Na végre tudok jönni,szarakodika gépünk,nemtom mi van vele,de tiszta para vagyok.
Vanda küld a fotót,és az elképzelést,persze hogy segítek ha tudok!!!!Látnom kell a szobát,csak akkor indul meg a fantáziám,minden szögből képezd le a nappalit,bútorokat,stb...déelőtti vagy délutáni napot kap,milyen a fekvése,ezek fontosak a fény szempontjából,mert ha sötét a szoba nem lehet akármilyen függönyt tenni,va világos megint nem,nehéz tészta,de megesszük!!!!!
tiszta lázban vagyok,keresem a helyet,most kettő is befutó,csak az egyik nyitott,a másik nem viszont oda csak 200 fő fér be,nappal ezer felé szervezek este ha elaludt a törpi rajzolok ezerrel,amik napközben eszembe jutottak,ja közben dolgozok is egy kicsit,meg Martinozok.
A kedvenc szomszédomnál ugyancsak kisfiú két héttel idősebb az enyémnél,anyuka kiment egy percre,kisfiú kinyitotta a kandallót,és kikotorta a hamut,szerencsére nem ment a fűtés,másik alkalommal a konyha követ nyalta hason fekve mikor mesélte anyuka jót mosolyogtam,mikor letettem a telefont belegondoltam,hogy ez vár rám 2 hét múlva?????????????????????????????????????????????
Szerencsére nekünk nincs kandallónk,viszont rengeteg lépcsőnk....és egy géppuskatűz lábú fiam.ha belegondolok a hideg víz lever
Niki ma velem is megtörtént az ami múltkor veled és Emmával,felvettem Martint farkasszemet nézett velem,megfogta a két 5 újjas boxkesztyűjével az arcom,és átölelve a nyakamba bújt,de olyan szororsan ölelet,hogy azt hittem megfojt,és így álltunk 2-3 percig....olvadás ponton voltam,sokszor kimutatta a kis picúr hogy szeret,de ez valahogy annyira természetes volt,és ösztönös.Azt hiszem abban a pillanatban elmúlt a fáradtságom,az álmatlan éjszakák okozta kimerültség,ezeért a percért érdemes élni.
Nem tudom,hogy ez a kis ember felfogja -e,hogy mekkora érzemi orkánokat gerjeszt egyetlen gesztusa,de ha tudja,és tudatosan cselekszi ezeket,akkor azt hiszem nagyon boldog vagyok,mert van egy csodálatos kisfiam,aki : szeret.
És bár nincs nagy gyakorlatom a gyermek nevelésben,és a minap is parázs vitám volt anyuval,aki felnevelt kettőt,Niki az eszembe voltál akkor is.(beleszól a szülő téma..).éppen a kiságy földrajzi helye volt a kérdés,hogy miért nem viszem be a hálóba????8 hónapig nem vittem,nem most fogom.12 órákat aludt a babám a másik szobában,igen volt egy hónap mikor közöttünk aludt,de jött a foga,és úgy gondoltam jólesne neki ha érezné a közelségünk,ha már nem tudom átvállalni a fájdalmat,legalább cirógatom,megpuszilom,mikor éjszaka felsír.De most vissza van téve,egyszer felébred,mert szomjas az esti tejpépre,de ennyi....
Ha hangosan szuszog már ott is vagyok,mert 3 lépésre van a kiságy,de anyu szerint ez a döntés rossz volt...mindegy én vállalom.Nehéz a tapasztalattal és a 2 gyerekes rutinnal szembe menni,de tartom magam,így döntöttem és kész.
Na jó befejeztem az ömlengést,remélem eleget írtam,hogy átlépjünk a 200.oldalra.
Szerintem ez a szép kerek szám ok arra,hogy mindenki feltegyen megint egy ilyen volt ilyen lett képet a babájáról,tudjátok ilyet már csináltunk egyszer,itt az ideje egy ismétlésre,ez az oldal legyen tele a babanet legszebb babáival.......
puszi