Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

nem tudtam jönni délelőtt...

Szandra!
Igen ezt a részét értem,és részben egyet is értek....csak azt nem értem,hogy azért miért vagyok mimóza és sértődékeny,mert bátorítottam egy kismamát,hogy álljon ki az érzései mellett. :oops:

Ovi
Még meglátom,hogy alakul...de amúgy azt mondták,hogy Dáviddal van a legkevesebb gond,de még egyszer azért rákérdezek...
a 40 fokos láz tényleg nem játék. én se szeretnék influenzát :x

örülök,hogy jól vagy:)



Katus!
Elvileg holnap megyünk Anetthoz,úgyhogy babatali elmarad :D
kitartás :lol:

Kata!
sajnálom a nagymamát :cry: részvétem
van T-Com mostmár erre is,csak májusig még tart a hűségszerződés. :x

Benettke,örülök,hogy meglett a kulcs :lol:

Ildikó
ilgya1
 
 


na közben az udvaron is voltunk :lol: és be előztetek :lol:
ilgya1
 
 


Mire megírtam rövidke levelemet, már ketten is beelőztetek :lol: :lol: :lol: Juhéjjjjjjjjjjjj!

Kata!

Igen azt már többen is ajánlották, hogy vizet mindenképpen vigyek, mert nagyon szomjas leszek attól a cukros löttytől... Én is attól féltem, hogy majd jól éhenhalok, míg letelik a 2 óra.../DE: képzeld nálunk (az Uzsokiban) nem kell addig ott üldögélni, ha akar az ember el is mehet, ráadásul automatikusan tesznek citromlét a löttybe :shock: :) ezt ma tudtam meg a főnöknőm lányától, aki pont ma volt./ Evés: Ó az, illetve annak a hiánya nekem már sajna rutinból megy...tudod az utóbbi hetek fogproblémái... ráadásul holnap cukorterheléses balhé után irány egyenesen a fogdoki! Addig azért nem, utána meg majd a kezelés miatt nem tudok egy darabig normálisan enni (gondolom). Na de este mindent bepótolok! (jó sokáig fog tartani, mert dec. 10 óta van ez a mizériám. Na, jó mondjuk január 8 óta nem nagyon tudok igazán enni... de azért az is 10 nap! Mennyi kaja! Nyami, nyami.) Gondolom következő súlymérésen majd azt hiszi a doki elromlott a mérlege :wink: vagy nem és akkor kapok :shock:
Szerintem holnap megnézzük azt az Elefánit is, a kártyát (és a jótanácsokat) előre is köszi, ha szükségünk lesz rá élek a felajánlással!

Pusssssssssssssz!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 

 
 

Most meg az Ildikó előzött be :lol: :P :lol:

Ibolya!

Neked ma csudijó napod van! Azonnal menj és vásárolj lottószelvényeket!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Képzeljétek a múlt héten volt az az akció, hogy minden órában lehetett 1 millát nyerni a lottókkal! A védőnőnk (Adriennel közös) mesélte, hogy előző nap (szerdán) a 17 és 18 óra közti pénzt a vecsési Tesco lottózójában nyerte meg egy olyan valaki, aki Ő utána 6(!) perccel adta ott fel a szelvényét :shock: Hát, szegényke kicsit kiborult ezen, amit én nem is csodálok.

Csajok!

Ha van valami kérdésetek Gyes/gyed/csp vagy ehhez hasonló ügyekben, akkor nyugodtan szóljatok! Elég sokat tudok róla, amit meg nem, azt a tuti tb-s barátném biztosan tudja :wink: (tb ellenőr volt a szentem... :oops: ) Ha munkajogi kérdésetek van, az meg pláne jöhet! Ezt eddig még nem említettem volna???

Majd elfelejtettem: Uramnak tegnap óta kapar a torka, köhécsel, orrát fújja... :( Lehet, hogy Ő is elkapta :shock: ?! Remélem nem, de ettől most nagyon parázunk... persze a babó miatt.

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!

Kata!
Sajnálom,hogy csalódtál az lőrinci úti bababoltban. Én még nem voltam személyesen csak a család,de többször beszéltem Katival telefonon és nagyon szimpatikus volt,és bármit beszerez és nagyon jó áron adja. :?
Én legútobb a nyolcszögletű fajárókát vettem nála,és sehol az országban nem találtam aki olcsóbban adta volna. :shock:

Én a Brendonos kuponakciós termékeket szerettem :D

Ibolya!
ez tök jó :lol: irány a lottózó!

Benettke!
Nem csodálom,ha a védőnő kiakadt :x ilyen pechet :x szegény :?

Köszi a felajánlást,remélem nem lesz szükségünk segítségre ami a munkajogi kérdéseket illeti. :lol:

Jobbulást kívánunk a Zuradnak,reméljük nem az igazi influenza és drukkolunk,hogy ne kapjátok el semmiképpen.
ilgya1
 
 


Sziasztok!

csak egy hetet nem olvastam... mi ez a hangulat?

no én a panaszkodókkal értek egyet. nem baj, ha valaki szól, ha gondja van, persze az sem baj, ha valakinek ez nem tetszik.

én igen ritkán tudok írni, de akkor alig várom, hogy név szerint reagáljatok! és ha valaki nem ír nekem beindul a paragép.

Jaj, most mennem kell, később jövök még és panaszkodom...

anett
kállai
 
 


Utolsó hozzászólásom ebben a témában:
Elfogadom ha valaki parás, de azt is fogadjátok el ha valaki nem tud odakoncentrálni. Kössünk alkut :wink: :lol: : parás elsőre nem parázik, hanem kérdez mégegyszer, figyelmetlen odafigyel jobban, parás parázzon akkor ha másodszórra sem reagáltak rá. Na :?: :lol:

Különben, ha valaki leírja az aznapi (heti) ámokfutását, az lehet nagyon izgi és alap beszélgetésben biztos is, hogy reagálsz rá de így írásban az más....

Na jó, belefáradtam ebbe a témába.

Ildi!
Nem az a baj, hogy mondtad neki hanem az a baj, hogy sokszor te is olyan dolgokat képzelsz el magadban ami nem is úgy van és ebbe belefárad az ember, hogy mindig bizonyítsa nincs semmi baja. Bízzunk egymás őszinteségében annyira, hogy ha lenne baja a másikkal akkor nem így tudatja, hogy nem ír neki.

Anett!
Nekem annyira de annyira hiányoztál. Mi újság?

