Új privát üzeneted érkezett!

nana-ok a 19! :D Te is érzed? Fogok képet küldeni vagy feltenni! Ok? :wink:

kisreni -péntek 9 óra. A 18-a nekem is szimpatikus! Szeretem a 8-as számot nagyon! :D

Ser-De jó Neked, hogy nem létszükséglet az evés. Mi nagyon szeretünk enni! :lol: :oops:

Kép
estelle26

Nos nagyjából képben vagyok:)
Végeztema félévvel, most kicsi pihi(Csak két gyerek)

Ne haragudjatok, de nem fogok személyesen írni mindenkinek, nem vagyok annyira precíz mint Geli( aki jegyzetel)

Jó olvasni a friss 2 gyerekes anyucikról: Nekem egy tapasztalat maradt meg..majdnem néha könyebb 2-vel, mint 1 manóval..

Kisreni, Estelle: drukkkkkkokkkk. és könnyű szülést:)

Ladányiról dr.-ról annyit tudok, hogy sógornőm orvosa Ő szereti (kinek mi jó)De ennyi:)

Juj, Adri: megértem idegesít én is hasonlóan vagyok Bebével (alig akar enni, csak ha kínálgatom állandóan, magától soha:ahoigy Seriff is írta) Levi meg a másik véglet...még a porcica, és a fal is kaja neki...meg inden más (nő is a pocak, vele ezért kell vigyázni) A táp meg tépláló, minden van benne:( Van aki 1, 5 évesen is csak azt iszik(hallottam már ilyet) De télleg , kicsit próbálj ne aggódni annyit ezen. sajna ezt megérzi, ésattól még fusztráltabb lesz:(

Lili! képek nagyon szépek..Apuci altat: ez most hogy megy nálatok???

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Lili,nagyon sokat fejlődött a Boti, hihetetlen hogy milyen gyorsan nőnek a gyerekek. A Zsófika meg igazi hölgy,nagyon édi. A Boti szerintem tiszta apja, a Zsófi meg te vagy.

https://babafalva.hu/tickers/n8u.png" alt="babafalva.hu vonalzó
border="0"/)BBcode

https://babafalva.hu/tickers/n8v.png(/img)(/url)BBcode
laimera

Lili, csuda edesek a gyerekek! Nem csodalom, hogy nem tudtal valasztani a kepek kozul es kar lett volna egyet is kihagyni!:)
Boti szeme lehet hogy kek marad? Zsofinak mikor barnult be?

Nana, aranyos vagy! Szerinted kijon a folt?

Ser, orulok, hogy Andris ilyen szepen hizik, de baromi nehez mar a feneke mikor hajnalban osvenyt csoszogok a parkettaba, hogy aludjon mar vissza (na jo ilyen ritkan van szerencsere, de napkozben is epp eleget cipelem). Sajnos a hatam is elegge megfajdul. :roll: Szoval a nagy sulynak is megvan a maga hatranya. Ja es en mindig filigran gyerekeket szerettem volna, de belolem es a parombol kiindulva ez teljesseggel lehetetlen lenne! :lol:

Estelle, haaaat tud Kati kedves lenni, de iszonyu mufurc is! :roll: Ugy tud pukkadni, hogy csak na! :lol:

Lina, jol olvastam: kirugtak???

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra!
Ösvény :lol: :lol: :lol:

Kép
adrienn021

Köszönjük a sok-sok dícsérő szót. :) Jól esik, tényleg. :oops: :roll: Én is olyan gyönyörűnek látom Őket. Dóri, mi is néztük már, h. olyan kék Botika szeme, h. lehet ilyen marad. De azt bírom, mikor csodálkozva és érdeklődve néz vele. :)

Estelle, én is imádok enni. :) Nagyon várom, h. milyen ügyesek lesztek! :)

Dóra, az ösvény nekem is tetszett. :) :D Botival én is rovom a köröket, nappal is..... :D Neki senki sem szólt, hogy 2.gyerek, csendben kellene figyelnie.... és zajban is tudnia kellene aludnia.... :D Ő olyan, mint Zsófi volt annó. Egy az egyben......babakocsizunk vele délelőtt, délután. Csak így alszik. Egyébként a kezemben, aztán éjszaka is sokszor kel enni. Kis bélpoklós. :)
NA de tudom, ez csak átmeneti. :) Bár imádom magamhoz ölelni nagyon! :)

Bepa, én folyamatosan adtam át apának az esti altatást. Mikor már nőtt a pocakom, mondtam neki, h. anya már nem bír itt ülni...stb. és megértette. Kimentem. ( Persze mielőtt kivonultam, Gabi már vagy 2 hónapja bent volt. Így nem hírtelen történt semmi. Ami nem is lett volna jó....) Az első éjjel egy kicsit sírt, de aztán semmi. Azóta is apával alszik. És ilyenkor netezek, amíg altat Gabi. A déli altatás....

