Juj, de szép, Sáfrány! Eszembe jutnak azok az oldalak, ahol az taglalják, fényképestül, hogyan lehet ikreket, sőt, mi több, hármasikreket hordozni! Levert a víz...
Hogy választod ki, kit vegyél fel...?
És most a hírek: voltam a budaörsi Régiségbúvár Egyesület klubjában,
Babahordozás- klub ügyben hát, én teljesen oda vagyok, meg vissza! Mint mondtam, ez egy bölcsi volt, rettentő rég épült, de rendbe hozták kívülről, és szépítgetik belülről. Van neki egy olyan kis tökéletlen bája... Amúgy sváb parasztház lehetett régen. Bár a központban van, van udvara is, "római őrtoronnyal", abból csúszdával, meg hinta, meg zöld terület. Bent pedig régészeti kiállítás (nincs elzárva, gyerekek megnézhetik), és egy nagy szoba (régen az volt a csoportszoba), ahol lehet gyerekekkel örömködni. Vannak játékok, kis-nagy mosdó, pelenkázó. Ha szólunk, hogy jövünk, megkapjuk a kulcsot, ha rendesek vagyunk, ingyen van, ha koszolunk, ki kell fizetni a takinénit. Lehet hozni enni-inni, van kis konyha is. A honlapot meg lehet nézni, milyen egyéb programok vannak regisegbuvaregyesulet.hu (nekem most nem jön be, valami csúnya oldal jön helyette...). A terv a következő: havonta 1 alkalommal rendeznénk meg, én csüt. v. péntekre gondoltam , minden hónap első hetében (akkor nincs más program), 10-13 óráig, hogy mindenkinek legyen esélye ott tölteni egy kis időt. Lesz program is, megpróbálok összeütni valamit, ötleteket szívesen fogadok. Mivel van hírlevelük, bele fogunk kerülni, mint program, és ők is hirdetni fogják Budaörsön. A hírlevelet olyanok kapják, akiknek a gyereke nyáron az ő táborukban volt. Ha szeretnétek Ti is hírlevelet kapni, légyszi írjátok meg az email címeteket nekem priviben. A februári nemsokára készül, abban már benne lehetünk!
Én nagyon örülök ennek a lehetőségnek, remélem, lesz belőle valami. Kisbabások, pocakosok: ez egy teljesen körbekerített helyen fekvő ház, és csak mi leszünk benne, ne féljetek, mindent meg tudunk oldani! Nem csillogó palota, inkább nagyon családias.
Folyt. köv. Addig készítem a program-beharangozót !
orsi(természetesen mindenben várom a javaslatokat)