folyoson ezer beteg között a kontrollos beteg? Ha időpontot akarnak, akkor adjon fél oránként egy betegnek, de azt tartsa be!!!!!
Azt se értem, miért nem világositják fel a szülöket, hogy mit foglal magába egy vesegondozás, milyen időközönként kell menni és mennyi ideig!!! Szerintem ezt első alkalomkor illene elmondani!!!

Na nem panaszkodom, mert szerencsére Zsófim jol viseli, meg jól is van! Dórim is meggyogyult teljesen!!!

Azért rakok fel pár képet!!!
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Sziasztok!
Mentem vasalni!!!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Erika!
Kata jól aludt szilveszterkor, inkább engem zavart, hogy fél egyig ment a petárdázás, így filmet néztem. Egyébként Katának nagyon tetszettek a mini tüzijátékok.

Ági!
Még múltkor kérdezted, Kata kezét soha nem kellett fogni, nem engedte. Amikor felállt, akkor párszor próbáltam, hátha elindul ha fogom a kezét, de mászni kezdett, így hagytam. Aztán 14hósan elindult és 14,5 hósan már szaladt. Cipőben még nem mindig gyors, de itthon harisnyában nem érem utol :)
A vérvételen is láttad ahogy kiengedtem, máris ment világgá :) És igen nem sírt Kata, hősiesen bírta.

Zsanett!
Tök jó a konyhátok! Mekkora nm2-ben?
Máté nem félt a csillagszórótól?

Cirmike!
Sajnálom ezt a tejfehérje allergiát, tök fura, hogy hamarabb nem is merült ez fel? Soha nem voltak tünetek? Most milyen tejtermékeket eszik Réka? És mit eszik Réka tejtermékek helyett?

Lola!
Ismerős a játék amit feltettél, nem is láttam boltokban. Hol vetted?

Moncsi!

Nagyon durva, hogy ellopták a szép takarótokat, rohadjon az ilyennek le a keze…. (bocs). Ha belegondolok én is kint hagytam a vérvételnél a kabátunkat meg a 7ezer forintos takarónkat. Bosszantó! :evil: Örülök, hogy nincs a gond a lányokkal, ha megoldható tényleg ne menjetek be a kórházba, Katát is kellett vinni koragondozásra, mert a „kedves” főorvosnő furcsának találta a Katát, amikor megszületett, holott meg volt nyomodva csak az orra, meg a füle nem volt kisimulva. Korán mentünk, de mindig tök sokat kellett várni, szoptatni SEHOL nem lehetett a kórházban. 2 alkalom után nem vittem, hallgassam a doki hülyeségét, mindig volt vmi. Másodjára azt mondta most már úgy néz ki a gyerek, mint egy normális csecsemő. :evil: Férjem meg itthon megkérdezte, eddig minek nézte??? Szóval ha lehet mki kerülje el ha teheti a kórházat, addig jó.
Egyébként Zsófi negyon ügyes a korához képest, hogy így mozog, mászik, ül.

Betegeknek jobbulást!
Vizsgázóknak kitartást + egy kalappal :)

Dorka, Máté és Vikihez hasonlóan Kata is szánkózott. De inkább a hóban való menés tetszett Katának, felmentünk a Turulhoz.
Kép

Zebrámmal :lol:
Kép

Nagy a pocim:

Kép

A Pingut nézem:

Kép

Edit

Kép
Kép
edi78

Gratula Ankinak és Krisztiánnak!!!
Már nagyon vártam a híreket!

Most nem is írok mást, de sok hozzáfűzni valóm van kórházas dolgokhoz... sajnos...

Remélem tudok jönni a héten bővebben...

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, de ez jóóóó :)

Lola,
na így már tudom melyik játék, nekünk is volt ez tök jó! Hol vettétek? Mondjuk még messze van... csak azért kérdezem mert hírdetik a gerecse házban valamilyen nosztaliga játékboltot és gondoltam már beugrok körülnézni... na venni nem akarok semmit, mert már nem tudom hova tenni ezt a marha sok játékot. :)

Cirmike,
keverék kutyus, most 7-8 hetes. Aranyos csak szerintem nagy kutya lesz belőle. Anyuék elhozták mert ha nem akkor lehet hogy elaltatták volna, mert nem tudták hova tenni.. én jobban örültem volna valamilyen fajtisztának - a boxer az gyönyörű szerintem - de hát ő is jó lesz.. :) az a lényeg hogy a Máté tudjon vele játszani.
Sajnálom a Réka tejallergiáját, tényleg érdekes hogy semmiféle más jele nem volt a sok betegségen kívül?

Edi,
mekkora már a Kata! Nemrég még olyan picike volt... hihetetlen.
A konyhánk nagy, ez egy 1,5szoba+étkezős lakás volt, de kiszedtük a szoba és a konyha közötti falat, így maradt 2 szoba ,de van egy nagy ebédlő+konyhánk. Jó szeretjük, de kellene valami nagyobb ha jön a tesóka :)

Moncsi,
nagyon szépek a lányok. Nagyon jól kezeled a Dóri vese-baját szerintem.
Én tökre kivagyok ezen a kórházon, remélem sohasem kell odamennünk!

Ági,
hova fogysz?? Mikor múltkor taliztunk nekem nem tűntél kövérnek.. mondjuk a kari alatt nekem is feljött egy kicsi, azt le kellene passzolni.

Szerintem ne aggódjatok a beszéd miatt, egyszer majd mondatokban fognak beszélni a csajok. Akkor majd nektek is eljön, hogy a édes kicsi gyerkőcöcske elkezdi használni a karácsonyi fa megpillantásakor az "azt a ku..v@" kifejezést, hogy a család csak hüledezzen. Nekünk megvan videón is. 8) A papa megkérdezi " azt mondta?!! igeeen, de ne ismételd meg!" :):):)
Kisfiam mai beszólása: "kakiltam, ettől iszok kakaót mint az állat"
a Zoli átment a másik szobába röhögni.. :)
hozzá kell tenni akkor ihat kakaót ha kakilt, mert az szorulást okoz neki. :)

na befogom...
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok

Zsani
Na igen ettől félek a leginkább én is. Mi próbálkozunk a csúnya beszédről való leszokásról,de na hát néha beesik egy két iylen szó. És tök furi hogy az ilyenekre mennyivel fogékonyabbak. :D .Nem csodálom hogy Zoli kivonult röhögni,én is jót nevettem rajta. Most asszem a babázón is foglalkoznak ezzel a témával.

