Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti! Na, jó egyszerre írtunk! :lol: Köszi a dícséretet. Nekem sincs ötletem mire jó, ha már nem hasznosítjuk semmire se. Mondjuk az hagyján, de olyan szigorúan osztályoznak, hogy néha csak nézek. :shock: Nem fárasztalak! :wink: Szép álmokat!

Kép
Kép
mandula82

Tényleg, percre pontosan! :D :D :D Nem fárasztasz, bár már nagyon álmos vagyok... :lol: Akkor még büszkébb lehetsz magadra, hogy így is hármast kaptál! Gratula még egyszer! :wink:

Nektek is szép álmokat!

K.

Lilypie Maternity tickers

Na, csak nem bírok már elmenni. :roll:
Még egy kép, nézzétek el a vacak ruhát! :lol:

Kép fárasztó munka :D

K.

kriszti-hehe-mi nem a ruhat nezzuk,hanem a babat!Ugye csajok?Aranyos nagyon.Csaknem huzta fol magat?All es a baba vagy mi a szosz?HA igen,akkor nagyon ugyes.Gratula,ha meg nem,akkor majd idovel. :wink: Nekunk meg a babahordozos ules van.De ma megrendeltem a netten egy csudaszepet,es csutortokre meglesz.Mar nagyon varom.Azt irja 9 kg-tol,de Atticy megcsak 8.Szerintem nem gond,hisz mar ul egyedul is.

mandulam-nagyon ugyes vagy!!!!GRATULA!Akkor ok,varunk mar nagyon. :wink: Azert vagyok rovid,mert meg pu-t is kaptal.He he.

nagbri-hat nagyon sajnalom a pici fiadat,h.ennyire szenved.Atticy csak max fel orat szenvedett azt kesz.Hmmm.innen is latszik,h.minden baba mas.

Mindenkinek kivanok nyugisabbnal nyugisabb jo ejszakat! :wink:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Mandula, gratulálok a vizsgádhoz! :) Ügyi vagy! :D

Szegény Ádám, Aziz, hogy megszenvednek a fogakkal... :(

Timcike, még nem probáltam ki, de a következő etetésnél kíváncsi vagyok, hogy válik be? És még egyszer köszi! :D Elfelejtettem kérdezni, hogy ez a Te számod volt? Mert akkor elmentem. Ha esetleg még szükség lesz rá. :D

Kriszti, nagyon édes Aziz! Már egyedül áll, ha kapaszkodhat valamiben???? Mondom, rá sem ismer majd az Apukája, hogy mennyit változott és ügyesedett! :D

Nagbri, Dani azóta is töretlenül üldögél????

na mennem kell, mert nálunk is nyügi van... :roll:

Du megyünk tanácsadásra, kíváncsi vagyok, mekkorának mérik Bendét... :D [/b]

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Pelus: Mi a liberot használjuk már a koraszülött óta. Akkor a 2-4es 2x visszahajtva volt rajta, mert a nyakáig ért volna :roll:
Most nőttük ki a 3-6ost. Használtam és használok még babylove-osat ( csak a 4-9esen nincs gumírozás, viszont jól rá lehet adni), huggiest, pamperst pelusdiszkontosat még a dmes Alana öko pelust is próbáltuk. A popsija csak a pampersnél pirosodott. Én kenem neki mindig, de csak éppen picit. A huggiesből a 2-5ös nem jött be, mert akkora fodrai voltak. Azért van ennyi félénk, mert akikkel sétálok, azoknak mind nagyobb a babája, én meg megkapom tőlük mindig a maradék 5-10pelusokat 8)
Most a cien és a pelusdiszkontos moltexet fogom kipróbálni, mert azt kaptam. Majd nyilatkozom. ( nem rosz a diszkontos, állítólag a fele az amit a tescoban is lehet kapni. Vmi tengeri állatos. Szerintem jó nagyon. és nem utolsó, h 28ft/db, ha 100as csomagot veszel).

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

mano-mar nagyon varom a beszamolodat.Kivancsi vagyok,h.neked bejon-e. :roll: Szerintem igen.Remelem tudtam segiteni.Igen az az en szamom volt. :wink: Majd ird meg,h.mit mondtak a tanacsadason is.Remelem,a jovo honapban levo babatalira,ami nallunk lesz,eljosztok ti is. :roll: :wink:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Timcike, akkor elmentem. :)
Tali, hát remélem, el tudunk menni. De ehhez szerintem nekünk Apa is kell majd a járgány miatt. De ez még odébb van!

