Új privát üzeneted érkezett!

Norka!


helen harper pelenka pocsék. 1x vettem, minden kifolyt belőle, de főlega pisi.
A 6 hónapos bébiétel nálunk kimaradt, a 4 hónapos után a 8 hónapost ette a csaj , 6 hónapos korától. Ugyanis akkor döntött úgy hogy tessék nekem ízesíteni az ételeket. A 8 hónaposokban már van hagyma, petrzselyem, ilyesmi.

Anita!

kaki beáll, nem marad ilyen. Nálunk 13 hets korától nem volt gond, kb mikor a hasfájása elmúlt. Azóta van kaki magától és minden nap.

Emma most egy szál bodyban és zokniban alszik. télen amíg pici volt én betakartama vastag palanjával, nem rúgta le, de most télre már más megoldást kell keresnem. Én mindenestre bezsereztem egy nagy rugit, aminek van láb része is (86-os méretben nem is volt könnyű ilyet találni), és ez lesz a pizsija. a többit meglátjuk. Azért reméynkedem hogy anyg paplanját nem tufdja majd lerúgni, kb 2x akkora mint az ágy, így van esély. Hálózsákba nem szívesen rakom mióta feláll. Nem álló babáknak lehet kapni vastag hálózsákot, szerimntem nekek még jó lenne a mostani télra.

Kangi!

Hogy te miket nem találsz kiKép Én mikor az Emmával a nőgyógyászomnál voltunk és ott elkezdték dícsérni hogy milyen szép baba (na perzse hát szemtől szembe mit mondjanakKép), akkor én mondtam hogy köszönjük, de szerintem minden baba szép, egyszerűen attól hogy baba. Err az aszizstensnő azt mondta (szülésznő), hogy ez nem igaz, néha sajnálnak néhány babát milyen csúnya. Hát nem tudo, szerintem aki egy cuki babát csúnyának lát, ott az emberrel vana baj. nekem mind szép!KépKépKép Az meg hogy milyen lesz felnőtt korában kitalálhatatlan. Ja, és nem vagyok a véleményem ellenére sem vak, pl látom hoyg Emma az apja bozontos szemöldökét örökölte,a mi még férfi embernél hagyján, na de nőnél?Kép De majd kiszedi. ha meg nagyon elviselhetetlen akkor kiszedjük neki már az ovibaKépKépKépKépKép

Most olvasom hoyg apárod ugyanezt írja mint én.Kép Hát Kangi , úgy látom jó apukát találtál JulcsinakKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Norka!

nekem egész pontosan azt mondták a bankban hoyg a GYED nem jövedelem. Ami hülyeség, mivel jövedelmadót vonnak belőle. De az tény hogy abnk nem fogadja el. nekem azt mondták hogy a gyed időszakára valami kezest kell vinned. Aztán bővebben nem mentünk bele a témába, mert nem tudtuk eladnia lakásunk, így ugrotta házvételKép Azóta meg nem volt energiánk újra belevágni, nem is tudom lesz e valaha. Ügyik vagytok ha nektek sikerül, drukkolok.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!


Mi is lőkerültünk Révfülöóről, ahol nagyon jó volt.
Most majd visszaolvasok, ahogy elnézem van mit...

Addig is pusszantás...

Kangi: Kislányod nagyon gyönyörű babó....

Manó2+Dorottya

Kép
Kép
dorka2
 
 

 
 

Urszila: ne en is ezt fogom csinalni, mihelyt Lacko mar nem szopik allando jelleggelKép Csak hol van az meg, oszt addig hallgatnom kell a zsortolodesetKép

Kangi: szerintem is edes JulcsiKép Bar baratno vedelmeben, neha en is azt mondom egy-ket kisbabara hogy kis csunyacska, de attol meg edes-aranyos-okos-ugyesKép Es nem tetszhet mindenkinek ugyanaz, de nekunk teccik Julcsi es keszKép

orsoly
orsoly
 
 


Manó2!

Sziasztok! Milyen volt a nyaralás?

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Hat nem jott ossze tegnap a netezes, de majd most potoljuk, remelem! :-)

(Jo vagyok en is, onnan jottem ra tegnap, hogy 20-a van, hogy a naptarba irtam be Vilcsi sulyat :-) )

Margitszigeti tali a kepek alapjan nagyon vagany lehetett! Vagyom mar en is egy jo kis talizasra! :-)

Sofka,
nalunk az ember lelkes tole, hogy netezek, es biztat is, orul, hogy van tarsasagom :-))) Az elejen jokat mulatott a "szakzsargonon", de mar megszokta :-) Elapukasodott :-)
Orommel olvasom, hogy a Te parod is megenyhult! :-)))
Babahangok: tudnak ok olyanokat, hogy a Spektrum es hasonlo tevek osszes torzsi, dzsungel es egyeb filmje kismiska! :-)))
Migren hess-hess! Szegeny anyosomnak is van, undormany :-(


Mano,
vegre egy "rokonlelek", en is mindig inkabb messzirol tisztelem masok haziassagat :-) Mondjuk fozni pont meg szeretek is, de finoman fogalmazva nem vagyok haztartasmanias, vagyis mindig szalad minden...
CD-k :-))) szoval Emma neveli apajat? ;-)
A fehercsokis bulatat en is imadom, de az ugye nem babanak valo (sajnos, mondhatnak ok) :-)
Ovis szemoldokszedesrol megneznek egy filmfelvetelt, de csak ha nincs hozza hang :-))) mondjuk en meg eletemben nem birtam magambol kitepni szorszalat... :-]

Beu,
szoval nalatok is akklimatizalodik az apa a babanethez? ;-)
Lorinc kiragja magat :-))) es nagyon jol nez ki! :-)))
Beleszokni az anyasagba? Koszi, bezzeg ha lattad volna, ma milyen hisztit vagtam le, amikor az en babam ugy orditott, hogy kikopdoste a cicit :-( hogy biztos szopasi sztrajk... szegeny apajat jol lecsesztem, mert elkezdett okosakat mondani, amig en hisztiztem! :-] Aztan Viola megnyugodott, megkajalt, es a hazibeke is helyreallt... :-)))
Hmmm, ezek szerint Lorinc pont ugy viselkedett, mint Vilcsi egy atlagos napjan :-] mondjuk, van kozottuk egy kis korkulonbseg, ugyhogy kiakadas elfogadva ;-)

Myssnia,
Szilard nagyon ugyi, utolag is gratula a felevesseghez :-))) es a fogtunderhez! :-)))

Ellimami,
dilemmak :-) az en emberem azon hezital, menjen-e eskuvore holnap... szerencsere lagziba most nem hivatalos :-)
En is azzal nyugtatom magam hiszti kozben, mint Te. De nalunk apaja birja jobban...
Hahh, mit hallok! Szidod noies idomaidat?! Hat szabad ilyet? Kulonben is, a lenyeg az onbizalom :-) amit persze egy kis kozmetikazas kellemesen fel tud turbozni :-)))
MAXIGRATULA szuperugyi Kevinnek! :-)))

Evi,
dehogy vagy bena, csak meg kicsivagyoken - majdmegnovoken van! :-))) Nemsokara szenne talizzuk magunkat babastul :-)
IkerPetra nagyonnagyon helyes :-))) nagyot nott! :-))) Vilcsi is szokott hasonlatosan mosolyogni, mint a masodik kep :-)))
Mi az, hogy "csak"! Jol belehuzott a lanyzotok a gyarapodasba! :-)))
Az a hezag, hogy en meg nem felejtettem el, milyen jo aludni, akar nappal, akar ejjel... :-]

Norka,
jol all az ebed Jazinak :-)))
Azert ez az ominozus csorgozes az olemben tortent :-) de tenyleg most mar neha elturi, hogy mellette ulok, ugy szorakoztatom, es nem veszem fel hosszu percekig :-]

Nagy drukk lakasvasarlashoz :-), sajna okosat nem tudok!

