Már 6 óta fent vagyok, a két pasi még alszik. Lassan ideér anyukám, egy hétig itt lesz, tök jó, legalább kivasal
Pumperka, múltkor kérdezted, mit csinálok, ha beindul a szülés, hogy így egyedül vagyunk. A válaszom, Robi elvisz, a Milán ha meg velünk van, ugrasztunk egy alkalmazottat. (van egy szőke érdi csaj, abba tök szerelmes Milán, szerintem jól ellesznek
) Nem tudom, Robi bent akar -e lenni a szülésnél, én boncolásra sem tudom rádumálni, pedig a Fűrészt tegnap zabálás közben nézte. Bocs a hülye hasonlatokért
Amúgy nekem nem fontos, hogy mellettem legyen vajúdás közben, mert ha idegbeteg vagyok és fájdalmaim vannak, általában azt bántom, akit a legjobban szeretek
Idegeneknél meg tudok viselkedni angyal módon
mzx: voltam olyan butus, hogy mikor váltam, közös megegyezésbe (gyerek nálam, de rohadt sok kapcsolattartást adtam neki, mindent otthagytam neki-magyarul kopasz seggel váltam el., közös felügyeleti jog) belementem, csak minél előbb szabaduljak. Hiba volt, rengeteget szívok miatta, de remélem, 1-2 éven belül újra végzés lesz és elfelejthetem az exet örökre. Nem akarlak itt benneteket terhelni, inkább nem írom le részletesen, mi miatt van újra per, de azért sejthető- pl gyerektartást sem fizet, pedig milliomos a drága- (valahol engem is leír, hogy tudtam ekkora görénnyel élni....) Én a párom csodálom, hogy tartja magát, fordított esetben az ő exnőjét már megcipőztem volna. (ők nem is voltak házasok, gyerek sem volt, de az az idióta is mai napig nem száll le rólunk, egyszer tuti megcsapom, de ő semmi az én volt férjemhez képest)
melinda: jobbulást, vigyázz magatokra
pepike, juditkecskemet: hatalmas gratula, szupik vagytok!!!!! Szakdoga miatt no para, csak neki kell állni. Ha kell, elküldöm az enyémet mailben -az igaz tök más téma, csak lássátok, milyenek a formai követelmények, felépítés, mi mire épül. Én is rosszul vagyok tőle, hogy meg kell írnom a férjemét, mert ráadásul olyan hülye témát választott: Assesment Center a Shell-nél. (Az AC egy több lépcsős vezető-kiválasztási forma...sok közöm van hozzá...de ha rajta múlik, soha nem írja meg, mert LUSTA DÖG) Pepi, nekem az Avent kézi vált be legjobban, sajnálom, hogy a kislányoddal így lehettél szülés után. Én már azt várom, hogy túllegyek rajta és itthon legyünk. Amikor az orrom műtötték, sokkal rosszabb volt, nem is félek.
tand: pihenj sokat, ez a hideg-meleg idő az én agyamat is feszegeti, bárcsak már tavasz lenne.
manna: majd rakj fel képet, ha sikerül rendet raknom ma, én is fotózok! Szép nagy a babucid
patri:
Amúgy gondolkodtam, mit lehetne ajándékot a vendégeknek, de semmi nem jut az eszembe. Max egy fotó minden anyuciról, de úgy pocisan.