Új privát üzeneted érkezett!

jaj lányok!
ne keserítsetek már el! igy sem voltam toppon, és ha belegondolok, hogy minden fogunk így fog kibújni :roll: :roll:

Kazi!
igen, hosszú már a hajam, de semmi formája, fazonja nincs :? mindig csak össze van kötve :?

Lili!
sztem ne nézegesd a tükröt, kicsi még Boti!!!!!!!kell egy kis idő, amíg a hormonok is helyreállnak!és sztem a kondizás nem tesz jót a tejcsinek!

Kép
adrienn021

Thymi-Igen, 22-én, kedden lesz telihold! Miért félsz tőle? Majdcsak nem szülünk együtt! :shock:

Adri- Fogzás könnyebb átvészelésére nincs homeo bogyó?

Lili-Sztem késő estig nyitva van, de nem tudom meddig, mert még egyszer sem voltam ott. Egy kis laza kardio nem hiszem, h. árt a tejcsinek!? És mégis mozogsz, nem!? A semminél több! :wink:

Kép
estelle26

Nana- Ment a kép! Megkaptad? :)

Kép
estelle26

kisreni-Ki mit tud Reniről? Talán be kellett feküdnie?

Kép
estelle26

Hello !

Nana sajna már régóta kapja a tápszer. kb.1hónapos kora óta. most oda jutottunk, hogy lehet a cumisüveg cumijára érzékeny, mert amint abbahagyja a kajcsit elmúlik a pirosság. Ki érti ezt?

A konditerem hétköznap este 10-ig, hétvégÉN MEG 7-IG.

bepa- most mehetünk anyatejgyűjtőbe és kapunk napi 5 decit, meg ha minden igaz még lesz egy ismerősnek is. reméljük elég lesz, de ha nem akkor szólunk. Köszi.

Reni nem veszi fel a telefonját ....

KépKép
KépKép
sbea

EStelle
írtam új privit.

MINDENKI!
Valaki beadatta az influenza elleni oltást a gyermekének vagy magának??? :?: :?: :?: :?: :?:

KépKép
KépKép
nana09

felvette! Még semmi. Minden Ok. bent fekszik, holnap terhelés+ oxitocin.

KépKép
KépKép
sbea

Bea-Zsolti
Igen, ezért kérdeztem, hogy ha nem most kapta először, nem valószínű, hogy ennyi idő után lenne valamelyik összetevőre allergiás.
:(
kap mást is? Nálunk Dani az őszibaracktól lett mindig érdekesen pöttyös, ami az étkezés végével el is múlt.
Mondjuk látom Kingababy még "csak" :) 4 hós.

Húúú Reni akkor valószínűleg már ..... :D :D :D

KépKép
KépKép
nana09

Nana :
A sógornőm beadatta a kisfiának az elsőt ,de olyan beteg lett a kicsi(1hétig majdnem 40fokos láza,meg ömlött az orrából a ......).
Szegény a drága tüdőgyuszi ellenit is beadatta annó neki-3hete volt tüdőgyulladása,de elég durva-valahogy nincs szerencséjük az oltásokkal :(

Reni biztos szül,vagy szült!!!

Gabi:
Gondolkoztam már,de Larit nem akarom bölcsibe adni,neki szüksége van most rám.Dolgozni még dolgozhatok egész életembe,de vele csak most lehetek itthon.Úgy vagyok vele,ha Mira itthon lehetett 4évig velem akkor miért pont Larit(sokkal anyásabb és vele eddig nem tudtam teljes figyelemmel foglalkozni,mert mindig osztozkodnia kellett a tesóval)adjam 2évesen be valahová?!
Miért kérdezed a múgy?
kazi

Sziasztok!

