Dóra, örülök, h. ügyes volt Andris!
Boti is remélem ez lesz, ha nem lesz bárányhimlős....
Köszönjük a sok pozitív energiát, már nagyon sokat kaptam Tőled kismamként is, és most is.
NAgyon hálás vagyok érte!
KÖSZÖNÖM! Bár ma iszonyat fáradt voltam...az éjszakáink is sz*ok. Boti sokszor kel, de nem tejcsi miatt.....az van elég. Hogy mi miatt? ZSófi ugyanezt csinálta mikor ekkora volt.....
Egyébként ök jól viseli Zsófi. Ugyanúgy játszik. De sztem most jön a java a következő napokban.
Zsófikának most durvul...ma már este volt láza is.
ÉS már nagyon sok pöttye van. A cuncikájában is.
Szegénykém. Remélem a szájában nem lesz, mint Pille Flórájának. Ráadásul Boti nagyon nagyon nyűgös ma és tegnap is az volt....
A védőnő azt mondta, hogy aggódik a betegért a családban ő is.
Ki gondolta volna, h. már most van empátia bennük.
Beáék, sajnálom, h. allergiás Kinga baby. Az a jobbik eset, ha "csak" a cumira.
Köszi a kondis infót! El fogok vmit kezdeni...futni szeretnék, mert az minden izmot átmozgat. Súlyzózni is szerettem, de az sok idő.... A futás a leghatásosabb a fogyásra. HA Boti könnyebben elalszik, nem úgy, mint ma, akkor altatás után bemegyek. Zsófit apa úgyis ellátja.
Hajni, csak lassan.
NE hajtsd túl magad.
Egyébként én is szeretném megadni ugyanazt Botinak, mint ZSófinak annó, és teljesen megértem Kazit. Sztem jogos, hogy Larinak is megszeretnéd adni azt, amit Mirinek régen. És én is úgy gondolom, h. vágynak is rá. Bár ők beleszülettek abba, h. nem csak ők vannak.
Geli, hogy vagytok? HOgy bírod?