Új privát üzeneted érkezett!

Nelli, ki mondta, hogy a 6 órát egyhuzamban alszom??????? 8) 8) :lol: :lol: Az elmúlt 4 évben ez n em sokszor fordult elő.
Jaj, miért lenne Brigi hiperaktív???

Erika, jót nevettem a fenyőfakalandon... Az jutott eszembe, mikor DOrka hasonlóan csöndesen a babakocsijába hullott virágokat rágcsálta... :oops: :oops: Privit még nem írtam, annyira idegen nekem ez a síelés, hogy nem is tudom, mit kérdezzek...

Csilla, gratula a vizsgákhoz!!! Akkor most már gyere gyakrabban! :P Mindenki másképp mondja a hozzátápi tempót, baja nem lesz tőle, az biztos!!!

Manóci, tudják ezek a milupások, hogy mitől veszik meg az anyukák a termékeiket!!! :lol: :lol: De azért vedd számításba, hogy ez igazából egy tápszer, talán rizspehellyel sűrítve. Ezt eléred akkor is, ha a saját tejedet sűríted be vele, és akkor még nem találkozik a tehéntejjel.
Nestlé:: Én nagyon utálom a kajáikat, pont azért, amit leírtűál. Mindegyik ilyen béna darabos, undorító. A Hipp sütőtök krumplit nem próbáltad??? CSAK ez a két dokog van benne, semmi sűrítő-vagy hígítóanyag, Lilla szereti.

Kép
Kép
szilvih
 
 


Sziasztok!

Az utóbbi pár nap nálunk is horror, Marcipán nagyon szeved a fogaival :evil: . De szegénynek csak nem akar kibújni :roll: Még a chamomilla se mindig nyugtatja meg, hanem tudjátok mi? Nem hiszitek el, de a dentinox... (Livinél pl. semmit nem hatott) Sőt, azóta szopizni se nagyon akar, így elég fájós-duzzadtak a cicijeim :roll: (sőt, egyik du. Livike elaludt fél órára, és persze nyűgősen sírva ébredt - már attól is ömlött a tej :roll: ) Aludni is csak úgy alszik, ha összebújunk, és cumizza az ujját. Éjszaka is többször felsír, aztán vissza is alszik. Szegénykémnek jó lenne, ha már kibújna...
Hozzátápival se nagyon haladunk (pedig azt hittem, hogy ilyen hatalmas férfi, majd biztos sokat fog enni :twisted: ), az első pár kanálra nyitja előre a száját, úgy csinál, mintha megrágná, aztán szorítja össze a száját, hogy elég volt. (lehet, hogy ez a foga miatt van) A vizet szereti, de újabban nem tudom pohárból itatni, mert ha meglátja, úgy csapkod, hogy mindig kiborítja :lol: )

Móni: Én is a Hippes sütőtököt próbáltam (sütőtök-alma, és sütőtök-krumpli) mindkettőt szereti Marci.
Azt a Milupás dolgot én is néztem, de a Szilvi által leírt dolgok miatt nem vettem. (sőt, olyan nehezen tudok tejpépet venni, mert majdnem mindben cukor van. Ti miket vesztek?)
nestlés kajákat Livinél próbáltunk már, mikor nagyobb volt, de ő semmit se evett nagyon (mindenből csak 1-2 falatot).

Csilla: nagyon ügyes Milán :lol: . Én az etetőszéket nem merem használni, mert még egyedül nem tud ülni.
Gratula a vizsgáidhoz :lol: (én ma tudtam meg az utolsó jegyemet - pü-i jog - attól féltem, hogy nem sikerül, közben 4-es lett :lol: )

Kép
Kép
timóca
 
 


Sziasztok!

Én még a vizsgák között vergődöm, a héten volt kettő! :?
Na én nyanyákat nem látok... Csak gyönyörű babákat és bájos anyukákat! :D

Nelli! Akkor én eddig csak hiperaktívakat láttam! :D
Manóci! Édi sztori, nálunkis előferdül... Én is bírom a fejét! :D De ki nem veszem, nehogy megszokja! Bezzeg az apját nem zavarják az én nevelési elveim... amint nyekken, már ki is kapta! :lol:
Olyan édi ez a babakocsiban felülős kép! :D Nestlét még nem próbáltam, eddig se nagyon akartam, és azok alapján amiket meséltél, nem is fogom!
Eszti mikor aludta át az éccakát?
Erika! Hát mik nem történnek a fenyőfák háza táján! :shock: :D
Csilla! Olyan jól esett a "szerelmünk" kifejezés! :oops: :D Milu nem semmi, kis expressz! :lol:
Timóca! Hát az brutál módon hangzik. Drukkolok azoknak a fogaknak, hogy mostmár aztán erőltessék meg magukat!

Velünk: Forgás óta örülünk magunknak, megy hasra is meg vissza is, bár utóbbi tele hassal már nem mindig... Annyit hammol ez a bébike! Múltkor szopi után bevágott egy kis üveges Hippet! :shock: :D Örülök neki, mert ilyenkor legalább nincs tápszer, de azért kicsit meglepődtem! Imádja a gyümölcsöt, hát csak azt kap még ugye... :D Ja, kivétel a sütőtök, azt ő se komálja, csakúgyí mint az anyja. Pedig próbáltam elhitetni vele, hogy nekem bejön... Persze átlát rajtam! :lol:
De olyan édii, hogy megzabálom! Ölelget, és összebújva fogdossa az arcomat... jaj hát oda vagyok érte! :D

Teszek egy mostani favorit fotót, meg még egy párat, remélem nem unjátok még a mosolyát! :oops: :D

Kép Kép
Kép Kép

dincuska
 
 
 
 
 
 

 
 

Szilvi :)
"Elteszem magam holnapra, mostanában 6 órákat alszom" - innen vettem :lol: Ha nem egyszerre, nekem már az is jó lenne :lol:
Te hol tartasz a hozzátápiban?