Barbi,
jajdejo, hogy megkerultel, gyorsan visszakerestem, amit irtal! :-))) Betegeskedest jol kifogtad :-( de remelem, most mar vege a rossz sorozatnak! :-)
Adam nagyon cuki kissrac :-))) nyugi, kielvezitek meg Ti alaposan egymas tarsasagat! :-)))

Kangi,
nem voltam ott a sztorinal, de a furtos bananon meg rajta van a hej, akkor meg egy kis kakispelus ide-oda ;-)))
Amugy meeer, apaja pont olyan, mint ahogy irtad! :-))) csak en vagyok a csaladban a fertelem :-)))
MICSODA???!!! MIT mondtak Julcsira???!!! Nagyon szep, helyes kislany! Az illetonek nincs szeme, de ha lenne, en vennem ki a helyedben... Ja hogy jobaratno? Akkor esetleg visszaraknam...

Urszila,
gratula Julkanak a forgashoz! :-))) Mindig ugy irod, mintha egy kis torpe lenne, pedig en tovabbra is tartom, hogy a nagytalin olyan szep kis husi karjai, labai voltak! Csak nem fogyott le azota? :-)))
Asztalos utani takaritas: a szervezes csodaja :-)))

Mokuska,
Nektek is gratula fogtunderhez! :-)))
Lili nagyon aranyos :-))) szerintem ennyire nem muszaj lekicsinyiteni a kepeket, en legalabis szivesen nezem nagyobban is :-)
Szolidaris Lili :-) (persze :-( is)

Orsoly,
lehet, hogy a parodnak mas netpapakkal volna jo konzultalni? Azok megiscsak rendes ferfiemberbol vannak, hatha meggyoznek :-)))
Uvoltos torna :-( csak lesz jobb!

Andi,
nagypapa :-( szoritok neki ezerrel, sajnos ismeros a tortenet...

Magdi,
strandolas fincsi :-) hajra Zsuzsinak a tunderseghez! :-)))

Virag,
Levi ezek szerint igazi fiubol van... ugy latom, a pasik szokasa ugy besertodni, hogy semmibe veszik az embert :-] mi nok a hangos verziot kultivaljuk :-]
Gyertek gyertek kertipartizni! :-)))
Lehet, hogy a gephangot utalja Levi, Vilcsi legalabbis azt nem csipte. Es lehet, hogy tul az elso ijedsegen mar ki merte ereszteni a bombiszirenat :-)
Laktoherb: nekem a korhazi vedono mondta, hogy ha tuladagolom, az edeskomeny puffaszthatja a babat. Es hogy a gyartok tul sokat irnak az adagolashoz, na ja, hagy fogyjon :-/ Ezek szerint Te is ezt tapasztaltad. En csak 1-2 cseszet iszom per nap.

Mano,
ezek szerint eddig bejott a hisztielmeletem :-)))

Maci2,
ne busulj, ugyis ott lesz Roni a lelki szemei elott! :-)))
Kendovel mostansag nem probalkoztam, a kanikula meg az amugy is kitoro nagy bombik miatt :-( de ott van az agyam mellett, szoval lesz meg Budan kutyavasar :-)))
Ejszakai megijedes :-( majd csak elmulik!

Csucsuka,
hajra :-) gyere csak netezni meg talizni is! :-)))
Jo etvagyat Zsofinak, es jo vaganykodast Danonak! :-)))

Andi,
cukros tea :-/ nalunk is dobbent egy-ket regivagasu ismeros persze... Gondolj bele, nekik azt kellene elfogadniuk, hogy ok anno nem jol csinaltak!

Anita77,
azzta, 5 hetesen igy megfordult Robo, tok csucs! :-)))
Hidegebb ejszakak: en sokszor inkabb raadtam egy vastagabb rugit, a halozsak is OK, en azert kevesbe kedvelem, mert amikor ki kell venni kajcsizni, bufizni, nem erzem benne olyan jol a kis testet, mint a rugiban. Takaro neha bejott, neha lazan lerugta.
BCG: nalunk is kb. akkor kezdett kijonni, most halvany foltocska latszik.
Persze, en is mindig parazok mindenen, pedig alapvetoen derus termeszet volnek. Szelavi, anyukak vagyunk... :-]

Leszter,
orulok, hogy egeszseges a csalad! :-)))
Cuki lehet a sikongato Petra :-)))
Hazimunka fuj :-(

Susie,
kozvetlen a csaszi utan nekem csak megmutattak Vilcsit es a kis kezet adtak oda, de 2 ora megfigyeles utan hoztak, es mivel a ferjem ott tudott lenni es pakolaszni egesz nap, igy meggyoztuk a csecsemosoket es kiadtak egesz nappalra. Ejjel meg hoztak szopiztatni, aztan masnaptol velem volt mindig.
Ha tudsz szervezni segitseget, szerintem nagyon jo, ha annyit van veled, amennyit csak lehet, tenyleg a baba a legjobb fajdalomcsillapito! :-)))
Engem tobben megprobaltak lebeszelni a rooming-inrol, hogy "pihenjek csak" - legy hatarozott! :-)))

PIldi,
szinten gratula a rekord fogacskahoz :-))) es jo egeszseget Ancsinak! :-)))

KangiAndris,
igazad van teljes mertekben, kiveve, hogy ha Julcsi Rad hasonlit, akkor olyan rusnya Te se lehetsz :-)))
Apukaknak babanetezni mer kukkolas? :-)

Heppi,
en is neten ismertem meg az embert :-) (szerepjatekos levlistan :-) )
Hmmm, a parom sokat van Vilcsivel, es nem szidja a babanetet, valszeg igazad van az osszefuggesben :-)))
Az apukat nem volt szerencsem latni, de a leany tenyleg nagyon szep :-)))

Nadine,
jo hallani Rolatok! :-)))
Allergia :-(
Nyar letere rendesen el lehettek havazva, de kertes hazba koltozes rulez! :-)))

Egek, ez a level nagyon durvan XXL-es lett!
Hu, MEKKORAT NETEZTEM es MILYEN JOLESETT Kép Kép Kép
Biztos meglesz ennek a bojtje, hisz maskor kuzdok minden vegigaludhato percert, de ez most KELLETT Kép

Csak a legjobbakat mindenkinek!

Kaska
kaska
 
 


Sziasztok csajszik,
napok óta akarok jönni és írni végre egy rendeset, de megint csak most jutottam géphez.Kép

Kicsiny zsarnokom 23.45kor dőlt ki, addig állt a bál.KépKép Mióta áll nem lehet bírni vele, semmivel sem játszik csak álldigálni akarKép, ettől viszont hiába fárad ki jobban túlpörög és nem alszik el, mint régen...

Azért bele-beleolvastam a mai termésbe.
Előre is Mindenkitől bocsi, hogy nem írok másnak, (baromi fáradt vagyok minden éjjel 3-4*kelek a gyerekhez, ilyenkor már alig bírom nyitva tartani a szemem) de nem hagyhatom szó nélkül a nap botrányát:

Kangi,
bár látom már lelkileg OK vagy, azért csak elmondom én is, hogy Julcsi igenis szépséges és ügyes és okos és aki mást mond, annak vagy nincs gyereke vagy hibbant vagy irigy vagy mind3 és különben is irbum-burgum(és akkor még úrinő voltam). Megjegyzem párom nem egy bókolós és a babanetes nagytalin(ott látta Julcsit) ha 2*5percet volt sokat mondok, de még ő is emlékszik lányod szépségére és meg is jegyezte még itthon is többször!, hogy egyrészt milyen ügyi(felülés gyakorlatKép), másrészt micsoda hajasbaba.
Szóval egy rakással annak a véleményére, aki mást mond!!!
Férjed tényleg jó fej és örülök, hogy így kiállt értetek, nagyon szimpi, igazi Apacuka.Kép

Pusza,
Timici
timici
 
 


Sziasztok!

P.Ildi!
Nagyon aranyosak a gyerkőceid. Kép A többiekről sajnos nem tudok semmit. Kép Gyere sürűbben.

