Új privát üzeneted érkezett!

Ind, köszi, tehát ha csak szivárog, akkor is elázik 1-2 óra alatt. Akkor ezt fogom figyelni.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok csajok
Bucsuzom,megyek befekszem a korhazba.remenlem 5-6 napmulva jovok.Addig is majd a ferjem jelent nektek.
Hu izgulok.
Sziasztok

Kép

Kép
marcsitita

hát a szülésznőm azt mondta, hogy mivel, ha egyszer elkezd folyni, akkor már mindig folyik, ezért elnehezíti a betétet. Különben ha kiderül, hogy magzatvíz, akkor se kell rögtön berohanni. Elméletileg viszonylag hamar beindul utána szülés, de az is lehet, hogy egy nap is eltelik, persze már sokkal jobban kell figyelni.

KépKép

KépKép
lnd

A magzatburok két rétegű, lehet, Neked csak a külső szakadt ki. Nem hiszem, hogy emiatt kórházba kéne menni....

Köszi, Bingii! :oops:

Ildi! De tuti! Majdnem nálunk is összejött a közös vonalzó Zsuzsónak és Pankának! De nem voltam ilyen precíz, mint Te!

Norma! Ezt a könyvet lehet, elolvasom. Kösz a választ a kendőre. Szted melyik jó? Van megkötős cd-m, de nem tudom hol... dydimos kendőhöz való.... majd előkerítem. Most is jó lenne rámkötni Pankát, de ha a nagyok hazajönnek, akkor létszükség lesz.

Azért Neked nagyon jó érzéked lehet a gyerekekhez! Amit mondtál a fiadnak mikor megébredt, az szíven ütött. Sajnálom, hogy nem mondtam ezt Petikének, mikor megébredt. Valami hülye oknál fogva butábbnak gondoltam Zsuzskánál, csak mert még nem beszél ilyesmikről. Zsuzsó mondta, hogy aggódik, mi lesz, ha meglesz Hugibaba, persze nem ezekkel a szavakkal, de mégis teljesen értettük, hogy mit akar... én csak mondtam, hogy mind nagyon izgulunk és mi sem tudjuk, hogy lesz, de úgyis lesz valahogy. Hát ennél is lehetett volna megnyugtatóbbat mondani. Remélem az ölelésem több bizonyosságot adott Neki. De Petike más eset, ő tényleg csak sírdogál.... majd megpróbálok beszélni vele. Sajnos nem sok türelmem volt tegnap hozzájuk - tegnap voltak először itthon, mióta a szüléskor elvitettem mamáékhoz őket. Persze érthető, normálisan még kórházban kellett volna pihiznem tegnap. Ma jöttünk volna haza... Szóval nem volt tegnap megállás, hiába volt itthon a párom....szinte semmit sem tudtam feküdni, ami nagyon durva... ma meg úgy érzem kiszakad alul minden. Úgyhogy most a másik mamát fárasztják a drágáim. Sajnálom, de muszáj...no..tényleg.... :? nekem sem túl jó, hogy alig látom őket.

Norma! Ettől a befeléfordulástól nekem nagyon gyanús vagy. Én két napot adok!!!!!!

Lego! Isten hozott! Nagyon békés, boldog babázást kívánok Neked, remélem a nehezén túl vagy! Akkor most a saját lefejt tejedet adod a babádnak? Éjjel is kell fejned? Nem vagy nagyon fáradt? Seb, egyebek? Lelkileg?
Gondolok Rátok!

Marcsi????????????????????????????????????????

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

húúú Marcsi! Isten áldjon! szoritok!

Zsu

tothzsu

Zsu: Lego helyett nem Sleepinre vagy másra gondoltál?? Vagy lemaradtam vmiről? :shock:

Fúú, kisétáltam a boltba meg vissza. Nem vettem sokmindent, kenyér, vaj, felvágott de most, hogy leültem azt érzem leszakad a derekam. Viszont olyan szép idő van és olyan jó hallgatni a madarak csiripelését!

bingii

Azóta nincs semmi, tahát biztos nem a magzatvíz volt.
Marcsi szorírok, hogy simán menjen minden.

Kép
Kép
Kép
csibe76

bocs! :oops: :oops: :oops:
nagyon összekutyultam mindenkit!
szóval még 1x:
Lego, bocsi! :oops:
Sleepin, hogy vagy,úgy lelkileg?
Ildi! Akkor most jól értem, hogy fejsz is és cumisüvegből azt adod a babának?

