Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :)
Tudom mi a rendszer a gyerekágyon, voltam már! :x
Részben ezért megyek az 1 ágyas szobába, onnan úgyis kizavarom azt, aki nem jól szól hozzám - erre már gyúrok két éve!!
Amíg elviszik vizsgálatra, fürdeni stb visszaadom rá az intézeti cuccot, de azon kívül azt adok rá, amit én akarok!
Megpróbáljuk túlélni a gyerekágyat - kétéve is kiborító volt - de úgy ahogy nekünk jó!

Jövök még, Boti felébredt.....

Kép
Kép
zituska28

sziasztok!
a leírtakból az jött le, hogy nem a saját (bevitt) ruhákban van bent a Klinikán a baba? csak a hazamenetelhez kell ruha? és miben kell hazavinni? mármint szállító ezköz? mi taxival akarunk haza jönni. kell hordozó vagy pólya vagy csak szabadkezes fogás :lol: ?
és köszönöm a fogadtatást, majd irok, bár kérdésem több lesz :) :oops:
toncsi

toncsi80

Sziasztok!

Toncsi: Bár én már elég rég szültem (>1éve), azt le tudom írni, hogy akkoriban mi volt a rendszer. (Szerintem nem sokat változhatott, ismerve rugalmasságát! :D )
A babákat a Klinika pólyáiba, kisingeibe, bodijaiba csomagolják. Ruha csak a hazahozatalhoz kell! Azt viszel, amit szeretnél, nem szólnak bele. A pólya sem kötelező!!! A hordozó/mózes pedig szintén már nem az ő hatáskörük, onnantól, hogy megkaptad a zárójelentést, már Te felelsz a babádért, így ha kézben tartod az autóban, akkor sem szólhatnak semmit, esetleg a rendőr büntethet meg! :lol: (bár ebben nem vagyok biztos) Mi mózeskosárban vittük haza (kölcsön kaptuk, soha többet nem használtuk!), de sokakat láttam hordozóval vinni a babát.
Akik mostanában szültek, azok tapasztaltak valami változást???

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok
Toncsi
Én Sárinál szültem mindkét lányom. A másodikat novemberben.
Imádom. huh hol is kezdjem. szerintem nagyon jó doki, bár igaz rengeteg a betege, mégis ha vmi problémám volt, van éjjel nappal hívhatom. A kórházban szülés után mindennap!!!!! bejött hozzám, emlékezett a szülésre, a lányom nevére stb. Nem 2 perces látogatás volt, nem rutin kérdések, tényleg érdekelte hogy vagyok.
nem mondja meg mennyit kér és alig fogadja el. Persze lehet kéreti magát, mégis jól esik, hogy ilyen. Az első lányom születésénél alig volt pénzünk, így egy 10 est tudtunk adni, ami ugye kevésnek számít, persze nem nekünk :). Nos soha nem éreztette velem, hogy esetleg nem annyit adtam( sok orvos van aki ezt teszi). Ha bármi érdekel irj.

Csajok

Végre megtaláltam az ideális helyet, ahol kilyukasztották Jázmin fülét. Ha valaki ilyen előtt áll. Cím: Bartók tér, de a Centrum oldali része, ékszerész a fotós mellett. 1800 Ft volt mindenestül
Most mennem kell
Szép napot

Kép
Kép
szandra29

Én a kórházban szültem még, lassan 1 éve, de akkor ott is az volt a helyzet, mint a klinikán; ottani ruha, de szerintem arra a pár napra teljesen mindegy miben van a bébi, akkor ott úgysem az a lényeg, hanem az ismerkedés...
Mi hordozóban hoztuk haza, de ez már mindenkinek saját döntése.

Lányok: tud-e valaki valamilyen szert fölfázásra, ami nem antibiotikum??? :?: :?:

Kép
gyanixi

Réka:
Kép
szereti, ha fényképezzük, mindig bohóckodik közben.

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Toncsi! :D
Üdv itt, a picúrnak tényleg gyönyörű neve lesz!
Én még a kórházban szültem, ott is a kórházi cuccokba öltöztették a babát. Szerintem nem éri meg saját ruhát adni rá, mert nem biztos, hogy visszakapod. De csak azt a pár napot kell kibírni a kórháziban. Mi hordozóban vittük haza a bébit.