Kangi!
Ki volt ez a vadbarom? Szólj neki, hogy vegyen szemüveget, Julcsi igen is szép kiscsaj. Kép
Ja már látom, barátnő és mit fog szólni a saját babájához, ha meglátja, biztos nem lesz olyan szép, mint Julcsi. Kép

KangiAndris!
Ne is hagyd, hogy a szép kis családodat bárki leszólja, egyébként Te sem vagy ronda, láttalak már fényképen. Kép

Andi!
Az ADSL szerintem megéri, tényleg fix díjas és bármikor használhatod, nem kell az órát lesned, nehogy nagy legyen a számlád. Kép Egyébként ajánlhatom az Interware-t nagyon megbízható szolgáltató www.interware.hu

PIldi!
Gratula a fogacskához. Kép

Norka!
Kérdezzétek meg a bankot telefonon és ha igaz, akkor kérd meg a munkahelyed, hogy ne írják rá, hogy gyeden vagy. Nekem sem írták rá, bár én a bankot nem is kérdeztem meg, de nekem a kolléganőm (így ugye könnyű) szó nélkül kihagyta. Kép

Franyó!
Itt voltál Keresztúron és nem szóltál/ugrottál be. Kép

Virág!
Neked is írom, ha meg tudod beszélni a munkahelyeddel, le kell felejteni, hogy gyeden vagy és máris kaphattok hitelt. Kép

Urszila!
Sulikezdés: tudod, hogy 3 gyereknél ingyér adják a tankönyvet? Önkormányzat fizeti, csak igazolás kell, hogy 3 gyerekre kapod a családi pótlékot. Kép

Kaska!
Próbáld ki a baby gym-et, nekünk nagyon bejött, Zsuzsi sokáig eljátszik vele és én addig "szabad" vagyok. Kép

Az én párom midíg bíztat a netezésre "jót tesz nekem a babanet és főleg Ti. Kép Egyébként néha Ő is beleolvas, sőt már pár talin is volt velünk, csak mostanában nem ér annyira rá és csak akkor jön, ha tudja, hogy más apuci is jelen lesz.

Magdi
gallainémagdi
 
 


Magdi!

Mindig csodálolom, hogy te milyen sokáig fent vagy. Reggel amikor belébek a babanetre, álétalában a te hajnali üzid az utolsó.


Kangi!

Remélem már nem nevezed többet barátnődnek azt aki ezt írta Julcsiról! Valószínüleg csak azt irigyésg beszél belőle!
De ezt te is tudhatod, mert gyönyörű a lányod, egy kész kis hölgy. Kép Imádniavalóan vagány kiscsaj! Kép
És a férjed! Le a kalappal! Jó kis család vagytok! Az ilyen jófej pasik szerintem megérdemelnek néha egy kis kimenőt is Kép

Végre van digigépem. csak még használni nem tudom. DE igyekszem megtanulni.
Most nem nagyon van időm reagálni, meg visszaolvasni rendesen, mert Dani is lassan csatlakozik a koránkelők táborához, és persze, hogy fent van már. Lehet ez azért van, mert tegnap aludt napközben.

Fel is teszek két képet, ezt még a barátnőm csinálta. Az első egy ritka pillanat, Dönci napközben alszik.

Kangi!
Szerintem el sem hiszed nekem többé, hogy nem alszik napközben. Először a talin, most meg itthon.

Kép

Kép

Szép Napot Mindenkinek!

Réka
muki
 
 


Jo reggelt! Kép

Maci2
Szerencsere ugy tunik semmi komoly. Mivel ugyesen mult a pirossag, mar dokihoz sem jutottunk el. Kép

Ildi
Gratula a foghoz. Kép

Mokuska
Mi is kb. 5 honaposan kezdtuk el a leveket inni,pont azert,hogy mire barackszezon lesz, ihassa esetleg ehesse. Annyira bejott,hogy vegul gyumipepet Jazi mar 6 honapos kora elott is kapott hebe hoba. 6honapos koratol naponta. Szoval nem sietted el. Ez minden babanal valtozo. Ha nem lenne jo neki, nem inna! Kép

Franyo
Mail ment.

Sofka
Orulok,hogy tetszik a szek Kép Szerencsere Jazmin is imadja! Amit eddig adtam 6 honaptol kajcsikat(magyarul kisse darabosabb) eddig o is oklendezett.Ezexerint megszokja? (Gondolom kene neki elobb utobb, ha nem akar 10 evesen is pepeket enni Kép )
Rocky H. Show Kép En siman jovahagyom, nem art egy kis pihi is neha... Kép

ADSL
Nelunk Datanetes van, havi kb.11E-ert, de van 9500as csomaguk is (3 emilcimmel).Nekunk nagyon bevalt. Majd' meghaltunk a csiga Vodafonos nettel koltozeskor. Virag- elvileg ADSLhez, nekunk sajat tel.vonalunk volt, igy nem kellett a tulaj hozza. A koltozes 25E. ft., de meg senki nem kerte tolunk Kép

Kenguru-Kendo
Had alljak egy kicsit a kendo partjara Kép
Nekunk is van egy kengurunk (igaz nagyon alaptipus, nem is tudom milyen marka), de iszonyat modon birja vagni a vallam. Szoval a kendot tenyleg nem nagy ordogosseg megkotni,csak ki kell probalni 1-2x baba nelkul. Az az elonye,hogy pici babakat fekve is bele teheted, kesobb 2-3 fele kozessel mas-mas pozban ultetheted bele a babat. Elvileg negativum,hogy nem lehet kifele forditani a gyerkocot, de ha nemx kotessel teszed, hanem "strandos kotessel" Kép ) akkor nagyon ugyesen kilat, forgolodni tud. A pantja mivel szeles, nem bantja a vallam a 7,5kg.-nal sem es nyaron lehet kicsit lazabbra is kotni es akkor nem csorog a viz mindkettonkrol. Bar a babakocsiban mar reg nem, de Jazi a kendoben mai napig 10 perc utan bealszik es ha nyugos, az az egyetlen modszer amivel BARMIKOR lenyugszik. Uff, beszeltem Kép

Urszila
Keresztlany hurrra! Kép Asztalos Kép Kép
Akkor barokk fogasu, nem lehet,hogy a german a nemet gyartmanyra vonatkozik? Minket fogasu 1xrre nem lehet Kép De a barokk fogasuak sokkal jobbak. Barna v. feher?
Bena noci nincs Kép Milyen derulato vagy! Bar tenyleg nem szoktam nyavajogni,de ez most valahogy olyan idegen nekem. Na de majd megmutatom eeennn! Kép

Reka
Nagyon edesek vagytok!!! Kép

Lanyok
Koszi a Gyed kontra kolcson hozzaszolasokat! Ma probalkozunk szakembert interiuvolunk, hogy milyen kiskapuk lennenek. Mivel suliban dolgozom (persze osszevonak nagy intezmennye) nemtom,hogy adnanak-e olyan keresetit, amin nem lenne rajta,hogy babat nevelek itthon. Egy probat meger!!! (Mar telcsiztem is, illetekes majd hetfon talalok csak :0/ )
Apa talalt tegnap egy uj epitesu 3 szobas lakast ami okt. vegere lesz kesz. Belso udvarral, lepcsok nelkul, szoval szivem csucske lett. Jajjjajjj, ugy szeretnenk. Mar megint Naiv vagyok!!!! Kép

Na lepek ebedet gyartani
Hosszaniro Norka es ulnitud Jazmin
Kép
norkini
 
 


Es1 friss mai foto:
Kép
norkini
 
 


Kangi,
el akartam neked mesélni még valamit:
Én a legjobb barinőm lelkére kötöttem, hogy ha ronda a gyerekem, ő mondja meg. Én úgyis szépnek látom, a rokonság persze, hogy dícséri...De én tudni akarom, ha nem szép!! (Akkor azt hittem, el tudnám viselniKépDe akkor nekem is "csak" pocakom volt, szerintem a barinőd is rájön ezekre a dolgokra pár hónap múlva...)
Szóval az enyém kimondta, hogy igen, szép, vihetem emberek közé...Kép De így utólag - és nagyon őszintén - hát vérig sértődtem volna, ha mást mond. Komolyan.
Valahogy úgy van ez, hogy a legjobb barinőmtől várom, hogy mondja meg a szemembe, ha túl "kismamás" lettem, ha nem lehet velem beszélgetni, ha elhagytam magam, tehát nyissa fel a szemem , ezen nincs is okom megsértődni (erre valók a Best Barinők)- de a gyerekem az szent!! És rá egy fél rossz szót mondani sértés. És ezt egy legjobb barinőnek tudnia/éreznie kell, még ha ő éppen nincs oda a babákért vagy a tükörkopasz babák teccenek nekiKép , mert Julcsi esetében ezt az egy gyenge okot tudom elképzelni, amiért valaki ilyet mond, de persze ez sem mentség. Mert azt lásd be, hogy haja az van nekijeKép
Egyébként lehet, hogy csak szorong a saját babája külseje/egészsége miatt.

