Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Mindjárt visszaolvasok, de

Szezsoooo! Laptető! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Ja, tényleg :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Elöször is az összes ünnepeltet köszönteném: Kép Isten éltessen Titeket!

Kati: köszönöm itt is az excel segítséget!

Tesó: gratu a kiskönyvhöz! :D

Szezso: drukk!!!

Bettike: drukk! Ügyes vagy és bátor szuri-ügyben!

Kata: sajnálom a tesztet. :(

Sonjus: köszönöm. Ahogy olvastam pozitív soraidat, sok erőt sikerült merítenem Belőled!

Andi: remélem jól alakulnak a dolgok... :wink:

Coca: a géped monnyon le!

Athiz: édesek a fiaid!

Szilcsi: a Te kicsi fiad is zabálnivaló!

Monyó: hogy vagy?

Babim: hol tartassz? Kicsit lemaradtam... :oops:

Klarissza: hogy vagy?

Robcsi: Lányok nem betegek remélem.

Surmi: ovis dolognak lett fejleménye?

Rólam:Azért tüntem el, mert nagy kudarc ért. Persze tudom, nem én tehetek róla, de mégis így éltem/élem meg. A játszóházamat bezárom. :( Az állandó gyerekeim oviskorba léptek, elköltöznek, szinte egyszerre. Így, akik maradnának, kevesen vannak ahhoz, hogy megérje folytatni. (járulékok és bérleti díj mellett) De még ffolytatnám is, megpróbálnám (hirdetéssel, plakáttal), de sajnos a bérelt helyem (ami ugye a volt kolléganőmék házában van) kapcsán iis sok kellemetlenség ért, nem működik így ez már. Ezt én is gondoltam, hogy így lesz sajnos. Máshol bérelni meg a sokszorosa lenne,... tehát ugyanott vok. A helyzetet bonyolítja, hogy erről írom a szakdogámat. Hogy milyen jól működik, blablabla... Így tehát hazudnom kell májusig, mintha menne... és ez szörnyű. Már most rosszul vok tőle. Emellett munkát kellene találnom, ami nem lesz itt a környéken egyszerű (már próbáltam korábban), és most már azt sem tudom, mit szeretnék csinálni. :( :roll: :(
Ma meg is jött (holnap lesz szerintem 1.cn), de ezen most nem akadtam ki, gondolom a fentiek uralják most a "terepet". :lol: Holnap bejelentkezem a Kaáliba időpontért, és akkor ebben a ciklusban lesz elvileg a 2. (remélem utolsó) inszemem.
Ennél nem tudtam rövidebben írni, remélem nem untattalak Benneteket.

Köszönöm az aggódást, hiányolást, jól estek nagyon!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Boni! De jó, hogy már van kiskönyved is! :wink: :lol: Jó érzés lehet!

Köszi csajok az együttérzést, egyettértést! Az biztos, hogy ebből is tanultam és holnap már ne így teszek! :lol:
Egyébként azt hiszem tényleg nőnek! :lol:

Kata! Már megint fránya piri! Aki várja nem megy .....
Kitartást! :wink:

Mfpan - azaz Athiz, Szilcsi! Szupi, hogy raktatok képeket! Olyan jó nézegetni ezt a sok manót! :lol:

Sonjus! Akkor hajrá tél vége! Pont tavaszodáskor! Úgy is be voltál/vagy tavaszilag zsongva! :wink:

Kép
bettike
Eger

Snufi! Dehogy untattál! :twisted: Alig vártam, hogy olvassak és végre írj, meg jelentkezz!
Azt hiszem, hogy most inkább koncentrálj az utolsó inszemedre! :wink:
Sajnálom nagyon, hogy a játszóház nem fog tudni működni!
((((((((((((((((((((((Snufi))))))))))))))))))))))))))))
Nem is tudok mit írni, ami nem hülyeség és nyálas és úgy is hallottad már! :roll:

Kép
bettike
Eger

TESÓ A LELKEM MÉLYÉN ÉREZTEM, HOGY EZ A GOND, HISZEN TUDOM, EZ MILYEN SOKAT JELENTETT NEKED! SAJNÁLOM , HOGY ÍGY ALAKULT DRÁGA, REMÉLEM MEGTALÁLOD A HELYED 9 HÓNAPRA, UTÁNA PEDIG BABÁZHATSZ!