Bocsi-bocsi de teljesen kómás vagyok.... :? még jó, hogy Bingii topon van! :D és figyel!

Volt védőnő, teljesen el van ájulva Pankától, hogy 5 napos és már szemez az anyjával és agyba-főbe mosolyog..... nem tudom, ez tényleg olyan nagy szám???? Mintha Petike is ilyesmi lett volna... Bár elég rég volt.... azt hiszem az előző kettőnél még a tejhiány miatt nagyon ki voltam bukva és nem erre figyeltem.

Zsu

tothzsu

Sziasztok
Hazakuldott a doki,valamit csinalt,ugy hogy verzek.Ha fajasaim vannak menjek be.A verzes aztmondta most vele jar.Szerintetek burkot repesztett?Onnantol fogva menyi ido?Fajt,meg faj is

Kép

Kép
marcsitita

Sziasztok!!!

Még 2in1. :D

Nyákdugóm távozóban,ami jó jel,én örülök neki.Tegnap este,illetve imént jött egy-egy pici nyák,2 óra múlva doki....lhet már csak Hédivel jelentkezem. :D Bár olyan fura érzés van bennem.... :? Görcsök állandóak,viszont nem fájdalmasak. :shock: Hédi szinte meg se moccan,imént kb 5-6x éreztem csuklást...ennyi...

Marcsi
Burkot tuti nem repesztett,mert akkor elöntött volna a víz és nem enged haza.Gondolom "szépen" megvizsgált....esetleg valamit tágított...nem tudom fájt-e Neked.... :?: :?: :?:
Drukkolok hogy még ma babázhass....
Bár dokid nem értem...számomra felfoghatatlan,hogy hazaküldött....

Zsu
ÓÓÓ,örülök,hogy megelőlegezted. :lol:
Remélem valami isteni sugallat volt ez Tőled. :wink:

Brigi
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat.13 meg tényleg nem is lett volna jó.... :lol: MAradjunk a mai napban. :wink:

Pandus
Hohohó,merre vagy????? :o

LAfi????
Blongyiii,valami hírt adj magatokról. :roll:

Csibe
Lehet pár nap és már Te is babázol. :wink: Bár azért még jó helye van a pocidban. :wink:
Vendég

Marcsi,hüle vagyok.....hisz' odaírtad,hogy fájt....
:oops: :oops: :oops:

Hát nem is tudom....én bizony nem jöttem volna haza....ez így olyan kiszolgáltatott,nem?????
Vendég

hat fogalmam nincs mit csinalt,de fajt es vereztem.
Egy masik csajo is ottvolt,ugyanazt csinalta neki is.azt mondta a noverke egyutt fogunk szulni.Hat nemvagyok valami jol.fajogatok.

Kép

Kép
marcsitita

Szegény Marcsi,

már gondolom teljesen beleélted magad hog yott maradsz és biztonságban leszel. Szét idegelted magad. Remélem minden rendben lesz. De mostmár nem vérzel ugye? A babának egyébbként 1-2 deci vér végzetes lehet. Nem tudom mit csinálhatott.

Sleepen,

Az Arnicát nem próbáltad? A ch-9 vagy 15

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Marcsi, a vizsgálat után normális a vérzés, a te idődben. Azt nem értem én sem, hogy miért küldött haza, amikor már úgyis túllépted a 40 hetet. Ha sokat fájdogál a hasad, vagy erősödik, akkor mindenképpen menj vissza. A méhszájadra nem mondott semmit?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Marcsi: ez a doki amúgy fogadott orvosod?? Elég furcsa nekem ez az ember meg úgy az egész. Én sem értem, hogy miért küldtek haza.

Lego: hujujjjjjjjjjj...drukkolok, hogy neked bejöjjön a mai nap;) Nálam tuti nem lesz semmi. Az álomkórságon kívül semmi bajom :lol: Én most a 18-át céloztam meg:D

Lafi, Blongyi és a többi eltűnt kismama...kérünk képeket és helyzetjelentést:)

Na megkelt a tészta, megyek fánkot sütni. Hátha kibújik az illatra Majus :D

bingii

Húú, Marcsi, erre nem számítottam.... épp azon gondolkodtam, hogy vajon ír-e Párod nekünk, ha meglesz Babó!
Arra tippelek, hogy tágított a doki... a méhszáj most nagyon érzékeny. Nagyon sajnálom....biztos rosszul esett.... EHHEZ NEM VOLT JOGA !!!!! :evil: :evil: :evil: remélem, mostmár valami tényleg beindul Nálad és senki sem piszkál. De durva, hogy nem is mondta mit fog csinálni, akarod-e és még utólag sem mondta meg egyértelműen. Kétségek közt lenni biztosan nem kellemes... :x :x :x Remélem, hogy amikor visszamégy, akkor más lesz. Majd drukkolok Neked egy kedves, figyelmes dokit, jó?