Na, ezt akartam még leírni, mert egész reggel ezen dohogtam, hogy hogy mondhat ilyet egy barinő, és hogy mit éreznék, ha én kapnék az arcomba egy ilyet.

pusza
Elli
ellimami
 
 


Sziasztok!

Hosszú- hosszú idő után ismét itt vagyunk !!!!
Vissza repültünk 20.án Marcikával,Belgiumba,szóval ismét itthon vagyunk.
Ennyit (2,5 hónapot) vissza olvasni nem tudok,igyekszem hamar vissza zökkeni közétek!
NAGYON HIÁNYOZTATOK!!!!!!
Sajnálom hogy a beigért talit nem tudtuk össze hozni,de talán megértitek,nekünk ez az idő nem nyaralással,pihenéssel telt,hanem orvostól,orvosig rohangálással.
Néhány szó a kisfiamról: Nagyon szépen nővöget,fejlődik,4 hónapos 5200g,rendkivül érdeklődő,figyelmes,gyönyörűen forgatja a fejét,és hamarosan elkezd kúszni,(szerintünk nem lesz a mozgásával sem semmi baj ,sok mindenben előrébb van mint a korosztálya )És ami a legfontosabb rengeteget vigyorog,és nagyxon boldog kiegyensúlyozott kisbasba!!!!ÉS EZ A LÉNYEG!!!!!!
Most igy dióhéjjban csak ennyi,igérem igyekszem gyakran jönni,mert már tényleg elvonási tűneteim voltak!!!!!!
Puszi mindenkinek!!!!

Mariann& Marci
Mariann
 


Norka!

Naaaaaaaaaaagyon édes Jázmin! És azok a cickók... Kép
muki
 
 


Sziasztok!

Mariann!
Jó, hogy itt vagy megint és nagy-nagy gratula Marcinak és persze Nektek is Kép! Nagyon ügyes és jó, hogy nincsen semmi gond!

Norka!
Az a gond, hogy nálunk a tulaj nevén van a vonalas telefon, ezért mondtuk, hogy felejtős az ADSL egyelőre.
Már alig várom, hogy saját lakásunk legyen saját telefonnal! De ez még odébb van Kép!

Pusza, Virág
virga
 
 


Hali csajok!

Kangi, remélem már megemésztetted a dolgot, és lehúztad a rötyin! Nem írhatom Julcsidra, hogy a világ legszebb kislánya, mert az nekem a Zsófi, még az elálló fülei ellenére isKép, bár a lányod hajkoronájára igencsak írigy vagyokKép. (Különben megkövezhettek, de én a saját! lányomat az első kétnap csúnynak láttam, vörös volt a bőre, tele kiütéssel, hozzá elálló fülek... ráadásúl Danó annó sz épnek találtatottKép)
Barátosnédnak egy mentsége van, még csak pocakos...

Ellimami, jaj de jó, örülök, hogy szépen tornázik Kevin!KépKép

Lakáskölcsön: én kaptam a cégtől keresetigazolást, hogy mennyivel vagyok éppen bejelentve, nos arra senki se írta rá, hogy ippeg gyeden leledzem... Mondjuk a bébit nem jó elvinni a bankba ügyintézni...

ADSL, datanet, ráadásul nálunk apa cége kifizeti az áfát. (Kifizethető, mint juttatás, érdemes rákérdezni). Ja, ha beszólna tali ügyben, számíthatna egy keresztbelenyelésre, de eszébe se jut ilyesmiKép. Mondjuk én se szoktam kártyázás, horgászás és más egyéb férfiúi tevékenységek esetén olyan nagyon morgolódniKép...

Mariann, de jó, hogy újra vagytok! Az meg még jobb, hogy Marcival minden rendbenKépKépKép! Dobj meg egy mélcímmel légyszi!

Mennem kell, mindjárt itt van a nőci az Aupairtől, pussz
Zsófi
csucsuka
 
 


Mariann,
de jó!!! Mármint hogy itt vagytok és jól vagytok!
KépKépKép
Olyan fura, hogy még pocakosan drukkoltam neked, és legutoljára a másik topicban írtunk egymásnak.
Most meg két kislegény mamájaként találkozunk újraKép
Gratula Marcinak a fejlődéshez, és gyere gyakran!
pusza
Elli
ellimami
 
 


Csucsuka!

m.grof@freemail.hu


Mariann
Mariann
 


sziasztok!
csak bekukkantottam, és nem tudom szó nélkül hagyni a kangi féle dolgot.

Szerintem: mindenkinek van egy elképzelése az álmobabáról, és akinek nincs gyereke, annak plána álombabáról álmodik és hiszi, hogy neki olyan lesz. Julcsi szerintem tök édes bozontos kiscsaj, erős egyéniséggel, aki nekem egyre jobban teccik. És öszintén: egyre jobban hasonlít anyukájára, aki igen szép arcank örvend.Kép Julcsi az a babák közé tartozik, aki nagykorára a fiúkat az újjai közé csavarja majd. Az én barátnőm szerint szilárd gyönyörű, de ő nagyon elfogult vele... Én is montam neki, hogy mondja meg, ha nem az, de amúgy is rajong a gyerekemért. Ezért lett ő a keresztanyja. Kép

Na gyorsan ennyi, még mindig nincs rendes netem, csak ez a pár perc a netquickkel.

pusz:myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Hahó Lányok Kép
tegnap még elrendeztem az ügyet magamban, megpróbálom kiugrasztani a nyuszit a bokorból, és ha kiderül, hogy valamit (nagyon) félreértettem, akkor megkövetlek benneteket, amiért felhúztam a közhangulatot Kép
Igazából az a furcsa, hogy egy barátnőről azt gondolná az ember, hogy van felém annyi érzelmi kötődése, hogy a gyerekemet sem látja csúfnak. Mert például ugye a nagyik meg a közeli rokonok számára a legnyüstösebb újszülött is gyönyörű, míg esetleg az anyuka úgy véli, a kedves felmenők megháborodtak, hiszen ez egy nyúzott macska. Például a húgom volt ilyen. De már elmúlt KépKépKép

Elli Kép
hihi, utánanéztél, hogy tényleg ari-e KépKépKép
Kevin szuperügyes lesz, majd meglátod! Lehet, hogy mégsem szumóban, hanem végül atlétikában lesz olimpikon!!!
Köszi a tanmesét, végülis én is így vagyok vele, de még ráadásul máshonnan megtudni, huuuhh... Ne dohogj, én már megnyugodtam Kép

Franyo Kép
kritikus Apának is köszi Kép
Mondjuk mikor a lányod lábaira nézek, elfog a bizonytalanság, hogy Julcsi biztosan nem soványka-e Kép Legszívesebben jól megnyammogtam volna azokat a combikákat, dehát ez az anyák joga csak Kép Nem baj, én sovicombit rágdosok KépKépKép
Hosszú busz-villamosozás Kép de ha megérte, akkor Kép

Sofka Kép
nemtom, lehet, hogy front ... mindenesetre jót aludt, mostanra már többet is rottyantott, evett, és kipihentnek tűnik (ettől aztán én is Kép)
Dumás Marcipán Kép Apacukám odavolt, hogy milyen husatag Kép
Ja, figyi, azt még akartam kérdezni, hogy miről ismertél meg egyből? Összhangban van a a küllemem az írásaimmal? Kép

Nadine Kép
ari vagy, köszi Kép Nem értem, miért irigykedne, ott a hasában a sajátja ... ehhh, mindegy ...
Olvasgató Zsanka KépKépKép Viszont a gyógyszerallergia jujjuj! Auuuccs, gratula a kertes házhoz! Bárcsakbárcsak mi is hamarhamar ...

