Új privát üzeneted érkezett!

Ilda,
Mi most vidéken élünk, de nekem Budapesten van a munkahelyem (innen kb. 200 km Budapest). Három évig dolgoztam ott, szülés előttig, addig távkapcsolatban éltünk a párommal, én hétfőn hajnalban felmentem, péntek este jöttem, néha párom jött fel hétvégére, Pesten én céges lakásban laktam. A munkahelyemen visszavárnak és vissza is szeretnék menni (de majd csak egy kistesó után, ha sikerül), de persze gyerekekkel nem működhet a régi rendszer, tehát mindenképpen költözni kell. Költöznénk is, csakhogy itt most egy iker családi házben lakunk, amit már évek óta próbálunk eladni sikertelenül. Nem azért mert rossz a ház (bárcsak magunkkal vihetnénk), hanem annyira pang itt az ingatlanpiac, csak a kisebb lakások kelendőek. Szóval mi is felköltözünk vidékről a tervek szerint.
A családot nagyon nehéz lesz itt hagyni, és nem azért mert nagy segítséget jelentenének Blanka ellátásában. Sajnos nem, mert anyukám beteg, nagymamám jól tartja magát, de már idős, anyósomékra nem lehet számítani.
De azért mégiscsak jó a közelünkben tudni őket, jó látni, hogy örülnek a gyereknek, és rossz belegondolni, hogy megfosztjuk majd őket attól, hogy gyakran lássák Blankát.
Nekem a férjemen kívül itt sincs számottevő segítségem, de mégis tartok attól, milyen lesz majd kisgyerekkel Budapesten élni, holott gyerek nélkül szerettem Budapesten élni, dolgozni.
Budapesten a kollégáimon kívül nem nagyon ismerek senkit, tehát segítségünk nekünk sem lesz.
De én is arra szoktam gondolni (ahogy Vanda is írta) vannak akiknek ennél is rosszabb a helyzetük segítség szempontjából.
Egy ismerősömnek nem élnek a szülei, a nagymamája nevelte, de már ő sem él. Ő most két kisgyereket nevel, egy 8 hónapost és egy ötévest, akik különböző apáktól születtek. Az első gyerek apjától már elvált és a második gyerek apjával ugyan tart a kapcsolatuk, de nem élnek együtt, a pasi inkább a szüleivel lakik egy másik településen, innen kb. 30 km-re. Szóval, ő igazán csak magára számíthat, és nagyon BOLDOG és nagyon jól boldogul a két kislánnyal. Erre szoktam gondolni, ha megijedek attól, mi lesz velem a távoli nagyvárosban kisgyerekkel/kisgyerekekkel.
mary74

Isten éltesse Bálintot! :D
mary74

Mary, hat akkor Nalatok mar tuti koltozes lesz, en is mindig azt mondom, az a lenyeg, hogy a mi kis ujdonsult csaladunk egyutt legyen, es erositsuk egymast, fo a pozitiv hozzaallas.

Amugy annyi fejlemeny van, hogy csutortokon megy parom Pestre, es akkor lefixaljak az ottani fonokkel a veglegest.
Ha anyagiakban is jo lesz az ajanlat, akkor megyunk.

Ma delutan kb. 1,5-2 orat aludt Elina, ami Tole nagy szam, a natha is mar mulik, holnap tanacsadas.

Lorcika, tuti meglatogatnalak majd!Es akit meg tudok! Addig is pihentetem a temat, most mar ugy vagyok vele, legyen mar csutortok es deruljon ki.

KépKép
horilda

Csak gyorsan egy szóra, mert nem olvastalak végig benneteket.
Köszi Lányok a megértést és a kedves szavakat! Mindenkinek!

És Bálintot pusszantjuk még így taknyosan is 8. hónapja alkalmából!:)

Jah, Emma csupa takony és nyűgös....félek előre az éjjeltől.

Na puszi és majd ha tudok olvasok még.

Kép
niki30

Huu de pang a topik!! :)

Lanyok mar meg akartam kerdezni! Van valamelyikotoknel padlofutes? Ha igen, bevalt? Eleg meleg? Nyaron nem hideg nagyon a ko?

Kép

Kép
lorcika

ILDA DRUKKKKKKK! ÜGYESEN, OKOSAN!!!