Lili, sajnalom, hogy Zsofi baranyhimlos lett. :( De legalabb ovi elott tul lesztek rajta! :roll: Bar sejtem, hogy ez most nem vigasztal teged!
Sajnos szinte biztos, hogy Botika is elkapta. :(
Sok- sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++ !!!
Andriskam mar az oltozkodesnel elkezdett obegatni, de a szurinal nem zenditett ra jobban. Azert biztos fajt neki. :(
60 cm es 6790g a hivatalos meres. :lol:

Don, neked is jobbulast! Huh, most neked is barom xar lehet! :(

Reninek meg mennek a drukkok! :D De jo, uj baba erkezik! :D

Adri, fogzas :(

Na ennyi, mert Andris felebredt...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

nana-Újra ment! :lol:

sbea- Az oxitocint tudom, hogy mi. De a terhelés??? :? :oops:
Akkor saját szülinapján szül Reni! Ez tök jó! :D

Kép
estelle26

Estelle
Nem kaptam meg :(

KépKép
KépKép
nana09

Lili: annyira sajnálom zsófit!! :( :( Remélem azért enyhe lefolyású lesz neki!! Meg hogy Botika valami csoda folytán nem kapta el... :roll:

KépKép
erszényes

Reninek drukk!!! :lol:

Adri: húú nálunk Jana ahogy nőtt egyre rosszabbul viselte a fogzást.... :roll: , remélem nálatok nem így lesz....

KépKép
erszényes

Estelle: hajrááááá!!! Dejó lenne holnap 2 új babóca!! :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Jana meg csupa hiszti és dac már vagy 3 napja. Eddig is voltak ilyenek, de most napok óta már ez megy, mindenre azt mondja hogy nem, toporzékol..... :roll: no comment.... :lol:

KépKép
erszényes

Don: jobbulást neked!! Hogy vagy??

KépKép
erszényes

Hali!

Úgy néz ki, hogy a szilikon cumisüvegre allergiás Kinga. Ma a sima víztől is kipirosodott, sőt kaptunk anyatejet és attól is. Utána kipróbáltuk, hogy rágja a sima fejet és akkor is piros lett.

Estelle-igazából én se tudom mi az a terhelés. Talán majd a lányok. :)

Erszényes- Hiszti az velejeró dolog. Lilla ebben felűlmúlhatatlan :)

KépKép
KépKép
sbea

Adri,
Lili szájába nőtt valami. Legalább 1,5 hónapja ott van, a gyerekorvos akkor azt mondta, várjunk, hátha elmúlik. Hát nem múlt, sőt nő tovább. Az alsó ajkán van belülről. Tegnap voltunk ortopédián, ott a doki meglátta, szerinte ciszta, bár ugye nem egészen ez a szakterülete, de hát mégiscsak orvos :lol:

Bocs csak ennyi, Lili nyüszizik. Már frászt kapok, hogy egész nap csak TV-zni akar, cserélgetteti a DVD-ket.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dóra, örülök, h. ügyes volt Andris! :) Boti is remélem ez lesz, ha nem lesz bárányhimlős....
Köszönjük a sok pozitív energiát, már nagyon sokat kaptam Tőled kismamként is, és most is. :) NAgyon hálás vagyok érte! KÖSZÖNÖM! Bár ma iszonyat fáradt voltam...az éjszakáink is sz*ok. Boti sokszor kel, de nem tejcsi miatt.....az van elég. Hogy mi miatt? ZSófi ugyanezt csinálta mikor ekkora volt.....
Egyébként ök jól viseli Zsófi. Ugyanúgy játszik. De sztem most jön a java a következő napokban.