Móni
Nagyon ügyi Zsófi,hogy már így ücsörög meg négykézláb áll. ÉS helyesek nagyon együtt.Látszik Dórin mennyire szereti a tesóját. Azért ilyenkor irigykedem,de nálunk nemigen lesz tesó.

Angiék meg lassan jöhetnek haza.Kiváncsi leszek az élménybeszámolóra,meg a legújabb babanetse kismanóra. :D

Üdv mindenkinek(sajna ismét egy nagyon szeles nap)
Lívia

Kép
slivia

Szaisztok!

Angika!
Tök jó volt ,hogy átjöttetek :lol: Dorka evett(bár nem sokat)a nasi miatt,azt bealudt...

Móni!
Nekem soha nem mondják,hogy hányra menjek vesegondira,csakazt hogy hányadikán.Azt tudom,ha baj van a pisivel,akkor ugye elküldik tenyésztésre,és azt legkésőbb 9-30-ig lehet küldeni.Tehát mi azért megyünk 9-re ,mert akkor még eltudják küldeni ha baj lenne.Elöbb meg azért nem mert mindneki korán megy és csak ott várnánk,a sko beteg gyerek közt,azt meg inkább nem.Múltkor is jó kis taknyosságot összeszedett a Dorka...
Nekünk is megtudja nézni a háziorvos a pisit,de tuti nem engednék hogy ő nézze meg...

Livi!
Kicsit akarok csak fogyni,olyan 3-5 kilót.Tornázni, azért kezdtem el,mert ki nem tudunk menni sétálni ,és érzem magamon hog yegész nap nem mozgok,és utánna ha végigcsinálom nagyon jó érzés.Na meg ha jön a kistesó ,addig vissza kéne kapnom a régi alakom,hogy újra tudjak hízni :)
Amúgy Rubint Réka dvd-re tornázom,nagyon jó,mert különösen a csípőt,combot,feneket,és hasat tornáztatja meg.Add önmagad,a címe.

Lola!
Így kép alapján már én is tudom mi az a Jáva,annó még nekünk is volt.Jó kis játék,bár nálunk inkább a tesóm játszott vele,én babáztam ezerrel :lol: Tök rosz,mert Dorka meg autózik,meg vonatozik egész nap,én meg tök örültem neki hogy lányom van,hogy tudok majd vele babázni....

Szép szeles napot,
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Sajnos Vikim még mindig beteg :cry:
Vasárnap 38,7 hőt mértem neki,hétfőre náthás lett,szerda hajnalra gégegyulladási tünetei voltak,fulladt,ugtot mint egy kutya......levittem délután orvoshoz,doki szerint nincs semmi baja,torka is szép meg a tüdeje is.....
Ma délután és este 39,3-at mértem neki,hurutosodik,de még mindig "ugatva" köhög :cry:
Holnap a férjem megint leviszi az orvoshoz,mert nem igazán javul az állapota :evil:
Pedig kap homeopátiás szereket,de valahogy nem látok változást :?
Ez a gégegyulladás egy irtó hülye betegség :evil: marhára unom,hogy ilyen gyakran van :shock:

KI milyen vitamint ad a gyermekének?
Mi most ki fogjuk próbálni a Cebion multivitamint,hátha.......

Igaz,hogy 5 hétig itthon leszek,de Viki nem lesz itthon velem,csak ha beteg lesz/NE LEGYEN!/
Annyira szeret bölcsibe járni,hogy minden nap emlegeti,hogy mikor mehet :lol:

LOla
ma végre írtam vissza a naptárak ügyében :wink:
Köszi az ostyalapos segítséget,megkérdeztem itt Marcipán shopban is lehet kapni.
Lehet,hogy Vikinek majd beszerzek :P
Így már nekem is beugrott a Java játék :lol:

Rozika
durkk a vizsgáidhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csajok!
aki aggódik,hogy a gyermeke nem igazán beszél még,annak ajánlanék egy könyvet,ez egy ezotérikai könyv,én hiszek is benne,érdekel is a dolog:
Dr.Doreen Virtue:Kristály gyerekek

Moncsi
aranyosak a lányok!!!!!!!!!
Zsófi tiszta anyja :lol:
Milyen ügyesen megül!!!!!!!

Edi
édes Kata baba is!
A pocis kép az tuti :P

Zsanka
Zeneovival mi újság? :roll: :lol:
Ha nem figyeltek a csúnya beszédre fel,akor Máté hamar kinövi ezt beszédet,nálunk ez a módszer bevált.

Lívia
mi az,hogy nálatok nemigen lesz tesó?????Vagy csak egyenlőre? :P

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Igérem visszaolvaslak későb titeket, most csak annyit, köszi a dtukkolkat a vizsgákhoz, kaptam három 5-öst, és egy megfelelt minősítést. Tiszta hepi vagyok, már csak két vizsgám van!
Majd jevek! :wink: :P

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Angi!

Gratulálok én is a második kisfiatokhoz!
Láttalak az Itthon újságban is. Hogy vagytok? Hogy viselte Lackó, hogy nem vagy otthon?

Erika!

Jobbulást kívánok Vikinek!

Lola!
Kűldöm a képeket, csak még nem találtam 12 jót. Nagyon jó ez a Jáva játék, én nem emlékeztem rá. De az enyémeknek venni fogok.

Lívi!
Ha újítani szeretnél a tornában, akkor nekem megvan a Rubint R. 3-as, 30 perc has, fenék, felsőtest, vagy Norbi földön-vizen-levegőben, Dance aerobik, Testformálás korhatár nélkül.

Ági!

Az egyik ismerősöméknek is eltörött a babakocsijuk, mikor mentek vissza Amerikába, de jól jártak, sokkal többet térítettek nekik vissza. :)

Többieknek további jó hétvégét!
Rena

KépKép
renáta29

Sziasztok lányok!

Erika! Köszi a drukkolást, nagyon bejött, számítok rád a jövőben is! :wink:
Jól értettem, hogy te most a gyed/gyes(?) után járó szabidat töltöd? Nagyon érdekelne, hogy mennyit kaptál, mert nyár végén adják majd ki nekem is, és baromi jó lenne, ha lenne vagy két hónap, mert akkor legalább nem a mágikus 23000-et kapnám! :x
Amúgy én sima c-vitamint és Béres cseppet adok a gyerekeknek is, meg magunknak is, mellette a saját, permetmentes alma, banán, és mandarin a menő! Ennél többet én nem óhajtok vitaminkészítményekre kiadni!
Erika: bár nem tudom milyen köhögése van Vikinek, de ajánlom a Sinekod cseppeket, amit sajnos csak receptre lehet venni, de nagyon jó, főleg ha folytó köhögése van, amitől alig tud aludni!