Lorci, nyugi semmi gáz.
Emma is jobban eszi, amit anyum csinál tök ízletesen, húsleves levével. Most próbáltuk a kecskemétinek a sütötök májjal, hát az valami borzasztó. Nem csodálom, h. nem ette. Anyukámé tök ízletes volt. Visszajött az étvágya a kis drágámnak, hála isten.

Kép
niki30

Lorci, nálunk nincs padlófűtés.

Jah, próbáljátok ki a buborékfújást nekik, tök szuper.

Kép
niki30

Bálintot Isten éltesse!
Niki gondolok rád,rátok,remélem nem lesz semmi baj éjszaka.
Lorci, Hernád Újhartyán után van,de nem kell arra kavarni,némediről ha jössz az 5-ösön,Dabas,Dabas-Gyón,Hernád.
Nagyon szép függönyeim vannak,és tervezek is függöny terveket,örülnék ha eljönnél..... :D :D :D :D
Padlófűtés:aki nálunk szerelte a fűtést nagyon jó szakembernek tartom,azt mondta ahol pici baba van oda nem ajánlja,mert a földön lévő por és atkák a meleg hatására ,úgy kb.50-70 centi magasságig felszáll,és ugye a babaák a földön élik a minden napjaikat,és ugy ők pont a kritikus magasságba vannak,allergiásak,asztmásak lehetnek ettől...nem tudom ebből mi az igaz,de ő a szakember ő biztos jobban tudja,nálunk sincs padlófűtés,pont ezért.
Ilda gondolok rád,sokat,lélekben veled vagyok,de ahogy a szavaidból kiveszem,Te már legbelül döntöttél.
Nagyon nagy a felelősége a párodnak,de azt hiszem akin nagyobb lesz a teher az te leszel,ő reggel elmegy a szuper állásba,te meg ott leszel egy kicsi babával egy idegen helyen,idegen emberek között.....egy dolog biztos mi mögötted leszünk,mindenki egyért egy mindenkiért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Jó éjszakát

KépKép
riella77

sziasztok!

huh, nálunk is rohanás van ezerrel, azt sem tudom mi merre lassan így nap végére. és megfájdult a fejem is ( a vérvételtől mindig :x )

Kis betegeinknek jobbulást kívánok, és boldog hófordulót az érintetteknek! :)

Bogi, karateruhaügyben köszi a tippet, de Gergőkémnek már 160-as ruci kellett :shock: , ami bíz már 7ezer volt, na de még mindig olcsóbb a tizenezrestől. És tényleg jó minőségű, ma már abban nyomta az edzést, jan.végén vizsgázik a narancsért. :wink:

Holnap megyek Vikivel nephrológia kontrollra a kh-ba, férjem+apu utánfutózzák a (2.5 tonna!!) zsindelyt a tetőnkhöz, hurrrááá hét végére kész a tetőnk is. :wink: :wink: aztán Gergővel futok a klarinétórára (hétfőn vizsgakoncert), Marci jól van, tökjól kutyázik (lassan 9 hónapos :lol: ), és kúszik hátrafele. :D Ééés megette már 2. alkalommla a Milupa vegyes gyümis pépet. Én nem adok neki HA-s, mert azt kiköpte a csudába. :roll: csaknem lesz baja a sima tejpéptől.. Sinlacot is köpködi kifelé..de muszáj neki vmi reggelire v. vacsiravalót beiktatni, inkább reggelirevalót, emrt este meg fogja enni a főzeléket majd, azt szereti, de ezeket a rohadt tápokat.. úútálja a drágám.

Ilda,
én is drukkolok Nektek, szerintem is érdemes lépni. Én megtenném. De persze senki nincs a TE helyedben. :wink: szóval, bárhogy döntesz lesznek benne negatívumok és pozitívumok is tutira.
Vendég

Dóri!

