Új privát üzeneted érkezett!

Helló!

Monácska kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eszterxx!
Jó hallani( olvasni) rólad!!! És még az Istvánba is jössz! Ez szupi!!
A szülészet előtt tali!

na még egy kicsit tanulok aztán indulok.....

pepike

Kép

Kép
pepike

Elmondanám nektek hogy mostantól középhaladó felhasználóval van dolgotok úgy hogy okosan! :wink: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Pati, Jim!
Beszéltem tesómmal, csak a táppénz után kell fizetni!!!!!
De most jött egy ujságban 6 oldalas cikk, hogy mit hogyan kell kiszámolni. Ezt elküldi nekem és továbbítom majd nektek, de szerintem csak a jövőhéten, mert postán küldi!!!!
GYÁS! Én úgy gondolom, hogy Március 20-ra vagyok kiírva. Egy hétnél tovább úgysem hordhatom a pociban a babát. Így Március 28. Tehát ha Március 1-vel megigénylem akkor az tutu beleesik. Azt hiszem Jim te is valahogy így vagy kiírva!

Eszterxx4
Húúúúúúúúú, de szuper, hogy ismét köztünk vagy! Az meg pláne, hogy nemsokára (1 óra múlva) talizunk is.

Márti!
Köszi a gratulációt!

Monácska
Vigyázz magadra!

Most nézem az órát mennem kell, mert 1 óra múlva találkozok az Istvánosokkal!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Heló Mamik!

taliidőpont: 28án szülőszoba látogatásra megyünk, szóval marad a 31-e, de akkor is inkább napközben, mert este Rics már dolgozik, és mint írtam nem szívesen vezetnék egyedül...

Kavics,
ugye jól emlékszem, hogy Kecskeméten szülsz?? Ha igen, akkor a hálóing megoldva, mert a kórházban a szülésfelkészítőn mondták, elég egyet bevinni, amiben vizsgálatra jár az ember, egyébként meg az ottani..Otthon meg szerintem abban van az ember, amit egybként is megszokott, ami a legkényelmesebb, ott úgysem zavar senki szoptatás alatt-után, remélhetőleg!!!

Tena-bugyit vettem ma én is, tényleg csak 300ft, jónak tűnik!

Holnap megyek védőnőhöz, jajjajjjj a kilók miatt, kíváncsi vagyok a karácsonyi "termésre"!!! Majd beszámolok!

KépKép
kmanna

sziasztok!

mostanában nem nagyon jelentkezem, de ha tudlak olvasgatlak titeket! Remélem mindenki jól van és szépen pocakosodik, és hamarosan (hetek kérdése) mi is elkezdjük a babák potyogtatását!

Rólunk röviden annyit, hogy viszonylag minden ok, csak a vérnyomásom veri az egeket és már multkor is be akartak fektetni, de akkor inkább a belgyogyász beutalót és kivizsgálást választottam, de azt hiszem ez már nem húzható sokáig! Már napi 6 gyogyszert szedek a vérnyomásomra és a védőnő ma 185/97-es vérnyomást mért, ugy hogy bevettem a reggeli gyogyszert és akkor kellett volna kb a következőt! Ugyhogy azt hiszem hamarosan be kell feküdnöm a kórházba, mert félnek, hogy a magas vérnyomásom és a gyenge vizesedésem miatt baj lesz. A doki azt mondta, hogy probáljuk meg a 37,hétig mindenképpen kihúzni (ezt mult héten mondta, mikor még nem volt ilyen magas értékem). Ugyhogy nagyon ugy tünik, hogy 100% hogy császár lesz belőle, a doki multkor azt mondta, hogy 80%, mert ha kiugrik a vérnyomás, az azonnali mütétet von maga után. De szerintem a mostani értékek mellett már 100%. Végülis mindegy már ugy gondolom, csak baj ne legyen se a babával, se velem, és ha tényleg kell a megfigyelés, hát akkor befekszem.

Na röviden ennyit, bár egy kicsit hosszú lett! :D

További szép pocakosodást mindenkinek, és ha már nem tudnák jelentkezni (de azért probálok)kívánok mindenkinek könnyü szülést, gyönyörű babát, sok tejcsit és sok örömöt a picurokban.

