Új privát üzeneted érkezett!

TALI:

1. Mpatr - Apával
2. Kvaszeva - Apával
3. Kiszazsu - Apátlanul
4. Jim - Apátlanul
5. Kikó- Apátlanul (így alakult )
6. Linocs - Apátlanul
7. Kölyök28 - Apátlanul
8. Pepike- Apátlanul
9. Beuska-Apátlanul

Pepike!
Gratula! Pihend ki magad megérdemled!!!

Bosek!
Már régen írtad, hogy a ti vezetéknevetek Bábik. Hát igen a férjemék ősei is Thót-ok. Szerinte a Bábik magyarosított neve a Babik, és Borsod megyébe valósiak. (Mint én! :lol: ) A nagyszülei az 50-es években költöztek Dunaújvárosba (Sztálin városba), ott kaptak munkát.

Köszi annak aki leírta, hogy melyik név tetszik neki. Én sajna nem tudom eldönteni, igaz van még két hónapom. Az Alexa az biztos, mert azt az apa adta!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Tali, 2008. január 31.

1. Mpatr - Apával
2. Kvaszeva - Apával
3. Kiszazsu - Apátlanul
4. Jim - Apátlanul
5. Kikó - Apátlanul (így alakult )
6. Linocs - Apátlanul
7. Kölyök28 - Apátlanul
8. Pepike - Apátlanul
9. Beuska -Apátlanul
10. mni - ? Feri még gondolkodik...

KépKép
KépKép
mni

Beuska, tegnap elfelejtettem válaszolni. :oops: :oops:

Miután elmentél, még kérdéseket tettek fel a dokinak a terhességi problémákról (vizesedés, visszeresség, cukorbaj, stb.), illetve még elmondták, hogy miket kell feltétlenül magunkkal vinni a szülőszobára. (Én mindent felírtam, jövő héten másolják le a többiek is :wink: ) Végül felmentünk megnézni a szülőszobákat, de nem jutottunk be, mert mind foglalt volt, vagyis az egyikből épp akkor tolták ki a mamát a babával (nagyon csöpp és cuki volt), és nem volt kitakarítva, ezért nem lehetett megnézni. Jövő héten újra megpróbáljuk, hátha... :roll: :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Most értem haza, KVASZÉVA ÉS ZSU: nagyon köszönöm!!!!!

Holnap este becsekkolok a Trófeába, jelezvén, hogy megszálljuk őket 31-én este, és készüljenek, mert a nagy pocakokat tele is akarjuk rakni :wink:

Dokinál voltam, méhszáj oké, éééééés: fél kilót híztam egy hónap alatt, amiből fél kiló a bakancsom, minthogy eddig mindig cipő nélkül álltam rá csak most lusta voltam kötözgetni, és kb. egy-másfél kiló a gyerek meg a körítés hozzá egy hónap alatt (lepény, víz, etcetera...)
Na majdnem úgy kellett lehalászni a mérleg mellől... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ja és APÁTLANUL érkezem (el leszek apátlanodva :lol: :oops: ) de hozom Nikit, aki a barátnőm, éppen terhesedik és jön velem szülni, harmadikként. Ő lesz a pótapa (ha a párom mégis kidőlne :roll: ) illetve a fotóriporter. :wink:

Akkor ezek szerint csak 2 vendégünk lesz? Mert a költségeket is eszerint osztjuk majd.

Kvaszéva és Mni: apákat továbbra sem lebeszélni!!!! Barna Csilla kifejezetten ezzel a témával (is) készül!!!

Ja és képzeljétek, brutál, arra mentem ma be a táppénzes papíromért a háziorvoshoz, hogy 1 hete meghalt a háziorvosom :shock: :shock: :shock: szegény, pedig még sose csinált ilyet :shock: :shock: mindenesetre nagyon megdöbbentett, sajnálom is, mert kedveltem őt. A lánya veszi át a praxist.

Na megyek mert apa itt szteppel mellettem, hogy már ő is akar menni fürdeni, és haladjak már. PASIK :roll: :roll: :roll:

JAJAJAJAJAJJJ!! A legfontosabbak:

Linocs: tessék hosszabbakat írni, romlassz!!!! :lol:

Jimm: HOLNAP UGYE???????

és a legfontosabb: PEPIKE NAGYON GRATULÁLOK ÉS ÖRÜLÖK, HOGY LEERESZTHETSZ EGY KICSIT!!!!!!

Monácska hogy vagy????

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Éccakaibagolyüzemmód! :shock:

Másfél órája éber vagyok. Nagyon idegesítem magam. :roll: (igaz, 9kor már aludtam, de akkor is! :? )

Lányok, biztos nagyon szuper lesz a tali!

Irigy-irigy! :oops:

Cuppantás! :D

31+3
Vendég

Pepike,
nem vállalsz kecskeméti fuvart??? Azért ez egy profi taxistól durva!!!! :wink: mi ez a diszkrimináció?? Gratula a vizsgához! Nem semmi, hogy még mindig melózol+tanulsz is, le a kalappal!!!

Pati,
megpróbálok szállást szervezni..amíg nem tuti, addig nem írnám fel magam, ha nem gond.

Kolyok,
tetrát láttam én is az Auchanban és a Tescoban is!!

Kavics,
a bagoly-üzemmód ismerős..nálam az a baj, hogy ha felébredek az éjszaka közepén, azonnal elkezdek agyalni a babón, a szülésen, miket kell még beszereznem, stb. és addig pörgetem az agyam, míg nem tudok visszaaludni..szóval helló sorstárs :wink: legalább edződünk!!

Mi hétfőn megyünk bababolt körútra, megvenni mindent, ami még hiányzik, remélem sikerrel járunk, de legalábbis a nagy része meglesz, mert már alig bírok néha rohangálni.

Tegnap lecsekkolt a védőnő: 1 kg híztam dec. közepe óta, szóval jupijéééééé! El se hittem! Meg is ünnepeltem egy nagy adag bolognaival :)
Ma viszont megyek uh-ra ellenőrizni az öregedő méhlepényt, remélem nem paráztatnak úgy be, mint a múltkor!!

Nagyon szép napot mindenkinek!!!

KépKép
kmanna

Hajrá mindenkinek mára, estig nem leszek, ha a foglalással kapcs bárkinek bármi, az híjjon fel: 70/2219565 mert megyek az agancsosba :wink:
Pusszantás

JIMM, 12 óra Aqua Hotel Fő utca 8(?).