Ja! Nem is meséltem! A déli altatást.....Zsófi tegnap azt mondta, h. anya, megpróbálok egyedül aludni. :shock: Kikerekedett ekkorára a szemem. :shock: :shock: :shock: Jó, mondom. Bíztam benne, tudtam, h. ügyes lesz, el fog aludni. És hát először félpercenként kérdezte, hogy anya.....anya....nagyon szeretlek anya, úgy meghatódtam, - ezt is mondta :D :) - ott kellett állnom az ajtóban, de aztán elaludt. És ma is így volt, ma már fél órával kevesebb idő alatt aludt el, mint tegnap. :) Boti pont akkor kel, mikor Zsófi megy aludni délben. Így mondtam neki, még múlt héten, hogy miért nem próbálsz egyedül aludni, Boti nem tud csendben maradni...stb. és hát úgy látszik, gondolkodott rajta.... és íme. Anniyra büszke voltam/vagyok rá. Én is, mint Lina, írhatnám: lányom talán élete legfontosabb első döntését hozta meg. Bár ez előtt is sok kicsi volt, de ez olyan volt, mintha érezné, most ez anyának segítség lenne, ha ilyen ügyes lennék. Olyan édes volt. :)
birolili

Lili! ezt a déli altatásos dlgot jó olvasni, szval csak eljutnak odáig is.
Ügyes Zsófi...én is mondom Benedeknek, milyen jó lenne ha egyedül is ...de még hiú ábránd...és a legrosszabb egyre továbbtart...de olyan jól esik Neki aludni látom rajta(Kell még neki)..Remélem ovi ezt megoldja, meg ugye Ő velünk alszik, szval nyáron ezen is szeretnék dolgozni..akkor talán kicsit nagyobb lesz a nyugi:)
Remélem Levi mindig ilyen különalvós marad(Bár imádom amikor odabújhatok Bebéhez, oylan fincsi)

És annyit még, hogy Bebe annyira bújós, amennyire az apucija ezt akarta, nap közben is olyan sokszor jön és fúrja magát(nem csak Levi miatt, előtte is ilyen volt)....Szval nekem ebben annyira más a 2 gyerek.

Juj, és Levi 2-3 napja etet minket (ma párom is megtapasztalta)...és valami piros pöttyök jöttek ki a térdhajlatában (ROZ, többiek) lehet ez alllergia valamire????Van most a tépban vmi iszonyat rossszízű összetevő ami miatt nem szivesen ette (lkehet attól)

Gabi
bepagabi

És mégvmi: Zsófi vszínű, bárányhimlős..... :( VAn rajta már ma 6pötty, ha holnap reggelre lesz még rajta, akkor megyünk dnőhöz. És Boti elkaphatja? Ser??????
birolili

jaj, Lili!
remélem nem bárányhimlős egyik gyönyörűség sem!

holnap bővebben dícsérem majd a gyerkőcöket!

Kép
adrienn021

Lili! ha b. himlő, akkor Boti sztem elkaphatja, de Bebének 6 hónaposan volt ilyen: szopizott, és semmi baja nem lett volt kb. 10 pötty rajta(kb. 10 percig volt 1 légtérben himlősökkel)

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Lili, sajnos elkaphatja Boti a bárányhimlőt. Orsi két hónaposan volt, mikor bepöttyösödött.
Nagyon szépek a gyerkőcök. Zsófi hosszú szoknya... :D

Bepa, ügyi vagy a vizsgákkal. Mikor jön a következő felvonás? Mennyit lazíthatsz "tanulásilag"?

Nana, mit dolgozol? Írnál kicsit róla? Ki van addig Botival?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Estelle!
Próbáltam én már mindent, amikor hisztis, semmi nem jó. Este fél 7kor ért haza apája, én már kivoltam, mondtam elmegyek fürdeni, addgi vigyázzon rá. Persze addig egy hangja nem volt, amíg nem látott :roll: Ez csak nekem jár :?

Hát nem tudok választani melyik a kedvencem.Mind gyönyörűűűű!

na most nem bírok többet írni, jön a reggeli adag hiszti.