Benettke!
Munkajogi??!!!!! Ez szuper, kicsit bonyolult de nagyon fontos dolog érdekelne minket, apa megfogalmazza (ma este) és szerintem holnap átküldöm. Az a baj, hogy már kérdeztük mástól is de nem kaptunk konkrét választ. Különben azt mondták, hogy az influenza kezdeti stádiuma nem jár orrfolyással, torokfájással. Ez inkább megfázásra utaló dolog, csak mivel le van gyengülve az immunrendszere így sokkal jobban kell vigyáznia. Szem a lélek tükre? Akkor most rólam kevésbé gondoltok jót, de nem vagyok én olyan vérszomjas, torokharapdáló fenevad , ráadásul a szemem tök táskás mert már 1 hete nem alszom csak napi 3-4 órát.



mennem kell, ruhacsere van :roll: :cry:

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!!

Megtöröm a csendemet, de csak azért, hogy egyetértsek Szandrával, aztán már itt sem vagyok.

Ídézem Ildit:

"én is azt az elvet vallom,hogy ez egy fórum és nem egy blog "

Ha az, hogy elmesélem milyen szar napom volt, vagy hogy mi történt velünk blog írásnak számít, akkor én arra a következtetésre jutok, hogy másokat nem érdekel, hogy velünk mi van.
Nem tudom vállalni, hogy mindig mindenkinek írok válaszokok. Ha ez nem elfogadható, akkor inkább kiszállok.
De továbbra is szívesen olvasok, mert engem érdekel, hogy mi van veletek, akkor is ha személyesen nem szólit meg valaki.

Szandrával egyeztetünk, hogy mikor hozzuk össze a játékcsere ügyletet, de itt állnak a mieink is, számítsatok rá!!!!!! És a ruhák is!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 



Szandra hülye vagy, nem csináltál Te semmit, ami rossz!!! :lol: :lol:

De a mai nap legfontosabb mozzanata!!! (ezért jöttem vissza :lol: )

BOLDOG 30. SZÜLETÉSNAPOT ANDI!!!!!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Megint itt...

Andi,
Mi is boldog szülinapot kívánunk :)



Gyöngyi,
ezt nem teheted!!! Azt elfogadom, hogy fáradt vagy írni, vagy valami, de ne sértődj már meg! Az olyan "nem gyöngyis" már ha írhatok ilyet pár hónapi ismeretség után...
Egyébként szerintem most félreérted Ildit. Mármint a blogos hasonlatát. Nem hiszem hogy arra gondolt, hogy ne írjuk le, hogy mi történt velünk! Csak a blogban nem várja el az ember a reakciókat, a fórumban meg beszélgetünk. Beszélgessünk tovább, jó??? Hagyjuk már ezt a témát, mindenki elmondta amit gondol, de nehogy már meghaljon ez a jó kis topik most, hogy végre Rátok találtam. Alig várom egy-egy irtózatos nap végén, hogy elolvassalak Benneteket, gyönyörűbbnél gyönyörűbb gyerekeket lássak, erre napok óta itt fagyoskodunk. Nem igazság. És nekem nagyon hiányoznak a újdonsült dolgozó nő kinyilatkoztatásai... :(

Ildi,
azt akartam még kérdezni, hogy Rékának honnan szerezted az első cipellőjét? Most találtam a neten, hogy elsősorban puhatalpú cipőket javasolnak a mai tudomány szerint. Te hogy igazodtál el az ajánlások között???
Milyen volt a fotózkodás?

Szandra,
kitartás!!! Nyugodt éjszakát Nektek!

Kata,
részvétem... :(

Ibolya,
úgy tűnik nekem csak egy gyors séta fér bele holnap. Úgy fél 10-től fél 11-ig... Ha nem jön közbe semmi...

Anett,
gyere, mesélj! Nehogy eltűnj!!!

Csak néhány szót magunkról...
Ancsi hiperhisztis már két napja. Semmi sem jó neki, csak ha mellette ülök, miközben játszik. Ha el merek menni a konyhába, rögtön jön és belekapaszkodik a gatyámba és közben nyusszog. Ma majdnem bediliztem. Főznöm kell minden nap, rendben tartani a lakást, mosni, teregetni. Nem bírom.
Ráadásul a nagyim... igazából semmi baj nincs vele, de mégis. Itt van, nem császkálhatunk úgy, ahogy szoktunk, nincs tekintettel a gyerekre (nyilván neki nem egyértelmű, ami nekem igen) - pl a szoba előtt, miután éppen elaludt Ancsi, nekiáll a járókerettel csattogni, köhögni, nem halkan kérdezgetni, hogy a slozin vagyok-e, amikor az Atti van ott, áááá. Nem akarom bántani, de már tényleg nagyon elegem van. Haza akar menni, nem bánnám, de nagyon fosok, hogy mi lesz vele egyedül. Állandóan bőghetnékem van, szegény kicsi lányom nem érti miért vagyok ennyire ideges. Úgy érzem valahogy többet kéne foglalkoznom vele, de nem tudom, hogy mit csináljak. Hogy kell játszani egy ekkora gyerekkel??? Vagy csak emiatt a hülye helyzet miatt érzem úgy, hogy anyaként is becsődöltem????

Ráadásul Ancsi pár napja olyan furán eszik. Két óránként kér enni valamit (egyértelműen éhesnek tűnik, húzgálja a pólómat, "felmászik" az etetőszékbe, stb), de alig eszik egy pár falatot. Mintha nem ízlene neki igazán amit adok, csak az éhségét csillapítsam éppen... Hát ez van... :?

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!

Andi komolyan?????

Isten éltessen! (20-nak nézel ki!)

Tami, Szonjabori, Anett
kállai
 
 


Gyöngyi!

Én azt hittem viccelve akadtál ki.... Na ne viccelj már. Igaz amikor Ildi írta, hogy nem látszik az írása én tényleg azt hittem nem látszik... :oops:

Az az igazság, hogy ezekben a fórumokban tényleg az a szokás, hogy mindenki ír a másiknak egy pár szót, reagál ide-oda. Hiszen valljuk be mindenki beszélgetni akart, azt hogy megszólítson másokat és őt is megszólítsák.
Én nem hiszem, hogy Ildi vagy Éva komolyan sértődött volna, valami rosszul éríntette és jelezte, én ezt nagyon helyesnek tartom.

Igaz, ha meggebedek sem tudok mindenkinek név szerint írni, nekem nem megy.

és hogy a lóp..-be ne érdekelne mi történik veletek; és veletek: többiek.

különben én tudom a megoldást: találkozni kell...

Ja és követelem legyen topikos FARSANG!!!!!!! :D

még jövök!!!!

anett
kállai
 
 


Andi,hát az istenke éltessen sokáig és még legalább 2x ennyi szülinapot élj meg egészségben,boldogságban.
Kép


Gyöngyi,köszi hogy legalább erre a rövid időre megtörted a hallgatásodat :cry: :oops: .Azért én örülök,hogy du.találkoztunk és tudtunk egy pár szót beszélgetni.Remélem most már hamarosan kilábaltok az influenzából.

