Sziasztok!
Szoptatás, az jó, semmi macera. Nálam is harap mostanában Ákos, vagy inkább rászorít.
Míg nézelődik, nem engedi el.
Anett!
Hasonló nálunk is, vagy volt. MAnó felnőtt Apához. Ákossal még nem tud mit kezdeni, szokta mondani. DE, ha Apa nem beteg, akkor rázza a seggét.
Én ott rontottam el anno, vagy sem..., hogy amit kaptunk füzetecskét a védőnőtől olvasa el, készüljön Ő is babavárásra...Túlságosan is beleásta magát.
Ha valami gond volt, már is szalad a könyvhöz, vagy aszerint akart gyereket nevelni. MÉg szerencse, hogy időben leállítottam, azóta sem tudom, hol van az a könyv.
Majd szócskát egyszerűen utálom....Minden bevállal, de majd...GYőzze az ember kivárni. De mióta Manó nagyobb sokat vigyáz rá, és többet segít itthon is. Neki is meg van a foci, a foci maneger, de ennyi kell neki is.
Jutta!
Szerintem cserélj egy napot a férjeddel.
MÁr szoptatni sem kell, tehát teljesen át tudja vállalni. Te meg menj be a munkahelyedre, vagy csak csavarogj. Kíváncsi vagyok mi lesz utána a véleménye. De szerintem neked is jó helyzeted van, mármint amit az írásaidból kiderül. Neked is sokat segít a férjed. Van Apuka aki abszolult semmi sem csinál. MÉg a gyereket sem fogja meg.
Különben is a gyereknevelés nincs egy szinten a munkába járással. Jó a munkahelyen is kell felelőséget vállalni, de még sem u.a. A gyerekre állandóan oda kell figyleni, főleg mikor nagyobb, és még párhuzamba sok minden mást kell csinálni. Munkahyelyen azért vannak pihik, lazítások, beszélgetés felnőtt emberrel....lehetne sorolni.
De én akkor sem mennék még vissza, jó nekem a gyerekbeszéd is.
Mi 4 hónaposan kezdjük az almát. De csak lével az első héten
első nap egy kiskanállal, majd kettővel....Mikor már megy, akkor jönn a püré... Ez eltart kb 2 hétig. Majd utána jön a répa... ugyan így... majd vegyesen...Utána én már a babapiskótát is bevettem(Hajni ezt ne olvasd...
), utána jönnek a főtt kaják, burgonya, répa...majd pipi hús és máj.Utána levesek. És lassan 1 évesek vagyunk.
Hajni !
A halasat mi is megvettk. Sokáig kerülgettem. Kibontottam, azonnal a kukába került, nem bírtam a szagát.
Meg volt az oltás
Azóta is laszik Ákos, na meg Manó is.
8830g és 67cm vagyunk.
Dokinéni, szerint pont jó méretben vagyunk, Ritka jó tejem lehet.
Viszont ilyen sem volt még, De Ákos sírt. Fáradt volt szegény, pont alvás időben volt a tanácsadás, előtte nem nagoyn tudott pihizni, mManó nagyon aktív volt délelőtt. Na meg Apa is itthon van, beteg, ilyenkor borul a napunk.