Kép
adrienn021

Lili- Na , éjjel mi történt? Jöttek még pöttyök? Állítólag a melegre kijönnek, ha az bárányhimlő lesz... De lehet enyhe lefolyású is, és akkor csak pár pötty. És ha jól tudom, hólyagos a közepe!?Hátha csak enyhe lefolyású, bár állítólag az nem ad olyan védettséget, mint a durvább.De ezt Ser jobban tudja.
Igen, ezt írtam, hogy Zsófin annyira látszik, hogy komolyodott! Ügyes!

Kazi- Oviban is van bárányhimlő? Tavaly is ilyen tájban kezdődött. :?
"Be is tojtam...." :) De én nem katam el, hála! :D

Bepa-Levinek még a porcica is ... :lol: Ez tetszik!!!!!

Dóra-Ösvényt csoszogsz!

:lol: De jó pofák vagytok!

Gyönyörű napsütéses időnk van!!! :D Ki kell menni! Mózikámnak is hátha megtetszik!:)

Kép
estelle26

Adri- Annyira sajnálom! El tudom képzelni mekkora dilemma ez Neked!
Akkor még van valami: (Vekerdytől) Apától kérj egy kis segítséget! Ha hazajön, menj el valahova! Ha más nem, csak sétálj egy pár kört, szellőztesd ki a fejed! Lazíts! Töltődj fel!!! Mert csak akkor tud belőled energiát elvenni a kis Levi, ha van. Ha nincs, akkor jön a türelmetlenség.Vagy menj el futni! Ez nagyon jó!De kinek mi tesz jót!
Egyszerűen csak csinálj legalább 40 percen keresztül mást, mint egész nap! :? Hátha jobb lesz!? Hm? :wink:

Kép
estelle26

Bárányhimlő...... :( :( :( Már az arcán is van 3pötty. És máshol is jönnek. A dnőnket hívtam, ős is csak anniyt mondott: ó, ne! :( Hát mi is ezt monduk apával. :(
Ha elkapja Boti, ugye nem kerülhet kórházba? EZt olvastam a neten, hogy a csecsemőknél durvábban jön ki, magas lázzal. :(
birolili

Évi, menjél már szülni! :) :wink: Úgy izgulok értetek!

Reni vajon megszült az éjjel?
birolili

Sziasztok!

Nem szültem még meg :cry:
NST után doki magzatvízmintavételt csinált, de szerencsére tiszta. Jól érzi még magát.
Holnap reggel viszont be kell feküdnöm. Ha péntekig nem akar kibújni Andikám, akkor beindítják. Most már kezdek izgulni. De várom nagyon. :lol:
Sziasztok!

Kép
kisreni

Zsolti
Úgy néz ki szombaton már ünnepelhettek! :D

Kép
kisreni

Sziasztok

Megint eltüntem , de azért olvasgattalak benneteket.

Lili
Gyönyörűek a gyerekek . Zsófi nagyon kis csini abban a hosszu szoknyában. Boti meg egy zabálni való kis hapsi.
Bárányhimlőt sajnálom nagyon. Nekünk a dr néni azt mondta annak idején hogy ha a háta közepén jön ki egy középütt akkor bizti himlő. Remélem hogy gyorsan kevés pöttyel túl lesztek rajta.

Kazi
Nagyon sajnálom hogy igy jártál a táskával, remélem hogy minél hamarabb minden papirt be tudtok szerezni. Én is rendszeresen igy járok a kulcsommal hogy benne felejtem a kosárban, azon van az érme. Jártam már ugy hogy le volt adva.
Papirokat mi elővigyázatosságból beszkenneltük és igy meg van nem kell ujjat igényelni ha véletlen elveszne. Pont tavaly Kata anyakönyvi kivonatát valamihez használtuk és nem raktuk be a helyére és utlevél készitésnél kellett volna, de sehol nem találtuk meg csak a gépen volt egy másolatunk , szerencsére elfogadták, és utánna meg is lett az eredetink is.
Gyönyörűek lányok a képeken én is mindig fürtös csajsziről álmodoztam , nálunk sajna nem jött össze.

Estelle
Hu már nagyon finisben vagy , itt már bármikor lehet bármi . Gyors és könnyű szülést kivánok.

Reni
Mi is ismerjük ám egymást!!!!
Anyukádtól, vagy Ágitól szoktam érdeklődni hogy egyben vagytok-e még.
Neked is kivánok gyors és könnyű szülést /legalább olyat mint az enyémek voltak./

Kép
Kép
Kép
kecsone

Kisreni-Hogy csinálják a magzatvízmintavételt? Akkor ha minden igaz, neked Andika lesz a szülinapi ajándék??? :D

Lili-Ok! :lol: :roll:

Kecsoné-Köszi! :) Remélem így lesz!