Gyanixi!
Felfázás: Gyógyszert nem tudok ajánlani, ha nekem ilyen problémám van, akkor az anyukám által kreált, jól átmelegített sópárnákra szoktam ülni, és az nagyon gyorsan helyrehoz. Szerintem érdemes kipróbálni, mi fülfájásra is ezt szoktuk használni. :wink:

Betty
Kép
rbetty

Niki: Nekem brutál felfázásom még nem volt, de a jó forró fürdő mindig megszünteti a panaszaimat!

KépKépKépKép
hefe

Ja! Réka nagyon édes! :D :D :D

KépKépKépKép
hefe

Niki,én sokat voltam anno felfázva,és a természetgyógyász ismerősőm,a vízhajtó teát javasolta!!
Én ahogy érzem hogy gond van,elkezdem inni,és kaamillás vízben üldőgélek!!!
Próbáld ki!!! :wink: :wink:

Üdv. Toncsi!!!
A babának ruhát kár bevínní,mert elfog tűnni.
A férjem anno,a Barniank kesztyűt hozot be,mert szanaszét marta az arcát,és az is eltűnt.............
Bár én azért megértem,rengeteg pici baba van,,(főleg most,hogy bezárt a 2 kórház) a nővéreknek elég nyűgi volna a ruhákat keresgetni,hogy kié melyik lehet!!!

Zituska számomra hihetetlen,hogy nemsokára szülsz,még mindig itt a szemem előtt,a pozítív terhességi teszteted!!!

Zita,aranyos vagy hogy szóltála Dm miatt,de míg a Barnabás be nem szokik teljessen a bölcsibe(még el sem kezdtük)adidig nem is akarok munkát keresni!!!

Bár nekem gyanús,hogy nem lesz egy sétagalopp a beszoktatás......
Tegnap megbeszéltük,hogy megyünk a bölcsibe,erre a kisfiam
-Anya,ne is mondjál nekem ilyet!!!!
:roll: :roll:
Szóval nem tudom mi lesz!!!!
Zita,Márn nem beteges nagyon???

Kajla,te találtál már munkát???

Kép
bibi226

Szandra! Örülök hogy bejött az ékszerész akit javasoltam :lol: Azért megmutatni nem akarod a kis tündért?? :D

Toncsi! én korházban szültem nekem azt mondták kézbe nem adják ki, v. hordozo v. mozeskosár, polya. Engem nem zavart a korházi kisruha, mindig tiszta volt, napközben is cserélték ha rászorult. Kiskesztyü jo ha van rajta, én nagyszáju vagyok és kértem keressenek neki, ha mégsem adtak rá megint szoltam. Orsit amikor szültem még haza is adták vele a kesztyüt, most meg már kölcsönbe sem nagyon akartak adni. Ja és láttam volt aki saját kistakarot tett a baba ágyába, sosem tünt el.

Niki! én is csak gyógyszert kaptam mindig. Nagyon ari Réka!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok csajok!
Lenne egy kérdésem. Valahonnan azt a rémhírt hallottam hogy ha nincs munkahelye az anyukának,akkor nem veszik be a bölcsibe a gyereket. Ez igaz,vagy csak rémhír??
Remélem az utóbbi.

Niki!
Réka cuki a képen :D
Én utoljára gyerekkoromban voltam felfázva. Akkor hipermangános vízben kellett fürdenem ill. ücsörögnöm.

Toncsi!
Én kézben,kókuszpólyában vittem haza ( na persze autóval) Kittit a klinikáról. Olyan picike volt,nem akartam belehajtogatni a hordozóba. Meg amúgy is jó volt kézben tartani :P
Jaj de régen volt már... :lol:

Timi!
Remélem holnap többet tudunk beszélgetni :P

Enikő!
Hol vagytok??

Zuzsu!
Ábi bébi belejött már a hintapacizásba?

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Zuzsu=Zsuzsu

szszkinga

Kinga,így van a bölcsi,lha nincs munkád akkor nem veszik be a gyereket!!
Nálunk 1 hónap türelmi idő van..........

Kép
bibi226

Csajok!

Dorottyának van pár ruhácskája, amit csak pakolgatok a szekrényben! Arra gondoltam, hogy eladnám őket olcsóért :D , 100- 500 Ft-os alapon! Főleg 0- kb.10 hós méretű dolgaink vannak! Ha valakit érdekel, szóljon, akár priviben is!