BEJÖTT! :D Először persze bénáztam vele, és nem értettem, miért nem akar semmi sem történni, aztán elolvastam és a pumpálás után már spriccelt is! :lol: :lol: :lol:
A tejről van szó, mielőtt bárki rosszra gondolna.... :lol: :lol: :oops:

Megjöttünk a 4hós szuriról meg méricskélésről. Hát egy kicsit rosszul érintett a dolog, mert kevésnek mérték az 1 hós hízást. :roll: Nőni nőtt, de csak 250-t hízott. :( Persze nem is eszik annyit, mint régen, vagyis annyit eszik, csak ugye már egy kicsit többet kellene. Szerintem egyébként lusta. Amíg ömlik, addig ok, de amikor már egy kicsit dolgozni kellene vele, akkor elég. Meg persze minden más érdekli közben... :roll: Szóval lehet, hogy most amit majd a szuper mellszívómmal lefejek, azzal még megkínálom. Mert kaptunk ugyan Nutrition (azt hiszem, így kell írni), de még egy kicsit várnék azzal, hogy mást is adjunk neki az anyatejen kívül. Bár Bende az első, de azt hiszem, mégis csak a tej a legjobb neki. :roll: illetve 1-2 napos kísérlet még belefér - szerintem. :wink:
Ti mit gondoltok????
ja a paraméterek: 62 cm és 5600 g (mostanra duplázta meg a súlyát! :) )

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Na vegre.Nagyon orulok,h.tudtam segiteni.Hasznald egszseggel. :wink: Figyelj,pont ezek voltak Atticy tunetei is,es akkor mondta nekem azt Borsi,h.adjak neki mas kajcsit is a szopi utan.Pont ebbe a korba volt,mint a te kisfiad.O sem nagyon hizott,meg minden.Attam neki kicsi almat,aztan a Hipp-tol pepeket,meg tejpepet,almaval,stb.Egyszer egy nap.Az mindeg a 2 dik szopinal volt.Es hala minden ok volt utana.De hatha,ahogy te is mondod,igy,h.lefejed ami megmaradt,megeszi.Drukk!Es nem is kicsi a suja szerintem.Mindent bele. :wink:

Csajok vannak Aventol cuccaim,akit erdekelne,olcsobban,mint az uzletbe.Teszek fol kepeket,h.mik vannak,hatha valakinek megtetszik valami. :oops: :lol: Ha barkit erdekelne valami,csak szoljon.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Timcike, hát igen... egy kicsit elbizonytalanodtam, mert szerettem volna/szeretném 6 hós koráig csak szoptatni. Így viszont nem tudom, hogy eleget eszik-e és elég tápértékű-e a tejem? :(
az almát meg nem javasolta a doki, mert nem záródik rendesen a nyelőcső, és akkor csak felmarja neki, hisz az alma elég savas. Bár van sütőtök, meg krumpli... :D
azétr még küzdök néhány napot, és meglátjuk. De tömni sem akarom, mert akkor visszacsórézza a sok kaját... :?

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Mano-ertem.Hat az eleg baj,ha meg nem zarodik neki rendesen...de remelhetoleg hamarosan rendbe jon.En 9 honapos koraig szerettem volna csak anyatejjel taplalni,de orulok,h.meg igy is 4x egy nap adhatok neki,ha csak 2x 3-3 percet is,de szopizik.Sokat szamit. :wink:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timcike, remélem, azért nálunk is sokáig megmarad a szopi. :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

mano-telyes szivembol remelem en is,hisz sokat szamit. :wink:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Manó: szerintem ne izgulj Bende súlya miatt. Éppen most néztem meg, hogy Bence 4 és fél hónaposan volt 5700 gramm. Szerintem nyugodtan szopiztads, és hallgass a megérzésedre, ne adj neki tápit. A kifejt tejjel való megkínálás viszont nagyon jó ötlet.
Amúgy meg tápszer helyett inkább én is vmi mást adnék neki, mondjuk tejpépet, ami glutén és miegymás mentes, nagyon szeretik a picik, és 4 hós kortól adható!
Dani meg az elején nagy ütemben nőtt, most meg jól leállt. Lehet, hogy nálatok kicsit később lódul meg Bende súlya, de az biztos, hogy fokozatosan csökkeni fog a hízás mennyisége. Különben elgurulnának. :D
Vendég