Vikci! Oké-oké árnika, de nekem elmút tőle totál a vérzésem, alig van és még csak 5 napja, hogy szültem... :shock:

Lego, úgy legyen! Drukk megy!

Szép estét mindenkinek!

Zsu

tothzsu

Pankaképek a blogban!

www.manokosar.freeblog.hu

Zsu

tothzsu

Vörösbegy: olvastam a blogodban, hogy legkésőbb szerdán otthon vagytok!! Ez nagyon jó hír! Szorítok nektek, hogy mielőbb együtt lehessetek :!: Barni olyan cuki és a mosolygós képe!! Látszik rajta, hogy nyugodt kis manócska!

Tothzsu: titeket is láttalak ám, és hagytam is üzenetet! Jó lehet ennyi szép gyereknek az anyukájának lenni!!
Én még csak egynek vagyok az anyja:) :wink:
sagi1

Tothzsu: mindenképp beszélj Petivel ha panaszkodik! MINDENT ért már azóta, hogy kibújt, sőt sztem mióta a füle működik odabenn. Sajnos ritka, hogy 5 naposan kontaktust tudjon teremteni anyával az újszülött , mivel a normál szülési keretek között megzavarják az addigi szimbiózist amit van anya aki vissza sem tud soha többé hozni :(. Mivel te nagyon rá voltál hangolódva és ő is rád (ugye 40 perc :)), igy nem vesztetted el őt 1 napra sem, úgy tűnik. És ő csak kicsi és nem béna :).

LÁNYOK! TÉNYLEG MINDENT ÉRTENEK A BABÁK! NEM MEGÉRZÉS, NEM VÉLETLEN, NEM CSAK 1-1 szót, MINDENT! SOkkal okosabbak nálunk csak mire iskolások lesznek mi elhitetjük velük, hogy mi vagyunk az okosabbak, pedig ez nem igaz. BIZZATOK A GYEREKETEKBEN, ez a legfontosabb. Szeretni nem nehéz, megbizni benne annál inkább. Elhinni, hogy nem hülye (bocs) csak kicsi.

Amúgy én hót egyben, még fájásaim sincsenek, úgyhogy itt bármi lehet. Azért remélem a héten meglátogat Zsombor idekinn, de ha nem, hát nem. Ő tudja.

Csibe: az tuti nem magzatviz volt, az ha szivárog is jön folyamatosan és áztat szépen lassan. Nekem már 4 hete irtó szuper folyásom van, átlátszó és folyamatosan van valamennyi, de nem áztat el, csak pisilésnél látom a papiron.

Botos rendeződni látszik, tegnap már szépen végigdurmolta az éjjelt és ma is egész jóban volt velem meg egyedül is hajlandó volt ellenni kicsit végre.

Ja! Nekem a haskörfogatom 2 hete ugyanakkora! Mondták az UH-n, hogy a viz kevesebb picit mint kéne, talán emiatt? Baba rendszeresen mozog meg csak elindulna kifelé ha nem lenne jól, nem? 96 cm-t mértem ma reggel, úgy tűnik ez a vége.

Kép
Kép
normajeane

Marcsi: remélem te megbizol még mindig a dokidban, de való igaz, hogy nagyon gáz innen tekintve amit művel. Az egész hozzáállása meg amiket csinál! Persze nem az ő méhszája, őt nem zavarja ha utána plasztikázni kell mert ő mechanikusan szétcseszi :(, mert ezer %, hogy erővel szétnyitotta és odakent egy kis prosztaglandint. Nem irigyellek, nagyon fájdalmas!! Nekem amikor megnézi, hogy mennyire vagyok ellaposodva, rá is szoktam szólni, hogy jóóóó lesz már, pedig amennyire lehet a dokim óvatos, de hát ilyenkor még nagyon fájdalmas a méhszáj. Amúgy szülésnél nekem totálisan érzéketlen lett, meg is voltam lepődve!

Légy hírrel! REméljük eredmény is lesz, bár egyáltalán nem biztos.