Virág Kép
sértődős Levin én is nagyot nevettem Kép Köszönjük a sérós bókot Kép

Urszila Kép
uhh, bárcsak lenne nekem is egy bicóra gyűjtő keresztlányom! Egy hétvége alatt összegályáztatnám vele a cangát! Kép Kérdés, tudná-e utána élvezni, sajgó izmokkal KépKépKép
Én is reménykedem, hogy normális a barinő, bár terhesen én is elég furákat nyilvánultam meg. Na, majd meglátjuk.

Manó Kép
ovis kozmetika KépKépKép Apacukabókot köszönjük KépKépKép

Manó2 Kép
Révfülöp, húúh, az jóóó! Imádom az északi partot! Bókot köszi, egy tekebajnoktól különösen jól esik KépKépKép

Orsoly Kép
ja persze, az világos, hogy ízlések és pofonok különbözőek, de hogy pont a barátnőmnek ne tetsszen, és így tudjam meg ... Na jó, most már nem mérgelem magam rajta.

Kaska Kép
barátnő szemkiszedés-visszatolás KépKépKép Hisztivel én igyexem vigyázni, mert aztán visszakapom a dackorszakban ... de úgysem bújhatunk ki a bőrünkből ...

Timici Kép
neked is és Apájádnak is nagyon köszi a biztatást KépKépKép Irgum-burrgum úrinő módra KépKépKép

Magdi Kép
kívánok neki tökéletes gyereket, de azért a másét ne csúnyázza. Párod csak akkor jön talizni, ha nincs abszolút kisebbségben, ez jóóó KépKépKép

Réka Kép
Dönci, aki sose alszik nappal, ha-ha-ha Kép
Még reménykedem, hogy esetleg mégis valami félreértés, bár elég egyértelműnek tűnik. Majd kiderül, meg az is, hogy mit bírt a barátságunk ... Apacukabókot köszi, és perszehogy kap kimenőt, csak időben jöjjön haza KépKépKép

Mariann Kép
szuper, hogy ismét netközelben, és még szuperebb, hogy Marcika jól van! Gyere gyakrabban!

Csucsuka Kép
aha, megemésztettem és lehúztam. Na, az én lányom se vót egy szépségvetélkedőbe való az elejin, igaz, ami igaz, pedig még haja is vót! Kép Zsófid amúgy csodaszép, mi van a füleivel, én észre se vettem semmit. Danó meg abszolút kisherceg.

Norka Kép
ülnitudáshoz és jogsi-elszántsághoz is gratula! És tényleg vezess majd egyedül, különben csak a súrlódások vannak apával, Még néha nálunk is vannak, pedig enyim nem is vezet KépKépKép
Vááá! Mellizomhegyek! Jujdenyammmmm!!!!! KépKépKépKépKép

Pussz
Régótaírja Kangi és Közbenelaludt Julcsi
kangi
 
 


ja és még valami
Réka, Norka!
Nagyon édesek a képek!

Anyák Lapja: megnéztem, a fotó szuper, de előre is bocsi. Mert nem tudom kinek gratuláljak! Ki van a fotón?

És egy kérdés:
A hipp bébiételek között egy csomó húsos van. Mikortól adjátok ti ezeket? Mert én még nem merem.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Myssnia Kép
látnál hajnalban, mikor fejjel esem ki az ágyból szoptatni KépKépKép De azért köszi.
Álombaba, hmmm... én inkább tényleg arra gyanaxom, hogy mivel Apacuka vonásait is örökölte a leány, azok nem teszthetnek. Az viszont létezhetetlen, hogy én egy rút pasihoz mentem volna, tehát itt megakadok. No mindegy.
Szilárd szerintem is gyönyörű, pedig nem is vagyok elfogult!!! Meg itt senkise, mégis mindenki szépezi, úgyhogy elhiheted! Kép

Pussz majd ha lesz megint neted
Kangi
kangi
 
 


Hello Lányok,

Kaska
Tök jó, hogy ti is a neten Kép Lehet, hogy a mi gyerkőceink már a neten fognak szülni is Kép)

Csucsuka,
Én meg tök fordítva voltam, azt hittem, hogy amíg "UFÓS" a gyerek feje, addig csúnyának fogom tartani. De amikor dzsuvásan odarakták a mellkasomra, én már akkor szépnek láttam, és ezen meg is lepődtem.

Virga,
Lehet, hogy félreértettél vmit, mert ugyan tényleg szükséges egy vonalas készülék az ADSL-hez, de totál különálló dolog. Tehát, ha netezek, akkor is csörög a telcsi, sőt nálunk két külön szobában van a telcsó meg a gép. Szerintem egy hívást megér, hogy megérdeklődd, hogy viheted-e magaddal, vagy hogy is van ez? (De előtte nézz szét a neten az árakat illetően)

Sofka,
Te ennyi gyermek mellett még dolgozol is? Nem gondolkodtál azon, hogy jelentkezz, hogy te szeretnél lenni az új Duracell-arc? Kép) Vannak kapcsolataim reklámügyben!

A töbiekkel sajnos még nem vagyok képben egészen, de igyexem......
A talis képeket már én is végigböngésztem, és nagyon-nagyon irigy vagyok. Úgy szeretnék én is találkozni veletek. Csak hát innen (Cegléd) nem olyan egyszerű. Ha kocsival mennék, azon aggódnék, hogy mikor nyomják fel a szeretett Twingómat a gyerekülés miatt, vonattal meg igen macerás lehet egy öthónapossal (főleg ha tömeg van) ilyen hőségben. De agyalok még, hátha eszembe jut valami okosság, és a legközelebbin mi is ott lehetünk, már ha nem ellenzitek.

Asszem most hirtelen ennyi, puszilok minden babócát, anyócát és apócát:

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


KangiKép
Nem akarok nyalizi, ezt megint hidd el, de Julcsi az egyik kedvencem itten-e mán.(Meg különben is, elaludt magátólKép)
A barátnőnek meg kívánok csúnya babát, ha létezik olyan. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Myssnia Kép
KépKépKép Köszi KépKépKép Tény, hogy elég karakteres ezzel a séróval Kép (kellett azért a szopi az elalváshoz, de nem volt ordiba)

Kangi
kangi
 
 


Myssnia!

Szilárd egy nagyon feltűnően szép babóca, ez tényKép De ettől még a többi baba is nagyon szép, mert mindegyikben van valami ami különlegessé teszi. És az a minimum hogy család és a legjobb barátnők elfogultak legyenek:Kép
Az meg hogy felnőttként melyik babából lesz különösen szép leány vagy fiú, az még a jövő titka.Kép

Kangi!

Megnéztem az albumotokat, és szerintem nem jár olyan roszzul Julcsi ha az apukájára hasonlít.Kép Amúgy meg gondolom mindenki olyan pasinak szül gyerkőcöt aki azért tetszik neki, mert hát az esély nagy hogy a baba hasonlítani fog ráKép

Ja, amúgy láttam a beírásod a másik topicba, kiváncsian vároma fejleményeket. de azért hozzáteszem hogy soha de soha nem írnék és nem mondanék nyilvánosség előtt ilyet senki babájáról. Az más kérdés hogy anyukámmal néha megbeszélünk ilyen dolgokat és ő is hajlamos néha egy egy babát lecsúnyácskázni, pl egy egy ismert emberét, de én még azokat is meg szoktam védeniKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok,

Mariann,
üdv újra közöttünk.Örülök,hogy minden oké Marcival,és még a kortársait is lekörözte,külön szupi. Kép
Ha lehet képe is szeretnénk majd róla. Kép

Lányok,
hétvégén esküvőre megyünk. KépAnnyira örülök neki,mert végre megint egy kicsit törődhetek magammal is.Varrattam ruhát,voltam és még megyek kozmetikushoz és fodrászhoz is.Mindezt persze úgy,hogy apának egy 100%-an tiszta pelusba csomagolt és megetetett leányzót hagyok itthon.Meg különben is, a kozmetika itt van a sarkon.ha valmi gond van csak leugranak gyerekestől. Kép

Kangi,
Julcsi egy bűbáj.Nehogy bedőlj a "legjobb" barátnődnek. Kép Ez az irigység + félelem első jele.

puszanntás mindenkinek
jó hétvégét,így előre is
Kép
Évi+Petra
Évi24
 
 


Manó Kép
én is nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre ...
Apacukabókot kösziköszi, hát, ma nagyon jó napja van a páromnak! KépKépKép

Évi Kép
juj, de jó, hogy eskembeskemre mécc! Kényeztesd is magad! Bűbáj Julcsi KépKépKép

Megyek, mert a bűbáj felébredt és hangosan, szívettépően sóhajtozik, az elhanyagolt gyermek Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Megint én

Egy gyors kérdés: Tudtok vmiféle hasmenős-hányós fertőző betegségről mostanában? A férjem szenvedte meg a tegnapi napot, de úgy istenigazából! Kép Ugye, csak gyomorrontás???
Mindenesetre tegnap egyedül fürdettem, meg minden, apa meg karantéba vonult, nehogy elkapjuk.