Pusz mindenkinek
Vendég

hello Eszter, welcome back!
2,5 kg? nekem is azt mondták ma, hogy az uh alapján 2,397 kg kislányom (és én még csak a 33.héten vagyok), nem sok az egy kicsit? akkor mekkora lesz szülésre?
mondjuk már megbeszéltük, hogy mennyire csal az uh méret...

amúgy mindent ok-nak talált az orvos, uh képen már alig látszott valami csak az arcocskája egyszer, persze ezen a 2Dsen nem sok, hiába nyomtatta ki

és ma választottam szülésznőt is, végül azt aki a szülésfelkészítőt tartotta, ő is terhes, igaz, hogy még csak első gyerek, szóval nem szült, de állítólag akkor is nagyon jó. aki egy idősebb nő és ajánlotta az orvos nem tudott már bevállalni, mert állítólag van egy szabály, hogy max 7 szülést vállalhatnak be egy hónapban és mivel ő már márc első hetére 4et vállalt, kockázatos lenne még többet
de ez a csaj is szimpi, megadta a számát, ő majd mindent intéz, hívja az orvost, altatóorvost, hoz homeopátiás cuccokat, illóolajokat... még pont márciusig vállalhat szüléseket (az 5. hónapja), mert utána már terhesen nem szabad. csak remélem addig minden rendben lesz vele. fura, hogy magam mellett még az ő terhessége miatt is izgulhatok :)

altatóorvost is ajánlottak, én benevezek az epidurálra (hacsak nem mennek olyan gyorsan a dolgok, hogy nem lesz rá szükség), tudom, hogy megoszlanak a vélemények, de én nem hiszem, hogy a szenvedést muszáj átélni ahhoz, hogy igazi anya legyek. szerintem a babának is jobb ha nem vagyok hulla. a barátnőm tök pozitívakat mesélt róla, azt mondta így egyáltalán nem fájt, csak még az elején amíg meg nem kapta és addig még elég elviselhető volt.
a végén ugyan mondták neki, hogy mikor nyomjon de 3 nyomásra ki is jött a baba. ja és utána egyáltalán nem volt rosszul, hányinger, fejfájás meg amiket szoktak mondani.

ja meg vettem az auchanban egy fitt ball-t (csak egy ezres volt), és most azon ülök, kényelmesebb mint a szék, ezen muszáj egyenesen ülni. csak kicsit alacsony, még fújni kell majd bele... ilyen van úgy láttam a kórházban is vajúdáshoz

Niki, holnap ugye jössz a csecsemőgondozásos felkészítőre? én megyek, csak Attila nélkül, mert nem ér oda, dolgozik... de ez a legkevésbé fontos neki amúgy is...

Monácska! tuti valami front is lehet, nem véletlen , hogy ilyen pocsékul érzed magad, nekem is napok óta fáj a fejem, pedig egész terhesség alatt nem volt ilyen. és a férjemmel is ingerültebb vagyok. szóval biztos hamar elmúlik, nem feltétlen miattad van....

Mzx, megvettem a könyvet amit egyszer ajánlottál a Picik és kicsik, jó vastag! alig bírtam cipelni.

A jógás dula egyébként egy olyat ajánlott ha valakit érdekel, hogy A bába válaszol, akit érdekelnek a homeopátiás meg alternatív dolgok akkor szerintem nagyon jó. én nem vagyok ebben annyira otthon, így maradtam a klasszikusoknál...

KépKép
judit18

bocs én is megint hosszú lettem, mindig úgy megszalad a kezem ha elkezdem, remélem nem unjátok!!!

KépKép
judit18

Sziasztok!

Kutyafutta üzemmód, majd pénteken pótolom. :)

Huhh, nagyon köszönöm a nagyon sok bugyis-hálóinges-betétes-melltartós hozzászólásokat! (Manna neked külön köszönet :D , pénteken én is védőnőhöz megyek, remélem hamarosan én is résztvehetek szüléselőkészítőn, mert már nagyon kíváncsi vagyok :D )

Ma vettem 5 db. eldobható bugyingót! :lol: Kipróbálom. :lol:

Éva!
Köszi az ötletet ami a haskötőt illeti. Igazad volt. Fel lehet íratni. Ma bementem egy segédeszköz boltba.

A helyzet a következő.

Felírhatja: általános sebész, NŐGYÓGYÁSZ, rehabos és onkológus, vagy Pro-familia receptre (ha van orvos a családban). Hasi sérv, vagy mütött hasi sérv címén, így kb 1300 ft egy darab. Egy évben kettőt lehet felíratni.

A tépőzárast javasolják a szült nőknek (teljes áron majdnem 9 ezer).

Neve: PPH-10
BNO kódja: amire felírható: K43.90

A második dolog amit a múltkor elfelejtettem írni.
Judit is említette, hogy a légzés figyelő nem biztos hogy önmagában elég, ha nem tudjuk mit kell tenni pánikhelyzetben.

