Gab! Meske édes! Milyen jól állnak neki ezek a sapik!!!!
Oriandy! Nektek is jól sikerült a közös kép!
Viera! Nem irnak ma semmit, tegnap irtak matekot, nem történt semmi, igazság szerint már múlt csütörtök óta mondja hogy fáradt és fájnak a tagjai. Arra is gondoltam talán nő, vagy volt l. izomláza a karkörzéses tesitől. 36,1 a hője, már táncolna meg ugrálna, jól van semmi baja, csak bosszant, higy fél órám lett volna a gyerekek kiszolgálása, elpakolás, mosogatás, teregetés után aludni, de nem hagyott, mert ő nem tudott és szöszmörgött!!!!!
Szóval úgy tűnik semmi baja, zabált, buli itthon most neki. De holnap úgy döntöttem már megy.Szerintem valami fejlődési ugrásban lehet, mert isibe járni is nagyon szeret, tegnap is mondta milyen jó volt és hogy elrepült a nap. Fáradt, az tény. Melyik 7 éves fekszik le 7 kor és alszik reggel 7 ig???!!!
Gab! Ma műtötték a barátnőmet, még ki van kapcsolva!Hát elmondta, lerajzolta milyen volt a sebe, alak, hossz, hely stb,amiért műteni kellett, így inkább ezt priviben osztanám meg veled.Ok?
Andy! Talán nem véletlen, hogy az exeddel nem jött össze, sőt még egy cisztát is produkált a szervezeted? Míg azuraddal Dani majdnem azonnal összejött!!!!!!
Szóval bizz a fentiekben, 2. babó is jön ha jönnie kell!!!!!
Bölcsi édes Dani!!!!Ma délelőtt a videótokat nézegettük(bakker de nehezen találtam meg, egy csomó Danisat kidobott a kereső), hátha Beni tanul valamit. Nézte, imádta és kajcinál már mondta hogy tiita(tészta).
Hát ez a verekedés akkor is előjönne a böliben, ha soha egyszer sem legyintettétek volna meg a kezét vagy a fenekét! Ott látja, ragad!!!!!!
Hisztikezelés ma: Szitu: ebéd-maga akart enni, így 1 kanál neki, 1 nekem. Bal kezébe fogta. Majd a jobbal elvette tőlem a másik kanalat is, evett szépen. De amikor jól lakott elkezdett koncertezni a porcelán tálon a két kanállal. Kértem, hogy hagyja abba, kiveszem, adja ide a kanalat stb. Több kört futottam,tettem a száába a kaját a 3. kanálla, kiköpte... majd egy határozott mozdulattal közben magyarázatokkal,kicsikém látom már nem vagy éhes, gyere megmoslak-elvettem a kanalat, kivettem a székből. Húúú csajok azt a vergődéses hisztit!!!alig tudtam lemosni, majdnem lefejelte a csapot, de erős voltam. A suttogó 2. ugyanis azt írta hogy a talpraesett babáknál kemény határokat kell szabni, és azt mindig betartani. Márpedig az étellel ne játszunk, az nem játék!!!!!!
Érdekes módon beraktam a szobába a földre és abba is hagyta. Ugyanez volt a helyzet a vizével, szintén az etetőszékben, mert amikor teleitta magát ismét elkezdte szétlocsolni a vizet. Nem öntjük ki, és visszaforditottam a kulacsot, dafke kiöntötte, no adtam még 3 esélyt a tanulásra, de mivel locsolta tovább, elvettem tőle, jó akkor kijössz, mert nem játék az evés ivás. Kivettem hisztizett, de úgy látom, hogy ez a határozottság és következetesség jót tesz neki, valahogy biztonságban érzi magát tőle. Utána megnyugszik, hogy jaaa, ez igy van? Vagy mintha azt mondaná a szemével, no jól van kisanyám jól vizsgáztál.
A 3. hisztit sem úsztam meg, le kellett fürdetni úgy bekakilt, de a szőnyegre letéve már nem engedte a zoknit és nadrágot felvenni. Hideg a padló, fel kell venni, látod anyán és Blankán is van zokni, magyaráztam neki türelmesen. Semmi, elszaladt. No gondoltam nem szállok be játékba, nem szaladok utána, kijöttem. 2 perc múlva visszamentem, már lilult a lába, leültettem és ellentmondást nem tűrően feladtam rá a zoknit meg a nacit, tiltakozott veszettül, rúgott vergődött, de türelmes maradtam és megint megmutattam neki, hogy rajtunk is van, hideg a padló fel kell venni és kész!!!!!!Előtte még délelőtt felemelt ujjal azt a hátszázát irgumburgomoztam amikor kiszedte a kavicsot a virágföldből, erre ő is felemelte az ujját és halandzsázott!!!szóval tudja, hogy nem szabad, de szerintem most keresi a határait!
Úgyhogy csajócák drukkoljatok, hogy mindig meg tudjam őrizni a türelmemet és ilyen határozott legyek. Most mint egy kisangyal játszik. Mintha csak erre várt volna. A határokra. Jó ez a könyv!
Gab. 1-3 évig van benne. Van egy 3-6 ig is talán. De annál már neked talán jobb a PET-gordon könyv-a szülői eredményesség tanulása, vagy Brúnó Bettelheim: Elég jó szülő c könyve.
Én mindben találtam 1-2 jó ötletet egyes helyzetekre, ami segitett.
ezen a 2 részen most ezért dbbentem le, mert mintha Beniről irta volna.