Zsófikának most durvul...ma már este volt láza is. :( ÉS már nagyon sok pöttye van. A cuncikájában is. :( Szegénykém. Remélem a szájában nem lesz, mint Pille Flórájának. Ráadásul Boti nagyon nagyon nyűgös ma és tegnap is az volt.... :( A védőnő azt mondta, hogy aggódik a betegért a családban ő is. :) Ki gondolta volna, h. már most van empátia bennük. :D

Beáék, sajnálom, h. allergiás Kinga baby. Az a jobbik eset, ha "csak" a cumira.
Köszi a kondis infót! El fogok vmit kezdeni...futni szeretnék, mert az minden izmot átmozgat. Súlyzózni is szerettem, de az sok idő.... A futás a leghatásosabb a fogyásra. HA Boti könnyebben elalszik, nem úgy, mint ma, akkor altatás után bemegyek. Zsófit apa úgyis ellátja.

Hajni, csak lassan. :) NE hajtsd túl magad. :)

Egyébként én is szeretném megadni ugyanazt Botinak, mint ZSófinak annó, és teljesen megértem Kazit. Sztem jogos, hogy Larinak is megszeretnéd adni azt, amit Mirinek régen. És én is úgy gondolom, h. vágynak is rá. Bár ők beleszülettek abba, h. nem csak ők vannak. :D :)

Geli, hogy vagytok? HOgy bírod?
birolili

Fogzás könnyebb átvészelésére van homeobogyó: Chamomilla 15ch 5 golyó akár negyedóránként
birolili

És még vmi: Viborcul. Nagyon sokat segített nekünk. Ez egy honeopátiás kúp. Mi sokat használjuk. Boti is kapott a pocakfájására. Zsófi a fogzásra.
birolili

Reninek szorítok! Legyen olyan jó szülése, mint nekem volt Botonddal. :)
birolili

Terhelés:Adagolják az oxitocint (ami méhösszehúzódásokat okoz),és nézik közben a baba szívhangját,hogy,hogyan reagál rá(ha mondjuk nagyon leesik akkor vsz. császárt javasolnak).

Lili:
Hátha nem durvul tovább,gyors gyógyulást Zsófinak....a barátnőm kislány így lett szobatiszta.Levették a pelust,a pöttyök miatt,mert nem bírt gyógyulni(a pisi miatt,mert kiázott),2 nap alatt szobatiszta lett :)

Estelle:
Miért nem rakod fel ide a képet?

Zsolti,Bea:
Akkor legalább tisztázódott a dolog.Még jó hogy van gumiból is cumi. :)

Erszényes:
Nem vagytok egyedül a hisztivel :wink: :lol: :( :x
kazi

LILI
Szegény Zsófi cica. :( Kérdezni is akartam...sajnálom, hogy már be is lázasodott :( Én is küldök sok-sok gyógyító puszit!

Kazi
Teljesen egyetértek. szerintem is nagyon meg kell becsülni ezeket az éveket....még dolgozni egész életében dolgozhat az ember :( (pont ahogy írtad)
(de sokan nem így látják ezt..meddő vita...mindenestre Nekem már sok keserűséget okozott, hogy nem illek bele a mai modern nő képébe :roll: :( ... nem adtam be egyik gyerekemet sem 1 évesen bölcsibe, hogy tovább építgethessem a karierem :roll:

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Köszönöm a sok + energiát,úgy látszik hatott,már kezdek észhez térni,bár még elég sz@rul vagyok.

Lili!

Szegény Zsófi,viszket is már neki?Az mit jelent,hogy melegen be öltöztetted?Azt kell ilyenkor?Jobbulást pici Zsófinak,Botond remélem nem kapja el,Donát se kapta el Barbitól,pedig pár hós volt.Tartozom neked még egy beszámolóval,nem felejtettem ám el,csak hosszú ilyen nyüzisen leírni.De le írom! :D

Sbea,Zsolti!

Ilyet nem is hallottam,amit írtatok Kinga baba allergiájáról,de most lehet én nem fogom fel,azt írtad,a szilikon cumisüvegre allerg.,majd,hogy a víztől is,meg mástól is piros lett,akkor gondolod allergia?Vagy én értettem félre valamit?

Dóra!

