Sziasztok,
Szilvih,köszi a Milupával kapcsolatos infót!Végülis nem vettem, mert én is láttam, hogy tápszer, meg azért az ára sem semmi, 2580 Ft.-
Végülis vettem egy Hippes pépet, barackost, meg a sinlacot kapja még!Csak akartam is változtatni már, hogy ne legyen annyira egyoldalú neki.Fő a változatosság
Nestlé:fúúúj
akkor többen egyetértünk úgy látom!
Dehogynem próbáltam a Hipp s.tök+alma, meg s. tök + krumplit!Hát csakis azt esszük, csak mivel láttam van külön s.tök azért akartam venni!Vagyis vettem is, de.........
Dehát maradunk a s. tök krumplinál, mert az almás ugye tízórainak menne, de az annyira nem jött be neki!
Síelés, de jó nektek
Jó utat!!!!!
Rita,Szerintem se aggódj, hisz minden babának más, és más a fejlődése!!Tuti nincs semmi gond, majd egyszercsak megindul.Mondjuk azért a mászásra figyelj, ha lehet ne hagyjátok ki, mert az fontos állomás a fejlődésben, de hogy mikor kezdi az egyedi,mindegy!
Úgy csodállak, hogy te is sulizol, ennyi gyerek mellett
én tényleg már elszégyenlem magam, hogy nekem nem lenne egyszerűen, se energiám, se kedvem tanulni, még így csak +Eszti mellett se
Te ezt hogy tudod véghezvinni??!!Nem semmi vagy, le a kalappal
Timi,mozi, de jóóóóóó
Már biztos kijöttetek, és vége!Én is mennék már.Utoljára amikor Esztivel voltam terhes a Passiot láttam!
Azért az nem ma volt
Dincus,haláliak a képek
tényleg olyan kis vidám, mosolygós arcú Emmácska mint te!
Eszti 10 hósan aludta át az éjszakát, de addig ő is kelt 2-3 óránként!
Ugyhogy benne vagyok, elvileg.....gyakorlatilag meg már kivagyok, és aludnéééék!
Voltam Csabinknál
tegnap du. rákszűrésen!Olyan édes volt, érdeklődött, hogy köv baba?Lesz?Jön?Mondtam ááá, én már öreg vagyok
Nekik is megszületett a babájuk, és kislány lett
Szylvi,naon édi Jázmin, hogy ül már
Épp el akartam újságolni nektek, hogy tegnap lentebb raktuk az ágyacskát, mert már úgy húzza fel magát, hogy kapaszkodott a kiságy rácsába, és nézett ki a fejecskéjével!Úgy megijedtem, nehogy átkuksizzon, és kiessen!De látom ez itt már nem is újság