Sziasztok!
Hat nem jott ossze tegnap a netezes, de majd most potoljuk, remelem! :-)
(Jo vagyok en is, onnan jottem ra tegnap, hogy 20-a van, hogy a naptarba irtam be Vilcsi sulyat :-) )
Margitszigeti tali a kepek alapjan nagyon vagany lehetett! Vagyom mar en is egy jo kis talizasra! :-)
Sofka,
nalunk az ember lelkes tole, hogy netezek, es biztat is, orul, hogy van tarsasagom :-))) Az elejen jokat mulatott a "szakzsargonon", de mar megszokta :-) Elapukasodott :-)
Orommel olvasom, hogy a Te parod is megenyhult! :-)))
Babahangok: tudnak ok olyanokat, hogy a Spektrum es hasonlo tevek osszes torzsi, dzsungel es egyeb filmje kismiska! :-)))
Migren hess-hess! Szegeny anyosomnak is van, undormany :-(
Mano,
vegre egy "rokonlelek", en is mindig inkabb messzirol tisztelem masok haziassagat :-) Mondjuk fozni pont meg szeretek is, de finoman fogalmazva nem vagyok haztartasmanias, vagyis mindig szalad minden...
CD-k :-))) szoval Emma neveli apajat? ;-)
A fehercsokis bulatat en is imadom, de az ugye nem babanak valo (sajnos, mondhatnak ok) :-)
Ovis szemoldokszedesrol megneznek egy filmfelvetelt, de csak ha nincs hozza hang :-))) mondjuk en meg eletemben nem birtam magambol kitepni szorszalat... :-]
Beu,
szoval nalatok is akklimatizalodik az apa a babanethez? ;-)
Lorinc kiragja magat :-))) es nagyon jol nez ki! :-)))
Beleszokni az anyasagba? Koszi, bezzeg ha lattad volna, ma milyen hisztit vagtam le, amikor az en babam ugy orditott, hogy kikopdoste a cicit :-( hogy biztos szopasi sztrajk... szegeny apajat jol lecsesztem, mert elkezdett okosakat mondani, amig en hisztiztem! :-] Aztan Viola megnyugodott, megkajalt, es a hazibeke is helyreallt... :-)))
Hmmm, ezek szerint Lorinc pont ugy viselkedett, mint Vilcsi egy atlagos napjan :-] mondjuk, van kozottuk egy kis korkulonbseg, ugyhogy kiakadas elfogadva ;-)
Myssnia,
Szilard nagyon ugyi, utolag is gratula a felevesseghez :-))) es a fogtunderhez! :-)))
Ellimami,
dilemmak :-) az en emberem azon hezital, menjen-e eskuvore holnap... szerencsere lagziba most nem hivatalos :-)
En is azzal nyugtatom magam hiszti kozben, mint Te. De nalunk apaja birja jobban...
Hahh, mit hallok! Szidod noies idomaidat?! Hat szabad ilyet? Kulonben is, a lenyeg az onbizalom :-) amit persze egy kis kozmetikazas kellemesen fel tud turbozni :-)))
MAXIGRATULA szuperugyi Kevinnek! :-)))
Evi,
dehogy vagy bena, csak meg kicsivagyoken - majdmegnovoken van! :-))) Nemsokara szenne talizzuk magunkat babastul :-)
IkerPetra nagyonnagyon helyes :-))) nagyot nott! :-))) Vilcsi is szokott hasonlatosan mosolyogni, mint a masodik kep :-)))
Mi az, hogy "csak"! Jol belehuzott a lanyzotok a gyarapodasba! :-)))
Az a hezag, hogy en meg nem felejtettem el, milyen jo aludni, akar nappal, akar ejjel... :-]
Norka,
jol all az ebed Jazinak :-)))
Azert ez az ominozus csorgozes az olemben tortent :-) de tenyleg most mar neha elturi, hogy mellette ulok, ugy szorakoztatom, es nem veszem fel hosszu percekig :-]
Nagy drukk lakasvasarlashoz :-), sajna okosat nem tudok!
Barbi,
jajdejo, hogy megkerultel, gyorsan visszakerestem, amit irtal! :-))) Betegeskedest jol kifogtad :-( de remelem, most mar vege a rossz sorozatnak! :-)
Adam nagyon cuki kissrac :-))) nyugi, kielvezitek meg Ti alaposan egymas tarsasagat! :-)))
Kangi,
nem voltam ott a sztorinal, de a furtos bananon meg rajta van a hej, akkor meg egy kis kakispelus ide-oda ;-)))
Amugy meeer, apaja pont olyan, mint ahogy irtad! :-))) csak en vagyok a csaladban a fertelem :-)))
MICSODA???!!! MIT mondtak Julcsira???!!! Nagyon szep, helyes kislany! Az illetonek nincs szeme, de ha lenne, en vennem ki a helyedben... Ja hogy jobaratno? Akkor esetleg visszaraknam...