Csibe: drukkolok, hogy agyban jók legyünk és könnyen, simán szüljünk!! Nekem a tágulás állati jól megy, a kitolással voltak gondjaim a félelmem miatt.

Tothzsu: ne m tudom mennyire merev a kendőd, félő, hogy eléggé. Nekem most érkezett meg a rugalmas anyagú és van különbség. Persze kötésileg még nem tudok beszámolni, az még kb 1 hét :). A bébi 4-5 hetes koráig fektetve a legjobb ha hordozod magadon és arra a merev kendő általában alkalmatlan mert nem öleli jól körbe és bizonytalannak érzed te is meg a baba is (mivel az is). Nem tudom anyagilag hogy álltok, a www.liliputi.hu oldalról tudsz rendelni S-es kendőt, rugalmasat, a kendő 5eFt, a posta rá 1eFt. Vannak jó cuccaik, árban közepesen drágák nekem.

Kép
Kép
normajeane

Sziasztok Kismamák. :)

Elnézést a zavarásért, de van 2 eladó légzésfigyelőm.

egyik:

Kép
Angelcare ** AC100 ** Légzésfigyelő
Légzésfigyelő ** Angelcare AC100** Matrac alatti szenzor-pad elhelyezés ** Teljes matracfelületen történő érzékelés ** Bármilyen szabvány kiságymatraccal használható (12 cm. vastagságig), kókuszmatraccal is.

5 nemzetközi díjas, 2 érzékelőlapos légzésfigyelő készülék. 2 drb. 1,5 V AA alkáli elemmel működik.
Ajánlott: 0-12 hónapos kor között minden babának.
Nekünk nagyon bevált, nem volt téves riasztás, csak a tudat, h. nyugodtan alhatunk.

Ára: 15000 Ft.

Másik:
Angelcare AC201R
Kép

Angelcare ** AC201R ** Légzésfigyelő és bébiőr
Légzésfigyelő és bébiőr egyben ** Hordozható ** 150 méter hatótávolságú ** Hangtovábbító szülői egységgel (Bébiőr).
2 lapos érzékelő, hang és fényjelzés.Hordozható szülői egység.Kókuszmatraccal is működik,nincs téves riasztás. Elemmel és adapterrel is működik.
Ára: 19000 Ft.

Ha valakit érdekel írjon pü.t. :)

További szép babavárást Nektek!

üdv: Hajni

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok, Lorcsi férje vagyok, ma 17:45-kor megszületett gyönyörű kislányunk Ajsa!
Hosszú és nehéz szülés volt, kicsit zöld volt a magzatvíz is, de hálistennek minden rendben.
3,6 kg és 51 cm. 3 cm-es fekete sűrű haja van.
Képeket mihelyst tudok, fölrakok.
A szülés előtt álló kismamáknak pedig kitartást,erőt és könnyű szülést kívánok!

Üdvözlettel,

Lorcsi férje, Gergő

KépKép
lorcsi

NAGYON GRATULÁLOK LORCSI!
SOK TEJCSIT KÍVÁNOK! NA MEG PERSZE EGÉSZSÉGET! :-)

Zsu,

te is szedtél árnikát? Ezek szerint mégsem jó?

Norma,

igazad van.
Drukkolok, hogy a héten legyen baba. :wink:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Most nézem Lorcsi utolsó hozzászólását. Elég eggyértelmű jel volt, hogy hamarosan szülés lesz. :-) Ez a hányás-hasmenés jó kis jel.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Egy kép, szülés után 1 perccel:

Kép

Kis pufi :)

KépKép
lorcsi

Gratulálunk Lorcsinak, és Gergőnek gyönyörű a babuci.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok.

Marcsititanak a ferje vagyok.Meg van a kicsi.50 cm es 3250 g.Olyan boldogok vagyunk
1 apa

Hurrráá! Ma is van két új bébink! :)

Éljen Marcsi és Lorcsi! :lol:

Gratulálok mindkét maminak és papinak! Nagyon sok boldogságot kívánok a csöppségekhez!

Marcsi párja: légyszíves tegyél fel képeket, a lesz időtök!!

Gergő: Ajsa annyira szép és angyalkásan pufók! :) Lorcsinak mielőbbi felépülést és sok tejcsit kívánok!