Madarász utcai kórház tanfolyamot tart.

Tel szám: 061/450 37 00

Doki neve: Dr. Szántó Imre (tőle lehet pontos infot kérni, hogy mikor hol, mennyiért stb. )

Érdemes résztvenni egy tanfolyamon!!

Ma voltam vizsgálaton: méhszáj a keményedések ellenére továbbra is zárt! :) Ez a nap jó híre! :)

Most kb ennyi voltam. Sok puszika Mindenkinek! :)

Kavics
31+1

...még 62 nap...
Vendég

Sziasztok!

Csak röviden beköszönök. Minden okés, csak a terhességem eddigi 33 hete alatt az első nagyon rosszkedvű napom volt - a fenyő tudja miért, így ébredtem. Pedig voltam jógán, találkoztam a barátnémnak, vásárolgattam még a babónak - de valahogy egész nap olyan levert voltam :(

Remélem azért mindenki sokkal jobban van, majd holnapra én is kialszom ;)

Láttam, hogy a vásárlás is volt téma, csatolok egy doksit, amit még 1-2 hónapja szedtem össze a netről különböző forrásokból. Hátha még valakinek segít.

1200516484.9857.xls
linocs

Látom kezd elülni a taliláz :roll:
Úgyhogy:

BABANET MÁRCIUSI BABÁK TOPIKTALI
2008. január 31-én csütörtökön az újbudai Trófea Grill étteremben
este 18 órától amíg bírjuk (éjfélig foglalunk):

1. mpatr

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

[quote]B írta:ABANET MÁRCIUSI BABÁK TOPIKTALI

1. mpatr
2. kvaszeva

Évi

KépKép
kvaszeva

Tali:

1. mpatr
2. pumperka

Ja, és jó reggelt mindenkinek. Remélem ma jobbak a kedvek. :D :D :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Bocsi Éva!

Hát ezt sikerült egyszerre..... :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Na mégegyszer:

1. mpatr
2. kvaszeva
3. pumperka

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek.

1. mpatr
2. kvaszeva
3. pumperka
4. beuska75

Kvaszeva!

Miről volt még szó a felkészítőn?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jó reggelt. Tegnap majdnem ex férjgyilkossá váltam, úgyhogy szar a kedvem. Nektek szép napot és jó kedvet, én megyek vissza az ágyikómba depizni.

1. mpatr
2. kvaszeva
3. pumperka
4. beuska75
5. jim
Vendég

Sziasztok Lányok!

Tali:

1. Mpatr
2. Kvaszeva
3. Pumperka
4. Kikó

Kép
kikó70

Jajj, jajj, bocsi....

Tali:

1. Mpatr
2. Kvaszeva
3. Pumperka
4. Beuska
5. Jim
6. Kikó

Kép
kikó70

Kavics,
a szülésfelkészítő szerintem is nagyon hasznos, bár az elsőn kicsit kiakadtam, a második már nagyon tetszett! Nekünk 28án lesz szülőszoba látogatás is, ha jól tudom ugyanez a program februárban is, mindig hónap elején indul, hétfőn (csak nekem a február már neccesnek tűnt, lehet, h ottmaradtam volna vmelyik után gyorsan szülni is egyet :D )

Linocs,
szupi ez a táblázat!!

Tali: este nekem nem jó :( :( , avagy véletlenül nem akar a kecskemétiek közül vki együtt utazni? Esetleg Pepike egy Kecsk-Bp-Kecsk taxi??? :D :D

KépKép
kmanna

Sziasztok!

Bennem a taliláz nem mult sőt!!!!!!!!!!!!!!!
Viszont ma van a szigorlatom amire kb. 1-2-% esélyem van :cry: a 100ból úgy hogy most ez foglalkoztat igazán.
Délután jövök a hírekkel.

Tali:
1. Mpatr
2. Kvaszeva
3. Pumperka
4. Beuska
5. Jim
6. Kikó
7. Pepike

Kmanna, az már nekem is messze van, a férjem Kecskeméten volt katona, hát akkor is utáltam leutazni annyit, hát még most amikor alig birok fél órát egy helyben ülni. Bocsi :wink:

pepike

Kép

Kép
pepike

BABANET MÁRCIUSI BABÁK TOPIKTALI
Tali:
1. Mpatr
2. Kvaszeva
3. Pumperka
4. Beuska
5. Jim
6. Kikó
7. Pepike
8. Kölyök28

Pepike, Kína évi összes termését!!!! és majd gyere a hírekkel!

Csujzi! nagyon vigyázz Magadra!!!!!