Kép
estelle26

Sziasztok!

Reni,minden jót Neked!!!

Lili,sajnálom nagyon ezt a bárányhimlő dolgot........én most adatom be Alinak az oltást.Remélhetőleg nem lesz komoly és hamar túl lesztek rajta. :(

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Sziasztok!

Kecsone
Persze ismerlek Kati. Nemrég óta vagyok a fórumon, nem tudtam, hogy Te is itt vagy. köszönöm a jókívánságokat. Úgy legyen. Könnyű és gyors. :D

Estelle
Olyan volt mint a méhnyakrákszűrésnél. Egy fém tágítót felnyomott és a méhnyakon keresztül egy tubusba engedett a magzatvízből -valahogyan. Kicsit kellemetlen, mellékhatásként most kicsi vér jött ki, ami normális dolog, ha nem sok.
Keveset mozgott NST-n a baba, doki azt mondta ez már nem olyan tökéletes görbe, ezért mentünk fel a 4.-re vizsgálatra.

Gadevi
Köszönöm neked is a jókívánságokat. Igyekszem ügyes lenni.

Sziasztok

Kép
kisreni

Sziasztok!

Kisreni és Estelle
Izgulok értetek! :)

Kisreni
Ezzel a vizsgálattal kicsit rá is "segítettek", hogy beinduljon kicsilányod. :)
(én is az anyukám szülinapján születtem :wink: Tök jó mindig együtt ünnepelni! :D )

Sajnos most csak a drukkra volt időm

KépKép
KépKép
nana09

Jaj még gyors annyit...

LILI
Gyönyörű baba Boti! :) :) Zsófi pedig egy igazi kishölgy! :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Kisreni:
Az nem magzatviz mintavétel!Nem vesznek ki magzatvizet,csak bevilágítanak egy speciális lámpával és a méhszájat picit megnyitják(ettől van a vérzés)így a burkon keresztül látják,hogy tiszta-e a víz :)

Lili:
Sajnálom a himlőt :cry: Volt már a doki?Mit mondott?

Estelle:
Írtam pü-t!

Kecsóné:
Beszkenelni?Az meg milyen?Habár mégegyszer nem szeretném elhagyi a papírokat!Mindenkinek megkerülnek azok a fránya iratok,csak nekem nem :(
Akkor lehet nem veszek érmet(ép most akartam-a hajléktalanok miatt),mert többen is mondtátok,hogy így hagytátok el a kulcsotokat! :roll:
kazi

Kazi
Igazad van. Úgy mondta a doki, hogy megnézzük a magzatvizet. Tubust emlegetett, azért gondoltam, hogy abba vesz mintát. Látni ugye meg semmit nem láttam.Mostmár okosabb lettem ezzel is. Köszike.:D

Nana
Remélem igazad lesz. Fejével most is furakodik nagyon kifele. :lol:

Kép
kisreni

Lili, sajna elkaphatta, most már elvileg csak akkor fertőz Zsófi(ha tényleg bárányhimlős),ha elvakarja a pöttyeit, ha "akarta" már elkapta Boti,mert az első 2-3 hétben cseppfertőzéssel terjed, ezalatt nincsenek is pöttyök.....
De azért kérlek ne a legrosszabbra gondolj,h magas láz,meg kórház!!!(felejtsd el a netet most,inkább írj akkor pü-t,ne ilyeneket olvasgass!!) De mit mondott a doki?

Dóri, én csak írígylem a jól gyarapodó babák szüleit :wink: , bár az is igaz,h mindenkinek másvalamiben "jobb"(és nehogy félreérts!!!) a gyermeke :D !

Lányok, de miért teszitek a tesco-s, vagy auchanos tallért a kulcsotokra? :?

Kép
seriff

Sziasztok!

Vagyok ám,de eléggé beteg vagyok,így olvasni sem tudtalak benneteket,de igyekszem mindenkinek válaszolni! :D Törpök éppen mennek ki a hörghurutból,én meg tegnapra kaptam egy súlyos légcsőhurutot,meg hörghurutot :( Ma reggel sírva hívtam apát,mit csináljak,ilyen fájdalmat a mellkasomban nem is éreztem még :cry: Rendesen megijedtem.

Addig is aki még köszöntötte Donátot,nagyon köszönöm nevében is!