Móni!
Elképesztő öcsém, hogy egy. hiába mész időre dokihoz, nem kerülsz be két óránál hamarabb, kettő: ki az az áll...t, akinek a ti takarótok kell? Borzasztó!
De azért kitartás, ne hergeld magad!

Angiékról tudtok valamit? Nincs kép a kis Krisztiánról?

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok

Erika
Ha érdekel Sinecod cseppünk nekünk van,szívesen odaadom mert Timi hány tőle.

Majd jövök később Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Erika!
jobbulást Vikinek,hogy van mostanság?Tényleg milyen sokszor van neki ez a gégegyulladás.Nem semmik ezek az orvosok :twisted:
Én Dorkának a Egmovit multivitamint adom.Meg a vigantolt,azt ennyi.

Gangi!
Hogy vagytok?Más tuti otthon van mindneki :) Pihe puha ágyikódban alhatsz már,vagy nem? :wink: Ha erőd lesz,képeket tegyél már fel :)

Angika!
Vizsgáiddal hogy állsz?22-én drukkolunk neked nagyon!!! :wink:

Huu csajok hétvégén olyan buli volt fölöttünk :twisted: Este 9-körük kezdődhetett,és másnap délelött 10 körülig tartott :twisted: Ordibáltak,vihogtak,trappoltak,zenáltek,tehát mindnet.Hajnal 2-ig tudtam úgy ahogy aludni,azt utánna kb 10 perceket.Reggel 6-kor azt hallom,hogy kiabál egy srác,hogy "hé köcsög ne aludjál már!!!"Ez volt az utolsó hogy eltűrtem ezt nekik,ha még egy ilyen lesz,akkor nagyon -nagyon beolvasok nekik.
Zsani,mint közös képviselő,ha ilyen eset lenne nálatok,és szólnék neked hog ycsinálj már valamit velük,mert mi már 4* szóltunk nekik,és semmi,te mit tudsz lépni?Felszólitod te is őket,és ha nem lesznek csöndben jönnek a rendőrök?Vagy hogy működik ez?

Na kidühöngtem magam,megyek tornázni,levezetem a feszültséget :x
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Most csak gyors,aztán este megpróbálok hosszabbra jönni.

SZOMBATON LEHETNE NÁLUNK RENDEZNI EGY BABATALIT 9-TŐL,BENNE VAGYTOK????????????? :lol:

Puszi:ERika

cseriviola

Sziasztok,

Nagyon kíváncsi vagyok már Krisztiánra és a történetre...!!!

Nálunk megint semmi jó hír: a dokinőnk tök ki van akadva, hogy az allergológus miért csak 10 féle ételt nézetett meg a laborral, mikor 4X ennyit lehet. Felhívta a labort, hogy hátha csak nem adták ki a többit, de nincs tévedés, ennyit kért. Ráadásul most nincs anyag amivel tudják vizsgálni a vért. Ezért most szerdán levetetem a vért (kicsiktől csak itt Tbányán vesznek) és átviszem Tatára egy dokinőhöz aki el tudja küldeni vhova ahol megnézik... annyira szarul működik itt minden, hogy már csak röhögök az egészen, mert épp ésszel ezt nem lehet felfogni.

A tejet most szójával pótoljuk (ill. ezen készítményekkel: szójajoghurt, szójapuding, tofu=túró), de közben lehet allergiás a szójára, csak ugye ezt meg sem nézték. Ezt ki kell zárni!!!
Közben kellene menni Pestre is kontrollra a neurológiára, de most nincs erőm hozzá...

Erika,
köszi a meghívást, de mi nem tudunk ott lenni.

Megyünk síelni (szokásos helyre Ausztriába, megint én szerveztem), jönnek apósék is megint, meg sógornőm is a kisfiával + barátok családostul. Össz-vissz: 30-an leszünk! Egy nagy apartmanházban, 5 apartmanban, alul a síovi, közvetlen a sípálya mellett.
Végül Rékát nem visszük, mert anyuméknak nagyon hiányzik már és szeretnének vele lenni, így őt oda visszük. Így legalább tudunk egyszerre is csúszkálni és nem csak felváltva... bár nekem hiányozni fog. Annyira jó lenne ha már tudna járni, akkor nem haboznék, hogy elvigyem e, de így össze-vissza mászik, kiszökik, nekiindul a lépcsőnek, ráadásul most nem is ehet mindent és állandóan kunyizna a barátoktól meg azok gyerekeitől...
Összességében nemigen várom a mostani síelést de lehet majd annál jobb lesz...

Ági,
Nagyon bosszantó amit a buliról írsz! Mi most már nem vártunk volna a beolvasással. Csak az a baj, hogy egy részegnek mit magyarázol... érdekli? Kiröhög...

Rozi,
Gratula a vizsgáidhoz! Három 5-ös? Én ilyeneket szinte sose kaptam a fősulin... :wink:

Eddig volt időm....

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Akkor mi legyen a szombattal?????????
Alig reagáltatok rá :cry:

Csüt-ön lesz a CS-S-ben babaklub?Jön valaki közületek oda?
Mi megyünk,kihasználva,hogy mindketten itthon vagyunk :lol:

Puszi:Erika

cseriviola

SZia Erkia!
Ha rám is érvényes a meghívás szívesen elfogadnám, csak a böki az, hogy a héten a Ko.-i mamához mennek a gyerekek, így nélkülük, vagy legalább Áki nélkül elég gáz lenne elmenni! :lol: :? Utánna héten viszont talán jobb lenne! VAgy valamikor máskor! Persze ha mindenki másnak jó, akkor ne én legyek az etalon! :D

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Bocsánat hogy csak most jövök, de eddig nem volt lelkierőm ideülni a gép elé. Teszek fel pár képet. Igazából azt szerettem volna írni, hogy 2-ától már azért nem írtam, mert befektettek, ha valaki elfelejtette volna mondtam, hgy hamarabb be kell feküdnöm. Semmi oka nincs csak a doki jobban érezte magát tőle :D A lényeg hogy vasárnap délig semmi nem történt világon és azt mondták hogy hétfőn megpróbálkoznak egy kis oxitocinnal beindítani erre vasárnap fél2kor elfolyott a magzatvíz és onnantól ugye nincs megállás igaz rásegítettek egy kisoxitocinnal, de meglett. 1x a nyakán volt a köldökzsinór, de szerencsére semmi gondot nem okozott 10/10 es lett az Apg értékünk. A szülésznő választásom még mindig szuper volt, szerintem neki köszönhetem hogy nem császár lett :)
Kép első pillantás anyára
Kép
Kép hazaérkezés
Kép megadom magam
Kép
Kép 2 Farkas
Kép Krisztián

