Új privát üzeneted érkezett!

Nekem abbamaradtak a görcsök. De azért örülök, hogy legalább már rendes joslófájásaim voltak. Én úgy godoltam, hogy Bingiivel egyszerre szülök, de nekem a 18-a nem jó, akkor sajn aza doki lesz, ügyeletben, akinél nem akarok. Bingii, 21?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Baba marha jól érzi magát bent, iszonyat aktivitást mutatott megint CTG-n. Az én görbém meg a 20pec alatt 5x felment 100-ra, de azért a nagy átlag 40 magasságában volt.

Méhszájam továbbra is zárt, de nagyfokban meg van rövidülve. Doki péntekre visszarendelt ctg-re....szerinte 1-2nap, de max hétvégére kibújik Maja:) Így legyen :)

Csibe: nekem most a 19 vagy 20lenne jó...de a nagymamám a 19-et kéri, mert aznap van az ő szülinapja is, és szeretne egy dédunokát ajándékba :)
Amúgy nekem nem csak az inger van, hanem produkálok is... :lol:

bingii

Jó a 19, és a 20 is. :wink:
Jó neked, hogy te produkálsz is, én csak kínlódok.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Szisztok! Jól aludtam az éjjel, de mióta felkeltem megint görcsölget a hasam, és nagyon erős folyáspm volt reggel, olyan löketszerűen, de nem volt véres, meg ilyesmi. Jó lenne, ha hétfőn ebből baba lenne. Akkor lesz ügyeletes a dokim, tökéletes időpont!
Bencuskám meg sajna beteg, köhög, és hőemelkedése van, nem viszem bölcsibe.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jó reggelt!

Azt álmodtam, hogy megszültem Dórát és láttam az arcát, gyönyörű volt :D

Bingii,
Szerintem is babázni fogsz a napokban, ez a megérzésem remélem igazam lesz :wink:

Ind,
???

Lego, Norma
Még egyben?
Vendég

Jó reggelt!

Csibe, akkor neked a 21-hez megy a drukk ;)

Pandus: úúúúúúúúúúúúúúúgy legyen :D
Te hogy vagy amúgy? Görcsök??

bingii

Pandacsek, ez olyan szép álom, ugye?Én is álmodtam ilyet, a csaszi előtti napon, és látod, milyen szép babám lett, meg van egy József Attila vers is "...anyám az álmok nem hazudnak..."szóval szép lesz Dorka, hisz minden baba szép, de emúgy meg pont olyan gyönyörű, mint amilyennek láttad! :wink:
Vendég

Lafi,
:D

Bingii,
Keményedek, görcsölök de ez nálam tényleg nem jelent semmit. Mindegy most annak is örülök, hogy ma láthatom a csajszit :D
Vendég

Sziasztok!

Megint jó rég jártam erre. Hiába, Noi nem sok szabadidőt hagy nekem
Gratulálok az újdonsült anyukáknak :D

Mindenkinek szép napot!

Kép
kona

Blongyi: jó, hogy irtál! A cukor fogja a hasat!! Nincsen kendőd? Sztem pszichésen székreked a bébi, a tápszertől nem lehet ilyen tünet. Többet kéne , hogy érezzen téged és elmúlna neki.

Nekem éppen hányingerem van, irtó szuper.

Vikci: igen, amit irsz , attól tud szépen nyilni a méhszáj, szuper hir!

Kép
Kép
normajeane

Pandus: hányra mész? Mikkora vagy várható a hírekkel? :)

Norma: nekem is hányingerem van, de már tegnap óta...nekem mondjuk olyan nagyon enyhe....

Az emésztésem viszont (szintén tegnap óta) fene jó lett..mndjuk nem bánom.
Na meg ma folyton azt érzem, hogy nyomódnak széjjel lent a csontjaim...

bingii

Sziasztok!

Pandácska, Csibe! Hova siettek???????????????? még van két hét a babáitoknak benn és utána már nincs visszaút! Nyugi, nyugi!

Végre Blongyiról is hallani!