Benettke,majd lehet,hogy élek a felkínált lehetőséggel :lol: .
Ha nincs magas láza a párodnak,akkor valószinű,hogy nem influenza.Nekem is csak dáthám :lol: van,tegnap este meg ma reggel még a torkom kapart,de most már az sem.A tüsszögésem is elmúlt,csak az orromat fujom néha.Ugyhogy én is csak tuti meghültem valahol és valamikor.

Kata bababolt:én is jártam ott többször is,de nem nagyon voltam elájulva.Választék az nagyon nincs,márkás cuccokat nem tart csak a lekopintásaikat inkább rendelésre hoz dolgokat.Én mondjuk az etetőszéket nála vettem,de azt is meg kellett rendelni mert nem volt nála választék belőle.Viszont ezzel nagyon meg vagyok elégedve,a Peg Perego v.a Brevi Jupiter koppintása /Picoló/ mindent tud mint ezek kivéve a zenélést :roll: ,de az ára is csak a fele volt.Gyerekülést akartam még náluk venni,de a márkátlanok ugyanolyan árban voltak mint bármelyik gyerekáruházban.De azért egy megnézést megér.De ha jól emlékszem csak du.4-től van nyitva.

na lépek fürdetni
bibolya
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2008.11.18 08:35-kor.
bibolya
 
 


Hali Lányok!

Köszönöm a kedves reagálásokat! :lol:
Boccsi, hogy egy kicsit eltüntem, de sajna sok minden összejött a családban is és a suliban is.
Ma túléltem a terheléses vércukor vizsgálatot. Gyorsan lehúztam a szirupot citromlével, de utána elég rosszul voltam. De szerencsére a férjem végig ott volt, és szorgosan mondogatta, hogy jól vagyok és csak a vérvétel után hányhatok! Ez be is jött!:oops:
Este, jó szomszéd módjára, mindent elmeséltem benettkének.

Délután pedig sikeresen túléltem az osztályzó értekezletet is a suliban. Még két hét és egy darabig nem kell dogát összeállítanom és javítanom éjszakáig. Gondolom hamarosan lesz helyette más dolgom bőven! :lol: :lol: :lol:
De most egy kicsit élvezni akarom a pihenést. :wink: :wink: :wink:
Úgy érzem 10 év tanítás után egy kicsit elfáradtam, de lehet, hogy ezt most a szorgosan rugdosodó pocaklakónk miatt érzem így?! :cry:
Jobbulást kívánok minden betegeskedő kicsinek és nagynak. Szerencsére én eddig megúsztam, de egyre több gyerek beteg. Lehet, hogy már két hetet se fogok dolgozni, ha tovább romlik a helyzet??! :?

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Andi!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
/bocsi, de valamiért nem megy a képbeszúrás, Uram meg épp nincs elérhető közelségbe/ Jó hónap ez a január! Sok jó ember született ilyenkor :wink:

Anett!
Én is azt hittem, :oops: pláne mert akkor tőle szokatlanul sokáig nem is írt az Ildikó...
Ja, és elloptad az ötletemet :evil: én is pont arra gondoltam, hogy kell már egy új személyes tali :wink:

És tudod, már írtam: tőlem aztán nem szabadultok meg esetleges ilyen-olyan kis sértegetésekkel :lol: :lol: :lol: Pláne, mert eszem ágában sem volt megsértődni! Még a kolléganőimre sem sértődtem meg /bár az igaz, hogy épp a kis bosszúmat forralom :oops: :wink: :twisted: / de ez talán csak vicc,... vagy nem...

Engem is nagyon érdekel kivel mi történik, ugyanis rém kíváncsi természetű vagyok, szeretek belelátni mások magánéletébe :oops: :wink: Az is érdekel, ki mit csinált akkor, amikor én éppen ezt vagy azt... :oops: És abban is hiszek, hogy ha többen ismerik a problémáimat, akkor hamarabb/könnyebben oldódnak meg, még ha ez a valóságban nincs is így... :roll:

Ibolya!
Kisfiad sokkal szebben eszik, mint a délután beszúrt piktogrammod :P Nagyon ari, ahogy a plüsskutyival alszik. Valamiért néha még én is szeretem, ha egy plüssfigura hozzáér az arcomhoz :oops: , de ez nálunk általában a hús-vér macsekunk 8)

A Zuram: neki olyan ritkán van láza... de ha igen, akkor nagy a baj, ugyanis nagyon nehezen lázasodik be. De azért most megméretem vele, hátha tényleg nem influenzás. Amúgy én tömöm ám rendesen magamba a C vitamint (napi 600 mg), az előző vizeletvizsgálatomnál magas is volt az aszkorbinsav értékem :shock: , de mivel a doki nem jelezte, gondolom ez nem gond.

Katus!
Hát, akkor sajna jól sejtettem, hogy jócskán megnehezült a dolgod mostanában :? Két tűz között...nem lehet egyszerű.
Hiszti:van egy ismerősöm, akiknek a babájuk most lesz 1 éves és Ők is arról panaszkodnak mostanában, hogy mindig az anyuján lóg a kissrác. Lehet, ez korbéli sajátosság a picúroknál. Jövő ilyenkor talán már okosabb leszek ebben a témában is :roll:
Kiscipő: szombaton a "Babavilág"-ban pont a babák cipőjéről volt szó, a tv2 weboldalán rajta vannak a régebbi adások, szerintem érdemes megnézned. (bevallom én láttam, de ugye ez nekünk még távoli dolog, így túl sok nem is maradt meg belőle, csak hogy kemény legyen a kérge :oops: )

Szandra!
Ne légy paranoiás :( ! /bár a fáradtságod okán neked most ez is megbocsátható szerintem :roll: /

Na, megyek elteszem magam a holnapi szörnyű (fél) napra :( . (cukorterhelés, fogdoki) :evil:

Jó éjt mindenkinek!!!!!!!!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Csajok! Ne már! :D:D Benéztem így este és lassan már boksz meccs folyik itt! :D:D

