nekem az IR miatti diéta teljesen az életem részévé vált.Már nem találom egyáltalán nehéznek,nem úgy mint az elején,csak bele kell jönni
Én 175gr CH diétát tartok most
van mégegy topik ha érdekel ahol szintén pcos csajok vannak.Igaz oda a még nem babásododtt csajszik írnak.Én is ott kezdtem De hála gyarapszik a másik topik,de sajnos a másik is.,De még se sajnos,mert akkor már jó irányba haladnak,meg fogják kapni a szükséges kezelést.Az a baj amikor az egyén még azt sem tudja mi a baja
Én már 20 kg-t híztam, nem diétáztam, egyszerűen ha éhes vagyok, eszek, úgyse tudok sokat enni egyszerre. De nem vizesedek, csak kicsit dagad a kezem, meg a lábam, de nem vészes. Alvás után egy pár perc kis torna, és már jobban is vagyok. Pedig azt mondják, hogy sok a 20 kg, de mit tegyek? Már nem tudom leadni.
Fel a fejjel! Két hét, az már nem sok. Pihengessél sokat és nézegesd a baba szobát, ami egyébként gyönyörű. Én amikor elkap a rosszkedv néha, akkor lefekszem nyugiban és élvezem, ahogy Nikike mocorog, vagy alőveszem a babás könyvemet és tanulgatom, hogy mit hogyan kell csinálni.
Juti!
Néha mi is küzdünk anyagi gondokkal, de nálunk főleg az a baj, hogy a férjem irtó pesszimista, és bármire pénzt kell kiadni, mindig sopánkodik és a rosszkedv rám is rámragad. Mi annó, ezért kértük az OTP-től az A-hitelt, hogyha esetleg annyira megszorulunk, akkor pár ezer forintért ne kelljen anyuéknak v. anyóséknak könyörögni, és az a jó benne, hogy egy hónapig nincs rajta kamat, ezét amikor megjön a fizum, csak olyan, mintha előre költöttünk volna.
Most mennem kell, egyszerűen nem bírok ülni, fáj a hátam, és Nikinek sem tetszik az ülő pozitúra, ráadásul a cicámnak is van valami baja, nem találja a helyét, megyek megvigasztalom.
Világváros? Ha tudnád amikor hazamegyünk Anyuhoz,milyen "csendes" helynek tűnik .Már én elvárosiasodtam4
Medrolt?A pcos-ra írta anőgyógysáz +clostyt,de akkor még nem tudtam,hogy pcos-m van.8 hónapig szedette velem,úgy felpuffadtam tőle mint az állat(akkor voltam 64kg).Majd Márciusban terhes lettem,de a 6.héten elhalt a terhesség.És mind ezek után hallodtam a pcos-ról.A netünk is akkor lett bevezetve,így kiosodtam és végre kiderült mi is az én igazi bajom.9 hónap merckformin után jött Tomi!
Az a nem is lehet kifejezni milyen doki,jól elkezelt!
Volt egy lombikunk a BMC-ben, aztán költöztünk Szabolcsba... és akkor váltottunk a debreceni Kaálira... ott volt egy lombik és egy fagyis beültetés... az ottani dokim kezdte el a kivizsgálást, és ő ajánlott endokrinológust... 8 hónap met és egy sikeres lombik...