Pulsatillát most szedem a hangulati hullámvasút lágyítására, nekem működik. Nem tudtam, hogy láz ellen is jó!

Pandi, írj, majd, mi volt UH-n?
Egyébként én is megálmodtam, hogy kislány lesz, még mielőtt az UH. mutatta volna. Azt is,hogy barna szemű lesz, ezt még meglátjuk. De a tekintetét azt megálmodtam és az tényleg olyan, mint álmomban....igazán különös, olyan barnásszürke, kutató, kamillázó-pillázgató mélyenbölcs. Nem csodálkozó, inkább olyan "ugyanmármittudtokti?"

Mi: készül a születéstörténet lassacskán, közben emésztve a leírottakat. Blogban lesz. Talán képet is teszek fel, még nem tudom, többnyire elég intimek nekem.

Panka mintababa, kicsit rázós, úgy karban, de hát ha már kettőt elkényeztettem, akkor a harmadikat már miért ne...egyébként is sajnálok minden mosolyt, amiről lemaradok...mert pl. mosogatok vagy más dajkálja Pannit... önz-önz

Rettentően sajnálom, hogy a tejcsgondok miatt ezeket a pillanatokat nem tudtam teljes szépségében átélni az első kettőnél. Ma már minden így vagy úgy megoldható gond eltörpülne az újszülöttem látása, nézése mellett. S visszahozhatatlan pillanatok ezek. Ma már nem törődnék vele, hogy esetleg pótlást kell adnom... sőt ez a tejmirigyelégtelenség sem számít már.... ennél sokkal nagyobb bajok vannak....és az anyatej valamelyest pótolható. Csak Panka számít...megpróbálom vele bepótolni egy kicsit, amit már nem lehet....

PKU-szűrés

kedden vették le Pankának. Durva volt, szegény végigsírta. Sajnos csak most olvastam, hogy a bábák úgy veszik le Németo-ban, hogy közben a baba az anyja karjában van és miután megszúrták, akkor szopival vigasztalhatják a vérvétel alatt, így nem sírják végig a babák a pár perces gyerekkínzást!!! :cry:

Akinek a babája még nincs túl rajta, legyen vele, ha teheti, mikor leveszik a PKU-t. Ált. utsó kh-ban töltött napon, vagy 5. életnapon veszik le, asszem.

A BCG-t is lehet 6 hetes korig halasztani, én mindenképpen élek ezzel a lehetőséggel. Minnél később piszkálják az immunrendszerét, annál kevesebbet árt. Hogy használ-e , hát nagyon remélem.... Ja, és a homeopátiához értő gyermekorvosok tudnak adni rá bogyót, ún. kivezetőszert. Majd mindegyik oltáshoz kapott Petike!

Bocsi, ma csak minimum melankólikusat írtam....

vicces jön:

Apa véletlen együtt pukkant Pannival, erre vigyorogva aszongya:

- na, sztereóban nyomjuk... :D
Anya vihog
- még kell egy gyerek, hogy meglegyen a dolby surraund....
anya nyerít
- én leszek a mélynyomó, te lehetsz a center, a gyerekek meg a háttérsugárzók... :D :D :D
anya fetreng - :lol: :lol: :lol:

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Hello Lányok!
Ma voltunk tanácsadáson, a méreteink: súly 4210 gr, 52,5 cm. :lol:
Dokinéni szerint a táp a hibás a székrekedésben, írt fel tejcukrot, meg próbaképen más tápit.

Norma: hogy érted, hogy többet legyek vele? Egész nap vele vagyok, etetem és ringatom, csak addig van az ágyikójában amíg alukál. Ha fennt van akkor is "játszunk" vele....

