nálunk szerencsére még kajafoltok nincsenek, mert még cicis, de viszont kakafolt az van! Megörülök hogy a hiper szuper jó Huggies pelusból oldalt csak úgy fojt kifelé a kaka, úgyhogy ki is dobtam a ruhát meg a harisnyát mert semmivel sem jött ki
tesótéma: néha úgy érzem hogy gyerünk még vagy kettőt, aztán meg van olyan amikor azt mondom hogy tök jól elvagyunk hármasban nem kell ide már egy sem! Bár csak úgy jelze,m hogy a menszeszemről még mindig semmi hir.
szakdoga: belenéztem ma
, de mentségemre legyen mondva, hogy ma kivasaltam kb. 3 heti ruhaadagot.
a kicsit most szotyinak hivjuk, mióta kijött a ofga, mert úgy csinál mintha szotiyzna. Nálunk sem volt gond az első foggal, a másodikkal viszont k..va megszenvedtünk, én is ő is. Bár ez egy nap volt kb 4 órán keresztül, de akkor a mellbimbómat már nem éreztem úgy szétrágta, hiába kentem a dentionx-al bár ki tudja milyen lett volna ha nem kenem be az inyét. És hihetetlen ahogy kijött a foga megszűnt az a hihetetlen mennyiségű nyáladzás!
Most nálunk nagy favorit a pihenőszék, mert háton már nem akar lenni, ahson meg hamar elfárad.
Én úgy tervezem hogyha 6 hónapos lesz akkor költözik a saját szobájába, addig még próbálo malakitani az éjszakát. Nekünk nem nagyon megy a végigalvás, eszik és ha nem adok neki enni mikor pityereg akkor visitás lesz a vége, nem kell neki se cumi, se itóka csak tejci. Majd ha 6 hónapos lesz kifogom próbálni a jó éjtes hippet! addig reménykedem!
január 26án viszont anyóssal lesz itthon, mert megyün kvadászbálba, ami minimum 1ig tart részünkről, de ki tudja, lehet hogy tovább maradunk, az tutti hogy nem én fogom fektetni stb.
Képzeljétek Hangát nyára két helyre hivták koszorúslánynak, egyik júliusban, a másik pedig október ben lesz, remélem addig megtanul járni
na megyek mert altatás van.