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Az utóbbi napokban nem igazán voltam itthon, azért nem tudtam Nektek írni, most pótolom.

Monácska,
aranyos a pocifotód, szépen kerekedik! :)
Remélem már jobb hangulatban vagy!!! Sok erőt és örömöt kívánok az esküvőszervezéshez!

Pumperka,
örülök, hogy már kifelé jössz a betegségből! :)

Linocs,
köszi a málnalevél tea infót!

Niki,
jó lehetett a kirándulás, csini vagy a képen! :)
De jó, hogy már nektek is meg van a kiságy, légyszi tegyél fel majd róla képet!

Pati,
nagyon szépséges Norton baba! :)

Mzx,
jó hallani, hogy Erik kezdi megszokni a nagyfiús ágyát! :)

Eszerxx,
szuper, hogy újra van neted, és írtál! :)

Csujzi,
szurkolok, hogy minden okés legyen, örülök, hogy jelentkeztél!

Judit18,
gratula a szülésznőhöz. Én ma fogom felhívni azt a szülésznőt, akit a doki ajánlott, remélem el tud majd vállalni.

Kölyök,
drukkolok, hogy a tiétek legyen a lakás, amit kinéztetek!

Beus,
nekem is a Babik Alexa Gréta név tetszik! A Grétán én is gondolkodtam, de Apával együtt a Dóra tetszett leginkább.

Zsu,
örülök, hogy a fogadat nem kell kihúzni és rendbe tudják tenni! :)

Pepi,
hatalmas gratula a szigorlathoz, nagyon ügyi vagy! :)

Pati, Manna,
nagyon örülök, hogy csak ennyit híztatok!

Én kedden voltam dokinál, méhszáj zárt, rákszűrés eredmény oké, baci nincs. Viszont doki szerint sokat híztam (múltkor az új védőnő a ruhás súlyomat írta be és ezt a súlyt hasonlította össze a doki az előző, ruha nélküli súllyal, így úgy nézett ki, hogy 3 hét alatt +3,5 kilót híztam, holott csak 2-őt), úgyhogy diétáznom kell. Kedd este óta csinálom, száműztem az édességet, többször eszek kevesebbet és nem hízlalós kaját, de úgy látom, pár nap alatt már fél kilót híztam... :evil: :roll:

Tali: nagyon aranyosak vagytok, hogy minden eshetőségre gondoltatok, de a mostanit tényleg ki kell hagynom, Apa sehogyse tudja megoldani, hogy előbb el tudjon jönni a munkahelyéről.

Influenza: párom szerintem hazahozta a suliból. :( Még nem érzem magamon a tüneteket, szedem kitartóan a C vitamint, remélem elég ellenálló a szervezetem. Külön szobában is alszunk, hátha ez segít.

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Sajnos én is nagyon beindultam hízásilag. Heti fél-egy kiló, úgyhogy abba is hagyom a mérést. :D Most kb. 12-nél tartok.

Tali, 2008. január 31.

1. Mpatr - Apával helyett barátnővel :wink:
2. Kvaszeva - Apával
3. Kiszazsu - Apátlanul
4. Jim - Apátlanul
6. Linocs - Apátlanul
7. Kölyök28 - Apátlanul
8. Pepike - Apátlanul
9. Beuska -Apátlanul
11. Mzx - Apátlanul

Jim, nekem is a Gréta tetszik jobban, a Gerda sokkal komolyabb. Nagyon hasonló a névízlésünk, egyébként :wink: .
Mi lesz a tárgyaláson? Azt hittem, hogy a gyerekfelügyelet kérdése már rendezve van. Másrészt Ti biztonságos családi hátteret tudtok neki nyújtani, teljes családdal. Ugyanezt ex fel tudja mutatni???

Pepike, köszi! Gratula a vizsgához, és pihengess! Mi lett a lakásokkal a végén?

Beuska, kb. egy hónapja leszedtük a rácsot a rácsos ágy egyik oldaláról, helyette ikeás leesésgátlót szereltünk fel, hogy szokja a rács hiányának a gondalatát. Múlt héten viszont felhúzott Erik, mert délutánonként állandóan kijött a szobájából, miután letettem aludni, így egy órán át ki-be mentünk a szobájába, mire végre az ágyban maradt. Büntiből visszaszereltük a rácsot az ágyra, hogy ne legyen ez a macera többet, erre onnantól nem volt hajlandó a rácsos ágyban aludni :lol: . Most kijárkál ugyan alvás helyett, de legalább felszabadult a rácsos ágy :).

Kép

Kép
mzx

Pepike, gratula a vizsgához!

Mpatr, Kvaszeva, igazán nincs mit köszönni! :lol: :lol: :lol:

Feri, mi az, hogy még gondolkodsz?????? Ha valaki hímneműnek ott kell lenni a talin, akkor az te vagy!!!!!!

Olyan gondban vagyok! :cry: Nem tudok képeket beszúrni, mert az újratelepítéssel minden animációm repült a gépemről!!! :evil: Keresgélhetek újra! :cry: :cry: :cry:

Egy óra múlva megyek a védőnőhöz, már ezer éve nem voltam! (Utálom!!!) Remélem nem lesz lecseszés!!!
Vendég

Sziasztok!

Megyek a barátnőmhöz megvarrni az ágyneműt a kiságyba. Vagyishogy ő varrja én meg nézem... :D :D
Majd teszek fel képet, ha kész jó? :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok.

gyors beköszönés, hogy élek én is!
bár a néhányan találkoztunk a héten a szülésfelkészítőn :lol: :lol: én nagyon örülnék, ha kb. egy időben kerülnénk a szülőszobára is. :lol:
amúgy nektek mi volt a vélemenyetek?(éva, pepike, eszter)
olyan szomorú sztem hogy egy ilyen jó kórházban ennyire kevés hely van, meg hogy azon az egy vajúdós kádon osztozkodnak, "harcolnak" ahogy a szülésznő mondta... :?
n
Nálunk úgy néz ki, a babaholmikat csak februárban vesszük meg, mert a mostani időszak hitel, meg ingatlan ügyekkel telik. :cry: :twisted:

mindenestre köszi mindenkinek a sok hasznos infót amit feltesztek!

a talira szeretnék menni, eddig úgy néz ki, rá is érek csütörtökön! :lol:

(pepike!gartula a vizsgához. megérdemled a pihenést!
ha amúgy is jönnél a lehel térre, és beférek, lehet h veled mennék é is, de majd fixáljuk)

norco

Sziasztok!