Igen,tényleg baromi sz@r érzés,úgy megijedtem,először is azért,mi lesz a gyerekekkel,ha velem lesz valami,rögtön ez ugrott be.De ilyen iszonyatos fájdalmat még nem is éreztem,ezért hívtam sírva apát,pedig nem szoktam sose sírni,ő meg már mentőt akart hívni :shock:

Hajni!

Sokat melózol mostanság,hogy ilyen ritkán vagy? Jól vagytok?

Lina!

Mi újság Lilivel?
Vendég

Lili, pedig jol megbiztattalak Botikaval! :roll: :oops: :? De inkabb keszuljon fel az ember a rosszra es utana suljon el jol a dolog, mint forditva! :roll: Ugy tudom a csecsemok kevesbe szenvednek meg vele, meg az anyatej is sokat segit!
Pille Orsija hogy veszelte at?
Nem lehet, hogy Boti a hathetes ugras miatt nem alszik jol es nyugos?
Szegeny Zsofi, neki most baromi nehez lehet. :roll: Jott a teso, aztan a tudogyula-szurik, most baranyhimlo! A homeos konyben van szer a bhimlore is. Szerintem az Apis Mellificat nyugodtan adhatod neki.

Lina, Lilit nem zavarja az az ize a szajaban? Hat titeket sem irigyellek! :(
Ha ujra jonne baba, akkor megint harom evre vedett lennel? Azert remelem Kecskemeten sikerul jo allast talalnod!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Bea! majd szóltok...ha cumi akkoor azon lehet segíteni.
Akartam kérdezni nem humanat eszik-e(új összetevő pfff de rossz lett az íze)...de akkor nem

Terhelés:mint KAzi írta, nekem volt szuper eredménnyel, 20 fájást várnak, ha 5 percesek 5x 20 perc (Kb) de én 3 órát fenn voltam...folyamatos oxival a kezedben. Ja és a végén néznek magzatvizet (nálam tiszta volt), de 3 óra múlva hiába maradtak fájások, nem tágultam(ilyen béna vagyok:) megcsászároztak 2x is....de már akkor zöld volt a víz.

Lili! Kitartás...nagyon nehéz lehet most Neked. Gondolj a tavaszra meg a nyárra:)

Lina! Nálatok is mindig van valami. Nem is tudom hogy bírnám ezt (nem csoda ha pici baba project kicsit csúszik)
Te jól vagy,??

ROz???
mikor dolgozol??? minden nap mikortól meddig?

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Don
jobban vagy már?Egy éjszaka alatt is naon sokat javulsz,nem?
Azért tünik most soknak a meló,mert most a hétvégén nem dolgozom,hétközbe dolgoztam most le a 20 órát.El is fáradtam.
Tegnap jöttem volna haza a brinyóval,látom tök lapos az elsö.Gyorsan a benzinkút,hátha sikerül felpumpálni,nem illett bele a pumpa.Aztán a kollégák rendesek voltak,betetteék a biztonsági ,diszpécseri szobába,és ma megcsinálják nekem a karbantartók.Nem tom miért lapult le.Aztán elhoztak kocsival haza.De még a rendörök is megálltak igazoltatni minket.Nem volt semmi a tegnapom.

Lina
hüü,azt a daganatot nem nézetitek meg szájsebésszel?Vagy mit mondanak mi lesz vele?Csak nem hagyják nöni a végtelenségig.Naon sajnálom.

Bepa
két császárod volt?Növéremnek 3,de attól még nem vagytok bénák! :lol: :wink:

Erszényes
kitartás hiszti miatt,lesz még rosszabb is ettöl! :lol: :lol: Mikor majd viszi fel a csajokat,ilyesmi. :lol: :lol:

Adri
mit szeretnél a hajaddal kezdeni?Ha csak vágatsz belöle egy kicsit,meg befesteted,már másképp nézel ki.Akár a melír is jó lehet.Beszélek én,akinek szintén mindig össze van kötve. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nana küldtem pü-t.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Lili, Orsi szinte észre sem vette a bárányhimlőt. Nem volt lázas, nem volt nyűgös miatt. De rajta csak 40-50 pötty volt, szemben Flóra több ezrével. :? O. pont aznap jött ki az első, mikor a két hós oltást kapta volna. Ne izgulj előre, valószínűleg enyhíteni fogja a tüneteit az anyatej, ha elkapja.
Gyógyuljon meg Zsófi minél hamarabb!!