Egyenlőre ennyi majd még jövök, próbálok naponta.
Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Angi!
Még egyszer gratulálok!
Nagyon helyes kis bébi a Krisztián :wink: Szép formás.
Lacko hogy fogadta?
Szülésed könnyű volt? Mennyi ideig tartott? Ki volt a szülésznőd?
Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Gangi
gratulálok a szép kisfiadhoz,formás baba!!!!!!!!!!
Pihenj sokat,hogy legyen tejcid!!!!!!!!
Lackónak meg sok puszi,nehogy elhenyagolva érezze magát :lol:
Férjed most otthon van veletek?

Lola,Lillaka,EDit73,Lrita,Lívia,Ági,Máguska,Zsuzsi,Zsanka,Csanita,Moncsi,Edi,Mnzsani--------jöttök szombaton hozzánk babatalira???????????

Puszi,még később vissaznézek:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Gangi,
Gyönyörű a kisfiad! Az első pillantás igazán megható :)
Szépek vagytok! :)

Erika,

Csak annyit, hogy valszínű a szombat nekünk is jó, a Máténak orrfolyása van, láza nincs, de azért még meglátjuk ha javul akkor megyünk.

most csak ennyi, fáradt vagyok :(
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Elöször is Angiéknak Gratulálok és sok örömet-egészséget kívánok
a bébihez és az egész családnak is.
Krisztián nagyon hasonlit Lackóra az első és utolsó képen.Szerintem.....

Erika

sajnos szerintem mi nem tudunk menni legalábbis nem igérem,férjem egész héten nem lesz itthon,szombaton jön haza délelőtt valamikor és a gyerekek mostanában nagyon apahiányosak.

amugy köszi a diafilmeket mégegyszer Hanna nagyon szereti,már próbálkozik az olvasással igy még érdekesebb neki.

Erika te sokat jársz anyagot venni,jártadban-keltedben nem láttál valahol világoskék-fehér kockás (kb.1x1 cm-es nagyságú)
anyagot?Hanna Dorothy-nak szeretne öltözni és én nem kaptam eddig még sehol.

Atika Burattinó lesz az oviban,Hannával pedig a suliban szalmaember.feltéve ha a Hannának kapok anyagot.

Lányok nálatok ki mibe öltözik oviba,bölcsibe?

Betegeknek jobbulást!

Rita
lrita

Szia Mikndenkinek!

Erika!

Erika nem tudom hogy tudunk e menni mert Angelikjának sokat kell pótolnia a suliban mert okóber óta nem járt a veséje végett. Ha tudunk megyünk.

Gangi!

Nagyon édes ez a gyerek remélem a ruhák jók lettek? Elkeztem a 90 naposta Eddig semmi gáz nem volt ma van a 8. napom és eddig 3 kgot sikerült leadnom. Elmentem tornázni a Kanári fitnessbe hétfőn és pénteken, szerdán meg futunk. Ma gyüminapom van, holnap meg víznapom.

Puszi mindenkinek

Zsuzsi
Kép
Kép
zzsuzsi

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a visszajelzést,aki még nem tette meg eddig attól még várnám :lol:

Lrita
oké,semmi baj,hogy most nem tudtok eljönni,majd legközelebb :wink:
Nálunk is nagy sláger a diafilmezés,esténként 2-3 db-ot megnézünk :P
nekem is kell mennem anyagot vennem,majd körülnézek neked,hátha sikerrel járok valahol.....
Viki katicának szeretne beöltözni :lol:
Biztos aranyosak lesznek a gyermekeid a farsangon,tavaly is nagyon jó jelmezeket készítettél!!!!!!!!!
Azokkal a jelmezekkel mi lett?Eladtad vagy kölcsönözhető? :lol:
Az egeres jelmezre lehet,hogy igényt tartanánk jövőre az oviba,persze csak ha lehet róla szó :wink:

Pár hétvégi kép,mamám szülinapján készültek:
belebújtam a virágcserépbe :P
Kép Kép
imádom leszedni a marcipán díszítést!
Kép

Betegeknek jobbulást!!!!!!!!!!

cseriviola

Sziasztok!

KI tudna nekem segíteni????????
Kaptunk karácsonyra egy olyan A/4-es naptárat,12 oldalasat,ahova képeket lehet beragasztani.
MIvel nyomtatónk nincs ezért lenne valaki olyan aranyos és kinyomtatna hozzá 14 képet?
E-mailben át tudnám küldeni.....
Előre is nagyon köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Másik!
Hi 8-as videókamera kazinkon van még mindig Viki születése felvéve,de az akkor kölcsönkapott kamerát már akkor vissza kellett adni,és nem tudtuk azóta sem digitalizáltatni a kazit :cry: :cry: :cry: :cry:
sokfele kérdezgettem,de eddig semmi eredménye.....
Ha tudtok segíteni szóljatok légyszí!!!!!!!!!!!!!!!

KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!!!!!!!!!!!

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok

Angi
Gratula mégeygszer.Krisztián nagyon kis formás helyes baba.LAckó hogy fogadta?Kinél volt míg a kórházban voltál?Még mindig olyan "jó" a kaja a kórházban? :D .

Erika
Írtam mailt ,megyünk,remélhetőleg nem jön közbe semmi.

Rólunk annyi röviden,hogy tegnap volt a napja hogy Timi ott aludt a böliben. Azt mondták picit sírt,aztán nézett ki a fejéből egy darabig és beadta a kulcsot és elaludt. Sajna miután felkelt nem ért el időben a wc-re és bepisilt,erre ma akartak ráadni pelust alvásra,de nem engedtem,itthon nagyon ritka ha a déli alvásnál bepisil. Amúgy azt mondta hogy jó volt ott aludni. Kiváncsi vagyok ma mit fog hozzá szólni.

na most mentem üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációt!!!

Lackó a mamáknál volt elszállásolva, de szerintem totál élvezte :D A párom még jövő héten is itthon lesz velünk, szerencsére.