Monácska, nem tudom mit mondja, sok erőt. Remélem egyszer nemcsak álarc lesz a mosoly.

Jim! Mikor szűnik már meg az exférjed zaklatni???? bár gőzőm nincs miket csinál, de teljesen megértem, hogy kivagy...

Lányok, buta kérdés, de én ugye nem jártam bababoltokat otthon, mert majd itt, Svájcban gondoltam beszerezni a dolgokat. Ez meg is lesz, csak egy itteni magyar anyuka tanácsa, hogy a jókis cseh textilpelenkát azt otthonról hozzunk mert itt nagyon szita ami van... Az ilyen textilpelenkát hol lehet a legolcsóbban beszerezni? rendes boltban (auchan, teso?) vagy csak bababolt. Esetleg Pepike, tőled? ;)

Pati, ez a szoptatósmelltartó-oldal nagyon tetszik. Megyek majd és veszek magamnak, svájcinémetül nem olyan izgi ilyet vásárolni....

Valaki rakott fel gát-maszirozó infot. Abban volt minimális intimtorna. Nem akarok beleszólni, mert nem értek hozzá. De én még decemberben voltam egy ilyen intimtornatanfolyamon és ott kifejezetten aztmondták, hogy a vizeletvisszatartós gyakorlat nem segít, sőt... néha árthat is. És mivel én már jó ideje csinálom a napi gyakorlatokat (najó, még csak 6 hete.... ;) ) szval tapasztalat, hogy minden este 100-szor összehúzni a hülyizmot szinte képtelenség. Az intimtornatanfolyamon mindenki kapott egyéni programot, abban minden gyakorlatot 6-8szor kell megcsinálni. És 7 különböző gyakorlatom van.
Na, nem akartam okoskodni, csak ha valaki ezt komolyan gondolja, szerintem inkább menjen el egy ilyen tanfolyamra.

Jaigen, Pepike! Nekem anno kellett ilyen családrajz a pszicho házimhoz és 3 unokatesómmal rajzoltattam egyet-egyet. (4gyerekes család 3 nagyobbikjával) És pont azért, mert rokonok, nem dobtam ki őket. Most a költözés kapcsán beraktam valamelyik dobozba. Amikor otthonvagyok, ha könnyen megtalálom, hozom!!!

Najó, végül pár szót rólunk: úgy néz ki találtunk lakást. Kicsit szivás, hogy itt évente kétszer szokás bérlőt/albérlőt cserélni, április és szeptember elején. Közben, ha valaki ki akar költözni maga helyett kell keressen bérlőt. Igy a nagy választék áprilisra van. Nekünk ugye az már kicsit necces azaz nagyon necces lenne, igy meg kell elégednünk a kisebb választékkal. Abból találtunk egy egész jót, megpályáztuk és úgy néz ki megkapjuk. Ma kapjuk meg a bérleti szerződést. Na, majd a héten kiderül mi lesz. De én megnyugodnék, ha lenne lakásunk,mert akkor végre lehet vásárolni bababútort babakocsit babamindent :lol:
Amúgy az itteni magyar anyukák nagyon kedvesek :) Már egy csomó hasznos tippet kaptam. És kiderült a kedves asszonykáról, aki szeptember óta van kint és sokat leveleztem vele, hogy júliusra ő is babát vár :lol: Ma este lesz egy körbevezetés bemutatás a kisvároska kórházának szülészetén, ahol lehet hogy szülni fogunk. Szval igy négyesben (hatosban :P ) megyünk :)
Ja, valszeg a magyar orvossal való szülés csak zsebből menne majd, mert őt nem fizeti az általános biztositó sajna. De sebaj, már kezdek hozzászokni az idegen nyelvekhez. Abból itt van elég :lol: És csupa jót hallottam a helyi kórházról. nem is fájdítom a szíveteket... :)
"röviden" ennyi a kalandjainkból, többet majd a talin, 2 hét múlva !!!!
(bocsi, ha valakit kihagytam. :? )[/b]

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Tali:
1. Mpatr
2. Kvaszeva
3. Pumperka
4. Beuska
5. Jim
6. Kikó
7. Pepike
8. Mzx

Pepike, drukkolok! Köszi, akkor én tényleg jelentkezem a fuvarra! Él még a matrica-láz? :wink:

Jim, ex férjgyilkos, vagy exférj-gyilkos? :wink: Mit kreténkedik már megint? Vagy inkább hagyjuk, mert csak felhúzod magad? :roll:

Csujzi, jujj, ez rosszul hangzik! Vigyázz magatokra, inkább irány a kórház! Szorítok nektek!

