A magzatburok két rétegű, lehet, Neked csak a külső szakadt ki. Nem hiszem, hogy emiatt kórházba kéne menni....
Köszi, Bingii!
Ildi! De tuti! Majdnem nálunk is összejött a közös vonalzó Zsuzsónak és Pankának! De nem voltam ilyen precíz, mint Te!
Norma! Ezt a könyvet lehet, elolvasom. Kösz a választ a kendőre. Szted melyik jó? Van megkötős cd-m, de nem tudom hol... dydimos kendőhöz való.... majd előkerítem. Most is jó lenne rámkötni Pankát, de ha a nagyok hazajönnek, akkor létszükség lesz.
Azért Neked nagyon jó érzéked lehet a gyerekekhez! Amit mondtál a fiadnak mikor megébredt, az szíven ütött. Sajnálom, hogy nem mondtam ezt Petikének, mikor megébredt. Valami hülye oknál fogva butábbnak gondoltam Zsuzskánál, csak mert még nem beszél ilyesmikről. Zsuzsó mondta, hogy aggódik, mi lesz, ha meglesz Hugibaba, persze nem ezekkel a szavakkal, de mégis teljesen értettük, hogy mit akar... én csak mondtam, hogy mind nagyon izgulunk és mi sem tudjuk, hogy lesz, de úgyis lesz valahogy. Hát ennél is lehetett volna megnyugtatóbbat mondani. Remélem az ölelésem több bizonyosságot adott Neki. De Petike más eset, ő tényleg csak sírdogál.... majd megpróbálok beszélni vele. Sajnos nem sok türelmem volt tegnap hozzájuk - tegnap voltak először itthon, mióta a szüléskor elvitettem mamáékhoz őket. Persze érthető, normálisan még kórházban kellett volna pihiznem tegnap. Ma jöttünk volna haza... Szóval nem volt tegnap megállás, hiába volt itthon a párom....szinte semmit sem tudtam feküdni, ami nagyon durva... ma meg úgy érzem kiszakad alul minden. Úgyhogy most a másik mamát fárasztják a drágáim. Sajnálom, de muszáj...no..tényleg....
nekem sem túl jó, hogy alig látom őket.
Norma! Ettől a befeléfordulástól nekem nagyon gyanús vagy. Én két napot adok!!!!!!
Lego! Isten hozott! Nagyon békés, boldog babázást kívánok Neked, remélem a nehezén túl vagy! Akkor most a saját lefejt tejedet adod a babádnak? Éjjel is kell fejned? Nem vagy nagyon fáradt? Seb, egyebek? Lelkileg?
Gondolok Rátok!
Marcsi????????????????????????????????????????