Nyomok pár képet:

Kép Fürdőzés 1 Kép Fürdőzés 2 Kép éccaka Kép Kép
Vendég

szolgálati közlemény:

reggel megszületett Lili, 2 után értünk be, fél 5re megvolt. 3000 g 49 cm.szopizott,most alszik. annyira szép.:)tiszta apja.
puszi mindenkinek és kitartás a még egyben lévőknek.:)

Móni gratulálok és legyetek boldogok, egészségesek és szépek!!!!Na meg nőjön a hercegnő nagyra!!!!
Vendég

Tothzsu: figyu nem mindegy,hogy milyen a hangzás!!! :lol: 5.1-es, vagy neo 6-os, csak a gyerekek száma miatt mondom :D
Vendég

Gratulálok, és kíánok nagyon sok egészséget, tejcsit és boldogságot!
Szép, gömbölyű baba lehet :D
Vendég

Tothzsu,
Én úgy érzem eleget vártam már az évek alatt, most már babázni szeretnék :wink: szerintem ez természetes érzés így a végén, ugye Csibe? :D az érzéseim ellen pedig nem tudok tenni, hiába van még elvileg 12 napunk.

Móni,
Gratulálok nektek, jó egészséget, sok tejcit a képeket meg várjuk
:D

Blongyi,
Nagyon édes, ahogy a kádban terpeszt :lol:

Bingii,
2-re megyünk, szerintem 5 elött nem jövök. Lassan megy a gurulás :lol: Ha esetleg addig elindulnál szülni, akkor majd írok smst :wink:

Lafi,
Köszi a híreket!
Vendég

Hááát, tudod Pandus, szerintem nagyon jó dolga lesz a babádnak, ha megszületik :lol:
Vendég

Móni: gratulálok és sok boldogságot kívánok!!!! :)

Blongyi: Milán nagyon édes és szerintem a szüléshez képest már most tök sokat változott a kis arca :) Igazán nagyon helyes baba :)

Pandus:jóóó, így vagy úgy, várom a híreket :D

bingii

Lego,
Merre vagy? 1 napja nem jelentkeztél :roll:

Andi,
Te is eltüntél :roll:

Blongyi,
Remélem ezt majd ő is így látja :wink:
Vendég

Ezt találtam egy másik topicban Ind-ről:
Éjjel természetes úton, 3 és fél óra alatt megszületett Maja Virág: 2980g és 50cm. Mindketten jól vagyunk.

Ind,
Gratulálok, mégis csak volt valami hatása annak a koktélnak :lol: :lol:
Vendég

Móni, Ind gratulálok, jó gyorsan megszülettek a babák:)!!!!!

Nekünk jóval lassabb volt a szülés. Noibaba nem nagyon igyekezett kifelé. Január 1-én reggel elment a nyákdugó egy része, és rendszertelen fájások kezdődtek, amik estére szépen besűrűsödtek, és szabályosan nyolc percenként jöttek. Ez szépen tartott egész éjjel. Hajnali háromkor már aggódtam, hogy nem sűrűsödnek a fájások, ezért bementünk a kórházba. CTG, UH, stb. Minden rendben volt, 2 cm-re nyitva voltam. Sétálgatnom kellett, míg megérkezett a dokim. Nyolckor megvizsgált (4 cm), burkot repesztett, aztán vártunk. Mivel nem nagyon tágultam, kaptam oxitocint, aztán még több oxitocint, és még többet. Kora délután bekötöttek egy EDAt, hátha jobban el tudok lazulni, és akkor gyorsabban zajlik majd a dolog. De nem.....A méhszáj alig akart eltűnni.....A kitolás szerencsére már gyorsan ment. És 2-án este 23:20-kor született meg Noémi.

Kép
kona

Azért csak tudják a babákok, hogy mikor van itt az idő, gratula az újdonsült anyuciknak!! Sztem nagyon jó arányban vagyunk császár ügyben!!

Blo: állati szuper a fiad! nem sovány :). Az újszülött simán elviseli ha 24 órából 24-et érez téged. Egész nap a karodban fogod? Ez a tejcukor engem meglep, már csak eddigi tapasztalataimból kiindulva, miszerint a cukor mint olyan egyáltalán nem egészésges dolog és bezavarja az emésztést.