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Kangi: hat igen, en is anyuval negyszemkozt szoktam neha mondani egy-egy ismert ember babajara hogy haaat, erdekes arca vanKép (mint ManoKép De pl en a terhessegem vege fele azon kezdtem agyalni igen komoly szinten, hogy micsinajjak ha rondanak latom majd a sajat gyerekemet. Asszem fel is vetettem a temat anno a friss kismamakbanKép Ugy-ahogy megnyugtattak, de az igazi megnyugvas akkor jott, amikor meglattam Lackot es lattam hogy termeszetesen a vilag legszebb ujszulottjeKép Pedig igy visszanezve a kepeket, remesen gorbe orra voltKép

orsoly
orsoly
 
 


Kangiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Ne máááááááááááááár!
Kép
Julcsi gyönyörű és rettttttttttttttttenetesen édes! Kispapi pedig helyes, én élőben is láttam! És tényleg micsoda jófejség. (Végre egy kispapi nem haragszik ránk, hanem elismerően szól. Köszi, Andris!)

Sziasztok!

Megcsinálták a gépet, most kapcsoltam be. ZÚG.
Erről ennyit. Jó sokat írtatok, majd igyekszem visszaolvasni. Most csak átfutottam és megnéztem a babákat. Gyönyörűek!

Mariann! De jó, hogy újra vagy!
Kép
Marcinak nagy drukk, hogy továbbra is minden rendben legyen. Kár hogy nem láttuk, míg itthon voltatok, de majd lesz még alkalom.

Elli! Hurrá, hurrá Kevin produkcióihoz is!
Kép

Na, megyek, mert Lőrinc lassan enne.

Még csak egyet gyorsan: éjjel a légzésfigyelő sipítására ébredtünk. Mire rájöttünk, hogy mindeketten az ágyban vagyunk, és nem csak elfelejtette valamelyikünk kikapcsolni! Rohanás be, gyerek békésen kalimpál az ágy másik felében. Lecsúszott róla. A szívem majdnem megállt. Rettenetes volt. Norka, rád gondoltam, te szegény.

Elhallgatott a gép zúgása. Nyertem.

Lőrinc viszont kezdi a nyöszörgést.

Beu
beu
 
 


Jajjénmár nem is tudom, mikor írtam olyan igazi hosszút nektek utoljára, mindig csak átfutni volt időm... de most megpróba, alszik a lány, és végre (!!!!!!!!!!!!) anyám is elment, ááááá.
Mai kedves beszólása: "Ne tarts már annyira tisztán, higiénikusan mindent, a Mici néni is ezt csinálta, meg is halt a gyereke, amikor elkapott egy fertőzést." No comment.

Ellimami,
tök jó, hogy rendben van Kevin!!! Annyira örülök én is, drukkoltam ám nagyon!!!

Sofka,
én szívesen jóváhagyom neked a határidőt! Kép Ja, és küldtem mailt!

Nadine,
húú, de ügyes Zsanka, már olvas KépKépKép!!! Kérünk szépen képeket!

Virga,
én most valamit nem értek, azt írtad Manónak, hogy "Angliában az ötévesem csinált iszonyú műsorokat", milyen ötévesed? Csak én nem vagyok képben? Levinek van tesója? Mert a táblában úgy szerepel, hogy első baba, most akkor nem is?

Urszila,
jó fej az asztalos Kép!

Orsoly,
mi van Apával??

Kaska,
hát, ez tényleg jó hosszú lett! KépKépKép De nem baj, ja és lehet megint tali, hogy veled is találkozzunk, meg élőben is megszemlézhessük végre Violát!

Timici,
EZER BOCS, hogy még nem válaszoltam a mail-edre, megkaptam, csak mostanáig mindig volt valami, vagy program, vagy munka, vagy anyám Kép. De igyekszem, ha ezt befejeztem, és még Anka bírja, írok! Kép

Magdi,
én nem is tudtam, hogy Keresztúron laktok! Majd legközelebb egyeztetünk előre, és meglátogatlak, jó? Bár nem tudom, mikor lesz legközelebb, mert bár vagány dolog volt ez a busz-villamos-busz-utazás, azért annyira nem volt kellemes Kép. Viszont barátném kispocis, és állandóan hány szegény, nem nagyon tud kimozdulni, ezért igenis szükség volt a nagyutazásra, ezt most már a férjem is belátta KépKépKép.

Réka,
jajjdejók a képek!!!!!!! Danibaba aranyos! Kép

Norka,
ezt az üldögélős Jázi-képet még nem is dicsértem, jajjjdeügyes, és milyen édesen mosolyog, hamm-hamm, zabálnivaló! Kép Ankának is így lógnak a cicijei! KépKépKép

Mariann,
de jó, hogy megvagytok, mosolygós Marcinak puszi a kobakjára!!! Kép

Kangi,
mé' nem szóltál, nyugodtan kölcsönadtam volna Ankát combrágicsára, de egyébként nem a Julcsi sovi, hanem az Anka hurkás. Tegnap is azt mondta rá a barátnőm, hogy dagadt. Mondjuk ő nem ÚGY mondta, hanem viccből, szóval engem nem kell megnyugtatni, én tudom, hogy SZÉPSÉGES lányom van KépKépKépKépKép!
Jaj, és megnéztem jobban azt a Julcsi-képet, amit mondtál, hát tényleg naaaagyon jó, igazi művészfotó! De a profilos-képen is látszik a szemében a táj! Olyan szép!

Myssnia,
Kakukkfű van a képen Kép! Gratula Szilárdnak a félévességhez, na meg a fogacskához! Kép

Heppi,
hát én egyáltalán nem ellenzem Kép, szóval gyere szépen talizni, jó??? Ja, és te még nem vagy a táblában, küldjél adatokat, ha be akarsz kerülni, okszi?
Férjemnek volt egy lázas-hasmenős vírusa, de inkább a láz dominált, ha nem lázas a férjed, szerintem csak gyomorrontás lehet... Azért a karantén nem árt Kép.

Franyó
franyo
 
 


Franyó!

tetszik anyukád beszólásaKép és tudod miért? Én anyukám mai beszólása: " nálatok még a legkoszosabb cigány család is többetfoglalkozik a lakásával." nem igazán vagyok házias mint már mondtam. A bili azon borult ki hogy az előszobánkaban (nem a nagy előszobában hanem a mi kis saját előszobánkban ami a két szobánk között van) a tapétát mikor felraktuk nem sikerült és mindne csík között kb 1-2 mm csík lettKép és ezt egy éve nem javítottuk ki. hogy miért épp most jutott eszébe ne kérdezd?Kép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


ja, egyébként szerintem Virga bébysitter volt Angliában, vagy csak én értelmeztem félre valamit?Kép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Heppi!

mindíg vannak ilyen enyhébb hasmnős-hányós vírusok. kb 1 hónapja elkapott Emma is valamit, de 2 napa latt gyógyult. És hát nyáron az enyhén állott ételek sem túl jók, úgyhogy gyomor rontás is könnyen jön. nem fagyizott vagy evett valami büfében?

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Hali Csajok!