Bodyk, kisruhák, sapik, kalapok, tipegők, nacik. Nagyon sajnálnám őket kidobni, a barátaim pedig mind fiút várnak! Igaz, Bea? :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
hefe

Bibi!
Köszi a gyors választ!!
Munkáltatói igazolást kérnek a beíratkozásnál?
Sajna nem 100% hogy a munkahelyemen lesz pénz a fizumra szeptembertől. De lehet hogy 3 hónappal később már lesz.
Remélem kiderül mielőtt lesz a beíratás.

szszkinga

Sziasztok!

Én anno Grétinek vittem be a kórházba 2 sapkát, takarót (felesleges volt, de ott volt a kosárkájába), kesztíűt, és hiánytalanul visszakaptam őket. :) Sőt, a nővérek mondták hogy ezeket nyugodtan be lehet vinni. Sőt kis kesztyűt (de lehet hogy vékony sapkát is) most is be fogok vinni a klinikára, de majd figyelek hogy ha kiadom a kezeim közül a gyereket akkor leszedjem ezeket róla :twisted: Sőt ez a pólya dolog se tetszik. Gréti soha nem látott pólyát, a kórházban csak be voltak bugyolálva takaróba, de abból kiszedtem mikor velem volt.
Nem tudok megbarátkozni a klinikai rendszerrel :(

Zituska: Ez már a finis :) Ruhák vannak még? :) Se időm, se pénzem hogy elmenjek hozzád :) Aztán meg ha meglesz Noémi, pláne nehezebb lesz összehozni a randit.
Nevünk alakulóban, úgy tűnik Levente lesz a drága. De még sose biztos, Gréti se Gréti volt még 32 hetesen sem.

Toncsi: Kicsi a világ :) Ma beszéltük egy barátnőmmel meg a férjével, hogy a férje munkatársáéknál (konkrét szobatársa) is április elejei baba lesz, és Hédinek fogják hívni és Sári a dokija....:) Na innentől nem tartott sokáig összerakni hogy ti vagytok azok :)))))
Mi hordozóban hoztuk haza Grétit. És a tesót is abban fogjuk.

Bibi: Jó dumája van a fiadnak :)

Tegnap voltunk dokinál, minden rendben, teljesen zárt a méhszájam (mitől is nyílna ki, akkor se nyílt amikor kellett volna...), tesóka pasi, 100%, nagy nehezen megmutatta a fütyijét ismét. 74-es a BPD-je és a combcsontja meg 51 mm. Hatalmasat integetett nekünk, aminek Gréti nagyon örült :lol: Uh után kicsit szokott aggódni hogy miért hagyjuk ott a tesóját a monitoron.... :lol:
Reggel 8-kor a központi védőnőnél kezdtem, meg lettem dicsérve hogy nem vagyok vérszegény, pedig nagyon azt jósolta a védőnő hogy majd az leszek....
Grétivel is voltunk tanácsadáson, egy árva lélek sem volt, így egész hosszan bent voltunk Gréti legnagyobb örömére :) alig várta hogy megvizsgálja a doktor néni. Itthon is naponta 3x megvizsgál bennünket, szurit kapunk, és hasonlók...és nagyon figyel a babák egészségére is :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kinga,elég csak egy munkáltatói ugazolás!! :lol:
Kitti,is megy bölcsibe??

Kép
bibi226

Eszti: Ja, egyre biztosabb :)
Jövő héten lebonyolíthatnánk a sampon-ügyet. Még vannak szabad időpontok a naptáramban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!
Örülök hogy jól vagytok!! :P

Bibi!
Szeretném Kittit bölcsiztetni szeptembertől vagy aug. Még nem tudom. De úgy látszik nem csak rajtam múlik.
Barni hova fog járni? Mikor kezded el a beszoktatást?
Kittit a Vedres utcaiba szeretném beíratni. Már a listán vagyunk,vagyis tuti a helyünk. Még tavaly ősszel felírattam.