Dincuska :)
Nagyon édi Emmácska :lol:

Csilla :)
Nagyon ügyi Milán :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok!

Szerintetek az mitől lehet, hogy Tamara újabban egyre többször kér enni? Jó ha kihúzzuk a 3 órát.... :x Éjjel is óramű pontossággal 3 óránként kelt..... Pedig már ezer éve max 1X kelt csak fel... vagy egyszerse..... És olyan érdekes, hogy ahogy imádott szopizni eddig, most pikpakk végez 3-4 perc alatt... Kevés volna? Vagy tényleg megérett másra???? Egyébként jókedvű, továbbra is nagy franc..... :lol: Ja és olyan felületesen alszik... Mindenre felkel újabban.

Dincus: Vigyor Panna :lol: :lol: :lol:

Timóca: Fogzás :evil: Ezt jó lenne kihagyni vagy gyorsan túlesni rajta. Szegény Marcipán... Meg szegény Te!

Neli: Ébredés, most már ismerős.... Eddig túlságosan el voltam kényeztetve... :roll:
v.erika
 
 


Erika: ez lehet életkori sajátosság is, legalábbis nálunk is volt egy ilyen időszak. De ha jó emlékszem, a többieknél is.

Kép
Kép
timóca
 
 


Erika :)
Fejlődési ugrásotok van. Pont ezt csinálta úgy egy-két hete Brigi: 1-1,5 óránként kért enni. Aztán mostanra megint leállt ezzel, gondolom, megnövelte a mennyiséget. Kereslet-kínálat elve működött. Kitartás, ez kb. 1 hét, aztán visszaáll Nálatok a rend.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Köszi, akkor megadom magam a természetnek! És felkészülök az ébredős iccakákra. :? Vegyük úgy,hogy újra van egy újszülöttem :lol: :lol: :lol: (több sztem úgysem lesz...)

Amikor megszületett és kitoltak aszondtam Apának: Na Édesem van egy pasink, meg egy nőcink itt a vége fuss el véle!!!! :lol: És most időnként belegondolok, méééég! olyan furcsa hogy nekem már csak akkor lesz megint ekkorám, ha unokám születik :oops: :oops: :lol: :lol:

Petra: ovi?????
v.erika
 
 


NElli, még mindig a 3 kanálnál tartunk, mégsem állt meg Lilla hízása, csak picit lassult, 300 g egy hó alatt... 8) Most pont 8 kiló.
Próbáltam a múltkor éhesen is, de akkor is uannyi volt az adagja...

Dincus, nagyon ldes a nevetős kép... Vajon az anyukája éppen mit bohóckodott a gép mögött??????

Petra, öreganyám... :lol: :lol: Mi is jártunk így be az oviba tavaly Dorkával. Mire mennie kellett, már szinte megszokott volt, és várta is... Nem tudom, hogy irigyeljelek-e azért, mert ovi van a szomszédotokban. Szerintem néha hangos lehet, meg az a sok jövés-menés... :roll: De pl. átér a babaőrző tartománya, így nem lesz gond, ha épp alszik a kisebb...

Mennem kell pakolni, holnap még szülinapozunk is, aztán vasárnap indulás: Ausztria!!!

Kép
Kép
szilvih
 
 


Fogzás-homeo
Homeos dokink diktálta fogzásra, leírom hátha érdekel vkit:
Silicea 9-12: nehéz kibújás 1-2 szem reggel-este

Chamomilla 15: széklet olyan, mmint a spenót nyers tojással, és cipelni kell egész nap ( nem a székletet, a gyereket! :lol: ) 5 szem

Stramonium 12: éjszaka felsír 1-1 szem 2-3 napig

Kalcium Phosphoricum 12: nyűgös, rág mindent

Szilvih: jó utat Nektet! Aztán hódítsd meg az Osztrák Alpokat!!! :wink:
v.erika
 
 


Erika, hű de jó, hogy írtad ezeket a bogyókat!! Én eddig csak a chamomillát tudtam. De az éjszakai felsírás és a nehéz kibújás jobban jellemző rá. Még mindig 4 jön felül, eléggé kínlódik.

NEktek is jó utat!!!

Kép
Kép
szilvih
 
 


Erika: köszi a bogyókat, eddig mi is a chamomillát tudtuk (meg a hypericumot), de ezt kipróbáljuk (nehéz kibújás, éjszaka felsír)
Jó síelést :lol:

Szilvi: mi is csak pár kanállal eszünk mostanság. Viszont Livike örül neki, mert megesz minden babakaja maradékot :lol:
De jó nektek, mentek "nyaralni" :lol:

Mára mi is mozit terveztünk, már úgy várom :lol:

Kép
Kép
timóca
 
 


Sziasztok, nagyon régen nem voltam, indokaim mint Csillának (vizsgák), csak kérdezni szeretnék egyet:

Peti a testvéreihez képest lassabb a mozgásfejlődésben. A lányok ilyen idősen bőven másztak, Peti még csak kúszik, nem kutyázik, nem ül, végképp nem áll (Csilla - Milán... atyaég!!! :shock: :) ) De vígan él, érdeklődő, vidám, fürge, satöbbi.
Van még valaki akinek a héthónapos babája "csak" kúszik??