Kavics, köszi az infókat!

Judit, remélem neked is bejön a könyv! Sajnos pont tegnap állapítottuk meg a párommal, hogy hihetetlen, hogy mennyit kell trükközni és improvizálni, hogy rávegyük egy-egy dologra a gyerkőcöt, legyen az fogmosás, alvás, vagy hogy ne rúgkapáljon pelenkázás közben. Ráadásul ami egy hétig beválik, az lehet, hogy a következő héten már nem. :roll: Pl. fél évig nem sikerült semmivel rávenni, hogy az új ágyában aludjon, erre most egy apró trük hatására, amit nem is trükknek szántunk, magától átköltözött.

Kép

Kép
mzx

Hupsz, akkor én is újra:

Tali:
1. Mpatr
2. Kvaszeva
3. Pumperka
4. Beuska
5. Jim
6. Kikó
7. Pepike
8. Kölyök28
9. Mzx

Kép

Kép
mzx

Micsoda tülekedés :D álandóan egyszerre írjátok a listára a neveket! :D

Manna: Nem tudsz valakinél Budapesten aludni kivételesen??? Arról volt szó, hogy most má nincs kifogás a vidékieknek sem!!! :wink:

Judit18: jógás dúla????

Többiek: ajándék (meglepi-)ötletek?????!!!!!

Tegnap taliztunk a szülésznővel, még szimpibb, mint eddig volt :D
mondott hasznosakat, de igazából ezeket már tudtam. A lényeg, hogy most a másodikkal ne 2 percesekkel, 4 ujjnyival bírjak beérni, hacsak nem a kocsiban akarok megszülni :oops: :oops: :oops:
Én annyira várom már a szülést!!!!!!

Ki az, aki be tud menni a Trófeába foglalni? (30% előleg?!).

Kép
Kép

mpatr

Lányok, Ti nem féltek az influenzától? Mit lehet tenni, ha elkapjuk?

Pati, ezen már én is gondolkoztam. Az István tőlünk éjszaka 20 perc, csúcsforgalomban akár másfél óra autóval. Plusz mire ideér a férjem az autóval.... Szóval egyre nagyobb esélyt látok rá, hogy csak átugrom a közeli Uzsokiba szülni, vagy mentőt hívok, ha nem olyan vészesnek kinéző a dolog.
Erikkel szerencsésen sült el, mert hajnalban kezdődtek enyhe fájások, és a férjem munkába menet, 8 körül kitett a kórháznál, hogy azért nézzenek már rám, hogy mi van. Aztán ottfogtak :). Most egy kicsit bonyolultabb még a doldog azzal is, hogy meg kell várni, amíg valaki ideér, aki tud Erikre vigyázni. Szóval én a szülésnek ezen a részén parázok... :)

Kép

Kép
mzx

Beuska, Jimm!

Most kérdeztem meg az oep-es ügyintézőmet, akinél a táppénzem is van és azt mondta, hogy CSAK A TÁPPÉNZ-ből kell fizetni a munkaadónak, a gyermekek után járó juttatásokból (GYED, TGYÁS) NEM. Lehet, hogy csak nekem nem volt egyértelmű, de azért gondoltam, megosztom Veletek. (Beuska, köszi az infot, de egyszerűen nem tudtam, nem mertem elhinni!!)

JIMM! CIMBORANYÓ!
31-ére hívd fel az exedet valami ürüggyel Bp-re, este 6 után. GArantáltan véglegesen megszabadít tőle a Felbőszült Pocakos Anyatigrisek Bandája. :twisted: :twisted: :mrgreen: Nem érdemes addig agyon(?)ütnöd, mert szarul állna neked a csíkos a talin.. :wink: Egyébként egyetlen pozitívumot tudok említeni a köcsög exeddel kapcsolatban: hihetetlenül gyönyörűségesen szépséges gyereket csinált neked!!! Nem igazán szoktam ilyet csinálni, de Milán karácsonyi fotóira többször is visszalapozta. Annyira édes az a külök!!! :D
ÚSZÁS HOLNAP 12!!!!!! Messze laksz onnan?

Kép
Kép

mpatr

Mni, Judit18, mpatr :wink:

50 nap!!!!