ÖLELLEK! és ÖRÜLÖK,HOGY ITT VAGY! :lol:
Vendég

Boni, eszméletlenül aranyos és gyönyörű az a babás mese! Endivel tátiszájjal néztük végig. :lol:

Snufi, sajnálom a játszóház bezárását, de remélem, hamar kárpótol a sors, mondjuk egy babácskával! :wink:

Bettike, drukk!
athiz

Athoz örülök, hoyg tetszik.ami a vonalzóm alatt van, az is ari
Vendég

Hihi, Athoz lettem? Na jó, csak viccelek. Szóval azt is láttam ám, csak elfelejtettem írni, hogy klassz.
athiz

[quote]C írta:oca, le ég a képemről a bőr... ne haragudj rám... !

Hú, Kata, miért is?

Sonjus! Jó a Forgách, nincs vele semmi probléma!

Boni! Torokfájáshessintő!

Szilcsi! Nagyon édes az Szilcsalád!

Snufi! Cupp!
zölddisznó

Feladom, mindenkinek írtam valamit, erre elszállt :twisted:

Hétvégén nem leszek, megyünk szülőkhöz

Szezsóék jó pihenést Sopronban++++++++++++

Bettiek jó kukucskát mára+++++++++++++++++++

többieknek most nincs időm írni, de szeretlek benneteket! :wink:
Vendég

Tavaszodós jó reggelt!

Snufi - most lehet hülyeséget kérdezek, de ovisokkal nem lehet játszóházat csinálni, vagy mit tudom én, hogy hívják ilyenkor, napközi? Az neked nem menne? Csak egy ötlet, lehet elmehetnél azokért a gyerekekért az oviba, akikért későn mennének és nálad lennének, míg nem tudnak jönni értük :? Most lehet kevésbé vagyok érthető, de ez lehetne olyan, mint egy babysitter dolog, és legalább több gyerek van ott egyszerre, tudnak játszani. Nem akartam beledumálni, csak annyira sajnálom és átérzem, hogy milyen az amikor az ember a maga ura végre és mégsem működik. Én már rájöttem, hogy nekem az lenne a legjobb, ha pl. pillangókat festhetnék naphosszat, csak hát nem tudom azt ki fizetné meg :D
Ne legyél letörve, tudod, mindig adódik valami, alakul valahogy :)
Mondjuk jön az a baba végre :)

Bettike - infóéhségem van!!!! hogy állnak azok a tüszők?

Én nagyon remélem, hogy pl. még Forgách előtt spec spontán terhes leszek, mondjuk márciusban.
Még jó, hogy nem tervezek előre, mi? :lol:
Úgy látom küzdeni lehet azzal, hogy lekattanok a témáról, de az sokkal több energiát vesz igénybe, minthogy bevalljam, hogy nem tudom feladni :) Semmi nem tehetné teljesebbé az életünket mint egy baba :) Szóval össze fog jönni. Valamikor ;)
sonjus

Úgy látom, hiába tavasziaskodom itt :) , most mondták a rádióban, hogy megint jön a hó :shock:
sonjus

Hello Csajszik!

Snufi drága! Nagyon sajnálom ezt a játszóházas dolgot!! Pesten nem tudnál elhelyezkedni valami ilyen helyen? Csak addig, amíg babás nem leszel…:wink:

Boni: mi is szeretünk!!! :-D

Sonjus: amikor mi pihenőhónapokat tartottunk a bébiprojektben, azt hittem, hogy tök jó lesz, lekattanunk a témáról stb. aztán az lett a vége, hogy alig vártam, hogy kezdhessük az inszemet… :-D
Most hétvégén tavasz lesz, nem? Naugye! :lol: A hó csak tévedésből fog esni, de csak később :-D

Kata: helyzet??

Bettike: majd gyere beszámolni!!! :-)

Csóközön

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

snufi: nagyon sajnálom a játszóházas dolgot, de sonjus ötlete nem rossz.

Bettike: infókat várunk

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Hello!

Nem vesztem ám el csak most olvasóra vagyok állítva!
Snufi sajnálom!, de majd a baba kárpótól! Örülök, hogy visszajöttél!

Sonjus na végre a madarak is szebben csicseregnek, ha jó a kedved!

Szilva már csak 20-22 hét és itt lesznek addig gyere sokat, mert utána nem lesz időd.

Kata orvosnál voltál már? Szólj már neki, hogy hozza meg végre a mensidet!

Csajok a gyerkőcök gyönyörűek!

Robcsi merre van? és Monyó?

Szezso teszt? már olyan türelmetlen vagyok!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

klarissza: hát igen, szeretném legalább a 37. hétig kihúzni és ez így is fog lenni :D
Gyere sűrűbben, így is néha nagyon haldoklik a topik :?