Urszila,
gratula Julkanak a forgashoz! :-))) Mindig ugy irod, mintha egy kis torpe lenne, pedig en tovabbra is tartom, hogy a nagytalin olyan szep kis husi karjai, labai voltak! Csak nem fogyott le azota? :-)))
Asztalos utani takaritas: a szervezes csodaja :-)))
Mokuska,
Nektek is gratula fogtunderhez! :-)))
Lili nagyon aranyos :-))) szerintem ennyire nem muszaj lekicsinyiteni a kepeket, en legalabis szivesen nezem nagyobban is :-)
Szolidaris Lili :-) (persze :-( is)
Orsoly,
lehet, hogy a parodnak mas netpapakkal volna jo konzultalni? Azok megiscsak rendes ferfiemberbol vannak, hatha meggyoznek :-)))
Uvoltos torna :-( csak lesz jobb!
Andi,
nagypapa :-( szoritok neki ezerrel, sajnos ismeros a tortenet...
Magdi,
strandolas fincsi :-) hajra Zsuzsinak a tunderseghez! :-)))
Virag,
Levi ezek szerint igazi fiubol van... ugy latom, a pasik szokasa ugy besertodni, hogy semmibe veszik az embert :-] mi nok a hangos verziot kultivaljuk :-]
Gyertek gyertek kertipartizni! :-)))
Lehet, hogy a gephangot utalja Levi, Vilcsi legalabbis azt nem csipte. Es lehet, hogy tul az elso ijedsegen mar ki merte ereszteni a bombiszirenat :-)
Laktoherb: nekem a korhazi vedono mondta, hogy ha tuladagolom, az edeskomeny puffaszthatja a babat. Es hogy a gyartok tul sokat irnak az adagolashoz, na ja, hagy fogyjon :-/ Ezek szerint Te is ezt tapasztaltad. En csak 1-2 cseszet iszom per nap.
Mano,
ezek szerint eddig bejott a hisztielmeletem :-)))
Maci2,
ne busulj, ugyis ott lesz Roni a lelki szemei elott! :-)))
Kendovel mostansag nem probalkoztam, a kanikula meg az amugy is kitoro nagy bombik miatt :-( de ott van az agyam mellett, szoval lesz meg Budan kutyavasar :-)))
Ejszakai megijedes :-( majd csak elmulik!
Csucsuka,
hajra :-) gyere csak netezni meg talizni is! :-)))
Jo etvagyat Zsofinak, es jo vaganykodast Danonak! :-)))
Andi,
cukros tea :-/ nalunk is dobbent egy-ket regivagasu ismeros persze... Gondolj bele, nekik azt kellene elfogadniuk, hogy ok anno nem jol csinaltak!
Anita77,
azzta, 5 hetesen igy megfordult Robo, tok csucs! :-)))
Hidegebb ejszakak: en sokszor inkabb raadtam egy vastagabb rugit, a halozsak is OK, en azert kevesbe kedvelem, mert amikor ki kell venni kajcsizni, bufizni, nem erzem benne olyan jol a kis testet, mint a rugiban. Takaro neha bejott, neha lazan lerugta.
BCG: nalunk is kb. akkor kezdett kijonni, most halvany foltocska latszik.
Persze, en is mindig parazok mindenen, pedig alapvetoen derus termeszet volnek. Szelavi, anyukak vagyunk... :-]
Leszter,
orulok, hogy egeszseges a csalad! :-)))
Cuki lehet a sikongato Petra :-)))
Hazimunka fuj :-(
Susie,
kozvetlen a csaszi utan nekem csak megmutattak Vilcsit es a kis kezet adtak oda, de 2 ora megfigyeles utan hoztak, es mivel a ferjem ott tudott lenni es pakolaszni egesz nap, igy meggyoztuk a csecsemosoket es kiadtak egesz nappalra. Ejjel meg hoztak szopiztatni, aztan masnaptol velem volt mindig.
Ha tudsz szervezni segitseget, szerintem nagyon jo, ha annyit van veled, amennyit csak lehet, tenyleg a baba a legjobb fajdalomcsillapito! :-)))
Engem tobben megprobaltak lebeszelni a rooming-inrol, hogy "pihenjek csak" - legy hatarozott! :-)))
PIldi,
szinten gratula a rekord fogacskahoz :-))) es jo egeszseget Ancsinak! :-)))
KangiAndris,
igazad van teljes mertekben, kiveve, hogy ha Julcsi Rad hasonlit, akkor olyan rusnya Te se lehetsz :-)))
Apukaknak babanetezni mer kukkolas? :-)
Heppi,
en is neten ismertem meg az embert :-) (szerepjatekos levlistan :-) )
Hmmm, a parom sokat van Vilcsivel, es nem szidja a babanetet, valszeg igazad van az osszefuggesben :-)))
Az apukat nem volt szerencsem latni, de a leany tenyleg nagyon szep :-)))
Nadine,
jo hallani Rolatok! :-)))
Allergia :-(
Nyar letere rendesen el lehettek havazva, de kertes hazba koltozes rulez! :-)))
Egek, ez a level nagyon durvan XXL-es lett!
Hu, MEKKORAT NETEZTEM es MILYEN JOLESETT
Biztos meglesz ennek a bojtje, hisz maskor kuzdok minden vegigaludhato percert, de ez most KELLETT
Csak a legjobbakat mindenkinek!
Kaska