Tothzsu: nagyon spirituális lettél, örülök! Átjön a sorokon, hogy teljesen be vagy borulva anyailag :). Másik két babud hogy viseli?

Bingii: ettem és hányinger elmúlt

Kép
Kép
normajeane

Móni, Ind gratulálok!
Pandácska, valahogy én is így érzek, és a fiúk is türelmetlenek már. Plussz ott van még a fizikai dolog. Nekem gigapocakom van, írtó nehezen mozgok már. A másik kettővel nem volt ilyen nehéz. És a vizes kezem állandóan zsibbad, de azt mondta a doki, csak akkor múlik el, ha majd megszülök, és lemegy a víz. Borzasztó rossz, alig tudok egy szelet kenyeret vágni, nem tudok feltépni egy tejes dobozt sem, és a fogkefét is alig bírom megfogni. Van, hogy kiesnek a a tárgyak a kezemből, mert egyszerűen nem érzek a kezemmel, annyira zsibbad. Marha nagy kínlódás egy hozzászólást is megírnom...
Tóthzsu, nekem a doki szerint már 4-5 hete meg kellett volna szülnöm, a méhszájam, és a görcsök miatt. Örülök, hogy nem így alakult, de most már érthető módon türelmetlen vagyok. Ma egész másképp fájok, mint tegnap. Olyan, mint a tolófájások, csak gyengék. Érzem, hogy lefele húz a hasam(kakilni nem tudok, csak ingerem van) Arra gondoltam, hogy most illeszkedik be a baba a szülőcsatornába. Legalábbis remélem.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Blongyinka, Milán gyönyörű, formás baba!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Norma, szerinted???? Az érzéseim olyanok mint a rosszalkodó gyerekek, muszáj kordában tartani őket.... meg különben is, ha a nagyok is vannak, akkor nincs idő agyalni és ez jó.

Spiritualitás: szted sp. nélkül belevágtam volna otthonszülésbe???? E nélkül kész agyrém volna!

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Sziasztok!

Itt mindíg történik valami. :-)

Móni pedig még volt egy hét és mégis megszületett a babód. Gratulálok nektek! Sok tejet, egészséget!

Ez kezd ilyesztő lenni, hogy már várjuk az esélyeseket, hogy szüljenek és azokat akiket még nem vártunk jönnek a sorban. Ma már tényleg összerakom a kórházi cuccomat. :-)

IND,

nahát ez a koktél dolog bevált. Gratulálok nektek! Látod jó volt a gyömbér. :-) ez turbó volt

Mindkét anyucitól képeket várunk!

Norma,

köszike a bíztatást. Kíváncsi vagyok jövőhéten szerdán megyünk utolsó UH-ra meg méhszájnézésre.
Megy a drukk még mindíg!

Bingii,

nyugi mindjárt túl leszel rajta elég sok jel arra mutat. :-)

Tóthzsu,

én is egy csomó helyen olvastam a homeos könyvben. Sok mindenre jó a Pulsatilla. Először azért nem vettem, mert azt hittem félre olvastam amit írtak róla. Megfázást magyarázott a nő a patikában. Én meg elhittem neki. :-)

Pandi,

szegénykém. Már nagyon várod. De emlékszel írtad, hogy még lehet túlhordás is a tötrténtek ellenére. Na jó nem is írok róla többet,mert még a végén így lesz. :roll:
Szorítok neked, hogy minél előbb meglásd élőben is Dorkát. :wink:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Blongyi,

bocsi pedig itt voltál a fejemben. Nagyon szép a kisfiad! Kis husika.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Norma: reggel óta nálam is elmúlt :)

Pandus: megvártalak ám az eredménnyel :) Gyere, már nagyon kiváncsi vagyok mi újság Dóra babával!

Lego???? :shock:

bingii

ok. megittam a koktélomat a gyömbérrel mert már elegem van.Nyűgi vagyok,nem is értem mitől indul be azt se tudom mennyi gyömbér ,gréprfrútmeg narancs kell,de ittam valamit.Bevettem a homeokat a málnalevelet.