Na, akkor az én véleményem, ha érdekel valakit.... Ildi blog-fórum hasonlatát ugyanúgy értelmeztem, mint Katus, vagyis semmi sértőt nem fedeztem fel benne. Én sem úgy értelmeztem, hogy nem írhatunk magunkról, mert az senkit nem érdekel, hanem hogy mindenki szereti, ha reagálnak neki , stb.
DE! Tényleg nem várható el -és itt már Szandrával értek egyet- ,hogy mindig mindenkinek reagáljunk. Mert tényleg előfordul, hogy nincs kedved, hangulatod, és a többi, amit Szandra felsorolt :D Meg amúgy is, én személy szerint az életben sem vagyok olyan nagyon beszédes, és ez írásban is megvan. Sokszor van, hogy nem is tudom mit kéne reagálni.
Ha 1-1 hozzászólásra nem írunk, vagy valakinek személy szerint, akkor az nem haragból van! :wink: :D

És kéretik most már nem morogni, bújtogatni! :D

Benettke, köszi! :oops:
Tudod, mit akartam kérdezni? Tudom, hogy Évi a keresztneved, de a családod, ismerőseid így is szólítanak? Azon gondolkoztam, hogy szinte te vagy itt az egyetlen, akit a nick-nevén szólít mindenki. :D

Anett,
"én igen ritkán tudok írni, de akkor alig várom, hogy név szerint reagáljatok!" -> ezen olyan jót derültem! :D:D:D
Amúgy anno, amikor Ildi először írta ezt a "nem látszik a hozzászólásom" dolgot, én is azt hittem, hogy tényleg nem látszik! :D :oops: :oops:
20 is vagyok! :D:D:D Egy perccel sem több! Gyöngyi félre ütötte a számot. Vagy rajtam akarta kitölteni a mérgét! :lol:

Idli, remélem, kiheverted a Mikulás szervezést! Mert akkor megbíznánk a Farsang szervezésével! :wink: :wink: :D :D


Köszönöm a szülinapi köszöntést mindenkinek!

Akkor most a blogos rész :D :D :D :D :D
Lőrinc továbbra is imádja az ovit. Nagyon lelkes! És ma már felfedeztem, hogy énekelgeti a dalokat, amit az oviban tanultak. :lol:
Rebekának már 6 foga van :shock: Most már egész jól eszi a főzelékeket, tegnap és ma már husisat kapott.
Tök édesen négykézlábra áll már! Még nem mászik, de kúszik ezerrel. :)
És Gyöngyi! Éjszakánként még mindig eszembe jutsz! Remélem, tudod miért! :twisted: :D

Na, akkor talán most be is fejezem...., remélem, nincs harag miatta! :lol: :lol: :lol:

Andi
idna
 
 


Adrienn,
ha hiszed, ha nem, az osztályozó értekezletért és a doga javításokért kicsit irigyellek! Mindig is szerettem volna tanár, vagyis inkább tanítónő lenni. :lol:

Katus,
szerintem nálad is "csak" összejöttek a dolgok! nem is kicsit :(

Kata,
itt Vecsésen csináltattad a cukorterheléses vizsgálatot?
Azért nem semmi lehet ikreket természetes úton szülni! Minden elismerésem!

Andi
idna
 
 


Csajok,
képzeljétek! Kaptam a férjemtől egy 10 szeletes Tiramisu tortát (is), ami már el is fogyott és a felét én ettem meg!!! :oops: :oops: De Laci szerint 7 szeletet ettem én, és csak a többit ők :shock: :lol:
(Hiába na! Mondtam én, hogy nagyon jó ez az új cukrászda itt a lakóparkban! :D)

Andi
idna
 
 


Szandra!
Mióta akartam már mondani, hogy amit Rebekának vettél ruhát, isteni!!! :lol: :lol: :lol:

Andi
idna
 
 


A Tiramisu kávé tartalmától most egész este itt foglak benneteket boldogítani... :D :lol:

Andi
idna
 
 


Hmmm...... magammal társalogjak??? :D

Andi
idna
 
 


Hali mindenkinek!!!!!!!

Andi!!!

Megpróbálom tartani veled a tempót, de én nem ettem tiramisut (nem szeretem :oops: ). Nem szeretném, ha magányosnak éreznéd magad :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyébként nem ütöttem el a számot!!! :lol: :lol: Üdv a klubban!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaj!! Ne is mond az éjszakákat!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
Vasárnap óta betegek a csajok és a Sanyi, azóta nem alszom rendesen. Minden éjjel legalább 10X kelek: lázmérés, lázcsillapítás, köhögés, szomjas vagyok, pisilni kell, folyik a nózim, nem kapok levegőt..........és így tovább. Hulla fáradtan megyek dolgozni, miközben lelkiismeretfurdalásom van, amiért nem vagyok a beteg gyerekeim mellett. Próbálok megfelelni, mint anya, mint feleség-féle :lol: . A munkahelyemen lavírozok az ellentétes érdekek között, próbálok türelmes lenni a dilimákos gyerekkekkel (erről majd később). Délután főzök, mosogatok, mosok, teregeteg, ha kell vasalok. Mindeközben erőm utolsó maradékával próbálok türelmes lenni a beteg és nyűgös gyerekeimmel, akik állandóan rajtam lógnak. Tudom ez nem újdonság nektek. Többen tudjátok milyen két beteg gyerek, vagy milyen gyerek mellett dolgozni. :wink:

Mindig örömmel ülök le a gép elé, hogy a topik mellett feltöltődjek, de nem tudok itt is elvárásoknak megfelelni!!!!!!
Szerettem ezt a topikot, de most rossz a szám íze. Remélem ez megválozik.
Na, tessék ennyit tudtam írni, Sára már itt vonyít a lábam mellett és lefogja a kezem.
Akkor most mit csináljak??? Rázzam le a gyerekem, hogy tudjak írni, nehogy megsértődjön valamki??? Vagy foglalkozzak a gyerekemmel??? :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Adtam enni a Sárának, most lesz egy kis időm!!! :lol: :lol: :lol:


Benettke!!!!

Még véletlenül se gondold azt, hogy bárki közülünk bántani akarna :twisted: :twisted: :twisted:
És ha valami bánt azt írd meg nyugodtan, azzal semmi baj, orvosoljuk!! :lol: :lol:
De szerintem arra amit írtál a megfelelő válasz a következő lett volna:
" igen Benettke tudom mire gondolsz, én is éreztem már így többször, de a lányok minden egyes alkalommal megnyugtattak, hogy nincs igazam - lásd a Szandra által felsorolt okokat - .

Folyt köv, ha a Sárát lenyugtattam

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi,
melyik klubról is beszélünk???? :lol: :lol: :lol: Nem értem, miről van szó!!!??? :lol: :lol: :lol:

Na igen, azért ebből a szempontból nem írigyellek: anyának is lenni, feleségnek is, és dolgozó nőnek is! Nem tudom, velem ez hogy lesz majd, ha vissza kell mennem. Biztos nehéz lehet mindenhol megfelelni, leglábbis az ember ilyenkor mindenhol teljesíteni akar.
De te ügyes vagy! :wink:

Ne rázd le a gyereked! :wink:

Éjszakák :evil: :? :(

Andi
idna
 
 


Nos amikor így zajlanak a napok (hetek), akkor nehéz alaposnak lenni!!! :oops: :lol: :lol:

Benettke!!