És az evésben sem egy nagy bajnok, alig egy-egy kanál csúszik le a gyümölcsökből, vettem Fruttapurát is, icipici doboz, annak a fele volt a maximum... :?
((viszont múltkor a gulyáslevesben főtt krumpliért-répáért nagyon rajongott, de nem mertem nagy adagban adni, mégis paprikás-hagymás volt erősen... Férfias ízlése van! :) ))

Szóval szerintetek nincs nagyon lemaradva ez a Peti gyerek??

Síelőknek jó mulatást! Timi, mozi... :shock: hát szabad ilyet mondani??? úúúúúgy mennék én is!!

Ja, és Erika! Peti szintén kb 4,5-5 hónapos koráig gyönyörűen aludt éjjel hajnalig, azóta éjfélkor is ébred (9 után...). Egyik este azon gondolkodtam, hogy ejnye-bejnye, leszoktatom, ilyen nagy fiú satöbbi, de néztem a kis szöszke fejét, a csukott szemét és belegondoltam, hogy kb fél évem van még élvezni ezt a látványt. Nem zavar, alszunk.... így aztán nincs leszoktatás! :)
(A nagyobbak is ettek éjjel, az nagyon kimerített, nem aludtak vissza, és a leszoktatás is horror volt. Remélem Petivel addig nem jutunk el.)

Na, ennyit arról, amikor "Csak egyet kérdezek..." :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita, jó olvasni, hogy még egy 4 gyerekes anyuka is elbizonytalanodik néha... :lol: :lol:
Nyugi, minden rendben, ezt úgy is mondom, mint konduktor, meg úgy is, mint Lilla anyukája, aki még nem is kúszik...
Dorka 11 hósan kezdett kúszni.... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvih
 
 


Sziasztok!

Rita! :)
Én is azt tudom mondani, hogy semmi gond nincs Petiddel! Adri is lassabban fejlődött az átlaghoz képest, most meg mindenben annyira ügyes. :D
Nálunk meg Jázminnal pont az ellentkezője miatt aggódok, mert bő egy hete már egyedül felül, félek, hogy nehogy korai legyen a gerincének, de vissza nem tudom nyomni, azonnal visszaül.

Szilvi!
Ha jól emlékszem te írtad máskor, hogy Dorkád belázasodott fogzáskor, Jázmin is lázas volt ma, de semmi más tünete nincs, ezért gondolok én is erre.
Nagyon jó síelést nektek! :) Vigyázzatok magatokra! :) :wink:

Erika!
Köszi a fogzási homeókat! :)
Mi is ébredünk még mindig éjszaka, szerintem a foga is közrejátszik ebben.

Timi!
Mozi! :D
Nem sokára olvashatjuk a Harry Pottert :wink:

Csilla!
Milánod tényleg nagyon ügyi, nem sokár azt veszed észre, hogy elindul. :lol:

Dincus!
Csúcs Emma, tényleg csupa vigyori Panna, mint amilyen te is vagy! Jázmint alig tudom úgy elkapni, hogy nevessen, ha meglátja a fényképezőt a kezemben egyből abbahagyja :roll:
Vizsgákhoz gratulálok, na meg persze minden vizsgázó anyukának! :D Ügyik vagytok! :D

Kép Így tudok felülni!

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Sziasztok,


Szilvih,köszi a Milupával kapcsolatos infót!Végülis nem vettem, mert én is láttam, hogy tápszer, meg azért az ára sem semmi, 2580 Ft.- :shock:
Végülis vettem egy Hippes pépet, barackost, meg a sinlacot kapja még!Csak akartam is változtatni már, hogy ne legyen annyira egyoldalú neki.Fő a változatosság :lol: :wink:
Nestlé:fúúúj :( akkor többen egyetértünk úgy látom!
Dehogynem próbáltam a Hipp s.tök+alma, meg s. tök + krumplit!Hát csakis azt esszük, csak mivel láttam van külön s.tök azért akartam venni!Vagyis vettem is, de......... :x Dehát maradunk a s. tök krumplinál, mert az almás ugye tízórainak menne, de az annyira nem jött be neki!
Síelés, de jó nektek :) Jó utat!!!!! :wink:

Rita,Szerintem se aggódj, hisz minden babának más, és más a fejlődése!!Tuti nincs semmi gond, majd egyszercsak megindul.Mondjuk azért a mászásra figyelj, ha lehet ne hagyjátok ki, mert az fontos állomás a fejlődésben, de hogy mikor kezdi az egyedi,mindegy! :)
Úgy csodállak, hogy te is sulizol, ennyi gyerek mellett :roll: én tényleg már elszégyenlem magam, hogy nekem nem lenne egyszerűen, se energiám, se kedvem tanulni, még így csak +Eszti mellett se :oops: :( Te ezt hogy tudod véghezvinni??!!Nem semmi vagy, le a kalappal :wink:

Timi,mozi, de jóóóóóó :) Már biztos kijöttetek, és vége!Én is mennék már.Utoljára amikor Esztivel voltam terhes a Passiot láttam! :oops: :? Azért az nem ma volt :!:

Dincus,haláliak a képek :) tényleg olyan kis vidám, mosolygós arcú Emmácska mint te! :)
Eszti 10 hósan aludta át az éjszakát, de addig ő is kelt 2-3 óránként! :? Ugyhogy benne vagyok, elvileg.....gyakorlatilag meg már kivagyok, és aludnéééék!