:D :D :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

mzx: én is így vagyok ezzel. A szüléstől és az utána következő időszaktól nem parázom, már egyszer végigcsináltuk, kibírtuk, most is lesz valahogyan.
A gondolataimat a 2 gyerekkel kapcsolatos aggodalmak töltik ki, pontosan, mint Neked: mi lesz addig a naggyal, amíg szülök, főleg, ha gyorsan indul meg, hogyan oldjuk meg, hogy látogathasson (hehehe, addigra legalább lezajlik az országos influenza-járvány :lol: ), nem lesz-e neki sz@r anya nélkül, napokig, hogyan tudok rá is kellően időt és energiát fordítani, különórákra, vagy csupán oviba vinni az első hetekben (párom éjszakás, ő nem tudja vinni), vajon lesz-e a második is ennyire szép és okos, mint az első :oops: , mi lesz, ha a nagy lebetegszik, miközben a kicsi is 24 órás figyelmet igényel még, meg ilyen luxusparák....

Kép
Kép

mpatr

Helló!

Indulnom kell vizsgára, úgy hogy csak gyors bekukk......

kolyok!

Auchanba lehet kapni, nekem is szokott lenni de most nem kaptam a nagykerbe jövő hétre igérték ha kapok írok!

Köszi a drukkot!

Mzx: természetesen a fuvar rendben, matrica nélkül is!!!

Szupi árut kaptam a boltba, majd holnap teszek fel képeket az áruk is nagyon jó, ha valakit érdekel viszek a talira, tegnap Évi már jelezte!

Gratula az 50 naposoknak, én akkor már be leszek szarva!!!!!!!!!!!!
(na jó most is bevagyok mert most tudom mi vár rám, apa jelezte is hogy ő most nem jön be mert már tudja mennyit szenvedek és még egyszer azt nem bírná végig nézni, de megzsaroltam ha ő nem jön be én meg nem szülök! :wink: :wink:

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Újra itt vagyok újratelepített géppel! :D
De örülök, hogy végül 31-ére esik a tali!!!

Tali:
1. Mpatr
2. Kvaszeva
3. Pumperka
4. Beuska
5. Jim
6. Kikó
7. Pepike
8. Kölyök28
9. Mzx
10. Kiszazsu

Pepike, köszi a fuvart előre is! Ugyanúgy majd a Lehel téren, mint a múltkor? Majd egyeztetünk, hogy mikor. :lol:

Visszaolvastam a termést, de olyan sok mindenre lehetne reagálni, hogy most ettől eltekintek. :oops: :oops: :oops:

Csatlakozom Mzx és Mpatr félelmeihez, hogy mit kezdek a naggyal, ha beindul a szülés!!! Anyukám készenlétben lesz, de mire 200 km-ről vonattal felér.............

Beuska, akkor végleg eldőlt, hogy Alexa lesz? De jó!!!

Bocs a többiektől, hogy nem írok személyesen mindenkinek!
Ja, Eszterxx, azt azért én is megemlítem, hogy örülök, hogy újra itt vagy! Ez Jimre és Kavicsra is vonatkozik!!! :lol: :lol: :lol:

És Mpatr, NORTON NAGYON ÉDI A FOTÓN!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Jelentem a kedvem rendben ;)
Reggel nevettem egyet, mert eszembe jutott (nem tudom, hogy ti szoktátok-e nézni) a Jóbarátok, ahol Phoebe éppen terhes, és jól kiakasztja a többieket a hullámzó kedvével - na most úgy látszik ez nálam is elkezdődött, de remélem be is fejeződött...

Tali:
1. Mpatr
2. Kvaszeva
3. Pumperka
4. Beuska
5. Jim
6. Kikó
7. Pepike
8. Kölyök28
9. Mzx
10. Linocs

Pepike: sok-sok-sok kalappal!!!!!
Monácska: látod, engem is elért a depi... Fel a fejjel!!!!!
kolyok28: én tegnap vettem meg 450 ft/2 db a Kenguruban. Nem tudom, hogy olcsó volt-e, vagy drága, de nem volt már kedvem körbenézni...
Mzx: sajna én átestem már decemberben egy magaslázas (39) torokfájós, étvágytalanos, végtagfájós betegséget :( se a körzeti, se az ügyeletes nem akart felírni semmi lázcsillapítót, hiába mondtam, hogy a nődokim mondta, hogy írjanak fel. Ezeket szedtem: Oscillococcinum, hársfatea, mentatea, kamillatea, méz, priznic, propolisz+C vitamin tabletta, torokra: Tantum Verde, és lándzsás útifű, elalvás előtt az orrom alá kínai olaj, hogy kapjak levegőt. A torkommal sokáig szenvedtem én is, de aztán kb. 2 hét alatt elmúlt. A lázam egy nap alatt elmúlt szerencsére - hogy melyik szer hatására nem tudom, de az volt a lényeg, hogy elmúlt.
linocs

Linocs, véletlenül kifelejtettél! :( Jav.:

Tali:
1. Mpatr
2. Kvaszeva
3. Pumperka
4. Beuska
5. Jim
6. Kikó
7. Pepike
8. Kölyök28
9. Mzx
10. Kiszazsu
11. Linocs
Vendég

Pati!