Akkor az nem ugyanaz, mert gergőé is 160 cm-esre magasságra van, de volt még akkor nagyobb is aszem 170-ig vagy 176-ig már nem is tudom. De ha jó, akkor jó! :)

Lehet mi csak valami véletlen folytán kaptuk ki, decathlonba szoktam így járni, a múltkor ott filoztam, hogy vegyek-e melegtőt gergőnek 6000-ért vagy ne, ennyi volt az árcimkén, mire beütötték a kasszánál már csak 2490 volt! :D

Dögrovás tovább, taknyolunk, lázongunk, köhögünk és alig vonszoljuk magunak! :( :(

Mindenkinek boldog hófordulót. Szerdán vizsgázok...blááá

KépKépKép
bogyra

bogy, akkor jó sokáig filózhattál a vásárláson, ha közben leócsították a cuccost! :lol: jobbulást!

emmácska, most már gyors gyógyulj meg a friss tébányai levegőn!! :lol:

éljen a 8 hónapos szépszemű bálint! :D

mary, mondtam h menni fog ez a poharazás! csak így tovább!

bocsi a kisbetűkért, csak egy ujjam van éppen...
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a jókivánságokat!

Bogy, gyógyulj meg, hogy jól sikerüljön a vizsga!
Emmának is gyógymanók mennek, hogy vigyék el a taknyot!

Ma reggel voltam tornázni, a kicsi is velem volt. 20 percig elnézegette magát a tükörben, majd 5 percig nézte a lányokat, aztán elpattant a cérna és ölbe kellett venni. Igy én a súlyzógyakorlatokat a Bálinttal csináltam. Aztán megtalálta azokat a hatalmas labdákat és ledöntötte az összeset! :) Nagy lurkó!

Ilda, majd mondd meg, hogy mi a helyzet!

Riella, úgy nem válalsz tanácsadást, ha lefotózom a nappalimat? Nekem is kellene függönyt, de én iszonyat béna vagyok ezekhez. Elkelne a segitség.

Szép napot mindenkinek!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

válalsz = vállalsz
függönyt = függöny

Kép

Kép
precious
Budapest

Ti hol vesztek harisnyát a picinek?
Én egyszerűen nem kapok sehol. Jobban mondva van itt-ott 1500-ért, de annyit meg nem adok ki érte.

Ma is egy kicsit kibuktam. Szegény páromat hívtam fel Németo-ban, neki panaszkodtam.
Nehezen viselem én itthon, pedig jófejek a szüleim, csak néha nehéz megállnom, h. szó nélkül hagyjak dolgokat.

Na mentem. Macska alszik két órája. Orr bedugulva. Úgy sajnálom.

Kép
niki30

Niki, én Polgáron veszek harisnyát a Gyermekvilág nevű babaruhaboltban. :D :D :D
Bocs....
Itt 1100 Ft körül szokott lenni.

De vettem már a Brendonban is (Miskolcon), ott 990 Ft-ért is lehet kapni valamilyen noname-et, de jó minőségű.

Jobbulást Emmának!
mary74

Mary, köszi, hát Polgárra nem fogok elmenni harisnyáért.
:)
Jah, köszi. Egyelőre nem jobb a helyzet. Taknya nyála egyben.

Bogy, nálatok mi a helyzet? Javultok?

Kép
niki30

Szia Niki!

Online nem tudsz venni harsinyát?
Tudom, hogy úgy nem lehet megfogni, de lehet, hogy találnál olcsót.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Bogy webboltjában nincsen harisnya?
Vagy lehet, hogy az fehérnemű és akkor nem kell a használt? Csak kérdezem....

Kép

Kép
precious
Budapest

niki, sztem nem kell szó nélkül hagynod anyudékat! nekik is meg kell tanulniuk felnőttként kezelni téged és elfogadni h a lányuk is anya már, te vagy a felelős Emmáért és nem a nagyszülők és neked kell felnevelned úgy, ahogy helyesnek tartod. ők már megtették a magukét, amikor étged felneveltek. sztem ezt a meccset sajna le kell játszani... de akkor próbálj beszélni velük, amikor nyugis hangulat van és nem éppen egy nézeteltérés után.
harisnyát meg próbálj nézni a móciban (újváros vége): sima egyszínű bordázottat én 800 körül vettem ott. nem olyan csini, de otthonra és gatya alá sztem kiváló és nem bolyhosodik sok mosás után sem!!
Vendég

Niki,
újpesti piacon van egy remek harisnyás pasas (a madárház előtt a piac mellett közvetlenül), 100% pamut, mindenféle van neki, köztük evidence is asszem 800-ért (csíkos fajta), egyszínű meg mindenféle, Szóval választék az van, jó minőségű és olcsó. Használtan nem vennék hasrisnyát a magam részéről.
Vendég