Sziasztok!
Vendég

Donoé, jobbulást Neked! Szegényke, biztos nem jó. :(

Kecsoné, örlük, h. írtál! Jól vagytok? gyerekek?

MIndenkinek köszönjük Boti és Zsófi dícséretét. :) Zsófi gyönyörű ruhácskáját a Jézuska hozta. CSak az a baj, hogy a felső pont jó rá. Vagyis éppenhogy jó. Boti is kapott pasis cuccot. :)

Dóri, milyen volt az oltás? Hogy viselte Andris? MEkkora a baba?

Voltunk dnőnél, azt mondta, hogy hát igen, ezek azok, bár még nem olyan nagyon sok pöttye van.....nem is viszkette még őket. Hintőport kapott rájuk, meg calcimuscot, és fenistil cseppeket. Remélem nem lesz "durva".
Ser, megfogadom, most nem olvasok utána a neten. :) :roll: :wink:

A bárányhimlő elleni oltás nem attól véd, hogy elkapja, hanem a mellékhatásoktól....mert elég jó kis mellékhatásai lehetnek.

Kazi, szkennelés az egy géppel történik. És milyen jó ötlet ez Kecsóné. :)
birolili

Merre jártok?????

Lili????Mi volt a dokinál????

Ser:
Gondolom azért rakják rá,mert kulcstartó van rajta :roll:
Ti hogy vagytok?

Don:
Gyors gyógyulást!

Dóra:
Nem semmi,hogy ilyen gyorsan hízik Andris! :o Nekem is az ugrott be egyből hogy nem semmi lehet cipelni!Én is nagyon sokat hordom Larit a kezembe,meg is van az eredménye sajnos :?
kazi

Most meg Lili előzött meg :)
kazi

Kazi!

A tortát a Tescoban vettük,tényleg fini,mindannyian szeretjük a bountyt,ezért gondoltuk,ez is fog ízleni.

Hajni!

Igen,Bounty volt a torta,ajándékot a kanapéágyat kapta,meg vettünk az Auchanban az a telefont,amelyik 2 telcsiből áll,zsinór köti össze,s rendesen hallod amit beszélnek,bizti tudod melyik az,nekünk is volt gyerekkorunkban,nagyon szerettük.Anyutól pénzt kapott,mástól,ahogy írtam senki nem köszöntötte fel,így semmit.Ja,tesómtól 3 burago autót,ezeknek is nagyon örült.

Ser!

Édik a repcsik tényleg,s a 6 repcsi,6 party gyertyával 109!ft volt :shock: Szerinted a légcsőhurutot mitől lehet kapni?Bakteriális,vagy valakivel érintkezhettem?Már úgy értem,közel voltam vagy valami :oops:

Adrienn!

Szerintem is jó ötlet,amit a többiek is írtak,kapcsolódj ki,menj Levi nélkül valahova(bár én írom,ki nem megy törpök nélkül sehova :oops: )Én könnyen megoldom a szolit,nekünk itthon van egy álló,amit már vagy 1 hónapja nem használtam :lol: De ha elmegyek előtte,hátha úgyis barnít :lol:

Lili!

Szegénykéim,remélem Boti nem kapja el,de ez nem bizti,nálunk picik nem voltak még,Barbi igen,én sem még.

Gadevi!

Én is Nagyon Boldog Szülinapot kívánok neked utólag is!

Estelle!

Nincs ám elfelejtve a levél,csak erőm nem volt eddig,miért nem kaptad itt meg,pedig kettőt írtam :shock:

Dóra,Lili!

Hihetetlen,most jött a hír,hogy babáztok,s már a 2 hós oltásra viszitek picúrokat :)
Vendég

Macska!

Én is üdvözöllek itt,merre költöztetek,hány hetes kismama vagy?
Vendég

Azt láttátok már,hogy ez a topic dobogós 2. helyen áll?Most néztem,1. Szeged 35ezer valamennyi,2. mi,24390,3.Sopron 13ezer valamennyi,többi topikon még a 10ezret sem érték el.
Vendég

Dóra,
jól olvastad, december 31-el megszűnt az igazgatóság, ahol dolgoztam, úgyhogy most addig vagyok, amíg Lili véd, vagyis 2008. dec 20, meg két hónap felmondási idő. Szóval azért még van időm, de őszintén...nagyon nem szeretek már oda járni.
Van sok más alternatíva, valami csak bejön majd. Remélem a tesó, de ha az nem, akkor más.