Norma: annyira elgondolkodtatott amit írtál :idea:
Megpróbálok én is beszélni a gyerekem fejével :), mert időnként nagyon hepciás és nyugtalan! Olyankor is érvényes ez? Mármint, hogy beszéljünk vele? Mert olyankor nálunk csak a cumi jön be, mint nyugtató eszköz... :( Ránk sem néz, csak kapkodja a fejét és nyugtalankodik.
sagi1

Jó reggelt!

Éreztem én, hogy ma lesz vmi történés:D

Lorcsi, Marcsi! Óriás gratula nektek és nagyon sok boldogságot, egészséget, tejcsit kívánok!

bingii

Jó reggelt!!!

GRATULÁLOK AZ ÚJDONSÜLT CSALÁDOKNAK!!!!
Lorcsi,gyönyörűséges Ajsa.:)
MArcsi,remélem könnyű szülésed volt.Várjuk Ádámról a képeket!!!

És mi....
Hosszas mérlegelés után (mind az öten:apa,Hédi,doki,szülésznő és én) úgy döntöttünk,hogy még nincs itt az ideje a kiscsaj érkezésének...Méhszáj továbbra is nyitva,bő 1 ujjnyira,de ez jelen esetben nem számít,véres váladék tegnap volt,azóta nem.Fájások rendszertelenek....Doki korrekt volt,határozottan megmondta,hogy nem akar egy esetleges császárba belehajszolni....Így fer.Szinte nem is vizsgált meg,nem akart "bántani".Csütörtökön kell délelőtt mennem,ha addig nem változnak a dolgok...Hát ennyi.
Most mérhetetlenül boldog vagyok.Kicsit feszített ez a hétfőn szülünk dolog....JOBB EZ ÍGY!!!!

Norma
eszméletlen jó ANYA vagy!!!Gratulálok.Nem is részletezem,le a kalappal. :D :D :D
Remélem hamarosan újra babázol Te is.Drukkolok,hogy a héten találkozhass Zsombival.:)

Brigi. :lol: :lol:
Akkor 18. :lol: :lol: Mondtam én,hogy megvárlak.:) :wink:

Zsu
Annyira ééédes Panka.És hatalmas a hasonlóság köztetek.:)

Vikci
Ha így haladok még a végén Te is beelőzöl. :lol:

Amúgy érdekes...mert anno több mint 1 hónapja a doki csak 1-2 hetet jósolt nekem. :lol: Hehe,úgyis Hédi dönt. :lol:

Amúgy ki a következő a sorban?????Január 20 előttre van valaki???

Lego
Vendég

Sziasztok, marcsiéknak nagy gratula. Lego szerintem te jössz, nem biztos, hogy megvérja a baba a csütörtököt.

Nekem a 28. héten azt mondta a doki, jó, ha 33-34 hétig kihúzom, de még mindíg itt vagyok. Ennyit a dokikról...

Kép
Kép
Kép
csibe76

Lego: tényleg korrekt a dokid. Bár mindegyik ilyen lenne!
Legyen 18;)

Én éjszaka felébredtem néhányszor, hogy görcsölök meg még reggel is voltak görcsök, meg azt éreztem kakilni kell, aztán mégse...nekiálltam takarítani...WC-ket kisúroltam, a zuhanyt kisúroltam, felporszívóztam, port töröltem, lemostam a lépcsőt, beraktam egy mosást és most minden elmúlt :D Na jó, a derekam fáj de az lenne a csoda ha nem fájna....

Nekem amúgy úgy november óta 1000-es a méhnyakam. A doki akkor a lelkemre kötötte, hogy pihenjek, nehogy koraszülés legyen...aztán tessék, nem nyílok:D

bingii

Na ugye én megmondtam, hogy Marcsi jön. A fáradtság meg lustiság elég bizti jel volt. Kinek ez kinek az. Nagyon gyanús volt. Persze Lorcsi után.

GRATULÁLOK AZ ÚJDONSÜLT CSALÁDNAK! SOK TEJECSKÉT KÍVÁNOK!

LORCSI,

NAGYON SZÉP BABA.

VAJON PANDI HOL VAN?

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Bingii,

nyugi bennt nem marad. :-)
Gondolom azért csináltad meg, hogyha a kórházban kötnél ki minden rendben legyen. :-) Majd nemsokára.

Lego,

egyre valószínübb, hogy te jössz. Én úgy látom.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Új kép:

Kép

KépKép
lorcsi

Sziasztok, most beszéltem Pandival, nem szül, délután lesz netközelben.

GRATULÁLOK A BÉBIKHEZ ÉS KITARTÁST A FINISESEKNEK!!!

ajaj, utánatok a mi topikunk jön... :wink: :D

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Mennyire kis békésen alszik Ajsa :) Nagyon tündéri!

