BABANET MÁRCIUSI BABÁK TOPIKTALI
2008. január 31-én csütörtökön az újbudai Trófea Grill étteremben
este 18 órától amíg bírjuk (éjfélig foglalunk):
Tali:
1. Mpatr
2. Kvaszeva
3. Pumperka
4. Beuska
5. Jim
6. Kikó
7. Pepike
8. Kölyök28
Pepike, Kína évi összes termését!!!! és majd gyere a hírekkel!
Csujzi! nagyon vigyázz Magadra!!!!!
Monácska, nem tudom mit mondja, sok erőt. Remélem egyszer nemcsak álarc lesz a mosoly.
Jim! Mikor szűnik már meg az exférjed zaklatni???? bár gőzőm nincs miket csinál, de teljesen megértem, hogy kivagy...
Lányok, buta kérdés, de én ugye nem jártam bababoltokat otthon, mert majd itt, Svájcban gondoltam beszerezni a dolgokat. Ez meg is lesz, csak egy itteni magyar anyuka tanácsa, hogy a jókis cseh textilpelenkát azt otthonról hozzunk mert itt nagyon szita ami van... Az ilyen textilpelenkát hol lehet a legolcsóbban beszerezni? rendes boltban (auchan, teso?) vagy csak bababolt. Esetleg Pepike, tőled?
Pati, ez a szoptatósmelltartó-oldal nagyon tetszik. Megyek majd és veszek magamnak, svájcinémetül nem olyan izgi ilyet vásárolni....
Valaki rakott fel gát-maszirozó infot. Abban volt minimális intimtorna. Nem akarok beleszólni, mert nem értek hozzá. De én még decemberben voltam egy ilyen intimtornatanfolyamon és ott kifejezetten aztmondták, hogy a vizeletvisszatartós gyakorlat nem segít, sőt... néha árthat is. És mivel én már jó ideje csinálom a napi gyakorlatokat (najó, még csak 6 hete....
) szval tapasztalat, hogy minden este 100-szor összehúzni a hülyizmot szinte képtelenség. Az intimtornatanfolyamon mindenki kapott egyéni programot, abban minden gyakorlatot 6-8szor kell megcsinálni. És 7 különböző gyakorlatom van.
Na, nem akartam okoskodni, csak ha valaki ezt komolyan gondolja, szerintem inkább menjen el egy ilyen tanfolyamra.
Jaigen, Pepike! Nekem anno kellett ilyen családrajz a pszicho házimhoz és 3 unokatesómmal rajzoltattam egyet-egyet. (4gyerekes család 3 nagyobbikjával) És pont azért, mert rokonok, nem dobtam ki őket. Most a költözés kapcsán beraktam valamelyik dobozba. Amikor otthonvagyok, ha könnyen megtalálom, hozom!!!
Najó, végül pár szót rólunk: úgy néz ki találtunk lakást. Kicsit szivás, hogy itt évente kétszer szokás bérlőt/albérlőt cserélni, április és szeptember elején. Közben, ha valaki ki akar költözni maga helyett kell keressen bérlőt. Igy a nagy választék áprilisra van. Nekünk ugye az már kicsit necces azaz nagyon necces lenne, igy meg kell elégednünk a kisebb választékkal. Abból találtunk egy egész jót, megpályáztuk és úgy néz ki megkapjuk. Ma kapjuk meg a bérleti szerződést. Na, majd a héten kiderül mi lesz. De én megnyugodnék, ha lenne lakásunk,mert akkor végre lehet vásárolni bababútort babakocsit babamindent
Amúgy az itteni magyar anyukák nagyon kedvesek
Már egy csomó hasznos tippet kaptam. És kiderült a kedves asszonykáról, aki szeptember óta van kint és sokat leveleztem vele, hogy júliusra ő is babát vár
Ma este lesz egy körbevezetés bemutatás a kisvároska kórházának szülészetén, ahol lehet hogy szülni fogunk. Szval igy négyesben (hatosban
) megyünk
Ja, valszeg a magyar orvossal való szülés csak zsebből menne majd, mert őt nem fizeti az általános biztositó sajna. De sebaj, már kezdek hozzászokni az idegen nyelvekhez. Abból itt van elég
És csupa jót hallottam a helyi kórházról. nem is fájdítom a szíveteket...
"röviden" ennyi a kalandjainkból, többet majd a talin,
2 hét múlva !!!!
(bocsi, ha valakit kihagytam.
)[/b]