Köszönöm Lányok a harisnya tippeket.
Vanda, a használt ellen nincs kifogásom, hiszen örököltünk is már, meg már turiztam is teljesen jó állapotú harisnyát.
Csak szeretem látni, fogni.:)

Doo, Neked külön köszi a szülős tanácsot. Tök igazad van, én is így gondolom, de tudod sosem álltam a sarkamra velük szemben. Sosem. Nővérem annál inkább. Lehet h. most muszáj lesz.
Csak úúúgy utálom a vitát és inkább befogom a szám, mert akkor úgy eltörik a mécses, h. anyukám sír.....

Kép
niki30

Dóri, újpesti piacot megkuksizom, köszi.
Egyszer vettem két db harisnyát az auchanban 600-ért és abból indulok ki. A 800/db meg már sok. Ja, turiban meg 400-ért veszem.

Kép
niki30

Sziasztok,

Neveztem Elinat az Egerszegi babaszepsegversenyen a 0-1 eves korig kategoriaban. A mai naptol egeszen februar vegeig lehet szavazni, remelem szamithatok Ratok!

Kerlek Titeket szavazatotokkal segitsetek, hogy helyezest erjunk el es reszesuljunk a dijak valamelyikeben.

VALASSZATOK LASZLO ELINA-t, adjatok e-mail cimet, le van irva minden, szoval HAJRA!
Nem is tudom mennyi szavazatot lehet adni egy e-mailcimrol, kerlek olvassatok el, ha nem nagy faradtsag, en is meg atbongeszem.
Tovabbitsatok akinek csak lehet!

http://www.egerszeginfo.hu/2/zegibaba_szavazas.php

Elore is koszonom picur neveben is!
Szep napot Mindenkinek!

KépKép
horilda

Szia Ilda!

Csak egyszer lehet szavazni, de én megtettem! Jók a képek Elináról.
Végignéztem az összes babát, a kedvenc nevem: Horváth Rikárdó.
Beszarás.....:)

Mi van az állással?

Emma és Bogy, ugye jobban vagytok????

Szép napot!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Ilda, még egy szavazat ment Elinára. :)
Nagyon édesek a képek!
mary74

Kossz Lanyok! Szuperek vagytok!

Tobbiek mikor raertek, Ti is lecci, lecci!!!!!!!!!!!!!!! :D

Allas holnap derul ki, beszel mindket fonokkel, es az anyagiak fognak donteni, ha jelentos kulonbseg van, megyunk, ha nem, akkor maradunk, mert az itteni ajanlat is jo.

Majd infozok!

KépKép
horilda

Drága Elina! Ment egy szavazat, Te kis cukipofa! :D

Kép
niki30

Mór megtette kötelességét.......... :wink: :lol:
Hajrá Elina!

Puszi a betegeskedőknek,kitartást a fogyózóknak és Neked Niki! :wink: :lol:
És persze a gólyást játszóknak is!Ha elfogy a doboz, csak egy fütty és fénypostán küldöm! :lol:

siastok!

Kép
bringababa

héé, mi ez a topic pangás?! mi is a júniusikak sorsára jutunk? :shock: :evil:

concord ülés tulajdonosok! enyém gyerek lábát össze kell hajtogatni h elférjen és ne verje az ülés támláját :? ez nóóóóórmális?! mivel még nincs 9 kg, ezért menetiránynak háttal van ültetve. ezen kívül ne tudom h hogyan tudom értelmesen betenni a kölköt, mert a biztonsági öv egy kordont képez az ülés oldala fölött és azon át kell emelni gyereket, de nem egyszerű :roll: vagy én vagyok béna? még nem kocsiztunk túl sokat, mióta megvettük ezt az új szerkezetet...
Vendég

bringa, már épp akartalak kérdezni h megint kikötötték nálatok a netet?! nem ezt ígérted ám h csak ilyen fél gőzzel fogsz írogálni!! :wink: :lol:
Vendég