Manófalvi: az Aventes mellszívót használod? Ugye hogy nagyon jó? én nagyon szeretem, pillanatok alatt kiszívja a tejcit és egyáltalán nem fáj tőle a mellem...
Súlyhoz én nem tudok hozzászólni,mert Sára a múlt héten volt 8590 gramm, én meg abban reménykedek, hogy inkább hosszra nő mostmár, mint súlyra... elég nehéz cipelni a kis fenekét... :D

Timci: árulsz külön itatófejet is? (mert cumisüvegem van, csak csőrös itatófej kéne...) mennyibe kerülne?

Kriszta:
remélem megoldódik a netproblémátok és hamarosan újból gyakran tudsz írni...

Mandula: gratula a vizsgádhoz! Nekem is sikerült a múltheti, 4-es lett, holnapután megyek a másikból vizsgázni, ha ez is sikerül, akkor nem lesz több vizsgám, "csak" az államvizsga...

:D

Kép

Kép
falevel2

Nóri: Nagyon ügyes voltál! Gratuláció!
Nekem is Aventes van, és én is nagyon szeretem! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Falevél: gratulálok a vizsgádhoz!! Sárika hihetetlen nagy! :shock: Majdnem mint Aziz, és pedig ő is igen nagy a korához képest. Alig bírom már én is cipelni...

Manó: igen, feláll a drága, mostmár állandóan azt akarja. :D Mondtam én is az apjának, hogy nem fog ráismerni, olyanokat művel már... :) Nem tudom mit mondjak a súllyal kapcsolatban ,valószínűleg én is aggódnék, mert a 250 gr tényleg nem túl sok egy hónapban, de legalább hízott és nem fogyott. Ha meg éhes lenne akkor biztos kiabálna. :?

Timci: biztos nagyon fogja Atticy szeretni az autósülést, én el sem hittem mikor kipróbáltuk, hogy mennyire élvezte Aziz. Előtte mindig végigbömbizte az utat, és persze én meg kivettem. :oops: És biztos jó is lesz neki, Aziz sincs 9 kg, szerintem is inkább azon múlik, hogy ül már! De nem írtad, hogy mekkora Atika? Nem most voltatok mérésen? Szépek a cumikák, sajnos mi már nem használunk, ő engem használ cuminak... :oops:

Brigi: Te még fejsz? Nekem is az aventos van, és nagyon szerettem, de kb. 3 hónapos korában abbahagytam a fejést, és azóta annyi termelődik amennyit igényel. Vagy rosszul csinálok valamit? :? Már úgy untam, és mindig alig jött ki 10-15 ml.

Jó éjt!

K.

Igen, kifejem, főleg akkor amikor mást kap enni! szóval ez nálad még ugye nem menne! :lol:
Meg éjszakára szoktam a másikból kiszedni! Csak hogy jobban termelődjön!
Hát ezért használom még!
Egyébként nekem is annyi lenne, amire éppen szüksége van! :lol:
Vendég

falevel-oriasi gratula a vizsgahoz,nagyon ugyes vagy! :wink: Itatofejem sajna nincs,mert azzal nem eri meg foglalkozni.Legalabbis feher nincs,a puhabbik,zold van,ha erdekel.700Ft egy doboz,amibe 2 van.Ha erdekelne szolj holnap delig,mert akkor beszerzek egyet.

kriszti-Atticy kereken 8 kg es 76,5 cm.Es en is kiveszem orokke,mert nem birom,ha sir.Nem tudom,egyesek szerint nagyon rosszul teszem,de en akkor sem birom,ha sir.Nagyon remelem,h.bevalik nallunk is az uj ules.

Kepzeljetek,ma szopi utan attam neki tapit.Ugy bealudt tolle,h.meszet lehetne oltani a popsijaba. :lol: Igaz csak 100 ml-t ivott belole,de az eleg volt hozza.Azert remelem,ettol nem fog leszokni a cicirol.Ugyis csak estenkent akarok adni neki belole. :roll:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timcike: köszi,akkor mégsem kell... remélem nem haragszol...