Látom nagyon megy a tali szervezés! Biztos jól fogjátok érezni magatokat!

Csak gyorsan átolvastam, amit írtatok, és látom a Gréta / Gerda névkombinációkat. Ehhez annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy az én kislányom Gréta lesz (ezt még az apukájával együtt választottuk). Mondjuk mi azt néztük a névválasztás során, hogy olyan legyen ami aranyos egy kisgyereknek is, de azt sem szabad elfelejteni, hogy (ha minden jól megy) a gyerekem lesz egyszer 50 éves is.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem ez az időjárás nagyon megvisel. Már két napja fáj a fejem, nyűgős vagyok, stb.

Kép
tand

Megjártam a védőnőt! Nem szólt azért, hogy régen voltam, csak a szokásos, hogy miért vagyok olyan sápadt. :evil: Legközelebb már megkérdezem, hogy az ő arcán meg miért van kb. két kiló vakolat???
A kilóim száma 61, ami 11 pluszt jelent a kezdetekhez képest. A pocakomat ő is kicsinyelte, de pont ott volt a régi védőnőm, akihez még Alexával jártam, és megnyugtatott, hogy vele sem volt nagyobb hasam, aztán mégis 4 kilós 60 centis babát szültem. Úgyhogy NO PARA! :lol: :lol: :lol:

Tand, jó látni, hogy egyre többször jössz. Ez a szutyok idő nekem is az agyamra megy, nem vagy egyedül ezzel.
Vendég

hahó,

Tali, 2008. január 31.

1. Mpatr - Apával helyett barátnővel
2. Kvaszeva - Apával
3. Kiszazsu - Apátlanul
4. Jim - Apátlanul
6. Linocs - Apátlanul
7. Kölyök28 - Apátlanul
8. Pepike - Apátlanul
9. Beuska -Apátlanul
11. Mzx - Apátlanul
12. Judit18 - apátlanul vszínű ha 6körül lesz az még korai

én is a Grétára szavazok! a Gerda kicsit kemény, németes, szigorúbb, nem?

tegnap éjjel úgy látom fel kellett volna csatlakoznom. én is itt vergődtem ébren kb 2-f4,4ig, legalább elfoglaltam volna magam...

Patr - bizarr a háziorvos sztorid, ez tényleg váratlan fejlemény. remélem a nőgyógyászaink kitartnak...

a szent istvánban ilyen soknak vannak? a kútvölgyiben elég pangás volt, összesen 3 baba volt bent, meg mondták, hogy nagyon ritka, hogy mindhárom szülőszoba foglalt lenne, olyan kevesen szülnek.
remélem ez márciusra is igaz, mert mintha azt hallottam volna, hogy akkor dömping lesz

KépKép
judit18

halihó,

Nem is tudtam, hogy a párom helyett apámat kell megkérnem, hogy kisérjen vacsizni :-)

Én szokás szerint potyáznék, a vacsiról már teljesen sikerült leszokni, úgyhogy

Tali, 2008. január 31.

2. Kvaszeva - Apával
3. Kiszazsu - Apátlanul
4. Jim - Apátlanul
6. Linocs - Apátlanul
7. Kölyök28 - Apátlanul
8. Pepike - Apátlanul
9. Beuska -Apátlanul
11. Mzx - Apátlanul
13. Eszterxx - páratlanul potyázva

Feri, ne gondolkodj, tessék jönni és punktum!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Bosek,
oké, jöhet a kép az ágyneműről! :)

Tand,
egyetértek, nem jó ez az idő, mindig úgy megörülök, amikor néha kisüt a nap. Ilyenkor nagyon álmatag vagyok.

Zsu,
jópofa a védőnőd :twisted: , tél van, szoláriumba nem mehetünk, a hidegtől én is sokszor sápadt vagyok.

A dokim ajánlott egy szülésznőt, ma találkoztam vele. Középkorú, nagyon szimpatikus. Kedves, megnyugtató hangja van, ami nekem sokat számít. Jó sok kérdést tettem fel neki, mindegyiket szépen megválaszolta. Egy pici gond van, hogy a várostól kb. 20 kilóméterre lakik, jelenleg nincs kocsijuk és az utolsó busza éjfélkor, az első meg reggel 4-kor indul. Úgyhogy Dóri babával már megbeszéltem, hogy ne ebben a 4 órában jelentkezzen, hogy ki akar jönni. :)

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Bocsánatot kérek, hogy eddig nem írtam, de velem eddig semmi különös nem történt!
Látom, nagy a talival kapcsolatos szervezés! Sajnos én nem tudok menni, mert pest tőlünk nem 1-2km-re van, de kívánom, hogy érezzétek jól magatokat! És képeket küldjetek!!!!
Rólam: csak annyit, hogy dokinál nem voltam, majd kötelező 32 hetesen lesz! Aztán most itthon volt az uram szabadnapon majd egy hetet és minden időmet vele akartam tölteni!
Vettem hétfőn Pesztonka mellszívót(orrszívós), Aventos cumisüveg készletet, cumit, hajkefét és fésűt és vízhőmérőt!
A hangulatommal nem vagyok kibékülve, tegnap az istennek sem sikerült begyújtani a cserépkályhába, ezen úgy felhúztam magam, hogy szét tudtam volna robbanni, de a 10ig számlálás sokat segít! Az alvásom még mindig nem változott!
Van olyan is, hogy egész nap mocorog Noémi! Már nekem sokszor fel sem tűnik!
Na befejezem levelem, mert kezdődik a barátok!
Puszi mindenkinek! Jók legyetek!

Kép
enikoe182

Sziasztok!

Ez az idő mindenkit taccsra tesz.
Még jó, hogy volt ma úszás, egyre jobban élvezem!! Állati jó a testemnek-lelkemnek.

Tand, örülök én is, hogy egyre többször írsz!! Nem ér hanyagolni minket!!!

Enikő, ne csak akkor írj, ha történik valami. :wink:

Feri, gyere nyugodtan, Te leszel az egyetlen apa! S mint az egyetlen hivatalos topiklakó, ez így van rendjén :D :D A többi töki megfutamodott :D :D :D egyelőre úgy tűnik, fiúkat csak pociban viszünk. :roll: Illetve az Ügynöknő a faterját hozza. :wink:

31-ére megvan a foglalás, egyelőre 15 főre.