Seriff,
köszi a segítséget!!! Pénteken meg megyünk a szájsebészetre. Na attól félek egy kicsit, ha ezt a valamit le kell szedni, tuti elaltatják Lilit, azt meg annyira nem szeretném!!!

Hajny,
köszi kérdésed, hát nincs túl jól Lili, nagyon köhög, de szerencsére nem lázasodik, talán megússza a komolyabb fülgyulladást.
Tegnap este anyunál aludtunk, éjfélig szivatott minket a picilány. Este 10-kor felébredt, és hogy ne sírjon, anyu 5 percenként cserélgette neki a DVD-ket, hogy ne sírjon, ne köhögjön ezáltal és ne hányjon... Én mondtam, hogy bármennyire is beteg, ezt nem kellene hagyni, fél 12-re már nagyon bepipultam mindkettőjükre, szerintem Lili érezte, mert szó nélkül otthagyta a Micimacis filmet, és elment aludni.

Lili,
hát ezt jól kifogtátok... tüdőgyulladásra bárányhimlő :roll: Én úgy tudtam, hogy az oltás attól is védi, hogy megkapja. Zsófi kapott oltást? Nagyon édesek a képen a gyerkőcök, én is akarok egy kisfiút!!! Hú ezt pár éve el sem tudtam volna képzelni, hogy én ilyet írok.

Estelle,
már nincs sok, néhány nap, és biztos meglátod Mózit, addig meg pihengess, használd ki az időt!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, Zsófi nem kapott oltást, mert az mondta a dnő, hogy elég közösségbe kerülés előtt beadatni. Mert én is gondolkodtam rajta, hogy beadassuk-e......
Köszi a dícséretet. :) Én is nagyon szerettem volna egy kisfiút. :)
birolili

Kazi-Szkennelés: Azt a gépet is a számítógéphez kell csatlakoztatni, mint pl. a nyomtatót, fénymásolót és beleteszed a cuccot, amit el szeretnél menteni pl. személyi, és ez a gép "lefényképezi", és elmentheted vmelyik mappába, ami ha elvész (pl. Te eseted :cry: ) ott van a gépben, és kinyomtathatod, mint másolatot....
Vagy ha egy régi fotó nincs meg digitálisan pl. mi ovis képeink, akkor fogod, beleteszed, és máris fent van a gépen... :wink:
Ment a pü. :)

kisreni- elég kellemetlen lehet, de mindegy ez van! :roll: Akkor holnapra gyors tágulást, és könnyű kitolást, és nagyon nagy örömet a kis dágához!!! :D Vagy már késő a jókívánság? :) Éjszaka hogy alakult?

Nana-Ha van e-mail címed, akkor küldök Neked képet! :wink:

Donoé- Gyors gyógyulást!!! És ha fáj a mellkasod, mindenképpen nézesd meg magad!

dora-Milyen volt az oltás? Hogy viselte Andris?

Don- nem tudom, miért nem kapom meg a pü-t? Kaziét megkapom mindig. :? Tök jó, h. a II.helyen állunk!

:D Persze ez elsősorban a régi felhasználóknak köszönhető!
Tényleg! Hajni, Erszényes, Cuki -Hol vagytok???

Lina- Jobbulást Lilinek!
Annyit de annyit tudnék sétálni! A világból ki tudnék gyalogolni. Tegnap 2X mentem gyalogoni, meg Rubint Rékáztam...(pedig irritál...)Egész 9 hónap alatt talán 3X csináltam meg, de most már szülésig minden nap csinálni fogom, hátha lesz eredménye...

Lili-talán annyiból "jobb", hogy Zsófi túlesik a himlőn, hogy így már védett lesz....Hátha nem lesz túl drasztikus.

Kép
estelle26

Adri- Nagyon jók a képek az iwiw-en! :D Oly édesek vagytok!!!

Ser-Hannáról is nagyon klassz képek vannak! Fúú, de szép barna szemei vannak!!! :D Szöszi haj, barna szem! Ritkaság, és milyen szép! :)

Kép
estelle26

Reni
Jövő héten kedden telihold? Nem most volt? Ajaj, akkor attól félek egy kicsit…

Dóra, Lili
Hatalmasak a kispasik!

Hajni
Sikerült elintézni a lakcímkártyát?

Ser
Köszi, eddig minden oké!