Don, azért orvoshoz elmész ugye? :wink:

Lina, otthon tudtál maradni Lilivel? Szegény, elhiszem, hogy nyűgös.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

sziasztok :)

A kis betegeknek jobbulást .

Lili
nagyon sajnálom ezt bárányhimlőt :( Nagyon ügyes Zsófi az elalvással nilyen nagylány már Ő is :)

nana
Én nem oltatatam be srácokat bár lehet jó lett volna...

lina
hu ez iszta dolog elég rémisztő lehet sajnálom .

esztella
sokszor bekukantok hogy egyben vagytok e még nagyon drukkolok . A unokatesóm babája nevét meg sem kérdeztem vlgül miben maradtak de azt hiszem Balázs az első kisfia Bence.

bea
Örülök hogy meg lett a vétkes szegény Kinga meg Ti . Nektek sem egyszerű az életetetek....

Adri
szerintem is neked jól állna egy melír bár Te még olyan szép és fiatal vagy hogy mindem jól áll :)

Bepa
Nagyon ügyes vagy a vizsgákkal .
általában ugy dolgozom hogy minden nap olyan 1/2 9- 2-3-4 ig vagy 1/2 6 ig változó gyerköcök menniységétől függ. Most csak beugrok mikor tudok mert az össze gyerköc beteg vírusos mandula gyulladásuk van egész nap hánynak és 38 alá még véletlenül sem megy a lázuk na este ha összeszámolom az 5-10 perces alvásokat aludtunk vagy 2 órát ... a jövöhéten is itthon lesznek még tuti de jövöhéten már dolgoznom is l majd azt hiszem a dédével lesznek velük ..Ráadásul Niknek jön egy hátsó rágó foga már csontból és azt modnja nagyon fáj biztos az is rátesz a lázra.

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz
hűűű,jobbulást a gyerekeknek,ez naon rossz lehet ennyi kis beteggel.

Pillle
viszket a bárányhimlő?Csak hogy felkészüljek,naon várom hogy Anna elkapja most,még most amíg kicsi.

Bea
még jó hogy rájöttetek mi okozza a pirosodást,és akkor most sima gumicumival etetitek?Gondolom patikás.

Erszényes
ma remélem nem lesz hiszti,jó utat nektek hétvégén. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni, gyertek el, és megkapja Anna. :lol: :wink: Viszket, igen, meg ronda. :(

Dóra, köszi, aranyos vagy. :) Felkészültem mindenre. :D

Mindenkinek köszönjük a jókívánságokat és a pozitív energiákat! :)

Don, csak nem hogy baba van a pocakodban? :wink: :roll:

Lina, ciszta nem hangzik jól. :(
birolili

Roz, nektek is jobbulást! :( Nem könnyű a betegséggel. Sok erőt!

Nana, én sem illek bele a mai modern világba, de sose bánd! Gyönyörű, okos gyerekeid lesznek/vannak. Sztem nagyon megéri! Bár akinek muszály dolgoznia....őket nagyon sajnálom.
birolili

Erszényes-Szerintem Mózika nem bújik ki ma! "Nagyon szépen mozog ez a baba!" -mondták ketten is, úh. köszöni a Drága Mazsola nagyon jól érzi bent magát! :D
De Reninek ma biztosan meglesz a pici lánya! :) Szorítunk!
Hétfőn megyek újra.
Elutaztok? Hova? De jó nektek!

Lina-Cisztával mi újság?