Milyen volt a mai napod??? Túlélted a "kínzásokat"????
És én is kíváncsi természet vagyok, érdekelnek mások, szívesen olvasom, hogy mi történik veletek :lol: :lol: :lol:

Ja!! Persze, hogy van aszkorbinsav a vizeletedben, hiszen eszel C vitamint :lol: :lol: :lol: :lol: Mi naponta 1000 mg-ot eszünk , most hogy betegek annyit amennyi belénk fér :lol: :lol: :lol:


Adrienn!!!

Akkor Te már túl vagy a cukros "kínzáson"!!
És szerintem ne aggódj, élvezni fogod az otthon létet, valóban kell erőt gyűjtened!!!!!! :lol: :lol: :lol:


Anett!!!

Kiakadtam, de már tényleg egy vicc!!!!! :lol: :lol: :lol: Sajnálom, hogy belesétáltam ebbe a csapdába!!!! Nem kellett volna!!!!
Elhiszem, hogy mindenki szereti, ha megszólítják , de Te tudod a legjobban (mert neked ez ritkán sikerül :lol: :lol: :lol: ), hogy ez elég nehéz!!! És nem hiszem, hogy ezért bárki szemrehányást érdemelne!!!! :oops:
Én személy szerint annak is örülök - tudva milyen kevés időd van - hogy jelentkezel és írsz magatokról!!! Hiszen nagyon hiányzol, amikor ennyi időre eltünsz!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Andi!!!!

A 30-asok klubbjáról!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bár én már csak rövid ideig lehetek a tagja!!!! :cry: :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Már nem nagyon tudom ajtón kívül tartani a csajokat!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
De még ezt szeretném!!!

Ibolya!!

Örülök, hogy rákérdeztél a munkahelyeden a gyes intézére!!! Tök káosz !!!! :roll: :roll: :roll: :roll:

Katus!!!!

Revidiáltam az álláspontom!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocsi Sárának orrszívás!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Szóval Katus!!

Kérezted a dógozó nő élményeit!!!!
Azért írtam korábban, hogy dilimákos gyerekek vannak a suliban, mert volt egy "tök jó" esetem. Lejött egy kislány (ötödikes),, hogy beleállt a rotring ceruza hegye az ujjába. Szép nagy hegy tört bele. Mondtam, hogy kiszedem csipesszel, megfogtam a kezét, erre közölte hogy ha hozzányúlok akkor megharap!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Hát elsőre nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. És bár nem sikerült tejesen kiszedni, mégsem harapott meg!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hogy van a nagyid??? Nem is tudom hogy bírod!!!! Én már a diliházba lennék!!!! :roll: :roll: :roll: Kitartás!!!!

Játék a gyerekkel??? Hát nem könnyű. Néha én is úgy érzem, hogy többet kellene játszanom velük, de én lerázom őket a házi munka vagy a babanet :lol: miatt!!!!
Nálunk már könnyebb, mert együtt játszanak. Ha Sára alszik, akkor meg Mariettával lehet olvasni vagy fejlesztő feladatokat megoldani.
Nem is nagyon emlékszem mit csináltunk a Mariettával ennyi idősen!! Szerintem csak ültem mellette és felkínáltam a játéklehetőségeket.

Evés: nem lehet, hogy kíváncsi ezért kér enni? Kóstolgat de nem éhes. Ha éhes lenne, akkor többet enne pár falatnál!!! Ekkora gyerek már el tudja dönteni mit akar, és éhen nem hal, az tuti!! :lol: :lol: :lol:

Mennem kell, apa megint lázasodik!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Andi!!!

Jó társalgó partner voltam??? Van mit olvasnod??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi!
Örülök, hogy írtál :) . Nem múlik a csajoknál a láz? Vagy ez már "csak" a takony része a dolognak?

Andi!
Örülök, hogy tetszik a ruha amit vettem Rebekának :) , nagyon szívesen máskor is :) . Attól tartok a tiramisu tortát nem ettük volna el előled a Gyöngyivel, nekem sem tartozik a kedvenceim közé. De felcsigáztál és ki fogjuk próbálni az a cukit csak legyünk már túl ezeken a hasmenéses dolgokon.

Mert még az Edó napi szinten produkál 4-5 adagot és olyan szinten, hogy mindegyik után ruhacsere van. Már vettem másik fajta pelenkát is hátha az a baj de nem. Szerintem egy cég sokat fizethetne most Edónak a tesztért mert ha ezt kibírja egy pelus akkor az egyenesen szuper :roll: :lol: .

Mai nappal akkor vége a terheléses vércukornak? Ma voltál Benettke igaz? Vásárlás?

Mi elmentünk megnézni a világ legnagyobb repülőgépjének az érkezését erre (fél négyre volt meghírdetve) még csak 4 órakor szállt fel Orosz országban. Szemét banda :roll: :) . Ezek az oroszok nem is tudják, hány ember volt ott :shock: . Hát így hazajöttünk mert mire ideér már tök sötét lesz.

Na megyek mert apát útnak kell indítanom lassan, megy dolgozni.

Szandra

szandrakiss
 
 


Katus!

Hát nem irigyellek, biztos nagyon nehéz lehet nektek alkalmazkodni a saját lakásotokban máshoz. Türelem, csak ennyit tudok tanácsolni bár néha már én is kivagyok a saját anyósomtól pedig vele csak egy házban lakunk de külön lakásban.

Tényleg megyek

Szandra

szandrakiss
 
 


Szandra,
nem is adtam volna a tortából! :wink: Mint olvastátok, egyedül is meg tudtam enni! Kép



[quote="szandrakiss"]
írta:
szandrakissAndi!
Örülök, hogy tetszik a ruha amit vettem Rebekának :) , nagyon szívesen máskor is

erre a felajánlásra vártam! Kép
(csak vicceltem :wink: )

Gyöngyi, Szandra,
jól eltart már ez a betegeskedés. :cry: :(

Andi
idna
 
 


Sziasztok csajszik!