Egy szavazatot véssetek be a Gerdára.

Bosek, milyen lett a takaró?

Melinda, egyre jobban az a meggyőződésem, hogy a terhesség idején a hízás egyáltalán nem vagyis kevéssé diéta kérdése. Látod, neked így is jön, nekem meg egy hónap zabálással (lángos, palacsinta, édesség hegyek) csak fogynom sikerült. :roll: Semmi más, mint hormonális, illetve alkati kérdés, ami majd a szoptatás idején újraértékelődik.
Mzx, TEEEEEEE csak ne panaszkodj, még az a 12 kiló sem hiszem, hogy meglátszik rajtad, amilyen kis madárcsontú vagy :lol: :lol: annnyi köll. :wink:

Úgy tűnik, hiába lett negatív a kontroll Streptococcusom, a szülésnél, mivel egyszer már pozitív volt, a szülésznő szerint adnak antibiotikumot nekem, vagy a kicsinek. Bár nagyon gondolkozom rajta, hogy ha most a harmadik, terhesség végi eredmény is negatív, aláírom, hogy nem járulok hozzá. Tudomásom szerint méhen belül a kicsi nem fertőződhet, csak a szülőcsatornában. Akkor meg értelmetlen, amit a szülésznő mond. Mindenesetre már felvettem a kapcsolatot egy homeopata kolléganőmmel, hogy ha mégis kapna a gyerek, akkor kapjon kivezetőszert, ami az antibiotikum káros hatásait semlegesíti a kis szervezetében.
Amennyiben ez a lelet pozitív lesz (minden második terhesnek az, Gordonnal még nem is nézték :shock: ) akkor természetesen egyetértek a kórházi protokollal.

CSAJOK! Hogy álltok a szüléssel? Félelem, aggodalom, várakozás??? Nagyon kiváncsi volnék mindannyiotok érzéseire. Egyúttal írjátok meg, mikre volnánk kiváncsiak a vendégeinktől, akár kérdések, technikák, sztorik, szóval mivel "készüljenek"?

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Pepike!
Gratulálok Neked! Én is túl vagyok az összes vizsgán. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Viszont most meg a szakdolgozathoz kellene hozzákezdeni, de nincs humorom. A tanár január végét jelölte meg határidőnek hogy egy nagyjábóli vázlatot leadjunk. ÉN NEM FOGOM LEADNI....LESZ AMI LESZ.
Eddig 6 db 5-ösöm van, 2 db 4-es, 2 db 3-as (most először van hármasom :( :( )

Nagyon aggódok, nagyon nagy a baba, a hasam, és úgy érzem nem bírom még hetekig. Sokszor alig bírok felállni. És éjszaka is mikor WC-re megyek, majd kicsattan a hasam...

Én még egy ruhát sem mostam ki, és a világon semmit nem vettem. Minden az unokatesómnál van 140 km-re. Eddig még nem sikerült hazahoznunk. Igazából egy orrszívón kívül nem is nagyon fogok venni semmit, Levi dolgait örökli a Nimi.

A szüléstől (császármetszéstől) félek, mert már tudom milyen, de legalább annyira túl is szeretnék már lenni rajta. A világon a legjobban attól félek, hogy nehogy olyan legyen a Nimi mint amilyen Levi volt. Napi 2 x 1,5 óra alvás jutott nekünk 3 hónapig. 8 órát is üvöltött egyfolytában. Tehetetlenek voltunk, szenvedtünk, aggódtunk. Nem akarom még egyszer ezt átélni. Remélem nyugis babánk lesz, nem olyan hasfájós fajta. (Levi nem tudta megemészteni a tejcukrot) :( :(

A hálóing témához annyit, hogy a kórházba naponta többet is fel lehet venni, tehát lehet váltogatni, nem kell a saját.
Én vittem vízforralót és állandóan szoptatós teát ittam. Garmastan krémet vigyetek (mellbimbósebesedésre). A Bepanthen nem olyan jó. Nagyon fontos, hogy jól vegye a szájába a baba a cicit. Először mindenképp érzékeny lesz a mellbimbó, én a csillagokat láttam az első hetekben, minden szopi kezdetekor.

Sajnálom, hogy a talin nem leszek ott, de én már nem vagyok olyan mobil. A képeket azért örömmel nézegetem majd.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

jóestéket,
(de ti már biztos az igazak álmát aluszkáljátok.)

némrég értünk haza a radnóti színházból és odamenet összefutottunk kvaszévával és megszidott, hogy nem iratkoztam fel a listára.. :oops:

így aztán pótlom a hiányosságomat:
2. Kvaszeva - Apával
3. Kiszazsu - Apátlanul
4. Jim - Apátlanul
6. Linocs - Apátlanul
7. Kölyök28 - Apátlanul
8. Pepike - Apátlanul
9. Beuska -Apátlanul
11. Mzx - Apátlanul
13. Eszterxx - páratlanul potyázva
14. norco- apátlan, anyátlan :wink:

bár a férjem méltatlankodott, hogy milyen kár, hogy a pasik egy két-sör mellett nem tudják egyre terhesebb feleségeiket kibeszélni...

én úgy tudtam a streptococcus vizsgálatot 36.héten végzik. vagy előbb is lehet? csak mert 2 hét múlva megyek dokihoz és nagyon szeretném, ha már tudnám a lelet ereményét.

norco

Sziasztok!!

Köszönöm a sok gratulációt jól esik olvasni!

Pati!
Egy angyal vagy hogy megint mindent a kezedbe vettél, csak aztán nehogy sok legyen!!
Köszönöm külön a gratulációt jól esett hogy ilyen ari vagy!!Azt írtad és a legfontosabb....... :wink:

Norco!

Természetesen viszlek téged is ha gondolod!

Juditkecskemet!

Neked is gratula a vizsgáidhoz én nagyon örülök hogy túl vagyok rajtuk mert már nem bírták az idegeim!!
A Szakdolgozatot nekem is írnom kéne sőt a vázlat leadása január vége és én még hozzá sem kezdtem majd meglátjuk lesz-e még rá erőm hogy könyvtárakba üljek napokat!!