szszkinga

Bea: Sampon ügylet OK, még az én filofax-omban is vannak bejegyzés nélküli napok, egészen pontosan 7. :lol: De fodrászhoz el KELL mennem! Már hívom is Icukát! :D

puszi

KépKépKépKép
hefe

Eszti: Hát nekem is 7 bejegyzés nélküli nap van...hihetetlen az elmúlt telefirkált napjaimhoz képest :)
Egyik nap a klinikára megyek uh-ra, vesemedencekukkolóba, de még nem tudni melyik délelőtt. Abban maradtunk a dokimmal hogy hívjam ha ráérek és megmondja hogy ő ráér e :) Mert még nem tudta melyik nap nem lesz Szegeden.
Fodrászhoz nekem is kéne mennem, de előbb a Gergőt kell meggyőzni hogy miért jó az neki :) (hihetetlen módon ragaszkodik mindig ehhez a 2 szem hajamhoz) Meg mondjuk a februári gyest is jó lenne megvárni :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Anikó vagyok, a kislányom 16 hónapos, Kincsőnek hívják. Sopronban élek, de Szegeden születtem és itt is laktam 18 éves koromig. Most két hétre hazajöttem, anyum kényeztet és Kincsővel is rengeteget foglalkozik, gondoltam 20 hónap szünet után elmennék kozmetikushoz, kicsit renováltatnám magam. Tudnátok tanácsot adni, hol van a környéken jó kozmetikus? A Csillag téren lakunk.

Visszaolvastam ezt az oldalt. Sopronban is kórházi ruhát kapnak a babák, meg kiskesztyűt, ha karmolják magukat. Kis rongyosak ők is,a nevük van ráragasztva a rucira. Ott egész nap és éjjel velünk vannak a picik, de betolhatjuk őket. Volt fürdetés bemutató, az nagyon jó volt :lol: .

Még írok, ha nem zavaró, hogy én messziről kotyogok közétek.

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!

Szia!Írj nyugodtan,amíg itt vagytok!Én a Zoltán utcába járok kozmetikába a Cosmecaniq Szépségházba,NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!3 kozmetikus van, én a Zsuzsihoz járok,ha telón bejelentkezel mondod kihez szeretnél,csak 1 hét tuti mire kapsz időpontot!Én nagyon imádom a helyet, mindenre oda járok,kivéve a fodrász,bár ott kezdtem csak elment másik szalonba és én hűen követtem. :D Ha érdekel írok tel. számot, de a neten is megtalálod szerintem!
20140113113746

Ja,kimaradt!

Ma voltunk tanácsadáson,csajom 6480gramm és 60 cm :D megkaptuk a 4 hós szurit is,nagyon bátor volt,csak a szúrásnál sírt egy picit!
20140113113746

Sziasztok!

Zituska, mi is gondolkodtunk az alapítványi szobában, de aztán soknak találtuk az árát. Meg nekem jó volt, hogy nem voltam egyedül, bár 2. naptól kaptam egy egy nagyon butuska, idegesítő anyukát, és így éjszakára nem vettem magamhoz Lalit, ez hiányzott! Kesztyűt nekem nem engedték ráadni, mondván, hogy elvesztik a fürdetésnél! Lali is karmolta magát, de olyan édesen megvigasztalta magát a kis ujjával, szopikázta, hogy aztán nem is volt szívem ráadni a kesztyűt.

Toncsi, a Sáriról én csak jókat tudok mondani, bár én otthagytam, mert sok beteg volt és úgy éreztem, nem foglalkozik velem eleget, de ő az egyik legjobb doki szerintem!!! A másik legjobb meg az én dokim! :lol: Szóval sztem jó választás a Sári!!! Nagyon szép nevet választottatok. :wink:
Mi hordozóban hoztuk haza Lalit, de nem volt belekötve a kocsiba, csak fogtam a hátsó ülésen.

Pólya: én utáltam a kórházban, nem tudtam benne szoptatni Lalit, mindig kibontottam, nem szóltak érte, de tény, hogy a pólya megkötőjénél fogva szinte dobálták a babákat, láttam, úgyhogy mindig figyeltem, hogy jól visszakössem bele. Itthonra kaptunk kölcsönbe hagyományosat, de egyszer sem raktam bele a gyereket. Ja, az első tisztába tételemkor lefosizta Lali a pólyát :lol: , kicserélték tisztára, másnap meg a fosisba hozták vissza. Hogy kimosták-e? Szerintem nem... A kórházi klisinget én is utáltam, olyan idétlenül állt benne a kicsi.

Niki, Réka nagyon aranyos! Kis huncut-mosolygós! :lol: Felfázásra: nekem az jött be, hogy jó nagy káéd forró vízbe belefeküdtem úgy, hogy a derekam benne legyen a vízben! Nagyon fáj? :?

