Tandika! Bódogságos szülinapooootttt!!!
Alziza! Alexnak sok boldogságot kivánunk!!!Fúúú, 12 év, nem semmi!!!!!!
Mit kapott, milyen volt a buli? Mesélj!!!!!!
Ő már az a kor, amikor ciki ha anya fogja a kezem?
Beni lázas. 38.8. Nurofen, Cebion, lámpázás és Stodal 2. nap a köhögésre. Lehet hogy a Stodaltól folyik az orra, mert a homeós cuccok felerősitik a tüneteket?( rágófoga is jön és fosik is. )
Betettem neki(tőletek az ötlet)Blanka Micimackóját, és mellétettem Blani plüsseit a meséből. Felimerte, amikpr azt a szereplőt mutatták elővette azt a figurát és nézett a plüssről a képernyőre. Azért döntöttem antitévésként a tv mellett mégis, mert nem akartam, hogy lázasan rohangáljon, gondoltam ezzel leültetem. Aha, 5 percet ült ott.
Alziza! Részvétem a babakocsizás miatt!!Hál istennek apa hazajött igy ő hozta vitte Blanit, mi meg ki sem dugtuk az orrunkat.ÚÚÚtálom ezt a nyál időt!!!!!!!!
Szerintem Alziza ezt a fektetést nagyon jól csinálod!!!
Hát a hátam már nekem is kivan!!Ez az etetőszékbe be és ki napi 8x gáz!!!Most hál istennek keveset eszik, mert nincs étvágya. Azért 1 banánt meg egy ü sütötök almás bébiételt bevágott de. du meg eddig 2 részletben össz 2 dl pipishusit krumlival. Szerintem odadadom etse neki a maradék 1 dl és ennyi lesz mára.
Egyébként meglepődtem, hogy használod a suttogót, nem emlékszem, hogy olyan sokat emlegetted volna. Örülök hogy tetszik, te miben vetted hasznát?
Én amúgy hirtelen be-lelekesedős fajta vagyok, így most nagyon tetszik amit ir, sok mindent a fegyelmezés, határhúzás, dicséret, következetesség terén már kipróbáltam. Ami miatt húzom a számat az a többkanalas etetés, de pont tegnap követelte ki a fiatalúr, =8x mostam fel. Látom én hogy hazsnál, és tanulja szép lassan, de nem biiirom a maszatolást.
Oriandy!szuper, hogy így megy a bölcsi!!!Danitól nem is vártam mást.
Kivi leszek a mi augusztusi sztorinkra.
Ja, hétfőn megyünk játszóbölibe mi is.
Alziza, ez a szuvasodás akkor is előjöhet ha a gyerek soha nem volt cumisüveges, soha nem cumizott és nem kapott a vizen kívül semmit? Én úgy hallottam, hogy a szájban sokáig tartózkodó édes löttyök okozzák az inyen belül a szuvasodást. Elég aggasztóan hangzik a szuvasodás ilyen pici korban. Nálunk isifogászaton 8-ban voltak csak szuvas, vagy lukas fogak.
Fogmosás: nekünk még a DM-es 3 db-os alapcsomag van, amiben a 2 gumi. Beni azokat használja felváltva, de már szemet vetett az elektromos fogkefénkre!!!!
Lányok nagyon köszönöm a jókivánságokat.
Gab!a 2x 18 meg olyan jól hangzik, (ilyen aspektusból még nem vizsgáltam a koromat)
Ma mindenkinek azt mondogattam még csak 18 vagyok, igaz hogy az kétszer!!!!!
Meteor! Mikor jössz hálószobalakberendezés ügyben is??Irtam fentebb neked, vagyis ide sikeredett.
Gab! A bambuszrúd ne túl vastag abba a karikába?