Kiszazsu!
Szerintem nem a hasméret számít, és ahogy írtad ezt Alexa is megerősítette!!!!
Nekem a pepivel is nagy hasam volt és nem volt nagy baba ő sem!

Melinda80!
Vigyázz magatokra, sok pihi, tea és C-vitamin!!!

István kórház:

Hát nagyon tele van ami elég elszomorító, mármint az hogy ha ilyen nagy az igény rá miért nincs lehetőség bővítésre??!!
Egyébként nagyon tetszik a hozzá állásuk a szüléssel és a babával kapcsolatban is!! Itt már belátták hogy az anya közelsége és a szoptatás mennyire fontos.
Nálam az előző szülésnél ( Szabolcs utcai korház)mivel besárgult a Pepi elvitték a gyerekosztályra és 1 hétig ott volt napi fél óra látogatás volt megengedett amiért kuncsorogni kelett,
nem is szoptathattam, hát ez tönkretett lelkileg teljesen amikor a sok tejcsihez nyugalom kell!!Hát itt ilyen nincs! A baba éjjel nappal velem van és ha besárgul mellém raknak egy inkubátort és akkor is ott marad velem!!
Nagyon szoptatásközpontúak, segítik hogy beinduljon a tejcsi minél hamarabb.
Úgy hogy én döntöttem itt szülök, lesz ami lesz még ha nem is lesz ott a dokim!
Szoptatás!!
Én nagyon szeretnék most jó sokáig szoptatni, nekem bevállt a Medela electrik, az nagyon jó és még vettem egy Aventet mert az kézi és egy kezes ami nagyon fontos ja és nincs hangja. Az elektromos medela érdekes hangot ad a családom nem kultiválja az éjjeli fejést azzal! És fejni kell, mert akkor lesz még több a tej!!

Kicsit hosszú lett bocsi
:oops:

pepike

Kép

Kép
pepike

Halihó,

csak egy gyors bekukk, mán megin' hajnal óta fenn vagyok (én is frontozok), szóval nekem olyan, mintha már dél lenne!!
Voltam tegnap uh-n a méhlepény miatt, már II.-es fokú az érettsége, kb. 36ik hét előtt ez nem annyira normál, de mivel ismét 3 héttel nagyobbnak mutatta magát Babszli, így a szonográfus azt mondta, ne aggódjak, mert a baba nagyon szépen fejlődik. Viszont lehet, hogy így nst-re hamarabb kell majd mennem. Ja, méretek: súly 2560gramm, BPD 88mm, a kis csöppség :) :)

Plusz vettünk tegnap egy komódot, mert a régi nem igazán vált be, szóval ma be tudom végre pakolni az összes kisrucit!! Alakul a babaszoba, lassan teszek majd fel fotográfot!!

Pihenjetek sokat 7végén!! pusz, Manna

KépKép
kmanna

Már 6 óta fent vagyok, a két pasi még alszik. Lassan ideér anyukám, egy hétig itt lesz, tök jó, legalább kivasal :oops:
Pumperka, múltkor kérdezted, mit csinálok, ha beindul a szülés, hogy így egyedül vagyunk. A válaszom, Robi elvisz, a Milán ha meg velünk van, ugrasztunk egy alkalmazottat. (van egy szőke érdi csaj, abba tök szerelmes Milán, szerintem jól ellesznek :D ) Nem tudom, Robi bent akar -e lenni a szülésnél, én boncolásra sem tudom rádumálni, pedig a Fűrészt tegnap zabálás közben nézte. Bocs a hülye hasonlatokért :shock: Amúgy nekem nem fontos, hogy mellettem legyen vajúdás közben, mert ha idegbeteg vagyok és fájdalmaim vannak, általában azt bántom, akit a legjobban szeretek :? Idegeneknél meg tudok viselkedni angyal módon :?

mzx: voltam olyan butus, hogy mikor váltam, közös megegyezésbe (gyerek nálam, de rohadt sok kapcsolattartást adtam neki, mindent otthagytam neki-magyarul kopasz seggel váltam el., közös felügyeleti jog) belementem, csak minél előbb szabaduljak. Hiba volt, rengeteget szívok miatta, de remélem, 1-2 éven belül újra végzés lesz és elfelejthetem az exet örökre. Nem akarlak itt benneteket terhelni, inkább nem írom le részletesen, mi miatt van újra per, de azért sejthető- pl gyerektartást sem fizet, pedig milliomos a drága- (valahol engem is leír, hogy tudtam ekkora görénnyel élni....) Én a párom csodálom, hogy tartja magát, fordított esetben az ő exnőjét már megcipőztem volna. (ők nem is voltak házasok, gyerek sem volt, de az az idióta is mai napig nem száll le rólunk, egyszer tuti megcsapom, de ő semmi az én volt férjemhez képest)

melinda: jobbulást, vigyázz magatokra

pepike, juditkecskemet: hatalmas gratula, szupik vagytok!!!!! Szakdoga miatt no para, csak neki kell állni. Ha kell, elküldöm az enyémet mailben -az igaz tök más téma, csak lássátok, milyenek a formai követelmények, felépítés, mi mire épül. Én is rosszul vagyok tőle, hogy meg kell írnom a férjemét, mert ráadásul olyan hülye témát választott: Assesment Center a Shell-nél. (Az AC egy több lépcsős vezető-kiválasztási forma...sok közöm van hozzá...de ha rajta múlik, soha nem írja meg, mert LUSTA DÖG) Pepi, nekem az Avent kézi vált be legjobban, sajnálom, hogy a kislányoddal így lehettél szülés után. Én már azt várom, hogy túllegyek rajta és itthon legyünk. Amikor az orrom műtötték, sokkal rosszabb volt, nem is félek.

tand: pihenj sokat, ez a hideg-meleg idő az én agyamat is feszegeti, bárcsak már tavasz lenne.

manna: majd rakj fel képet, ha sikerül rendet raknom ma, én is fotózok! Szép nagy a babucid :wink:

patri: :oops: :oops: :oops:

Amúgy gondolkodtam, mit lehetne ajándékot a vendégeknek, de semmi nem jut az eszembe. Max egy fotó minden anyuciról, de úgy pocisan.
Vendég

ja és patri: én szeretnék minden infót a spinálról, hogy van -e lehetőség inkább tenti közben császározni. Ha nem, miért. És nem elég érv, hogy az jobb a babának, magyarázzák, meg miért, amikor a spináltól meg anya lebénulhat és a rohadt agygörcs miatt infúziózzák fájdalomcsillapítókkal napokig. (altatásnál egyszer kap kábítót a baba, migrénnél meg napokig a tejcsin keresztül) Kérek ésszerű érveket!
Vendég

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Jim!
Miért nem bírsz aludni? Én ma is fél 9-kor keltem igaz hétköznap fél 6 kor és ha nagyon fáradt vagyok napközben 1 órát szoktam szunyizni. Az igaZ, hogy éjfél előtt soha sem fekszünk le.
Már többször említettem, hogy nagyon hasonlítunk egymásra, hát én is mindig a szeretteimet bántom, ha valami bajom van!