tőlem is ment egy voks Elinára! :D
Vendég

Olvasóban vagyok,Doo!
Napközben nem nagyon tudok a kisasszonytól netezni,este meg ágyban-párnák közt :wink: :lol:
Nem merem elkiabálni,de tényleg élvezek minden percet a Napsugarammal-lehet én a későn anyásodók táborát gyarapítom! :roll: :wink: Belehúzott fogilag,minden hétre egyet növeszt,már négy van neki!És egyre hősiesebben viseli a kibújásokat!
Azért egy vicceset,ami igazán én vagyok megosztok veled/tek! :wink:
A 7végén rászántam magam,h visszafessem a hajam lilára,ettől a szőkétől már tök kivoltam,sárgult,barnult,lenőtt,szóval csúnya volt bármivel is festettem. :evil: :twisted: :evil: De féltem,h Lili megijed és a rég várt harmóniát nem akartam volna felrúgni,ezért csak mostanra szántam el rá magam.Végül győzött a hiúságom és újra lilában pompázom!Igen ám,de ezzel a hajszínnel nem tudom úszni vinni a kicsit,mert dobtam rá egy kis szinezőt is-biztos,ami biztos alapon :shock: és az bizony még esőben is folyik a fejemről,nemh usziban! :roll:
Na akkor most mit tegyek? :roll: :wink: :lol:
Béna-béna,béna brigi! :lol:

Kép
bringababa

Ja és ha már utt vagyok,elmondom a nagy hírt:
a lánykám távirányítóval is működik! :shock: :roll: :wink: :lol:
az éjszaka,ha megébred,én csak átszólok neki,h aludjál szépen Lilike és békésen visszafexik,alszik tovább :lol: :lol: :lol:
Imádom érte! :wink:
Remélem nem hallota meg és nem forral bosszút :shock: :lol:

Kép
bringababa

utt=itt
hallota=hallotta

Kép
bringababa

Az elso 3-ban nem vagyunk benne eddig, szoval Hajra!!!!!!!!!!
Lojjetek a linket, akinek csak tudjatok!Please!!!
Koszi az eddigieket!!!!!!!! :D :D :D

KépKép
horilda

Én is küldtem egy szavazatot a kis vigyori manóra :)
Vendég

Jó reggelt!

Doo, mi még nem cserétük le a babahordozót, így nem tudok Neked tanácsot adni ülés ügyben.

Bringa, huhh, akkor mossad mossad a hajad!
Nekem is most vörös lett. Már nem tudom mikor volt utoljára, ezer éve. Jó, de szerintem visszaállok a barnára.

Ja, Lányok, ne pangjunk mááár!

Kép
niki30

Sziasztok!

Mi délután megyünk a védőbe (kicsit félek az influenza miatt, remélem nem szedjük össze, itt nálunk még nem tombol a járvány), plusz készülődnöm kell ezerrel, mert elutazunk a hétvégére. Barátokkal megyünk Kékestetőre, holnap reggel indulunk. Remélem, jól bírja majd Blanka az utazást és az egyéb dolgokat (idegen helyen alvás, stb....), még nem igazán volt tesztelve. Utazni szoktunk ugyan vele, de csak 50-60 km volt eddig a maximum, most viszont kb. 2,5 órás út áll előttünk (km-ben nem tudom). Ja, és vasárnap hazafelé jövet még be kéne mennünk a Blanka unokatesójának a szülinapi bulijába (3 éves).
Szóval, kicsit sűrű lesz ez a hétvége.

Jó hétvégét mindenkinek!

Betegek hogy vagytok?
Áron meggyógyult?

Bogyra, hogy sikerült a vizsga?
mary74

Doo, én úgy tudom, hogy ha a gyerek fel tudja támasztani a lábát a hátsó üléstámlára, akkor meg kell fordítani, vagy nagyobb ülést veni neki. (Nem tudom mitek van, a hordozó, vagy a 9 kg fölötti autósülés?)
Vendég

Ja, és a diétáról:
mostmár én is mínuszban vagyok, nem pluszban! :D
-4 kg
Ma szénhidrát nap van: szilvásgombócot fogok enni. :D
mary74

Mosnám én,mosnám,de akkor meg elvész a színe(java) :roll: :shock: !
:lol:
Jelentkeztem Lilivel A Gekkóba,mondjuk elég húzos,de kíváncsi vok rá mit is tudnak!Majd beszámolok róla nektek.