Kép

Kép
falevel2

falevel-dehogy haragszom.

mandula,kriszti-megerkezett az ules. :lol: 8) Teszek fol par kepet. :oops: :wink:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

hmm

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Köszi lányok! :D
Falevél, gratulálok! Ügyes vagy! :D Akkor már csak 1 vizsga, és utána már "csak" államvizsga! Az is elszalad, és ügyes leszel! :D

Nagbri, akkor Dani sem volt olyan nagy 4,5 hósan. :D Főleg Sárikához! :D :D (Remélem, nem haragudtál meg Falevél :wink: )

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Szia Manó!

Kerestelek az iwiwen!
Fennt vagytok ?Vagy csak én vagyok a béna és nem talállak! :D

Kép
mogyoland

írtam pü-t Mogyó

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Azta Timcike! Gyönyörű ez az ülés!! Használjátok egészséggel! :D
Atticy is szép nagy, de még talán nem szakad le a derekad, mint az enyém... :( :D Nem is tudom Aziz hány centi lehet... Szóval akkor bealtatta a tápszer! Lehet nekem is ki kéne próbálni, de én félek, hogy még jobban elhízna. :?

Mogyó: Veletek mizu? Merre jársz? :wink:

Nagbri: akkor már értem a fejést, nekem nincsenek ilyen holtidők, hiszen vagy 10-szer szopik egy nap! :shock: :D Nahyon ciciszerető fickó lesz belőle! :lol:

K.

Hű, mit írtam! :oops:
...nagyon...

K.

Timcike, nagyon klassz az ülés! :D És most Téged már személyesn megismerve (Atticyt még csak képről), tiszta anyja ez a gyerek! :D (csak nehogy úgy járjak, mint, Kriszti hogy a végén visszavonta, mikor meglátta Apát is... :lol: :lol: :lol: :lol: )

Mellszívó
: Timcike jóvoltából avent Isis kézi. És nagyon jó! Timcike, erről jut eszembe, hogy nyikorognia kell, amikor nyomom a kart? Mert olyan furán nyikorog, csikorog... :roll: Vagy szedjem szét, rakjam újra össze???

Kriszti, ezek a pasik már csak ilyenek... :oops: Bende is szeret cicin lógni, már amikor jól lakott is. :D Erről eszembe jutott egy vicc:

Mi a hasonlóság a női mell és a lego között????
Válasz: mind a kettő a gyerekeknek van, de a férfiak játszanak vele! :lol: :lol: :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Nagbri, Mandula bejelöltelek az iwiw-en! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

kriszti-koszonom szepen a bokokat.Az ulest nagyon remelem,h.egeszsegben fogjuk hasznalni,es azt is,h.jo kedvvel.Figyelj,a tapszerrel kapcsolatban.En meg attol feltem,h.leszokik tolle a cicirol.De nagyon bizom benne,h.nem.Hisz nagbri azt tancsolta,h.ez egy hamis allitas.Hiszek neki.Igy kiprobaltam.Es azt is mondta,h.ez nem fujja fel a babat.Utanaolvastam,es a mai tapik olyanok,h.nem fujjak fel a babocakat,bizom ebben is. :wink:

mano-koszonom neked is.Hat,sokan mondjak,h.tiszta anyja,de a szuleim szerint viszont,tiszta Attila. :lol: Van benne valami de nem telyesen. :lol: A mellszivonak nyikorognia kell,ja.Nem az a baja,h.rosszul van osszerakva.A korhazban mind csak arra lettem figyelmes minden reggel,h.kegyetlenul nyikorog valami.Hat 2 anyuci fejte a tejcsit. :lol: Ugyhogy ne aggodj,hejesen raktad ossze. :wink:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Köszi, Timcike! Akkor nem aggódom! :D
Na majd, ha megismertük Apát is, akkor nyilatkozom a hasonlóságról! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Sziasztok!
Na ma egész nap nem voltunk itthon! Jól eltelt a nap, és elég fárasztó is volt!
Dani éjszaka óránként üvöltött! Hát ez van, mostmár nem bánnám, ha kint lenne a foga!

Manó: szerintem teljesen normálisan fejlődnek a pasik, csak minden gyerek más, más ütemben nő. Az én két pasim sem egyforma, pedig ugyanazok a szüleik! :lol:
Hamarosan visszajelöllek!

Timci: Valóban nem gondolom, hogy ez gondot okozna a szopinál! De ez magánvéleményem! :D
Vendég

Sziasztok!