Szakdoga!
Csajok, ti még jól is áltok. Én még bele sem keztem és beköttetve leadási határidő MÁRCIUS 07. Na ehez mit szóltók?

Kvaszéva!
Köszi a beszámolót, és majd a listát is.

Tand!
Örülök, hogy irogatsz nekünk, ha lehet még többet.

Enikoe!
Többet jelentkezz! Légyszi?

Pati!
Köszi, hogy ismét a kezedbe veszed a szervezést, nagyon kedves tőled!

Melinda!
Ma megy a családom Dunaújba, én még nem biztos, de ha megyek akkor holnap is ott leszünk. Esetleg tali, ami a múltkor elmaradt?

Pepike!
Örülök, hogy az István melett döntöttél.
Mellszívóval kapcsolatos tapasztalatom nekem is az. Nekem rengeteg tejem szokott lenni, ezért én leadom (napi fél liter plusz!!). Elektromos medella mellszívóm volt, most vennem kell mer a tesómnál már kinyiffant. Szerintem is a legjobb, illetve utána még a kézi fejés, mert a mellszívó sem tudja teljesen kiüríteni a ciciket!!!!

Norco!
Szupi, hogy te is jössz a talira!

Szóval egy kicsit magaunkról!
Három napig tapétáért rohangáltam a városban, mert amilyen fűrészporos tapétánk van nem lehet kapni! Nagy nehezen tegnap ráleltem egy nagykerre akik csak ezzel foglalkoznak, és van . Igaz dupla annyiba kerül mint a többi, de a férjem nem volt hajlandó csak ugyan ilyennel javítani a falakat. hiába mondtam, hogy a másik sem nagyon üt el, de ő azt mondta akkor nem újítja fel a lakást nem érdekli szerezzek ugyan ilyet!!!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Na kész az ágynemű, íme a képek:
Kép
Ilyen a mintája közelről:
Kép
így néz ki most a babasarok, kicsit még kupis:
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Beus,
oké, talizhatunk! :) Én egész hétvégén ráérek délután.

Melinda

Kép
melinda80

Bosek, nagyon szép az ágynemű mintája és nagyon ügyes a barátnőd, hogy ilyen szépen megvarrta. :) Már milyen sok cuccod van, gondolom már nem sok minden hiányzik. :)
Feri is összerakta az ágyat, majd lefotózom, de még kell venni hozzá csavart, mert 8 darabbal kevesebbet adtak hozzá és így pont a rácsokat nem tudja rárakni. :)
Pepike és Judit, gratulálok a vizsgákhoz! Nagyon ügyesek vagytok! Nekem nem lenne erőm tanulni... főleg gyerek mellett... de én ilyen lusta vagyok... :oops: Sok sikert a szakdolgozat írásához! :)

KépKép
KépKép
mni

Pepi,
örülök, hogy sikerült döntened a kórházzal kapcsolatban! :D

Bosek,
nagyon szép lett az ágynemű! :)

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!
én most nagyon irigykedem mindenkire, akinek van már babakocsija.
most azt nézegettünk, itt bődületes árak vannak. Szval lehet hogy mégis otthon veszem meg, és anyukámék majd kihozzák kocsival.
Viszont nézegetem, otthon is nagy a választék.
Hordozót mindenképpen szeretnék, mózeskosaras kocsit lehet hogy kapunk kölcsön, szval a sportkocsi+hordozó a kérdés. Külön úgy érzem mégjobban el lennék veszve.
Nade, most egy kérdés: szerintetek mennyire fontos, hogy átfordítható legyen a kar, vagy hogy megfordítható a babaülés benne, azaz hogy menetiránnyal szemben is ülhessen a gyerköc?
köszönök minden véleményt!
bocsi, de most rohanok is tovább. már nagyon várom a talit!!!

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Az előbb írtam egy csomót, de elszállt.
Újra most csak annyit, hogy még mindig betegesen, de megvagyok. Kicsit lemerültewm a betewgeskedésbe, de próbálom vitaminokkal orvosolni a dolgokat. Majd igyekszem hosszabban is jönni.

Mindenkinek szép hétvégét! :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Lenne egy kérdésem:

most nyálaztam át a kiskönyvemet, és észrevettem, hogy a végén a magzatmozgásnak meg összehúzódásnak való táblázat a 34. héttől kezdődik. Na azt hogy kell vezetni?? Mert a múlt héten a védőnő erről természetesen nem világosított fel, én meg inkább nagy ívben elkerülném a nőcit, mert megint rámuszítja a háziorvost. :evil: :evil:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Kölyök!

Sztem nagyon praktikus ha átfordítható a kar a babakocsin, mert ha pont szembe süt a nap vagy nagyon fúj a szél,akkor át tudod állítani.Nekem nagyon bevált :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Bosek!

Én egyiknél se vezettem azt a táblázatot,egyszer sem mondta a védőnő...úgyhogy nem tudom :?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!!

