Sziasztok!
Sofka! Hurrá apa megnyugvásához.
Mókuska! Lili édes! Lőrinc is a földön nyomja mostanában.
Urszila! Nem irigyellek a szállóvendégekért. Nálunk csak egyetlen éjszaka voltak vendégek, mióta hármasban lakunk, de elég is volt. Julka ügyi!
Andy! Pont ma gondoltam rátok, hogy rég jelentkeztél. Remélem, kipihented magad.
Évi! Mi vasárnap jöttünk vissza és szeptember elején megyünk megint PÁpára. Valószínűleg mi is megyünk a Pólusba. Csak 11-re kell menni az okmányirodába útlevelet csináltatni, nem tudom, hogy érünk át. Petra szépséges! Tényleg hasonlít apájára.
Kangi! Gonosz, gonosz megjegyzés szájpöckös Lőrincről. Cserébe: ha-ha-ha-ha Kangi kakizza a banánt!
Kaska! A hisztit is ki fogja nőni, meglátod. De jó, lesz buli!!! Úgy látom, kezdesz beleszokni a mamaságba.
Azúr! Ahhoz képest, hogy Artúr először volt ilyen nagy társaságban, nagyon jól viselkedett. Tetszik neki a bababuli!
Mi nem kaptunk Germicidet, csak valami más csillapítót, és megelőzésképp is javasolja a dokinéni, láztól függetlenül.
Norka! Jujj, de édes táplálkozó Jázi az új székében! Tedd be a hozzátápis albumba, légyszi! Jogsi: hajrá, hajrá! Nem először mész? (Béna Beu 4x-re szerezte meg.
most már inkább
)
Lőrinc ma kikészített. Egyedül max. 10 percig játszott, aztán elkezdett sírni, és hiába mentem hozzá játszani, akkor már nem nyugodott meg. Még ölben sem volt jó neki. Röhögtetős trükköket bevetettem, nagyokat kacagott, ahogy abbahagytam, sírt tovább. Csak cicizéssel lehetett megnyugtatni, óránként, másfél óránként evett, elaludt, de ha betettem a kiságyba, rövidesen felkelt. A hasamon aludt egy nagyobbat. Szerencsére én is elszunnyadtam. Este levittem sétálni, akkor bezzeg volt rikoltozás, röhögés.
Sofka! Olvasom, hogy mit "mond" Marci.
Lőrinc nem gügyög felismerhető betűkombinációkat, inkább csak irtó hangosan rikoltozik. Nem kéne gügyögnie?
Ma volt egy jó jelenete. Én a robotgéppel habot vertem, ő ült a hordozóban, nézett egy pontot valahol fenn, arra vigyorgott, és megpróbálta túlrikoltani a gépet. Úgy röhögtem.
Szerdán kapjuk az öt hós oltást, ez milyen, lázasodós? Mire számítsak? Már előre sajnálom a kisfiút.
Olvastátok, hogy van bárányhimlő elleni oltás?
A három oltásban kapott agyhártya elleni (a nem, kötelező) megvieli a babákat?
Maci is eltűnt.
Holnap megy a gép szervízbe, nem tudom, meddig nem lesz. Szörnyű, szörnyű.
Beu