Hogy te mindig meg tudsz nevettetni! Utoljára főiskolás koromban röhögtem ilyen jókat. De te minden nap írsz valami vicceset. Olyan jó. Még még még.....

Pepike!
Megy a drukk. Gondolok rád.

Kiszazsu!
De jó, hogy te is itt vagy. Igen Alexa lesz, a férjem tudod, na mindegy. Még azt nem tudom, hogy a második neve melyik legyen:

1. Babik Alexa Gráta
2. Babik Alexa Gerda

Szerintetek? A Grétát lehet becézni, ha véletlenül később kijelenti, hogy neki nem tetszik az Alexa.
Pl. A lányom utálja a Dórát pedig Babik Lilian Dóra "Dóra" név az apa és az anyósom miatt lett, pedig a családban senkinek sincs második neve. Hát most a kicsinek is lesz, csak el kéne dönteni, hogy melyik.

Kölyök!
A TESCO-ba és a Brumi Maci bababoltba is lehet venni Cseh pelenkát! A bababolt a Mester utcában van. Sőt már van színes és mintás is. Amikor az én gyerekeim voltak kicsik, akkor még csak fehéret lehetett kapni.
MOST LESZNEK BABAHETEK AZT HISZEM AZ AUCHANBAN A HÉTEN MÁR VAN. A TESCOBAN ÉS A CORÁBAN MÉG NEM VOLT.

Én is parázok az influenzától remélem megússzuk!

Mzx!
Örülök, hogy végre sikerült a kisfiadat rávenni, hogy az új ágyában aludjon. Mi volt az az apró trükk?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Bocsi, hogy én mindig félre kalimpálok!

Babik Alexa Gréta

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

kiszazsu: bocsánat, bocsánat - nem felejtettelek ki, csak olyan hosszan írtam a hozzászólásomat (a kollégák nem hagytak békén), hogy amikor nekiálltam a tiéd még nem volt ott, és amikor elküldtem már ott volt. :oops:
De jó, hogy megírtad a helyes sorrendet!
linocs

Sziasztok!

Megjártam az orvost... Hát nagyon hamar kidobott. Szerintem arra a hirre, hogy péntek szombaton lázas voltam, ill az orrom még most is folyik. Megértem, neki se jó,ha elkapja. Persze a babót nézni kell.
Az a meglepetés ért, hogy az én eddig mindig egy héttel kisebbnek tűnő babám, most 3 héttel nagyobbnak tűnt. :shock: :shock: :shock:
A bpd 89mm. :shock: :shock: :shock
Lehet, hogy egy picit kisebb, elmérte,de a 81mm-hez képest ennyit nem mérhetet el.

http://mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Az inflenzát tényleg nehéz most elkerülni. Egyetek sok c vitamint. Remélem ezzel az eggyel, én be is fejeztem a betegeskedést erre a télre.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pepike!

DRukkolunk!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Beuska!!!

Miénk: Bábik Blanka lesz :D :D :D :D :D

Szerintem a Gréti jobb, a Gerdát nem tudom, hogy lehetne becézni.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Pumperka!

A lényeg, hogy kiférjen!!! :shock: :shock: :D :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Közérdekű közlemény: Mpatr kérte Kvaszevát, Kvaszeva engem :lol: :lol: :lol: , hogy aki erre jár, légyszi írja meg, hogy a talira Apával vagy Apátlanul jön, mert úgy kell letenni az előleget, létszámtól függően!

Niki-féle szép táblázattal nem szolgálhatok :wink: , csak így simán:

1. Mpatr - Apával
2. Kvaszeva - Apával
3. Kiszazsu - Apátlanul
Vendég

Egyéb: így két hónappal szülés előtt végre rá bírtam venni magam, hogy meglátogassam a fogorvosomat. :oops: Szerencsére most nem csinált semmit, de két hét múlva megyek, hogy a szinte tövig letört fogamat felépítse. Azt mondta, kb. félórás meló! :shock: De még mindig jobb, mintha kihúzná-vésné-faragná a maradékot a helyéről.