Lili- Majd én is szeretném megadni a gyerekeimnek azt, hogy itthon vagyok velük! De majd ez nagyban függ az anyagiaktól is! :roll:
Zsófinak jobbulást! Hogy bírja? Vakargatja nagyon?

Kazi- Tegnap Miri, Lari! :lol: Nagyon tetszett ahogy egymásnak estek, Te meg közöttük!!! :lol: Bocs...De édesek voltatok! :D
Lari elaludt?

Bepa-Ez hülyeség, hogy béna voltál!!!Miért??? Te nem tehetsz arról, hogy nem tágultál! Lehet,h. jó volt bent még a picurkáknak... :wink: Ez biztosan alkati kérdés is, nem?

Hajni-Jól összejött a tegnapi napod! :roll: Nem irigyellek!
Tényleg, ha azt szeretnéd, h. elkapja Anna, menjetek ki Liliékhez! :)
Egyébként tényleg jobb túl lenni rajta, legalább akkor kismama korukban már nem kell izgulniuk-de soká lesz még...
Én mikor 6-8 hetes voltam, az oviban megjelent rajtam egy hólyagos pötty!És pont himlő volt a csoportban....Gondolhatod! :shock: Nagyon megijedtem!!!

Köszi Roz! :) Jobbulást a picikéknek! Ilyenkor ki segít Neked?

Kép
estelle26

És kisütött a Nap!!! :lol: :D

Kép
estelle26

nana-Rájöttem, h. mit rontottam el a másodiknál!
com helyett hu-t írtam.... :oops:
Remélem elment! :)

Kép
estelle26

Donoé,jobbulást Neked!
Kazi,mézeskalácsot...... :lol: az jó!!Mi a véleményed,mikor kell levágatni a Picik haját?Engem állandóan nyagattnak,hogy mikor lesz már Alinak vmi frizurája,de az az igazság,hogy nekem így tetszik...erősödik a vágatástól vagy nyugodtan várjak?
Jövök vissza...ebéd...2.felvonás. :D Tettem 1képet gyors. :D
Kép Alibabám

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Pille!

De,voltam orvosnál,onnan tudom,mi bajom :lol:
Sőt tüdőszűrésen is voltam!Hallod Hajni? :lol:

Lili!

ÁÁÁÁÁ,dehogy,a barátnőm szülését akarom,de pü.-ben,elég durva lenne falon :lol: Most míg gyógyszert szedek,semmiképp nem lehetek terhes. :D
Vendég

Na itt..

Adri,én se tudok mit kezdeni a hajammal,össze van fogva éjjel-nappal,mert Ali imád belekapaszkodni és az nagyon rossz amikor tépi 1000rel. :(
Nana,Kazi,Lili akkor ezek szerint nem csak én vagyok ilyen.........de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Hajny,tényleg jó napod volt. :(
Roz,jobbulást a kicsiknek!
Estelle,lemaradtam vmiről?Itt esik az eső........

gadevi

Lili
Ismerem Edinát. A múltkor pont összefutottunk a Pannonnál. Sajnáltam h elment…
Apropó himlő.
Gyopi csoportjában van egy himlőgyanús gyerkőc…3 hét a lappangás?….nagyon fasza…

Hajni
Ezek szerint Annának semmi baja. Szuper!

Adri
Ne aggódj mi a mai napig szenvedünk a fogakkal és még 8 hátra van….és már 2 éves mindjárt. Chamomilla nálunk is bevált, de én csak estére adtam neki lefekvés előtt és csak 5 golyót. Sztem ezt sem szabad túlzásba vinni.

Estelle
Szoptatás alatt nem tanácsos foglalkozni a tornával. Kalóriát égetsz és az a tej rovására megy és ha izomlázad van akkor a tej íze is más lesz.

Erszényes
Nem semmi Jana…drága kis hisztis béka.