Nagbri, köszi a biztatást.
A mai napom elég rosszul sikerült. Eddig ömlött a tejem, ma pedig szinte minden szopi alkalmával teljesen kiszívta mindkét mellemből a tejet. Mostanra jött rá, hogy többet is ehet? Vagy ennyire hirtelen lecsökkenhetett a tejem???? :cry: Teljesen elszontyolodtam, ami még tudom, rá is tesz egy lapáttal a tejtermelődésre... :cry:
Ma tudtam kiváltani a sinlacot is, de még nem próbáltuk ki. Most azonban nem tudom, hogy elég lesz-e így Bendének a hami????? Esetleg a sinlac mellett kezdjem meg a krumpli-alma-tök adagolását????
Használt valaki sinlacot? Mert most erre sem emlékszem pontosan, hgoy evés előtt (mint sűrítőt), egy szopi helyett (mint tápszert), 2 evés között (mint kóstoltatást) etessem???? :shock:
Az agyam is teljesen letompult...
csak azt nem értem, hogy 4 óránként éhezett meg Bende eddig. Most újra próbáljam 3 óránként etetni???? Szerintetek?????

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Megyek is aludni, hátha az jó hatással lesz rám... :roll:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Sziasztok!

Még ezt a lapot nem tudtam végigolvasni, de puszi Mindenkinek!

Mi jól vagyunk, jelentkezem majd!

Timcike!
Tündéri Atticy az új ülésben! :-))))))))))))

Kriszta!
Jó utat hazafelé, várunk újra a neten, amint tudsz jönni! :-)))

N.

KépKép
Kép
pálfinoémi

Mandula, Falevél!

Gratula a vizsgákhoz!!! :-))) Ügyesek vagytok!

Manó!

Tök jót vidultam a vicceden! :-)))))))))

KépKép
Kép
pálfinoémi

Lányok!

Van egy régi főiskolai csoporttársam, aki intimtornát oktat a Műv. Kp-ban. /Manó is ismeri./ Érdekel valakit?

KépKép
Kép
pálfinoémi

Ja!
És még valami!

Tegnap akartam kiíratni Bálintnak a doktornővel tejpépet, de azt mondta, hogy mivel eddig Milumil AR-t kapott, ami tejalapú, ezért nem írhat.
Most akkor mi van? nem is adhatok Neki? Vagy vegyek vmit a DM-ben?

Manó!
Kb egy hónapja nekem is kevesebb a tejem és vannak is etetési problémáink. Szerintem sűrűbben ne etesd, mert valszeg addig nem éhezik meg. Amit kiírtak Neked azt nem ismerem, arról nem tudok nyilatkozni. Bocsi.

KépKép
Kép
pálfinoémi

mano-noemi-ne idegeskedjetek,nem fognak ehen halni a pici fiaitok. :wink: En is mindig idegelem ezen magam.Nallam is pont 4 honapot ahogy betoltotte,kellett adnom neki potlast,mivel ugy vettem eszre,h.keves.Mostanaban csak reggel vannak megduzzadva a melleim a tejcsitol,napkozben nem,hisz annyira kiszivja.De semmi esetre se akartam tapit adni.Alma,sutotok,krumpli.Hipp kajak,tejpep.En nem irattam ki,megvettem a Tescoba.Es abbol is a Hipp-et,mert azt lehet vizzel elkesziteni.A tobbit,anyatejjel,vagy tapival. :? Szerintem nem kell izgulni.Arra torekedjetek,h.ha 2 kortyot is iszik,az os jo,de ha gondoljatok adjatok nekik potlast.En ugy csinalom.Reggel csak anyatej,delbe anyatej+potlas,delutan anyatej+potlas,este csak anyatej,van mikor kap kicsi tapit is utana,de nem mindig igenyli.Remelem sikerul megnyugtatnom benneteket.
Noemi-koszonom a bokot. :wink:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Elszállt minden, amit előbb írtam. :evil:

Kriszta! Remélem mihamarabb lesz otthon netetek! Készülődtök már? :(

Timci! Nagyon szép ülést vettetek Atticynek! Milyen édesen feszít benne! :lol:

Brigi? Szerinted mikortól lehet bevezetni Ádinak a tojássárgáját? Tegnap evett sajtos pogit, az nagyon bejött Neki. :D

Falevél! Köszi a gratulát! Te is nagyon ügyes vagy! De jó Neked, hogy már "csak" egy vizsgád van hátra! Most irígykedem. :wink:

Manó! Remélem, hogy beindul megint a tejcid! Nálam is volt ilyen időszak, olyankor váltottam más tejserkentő szerre, és rengeteget ittam meg fejtem.