Voltam Csabinknál :wink: tegnap du. rákszűrésen!Olyan édes volt, érdeklődött, hogy köv baba?Lesz?Jön?Mondtam ááá, én már öreg vagyok :(
Nekik is megszületett a babájuk, és kislány lett :)

Szylvi,naon édi Jázmin, hogy ül már :)

Épp el akartam újságolni nektek, hogy tegnap lentebb raktuk az ágyacskát, mert már úgy húzza fel magát, hogy kapaszkodott a kiságy rácsába, és nézett ki a fejecskéjével!Úgy megijedtem, nehogy átkuksizzon, és kiessen!De látom ez itt már nem is újság :lol: :lol: :lol:
manóci
 
 


Rita: enyém babám is "csak" kúszik (remélem, a mászást is megtanulja). De amúgy feltérdel, kutyázik, sőt, mostanában az üléssel próbálkozik, de még nem megy neki, mindig eldől oldalra :lol: Én is szoktam izgulni (nővére is már állt ennyi idősen), de nincsenek elkésve. Majd szépen utolérik a többieket:wink:

Szylvi: ügyi Jázmin, hogy így ül :lol:

Móni: én most találtam sütőtök+putykát is (szintén Hipp).

Mozi különben jó volt (Hideg nyomon-t néztük meg).
Ja, meg el is felejtettem, hogy kiolvastam A Balek-ot :lol:

Kép
Kép
timóca
 
 


És milyen volt? Kíváncsi vagyok! (Mármint a könyv :))
Rita, a negyedik gyereknél igazán nem vártam, hogy kicsit is aggódsz valamiért :lol: :lol:
Szylvi, édesen ücsörög Jázmin :wink:
Kittával mi van? Ezer éve nem járt erre :(

Csilla
Vendég
 


Hol mindenki??

Timi,köszi, nem néztem még a teljes repertoárt, mert nem husizunk még :) De februártól igen, úgyhogy veszek majd :wink:
Milyen volt a könyv?
Mozi :)

Kitta, tényleg, hol lehetnek?! :roll: Meg nekem a napokban Gabi is eszembe jutott, Brendonnal :)
manóci
 
 


Timi: irigyellek, én még az elején járok...nagyon az elején. Páruzamosan kezdtem olvasni egy Coelho könyvvel, de pár napja egyikhez sem volt erőm/időm nyúlni :(

Tegnap apa csinált rólunk sztárfotót, megmutizom,jó?

Kép

Kép
Kép
petra78
 
 


Rita :)
Dehogy "kell" másznia még! Nekem Dorka csak 7,5 hósan kezdte el. Domi meg a terpeszpelus miatt 8 hó után. Minden baba más és más. Az aggodalom csak akkor jogos, ha kihagyná a mászást, vagy néhány hónap múlva sem mászna.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Petra, jó a kép :) Kár, hogy nem világítanak azok a kék szemek :(
Vendég
 


Petra: nagyon jó ez a kép :lol:

Móni: a könyv nekem nagyon tetszett :lol:
Beszéltük múltkor, hogy majd jól kitárgyaljuk, ha mindenki kiolvasta (aki akarta :wink: )

Egyébként az jutott még eszembe, hogy mikor Livi született meg, egy darabig dédiéknél laktunk. Mondta, hogy milyen fura, hogy "rendes ruhában" van a pici (rugi), és "nagyobbnak" látszanak, jobban tudnak mozogni is. Ők talán fél éves korig pólyázták a babákat, abba meg jól be voltak bugyolálva, tehát akkoriban egy fél éves gyerek még semmit sem csinált, akkor kezdett el csak forogni, mászni, stb... ahhoz képest senki sincs lemaradva :lol:

Kép
Kép
timóca
 
 


Kedves mindenki!

Végre van net! :)
Előszöris: Nagyon boldog új esztendőt minden családnak!

Most pedig próbálok visszaolvasgatni, és visszakapcsolódni! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Szia Dolli! :D :D :D :D
Örülök, hogy újra köztünk vagy!

Kitta!
Tényleg nagyon régen voltál!!!!!!!!!! :( :( :( :(

Petra!
Szépek vagytok! Szeretem a régmúltat időző képeket.

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Sziasztok!

Ma vagyunk 5 hónaposak... Húha! :D
Erika! Mi újság a kajálásokkal?
Szilvi! Hát igen, mindig bohóckodok valamit neki az elégséges vigyorgásért! :lol:
Mostanra már Ausztriában vagytok, aztán mesélj ám, hogy milyen volt! Hogy bírták a gyerkőcök az utat?
Azért is kérdezem, mert februárban Prágába készülünk... :D
Rita! Peti ízlése tényleg tagadhatatlan! :lol:
Szylvi! Ha ő úgy gondolja, hogy nem korai, márpedig a képek erről tanúskodnak, akkor ne aggódj! Milyen kis ügyi! :lol:
Emma is húzogatja fel magát a babakocsiban, de mondtam neki, hogy kár a gőzért, még nem fog menni! :)
Manóci! Hát, megértelek, meg mindenkit akinek a babája ébred éjszaka. Enyém nem ébred, bár elég későn és nehezen alszik el, de utána 8-9-ig húzza.
Rákszűrés...nekem is kéne már menni, csak nem tudom mikor jutunk már végre hozza. De mostmár valamelyik nap abbahagyhatjuk az antibiotikumot. :D
Wow! Nem is tudtam, hogy várandós az asszonyka! Hát gratula! :lol:
Petra! De édesek vagytok! Gyermekeid hogy hasonlítanak egymásra, na meg rád! :D
Tekiroll! Írj, hogy mi újság. :D

Más különösebb nincs velünk.