Lili
Boti sem éhezik látom! Nagyon édi a pancsis képen! Zsófi nagyon drága! Olyan jó h már meg lehet beszélni velük egy csomó mindent.
Gyopi 3,15-kor kelt tegnap előtt éjjel és sírt. Apa bevette közénk, nekem meg elszállt az agyam h NEEEEM. Visszavittem az ágyába. Volt egy kis hiszti h vissza akar menni a nagy ágyban, de 10 perc után már aludt is. Erre tegnap estem beszélgettünk és mondtam neki h mindenki a saját ágyában alszik és h éjjel nincs balhé és sétálgatás. Ha netán felébred és fázik (ki szokott takarózni), akkor szól és megyek betakarom. Aztán alszunk tovább és reggel találkozunk…..Éjjel fél 3-kor arra ébredtem h „anya”. Mentem és betakartam. Hallottam h kb fél óráig forgolódik szó nélkül, próbál elaludni, de nem megy neki. Akkor már majdnem sírva mondta h „anya”. Odamentem hozzá és megigazítottam a takarót, mondtam neki h nincs semmi baj és h ott van vele a babája és vigyáz rá. Megpuszikáltam és aludt reggelig….
Bárányhimlő….fain. Azt hiszem amíg járványos időszak van nem fog menni Gyopi bölcsibe ha megszületik Nimó, és anyósomat sem engedem a gyerkőcök közelébe (oviban dolgozik), inkább megszakadok.
Hol szedhette össze Zsófi?

Kép
Kép
Kép
thymi

Estelle
Pont kérdezni akartam h egyben vagy még? Ezek szerint igen :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Sajnos Kingáról kiderült, hogy valamire allergiás. Tegnap evés közben teljesen kipirosodott. Először azt hittük hogy tejallergia lesz, de mondták hogy az keményebben jelentkezik, meg nem múlik el a calciummusctol egyből. Tehát a tápszerben valamelyimk adalékanyag a hibás, csak nem tudni melyik. Most az 5. fajtát fogjuk kipróbálni, meg rohangálunk anyatejért gyűjtőbe, meg ismerősökhöz. :(

Szerintem Reni még nem szült meg, mert nem szóltak :)

Lili- sajnálom a bárányhimlőt. Úgy volt, hogy mi is elkapjuk, mert a szomszéd kislánynak is olyasmi tünetei voltak, de szerencsére nem bárányhimlős.

Úgy látszik az altatásban mostanában mindenkinél fordulat van. Lilla is megszokta a helyét, mostmár ott is alszik el, és csak reggel kel, de mondjuk még korábban mint régen, de haladunk.:) Már csak a délutáni alvást kéne visszaállítani, de azt nem akarja.

Kocsisandi- ha jól olvastam, mi majdnem szomszédok vagyunk.

Meg is jött Bea az új kajcsival. Reméljük ez bejön, majd megírom.

Sziasztok !

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Beáék!!!
Sajnálom az allergiát, de mérlegeni kell, mert lehet, hogy az anyatejgyűjtőből, az anyatejből is ugyanúgy hozzájut a szervezete ahhoz az anyaghoz, ami irritálja!!!!

Estelle!
Köszi a dícséretet, nagyon jólesett!!!!

Lina!
miért kell mennetek szájsebészetre???

Don!
gyógyulj meg, és akkor megyek hozzád szolizni, kell(ene) már a napfény! de nagyon :roll:

Levi mostmár jobban alszik már csak kb 6x kelt fel az éjjel. Olyankor mondom neki, hogy keressük meg a cumit és a kispárnáját és aludjunk tovább, hátha hozzászokna ehhez a mozdulathoz és nem üvöltene rögtön! MIndig úgy megijedek amikor felüvölt :roll:
Tegnapra kibújt egy fogunk, a 7..
De remélem nem a foga miatt volt ez a kéthetes nem alvás, mert akkor mi lesz még :roll: , sok fog van még hátra. A végére tuti zombi lennék, már így is dícsérnek a tesóim, hogy milyen "jól" nézel ki :lol:
Don, télleg megyek hozzád!!!napozni! :lol:
:?: :?: Nincs köztünk véletlenül kozmetikus???? és fodrász? a körmömet én csinálom azzal nincs gond, de a többi :? Rámférne egy kis megújulás :oops: :?: :?:

Kép
adrienn021

jaj és kérdezni akartam, miért nem látszódik az egész figura???miért csak a fele???
csináljam újra??????