Csak ámulok és bámulok,hogy röpke 2 óra alatt mennyit irtatok :lol: :lol: :lol: !Mire mindent elolvastam és memorizáltam magamban,már azt sem tudom,kinek mit is akartam irni :oops: :oops: :oops: .
Pedig én nem is kelek 10x vagy mégis?,csak hajnali 1-3 között de akkor non-stop :twisted: .Kedves fiam már vagy a 4.-ik napja ezzel hergel minket,hogy felkel 1-kor és kb.5 percenként szólongat,ha nem megyek,akkor kiabál,ha még mindig nem, akkor már sír vagy üti a kiságyat.És ezt kb. 3-ig egyfolytában :twisted: .Lajos már sík ideg tőle.Reggel meg ugy kel fel a Geri mintha mi sem történt volna :roll: .

Gyöngyi,bevesztek a klubba :oops: ?

Andi,merre van ez a jó kis cuki?A szülinapunkra én is csináltam /életemben először/,és nekem is naaaaagyon izlett :oops: .

Szandra,sajnálom,hogy még mindig tart a hasmenés.És ezt leszámítva milyen a kedélye Edónak?
Én már biztosan beparáznák egy ilyen hosszan tartó hasmenéstől,még jó,hogy te nem én vagy :roll: .Na ezt jól megirtam,de gondolom érted.

Ildi,sikerült a fényképezkedés ?

Benettke,tegnap elfelejtettem megirni a doki telcsiszámát:
Dr.Kiss Ivett 551-464 mobilja: 06-30-362-7558
H-Sz 14-20-ig
K-Cs 8-14-ig
Péntek változó

Hogy sikerült túlélni a cukros lötyit?És a fogorvost?
Bánatodban utánna jól bevásároltál a bababoltokban?

Azt még nem is irtam nektek,hogy nekem olyan mázlim :oops: volt mindkét gyereknél,hogy nekem nem kellett ezt a cukorszirupot magamba dönteni.Pedig más orvoshoz jártam.

Katus?Nagyon szükszavú voltál reggel,ezért aztán nem mertelek felhívni :oops: .Remélem nem történt semmi baj :cry: ?
Olvastam amit irtál,de nem tudok már tanácsot adni.Jó lenne egy kicsit megint beszélgetni róla,akkor azért te is megnyugodnál egy kicsit,de igy leirva ugysem jön le az amit mondanák.Ha gondolod hétfön egy séta,vagy játszóház,vagy ha van kedvetek átjönni szivesen látnálak egy tracspartira
:lol: .

Anett,farsang?Van kedved megszervezni?Ebben még nem vagyok otthon,de szivesen segítek-nem ugy mint az Ildinek :oops: :oops: :oops: .

na lépek,mert bűzölög a fiam :oops:
bibolya
 
 


Ja,tényleg akartam kérdezni,hogy járt-e már valaki igy mint mi:
a Gergő kb.1 hónapja az almán kivül semmi gyümölcsöt nem eszik :twisted: .Elötte volt,hogy 3-4-5 mandarint is megevett egyszerre,most semmi.Ránéz és rázza a fejét.Banánt már vagy fél éve nem eszik,elötte imádta.Ma bontottam egy őszibarack beföttet,fujjog rá :twisted: ./nyáron 2 pofára ette/
És se joghurt,se pudig,krémtúró semmi nem kell neki.Főzelék is immel-ámmal.Amit tegnap jóizűen megevett azt ma meg sem akarja kostolni.
Persze ennek megfelelően csak 2-3 naponta termel a pelusba,de olyan bogyókat,hogy a nyuszik megirigyelnék ha látnák :roll: .
Már próbáltam a mandarint,narancsot kicsavarni és a levét odaadni,de azt sem hajlandó meginni.
Végső elkeseredésemben már adtam neki egy kis pohár tejszinhabot is,de higabb ettől sem lett a kakija.
Valaki valami ötlettel tud bombázni?Vagy várjak a jó időre,hátha akkor megjön az étvágya is,és ezáltal változik a pelus tartalma is?
bibolya
 
 


Ibolya!
Az tuti én nem túráznék ennyit azon ha nem akar kajcsizni. Majd eszik ha éhes lesz. Vagy süthetsz sütikét gyümölccsel, mondjuk tortát, annak tuti nem fog ellenállni :lol: . Azért GERGŐT!!!! :wink: sem kell félteni, nem az a csont és bőr, majd eszik.

A hasmenéssel nem parázok, mert beszéltem a nem körzetes védőnéninkkel :wink: és a gyerekorvossal is és mindketten uazt tanácsolták. Egyszer majd csak helyrejön. Enni eszik, az átmegy rajta de hál istennek nem egyből.

Jaj
Katus!
Mintha kérdezted volna múltkor, hogy a doki házhoz járós e?! Igen ő mindig házhoz jön, de ha úgy gondolom akkor mehetek a rendelőbe is.
Különben a Gyöngyi is igazolt, mert megismerte a doktornéninket és azt mondta tényleg aranyos. Igaz Gyöngyi?

Megyek mert a két béka fürcsizik és már a küszöbön jön ki a víz :roll: :lol: .

Szandra

szandrakiss
 
 



Sziasztok!

Ma még a padlón, aztán remélem holnaptól megint jobban leszek. A nagyimat holnap hazateleportáljuk... Remélem nem lesz gond. De itt már látványosan szenved, ma csak a gyerekre volt hajlandó mosolyogni... :(

Anyukám itt volt, nekem meg volt egy kis időm, úgyhogy nyaraltam... igaz, csak az emlékeimben, de így is jó volt. A termést elhoztam Nektek is, csak kattintani kell: annamri.freeblog.hu :) Hátha titeket is felvidít ebben a mocsadék időben.

Most ennyi voltam, majd holnap, vagy holnapután...

Mindenkinek pussz

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Ibolya, itt a lakóparkban pont a kis CBA-val szemben van ez a cukrászda. Mi már több sütit is kipróbáltunk és mind elsőosztályú! :D

Gergőre nincs ötletem. Mit eszik egyébként?

Nekem is egy zsömle, 2 dl tej volt a cukorvizsgálatkor. Az Istvánban is ez szokás, szerencsére.

Katus, kattintottam és :)

Andi
idna
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el véglegesen :oops: , csak egyszerűen nem jutok ide a géphez. Tegnap leszedtem a karácsonyfát meg az egész adventi dekorációt a lakásban. Nem volt kis meló :roll: Imádok kézműveskedni, így a 2 hónap alatt rendesen összegyűlt a levenni való. És ha már pakoltam, akkor egy kis takarítás sem ártott :wink:
Hétvégén meg a szülinapomat ünnepeljük. Szombaton Tomi, vasárnap pedig az én családom jön. Sütök, főzök... :?
Majd visszaolvasom a hozzászólásokat (van mit :lol: ) és reagálok is rá. Ígérem :lol:
Most megyek, és gonosz módon véget vetek a pancsizásnak. Apa és lánya kissé belemerült :D

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Még annyit, hogy a farsangban benne vagyok :lol: :lol: :lol:
Van egy pár dekorációm :lol: :lol: :lol:
Na tényleg megyek :cry:
Holnap íroök.