Fúúúúúú, iszonyat szar éjszakám volt, azt hittem itt a vége.. :( :(
Kezdődött délután azzal, hogy elmentem a WC-re és megállt bennem az ütő egy pillanatra, mert azt hittem elfolyik a magzatvíz. :shock: :shock: Most egy kissé gusztustalan leszek: először jött a pisi, utána a kaksi és akkor hirtelen elkezdett ömleni valami, de olyan fura érzés volt és megpróbáltam visszatartani és sikerült, úgyhogy egy második adag pisi lehetett. Utána semmi.
Este Blanka úgy döntött, hogy most a másik oldalára fordul, hosszas fészkelődés után sikerült is neki. Na közben kezdődtek a keményedések. Eddig nekem nagyon lájtosak voltak és ritkák, most bepótolták a lemaradást egy este alatt.. Nem is szedtem eddig magnéziumot, most meg már késő nem?? Lefeküdtem, de olyan sok volt, csak rendszertelenül. Aztán kicsit aludtam éjfélig, akkor pisi és nem tudtam visszaaludni úgy fél háromig, olyan erősek voltak. Némelyik rendesen fájt. De csak 10-20 mp, aztán vége. Végül megittam egy magnéziumos plusszocskát, aztán alvás úgy hatig, azóta megint fenn vagyok, de sokkal jobb, csak a csípőm fáj, mint állat, nem tudok feküdni. :( :(
Gondolom a következő hozzászólás most az lesz, hogy "üdvözlünk a klubban!!" :D :D :D
Tudom, eddig kivételesen jól viseltem a kismamaságot, és ilyenkor szokott jönni a feketeleves ugyebár. :roll: :roll:
Bocs, hogy ennyit panaszkodok, de marhára be voltam szarva, azon járt az agyam, hogy mit nem raktam még be a csomagba, meg hogy még nincs meg az apasági nyilatkozat. Na azt holnap el kell intéznem a hivatalba. :(

Böbi

Kép

Kép
bosek

Végre újra van netünk! Tegnap távkarbantartás volt a UPC-nél, csak erről elfelejtették értesíteni a kedves felhasználókat. :evil: :evil: :evil: Na, mindegy is.

Esküszöm nem nagyon szidtam meg norcot! :wink:

Mi is színházban voltunk péntek este. Az Operettben néztük meg a Rudolfot. Nagyon jó volt, de nekem a Mozart vagy a Szépség és a Szörnyeteg szintjét nem ütötte. Az első felvonás alatt szétfocizta a gyermekáldás a hasfalam, de a másodikra már bealudt. :D

Bosek! Nagyon szép lett a babasarok! Én a helyedben lehet, hogy felhívnám a dokit. Nézze csak meg mi lehetett az a második adag "víz"!?!? :shock: :roll:

PATTI! KÖSZÖNJÜK!!! :D :D :D A vendégek ajándékán még gondolkozom! :wink:

Nálunk is készül a babaszoba. Ha teljesen rendben leszünk vele, teszek fel képet, addig pedig elborzasztásképpen mellékelek egy 31. heti pocakfotót. :shock: :lol:

Kép

Évi

KépKép
kvaszeva

bosek, hű és én még azt hittem, hogy milyen jól állok a babaszobával, nálad már szuperrendezett minden

olyan fura, hogy mondjátok ezeket a keményedéseket, nekem vagy nem volt még vagy nem ismerem fel. tök egyértelmű, hogy az az?

én ma csak 2-4ig voltam fent, ez már egész jónak számít.
tök bizarr, hogy kifejezetten várom a reggelt, ha mászkálok általában jobb mint ha fekszem vagy ülök.

Patr - akartam mesélni, hogy tegnap beszéltem a sógornőmmel aki múlt héten szült és bár ő nem is tudta, hogys van streptococcusa (elkeveredtek valami leletei és mire újat csináltak már szült) és a baba el is kapta - érdekes, mert azt írtad a szülőcsatornában sanszos, de neki császára volt. mi is van ilyenkor - antibiotikum a babának meg neki is?

és egy hülye kérdés - már összecsomagolnám magam a kórházra de van benne egy csomó cucc amiből nekem csak egy van (vagy egy amit szeretek is hordani), ill. folyamatosan használom, ha azokat leveszem alig tudok berakni valamit (pl. köntös, hálóruhák amik most rámjönnek, kispárna, tisztálkodószerek, papucsok)
na jó vehetek duplát mindenből, de feleslegesnek tűnik. persze nem akarok utolsó percben kapkodni...
ill. tényleg csak nagyon gagyi hálócuccot vigyen be az ember, mert úgyis össze-vissza vérzi? akkor irány a kínai aztán onnan megoldom, nem fogom a kedvenceim bevinni

KépKép
judit18

Helló!

Én sem tudok semmi jót írni, nagyon szarul voltam éjjel, szegény apa ápolgatott. Nem volt lázam csak hőemelkedésem de nagyon rossz volt. Görcsölt a hasam, egyszer reszkettem egyszer meg majd meg fagytam.
Remélem ez nem az influenza, azt sem tudom milyen gyógyszert lehetne szedni!!???
Lázcsillapításra mit lehet??????

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok kismamik!

Pepike:
lázcsillapításra nekem a házi dokim homeopátiás bogyót írt, Pyrogenium C9 a neve, meg influenza elkerülésére, vagy ha elkapnám akkor OSCILLOCOCCINUM-ot, nekem bevállt. Remélem tudtam segíteni.

Nálunk mindem rendben, most szerelik össze a kiságyat, a pelenkázót, meg a bölcsőt. Majd rakok fel képeket.

[/u]

Kép

Anita
Pam Brown: "A legőszintébb mosoly a csecsemőé.
Abban nincs semmi csel vagy számítás, csak színtiszta ÖRÖM."
gy.anita

Sziasztok!

Bosek,
szerintem is nézesd meg magad a dokiddal, hogy mitől érezhetted magad ennyire rosszul!!!

Évi,
kis aranyos pocid van! :)

Judit18,
én a keményedést úgy érzem, mintha a hasamat húzná valami lefelé, elnehezedik. Korábban a hasam alján, mostanában meg középtájon szoktam ilyet érezni.
Nekem a tisztálkodószerek olyanok, amiket nem teszek még be a kórházi csomagba, összeírom, hogy miket szeretnék majd bevinni, és amikor indulni kell, akkor gyorsan bepakolom őket. Aránylag úgyis egy helyen vannak. Ezekből nem akarok plusz darabokat venni, felesleges.
Én is a kínaiban vettem hálóingeket, a kórházba nagyon is megfelelnek, a kedvenc alvós ruháidat ne vidd be szerintem!

Pepi,
a Rubophen-t szedheted lázcsillapításra, csak nekem a gyógyszertáros azt mondta, hogy csínján bánjak majd vele, nem szabad abból se sokat bevenni.