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szia Mindenki !
Zöldi: NEKED UTÓLAG IS Kép

A barátnőm, akinek érdeklőttem az lh -teszt jóslásával kapcsolatban , hivatalosan is terhes. :lol: 4 év után , spontán.
Én kedden benyakaltam egy 2-t közgázból :cry: (kissé elbambultam magamba).
Dokinál voltam. Meg kell várni, hogy megjöjjön és lesz hormon vizsgálat. Csak azt nem tudom, hogy mikor fog megjönni :?: (most tartok az 50 valahányadik napnál. :oops: két hét múlva visza kell mennem , ha nem jönne meg magától.

Snufi: óvit már ellepte a tetű invázió. Bár mi most tiszták vagyunk, de jó eséllyel indulunk a visszaeséshez. Voltam a patikában, de minden tetűírtót elvittek , újat kell rendelniűk. Ez a kerület maga egy nagy TETŰ :!: :evil:
surmi
kockasfulunyul

Bettike???

Szilvi

szilvaqueen

Köszönöm a virtuális öleléseket, együttérzéseket!

Sonjus: az ötlet maga jó, de gyakorlatban ITT nem működne, nincsen rá igény.

Szezso: Pesten nem szeretnék dolgozni, a 10es úton való bejárás 2 óra kb., maga az agyrém...

Na majdcsak lesz vmi, nem igaz?

Mennek a drukkok, akiknek kell!
Melósoknak jó munkát!
A pihizősöknek meg kellemes kikapcsolódást kívánok!

snufi

sziasztok.

megvagyok csak most kicsit hatterben.

Kép
monyo83

Bejelentkeztem 10. napi uh-ra: 28.-án 17.30ra megyek! :D (Kezeli vki még a táblát? :oops: Akkor hozzám ezt kellene beírni, meg hogy ma 1.cn., köszönöm.)

snufi

Elvileg Robcsi kezeli most a táblát, ha nem tévedek, de nagyon ritkán jár erre. Igaz, sajna sokan vannak u.így ezzel. :?

Snuf, szépek a virágaid, és akkor hajrá 28-a, remélem, szerencsés napod lesz, akkor van a szülcsinapom, csak nem januárban, hanem májusban. :lol:
Egyébként hol is laksz Pest m. belül? Arrafelé semmi munkalehetőség sincs? Azért én drukkolok, hátha akad valami.

Amúgy olyan furi, hogy ez a Hőmérőzős topic, és már egyetlen hőgörbét sem látni itt. :roll:
A legszívesebben hőmérőznék, hogy legalább egy legyen, csak eléggé érdekes lenne a görbusz, hiszen nincs is még ciklusom. Hála az égnek! :lol: :P
athiz

sziasztok!

csak egy gyors bejelentkezés. ma este színházba megyek, utána majd írok bővebben.

kati
katica30

Sziasztok!

Hát nem kellett sokat visszaolvasnom! :twisted:

Annyira jól esik, hogy ennyire kíváncsiak vagytok rám! :lol: :oops:

Nekem FANTASZTIKUS napom volt!

nyálkahártya 9 mm
jobb oldal 1*19 mm
bal oldal 2*20 mm
Ma még szuri, holnap tüszőrepesztés, hétfőn inszem! 10 körül megyünk leadni a mintát! Remélem délre már meginszeminált leszek! :lol:

Szilva! Azt hiszem követem a példádat, de csak felesben! :lol:

A doki tök rendi, ari volt! Jó kedvű meg stb.! Beszélgettünk is! Kérdeztem, hogy mennyi az esély, mennyi az esély ikrekre, mit tehetek még, meg jövőhéten hogy lesz!
Válaszok: esély 20% (nagyon elégedett volt, azt mondta, hogy jól sikerült a stimuláció), ikrekre nagyobb, mint spontán, de inkább egyes terhességek sikerülnek inszemkor, én már semmit nem tehetek (sok ásványvíz, fehérje és nyugalom) és kedden már nyugodtan mehetnék dolgozni!
De én csak csütörtökön megyek, mert a nyugalom az pont nem fér bele a 8 órás munkaidőmbe!

Kép
bettike
Eger

Katica! Mit is nézel? Jó szórakozást!

Snufi! Hurrá! Az már csak egy hét! :wink: :lol: Indul a mandula! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike: hétfőre óriási Kép !!!! (nekem nem 1 hét, hanem 10 nap, de végülis mindegy, nem ez a lényeg! :D )

snufi

Igazad van! Egy kicsit rövidítettem! :lol: Köszönöm!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Bettike, drukk hétfőre!!!!

Snufi, hát nagyon sajnállak a munkád miatt júliustól nagy esély van rá hogy én is ebben a cipőben leszek!!!
Érden laktok??

Boni, jó utat vigyázz magadra és kúráld is magad!