Dobok egy képet, mostanában mindig olyat játszunk, hogy odafekszem mellé, ő odagurul hozzám, és az arcomat tapogatja meg vigyorgunk, nevetgélünk. Olyan jóóó! :lol:

Kép szia Anya

dincuska
 
 
 
 
 
 


Dincuska :)
Boldog 5 hósságot! Nagyon édi Emma baba :lol:

Dolli :)
De jó, hogy van végre netetek!

Szylvi :)
Hogy megy a munka?

Petra :)
Nagyon szépek vagytok! Direkt fekete fehér a kép?

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Nagyon köszönöm a kedves megnyugtatásokat!

Bizony, a negyediknél is lehet aggódni :), főleg, ha az ember olyan végtelenül aggódós, mint én. :oops: Meg van hasonlítási alap, kontrollcsoport :), az sem mindig jó! :)

Szóval köszönöm! :)

Manóci, iskola: nem kötelező - szerencsére - , így ha neked ehhez nincs kedved, kicsit se bánkódj! :) nekem sokszor az a baj, hogy nagyon is van kedvem elvégezni, és nem bírom abbahagyni, annak ellenére, hogy sokszor úgy érzem, család miatt az lenne a helyes döntés. Egyébként meg segítséggel, csakis, anyukám sokszor segít a vasalásban, gyerekek hurcolásában, a férjem rengeteget a házimunkában meg abban, hogy bátorít meg kibír engem, a gyerekek türelmesek, időnként bent hagyom őket az oviban-iskolában du is, pl ma, hogy tanulassak (egyébként délben hazajönnek), unokatesók jönnek velem és Petivel a suliba, valaki vigyáz Péterre, én meg kijárok óráról szoptatni. Hát így.

Rákszűrés: jó hogy mondjátok!

Timi, tényleg így van, sok kultúrában, pl egyes afrikai népeknél hónapokig az anyja hátán lóg a baba, mégsem mondható rossznak a mozgásuk, sőt! :)
Igen, tudom, hogy a mászás fontos, eddig mindegyik gyerekem sokáig mászott, remélem Péter is fog. (Annyira cuki mozgás, már csak azért is remélem :), azon kívül, hogy tényleg kihagyhatatlan a későbbi fejlődés szp-jából is.)
De már a kúszás is kész életveszély, egy olyan háztartásban, ahol apró játékok milliárdjai hevernek szanaszét. Jajj!

Most is csak ennyi, tanulok, mégegyszer köszönöm, puszi!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Dincus!
Nálunk négykézlábbas helyzetből tud felülni Jázmin, hasprésből nem megy. :) Hihetelen, hogy Emmácska is már 5 hós, emlékszem, hogy mindenki, hogy várta már, hogy megszülessen. :)

Nelli!
Köszönöm kérdésed, jól megy a munka, de mindig nagyon hiányzik Jázmin. Fejek még mindig, de nagyon utálok, de tudom, hogy még ez a legjobb neki, így könnyebben nekilátok. :lol: Ja és hogy dicsekedjek is nektek kineveztek főnővér helyettesnek.

Tényleg lányok husit mikor szokták elkezdeni adni a babóknak?
Lassan mi is beállunk a hozzátápis sorba. :wink:

KépKép
KépKép
szylvi
 
 


Rita,akkor is ügyes vagy az én szememeben nagyon!! :wink: Még jó, hogy nem kötelező a suli :P de nálam sem arról van szó, hogy nincs kedvem, hanem felmérvén a helyzetem, meg az energiám mostanság, és azért nem merném vállalni!De kedvem az hogyne lenne, épp azon filóztam, ha Esztit jövőre végre fölvennék az oviba, akkor már csak Hannussal lennék itthon, és lehet elkezdek valamit :wink:
Azért az tök jó, hogy férjed így segít!Enyém nem annyira :( Mondjuk eleve későn jön soxor haza, és akkor már hulla fáradt látom is rajta, de azért néha oan jólesne egy kis segítség!Így nálunk minden rám marad, az összes házimeló, főzés, gyerekek, nyáron még a kert is, szal kifogyok energiaügyileg, és soxor a napnak a 24 óra sem elég!Nem is tudnám mikor tanuljak :roll:

Dincus, Emma cukor :) arc simit én is úúúgy imádom!Engem reggel ébreszt így Hannus Kép
Szólj, ha kell Csabi elérhetősége, meg a rendelési ideje! :wink:

Timi, Ok. akkor valahonnan be kéne szereznem a könyvet, hogy gyorsan kiolvassam, és majd hozzá tudjak röff, ha már kitárgyaljátok :lol: :lol:
Most a Csrnus könyvet is meg akarom venni, amit a nőkről írt!állítólag az is szuerjó :) én nagyon bírom a fazont!!

Dolli,de jó, hogy jöttél :) te is már oly rég voltál!Nektek is B.Ú.É.K. :)

Petra,annyira jó ez a kép, hogy nagyon!!Mindkét gyerkőd tökre hasonlít rád :) :) És én is szeretem a régihatású képeket :wink:

Na, lépek fölkelt a banda, és megyünk át Eszti egyik kis barátnőjéhez játszani! :)
manóci
 
 


Sziasztok!