Bibi, mikor kezditek a bölcsit? MIért tart ennyire tőle Barnus?

Hefe, lányos ruháitok vannak???

Jégvirág, aranyos Gréti, ahogy aggódik a tesóért! :lol: Szép méretei vannak a tesónak. A Levente nekünk is bejátszik, ha ketteske is fiú lesz - majd egyszer... 8)

Quito, szia! Mi is a Csillag téren lakunk, én holnap megyek fodrászohz, a fodrászom kozmetikus is egyben, szerintem szépen dolgozik! Címe: Kereszttöltés u. 33. Garázsban van kialakítva az üzlete.

Kép
szilcsi

Képek a kéthetes Laliról:

Kép

Kép

Kép
szilcsi

Még valami. :oops:
Karmen, megnéztük, a matricák óvatosan húzva lejönnek a falról és a festék is megmarad! 8) :D

Kép
szilcsi

Szilcsi: Nagyon édes Lali baba! :D :D :D A rucik egytől egyig dögös, csajos darabok! :lol:

KépKépKépKép
hefe

Szilcsi!
Neked van valami közöd az SZBK-hoz? Olyan ismerős vagy :wink:
Klasszak a képek!!Lali baba nagyon édi-bébi :D

szszkinga

Na sikerült idejutnom megint! :D

Én válalom azt is, hogy eltűnik a bodynk a klinikán, de mégegyszer nem nézem a gyerekem szakadt, rongyos kisingben! :roll:
És nem érdekel, mit mondanak a csecsemősök, cseppet sem, tudom, hogy nem vigyáznak semmire.
A pólyába meg visszateszem, ha viszik el, de amúgy nem lesz benne, tuti!

Én Botival is az 1 ágyasba voltam, igaz, csak 2 nap után mentem át, mert foglalt volt. A saját fürdő nálam nagyban döntött, de én élveztem is, hogy csak Botival voltunk ketten, nem hiányzott a társaság!
Ráadásul Apa addig maradhatott, amíg akart, nem zavart senkit :)

Bea! :)
Örülök, hogy minden oké veletek, szép méretei vannak a bébidnek!! :D :D
Noémi is Levente lett volna, ha kukija nő! :lol:
Azért nem lesz olyan nehéz összehozni azt a randit, ha meglesz Noémi, nem zárjuk el magunkat sokáig a külvilágtól, legalábbis nem tervezzük! :lol:
Ruhák vannak még, főleg kicsik, 68-74 esig! Pénz miatt meg ne izgasd magad, van amit ingyen adok, de a többiért is párszáz ft-ot kérnék csak! :) És odaadom hitelbe is.... :wink:

Szilcsi :)
Olyan szépek vagytok!!!
Ugye, hogy nem lehet szoptatni abban a hülye pólyában???? Nekem se ment... :x

Bibi :)
Hát nekem is fura, hogy az utolsó napokat taposom! Pont a napokban nézegettem a pozitív tesztemről készült fényképeket! :lol:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Köszi, megpróbálom, akiket ajánlottatok, valakihez csak beférek.

Szilcsi-mi a 31-ben lakunk! :lol: :lol: Kicsi ez a város is!

Anikó

Kép[/url]
quito

Szilcsi: nagyon édes Lali baba!Nagyon szépek vagytok együtt!

Lányok: köszi a felfázáshoz a hozzászólásokat!!

Kép
gyanixi

Sziasztok!
Néhány napig nem volt gépem, mert benyeltünk überbrutál vírusokat :evil: Bea férje újratelepítette és ez eltartott egy ideig, köszi érte Bea! :wink:

Kinga: Holnap nem jöttök el a Ringatóra Kittivel? Elvihetném a csizmát, lemegy a szezonja mire sikerül taliznunk.....

Ilcsi: nagyon ééééééééééééééééédesek vagytok! Várom a beszámolót a tegnap estéről :wink:

Bea: Levente gyönyörű név! Jó választás :wink:

Toncsi: Tegnap írtam privit dokival kapcsolatban, megkaptad? Üdv itt amúgy 8)

Rólunk: Nem alszunk lassan 2 hete. Zalán nyűgös, valszeg fogacska, bár még se híre se hamva, de látszik, h fáj neki és szenved :( Ettől eltekintve okés a pasi :D

Bogi ovizik Csibének és Nikinek köszönöm a priviket sulikkal kapcsolatban :wink:

Viusnak végre levették a vért, a gyógyszer adagját kéne emelni, ehhez májfunkciókat gyógyszerszintet kellett nézzenek. 1 hete hétfőn össze vissza szúrkálták, de nem tudták levenni a vért :( Most végre sikerült. 2 hét múlva eredmény.