Kistesóval semmi affér nem volt szerencsére, de nem igazán fogad szót és délután nem akar aludni. nem tudom, hogy ezidőtájt ez előjön minden gyerkőcnél???? Várom a hozzászólsokat, hogy nekünk csak a tesó végett van "nemalvás" vagy egyébként ezidőtájt másnál is előjött?????

Lívi!
Kaja egész jó volt ebédre 2 féle között lehetett választani, minden nap volt valami gyümi és az alatt a 1,5 hét alatt 2x is kaptunk uzsira turó rudit. Persze nem olyan mint az otthoni kaja, de abszolút nem volt vészes (habár én eléggé mindenevő vagyok) egy dolog volt amin meglepődtem, amikor a gyümimártáshoz olyan husigombócot adtak mint a paradicsomos húsgombóc???!!!!

Lrita!
Igen szerintem is nagyon hasonlítanak egymásra, hányszor mondtam már szegénykémnek hogy Lackó :lol: szobatársaim is jókat röhögtek rajtam.
Minek öltözik a kisfiad??? Ki az a burattinó???

Zsuzsi!
Persze hogy jók a ruhák nagyon édesek, igaz a meleget még nem vettük fel hisz még csak holnap lesz a napja hogy sétizünk egyet, a védőnőkig meg vissza :)

Edit!
A szülésem kb 6-6,5 órás volt fél2 körül folyott el a magzatvizem de akkor még semmi fájás olyan 5 körül jöttek a fájások és 8kor lett meg a Krisztián. A szülésznőm Hardiné Erzsike volt aki a Lackónál is :)

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Erika persze a jelmezek megvannak és szivesen kikölcsönzöm akármelyiket is neked vagy bárkinek aki igényt tart rá.kiscsoportosra van még egy méhecskejelmezem is valahol.

Gangi!
háááááát Burattino az kérlek szépen :D egy hasonló fabábú mint pinokkió csak más a ruhája.Nagyon régen még apukámnak volt egy "mese"könyve aminek az Aranykulcsocska volt a címe(ha igy jobban beugrik).Nos ő ebben a mesében szerepel.

Megpróbálok többet jönni ,már van itthon netünk,olvasni szoktam csak nem mindig van energiám irni.

Rita
lrita

Sziasztok!

Mivel eddig elég sokatoknak nem jó a szombati időpont,arra gondoltam,hogy vagy minitali lesz nálunk vagy elmehetnénk a babóca játszóházba szombaton,9-12-ig van nyitva.

Kinek mi a véleménye?
500 ft/gyerek.

cseriviola

Sziasztok!

Jó régen jártam erre, nem győztem visszaolvasni :)

Gangi!
Nagyon-nagyon gratulánlunk Krisztiánhoz! Örülök, hogy minden rendben ment. Sokat gondoltam rád - sajnos egy barátomhoz sokat jártam a kórházba, mindig eszembe jutott, vajon ott vagy-e...
Nekem is a Hardiné volt a szülésznőnk, és maximálisan meg voltunk vele elégedve. Sokáig tartottuk is a kapcsolatot szülés után, mostanában nem beszéltem vele.
Amikor Krisztinánnak van a névnapja, akkor van a szülinapom 8)
Tetszik amúgy is ez a név, nálunk is fent volt a listán...

Erika!
Köszönjük a köszöntést, volt buli rendesen - szegény Dávid nem is hiszem, hogy felfogta, hogy mi történik körülötte. Névnapját nem most tartjuk (márciusban), mert nagyon kiszúrás lenne szerencsétlennel, hogy névnap-szülinap-karácsony minden egy kupacban lenne.
Babatali? Nem tudom még. Nekem elvileg főzöcskézni kéne, sajnos a szombat délelőttök kivétel nélkül erről szólnak :roll:
Majd megpróbálok valamit kitalálni, de rajta vagyok az ügyön, mert szeretnénk menni.

Dáviddal elvileg még mindig gyógytornázunk, bár most éppen eltűnt a gyógytornász. Két hete kellett volna jönnie, és egyszerűen nem jött, nem is jelentkezett. Most kaptam egy tatai címet, majd lehet, hogy megpróbáljuk azt.
Dádi még mindig nem szobatiszta, pedig elmúlt már három :( Görcsölök is rajta eleget, de igyekszem, hogy ne erőltessek semmit, nehogy csak rontsak a helyzeten. Szeptemberben már ovi, addig csak lesz valami...
Szívesen fogadok tippeket, ki hogy csinálta, főleg fiúknál... Bár szerintem már mindent megpróbáltunk. Volt rá példa, hogy én is biliztem vele - a kis törpe még rám is szólt, hogy anya, rajtad még van bugyi :D
Mostanában ez a nagy kérdés is (főleg, ha fürdök, és ő látja), hogy anya, neked hol a kukid, eltörted?

Ági!
Nálunk is a mindene a Verdák. Már teli vagyunk itthon versenyautós cuccokkal. Ha tehetné, megnézné naponta háromszor is. Jó ritkán megengedjük neki, így is mindig nagy sírás van, ha vége. Egy pisszenés nélkül nézi végig. A többi esetben meg azt szoktuk neki mondani, hogy elromlott, majd a papa megcsinálja. Ez még egyelőre bejön.

Na jó, most már mennem kell, a babatali miatt még majd jövök vagy írok.

Lilla

Síelés apával

Kép

Kép

Gyúrunk, vazze?

Kép
lillaka

Sziasztok!

Gyors írok,mert holnap már nem leszek gépnél.
Akkor aki szeretne a dkerti Babóca játszóházban talizzunk,szombaton 9-kor.
Amúgy ma elementünk megnézni,nyitva van egész héten 9-19-ig,csak vasárnap van zárva.

Mindenit szeretettel várunk!!!!!!!!

Puszi:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Gangi!
Gratulálok mégegyszer Krisztiánhoz!!!Helyes formás kisfiu.jó,hogy nem lett baj a köldökzinorból...Tejci van elég?Lackó mit szól Krisztiánhoz?Féltékenység van már?Egy szobában van a kistesóval,vagy veletek?Éjszakákat hogy bírod?
Ja és nyugi Dorka is sztrájkol alvás terén,pedig tudod ő milyen jó alvó volt nekem.És neki nincs is kistesója,még csak tervben :wink: Ő úgy alszik mostanság,hog yha alszik nappal 2-3 órát,akkor este 10-nél elöbb nemmegy az ágyba,de ha ebéd utáni alvásnál hamarabb keltem,hogy ne aludjon 2-3 órát,akkor meg tiszta hiszti estig...Ha viszont nem alszik ebéd után,akkor,már 8-kor ágyban van.Viszont akkor van hog y5-30 körül bealszik,ami megint nem jó,mert akkor estemegint sokáig fennt van...Tehát most ott tart hogy nagyából minden másnap alszik ebéd után...Ja és reggel 7-30 körül kel,h aludt délután,ha nem.Na ez is kori nála,mert ugye 8-9 körül szokott kelni :cry: .