Ahogy én azt elképzeltem,hogy szép nyugiban végigolvasom a termést... :D

Annyira aranyosak vagytok ezzel a fogadtatással! Tisztára jólesik, pláne múltheti depi után. Akkor kezdtem megkattanni. De a tegnapi napsütés segített. :D

A bő egy hónap alatti fejlődésünk: közel a 8 kilohoz, kb 70 centi (én mérésem), forgás oda-vissza, gyümievés, mintha világéletében csak azt evett volna, és pohárból ivás. Jah, és 2 fogica. :)

Dincuska! Az az album annyira jó! :) Mi is épp ennél a gurulós játéknál tartunk. :)

Petra! Tényleg nagyon szupi ez a kép! :) Néha direkt jó a fekete-fehér... Rólunk exem csinált szopizás közben, az nagyon klassz lett! Olyan művészies! :)

Manóci! Dehogynem újság! Neked most az! :D Nekem egyszer álmomban jött elő, hogy simán felült és kikukkolt, és megijedtem, nehogy kiessen. Mi az, hogy már öreg vagy???

Szylvi! Huh, de ügyi Jázmin! :)

Rita! Peti abszolút időben van szerintem… És meg tudom érteni az ízlését is… gulyásban főtt krumpli! Nyami! :lol:

Fogzós babák! Szegénykéim! :evil:

Csilla! Édi lehetett az etetőszékkel. Annyira haláliak ilyenkor! Nagyfiúk és nagylányok! :D

Vizsgázóknak: aki túl van rajta, gratula és pihenjen, aki még nincs, annak kitartás és hajrá! :D

Na most is ennyire telik... Anyahiányunk van! :)

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Sziaszok!

Csatlakozom Manócihoz; én is úgy irigylem és egyben tisztelem azt, aki tanulni tud babázás melett!!! Én nem érzek magamban erőt egy fősulihoz, nem a tanulás miatt hanem az ottlét miatt... De pl itt van szemben egy tök jó kis angoltanár és még oda sem tudok átjárni, mert nincs hová tennem Tamkát... :cry: Időm tanulni simán lenne, csak épp konzultálni nem megy... A férjem 8-9 előtt nem ér haza.. :? Ilyen-olyan net-es tanfikkal próbálkozom, de nem az igazi....

Szylvi: gratulálok a kinevezésedhez!!! És milyen ügyi Jázmin! Tamara is próbál kutyából felülni, de mindíg borulás a vége!! :lol:

Petra: Imike körül asszem légycsapóval kergetheted majd a csajokat olyan jóképű kispasi! :P

Dincus: Simi nálunk is megy de leginkább karmolászás lesz a vége, úgy nőnek ezek a pici körmök! :lol:

Rita: De jó hogy írod ezt az aprójátékos dolgot!!!! Mi a teendő, hogy a kicsi se fulladjon meg holmi legódarabtól és a nagy(ok) érdekei se sérüljenek :?: :?: :?:

Dolli: De jó hogy Te is jöttél újra!!! Exed????? Csak nem? :( (bocsi ha indiszkrét voltam... :oops: :oops: :oops: )

Nálunk úgy néz ki rendbejött a szopi-dolog! Valószínű tényleg emelt magának az adagon Kisasszony! Már ha abból következtetni lehet, hogy eddig kaki heti egyszer volt, most meg naponta kell a zuhany alá dugnom a kerek kis popsiját! :lol: :lol:
v.erika
 
 


Erika! Nemnem! :) Az exvőlegény csinálta a képet, a mostani férj még megvan! :)
Asszem a szitu miatt lehetett félreérthető. :oops:

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Dolli: AHA!!!!!! :lol: :lol: :lol: Jólvanakkor! :lol: :lol: :lol:
v.erika
 
 


Szylvi :)
Pont most olvastam, hogy az új rend szerinte 7 hósan ajánlják a husit.
Anno Dorkánál meg kellett várni a 6 hót, és a 6 kg-t.

Tanulás: nekem sem időm, sem kedvem nem lenne baba mellett tanulni :oops: Én anno egyhuzamban tanultam, utána elegem lett belőle, most meg gyerekezni szeretnék. Bizti meg fogom szívni majd, de most nem menne.

Alma még mindig nem nagyon megy Briginek. Lassan váltok a körtére, hátha nagyobb kedvet érez majd iránta.

Erika :)
Örülök, hogy a szopi rendeződött, és az lett, amit írtunk.

Kis kacat nálunk is millió egy van szanaszét. Tanítgatom a nagyokat, hogy el kell rakni, mert Brigi ha elkezd mászni, veszélyes lesz, de nem sok sikert érek el. marad majd az odafigyelés.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Tegnap kiváltottam a 4 hónapos Hipp csomagot a Rossmannban. Én kis naív azt hittem, hogy az almapüré az almapüré, a barack meg barack... koppppp! Aztán láttam, hogy valami rizsdara, meg mi a fene van benne.... Szal, nem ezekkel kezdünk... :shock: Marad a jó öreg Igazi Alma! :lol:
v.erika
 
 


7 hónap a husi? Van ismerősöm, aki 6 hósan már májat ad!!!! Gratulálok a védőnőjének! :twisted:
v.erika
 
 


Sziasztok!