Mindhárman jól vannak egészségesek :) (egyelőre koppkoppkopp)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Toncsi: hanyadikán van a szülinapod? :D

Zituska: neked akartam még az előbb írni, csak elfelejtettem :oops: Kitarás++++++++++++++++++++++++

Betegeknek gyors gyógyulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

mindenkinek köszönöm Boldizsár nevében a névnapi köszöntéseket, nem nagyon tudok visszaolvasni, kissé szét vagyunk csúszva

azért üdv az újaknak és hatalmas gratula a friss babásoknak! :)

mi 2 hét múlva költözünk, hacsak nem üt be szakadó eső arra a 7végére vagy hóesés...

megyek vissza dolgozni áprilistól, kezdem tölteni a szabimat, nem vagyok túl lelkes e téren, de kényszerhelyzetben vagyunk sajna :?

a bölcsinkben rota és influenza járvány van, tegnap 8 gyerek volt az 50 valahányból, így kivettem a fiúkat, mert most nagyon nem hiányzik egy durva betegség a költözés előtt, igaz az sem hiányzott, hogy a nyakamon lógjanak, mert pakolnom kellene, de a nagyszülők ezerrel be tudnak segíteni :)

Enikő,
köszi, de mégsem kell a szőnyegpucoló gép, sikerült családon belül szereznem :) karnis ügyben pedig majd rádcsörgök ha sikerült előbányásznom :)
Vendég

Sziasztok!

Üdv az újaknak! :):)

Norus!
A szappankréta vízben oldódik, így szivaccsal egy törléssel eltávolítható! A papírja szerint csempére, fürdőkádra, testre lehet vele rajzolni (Dénes lábaira mindig csigákat kell rajzolnom :):) ). Mi a Corában vettük karácsony előtt. Azóta ez a legnagyobb szám fürdéskor. :)

Bibi! Barni dumája még mindig haláli! :):)

Bea! A Levente nagyon szép név, nálunk is a versenyzők között van, ha fiú lesz majd ketteske! :)

Dancsi! Gratula az új házhoz! :):):)

Zsuzsu! Köszönöm a kedves szavakat! :) Lelkileg teljesen felőröl ez a dolog...

Niki! Réka nagyon édes a képen! :):)

Nekünk továbbra is elég nehéz napjaink vannak. :( 2-3 napig Dini egyáltalán nem kérte a cicit szopizni, max. hozzábújt, de most újra kéri. :( Napközben még elmegy, ha nem szophat, de este ilyeneket mond nekem: "Anya, még meggyógyul cici? Szeretem cicit!" és "Anya szomorú vagyok! Most szomorkodok." Totál kivagyok! Ennek ellenére az esti elalvással nincs gond, viszont a délutánit gyakorlatilag elfelejtettük. Próbál szopni, aztán érzi, hogy keserű, nem akar aludni, addig tartja ébren magát, még 5-6 körül egy nagyobb sírás keretében gyakorlatilag összeesik. :(:(:(
:cry:
Ha valakinek van valami tippje mit csináljak vele, nagyon szívesen veszem! Az én próbálkozásaim csődöt mondanak. :(

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Szilcsi! Ez az előbb kimaradt: Nagyon aranyos a kisfiad! Édes kis pinduri! :)

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

sziasztok!
egész nap gép előtt kell ülnöm, ha mindent ( Titeket, meg a 2008 ápr-májusit ) végig akarom olvasni és reagálni :D
a Hédi nevet a párom mondta, egy OTP-s látogatás után , az ügyintézőt hívták úgy :lol: . a párom meg kevés dologba szól bele, és látszik, hogy ez tetszik neki és nekem is, hát így lesz. ha mégis kisfiú nemtom mi lesz velünk, mert csak vicces nevek jutnak az eszünkbe :lol:

felfázás: nagyon sok folyadék, tea (csalán, menta, kamilla v. akármilyen), ami kimossa a hólyagot.

priviket kaptam és válaszolok is.

jégvirág: te mikorra vagy kiirva? hát lebuktam :oops: 8) de engem érdekelne, hogy az, hogy van, hogy az ember beszélget a barátnőjével a fórumról vagy arról, hogy a barátnő férjének a munkatársáéknál gyerek lesz és Hédi :?: :roll: fel nem foghatom, hogy milyen kicsi a világ. oda az inkognitóm :lol:

27.-én töltöm a 28-at :D

kozmetikusnál még sosem voltam

köszi a klinikás tudnivalókat.
toncsi

toncsi80

Sziasztok!
Bocsi, hogy csak így össze-vissza jövögetek!