Jó éjszakát Mindenkinek!

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Sziasztok!

Mindent túléltem :lol: !

Cukorterhelés: biztos bennem van a "hiba", de nekem egyáltalán nem volt megerőltető meginni azt a cukros löttyöt :oops: :D /Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az Uzsokiban már eleve tesznek bele citromlét, és figyelmeztetnek, hogy ne kevergessük sokáig, mert akkor csomósodik. Ezért én 1,5 szuszra lehúztam/ Előtte nagyon éhes voltam, de ez megtelítette a gyomromat, és képzeld Kata én egyáltalán nem voltam szomjas utána, és képzeld Adrienn vissza se akart jönni a cucc! Mondom én, hogy nem vagyok normális :wink: ! A második vérvétel után ettem pár falatot, de ugye sokat nem tudtam, mert ezután következett a fogdoki.

Fogdoki: már "csak" egy gyökértömésem volt hátra, az nem fájt jelentősen :roll: . Aztán felrakták az új koronákat, fájni az sem fájt, csak kellemetlen volt :? . Ezt követte a számla kiegyenlítésa: na, ez nagyon-nagyon fájt :evil: :shock: :twisted: :( Gondolni sem szeretek rá mennyi pénzt hagytam ott :x (tudjátok, ezért nem lesz saját kisautóm :cry: ...)

Ezek után mentünk Brendonba, Astiba, Kikába, Jyskbe, Auchanba. Az igazat megvallva semmi érdemlegeset nem vettünk, inkább csak tájékozódtunk, mert ugye eddig még erre sem volt lehetőségünk :? .
Most ott tartunk, hogy babakocsi fronton van egy kiszemelt márkánk: a Graco. Persze az idei modellek között nincs olyan színben ami tetszene, a korábbi modellekhez meg nincs minden tartozék már :twisted: :evil: :twisted: (pl. hordozó)
Úgyhogy most agyalunk azon, hogyan tudunk "arany középutas" megoldást találni :roll: Hát, nem lesz könnyű.
Babaágyneműt sem láttam olyan "na ez az, ez kell nekünk" típusút, pedig árak azok voltak! Ezért úgy döntöttem, megfűzöm anyósomat, hogy varrja meg a takarót, fejvédőt, baldachint, ...meg még ami majd beteg agyamba ötlik. Még nem szóltam neki, de tuti megcsinálja, mert egy kis tündér :P "csak" az anyagot kell kiválasztanom, de az sem lesz egyszerű, mert azt sem tudom hol keressek :roll: . Szerintetek :?:

Bocsi, most kicsit eltűnök, mert ennem kell pár falatkát... már megint elfelejtettem mikor hazaértünk, pedig Uram itt evett tőlem pár lépésre :oops: Pedig tegnap még azt terveztem, hogy ma este mindent felfalok :roll: . Bele kell húznom :wink: !

Még jövök!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Fél hűtőt megettem :wink: :oops:

Andi!

A tiramisu tortán velem sem kellett volna osztoznod! Így ha legközelebb talizunk és biztosra akarsz menni akkor ezt hozol és már legalább 3-an leszünk, akik nem pusztítják előled :wink:
Ha őszinte akarok lenni nem vagyok oda az édességekért, de azt a cukit azért 1* megnézem...ha mégis rámtör a vágy.

A barátaim, kollégáim, ismerőseim így szólítanak: Jaxi (a vezetéknevemből)
A család általában: Évi, vagy Évike

Szólítsatok, ahogy gondoljátok!

Ibolya!

Előző " monológomból" már mindent tudsz a mai napomról...

Köszi a dokid elérhetőségét, remélem egy darabig most nem lesz rá szükségem :? -kabalának szerettem volna :wink:
Biztos hülyeség, de "rémálmaim" vagy inkább rémképzelgéseim egyike, hogy majd lesznek olyan korszakai a gyerekemnek, hogy nem akar enni /márpedig gondolom lesznek/ :shock: Pedig én duci babát akarok! Na ugye, hogy nem vagyok normális :oops: :P!

Gyöngyi!

Ezt mindig elfelejtem neked megírni: dagad a mellem a büszkeségtől, (is) hogy karira az én receptjeimből sütöttél! Én meg a Katáét csináltam meg és csuda fini lett!

Csajok!

Nekem a zsömle+tej a terhességem elején volt. Ahágy kórház, ahány doki annyi szokás szerintem...

Most mennem kell, mert Uram már nagyon zrikál!

Jó éjt mindenkinek!

Azért dobok még egy, -a napokban készült- pocakképet! Ja, és Kép nem összetévesztendő: a Kata vár ikreket, nem én!!!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Benettke!!!

Megláttam a képet és ez jutott az eszembe: "szent ég!" Tényleg nagy a pocid!!!! De ahogy látom azért, mert csak előre terjeszkedik a kicsi, olyan karcsú még mindig a csípőd!!!! :wink:

Én is a Délpestiben szültem (Bottyán), de nekem itt Vecsésen csinálták a terhelést szintén cukorral. Mindkét csajnál!!! Igaz, hogy a zsemle, tej kíméletesebb, de a cukros vizsgálat precízebb!!! És biza a terhességi cukorbetegség kiszürése fontos!!!

Fogorvos!!! :roll: :roll: :roll: Sajnálom a kínokat és a pénzt is!!! :lol: :lol: :lol: Nem véletlen, hogy 4 éve nem voltam fogorvosnál :oops: :oops: :oops:

Anikó!!!

Szülinapos vagy Te is!!??? Mikor is pontosan?? És hányadik???

BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED IS!!!!!!
Kép


Katus!!

Sajnálom, hogy ennyire padlón vagy!! Remélem jobb lesz és jössz többet. Ancsi jobban eszik már???

Ibolya!!

Hát Gergő valóban nem úgy néz ki, mint akit félteni kell, ha nem eszik!!!! Talán kicsit válogatós a lelkem??? Ötletem nekem sincs, mert az enyémek jó evők :lol: :oops: , de valóban nem kellene parázni: ha éhes enni fog. Nem szabad abba a hibába esni, hogy hagyod nasssolni, csak legyen benne valami!! ÉS a folyadék, ez az én vesszőparipám!!!! Iszik eleget??? Ha bogyózik, az tényleg nem jó!!!!

Ja és ha akarod, ha nem: klubbtag vagy :lol: :lol: :lol: . Alanyi jogon minden harmincas :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Csá lányok,még jó hogy visszanéztem fekvés elött :lol: :lol: :lol: .