Vikci: na igen, ez az egy ami tuti, bent nem marad :D

bingii

Mpatr: bizony ám...és rohan az idő ;)
Köszi az infót Pandusról.

bingii

Brigi
Bizony,most már fél lábon is kibírjuk. :lol: De tényleg,olyan haláli nyugodt lettem.:) Az se érdekel ha ráhúzok 1 hetet.:)

Én is beszéltem Pandival.:) Este jön.:)
Vendég

Még ezt akartam megmutatni.:)
Szerintetek változott valamit???? Szerintem hatalmas lett. :D:D:D:D:D Úgy 2 hét van a 2 kép közt...

Kép Kép
Vendég

LEgooooooooooooooo! 2hét 2nap??? Anyám! Nem semmit nőtt! Kiscsaj belehúzott :)

Enyém most inkább mintha összement volna...persze így is brutál nagy :D

bingii

Bocs, a képdömpingért..

Kép

KépKép
lorcsi

Sziasztok!

Mindenkinek gratulaaa!!!

megnyugtatott marcsi szülése mert 15 h-kor még írt, 0.17-kor meg már a papa írt. Remélem ha nekem indítják az is lesz ennyire gyors. Azt hittem az hoszabb ,mint a terészetes. Nekem semmi, tökjól vagyok,ha nem lesz semmi akkor jövő hét elején indítják.

Akkor lesz 41. hét 0 nap hétfőn. Nem szeretném kivárni de egyszerűen semmi.
Kérdezte a doki,tegnap,hogy fájások már vannak? Mondom neki : semmi.
De a keményedéseket azért még érezzük? Mondom én már azt se :(
CTG ok.
Mondjuk most iró fosul vagyok,mint ha influenza lenne,de szerintem nem az.

Szerintetek így is beindulhat? Méhszáj természetesen atomzárt :(
Szerintetek,ha beindítják a kórházban akkor ha befektetnek ott lehet velem a párom a kórházban,vagy addig nem míg le nem visznek a szülőszobára? Sote 1. Gondolom abban a szobában nem egyedül leszek.
ndombi

Hát Lányok!

Először is megesz a sárga irigység!!!!
Mindenki csak potyogtatja a babákat :)
GYÖNYÖRŰEK ÉS KOLLEKTÍVEN KÍVÁNOK MINDENKINEK ÖRÖMET ÉS EGÉSZSÉGET A BABÁKHOZ.

Tothzsu
Te most otthon szültél, a férjeddel, jól értettem? mert akkor minden tiszteletem a Tied, a bátorságért, és a szakértelemért is! Éljenek az úttörők!

Norma: szívemből szóltál, olyan spirituálisan gondolkodsz! FANTASZTIKUS

LEGYEN MÁR NOVEMBER A FR@NCBA! ÉN IS AKAROK BABÁT :? :shock: :evil: :cry: :cry: :cry:
boo

1 apa!
Lorcsi!
Gratulálok a gyönyörű babákhoz!!!!!!!!!!!!!

Lego,csini vagy nagyon!!!

Tóthzsu!Igen,cicire is rakom,pár perc után meg cumiból issza a tejem.

Hát ez van.

Puszi mindenkinek!!!!!
ildi
ildi10

Kép
ildi10

Sziasztok!

Marcsi, Lorcsi
Hatalmas gratula nektek, jó egészséget és sok tejcit :D

Lego,
Hű tényleg nagyobb, és milyen csini :wink:

Ki a következő?
Lego vagy Norma?
Vendég

Sziasztok!

Minden kismaminak gratulálok, most nincs időm visszaolvasni, mi is megszületünk, KÓRHÁZBAN, HÁBORÍTATLANUL, JANUÁR 10-ÉN!!! BARNI 3380g ÉS 56CM.

Egész nap kb. másfél- két óránként eszik, kakil, alszik - eszik, kaka, alvás :roll: Ja és fejés, mert rengeteg tejem van.

Egy gyors kérdés: hány fokot tartotok a szobában a babáknak?

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Marina, Lorcsi, marcsi hatalmas gratula nektek!!!

Marina: 22-t kellene, de mi panelban lakunk, elég nehéz azt tartani, de a dokim szerint annyit kellene tartani.
Vendég

Marina,
Gratulálok nektek, az nagyon jó ha ennyi tejed van! Jó babázást :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?