Pusza

Kép
bringababa

Én a buxtárcámat nevezném a fogyiversenybe,tuti dobogós lennék vele :wink: :lol:

Kép
bringababa

Csajok!

Tényleg tessék egy kicsit aktivabban irogatni. Már 3 napja ugyanannál az oldalnál tartunk.

Bálint nagyon házias, ugyanis mindig segit kipakolni meg bepakolni a mosogatógépet, nyitogatja nekem a konyhában a fiókokat, segit elpusztitani a virágokat, hogy Anyának ne kelljen annyit locsolnia, és előszeretettel nyalogatja a járólapot.
Tegnap kétszer is ki kellett szednem a kezéből a WC kefét. Győztem sikálni a mancsait. Az egyik pillanatban még fényévnyi távolságra volt tőle, a másikban már nem. Jön utánam a lakásban, mint egy kiskutya és csak úgy csattog a tenyere.

Pár napja csinálja a nyelvöltögetést. Ha én kidugom, akkor Ő is. Ha meglát egy kutyát, akkor mosolyog és most tanulunk pá-pázni.

Ma megyünk csipő UH-ra. Nincs jelentősége, csak az új doki szeretné látni a leletet.

A kajálás kifejezetten jól megy, tegnap ebédre 190 ml, délután 160 ml. Közben párszor cici, de nem sokszor. Jó étvágya van. Van egy olyan asztali játékkonzol, amit az etetőre lehet erősiteni, és amig Ő telefonál, addig én rakom a kaját a szájába.

Főznöm kéne valamit, de nem tudom, hogy mit. Nincs ma sok kedvem hozzá.

Szép napot mindenkinek!

Vanda

és irjatok!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
precious
Budapest

Mary jol hangzik ez a hetvege! Jo szorakozast! :D

Ma ebednel uveges kajat adtam "8 hotol", azt vettem eszre, hogy ezek mar darabosabbak, es mivel korban is megvagyunk es 4 fogacska van, igy gondoltam szoktassuk a darabosabb kajahoz.
Hat egesz jol ment, mar majdnem megette mindet, az utolso falatnal megakadt a torkan, elkezdett fulladozni, de rendesen, elvorosodott a feje, en feljebb ultettem, utogettem a hatat, olbe vettem, es megindult a kaja kifele. Na de nem az az egy falat, hanem szerintem az ebed nagy resze.
Huu megijedtem, de megdicsertem, hogy ilyen ugyesen felkohogte.

Most kicsit felek, ilyen darabosabbat adni, de nem ehetunk mindig 100% pepeset... :shock:

KépKép
horilda

SZiasztok,

nálunk is apa dögrováson van, két gyerekem lett hirtelen, csak gyorsba jövök...

Ilda, én is szavaztam Elinára.

Lorci, nálunk padlófűtés van, én lent imádom, hogy tök jó meleg a kő, de a szobákba fent még csak véletlenül se tegyetek padlófűtést, mert ott nem lehet kő ugye máson meg nagyon szarul jön át a hő...

Niki, harisnya C&A ban 1200 ft ért vettem 2őt!

Doo, igen nekünk is Concorde van, és Zsófi is rugdossa az ülést ... és bizony be kell emleni, de mind ilyen ha háttal van bekötve...

Minden betegeskedőnek jobbulást!
pici76

Pici, köszi az infót. Megnézem.

Ilda, basszus, nem kaptál szívrohamot?
Én az ilyen esetektől úgy félek. Márpedig lesz ilyen is. De erre nem is lehet felkészülni.
Még szerencse, h. ilyen ügyesek.

Kép
niki30

Vanda, tök jó, h. Bálint ennyire kis ügyes.
Legyen is az én kis vejem:)