Holnap már nem akarok írni,mert ugyan szülni még mindíg nem,de BABÁZNI AKAROk. ma annyira fáradt voltam,hogy 1 perc séta után meghaltam.
Már ott tartok,hogy mindegy ,hogy éjszaka -e mert ugyanolyan fáradt vagyok tegnap óta éjjel kettőkor és 12 óra alvás után is.

NYÜGLŐDÖM!!! Mindenki hivogat,hogy szültem-e már áááááá.

Telefonált a főnököm reggel 11 -kor, hogy a céges telóm amiér könyörögtek,hogy maradjon nálam márciusig azér küldenek egy futárt délután. Mondtam nekik,hogy kapják be,ki kell írnom a számokat stb.FELHÁBORÍTÓ!!!!majd megkapják jövő héten ha beviszi a párom a tgyásos papírokat.
ndombi

Megjöttünk :D

Dorka baba jól van, kb. 3100 g méhszájam 1100 minden rendben. Szóval marad tovább a várakozás, de most hogy láttam, picit nyugodtabb a lelkem :D

Dombi,
Látom biztosra mész :lol: drukkolok, hogy elinduljon a babád végre :wink:

Lego,
Az eltünésedre csak a szülés a magyarázat, de smst nem kaptunk :roll: küldjél füstjeleket légysziiii!!

Bingii,
Na most már tudod mi volt, mehetsz szülni :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

MINDEN ÚJDONSÜLT ANYUKÁNAK SOK BOLDOGSÁGOT,SOK-SOK TEJCSIT,MÉGTÖBB ÉDES MOSOLYT KÍVÁNOK!!!

Blongyika
Falnivaló,édes kis pofis a kisfiad! :D

Lafi
De jó,hogy újra köztünk vagy! :D Hunor Baba is édi-bédi manócska! :D

Vörösbegy
Örülök,hogy már együtt lehettek Barnival!Most már ne engedd magad mellől egy pillanatra sem! :D

Akik még 2in1
:lol:
Csajok,már nincs sok hátra,KITARTÁS!Nemsokára már Ti is babáztok![/b]

mazsolasyl

Sziasztok,

Panda köszi a hiányolást.

Hát az az igazság, hogy azért tűntem el, mert a kislányom úgy döntött, hogy ő meg akar születni, hétfőn hajnalban elfolyt a magzatvíz, és délután 15.40-kor született meg. 2400 gr-al és 48 cm-el.

Ma jöttünk haza, majd ha lesz időm rakok képet is.

Kitartás az egyben klévőknek.

Kép
andi1975

Andi,
Hát akkor gratulálok nektek :lol: erre nem gondoltam :wink: Képeket várjuk, meg írhatnál pár sort a szülésről is ha lesz időd.
Vendég

Lego írt:
Minden rendben velük, csak a gépük megadta magát. Volt dokinál bő 2ujjnyi a belső méhszáj, fájások 10 percesek, szóval bármikor elindulhat Hédi :D Drukkoljunk nekik!! Puszil mindenkit!
Vendég

Pandus: na jól van, örülök, hogy minden rendben! 3100g az pont ideális,nem? :) Bár én is annyival születtem aztán bálna lettem :lol:

Fúúúúúúúúúúú, Legonak megy a drukk ezerrel!!!! Hátha összejön neki a 18-a :lol:

Andi: gratulálok a kicsihez :)

bingii

Andi, gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!

Lego++++++++++++++++
Vendég

Andi garatulálok, legonak meg szorítok nagyon.

Kép
Kép
Kép
csibe76

3:15-kor megszületett Lego babája Hédi, 2410 g, 47 centi, óriási hang :lol: :lol:

Kép Kép
Vendég

Pandus! Áááááá, nem ér! Beelőztél! :D

Legooooooooo! ÉLJEN 18-a!!! Millió puszi nektek és nagyon jó egészsget, sok tejcsit és sok boldogságot kívánok!