Maca elment, mostmár aztán várhatom a bébicsősz-jelölteket... Különben nagyon tecc, jó alaposan kikérdezett az igényeinkről, Danóval rögtön fölvette a ritmust, és Zsófitól is elvolt ájulva (áááá nem vagyok nagyon elfogult anyukaKépKép)

Akkor próbálok válaszolgatni, aki kimarad, ne sértődjön, nem direkt történik, csak szita agy és időhiány leosztásából adodóan...

heppi, nos, mikor megszületett, csak a gyönyörű szemeit láttam, ahogy rám nézett, és a hosszú ujjacskáit, ahogy megfogta a kezemKép. A csalódás akkor ért, amikor délután kikértemKép... De ő Danival ellentétben egyáltalán nem volt ufofejű. Ja és milyen kis szőrös volt, főleg a füleKép... de már kopik! Levlistára felvegyelek?

Kangi, most már nem áll el annyira a füle, mert le volt nekije ragasztva (anno velem is ezt cselekedték, de a hugommal már nem, mitmondjak, láccik a különbség), de akkor is eláll a hegye (mondjuk nekem ez végig para volt mindkét pocakoslét alatt, mintha ettől bármi is függene, meg még a farkastorok-nyúlszáj, de azzal nem lehet végig parázni, mert elég hamar kiderül, hogy szó sincs róla). Télleg, akartam kérdezni, mért szenved párod önértékelési zavarban? Nem mondod neki elégszer, hogy helyesfickó?

Beu, akkor most zúg a gép, vagy nem zúg??

Évi, dejó neked, szépülhetszKépKép Reméljük nem kell leugraniuk utánad és maradéktalanul pihizhetsz!Kép

Közben anyahiány mutatkozik, remélem, jövök még
Pussz
Zsófi
csucsuka
 
 


Heppi!b Ennyi gyerek mellett valamiből élni is kell. Na ez nagyképűen hangzik. Inkább csak arról van szó, hogy utálnám, ha valaki az orrom alá dörgölné, hogy csak üldögélek itthon. Meg imádok fontoskodni, és valami maradandóbbat alkotni az ebédnél, ami ma pl. vendéggyerekek mián vagy harminc palacsinta volt. Ha hiszed, ha nem már nyoma sincs.
Vírus. Csak szopós baba ritkán kapja el. Sőt, míg szoptattam a anagyokat gyakorlatilag nem voltak betegek. Náthát nem számítva. Különben a nyár a hasmenős-hányós, a tél meg az orrfolyós-mandulás vírusok ideje. Aztán egyszer csak lesz vmi immunrendszerük a kölköknek, így megnyugodhatunk mi is. Sőt, a többedik gyerekek edzettebbek!!
Franyó, köszi az új határidőt. Ígérem, betartom.
Házitündérek: nekem is van ám anyukám. KAi minden nap négykor kelt, hogy öt gyermekre főzzön, mosson, vasaljon. Asztalon reggeli, uzsonna, tisztaruha kikészítve. Ő már hétkor vágtázott a tőlünk tíz percre lévő suliba. Mert neki fel kell készülni a gyerekekre. Aztán délután ugyanez egy kis óratervezéssel kombinálva. Meg korreptálás pénzért és családon belül. Kirepültünk, és anyám forog önmaga körül. Szerencsére a húgom hazaköltözött a nyárra, így azt az unokát nevelheti ezerrel.Ha hozzánk jön, mindig talál csinálni valót. Ezért nem is jön inkább, pedig tíz percre lakunk. Tény, hogy nincs nálunk patikatisztaság, múzeumi rend. (Franyó, ha ráérsz, átugorhatnál ellenőrizni), de van három, úgy látom egészséges és elégedett gyerek. Kell ennél több? Még egy tipp: Vendésgésg előőt hagyd bedugva a porszívót a szoba közepén. Mindenki láthatja, hogy éppen neki akartál állni.
Másfelől pedig, ha igaz, hogy a gyerekek a szüleiket utánozzák, biztos nem vagyok rossz háziasszony,m mert a lányoik folyton főznek, mosnak felmosnak. Szerencsére már nem mindig játszásiból.
sofka
sofka
 
 


Ja, és még a babaszépségről: apa fürdeti kisfiát, szeme fényét. Beszélgetnek, én meg hallgatózom: hát, még mindig elég csúnyácska vagy, de szerncse, hogy rám hasomlítasz!
sofka
 
 


csak gyorsan, mert a gyerek ugyan most ébredt(én hülye míg aludt házimunkáztam-ahelyett, hogy gyüttem vón ide)Kép, de nagyon élénk 10 percenként felállKép

Kangi,
örülök, hogy már elrendezted magadban a dolgot, de azért én a helyedben utánajárnék a dolognak, nehogy a keblen kigyómelengetés esete álljon fenn.

PL.: Én barinőm(34éves gyerektelen)le se tojja a gyerekem, 1*küldtem neki képecskét arra se volt komment, azóta már 3*látta, szintén semmi reakció, úgyhogy részemről ez a barátság elég felszínessé vált. Igenis rosszul esik, hogy Ő aki többször hangoztatta, hogy mennyire fontos neki a barátságom, stb. nem érdeklődik(legalább alibiből) a gyerekem felől. és ő még nem is mondta hogy csúf, mert akkor aztán nem tette volna zsebre, amit kapott volna tőlem.

Mariann,
Marci már 4hónapos? egek, hogy rohan az idő...
Örülök, hogy ilyen szépen fejlődik és a mozgásásval is minden OK. Szuper!Kép
Gyere gyakrabban ha tudsz.

Norka,
Jázi nagyon nyami, és egyre jobban hasonlít rádKép
Kendő ügyben teljesen meg vagyok győzve, egy hete csak kendőzünkKépKépKép
<!--attachment: kendoben-31152.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*230.5**kendoben%2ebmp --><center><pre>
Kép
kendoben.bmp (230.5 k)</pre></center><!--/attachment-->


Myssnia,
de kár, hogy még mindig nincs rendes netedKép
Én még nem adtam Bencének húsos HIPP-et, egyenlőre örültem, hogy a sütőtök+alma fogyott valamicskét, de hétvégén kap majd egy kis pipi húst burgonyával. Védőnő szerint kell már nekik ilyenkor a hús, mert a vasraktárak 6hónapos korra kiürülnek és a vas legjobban a húsból szívódik fel.
Utólag is gratula a félévességhez!Kép
Bence ma 7hónapos, holnap meg névnapos.Kép

Előre is boldog névnapot minden BENCÉNEK!Kép

Réka,
Dani cukor, ahogy kiterülve alszikKép, puszilgatos képen helyesek vagytokKépKépKép.

Kaska,
Nálunk is volt néha "ciciköpködés", én ekkor leraktam egyszülöttemet, mondván, ha majd éhes eszik és lőn egy óra múlva már kellett neki.Kép
Vénasszonyos kerti-party - hurrrá! én is beneveznék ha lehet?Kép

Orsoly,
férjed megjegyzése, miszerint foglalkozzak inkább a kölkömmel, nem semmi...Kép(leginkább apukámra emlékeztet anno: "kislányom, aztán nehogy a tanulás rovására menjem a TVzés!!!KépKép)
Nem lehet, hogy egy kis kikapcsolás kellene neki??? Tudom, hogy így sincs sokat otthon, de lehet, hogy a sok meló meg a megfelelni akarás, már kicsit kikezdte szegényt.Kép
Párom imád velünk lenni, főleg mióta kommunikatív a törpe, de azért heti/2heti rendszerességgel elmegy haverokkal ide-oda és mindkettőnknek felüdülés utána megint együtt.

Lányok, múltkori buksipuszikat köszönjük, úgy néz ki mostanában bőven elkell belőlük. Ma 2*esett brutálisat a kölök, egyszer trédelésből hanyatt(jujjjKép), aztán meg a kiságyban állásból arcal a rácsok közé.KépKépKép Én kis drágám. Most kapott egy kis nyugi/vigasz szopit és alszik.