Rita! Jó azért, hogy van aki segítsen. :D Én szeretek Pesten, de úgy hiányzik, hogy sehova se tudom lerakni egy kicsit, mert mindenki vidéken van. Emiatt sokszor eszembe jut, hogy mi lenne, ha vidéken laknák. Persze ált. akkor vannak ilyen gondolataim, ha nehezen birkózom meg Emóval. :)
Szylvi! Emmus még nem négykézlábazik. Kis dinyne hasizomból próbálja magát felnyomni, dehát könyörgöm... :) Édes, amikor a bevásárlás közepén erőlködik... :lol:
Gratulálok én is a kinevezéshez! Aztán tisztességesen ünnepeljétek meg! :D
Manóci! Jó lehet a reggeli ébresztő! :D
Szép lenne Csabitól, ha tenne fel képet a honlapjára, irgum-burgum! Meg akartam nézni a kislányt! :) Fantasztikus érzés lehetett világra hoznia a sajátját! :lol:
Tekiroll! De ügyesek vagytok! Pohárból ivás, azta!!! :D El se tudom képzelni Emmánál! Állandóan csak magára öntené! Sokat gyakoroltátok?
Album! Na mostmár tényleg összegyűjtöm a képeket, és beteszem az albumba! :)
Jó is így, hogy ide mindig feltesszük az aktuálisat, ott meg visszamenőleg könnyen elérhető lesz minden! :D
Erika! Örülök, hogy szopi okés! :D
Karmok...egyetértek! :lol: Lábacskáján még egyszer sem vágtunk, de a kezén... Van rajtam is pár nyom! :D
Nelli! Emma szereti az almát, de annál jobban az alma-banánt. Azt próbáltad esetleg?

Volt egy tökjó robotgép a plus újságban 6000-ért, délben ott voltam tegnap, és na bumm, már nem is volt! 5-öt kapott az áruház, és már délelőtt elfogyott! :( Úgy utálom az ilyen ,,gyere be, szívd meg"-akciókat! :evil:
Képzeljétek, pénteken megyünk haza! Már nem voltunk otthon másfél hónapja!!!! Jupppi! Képzelem, Mamám hogy fog majd örülni, ha 2 hétre rá megyünk, akkor is több hónapnak gondolja! 88 éves, és Emma a mindene! :lol:
Lent leszünk keddig!

Szép napot!

dincuska
 
 
 
 
 
 


Én is 6 és fél hónaposan kezdtem el a husit a védőnőm javaslatára, aztán amikor észrevettem a 7 hós ajánlást, kicsit megszeppentem. Azért olyan nagy gond nem lehet, kicsi husit adok a főzelékhez és Milu nagyon szereti :)

Nelli, az alma nem jött be nálunk, ezért én a sütőtökkel kezdtem, azt nagyon imádta! Most meg a körte a kedvenc :) Nem az a kőkemény barna, hanem lehet kapni vajpuha zöld héjú lédús körtét, hmmm NYAMI :lol:
Azt nem tudjátok, hogy tésztát mikor ehet már? Épp milánóit eszem, és majd' kinézi a számból ez a kis Csimpu 8)

Dincuska, ha unod a csajszit és kicsit leraknád, én akarooooom! :) Ide hozhatod bárnikor, Milu is szívesen látja :) (De előtte vágd le a lábiján a körmöket :) :) :))
Tényleg lányok, mi van a talival? Vége a vizsgaidőszaknak (Timi, Rita, nálatok is?)

Na és ez a suli dolog... nagyon nehéz volt rávenni magam, és utáltam az elején. Mostanra már van egy jó kis társaság a csoporttársaimból, és szeretek is bejárni. Az, hogy kedvvel csinálja az ember, azért nagyon sokat dob rajta.

Ja, és pohár! Én a vizet kezdettől fogva csőröspohárból adom, cumisüvegből a tejet kapja. Nagyon ügyesen csőrözik, ha megyünk valahova, nem is viszem magunkkal, hanem ott kérünk normális poharat és abból iszik.
Állítólag a csőröstől már csak egy lépés a normális pohár, mert ugyanazzal a technikával isznek belőle. Ráadásul úgy látom élvezi is, hogy több jön egyszerre, hamarabb csillapítja a szomját.

Szegénynek két foga jön most egyszerre :( az alsó másodikok. Szenvedünk vele mi is. Timi, te hogy adagolod a Chamomillát? Ahogy írja, óránként 5 szem? Vagy csak akkor adsz, ha nagyon nyügi?

Na, eldugultam... Csilla
Vendég
 


Csilla :)
Én is milánóit eszem éppen :lol:
na azért én ezt a kaját, amit mi eszünk, 1 éves kora körül szoktam adni.
Ivás: Brigi még nem iszik vizet :oops: De én is mindenképp poharazni fogok, ha már a cumisüveget nem szereti, és nem is volt rá szükség :lol: , akkor később már ne is legyen.

Sütőtököt minden baba szereti :lol: Meg a banánt is. Ezek édesek.
Talán pont ezért szerettem volna, ha először a savanykás ízeket szokja meg.

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Sziasztok!

Csilla! De drága vagy! :oops: :D Aztán szavadon foglak, és kopogtatok az ajtótokon Emóval... :lol: Egyébként fordítva is, kedves jegyesünket is bármikor szívesen látjuk! :lol:
Tali: februártól bármikor jó! Nekem még vannak vizsgáim! Bár ez nem feltétlen jelent akadályt! :oops:
Hajrá fogak! :D
Nelli! Ezek szerint minden baba szereti a sütőtököt, csak az enyém nem?? :oops: Kis válogatós! :D

Lányok! Kukkantsatok be a fotóalbumunkba, bepótoltam a lemaradást, és meglepi is van! :D

dincuska
 
 
 
 
 
 


Dincuska, add meg mégegyszer az oldal címét és a felh/jelsz-t! Valahova elhánytam :oops:
Vendég
 


Eszemben is volt, hogy megadom, csak a böngészőm megjegyezte, így én is megengedtem azt a luxust, hogy elfelejtsem. :D

De visszakerestem:

http://fotoalbum.hungarotel.hu/

Felhasználónév: nyaribabak2007
Jelszó: album

dincuska
 
 
 
 
 
 