Noémi! Egyelőre még kihagyom az intimtornát, mostanában nincs túl sok időm. :roll: Sajnos a tejpéphez nem nagyon tudok hozzászólni, de biztos volt oka a dokinak, hogy nem írta ki. Remélem a tejci gond Nálatok is gyorsan megoldódik! :wink:

Ádi mostanában egyre többet van 4kézláb, esténként is úgy sasolja a tv-t. :) Meg lehet jön a 7. foga.

Kép
Kép
mandula82

Timcike, Te is hasonlókon mentél keresztül. :? Most beszéltem a védőnővel, és azt mondta, hogy egyik szopi alkalmával (de) kóstoltassak meg vele almát/krumplit... De szerintem ezt 2 szopi között jobb, mert akkor még nem annyira éhes, és tényleg csak kóstolja, nem?
Illetve egy napközbeni szopi helyett adjam a tejpépet (sinlac). Ha nem lesz tőle semmi baja, akkor este adjam neki, és talán annyira telíti, hogy átalussza az éjszakát. :?:
De holnap eljön, és megbeszéljük.
próbáltam Bendének adni a lefejt tejcit, meg a hűtőből a lefagyasztottat, de kilökte a cumit, és tátogott a mellem után. :roll: Nem buta, az biztos! :lol:
Most készül a krumpli neki, kíváncsi vagyok, mennyire ízlik majd. :?: Apa vett Hipp-es bébiételt, de azok már kombinációk. Először talán kipróbálom az egyszerre 1 gyümit.
Addig is 2 mellből eszik, én meg szorítom a karfát. :cry: :cry:

Noémi, hát nem tudom, nem értek én sem hozzá. Ez valami tejpép, de még nem tudom, milyen állagú lesz, ha bekeverem. :?:
Nekem is írt Kriszta, de egyelőre nem tudok menni, hisz akkor van este fürdetés és etetés. Bár ha lassan áttér a tejpére, akkor szabad lesz az estém! :roll:
Nálatok azóta volt újra alma kóstoló???

Mandula, köszi Neked is! Fejni most hogy már van szupi mellszívóm, nem nagyon van mit. Kb 5-10 ml jön ki. :cry: De nem adom fel, csak a cicim tiszta seb, és nagyon fáj, amikor Bendét etetem. :shock: Így viszont nem tudom, mikor gyógyul majd be egyáltalán, hisz minden alkalommal mindkettőből eszik. :?:

Na nem siránkozom, hanem lássuk, mit is tehetünk! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Manó: Ne izgulj, nekem is volt olyan, hogy kiszívta teljesen, és kellett a másik is. Ilyenkor megugrik az igénye a babáknak, ez teljesen normális, elvileg pár nap alatt alkalmazkodik hozzá a te tejtermelésed is, ne izgulj! Nekem a csoki jött be tejserkentőnek egyébként, és ez komoly!
Tejpép, én a Mildi-t szeretem, de a Milupa, a DM-es, vagy a Hipp is vízzel készítendő, se tápszerrel, se anyatejjel NEM lehet elkészíteni.
Szerintem nyugodtan adhatod neki, az árban van köztük különbség!
Nekem bébiételben az Univer és a Kecskeméti jött be. (ez utóbbit a Hipp gyártja, csak nem kell a nevet megfizetni! )

Adri: Én a tojással még várnék, nálunk Bence még most sem tudja megemészteni, és fáj tőle a pocija. Mármint úgy, hogy tojásrántotta, vagy főtt tojás.
Kajába belefőzve már mehet Ádinak is!