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!
Készítettem egy aktuális táblázatot, melybe beleírtam a talit is. A két pipa 2 főt jelent. :lol:

Kép Kép

KépKép
KépKép
mni

Pepi!
Én úgy tudom, hogy algopirynt is vehetsz be lázra, nekem pl. csak az hat. Megfázásra én mindig mézes teát vedelek vödörszámra, van itthon zöld fenyőtoboz kivonat, olyan mint a méz, nagyon finom, nekem bevállt. Nem is voltunk betegek apával már elég régen!!! Ja és sok vitamin!! De a hűtőfürdőt is kipróbálhatod, én a munkahelyemen a gyerekeimet úgy szoktam "kezelni", jobb mint a gyógyszer.
Na megyek vízszintesbe, mert kezdődik a tegnapi tortúra elölről, pedig egész nap turbó voltam, mostam-főztem ezerrel. Most meg a hányinger kerülget, pedig sok-sok éve nem ért már utol. Délután egy kicsit becsuktam a szemem, de sokkal fáradtabb lettem tőle. Ja kimostam a maradék babacuccot, meg a csecse új ágyneműt. :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Jim!

Köszi a gratulációt. (a többieknek is nagyon köszönöm). Én élnék a lehetőséggel, hogy elolvassam a szakdogádat. Sajnos azt sem tudom hogyan kezdjek hozzá, jó lenne párat áttanulmányozni.
Tehát ha elküldöd, megköszönöm!
Címem: juditkecskemet@freemail.hu

Pepike!
Neked mi a szakdolg. témád?
Az enyém: Az egészségmagatartással kapcsolatos pszichológiai változók, attitűdök vizsgálata

Mikor ezt választottam még gőzöm nem volt miről írok (fél óra alatt kellett dönteni és postára adni) - és azóta sem tudom miről írjak.
:( :( :(

Lányok! Én is egyre nehezebben bírom a "terhet". Fáj a csípőm, derekam stb. Azért erős görcseim nem szoktak lenni, szerintem akinek van, jelezze a dokijának. Soha nem lehet tudni, jobb félni, mint megijedni.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Ma délután mini taliztunk Beuskával, itt Dunaújvárosban, mert rokonlátogatóba jöttek le.

Beuska lánya, Lili készített rólunk képet:
Kép

Liliről is készült egy kép, itt már nagyon szeretett volna fényképezni :) :
Kép

Beus,
örülök, hogy találkoztunk, jó volt dumcsizni. :) Köszönöm a babával kapcsolatos sok tanácsot!

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a gyógyszerinfót!!
Még mindig nagyon gyenge vagyok, azt hiszem holnap délelőtt pihi napot tartok, bár ha lefekszem még gyengébb leszek. :cry:

Szép estét puszi Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

csajok!

Ne mááá, h itt iyen kórházi csomagokról, meg hasonlókról értekeztek!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :roll:

Hát hol van az mééég?????!!!!!!!!!!!!
január van. ez meg a márciusi topik!!NEMDEBÁR?

Teljesen beparázom, miközben olvaslak titeket!
Nemhogy kórházi csomag, de még egy kiságyunk sincsen, hova a gyerek fekhetne! :roll:
(Boseknál meg minden összehajtogatva, elrendezve!)

minden szorgalmas anyukának nagyon gratulálok!!! :lol:

norco

Sziasztok!

Én is olvasgatlak titeket, csak nincs kedvem írogatni sokszor, mert néha elér ilyen depis időszak! (mint azt hiszem Pati írta, hogy volt depis időszaka). Ugyhogy bocsi mindenkitől!

Elöször is gratula juditnak és pepinek a sikeres vizsgákhoz! Ügyik vagytok!!!! És pepinek gyógyulást, probáld kurálni magadat!

Bosek: nagyon szép az ágyruhád, és a babasarok is nagyon édes, én a te helyedben egész nap azt nézegetném! Bár én is így teszek, mert már én is megvettem szinte mindent, és átmostam, vasaltam a ruhákat! És nagyon vigyázz magadra, tényleg nem ártana a dokinak megmutatni magad, mert még ne akarj szülni!!! :) :)

Rólunk annyi, hogy holnap mennem kell a dokimhoz az osztályra, ad laborpapírt, meg beutalót, mert a vérnyomásom nagyon rendetlenkedik és egy kicsit vizesedek is, ugyhogy kedden be kell feküdnöm a kórházba, és ha minden igaz majd még kijöhetek, csak megfigyelnek, hogy a napszak melyik részében ugrik ki a vérnyomás, lehet hogy egy hét, lehet több is, a labortól és a vérnyomi alakulásától függ. Megpróbálnak másik gyógyszerre átállítani, mert már napi 6 dopegyt sem használ. A multkor 185/97 volt a védőnőnél. Ugyhogy remélem a legjobbakat. A dokim azt mondta a 37. hétig bírjuk ki mindenképpen, aztán utánna már bármelyik pillanatban megcsászároz, addigra a baba elég fejlett lesz. Remélem sikerül. Mondjuk e miatt is vagyok egy kicsit elszomorodva, hogy ugy tünik 100% a császár, és hát hogy a vérnyomi ennyire közbeszól, hogy lehet azt sem fogom "megérni" milyen, mikor megindul a fájás vagy elmegy a magzatvíz, hanem csak tolnak a mütőbe és csunyán mondva "szétszednek" minket, hogy csak kiveszik belőlem. :cry: :cry: :cry: Na ennyit a panaszirodámról, most már befejezem.
Nem tudom mikor tudok jelentkezni, de majd megpróbálok.

Mindenkinek szép pocakosodást, és még senki ne akarjon szülni, még várjatok egypár hetet.

Pusz mindenkinek
Vendég

Sziasztok, csak átutazó üzemmódban, ma lett készen a gyerekszoba, majdnem teljesen, márcsak egy falvédő, 2 kép és a lakója hiányzik :wink:

Készültek képek a szobáról, és néhány mókás pocifotó, betettem a képeket a fotóalbumunkba, mert késő van és lucsta vagyok kicsinyítgetni. :roll:
Tsók.

http://www.babanet.hu/album/index.php?a ... 945&page=3

Kép
Kép

mpatr

Jó reggelt!

Csujzi,
drukkolok, hogy a kórházban jól kivizsgáljanak és hatásosabb gyógyszert kapj! Ha kiengednek, írj légyszi, hogy mi van veletek!!!

Pati,
megnéztem a képeket, murisak vagytok! :D :D :D
Nagyon jól néz ki Norton szobája, na és amin annyira meghatódtam, az a kilincsen lévő kis tábla!

Nálunk már süt a nap, olyan jó! :)

Melinda

Kép
melinda80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?