Timcike, Te is hasonlókon mentél keresztül.
Most beszéltem a védőnővel, és azt mondta, hogy egyik szopi alkalmával (de) kóstoltassak meg vele almát/krumplit... De szerintem ezt 2 szopi között jobb, mert akkor még nem annyira éhes, és tényleg csak kóstolja, nem?
Illetve egy napközbeni szopi helyett adjam a tejpépet (sinlac). Ha nem lesz tőle semmi baja, akkor este adjam neki, és talán annyira telíti, hogy átalussza az éjszakát.
De holnap eljön, és megbeszéljük.
próbáltam Bendének adni a lefejt tejcit, meg a hűtőből a lefagyasztottat, de kilökte a cumit, és tátogott a mellem után.
Nem buta, az biztos!
Most készül a krumpli neki, kíváncsi vagyok, mennyire ízlik majd.
Apa vett Hipp-es bébiételt, de azok már kombinációk. Először talán kipróbálom az egyszerre 1 gyümit.
Addig is 2 mellből eszik, én meg szorítom a karfát.
Noémi, hát nem tudom, nem értek én sem hozzá. Ez valami tejpép, de még nem tudom, milyen állagú lesz, ha bekeverem.
Nekem is írt Kriszta, de egyelőre nem tudok menni, hisz akkor van este fürdetés és etetés. Bár ha lassan áttér a tejpére, akkor szabad lesz az estém!
Nálatok azóta volt újra alma kóstoló???
Mandula, köszi Neked is! Fejni most hogy már van szupi mellszívóm, nem nagyon van mit. Kb 5-10 ml jön ki.
De nem adom fel, csak a cicim tiszta seb, és nagyon fáj, amikor Bendét etetem.
Így viszont nem tudom, mikor gyógyul majd be egyáltalán, hisz minden alkalommal mindkettőből eszik.
Na nem siránkozom, hanem lássuk, mit is tehetünk!