Sziasztok!
Kiváló lesz a mai nap úgy érzem. Fáj a fejem, hányingerem van és úgy érzem magam, mint aki egész éjjel szenet lapátolt. Már tegnap délután is dög fáradt voltam, csak azt nem tudom mitől. Éjszaka kialszom a 8 órámat ( ne utáljatok érte lécci
)
Ádika kiságya csupa rácsvédőből áll ki. Fölraktam mindkettőt, mert örökké akadt be vhova a lába. Kriszti! Nadin is így nyomja?
Tényleg nem lát ki, viszont be nem áll a szája. Dumál a macival, tapizza. Sztem tetszik neki!
Tegnap délután ment el Anyós. a 2 napos örökös kézbenlétet úgy megszívtuk... Ha leraktam játszani Ádit ordított. Aztán már a fáradtságtól sírt kézben is. Baromira túlpörgött, így nem ment az elalvás délután. Ilyenkor megteáztatom, az megnyugtatja és elalszik rajt. Az egész napos teáztatás eredménye 3 garnitúra pisis ruha és fél órás alvás 2x.
Viszont Anyós, teljesen elképedt, hogy 3 hét alatt (ami sztem csak 2 ) mennyit fejlődött a gyerek. Nagyon oda van érte. Sztem tulságosan is, de mostmár tudom tolerálni. Nem kapok idegrohamot, ha horpad a gyerek feje a pusziktól.
Ádim, meg úgy produkálta magát a mamának, hogy majd szét esett a nagy játékban. Hangosan nevetgélt, dumált, járt keze lába és megmutatta, hogy milyen ügyesen hasal. Szal, megint meg kell állapítsam, irtóra tudja magát szerettetni ez a kis szaros, mi meg irtóra szeretjük is!
Viszont! A vörös macskámra nagyon ki vagyok akadva!
Reggelente felébreszt, vernyog, amíg föl nem kelek, aztán ha elérte célját, Lefekszik. Nem kell vkinek ?Nagyon jó a természete ( ha alszik)
Anett: mintha csak rólam írtál volna. Annyi a különbség, hogy nekem fiú tesóm van és Anyósék "csak" 80km-re laknak. Szal, megértem a helyzeted. Barátnő esetleg aki melletted áll?
Ha a férjed akkor megértette, hogy muszáj segítenie, mikor depis voltál, sztem most is megérti. Egyedül kevés vagy hozzá, hogy patent módon ellás mindent a gyerek körü, kipihent is legyél és magadra is jusson minimális idő.
Jutta: örülök, hogy Dorka jobban van. Tényleg nagyon szépen helyt állsz! Én bepánikoltam volna ez fix!
Andi: újabban ismét kelnek éjjel az ikrek?
Kertikiri: én megpróbálnám ezt az egyedül elalvásosdit. Addig hagyd sírni, amig úgy látod, hogy megnyugtatható Nadin még.
Nem kell lilafejes ordításig hagyni. És addig ismételni a ki be járkálást és vígasztalgatást, amig el nem alszik, vagy amig bírod idegekkel.
Mi is így kezdtük. Aztán, nem egyszer volt, hogy mégis ölben ringatva aludt el Ádi.
Hajni: 70 cm volt 1 évesen Marci?
Az meg, hogy Lilla elvan egyedül nagyon jó! Gondolom, ha játszani akarsz vele és dögönyözni, azért azt hagyja.
Timi: próbáld meg nem agyon parázni magad (tudom, könnyen dumálok). A gyermekkori asztma, jó eséllyel elnőhető!!!
Jolka: Manó még mindig naggyon kis huncutul néz!
Ákos meg hatalmas!
Mindjárt az jut róla eszembe, hogy úgy meg dögönyözném.
Hányas ruikat hord Ákos? Nagyon csini, nagyfiúsan öltözteted. Bár ekkora legényhez már ez illik!