Csilla: nálunk és vége a vizsgáknak :lol: Jövő héten már suli :roll:
Chamomillát: 5 bogyót kiskanál vízben, amikor nagyon nyügi. De majd lehet, hogy megpróbálom, amiket picit feljebb Erika írt. (főleg, amit a nehéz kibújásra írt) Lassam már 8 hónapos a kölök, de azok a fránya fogak nem akarnak kibújni :roll:

Dincus: köszi a címet, én is épp kérni akartam. (azóta már vagy 2× lett újratelepítve a gépünk, de már megint nem oké valami :roll: )

Tegnap elkezdtem az angolt (is) :roll: - bár anno érettségiztem belőle, de nagyon utáltam. Most viszont nagyon tetszik (spanyol-francia után :lol: )

Csak írom, hogy nálam most a nagy-nagy csoda: a Bioptron lámpa. Végül a régi/új barátnőm addig dícsérte, hogy újra kölcsönkértem anyósomtól (és most használom is :twisted: ), színterápiával, könyvekkel, stb... Képzeljétek, azóta már 2× jött ki rajtam furunkulus, és így fényterápiával pár nap alatt teljesen el is múlt :lol: Úgyhogy most elkezdtem egy bőrszépítős kúrát, és úgy néz ki, hogy a psorim is múlik :lol: . (sőt, a hegeimet is kezelem, és azok is halványulnak)
Viszont járkálok továbbra is kivizsgálásokra. A hasi UH-on szerencsére minden negatív volt, viszont a panoráma röntgen szerint az egyik fogamnál volt egy nagy gennyzsák, így végül kihúzták azt a fogamat :evil: :cry: Most eléggé fájdogál. De remélem, többet nem jönnek ki rajtam ilyen bigyók (a fogorvos szerint biztos attól volt)

Kép
Kép
timóca
 
 


Dincus megint nagyot melózhattál! Jó volt kukucskálni kicsit, :oops: :oops: :oops: a pocakos fotókat nézegettem és úgy sajnáltam, hogy akkor még nem jártam erre... :cry: Viszont végre láttam Csillát és Nellit!!! :lol: :lol: Olyan kíváncsi voltam Rátok! A többieketl már megkuksiztam csak Rólatok nem láttam még képeket. Olyan érdekes, hogy mindenkit elképzel valahogy az ember és aztán persze teljesen másképp néz ki. Nagyon szimpik és csinik vagytok Ti is, ugyanúgy, mint a többi csaj itt a topikban!!! :lol: :lol:

Dincus: érdekes ez az "itthon vagyunk" és a " megyünk haza" fogalma, a szülői ház valahol mindíg "haza" marad.... :roll:
Különben meg látom lassan már az esküvőt szervezitek Csillával :lol: :lol: :lol:

Timi: spanyol francia? Le a kalappal! irigyellek miatta :oops: Foghúzás: :cry: De talán tényleg ez volt a góc, és rendbejössz! Bioptront mi is használjuk, főleg amikor rengeteget volt Tominak arcüreg gyulladása.
v.erika
 
 


Dincuska, mennyit dolgoztál ezzel az albummal???? Te jó ég, végiglapoztad a topicot az elejétől a fényképek miatt? Nem tudtál aludni???????????? :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Csak hogy irigykedjetek, ráértem, mert édes kicsi lányom nem csak fél órákat aludt napközben! :lol: Miközben főtt a leves, rég óhajtott vágyamnak tettem eleget, feldolgoztam a többi képet is topicunk életéből. :D

Erika! Mondani is akartam, hogy képek utólagos pótlására van lehetőség! :D Muti képeket Tamara magzati állapotáról és térfogatnövelő technikájáról! :D
Hát igen...haza...anya halála után sokáig nem tudtam pontosan,hol is van az.
Még akkor is furcsa volt, mikor ideköltöztünk. De mostmár haza a haza! :D A másik otthonom Kistelek, ahol a páromék szülei laknak. Egy ideig ott éldegéltünk, anno amikor még gimibe jártam, érettségiztem, és Sándorommal a Tescoban melóztunk. De rég volt! :D

Jóccakát, elüldöznek a géptől!

dincuska
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

:)

Rapidban.
1. Csípőszűrés kontroll oké.
2. Mellem kissé begyulladt, de most már az is oké.
3. Gyermekkel tegnap együtt fürödtünk a nagy kádban, amibe a végén jól belekakilt. Ez nem oké. :?
4. Egyelőre nagyon nem tudok írni, de azért legalább olvasni igyekszem titeket.
5. Vigyázzon mindenki mindenkire!
6. Gratula minden forgáshoz, felálláshoz, fogacskához! :D
7. Kitartás a mindennapokhoz! :wink:

És végül, de nem utolsó sorban:

dincuska!
Te elvetemült vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: Köszi én is! :P

Kép


Kép


8) 8) 8)
l
Eger
 
 


Dincuska :)
Nem semmi, amit csináltál ezzel az albummal, még egyszer köszönjük szépen!

Sütőtök: a bébiételt próbáltad? Mert az fincsi lehet, amit mi készítünk, más. De persze vannak kivételek, akik erősítik a szabályt :lol:

Én ma megpróbálom az almát banánnal keverni.

Brigi próbálgat ráülni a lábára, és felülni, de eldöl hanyatt, és hát biza néha beveri a fejét.
Ma jön két barátnőm látogatni, az egyik a 2 hónappal fiatalabb kislányával. vele is babázok :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli
 
 


Csajok! ért valaki a szobanövényekhez? Kisasszony ezúttal a
Zamioculcas nevű növényemet csócsálta meg :cry: (természetidmádó lesz a gyerek :roll: ) ugye nem mérgező???????
v.erika
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?