Kép
niki30

Na végre tudok jönni,szarakodika gépünk,nemtom mi van vele,de tiszta para vagyok.
Vanda küld a fotót,és az elképzelést,persze hogy segítek ha tudok!!!!Látnom kell a szobát,csak akkor indul meg a fantáziám,minden szögből képezd le a nappalit,bútorokat,stb...déelőtti vagy délutáni napot kap,milyen a fekvése,ezek fontosak a fény szempontjából,mert ha sötét a szoba nem lehet akármilyen függönyt tenni,va világos megint nem,nehéz tészta,de megesszük!!!!!
tiszta lázban vagyok,keresem a helyet,most kettő is befutó,csak az egyik nyitott,a másik nem viszont oda csak 200 fő fér be,nappal ezer felé szervezek este ha elaludt a törpi rajzolok ezerrel,amik napközben eszembe jutottak,ja közben dolgozok is egy kicsit,meg Martinozok.
A kedvenc szomszédomnál ugyancsak kisfiú két héttel idősebb az enyémnél,anyuka kiment egy percre,kisfiú kinyitotta a kandallót,és kikotorta a hamut,szerencsére nem ment a fűtés,másik alkalommal a konyha követ nyalta hason fekve mikor mesélte anyuka jót mosolyogtam,mikor letettem a telefont belegondoltam,hogy ez vár rám 2 hét múlva?????????????????????????????????????????????
Szerencsére nekünk nincs kandallónk,viszont rengeteg lépcsőnk....és egy géppuskatűz lábú fiam.ha belegondolok a hideg víz lever :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Niki ma velem is megtörtént az ami múltkor veled és Emmával,felvettem Martint farkasszemet nézett velem,megfogta a két 5 újjas boxkesztyűjével az arcom,és átölelve a nyakamba bújt,de olyan szororsan ölelet,hogy azt hittem megfojt,és így álltunk 2-3 percig....olvadás ponton voltam,sokszor kimutatta a kis picúr hogy szeret,de ez valahogy annyira természetes volt,és ösztönös.Azt hiszem abban a pillanatban elmúlt a fáradtságom,az álmatlan éjszakák okozta kimerültség,ezeért a percért érdemes élni.
Nem tudom,hogy ez a kis ember felfogja -e,hogy mekkora érzemi orkánokat gerjeszt egyetlen gesztusa,de ha tudja,és tudatosan cselekszi ezeket,akkor azt hiszem nagyon boldog vagyok,mert van egy csodálatos kisfiam,aki : szeret.
És bár nincs nagy gyakorlatom a gyermek nevelésben,és a minap is parázs vitám volt anyuval,aki felnevelt kettőt,Niki az eszembe voltál akkor is.(beleszól a szülő téma..).éppen a kiságy földrajzi helye volt a kérdés,hogy miért nem viszem be a hálóba????8 hónapig nem vittem,nem most fogom.12 órákat aludt a babám a másik szobában,igen volt egy hónap mikor közöttünk aludt,de jött a foga,és úgy gondoltam jólesne neki ha érezné a közelségünk,ha már nem tudom átvállalni a fájdalmat,legalább cirógatom,megpuszilom,mikor éjszaka felsír.De most vissza van téve,egyszer felébred,mert szomjas az esti tejpépre,de ennyi....
Ha hangosan szuszog már ott is vagyok,mert 3 lépésre van a kiságy,de anyu szerint ez a döntés rossz volt...mindegy én vállalom.Nehéz a tapasztalattal és a 2 gyerekes rutinnal szembe menni,de tartom magam,így döntöttem és kész.
Na jó befejeztem az ömlengést,remélem eleget írtam,hogy átlépjünk a 200.oldalra.
Szerintem ez a szép kerek szám ok arra,hogy mindenki feltegyen megint egy ilyen volt ilyen lett képet a babájáról,tudjátok ilyet már csináltunk egyszer,itt az ideje egy ismétlésre,ez az oldal legyen tele a babanet legszebb babáival.......
puszi

KépKép
riella77

bocs a gépelési hibákért,de ez egy másik billentyűzet nem a megszokott,és ezt nem érzem úgy :?

KépKép
riella77

Sziasztok!

Doo, szerintem a lényeg nem a 9 kg, hanem, hogy stabilan üljön, elég erősek legyenek a nyakizmai, egy esetleges ütközésnél tudja "tartani a fejét" máramennyire lehet-de erre sose kerüljön sor! És a 18 kg-os felső határ is csak látszólagos, nekünk azt mondták hosszban valószínűleg hamarabb kinövik a gyerekek. Szerintem Viktória kinőtte hosszban ezt a módozatot és kész. Kötheted fordítva. Azt mondták ha már nagyon be kell hajlítania a lábát, akkor kell megfordítani.

Tőlem is ment szavazat Elinára!

Bringa, távirányítófunkció :shock: :shock: :D

Kép
ági_bp

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?