Beuska, nekem is a Gréti tetszik jobban. :lol:
Vendég

Csak egy gyors bekukk itt nagy izgalmamban. Írt az ügyvédnénim, megvan a tárgyalás időpontja:
márc 27. Szerintetek mikor szülök? márc 29! :shock: valahogy a tárgyalást jobban várom, tegnap annyira felhúzott a Szalay. (mzx: amúgy jót röhögtem, amit írtál, de tényleg roszul írtam :oops: már böriben lennék....)
patrika: azért te sem panaszkodhatsz, Gordon is jó pasi!!! Úszás.....ajaj, kár volt megígérnem.....
beus: Nekem a Gerda tetszik jobban, az olyan ritka és komoly.
pepike: szurkolok, meglesz az a szigorlat :wink:
na húzok az oviba Milusért. Olyan édes, tegnap nézte a Lecso-t és a felénél kikapcsoltatta, tök átérezte, hogy szegény patkány egyedül maradt, tiszta feszült volt. Édes kis lelki világa, mit fog szívni még a köcsög apja miatt :evil: :cry:
ja:
1. Mpatr - Apával
2. Kvaszeva - Apával
3. Kiszazsu - Apátlanul
4. Jim - Apátlanul :cry:
Vendég

1. Mpatr - Apával
2. Kvaszeva - Apával
3. Kiszazsu - Apátlanul
4. Jim - Apátlanul
5. Kikó- Apátlanul (így alakult :cry: )

Kép
kikó70

1. Mpatr - Apával
2. Kvaszeva - Apával
3. Kiszazsu - Apátlanul
4. Jim - Apátlanul
5. Kikó- Apátlanul (így alakult )
6. Linocs - Apátlanul
linocs

1. Mpatr - Apával
2. Kvaszeva - Apával
3. Kiszazsu - Apátlanul
4. Jim - Apátlanul
6. Linocs - Apátlanul
7. Kölyök28 - Apátlanul (ha Zürichbe szervezzük, akkor talán rátudom dumálni :P )

Kép

Kép
kolyok28

Pepike, ugye megírod, ha megvan az eredmény????

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!!!!!!!

Hazaértem a szigrlatról és hát, oltári nagy szerencsével 3-ast kaptam.....Az írásbelit kinyögtem a szóbelin meg nagyon rendesek voltak a vizsgáztatók elmondtak helyettem mindent én meg helyeseltem!!!!!!! Annnyyyyira örülök, ma végre alszom éjszaka és nem húzom tovább a családtagjaim idegeit sem!Vége ennek a fél évnek és már csak 1 fél évem van hátra!!!

Köszönöm a drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!

1. Mpatr - Apával
2. Kvaszeva - Apával
3. Kiszazsu - Apátlanul
4. Jim - Apátlanul
6. Linocs - Apátlanul
7. Kölyök28 - Apátlanul
8. Pepike- Apátlanul

Beuska nekem a Grétis megoldás jobban tetszett!

Nálunk már meg van az Aliz de még talonban van az Alexandra vagy Alexa és a Dorina is. Mert ezektől sem tudok szabadulni, mind tetszik.

Mára ennyi hulla vagyok és ma aludhatok éjszaka!!!!!!!!!!!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!
Mi most értünk haza egész naposra sikeredett körútunkról. Még nem olvastam vissza, majd vacsi után... :)
Bejártuk ma az összes budapesti babaüzletet, de mégsem vettünk semmit. :( Voltunk a Baby Outletben, nekünk nagyon nem tetszett... :( Egy komódot néztünk, de 50e Ft volt sérülten, úgy hogy a fiókját nem lehetett kihúzni, ennyi pénzért a Kikában láttunk vadi újat. Elmentünk az Elefániba, ott már láttam jó dolgokat, légzésfigyelőt, cumisüveg sterilizálót, nagyon szép szoptatós párnát, de ott sem vettünk semmit. Végül elmentünk a Kikába a múltkor kinézett komódért, de már sajnos lecsúsztunk róla, de a lényeg, hogy van kiságyunk!!! :))) A Mattiban múltkor kinézett macis kiságyat elhozta a szomszédunk, tök jó áron és még egy Kengurus babzsákpólyát (szoptatóspárnát) is hozott Nekem. :) Ma már azzal fogok aludni! Hurrááá!

KépKép
KépKép
mni

Azt el is felejtettem, hogy ma még a Kútvölgyiben is voltunk előadáson, ahol a szoptatásról és a gyermekágyról volt szó, majd utána bemehettünk megnézni a kis újszülötteket, az alapítványi meg a sima szobákat. :)

KépKép
KépKép
mni

ZSU, ÖRÖK HÁLA, ÉS HATALMAS PUSSZANTÁS!!! KÖSZÖNÖM.

Évi

KépKép
kvaszeva

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?