Sziasztok lanyok!
Tegnap este hazajottunk a Balatonrol. Ez
, mert vege a nyaralasnak, a pancsolasnak, az egyuttacsaladnak, de
is, mert olyan jo most itthon is.
Apa meggyogyult szerencsere, es sem Petra, sem en nem kaptuk el (eddig, kopp-kopp).
Petra par napja megtanult sikitozni, azota egyfolytaban ezt gyakorolja, es kozben les minket.
Ha nevetunk, es megdicserjuk, hogy milyen jo hangos volt, akkor nagyon orul neki.
Nagyon edes!
A Balatonon amugy az elso nap kivetelevel nagyon jol viselkedett a kislanyunk.
Bar azert persze voltak nyugosebb napjai is, es cumi tekinteteben volt nemi visszaeses, eleg sokszor szukseg volt ra. Viszont ma delelott mar itthon szep nyugodtan elaludt nelkule, barcsak igy is maradna!
Talis kepeket sorban nyitogatom meg, nagyon jok!
Miszike,
Eleg elkeserito, amiket Fotrol talaltal.
Nem is ertem, mi szoktunk Kisalag fele setalni estenkent, es meg semmi hasonlo nem tunt fel soha...
Koszkopulkodsz.
Barbi,
Udv itt! Hat ez nem semmi, amin keresztul mentel...
De most mar biztos jobban leszel, es akkor csak a babazasra fordithatod minden energiadat!
Drukk, hogy minel elobb igy legyen!
Beu,
Racsrago Lorinc szuperedes!
Myssnia,
Boldog szulinapot a kis recesfogunak!
Evi,
A Ti Petratok is nagyon edes!
Szerintem is hasonlit az apjara.
Na meg Rad is!
Norka,
Hajrahajra, jogsit szerezni!
Maszat Jazi.
Urszila,
Latod, kezdtel aggodni, hogy Julka nem emeli a fejet, erre most meg mar forgolodik. Petra meg nem forog, csak hatrol oldalra, a hasrol hatra az meg vagy 2 honapja ment parszor, de azota mar nem. De szerintem napok kerdese, es o is forog mar, mert folyton az oldalan hentereg.
Termeszetesen Julka is felso 1,5%!
Tejszaporitas nekem is sikerrel jart, pedig mar kezdtem elegge letorni. Szegyen ide vagy oda, nekem a nassolas valt be... Onmagaban a Laktoherb nem volt eleg. Asszem az volt a baj, hogy tobbszor is elmentem ugy uszni, hogy elotte mar ehes voltam, csak megorultem, hogy Petra alszik, es sajnaltam az idot evesre forditani.
Az uszas es a vizben tobbszaz meteres gyaloglas (deli part) pedig azert energiaigenyes dolog. Legalabbis ezzel nyugtatom magam.
Sofka,
Hangutanzos Marci.
Beu, Evi, Elli,
Mi is megyunk am a Polusba hetfon!
Hacsak addig nem talalunk olyan helyet, ahova szombaton mehetnenk.
Most nincs sok idom irni, mert van egy keveske mosni- es vasalnivalom, na meg holnap jon anyosom, szoval takaritani is muszaj ma.
Pedig 2 utan fekudtem le, reggel tok koran keltem, hogy elmenjek bevasarolni, mielott apa dolgozni megy, es inkabb aludni szeretnek....
Puszi:
Leszter, aki tagnap ilyenkor meg gumimatracon hevereszve ringatozott a vizen