Én ma 10:30-ra megyek megint ctg-re...renélem ez lesz az uccsó :D

bingii

Gratulálok lego!! És irigy-irigy. Remélem nekem meg összejön a 21-e. Bingii, neked holnap ugye? Szorítok.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Bingii,
Bizony mindig mindenkit beelőzök :lol: Most már tényleg itt a te időd :wink: drukk a ctg-hez, bár neked mindig aktív méhtevékenységet mutat, gondolom ez most is így lesz.

Norma,
Hogy vagy? Még egyben?

Csibe,
Mi maradunk utoljára :wink:

Dombi,
???
Vendég

Csibe:igen, én a holnapra gyúrok :D Neked meg drukk a 21-hez ;)

Pandus: neked meg akkor 20-án kéne szülni, hogy minden napra legyen egy baba :D
Hát kiváncsi leszek, hogy ma mit mutat, mert nem igazából szoktam érezni...múltkor sem éreztem azokat a 100-as méhösszehúzódásokat. Talán 5-ből egyet éreztem.

bingii

Bingii,
Nekem tökéletesen megfelel :lol: bár inkább átadom Normának, mert ő azért elöttem van és enyém a 22 :wink:
Vendég

Lego!!!!!!!!!!!!Gratula!!!!!!!!!!!!!Hédike légy nagyon egészséges, boldog kislány!!!!

(azért azon elgondolkoztam, hogy mostanában időre született babák 2400-2500 gramm között vannak, vajon Huni a maga 2480grammjával tényleg nem fejlődött vagy egyáltalán mekkora lett volna???Valószínűleg ugye nem fejlődöt, legalábbis az uhun nem nőttek az adatai....oké. de akkor mekkora lett volna, basszus, ha még 4 hétig bent marad és előtte még 2 hétig fejlődik?????????)
Vendég

Bár tán megvan a válasz:tegnap voltunk 6 hetesek és 4700 grammok!!!!!
Vendég

Hello Lányok!
Köszi , mintha hájjal kenegetnének :D

Most nem azért a 20-asért, de szerintem ezek a januári babák a legszebbek, nem???? :lol:

2 in 1-ok!!! Szüljetek egynapon!!! Az lenne a legjobb :wink: Túlhordás ne is legyen, és kész.

Norma: nem tudom mi van a cukor témával :roll: Arra viszont emlxem,hogy amikor a Vincusnak volt rekedése, akkor is azt mondták, hogy tea és benne cukor, de annyi, hogy megálljon benne a kanál. És neki sikerült is a fosika (bocs).
Én is úgy látom,hogy a táp kavar be neki, most írt fel egy másikat a dokinéni, azt mondta, hogy volt olyan esete, hogy már a legutsó próbálkozás jött be, mármint tápszerben.
Most pár etetésen már megkapta a tejcukrot...háááát, aludni alszik,mint a tej... :lol:

Lafi: nagyon szép a gyarapodás, gratu! És remélem, hogy már jobban vagy a műtét után :roll:
Én még nem mensizek :? Lafi! Neked nem mondja a gyerekorvos, hogy sokat eszik a babád? Most nem azért kérdezem, csak tegnap a tanácsadáson kérdezték, momdtam, hogy olyan 80-130-akat eszik, erre jó nagyot csodálkoztak, meg hogy nem kellene neki adni, csak olyan 100-akat. :shock: És akkor eszembe jutott, hogy Ti már jó nagyokat esztek. Nyilván ha a gyerekem meg akarja enni a 130-at akkor odaadom neki..stb.
Vendég

És íme Hédi :)

Kép

Kép

bingii

Hédi baba egy tünemény :D

Bingii,
Mi volt a ctg-n?
Vendég

...és akkor rólunk annyit, hogy szerda óta kinyíltunk egy ujjnyit, doki kicsit körbejárta a kijáratot és az mondta, hogy délután 4-5körül hívjam, mert szerinte addigra fájásaim lesznek...hát úgy legyen :lol:

Fúú most megyek, mert most eléggé görcsölök....remélem legközelebb már más ír helyettem :D

bingii

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?