Bibi!
Nos, van munkám, de most keresek másikat, mert ez nem jött be! Sajna elég sok pénzt ráköltöttem a dologra, de eddig veszteséges, úgyhogy abbahagyom (hitelközvetítés).
Ha tudsz valami szuper melót, hívj! :wink: :lol:

Lányok!
Valaki tudna nekem egy jó fogorvost ajánlani? Lehetőleg ne Újszegeden! Rókuson lakok és utálnék zsibbasztott arccal utazgatni a fél városon át! Nem magánra gondolok, hanem körzetesre! Vagy csak ahhoz lehet menni, akihez körzetileg tartozunk? Én ezt honnan lehet megtudni, hogy ki az?
Szóval: SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( Azt hiszem, nem úszom meg húzás nélkül, nagyon ronda!

Kép
kajla

Sziasztok!

Zsuzsi: Uhh, sajnálom :( De most hirtelen vonod meg tőle az összes szopizást? Nem lehetett volna hogy szépen lassan fokozatosan 1-1 szopizást elhagyni? Nem vagyok képben hányszor szopizik Dénes még. Mindenesetre nem irigyellek. :(

Toncsi: Úgy volt hogy otthon volt barátnőm férje is mikor náluk voltunk, és kérdezte mikorra vagyok kiírva (április 12) és mondta hogy a munkatársának a felesége is akörülre :) És hogy Hédi lesz. Nekem meg rémlett hogy nektek is Hédi lesz és hogy te is 28 hetes vagy :) És innen már összeraktuk gyorsan :)
Mikorra vagy kiírva?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

jégvirág
a védőnő ápr. 7-t írt, de a doki most 10-t írt. majd kiderül.
toncsi

toncsi80

Sziasztok!

Klzsuzsi!

Nagyon sajnálom a történteket nem lehet könnyű neked!!!!!Azért elfogad más folyadékot Dini??Eszik?Hányszor szopizott egy nap???

Mi betegek vagyunk,de nem vészes annyira.Mátét én is kivettem az oviból egyrészt mert kicsit elkezdett köhögni meg alig van gyerek az oviban és nem akartam hogy a már meglévő kis nátha komolyabbb legyen.Na ennek ellenére tegnap elvittem dokihoz mert éjjelente alig aludt hányt a köhögéstől.Hörghurutos, a jobb oldalon hallatszik valami zörej.Gyógyszer recept itthon(Cedax)ha lázas lenne akkor kiváltom.Így beszéltük meg a dokival.Tavaly április óta nem kaptt gyógyszert(antibigyót) A kicsik is náthásak de ők se szednek semmit csak tüneti cuccokat .
Norbika viszont brutál csalános lett szóltak a bölcsiből hogy menjünk érte.jól fel volt dagadva szegényke és lövésünk sincs mitől lehet.
Talán a multivitamintól amit 3 napja kap. :roll: Most azt leállítjuk ,de addig is no tejcsi,tojásos kaja.Az ebédet is rizsliszttel csinálom megint.
Olyan sokáig kaptak anyatejet ,semmit nem kezdtem el nekik hamarabb..mégis....

Bocsi a regény miatt régen voltam itt.

Kép
Kép
zitacicu2

Zsuzsu,
cicifronton hasonló a szitu

nálunk reggel elengedhetetlen és a délutáni alváshoz, meg sokszor kéri napközben is

és miért keserű a cici? :)
Vendég

sziasztok
hefe
engem nagyon érdekelnének a ruhák. köszi
Csajok
nemsoká rakok fel friss képeket a gyerkőcökről. tudtok jó turikat? köszi
üdvű
toncsi
írtam privit

Kép
Kép
szandra29

Zitacicu! Norbikának mielöbbi gyógyulást!