Livi!
Jó ,hogy meg tudtad beszélni,hogy ne adjanak Timire pelust.Nagyon jó hogy elaludt a bölibe.Dorka csak az ő ágyában alszik,ill. anyuéknál,de ott is van ágya,na meg a kocsiba.tehát máshol nem...Enni eszik ott?Dorkár amég kell lavásra pelus,és semmi hajlamot nem ad hogy ne kéne.Mélyen bealszik és elfeledkezik róla.Sőt mostanság,otthon szól mindig hogy kell neki,de mire a bilire ér ,már pár csepp bement a bugyiba,ez 2 napja van,elötte nem volt ez.Mitől lehet szted?

Zzsuzsi!
Angelika veséjével most mi van?Kórházban voltatok esetleg?Dorka most egész jól elvan,csak eléggé sürün kap huyguti fertőzést,és ebből alakulna ki a vesemedence gyuszi,ami neki nagyon nem jó...most próbálják kitalálni hog ymitől lehet ez neki...Havonta vihetem megint kontrollra,..

Ma levágattam Dorka haját.Nem akartam,de moszáj volt.Annyira zavarta,hogy nem bírtam már nézni,akár hog ytűztemel neki mindig vakarózott.Eléggé vékony szálu a haja,és csikizte nagyon.Egész jól tűrte a fodrászt.Nem egészen olyan lett,mint gondoltam,de majd kiigazitom neki :)
A másik jó hír,tesómék ismét jönnek haza.Márc.17-től lesznek otthon 2 hónapot :) :D :D

Teszek fel képet Doreszről :)
Kép
elötte
Kép
Utánna
Kép
Kép
Kép

Ági

Kép

Kép
ági01

Ági

Igen kórházban voltunk október 26-tól december 13-ig kisebb nagyobb megszakitásokkal. Volt vese biopsziánk de bevérzett a veséje ézért tovább kellett maradnubk a kórházban. Most meg azzal voltunk mert elkezdett fulladni de nem vízesedett csak dagatt és fulladt, meg a jobb lábán térdtől lefele annyira fáj a lába hogy van olyan időszak mikor nem tud ráálni. Csináltak minden féle vizsgálatott és a sípcsontján van egy daganat, most a csontból vettek neki mintát szerdán reggel és azt nézik jó vagy rosszindulatu ez az összes baj forrása mert autóimmun betegsége is. Tehát nekünk minden összejött. És minden kis szar betegséget elkap és rögtön bevérzik a veséje meg féhérjét ürit.

A betegeknek gyógyulást, a és sok pihenést. Mindenkinek jó hétvéhét.

Zsuzsi
Kép
Kép
zzsuzsi

Sziasztok!

Gangi,
lehet hogy tényleg csak nem akar aludni a Lackó a tesó miatt.. Vagy az hogy csak annyi minden van, hogy sajnálja rá az időt.. :D
Nincs tapasztalat kettővel, nekem 1 sem akart aludni :D :D :D
Még jó hogy otthon van apa is, így tudsz legalább pihizni. Tejci? Van elég? És amúgy hogy vagytok? :D Nagyon szupcsi az a bölcső is, honnan szereztétek?

Ági,
szerintem nagyon tuti a Dorka haja. Tök aranyos. Hogyan akarod kiigazítani?
Jó hogy a tesódék jönnek megint haza, hogy-hogy? Akkor jól összeszoknak a tesók.
A zajongó felsőszomszédok miatt ,szerintem 10 után nyugodtan kihívhatod a rendőrséget. Akár óránként ha nem hagyják abba. Mást sajnos nem tudsz tenni.. Én biztosan ezt tenném. Előtte azért felmennék és elküldeném őket a .... 8)

Lilla,
jó hogy jelentkezel!! Mekkora lett a Dávid! Nagyon megváltozott az arca is!
A szobatisztaságról: a Máté még1/2 ig szobatiszta, alváshoz kell a pelus. Volt hogy kérte hogy nem, és akkor sírva ébredt, hogy bepisilt. Végül is mindegy nekem, ahogy neki jó.
És hogy nem szobatiszta a Dávid? Egy kicsi befolyik, vagy teljesen beengedi? Azért kérdezem, mert a Máténak is van hogy becsorog, de csak 1 csepp, ált. azért mert másra figyel. A böliben nem ültetik rá? Szeptemberig csak sikerül, most már lassan jön a jobb idő akkor már nem gáz ha befolyik, ill. a fához is tud pisilni. A suttogóban olvastam, hogy esetleg lehet jutalmazni matricával, pirosponttal hátha őt éppen ez öztönzi.

Erika,
nem tudom, hogy holnap megyünk -e , lehet hogy felmegyünk BP-re vásárolni így majd meglátjuk.
A zeneovi folyamatban....

Zsuzsi,
mielőbbi jobbulást kívánunk az Angelikának, nektek aztán tényleg minden összejött!! Biztos negatív lesz a biopszia!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++

Mi amúgy jól vagyunk, a Máté már gyógyulgat kértem neki homeos bogyót, rendeltem valami atom multivitamint aztán remélem már egy kicsit ellenállóbb lesz. Ez van, böli baby .... :)
Én meg nyomom a melót ezerrel, eléggé fárasztó, mindig igyekszem elvégezni a dolgom, hogy időben tudjak jönni haza, estére ált. kivagyok. Rossz, hogy a Mátéval csak kb napi 3-4 órát tudok foglalkozni aztán alszik. De mivel a nagyszülők mennek érte felváltva, azért úgy látom, hogy élvezi a dolgot. A bölibe már van haver, aki sikítva üdvözli.. stb. Nálunk is lesz farsang, még nem tudjuk mit vegyen fel.. 8.-áig ki kell találnom :)

na mentem pihizni
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Ági!
Nagyon ari dorka az új séróval nagyon csajcis :D
Lackó nem féltékeny, próbálok vele is minnél több időt eltölteni, szerencsére Krisztián elég nyugis baba 1 nap 2-3 nagyobb alvása van (azt próbálom Lackóval tölteni), este fél10 felé bealszik 2-3körül kel aztán 5-6 között utána csak fél9-9 környékén ébred szóval, ha így marad tuti jól megleszünk. Csak sajna a tény, hogy egyre többet lesz ébren habár van hogy félórát is elnézelődik, de egyedül utál lenni, akkor van a legtovább el mikor a gyerekszobában a kiságyban van és a Lackó valakivel ott van és játszanak.
Egyenlőre velünk alszik a bölcsőbe, de a kiságy már a Lackónál van és ha ébren van általában ott van, csak ha látom rajta hogy fáradt akkor rakom be a hálóba a bölcsőbe hogy nyugodtan tudjon aludni mert a bátyus elég hangos :lol:

Rita!
Nem ismerem sajna ezt a mesét :(

Lillaka!
Felhívhattál volna 2-ától benn voltam egészen 11-éig szóval majdnem 2 hétig. A jövő héten megyek be a lányokhoz viszem a papírokat benn leszel??? Vagy itt vagy még egyáltalán a komáromi úton??

Zsuzsi!
Nem is mondtad nekem hogy van daganatotok a lábában. Nah már remélem gyorsan elmegy az idő aztán már jobban tudunk beszélni.

Puszi mindenkinek
Angi

Kép
Kép
gangi

Zsani!
A bölcső még sógorom feküdt benne annó anyósék meg megtartották szerencsére :)
Az alvás meg megoldódik úgy néz ki. az jött be hogy alváshoz visszatesszük a rácsot 2 rácsot mindig kivettünk hogy tudjon jönni menni, de alváshoz ha visszarakjuk minden hiszti nélkül elalszik. DE AKKOR MIKOR FOG RENDES ÁGYBAN ALUDNI????? Mindegy olyan felnöttet még úgysem láttam aki rácsos ágyban alszik előbb utóbb csak leszokik :lol:
Tejci van bőven csak az uraság néha lusta és kicsit kínozni kell :oops: ha már nem ömlik elkezd morogni, habár még van vérzésem lehet attól nem tetszik neki az íze vagy ilyesmi. Pedig van bőven most is ahogy írok róla már zsiborog. Tök jó hogy most van emlékszem mennyit kínlódtam a Lackóval ilyenkor :(

Lilla!
Nekem megvan a Suttogó ha el akarod olvasni hátha találsz benne ötletet szólj aztán beviszem mikor viszem a papírokat. Milyen okos ez a Zsani, nekem eszembe se jutott.

Angi

Kép
Kép
gangi

Próba

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Hát ma valahogy az égiek sem akarták,hogy sikerüljön ez a tali :evil:
Játszóház felé egy örűlt autós jól lefröccskölt minket,hát igen itt a járda mellett legjobb jó gyorsan menni,főleg bele a pocsolyákba :evil: :evil: :evil:
Játszóházba zártkörű előadás volt!!!!!!!!!
Csüt-ön Vörikrisztiékkel taliztunk és az ő javaslatára mentem be,mivel említette,hogy lehet lesz valami szülinap....megkérdeztem az ott dolgozó vagy csak dísznek lévő csajtól,hogy szombat délelött jöhetünk-e páran anyukák a gyerekekkel játszani,erre azt mondta,hogy persze,nincs semmi program,csak estefelé lesz szülinap ott.
Erre ma ezt elmondtam az egyik csajnak,az volt a válasz,hogy ki volt írva ez az előadás.......ki jöttem,ő meg utánam és megfordította a nyitva feliratú táblát.... :evil: :evil:
Kicsit boszantó a dolog,de ma úgyis le kell mennem a Sparba azt hiszem beugrom hozzájuk egy kicsit beszélgetni :roll:
oké,mi elfogadtuk valahogy,de a Viki sírva fakadt......Virág is szomorú volt :?
Aztán eljöttünk hozzánk és jól éreztük magunkat!!!!!!!!
íme pár kép:
egyik nap így hisztiztem,mert vége lett a mesenézésnek
Kép
tépek egy kis papírt :lol:
Kép
beájultam....
Kép
reggeli ébredés után,11 órát aludtam :lol:
Kép
indulunk a játszóházba
Kép
minitalink :lol:
Kép Kép
Virág kipróbálta Viki ágyát
Kép
Tente Virág,tente....
Kép
Virág babázik :D
Kép
Anyát rúzsozom :P
Kép
haját is elkészítjük..... Kép
a kis fodrászok :lol: és a remekmű :wink:
Kép

ezt gyors elküldöm,aztán folyt.köv.......

cseriviola

akkor folyt.köv.......

Ági
aranyos Dorka ezzel a hajjal,de nem lett egy kicsit rövidke? :roll: vagy ilyen rövidre szeretted volna?
Sikerült egy kicsit kiigazítanod neki?
Mi most Viki haját hagyjuk nőlni,aztán meglátjuk,hogy hogy fogja elviselni a bölcsiben a hajgumit..csattot azt úgyis kiveszik nekik,mert balesetveszélyes....bár ez bölcsifüggő :roll:

Zsuzsi
szegény Angelika :cry:
drukkolunk,hogy mielőbb kiderüljön és hogy jó eredményetek legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jobbulást és kitartást!!!!!!!!!!!
Jelentkezz ha már tudsz valamit!!!!

Szilvi
örülünk,hogy jelentkeztél,de azért jöhetnél gyakrabban hosszabb hsz-ra is :lol:
Jól vagytok?
Iwiw-en szoktam nézegetni a képeiteket,nagyon aranyosak a lányok!

Lola
köszi szépen a naptárakat,nagyon szépek lettek és óriási siker!!!!!!!!!
A könyvköttetéses mailemet megkaptad?

Megyek készülődni,sziasztok,betegeknek gyógyúlást!!!!!

cseriviola

Sziasztok

Erika
A mi csoportunkba mehetnek a lányok hajgumival csattal.Van úgy hogy a gondozónő csinálja meg a hajukat,hogy ne lógjon a szemükbe.
Hisztis kép nekem is ismerős.Legtöbbbször Timi is így reagál arra ha vége van.Nézné szerintem órákon át.

Hugi
Hogy megnőtt már Virág haja.Nagyon helyes vele.