Coca, elfelejtettem fizetni múltkor!

Athiz, sajna itt már azért nem hőmérőzik senki, mert így esélyünk nincs babára, akik itt vannak! :( Ez nagyon elszomorító, az egyik fele lombikozik, a másik inszemezik, ha marad még harmadik rész na ők besokalltak és azért nem csinálják! Én tudod milyen szívesen hőmérőznék ha lenne rá esélye h babás legyek... csak sajnos nincs! :cry: És ezért másik topicot meg nem nyitunk jó nekünk így is!

Szezso, Klarissza és a többiek MEGJÖTT MIKI!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
kata05

Kata: hurrá Miki!!!!!! Nem, Piliscsabán.

snufi

Lassan de biztosan odaért! :wink:

Kép
bettike
Eger

Snufi, tényleg már emlékszem is rá! :oops: Írtó szép hely, legalább is én imádom! Csak kicsit messze van tőlünk! Párom most Dobogókőn fog dolgozni fél évet, az nincs messze onnan!
kata05

Kata: Dobogókő közel van! Hogyhogy ot fog dolgozni? Vmi kihelyezés féle? Mivel foglalkozik?

snufi

bettike: ez csúcs, nagyon örülök, hogy jól sikerült a stimuláció és hogy a dokival is jól alakult a dolog :D :D :D
Nagyon szépen megnövesztetted a tüszőidet és a nyálkahártyádat, nagyon mennek a drukkok hétfőre! És tényleg jobban teszed ha otthon pihensz :D
Nagyon bánnád ha ikrek lennének?

snufi: nagyon tetszik az idézeted :D

katica: jó szórakozást!

Csak nem megyünk holnap a Tropicariumba, elég lesz csak Miskolc. Nem akarom túlhajszolni sem magunkat :)

Szilvi

szilvaqueen

bettike++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
monyo83

Sorry, de a Tropicariumos hozzászólást nem ide akartam írni, ezek a babócák leszívják teljesen az agyamat :oops: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Kata! Buta tojás! Megbeszéltük, hogy a következő talin jössz egy sörrel! (Vagy egy nagy doboz tejjel, ha már babás leszek :wink:)
zölddisznó

Én is tudol egy jó idézetet :mrgreen: :
"Mert a szív és az ész, együtt mindenre kész,
Mindig előre nézz, légy merész, s célhoz érsz!" :wink:

Ha tetszik, felveheti valaki mottójának! :)

Szilva, pedig a Tropicarium klassz, és sajna nem nagy. :roll:

Bettike Mátrányi drukk! :lol:

Kata, akkor most megkönnyebbültél legalább!
A hőmérésről: én is tudom ám, miért nincsenek már itt hőgörbék, csak sajnálom, olxan jó volt elemezgetni, kár, hogy sokaknál ez nem segített! :?

Pusz
athiz

Jó reggelt!

Apa ma korán ment munkába, így én is felkeltem...

Klarissza: jan.23-án tesztelek, mert addig el leszünk utazva :wink:

Surmi, jó, hogy leírtad a barátnőd sztoriját, nagyon pozitív, hogy ennyi idő után is van remény spontánra :D

Kati: milyen volt a színház?

Bettike: nagyon szépek az eredményeid!!! Készítsd magad hétfőre, meglátod, utána nagyon jól fogod magad érezni, teljesen más, mint egy spontán ciklusban, mert itt aztán igazán minden órára pontosan jól van időzítve és nagyobb is az esély... :wink:

Monyó: Veled mi a helyzet? Dokinál voltál?

Snufi: szerintem Nektek a 2. inszem fog bejönni :wink: ez lesz a megoldás a mostani helyzetre...

Kata: hurrá! Akkor most jöhet a HSG!!

Szilva: amikor mi voltunk a Tropicariumban, 40 fokos nyár volt és épp a légkondit szerelték :D kicsit tömény volt a levegő :lol:

Athiz: jó az idézeted, pont a napokban olvastam Csernustól egy hasonlót az Origo chaten...A kedvedért megmértem a hőmet: 37,1 :lol: Ma vagyok 11. dpo-n, ha minden igaz :D

Na, mennem kell 1000+1 dolgom van, pizzát is kell sütnöm, meg egyebek...Majd azért benézek még.

Szép napot...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, 37,1 az kiráááááály!!!Szedsz vmit? Mikor tesztelsz?????

Coca, lelkemnek ez most jót tett, de még mindig kellemeten. Nem tudom hogy felejtettem el.

Athiz, már múltkor szerettem volna írni, h nagyon jók a gyerkőceidről a képek! Hihetetlen Endi baba milyen nagy már! És jó az idézet nagyon!!

