Sziasztok!Vissszatértem.
Nagyon sokat írtatok, mióta nem voltam.először a betegség miatt nem tudtam írni, aztán nem volt jó a net 2 napig.
Na most megpróbálok mindenkinek válaszolni:
Fanni:Remélem gerinceddel minden ok lesz!
Maminti: Köszi, végre már jobba vagyok.
dokinéni mindta, h vegyek Bioparoxot a torkomra.(antibiotikumos spray torokra)
Jucicuki:Nagyon örülök, h a lányok jól fejlődnek!
Tontica:táblázatba:szülés időpontja-április10.Doki: Dr. Molnár Imre.Kórház:Bajcsy Zs. Kórház. nevek:Janka és Anna. Spontán jöttek
Tesó nincs. én korom:24.
Petricsek
[quote]V írta:iszont képzeljétek, pár napja, egyik reggel (és azóta minden nap) arra ébredtem, hogy a kezeim olyanok, mintha izületes lennék. Nem bírom behajlítani az ujjaimat, elgémberednek és bedagadnak. Vérnyomásom normális, nem ödémásodom szerencsére, de elég kellemetlen. Védőnéni szerint ne aggódjak ... oké
Ezt érzem én is reggelente!nagyon rossz
Rebe:Üdv itt!
Én dolgoztam. mivel tanítok, dec 22-ig. aztán jött a téli szünet.úgyhogy jan2-tól mentem táppénzre.akkor voltam 26hetes.úgy gondoltam, h nem maradok itthon amig bírok dolgozni.de már januártól nagyon fárasztó lett volna.meg dokim is mondta, h 30. héttől tovább ne dolgozzam.jó is már itthon.nehéz a hasam
Bogyótanya:
nagyon ügyesen megoldottad a szopit! nekem is ez a titkos vágyam, h egszerre tudjam őket szoptatni
Babyteve: gratula a babókhoz!
Ikrek könyve2:nekm megvan és sztem jó. szoktam olvasgatni.
Hülye kérdések: valóban kiborítóak.mondjuk engem nem is a kérdések zavarnak,anem amikor elkezdik mondani az ismerőseiket , akiknek ikrei voltak , és , h milyen rémsztorik történtek velül.kinyíló méhszáj, kórházban fekvés stb.)miért kell ilyesztgetni az embert!!???
meg, h milyen nehéz lesz, egy gyerek sem semmi, hát mé kettő egyszerre!Rosszul vagyok már tőlük!
Ahelyett, h biztatnák az embert!
Dokim nekem is úgy kezeli a dolgot, h természetes állapot(volt edddig)Mert múltkor mondta, h most jön az izgi rész
Nem magilyesztésből, csak, h mostmár sokat kell pihenni, mert 30. héttől szokott több probléma adódni az ikerterhességeknél.De szerencsére minden ok velünk.úgyhogy én bízom benne, h így is marad még kb 11 hétig.