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Adri:
Én fodrász vagyok,de nem dolgozom most.....én is láttam az iwiwen a képeket,nekem is tetszenek,és milyen hosszú a hajad :shock:
A vonalzót hiába csinálod újra,mert akkor is ilyen lesz!Ahogy korosodik Levi,majd előjön a kis figura :)

Én meg mézes kalácsot sütök!Mindjárt kész vagyok!Mirabel karácsony óta ezzel nyaggat,hiába mondom,hogy ilyenkor nem szoktak...engedtem.Ha ezt enne akkor legyen ez :D Amióta sütjük Lari egyfolytában az mondogatja:Karácsony ünnepén????-a karácsony fát hívja így :)

Estelle:
köszi az infót!De mondjuk,ha le lett volna szkenelve az irat akkor is csináltatni kéne mindent....
Írtam pü-t!
kazi

Lili:
Én is beadatam a lányoknak a b.himlő ellenit és én úgy tudom,hogy az elkapástól is véd!Zsófinak láza is van?
Ügyi Zsófi az alvással!Nem érzékenyültél el amikor mondogatta:Anya.Szeretlek!-én ilyenkor úgy sajnálom őket ,olyan kis védtelenek....:roll:
kazi

Sziasztok!

Adri
Már annyiszor írni akartam, hogy én majdnem biztos vagyok benne, hogy fogzik Levi és azért ilyen "hisztis" ahogy Te írtad.
Tipikus jelek. Átéltem a 2 fiú mellett párszor, mindkettőt nagyon megviselte minden fog.
A napközben nyűgösség, az éjjel riadva felsírás és (ha még furcsa is) a nem evés...mind-mind a fogzás jele. :(

Sajnos Adri lesz még ilyen... :( :( Kitartás!
(Nálunk 1 hete ugyanez van)

Itt maradt a kiskabát. már bizti kinőtte Levi. :( Hányas méretet hord?

Estelle
Elküldtem :wink:

Ser
Megkaptam és írok is. (bár ma Danus is itthon van...iszonyat mit művelnek ketten együtt... :( :shock: :cry: )

Dóri
Nem tudom kijön-e :roll: , nem próbáltam kimosni, rajta van még a címke :D

Bea-Zsolti
Ezt a tápszert most kezdte enni Kinga?

Hajny
Ma? :) a telcsim rossz. Boti megfürdette és a hang meghalt rajta :(

KépKép
KépKép
nana09

Kazi, elérzékenyültem, sírtam is. :) DE ő akart egyedül aludni, nem én erőltettem. A büszkeségtől is sírtam egy kicsit. :D :) :roll: Olyan nagylány, és imádom, hogy ennyire próbál segíteni mindenben.

:?: Ki tudja, h. a Hunyadiban lévő konditerem meddig van nyitva? :?:
Tegnap belenéztem a tükörbe. :( És olyan rossz látvány voltam. :( Én utálok így kinézni. :(
birolili

Adri, a fogzás nálunk is nagyon megviselte Zsófit. Minden fog. Nappal, éjjel is. Sajnos vannak ilyen babák. REmélem Boti jobb lesz, bár most ugyanaz, mint Zsófi volt. :)

Thymi, jó, hogy Gyopi is ilyen ügyes! Ismered az én új védőnőmet? A ti régitek.... :D

Évi, én is mennék sétálni, de hát nem lehet....

Hogy hol szedtük össze a bárányhimlőt.....? :? Foggalmam sincs.

Ma már egész szépen néz ki Zsófi, tiszta pötty a teste. De szerencsére nem viszket neki, melegen be van öltöztetve.
birolili

Sziasztok!

Estelle
köszi hogy hiányolsz,megvagyok,csak ezer a dolgom.Aztán meg melóba mentem,meg ma is.

Lina
jobbulást kicsi Lilinek,a nagyik meg már csak ilyenek,igaz?Anyud amúgyis olyan birkatürelmü,olyan kedves! :lol: Én bírom!

Lili
remélem gyorsan átvészelitek a himlöt,jó kenegetést,remélem jól viselitek!Botika ne kapja el,kívánom!

Nana
holnap délelötthöz mit szólnál?Úszok itthon,nincs semmi dolgom.11-kor talizunk?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

adri:kitartás, fog még lesz, de nem mind balhés, bebének minden2 volt ilyen...mondjuk a sok ébredés, nagyon nehezíti a dolgot.

bea:szegénykéim, és lesz tejcsi???nincs ismerős akinek van sok?
a sógornőmnek régen nagyon sok volt (most is 2 hós babája van) megkérdezzem??

kazi:nem gondolkodtál azon hogy ha lari 2 éves lesz ismét dolgozz??

Lili:nektek is kitartás

nálunk: nincs megállás, vagyis az van:Levi áll.áll.áll...és ha fárad sír...és kiabál:)

Gabi
bepagabi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?