Snufi, apa generálkivitelező! Alapoktól az utolsó csempéig!

Nagyon sok dologom van ma! Megyek is kv-zni!
kata05

Kata: Utrot szedek...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ja, Kata: jövő szerdára tervezem a tesztet 8)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Nem bírok aludni! :twisted: :twisted: :twisted:

Szilva! Én is örültem, hogy így alakultak a dolgok! :lol:
Az ikreket egyáltalán nem bánnám, sőt! (Csak apjuk meg ne hallja!) :lol: :oops:

Naggyyyonnn köszönöm a sok drukkot! :lol:

Csajok! Ugye mindenki úgy érezte az első előtt, hogy az fog sikerülni! Egyszerűen nem megy ki a fejemből, hogy érzem 100% sikerülni fog most! :oops: :oops: :oops:

PIZZA! nyammmmmmmmmmmmmm

Kép
bettike
Eger

Bettike!

Én nagyon vártam az első inszemet és nagyon bíztam is benne, mert tulajdonképpen hatalmas lehetőségeket jelentett az addigi (sikertelen) spontán próbálkozásokhoz képest...Én mindegyik előtt azt éreztem, hogy na, majd most! És azt hiszem, nem is szabad más érzésekkel nekikezdeni :)

SzezsoKép
KépKép
szezso

sziasztok
száánom bánom ritkán jövök hozzátok :oops: esélyem sincs mindent átolvasni :?

Szilcsi Mfpanni
gyerkőcök tündériek!!!! :D sok boldogságot nektek

Szilva
szóval bébik csaslafinták a pociban? :lol: ecc-pecc kimehetsz, ki mutatja magát :lol: :lol:

Bettike
naná hogy sikerülni fog ++++++++++++++++++++++++

SZezso
ezer drukk a szerdai teszthez ++++++++++++++++++++

Snufika
sajnálom hogy így alakult a játszóház sorsa :( de hamarosan a saját bébivel játszol úgyis :wink: :P

kata
neked miért kell HSG, tudtommal apacucc nem jó az inszehez, vagy mégis? :roll:

Sonjus
hajrá márciusi fogantatás :D azért februári is lehet :wink:

Coca
utólag BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Boni
majd muti azt a kiskönyvet :D

Katica
nektek mikor is lesz a lombik újra? február?

AKit kihagytam annak ezer bocs :oops:

Nálunk a költözés utolsó fázisa jövőhét vasárnap, akkor visszük át a bútorokat is :P ez a hónap necces volt nálunk, csináltam tesztet is, nega lett, és párom azt mondta kár, ő szeretne tőlem gyereket :shock: :D tegnap meg is jött amúgy. Athiz idézetére gondolva szív azt mondja, Ok vágjunk bele No védekezés, sors eldönti, ész azt mondja azért ez még korai lenne :roll: most merész legyek vagy ne :roll: minden olyan jó vele, és én is szeretnék majd tőle gyerket persze, de még csak 3 hónaposak vagyunk. Igaz nálunk a védekezés a megszakítás, szóval nem a legbiztosabb módszer. MÁr az is szóba került amúgy, hogy mondjuk ősszel vennénk együtt lakást. Na mindegy, majd alkulnak a dolgok, ahogy kell nekik. :wink:
gaby25

Gaby, jó, hogy jöttél...Örülök, hogy dúl a love :D

Most már tényleg bemásolom Csernust :lol:
"A jó döntéshez mindig két út kölcsönös megléte szükséges. Ez pedig a hideg fej és a forró szív útja. Mindkettőnek ugyanazt kell mondania. Akkor lesz abból jó döntés."

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
köszi :) szerintem hamarosan ugyanazt fogja mondani :wink: :P
minden esetre nagyon örültem párom reakciójának :P :wink:
gaby25

ovitrelle szuri nem kell valakinek????
gaby25

Sziasztok!

Bocs, hogy bepofátlankodok, Gabynak szeretnék írni. Remélem emlékszel még rám a megint megjöttből.

Szóval anukámék áprilisban ismerkedtek meg, szeptemberben összeházasodtak és rá egy évre szeptemberben megszületett a bátyám, húsz hónap múlva én is. Ez 27 éve volt és azóta is boldogan, békességben élnek.

Ezzel csak azt szerettem volna írni, hogy nem számít, hogy csak 3 hónapja vagytok együtt, ha mindketten ugyanarra vágtok. :lol:
Szorítok Nektek! :lol:

KépKép
zsófikukac

Bocsi vágytok. Hülye gép néha nem ír y betűt.

KépKép
zsófikukac

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?