Sziasztok!
Zituska, mi is gondolkodtunk az alapítványi szobában, de aztán soknak találtuk az árát. Meg nekem jó volt, hogy nem voltam egyedül, bár 2. naptól kaptam egy egy nagyon butuska, idegesítő anyukát, és így éjszakára nem vettem magamhoz Lalit, ez hiányzott! Kesztyűt nekem nem engedték ráadni, mondván, hogy elvesztik a fürdetésnél! Lali is karmolta magát, de olyan édesen megvigasztalta magát a kis ujjával, szopikázta, hogy aztán nem is volt szívem ráadni a kesztyűt.
Toncsi, a Sáriról én csak jókat tudok mondani, bár én otthagytam, mert sok beteg volt és úgy éreztem, nem foglalkozik velem eleget, de ő az egyik legjobb doki szerintem!!! A másik legjobb meg az én dokim!
Szóval sztem jó választás a Sári!!! Nagyon szép nevet választottatok.
Mi hordozóban hoztuk haza Lalit, de nem volt belekötve a kocsiba, csak fogtam a hátsó ülésen.
Pólya: én utáltam a kórházban, nem tudtam benne szoptatni Lalit, mindig kibontottam, nem szóltak érte, de tény, hogy a pólya megkötőjénél fogva szinte dobálták a babákat, láttam, úgyhogy mindig figyeltem, hogy jól visszakössem bele. Itthonra kaptunk kölcsönbe hagyományosat, de egyszer sem raktam bele a gyereket. Ja, az első tisztába tételemkor lefosizta Lali a pólyát
, kicserélték tisztára, másnap meg a fosisba hozták vissza. Hogy kimosták-e? Szerintem nem... A kórházi klisinget én is utáltam, olyan idétlenül állt benne a kicsi.
Niki, Réka nagyon aranyos! Kis huncut-mosolygós!
Felfázásra: nekem az jött be, hogy jó nagy káéd forró vízbe belefeküdtem úgy, hogy a derekam benne legyen a vízben! Nagyon fáj?
Bibi, mikor kezditek a bölcsit? MIért tart ennyire tőle Barnus?
Hefe, lányos ruháitok vannak???
Jégvirág, aranyos Gréti, ahogy aggódik a tesóért!
Szép méretei vannak a tesónak. A Levente nekünk is bejátszik, ha ketteske is fiú lesz - majd egyszer...
Quito, szia! Mi is a Csillag téren lakunk, én holnap megyek fodrászohz, a fodrászom kozmetikus is egyben, szerintem szépen dolgozik! Címe: Kereszttöltés u. 33. Garázsban van kialakítva az üzlete.