Gyöngyi,még szép hogy klubtag lehetek-addig jó,míg kevesen tartoznak bele :oops: , :oops: de halkan megsúgom csak neked,az Anikó is már közénk tartozik :oops: .

Gergő kicsit-nagyon válogatós lett.1 évvel ezelött bármit adtam neki,mindent megevett,most,- éppen milyen kedve van :roll: Nassolni nem szokott ha nem reggelizik v.ebédel ,de ha eszik is,akkor sem viszi tulzásba.Inni itatom mióta a Lakos beparáztatott a legutóbbi hasmenésnél /akkor azt mondta napi 1 l folyadék + a tej:roll: /,hát könyörgöm,ha ennyit inna hova férne bele az étel?,arról nem is beszélve hogy egyik másik felnött sem iszik meg ennyit.Átlagban olyan 6-7 dl folyadékot iszik + a reggeli -esti tej ami 2-4 dl mikor mennyi csúszik :lol: .Ugyhogy szerintem összességében nem iszik keveset,mégis bogyózik a lelkem :oops: .

Benettke,nem nagy a pocid :oops: ,biztos kaja után fényképezted,nem????? :oops: .És inkább mondjuk azt,hogy a Katának kicsi a pocija az ikrekkel, :arrow: most ugysem tudja megcáfolni mert nincs itt :oops: :oops: :oops: :oops: .
Szerintem mindenki duci babát akar kicsinek.Aztán mikor már ovis és még mindig duci,na akkor meg már fogyasztani szeretnénk :oops: őket.Szerintem ez egy ördögi kör mindenkinél.Akinek sovány de jó étkü az ducit szeretne,akinek sovány de rossz étkű az jó étvágyút,akinek nem alszik éjjel az jó alvókájút ..... és még folytathatnám sokáig.Mindig elégedetlenek vagyunk azzal amink van :roll: :!: ,és irigykedünk a másik gyerekére,mert az jobban eszik, jobban alszik mint a miénk.Még 3 hónap és te is megtapasztalod ezt :oops: :lol: .

Andi,cukit meglátogatjuk,köszi :lol: .

Katus,engem felvidított :lol: :lol: :lol: .Én is ugy visszamennék Görögországba,de engem elrettentett az autóval való utazás hosszusága,repülőre meg a párom nem óhajt szállni.Meg azért egy 4 tagú családnak szerintem már elég húzos lenne a repcsi+ott egy kocsi bérlése.De talán már az idén Horvátországba el merünk indulni kocsival,addig gyüjtögetem a nyugtatókat,hogy kibirjam azt a pár szár órát :oops: :lol: a kocsiban.

Szandra,sajna nem eszi meg a Geri a gyümölcsös sütiket :oops: sem.Csináltam a multhéten meggyes pitét,ahogy érte ugy szedegette ki belőle a meggyet.De ha a mazsolás kalácsban talál mazsolát azt is dobja ki belőle jó esetben,rosszabb napján akkor bele sem harap :twisted: .
Na mindegy egy a lényeg,attól nem kell paráznom,hogy egy elhízott kövér kisgyerekem lesz.Felnött korában meg már lehet olyan mint az anyja,de az már nem az én gondom lesz :oops: .

na pusssz mindenkinek,megyek csicsikázni.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Szép termés, csak így tovább pontosabban majdnem így mert a fő szószólónk nincs itt.

ILDI!!!!!
Hová lettél! Ugye nem kezdjük előről! Lefutott meccs! Gyere és akkor minden mehet a régiben, mindenki kipanaszkodta magát oszt ennyi.

Remélem nem bántottunk meg de ha igen akkor:

Kép


Bealudtam a csajok mellett, felébredtem erre nem tudok visszaaludni, kénytelen vagyok nyerni a pókeren pedig ma nem akartam senkit kifosztani. :lol: :wink:

Szandra

szandrakiss
 
 


Jó reggelt mindenkinek !

Sárának nagyon sok boldog névnapot kivánok!

Kép



Szandra,póker :lol: :lol: :lol: ?És ebben a hajnali órában kit akarsz kifosztani :lol: :lol: :lol: ?

Ildi,ugye nem gondolod komolyan,hogy nem irsz?Én nem várom senkitől,hogy nekem irjon,hisz sokszor én is csak válaszolgatok ,de magunkról nem irok semmit és nem is kérdezek.


Tessék irni irgum-burgum Kép Kép

mert a Katus kérdezett tőled valamit/és én nem mertem rá válaszolni :oops:

na pussz mindenkinek

megyek lökök valami kaját a kölkök elé :roll: :oops: :oops:
bibolya
 
 


Ujjjujjjjujj,én vagyok felül :oops: :oops: :oops: :oops: bocsi Gyöngyi Kép
bibolya
 
 


Sziasztok!

"Átrágtam" magam az elmúlt napok hozzászólásait. Volt mit olvasni :lol: Röhögni fogtok, de közben jegyzeteltem, hogy kinek mit reagálok :lol:
Így is biztos kimarad egy csomó minden :oops: :wink:

Gyöngyi!
Sárának nagyon boldog névnapot kívánok!
Köszi a szülinapi jókívánságaidat! Sajna 10-én Krisztusi korba léptem (33), bár én 25-nél leragadtam, legalábbis agyi szinten biztos :lol: :lol: :lol:
Majának már nagyon jól megy a 2 lábon ugrás, azóta is folyamatosan gyakorolja :lol:

Andi!
Így utólag is boldog szülinapot! (Még benne vagyok a 8 napban:oops: :wink:)
Ovi ügyben majd kérdeznék Tőled, ha személyesen talizunk. Már előre parázok ettől az egésztől, pedig nekem még van 1 évem :? :D
A cuki szerintem is nagyon jó itt a Lakóparkban nyamm-nyamm
:D

Benettke!
Az autódat sajnálom :? Tudom milyen árak vannak a fogászaton :roll: :evil: Én 1 évig fogászati asszisztensként dolgoztam, ráadásul egy magán rendelőben. Horror!!! De vigasztaljon az a tudat, hogy rendben vannak a fogaid. Láttam én 25 éves lányt kivehető protézissel :roll:
Én csak ajánlani tudom az én babakocsimat. Peg Perego Aria. Nem a legolcsóbb, de szuper! Sajnos nem dönthető teljesen vizszintesig, de vehető hozzá hordozó, amit a kocsiba is tudsz használni. Maja abban volt szinte 1 éves koráig. Könnyű kocsi, nagy tárolóval, kicsire összecsukható. Buszra is feltudok szállni vele :D

Még folytatom :lol:
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?