Ági
1-2 hónapja Timinél is volt úgy hogy már picit becsurgott neki a bugyiba mire kiért a wc-re.De ez kb tartott 1 hétig,aztán mostanában már nincs ilyen. Lehet másra figyelnek ilyenkor aztán későn jut el hogy hopppá nekem pisilnem kell. Helyes lett Dorka haja. Timinek is vékonyszálú nagyon a haja.Gondoltam rá hogy levágatom neki még sapkás korszak van,de nem engedi mert a böliben az összes kislánynak hosszú haja van csak neki nem. :D Így majd apránként a végéből.

Zsuzsi
Jobbuláat nektek,meg kitartást. A böliben a csoprptunknál ki van rakva pár régebbi fénykép amin a Szabolcs is rajta van.

Mi sajna nem is tudtunk volna elmenni a talira,mert Timi csütörtökre beteg lett.Éjjel rohamszerűen köhögött. Ha nem lesz lázas mehet hétfőn bölibe.Hát ma még volt láza,lehet hogy még pár napot itthon kéne pihenni.Bár annyi energia van benne még ilyenkor is hogy alig lehet lelőni.Én is próbálom azért turbózni az immunrendszerét,de hát ez van a friss bölisekkel.Ja és mára a férjem is belázasodott,meg fájnak a végtagjai.Remélem nem influenza,vagy ha igen mi ne kapjuk el.

Na most mentem jobbulást a betegeknek,kitartást a vizsgázóknak, üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Ma apa vitte el aludni a Dávidot, úgyhogy van egy kis időm :)

Gangi!
Úgy rémlik a Suttogós könyvből nem csak egy van, nekem A suttogó mindent megold van meg - igazából nem jutottam vele előrébb.

A kis törpével az a helyzet, hogy átesett a másik végletbe: Nem pisil, visszatartja. Alvás közben hajlandó, talán nem is ez a jó szó, mert inkább akkor lazul el, és pisil, és este a meleg fürdővízbe hajlandó csak pisilni, gondolom itt sem tudja már tartani. Hiába ültetem bilire, hiába próbálom jutalmazással rávenni, hogy pisiljon, nem teszi. Sőt, ezzel az egésszel azt is sikerült elérni, hogy kakilni sem hajlandó, és az is csak 2-3 naponta sikerül, pelusba, ezt meg már tudom, hogy nem jó. Beszéltem védőnővel, mondtam, hogy visszatartja a pisit, azt mondta (meg a gyerekorvos is), hogy hagyjam. Mert ha visszaadom újra rá a pelust, akkor csak összezavarom. Szóval elvan egész nap alsónadrágban, de akkor meg nem pisil. A bölcsibe is elkezdték (végre), hogy leveszik róla a pelust, legalábbis múlt hónapban. Most meg van új szőnyegük, úgyhogy most mégsem :shock:
Egyszer lehet, hogy ott rontották el, hogy kb fél évvel ezelőtt a Dávid 3 napon keresztül pisilt, kakilt bilibe, és szóltam a bölcsibe is, hogy csinálni kéne. Erre azt mondták, hogy nekik nincs idejük (?) ezzel foglalkozni, mert vannak három éves gyerekeik is, akik nem szobatiszták. Nem értem, miért ne lehetne előbb szobatiszta a gyerek szerintük? Most meg itt görcsölök rajta, hogy hogyan tovább.
Néha már inkább azt szeretném, ha bepisilna, hátha abból a helyzetből könnyebb lenne megtanítani... De így meg félek, nehogy baja legyen :(
Adjatok tanácsot, mert már nem tudom mit csináljak. Érti a Dávid a lényegét, csak épp kiengedni nem tudja a pisit.
Na mindegy (persze azért mégsem mindegy), idegeskedem miatta épp eleget.

Örülnék, ha be tudnál jönni hozzám Angi, de ebből ne legyen neked nehézséged, csak tényleg akkor, ha erre jársz. A Komáromi úton vagyok még mindig. Egy darabig úgy volt, hogy fel kell járnom a Vértanúk terére, na az pont hiányzott volna Kertvárosból. 4-ig vagyunk, a bölcsi meg fél 5-ig. Egy teljesen új osztályra kerültem, remélem most már jobb főnököm lesz, és erre azért van esély.

Babatalira sajnos nem jutottunk el, csúnya színű lett (nem részletezem :D ) a Dávidnak az orrfolyása, nem mertem volna megkockáztatni, hogy elkapja valaki. Pedig a kaját is megoldottam, hogy ne kelljen sokat főzöcskéznem...

Na, most már megyek, apa reklamál a gépért. A Dávid kiküldte a szobából, hogy ő egyedül alszik :D Bárcsak megtartaná ezt a jó szokását.

Sziasztok: Lilla

Na és még egy bónusz kép, így énekelt Dávid a Mikulásnak (nagyon gizda mikulás volt :D ):

Kép
lillaka

Gangi!

Nem akartalak ezzel terhelni megvan a magad gondja baja meg a két gyermek problémája is. Elmondtam volna igaz nagyon letaglozott a hír mikor 16-án szerdán kimondta az orvos, egyhónap az eredmény mig megjön addig meg izgulás, de feleslegesen nem stresszelem magam amíg nem tudjuk az eredményt. Mindent megosztok veled tudod jól, te vagy a legjobb tatabányai barátnőm és szomszédom.

Mindenki másnak köszönöm a jó kívánságokat ha már tudunk valamit jelentkezem addig is olvaslak titeket.

Lívi!

Kaptunk mi is a bölcsis képekből szerintem nagyon édi rajta a Szabi.

Zsuzsi
Kép
Kép
zzsuzsi

Sziasztok!

Ganginak üzenem,hogy hazajöttünk a kórházból szerencsére másnap a kórházból:)Pénteken leküldtek a tejkonyhára,megnézték a cicimet,hogy van e tej,hát sikerült keményen 5-öt kipréselni belőle,igy tápszert irtak fel,délután már azt evett,aztán hizott kicsit,másnap meg hazaengedett a doki néni.Az első pár nap még zaklatottabb volt,mig beállt valami féle rend,meg már volt tápszer csere is,tejci nagyon kevés van,napi kb.120.Most már sokkal nyugodtabb Nóri:)
Megszoktad már a Krisztián nevet? :lol: Hogy vagytok?
Betty

KépKép
pocok81

Sziasztok!

Ma kihasználtuk a jó időt és felemntünk a Turulhoz.
íme pár kép:
Viki Teletubbies mesét kezd nézni,sorakozó!!! :lol:
Kép
Turulnál.....
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Jó éjt mindenkinek!

cseriviola

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?