Noémi: a tejpéppel kapcsolatban neked is csak azt tudom mondani, amit már Manónak leírtam. Szerintem nyugodtan. Először csak egy kanállal aztán lehet emelni! Amúgy tutira imádni fogják a fiúk! :D

A sinlac-ot nem ismerem!
Vendég

mano-szerintem is a 2 szopi kozt add oda neki.Es feltetlenul,miutan megszoptattad.Ha nem kell neki,ne eroltesd,az azt jelenti jol van lakva.Este megprobalhatod neki a tejpepet,de ne cumisuvegbol,hanem kanalal.Es azt is feltetlen szopi utan. :wink: Azert mondom,h.kanalal,mert igy tuti nem szokik le a szopirol.Mert ha erosebben jon a cumisuvegbol a tejpep,mint a cicibol a tejcsi,akkor tuti elhagyja a cicit,mert nagyon okosak es kenyelmesek.En Atticy-nak meg mindig az Aventol az egy juku,ujszulot cumival adom a teat vagy a Hipp itokakat.Es 4 honapos kora ota adom kanalal a tobbi kajat. :wink: Es nagyon ugyesen ette,elso perctol.

mandula-koszonom szepen.Te is tehetnel fol Adikarol kepet.Tegnap bekotottem az ulest a kocsiba.Lehet hetvegen megyunk fel Pestre,isemrosokhoz,akkor kiprobaljuk az ulest.Hat nagyon kivancsi vagyok. :P

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Ui:En is 2 cicibol attam mar 4 honaposan neki.Igaz azota,h.elerte az 5 kg. :wink:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Köszi!
Nagbri, csoki???? Az jöhet! Mindjárt be is vágok egy fél táblát! :):):):):):):):):)

A neten volt egy on-line védőnő, és tőle kértem tanácsot. Azt mondta, hogy éjszaka csak szopi, meg reggel-délelőtt is, hisz az éjszaka több tej termelődik. és du és este adjak szopi előtt kanállal ebből a pépből délután 20-50 ml-t, és estére esetleg 50-100 ml-t amennyit kér. és utána szopi. Mert így a fő étkezés a szopi marad és azzal lakik jól. :D és nem zavarjuk össze cumival. Amit Te is mondtál Timcike! Most kipróbáljuk ezt és meglátjuk, hogy an válik be! :) Eléggé szopi-pártinak tűnt a válasz, és ez nagyon tetszik!!!!!! :D

Megvolt az első kanál étel!!!! :D Krumpli, és ízlett neki! :lol: :lol: :lol: Bevágott 2,5 kanállal! :D Persze fura arcot vágott hozzá, de nem köpte ki. :D Apa után ő lesz a második nagy krumpli-evő a családban! :lol: :lol: :lol: Ennek most nagyon örülök! :lol:
Na megyek is!

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Sziasztok!

Csak nagyon gyorsan írok, most sajnos nem is tudok személyre szólóan, mert még elöttem a csomagolás, és holnap indulunk! :(

Szóval jók legyetek, nevelgessétek a babócákat, aztán majd jelentkezek amikor tudok! A férjem szerint maximum 1 hónap... Majd meglátjuk.

Sok puszi Mindenkinek!

Kriszta&Aziz

Manó: Örülök, hogy jól sikerült ez az első evés! :D
És tök jó, hogy kifogtál egy ilyen rendes védőnőt, mégha a neten van akkor is! :D Szuper!

Kriszta: Akkor egy hónap múlva, nagyon de nagyon várunk vissza!!!
Holnapra pedig minden stressztől mentes utazást kívánok nektek!
Vendég

Krista és Aziz, jó utat Nektek és várunk minél hamarabb!!!! :D

Nagbri, én is örülök, hogy a szopit szorgalmazta az online védőnő. :D és tényleg használhatónak tűnt a tanács. A délutáni pép-evés jól sikerült. Nem győztük olyan gyorsan kanalazni, ahogy Bende győzte enni :lol: :lol: :lol: igaz, csak kb 40ml volt, amiből talán a pocakjában landolt 30-35ml. :D estére kicsit többet keverek be. és ez is ízlett neki! :D talán már tényleg felkészült a kóstolgatásra és a szervezete igényelte a másfajta ízeket. :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Kriszta:jó utat nektek!!!

Manó : hajrá, ne add fel! Remélem helyrejön nálatok ez a kaja-ügy...

Én ma voltam Szegeden vizsgázni és nem sikerült... Szerintem hagyom a fenébe, mert alig volt jegyzetem hozzá, következő félévben felveszek helyette egy másik választható tárgyat... Úgyhogy Mandula ne irigykedj, egy vizsgám még lesz az államvizsgáig... :?

Kép

Kép
falevel2

Kriszta, jó utat nektek és majd jelentkezz. :)
Falevél, sajnálom, h nem sikerült - én halasztottam idén a dr-it, nem bírnám :oops: . Majd csak sikerül a köv. féléved.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?