Gyorsan elküldöm, mert még délben kezdtem el gyártani, aztán jól nem haladtam vele.
Pusza,
Timici

u.i.: senki sem nézte meg a Bence videókatKép, úgyhogy "büntiből" kaptok képeketKép
álldogálok:
<!--attachment: alldogalok-31153.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*261.2**alldogalok%2ebmp --><center><pre>
Kép
alldogalok.bmp (261.2 k)</pre></center><!--/attachment-->

ücsörgök:
<!--attachment: ucsorgok-31154.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*254.1**ucsorgok%2ebmp --><center><pre>
Kép
ucsorgok.bmp (254.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

nagyágyon alszom:
<!--attachment: nagyagyon_alszom-31155.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*230.5**nagyagyon+alszom%2ebmp --><center><pre>
Kép
nagyagyon alszom.bmp (230.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
timici
 
 


Hali,

Csak egy percre néztem be, irány az ebéd utáni pihike a lányommal. Kép

Franyo,
Mondom, agyalok, hogy mi lenne a legjobb megoldás a talira. Adatok a táblicskuba: mivel nem tudom, mire vagy(tok) kíváncsi(ak), így azokat mailben küldtem át (cím a profilodból)

Mano,
Én is abban reménykedek, hogy csak gyomorrontás. Hogy evett-e valami "nemigazánfriss"-et? Nem tudom, a melóban délben azt eszik, amit rendel (házhoz viszik). Nekünk semmi bajunk, úgyhogy nem itthoni kaja a ludas, az fix.

Csucsuka,
Levlista ügyben: csak halvány fogalmaim vannak, hogy az mi lehet, de ha ott is szívesen láttok, én örülnék neki.......

na, üvölt az ágyam, hogy ne hanyagoljam mááááá

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


mé nem láccanak rendesen a képek???KépKépKép
fél órámba telt mire lekicsinyítettem ennek a sz@rnak, most meg nem látszik, MIÉRT???
Na nekilátok megint...újabb fél óra, még szerencse, hogy a kölök alszikKép

Franyó,
mailt megkaptam, kösziKép válasz este megy

Pólus tali ügyben ki tud nekem bővebbet mondani, mi ugyan uszni nem fogunk, de itt lakunk 10 percre, szóval nem hogy mán ne nézzelek mög Benneteket.Kép
Valaki segítsen lszi, mikor és hol legyünk, hogy ne maradjunk le már megint.

Ja és még azt akartam írni, hogy az IKEÁban(Őrsön)vannak akciós anyagok. Főleg kockás és csíkos vásznak elég sok féle 1495,- helyett 495,-ért, ill. van másmilyen is(natúr) 695.-ért meg sokféle színben 995,-ért, érdemes körülnézni.

megyek képeket feltölteni Kép
Timici
timici
 
 


sofkaKép
ez nagggggggggggyon jó, jó fej a férjed, biztos jó Apa.

múltkori írásod is nagyon tetszett, meg is könnyeztem ám, jó történet volt, ellenben a benzinkutas storynál kinyílt a bicska a kezemben Kép olyan szemét emberek vannakKép

megyek..töltögetek
Timici
timici
 
 


kangi!
Hát az írásod is olyan, mint Te. Sürög, forog, mindenkivel törődik. Mikor odaértünk a szigetre. én vagyok a sajtófotós. Ilyen. Kangis.
Civilben mi isvagy?
sofka
sofka
 
 


Akkor most csak a képek újraKép:
kendőben:
Kép

álldogálok:
Kép

ücsörgök:
Kép

nagyágyon alszom:
Kép
timici
 
 


Sziasztok!

Réka!
Azért vagyok fenn ilyen sokáig, mert Zsuzsi este 8 után ilyenkor szopizik, és sokkal rosszabb éjszaka felkelni, mint ha ébren maradok addig. Így még arra is van esélyem, hogy egy kicsit rendbe tegyem a lakást és magamat, mert a gyerkőcök miatt erre napközben nem igazán van idő. És ha nagyon fáradt vagyok, akkor beszállok hozzájuk az ebéd utáni pihibe Kép most már kezd a két kicsi összehangolódni, mert eddig sosem tudtak egyszerre aludni.

Mariann!
Jó, hogy újra itt vagy. Kép

Franyó!
Remélem is, hogy legközelebb egyeztetünk, szeretjük a vendégeket. Kép Kép Kép

Mindenki!
Ha errefelé (Rákoskeresztúr) jártok, szívesen látunk Titeket. Kép

Beu!
Ha gondolod, Jani is megnézheti, több szem többet lát. Kép Kép Kép

Sofka!
Én nem láttam nálatok csúnyácska gyereket, vagy azt titokban otthonhagytad? Kép Kép Kép

Timici!
Én nagyon meg akartam nézni a Bence videókat, meg a többiekét is, de apa ragaszkodik a ZoneAlarm-hoz és az sajnos nem engedi lejátszani. Kép Kép
Képek tündériek. Kép

Látszanak a képek, csak rá kell kattintani. Kép

Na megyek, mert felkelt Miki.

Magdi
gallainémagdi
 
 


Timici,
Bence-videók, hol? Lemaradtam... A képek nagyon jók, ha ráklikkel az ember, akkor látja őket! Nagyon ügyes ez a Bence-fiú, a kendőből milyen édesen kukkol kifelé!

Manó,
nálunk sincs hatalmas rend, tisztaság, a beszólás arra született, hogy nem kiszedtem valami szöszt Anka szájából, amit a földön való mászás közben szedett össze Kép.

Heppi,
megyek, nézek mailt...

F.
franyo
 
 


Sofka, most lestem meg a fiadat, őrá mondta apája amit mondott?? Tényleg buggyantak ezek a pasasokKépKép

Timici, milyen videók?? A képek szuperek különben.Kép

Nálunk, ha Danin múlna, naponta minimum 2x lenne pórszívózvaKép. így is toporog a sarkamban, mikor porszívózhat már.... Bár kitartana eme érdeklődése! Viszont ő már elpakol maga után. Általában. Ja, és Franyó, ő ahogy elindult és tudott guggolni - így írják? - szépen szedegette fel a szöszöket... már most sajnálom a leendő menyemKép

Javítgatom a táblicskut, ha ma este sem érek ide, kaptok belőle holnap.

Budafokra nem jön senki babaúszni? Pedig nagyon jó (Danóm a referenciaKép). Külön korcsoportok, szombaton óránként induló foglalkozások... asszem fóka uszósuli a nevük...

Közben ezt is elkezdtem, de még közel sincs befejezve:
http://babanet.hu/album/main.php?album=804

Éjszakai alváshoz, nálunk mindkettő ujjatlan badiban alszik, Zsófi pelussal, Danó vmi olyanszerűvel betakarva. Az én gyerkőceimnél a nagyobb takaró jött be, amibe belehemperedik, ahogy forgolódik. Különben danó csak akkor rúgta le magáról a takarót, ha melege volt, hűvösebb éjszakákon sose (ellenőríztem, és erre a végkövetkeztetésre jutottam, mármint, hogy nem buta, csak kicsiKép)

Kaska, nagyon tecc a kertiparty ötlete! Nekünk még mindig nincs rendes füvünk... viszont tegnap délután kiírtottam egy nemkívánt paradicsomburjánzást... Szomszédot nagyon sajnálom, bele sem merek gondolni...Kép

na menek, nekem állandóan jelenésem vanKép...
Pussz
Zsófi
csucsuka
 
 


SZiasztok!

Elli
örülök, hogy Kevin ilyen kis ügyes és hogy nincs is semmi baj!!! KépKépKép

Mariann
Nektek is nagyon örülök, hogy Marcika ilyen szépen fejlődik KépKépKép

CSajszik, van egy kis nőgyógyászati problémám de nem merek elmenni orvoshoz KépKép Olvastam már mindenféle okos könyvet, s majdhogynem már méhszájrákot is diagnosztizáltam magamnál, azért remélem erről szó sincs. Azért hétfőn összeszedem a bátorságomat és felhívom a dokimat, hátha tud kedden fogadni.
Már írtam a babanetes dokinak is, de az gondolom, hetek, mire válaszol. Nem tudtok valami topicot itt, ami ilyenekkel foglalkozik? Erazmuszosat néztem, de mintha csak szökőévenként 1x válaszolna, a gombás topic sem passzol hozzám.

Andi
psandi
 
 


Hát akkor közkívánatraKép a Bence videók fellelhetősége:
http://www.nexus.hu/gonyez/bence.html

megjött Apa, úgyhogy most lépek...
pusza
Timici
timici
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy beleszólok..

Andi, kérdezd meg Dr Spockot a Velveten!

http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9041994

(bár nagy az esélye, hogy dokihoz fog küldeni)

Z.
Zitu
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?