Itt vagyok, a gépem működik ventillátor nélkül is. Csak kicsit forró az oldala
beuska: grat a vizsgához, ügyi vagy
monácska: úgy szép az élet, ha zajlik
minden rendben lesz, bizti vagyok benne. Márc. 1-jén váltam, május 24-én esküdtem, előtte való nap meg még George Michael koncerten fetrengtem, aztán mentem vmi köcsög vizsgára a közgázon. nagyon drukkolok neked, csak óvatosan mindennel, hiszen a pocaklakó ott van, ő a legfontosabb!
pumperka: mi volt a védőnéninél? képzeld, ma megtaláltam a garázsban a régi kiskönyvemet (oltási, ovis, iskolás...stb). Tök jókat derültem rajta, mindig azt írták bele, hogy gyengén fejlett, alultáplált.
most bezzeg.
Milán kismamis könyvét is megtaláltam, jó volt összehasonlítgatni a mostanival.
mzx: majd megfogadom a tanácsod, fogok sokat inni spinal után. tényleg, éjjel iszonyatos lábikragörcseim voltak, azt írja a nagy könyv, hogy lehet a kevés folyadék miatt, Mg hiány miatt, meg cukorbetegség. Amúgy is az utolsótól parázok, jó hogy köztük van.... Nektek nem szokott ilyen lenni? Rohadtul fájdalmas.
Mától visszafogtam a zabálást, elég jól bírom. Vajon meddig?
mpatr: gondolom észrevetted, hogy nem mentem úszni. Még mindig nics bikinim
mni: kiságyat még nem fotóztam le, de amit kiko is ajánlott, a Brendon outlet, tényleg elég jó. Sok cuccot vettünk mi is ott, pl a baldachint is. Próbaképp a kiságyon van, még ki kell mosni, de majd meglátod a fotón, szerintem klassz és passzol a fenyőhöz.
pété, tand: sajnálom, hogy nem jöttök talira, pedig szívesen beszélgettem volna veletek