Lina
Remélem megoldódik Lili problémája….fránya ciszta

Kép

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Thimi:
De jó ez a kép! Ép mondani akartam,hogy olyan régen láttuk Gyopit és tessék. :D Nagyon vigyorik a csajok!Jana meg erősen figyel úgy látom :lol:

Gadevi:
Tünemény a csajszi! :) Nem kell vágatni,ha nem törik vagy nem vékonyodik a haj!Attól nem lesz erősebb-csak azt a hatást kelti,azért hiszik azt sokan.Attól persze néha nem árt,ha az ember ad egy kis fazont nekimár akinek lehet,mert mondjuk Larinak nemsokmindent lehet vele kezdeni,önálló életet él a frizkója :lol:

Roz:
Jobbulást a gyerekeknek!Nikinek már a maradandó foga jön hátul??? :shock:

Estelle:
Köszi :lol: :? ,majd megtudod te is :lol:
Nem aludt el tegnap,ma viszont igen :?
Semmi jel?
kazi

Ági,Sbea,Adri,Hajny,Donoé,Lili és még akiket kifelejtettem. :D Megnéztelek Titeket az iwiwen,Thymi utólagos engedelmével,mivel az Ő ismerőseit néztem végig,remélem nem haragszol,haragszotok.......Végre tudok arcokat kötni a nevekhez. :D Ha túl sok mindenre nem is,de erre jó az iwiw. :D

Más....Pusztairól vki vmit?Még mindig gondba vagyok a nőgyógyásszal.
Thymi......más se hiányzik most Neked!!!!!Csak nem!!!!!!!!!!Jól vagy különben? :?
Renivel mi lehet? :?:

gadevi

Don, de lehetsz terhes. :) :wink:

Thymi, sajnos ez az időszak van most. Zsófika nyűgös eléggé..... jók a képek! Tök jó, h. így összejártok. :)

Gadevi, nem baj, h. megnéztél minket. Bejelölsz? Akkor én is meglátlak Téged.
birolili

Kazi köszi!Felvérteztem magam most megint 1rövid időre!Még nem akarok megválni a babakunkoriktól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

gadevi

Lili...be!Bár nem vok 1nagy élmény! :lol:

gadevi

Sziasztok!

Remélem nem haragszik a Reni, de elárulom nektek, hogy fent van a szülőszobán és ma anyuka lesz. A részleteket majd ő írja meg nektek!

Mi köszönjük szépen a fogzáson kívül jól vagyunk!Kislányom 10 hónaposan 74 cm és 8 kg, 3 kibújt és 4 kibújásra váró fogacskával.

Minden kis és nagy betegnek minél előbbi gyógyulást kívánok!

Én is fent vagyok az iwiw-en, ha valaki megtalál és bejelöl ismerősként én visszajelezek.

Az időjárás ellenére mindenkinek szép napot kívánok!

Kép
Kép
kisévi

Köszi az érdeklődést, voltunk a szájsebészeten, valami fibroma van Lili szájában. Magától elmúlni nem fog, de baja nem lesz tőle. 10 perc lenne kiműteni, de amíg nem együttműködő nem vállalják, altatni ezért nem akarják. Persze ha vérzik, nő, bármi, akkor persze vissza kell vinni, és életbe lép a B terv, max. tényleg elaltatják, amúgy meg fél év múlva kell menni, megnézik mennyit fejlődött Lili együttműködés ügyileg. Van egy sejtésem.... :lol:

Pille,
itthon tudtam maradni, persze, múlt kedden megvolt a 180 napom, így már nem érdekel. Jó így is legalább napi 3000 Ft veszteség a jövő hónapban, mikor fizut kapok, de nem érdekel. Végül is ki vagyok rúgva, motivációm kb. nulla, szóval most élvezem, hogy itthon vagyok Lilivel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Gadevi:
Nincs mit!Én is megnéznélek,engem is bejelölhetnél :wink: :D
kazi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?