Andi!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
/
bocsi, de valamiért nem megy a képbeszúrás, Uram meg épp nincs elérhető közelségbe/ Jó hónap ez a január! Sok jó ember született ilyenkor
Anett!
Én is azt hittem,
pláne mert akkor tőle szokatlanul sokáig nem is írt az Ildikó...
Ja, és elloptad az ötletemet
én is pont arra gondoltam, hogy kell már egy új személyes tali
És tudod, már írtam: tőlem aztán nem szabadultok meg esetleges ilyen-olyan kis sértegetésekkel
Pláne, mert eszem ágában sem volt megsértődni! Még a kolléganőimre sem sértődtem meg
/bár az igaz, hogy épp a kis bosszúmat forralom / de ez talán csak vicc,... vagy nem...
Engem is nagyon érdekel kivel mi történik, ugyanis rém kíváncsi természetű vagyok, szeretek belelátni mások magánéletébe
Az is érdekel, ki mit csinált akkor, amikor én éppen ezt vagy azt...
És abban is hiszek, hogy ha többen ismerik a problémáimat, akkor hamarabb/könnyebben oldódnak meg, még ha ez a valóságban nincs is így...
Ibolya!
Kisfiad sokkal szebben eszik, mint a délután beszúrt piktogrammod
Nagyon ari, ahogy a plüsskutyival alszik. Valamiért néha még én is szeretem, ha egy plüssfigura hozzáér az arcomhoz
, de ez nálunk általában a hús-vér macsekunk
A Zuram: neki olyan ritkán van láza... de ha igen, akkor nagy a baj, ugyanis nagyon nehezen lázasodik be. De azért most megméretem vele, hátha tényleg nem influenzás. Amúgy én tömöm ám rendesen magamba a C vitamint (napi 600 mg), az előző vizeletvizsgálatomnál magas is volt az aszkorbinsav értékem
, de mivel a doki nem jelezte, gondolom ez nem gond.
Katus!
Hát, akkor sajna jól sejtettem, hogy jócskán megnehezült a dolgod mostanában
Két tűz között...nem lehet egyszerű.
Hiszti:van egy ismerősöm, akiknek a babájuk most lesz 1 éves és Ők is arról panaszkodnak mostanában, hogy mindig az anyuján lóg a kissrác. Lehet, ez korbéli sajátosság a picúroknál. Jövő ilyenkor talán már okosabb leszek ebben a témában is
Kiscipő: szombaton a "Babavilág"-ban pont a babák cipőjéről volt szó, a tv2 weboldalán rajta vannak a régebbi adások, szerintem érdemes megnézned. (bevallom én láttam, de ugye ez nekünk még távoli dolog, így túl sok nem is maradt meg belőle, csak hogy kemény legyen a kérge
)
Szandra!
Ne légy paranoiás
! /bár a fáradtságod okán neked most ez is megbocsátható szerintem
/
Na, megyek elteszem magam a holnapi szörnyű (fél) napra
. (cukorterhelés, fogdoki)
Jó éjt mindenkinek!!!!!!!!