Kinga! Törvény azt irja elö hogy aki dolgozik annak elönyben kell részesiten a gyerekét. De mivel nagyon kevés a bölcsikben a hely, igy gyakorlatilag már csak dolgozo anyuka gyermekét tudják felvenni. Ha mégsem lesz addigra munkád, elég ha egy vállalkozo leigazolja neked hogy melozol, senki sem fog utánajárni, én sajna senkit nem ismerek akit megkérhetnék erre, még én sem tudom magamnak honnan szerzek majd igazolást. A legtöbb bölcsi amikor én érdeklödtem a munkaba állás elött 2 héttel engedte volna Orsit beszoktatásra hordani

Hefe! Szupi volt ma nagyon az uszás, csak 5 en voltunk (sok a beteg??? :o :( ) de Norbi nagyon ügyes volt, most én is merültem már vele, métereket usztunk a viz alatt :D

Szilcsi! Tündéri! Olyan jo lenne megint egy picibabát ölelgetni, annyira más érzés amikor ök elernyedve odabujnak :lol: Köszi a matricát még nem volt idöm elmenni venni, de nekünk is van nagy falfelület ami igy csunya, most meg nem lesz egy ideig pénzem olyan szép festményt csináltatni mint Kingáéknak is van

Dancsi! Gratulálok a közelgö költözéshez, küldesz majd képeket? Én nagyon kiváncsi lennék ez a ház milyen lett! Nekünk tavasszal lesz nemesvakolat, hát fö a fejünk mert ugye hiába akarjuk csak nem tudjuk mi megtervezni hogyan nézne ki jol :o

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Zsuzsi: Tenyleg? Miért keserű a cici? Még mindig érzi??? :o

Szandra: Írok privit ruci ügyben!

Karmen: Fájdítod a szívemet az úszással! :cry: Pár nap múlva visszamegyünk a dokihoz és ha nem kell semmit csinálni a szemével, akkor újra elkezdünk járni usziba! Remélem nem felejtett el mindent! :roll: Pancsizni imád itthon, merülünk is sokszor! :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!

Kajla
Azt, hogy melyik körzethez tartozol, meg tudod nézni, ha van otthon Kisokosod vagy Cégregisztered. Ezekben benne van az összes körzeti fogorvos és megnézed, melyik van hozzátok a legközelebb.

Szandra!
Én is nemrég kezdtem el felkutatni, hogy hol érdemes babarucikat venni. Mi a József Attila sgt.-on lakunk, a villamos végállomásnál. Ha esetleg erre felé jársz, a piros iskolával szemben (Tarján Bisztó mögött), a panel aljában van egy nagyon jó. A Bartók téren, a Tisza Lajoson (a sarkon van egy konyhai kütyüs bolt és a mellett)- ott tegnap voltam és gyönyörű rucik vannak. A Vasas rendelővel szemben is van egy és a Széchenyi téren az étterem mellett a sarkon. Én eddig ezeket találtam. :D Válogass! :lol:

Velünk most minden oké, csak Flórának elkezdtek jönni a fogai. Fölül már brutál kemény az ínye. Mindent rágcsál szegénykém. A tápszer először nem igazán tetszett neki, ordított vagy 10 percig, a következő kaja már tűrhetőbb volt, aztán rájött, hogy muszály lesz megenni, hogy tele legyen a poci.

Betty
Kép
rbetty

Hefe
Írtam privit.

köszönöm a tanácsokat a turival kapcsolatban, megnézem őket.

Szeretnék tanácsot kérni. nagyobbik lányom ( 6 éves) alig akar enni. Ha eszik, akkor is virslit, meg krumplit hajlandó. Vmi tanács, hogy ,megjöjjön az étvágya?
KÖszi

Kép
Kép
szandra29

Sziasztok!

Újra van netem :) Igyekszem visszaolvasni, ha tudok, leginkább a jövő héten lesz rá időm.

Mi most már jól vagyunk, lehiggadtunk, már csak a szocpolra várunk, és lesz végre egy házunk :) :) :)

Állapotom bizonyított, szerdán 9+3-nak mérték, augusztus 24-re vagyok kiírva :) Még jó, hogy Hajnánál megfogadtam, hogy nyári terhességet/szülést soha többet :lol: Na mindegy, végül is nagyon-nagyon örülök.

Ennyit rólunk dióhéjjban, majd még jelentkezek ;)
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?