Sziasztok!
Kjaja! Hétfőn lesz a hsg-m ha egyáltalán elmúlik ez a fránya mensi. Eddig azért nyivákoltam, hogy jöjjön már, most meg azért, hogy múljon el. Azt mondták a bmc-ben, hogy mensi utáni napokban csinálják (amikor már semmi barnaság és maszatolás)... kb.: a ciklus 10.napján. A doktornő azt mondta, hogy kellemetlen vizsgálat, de nem vészes. Kapok egy szurit, amitől egy kicsit elbódulok, de nem altatnak el. Délelőtt 10 körül csinálják és du.1-kor már indulhatok is haza. Félek tőle egy kicsit, de nyugtatgatom magam. A férjemre gondolok ilyenkor, aki a biopsziával és a fixációs műtéttel nagyobbat vállalt.
Törpe! Jobbulást kívánok!!!
Csibe! Remélem, csupa jót mondanak holnap a férjednek! Kíváncsi vagyok, hogy milyen véleményetek lesz az új dokiról!!
Mogyoró! Üdv. a csapatban! Én is magam alatt voltam, amikor a 3. doki is azoospermiát állapított meg... viszont a lányok segítségével eljutottunk egy jó dokihoz és a biopszia után visszanyertük a reményeket, mert találtak néhány spermát.
Nyulasz! + + + + + + +
Tobi! Nekem tetszik a vonalzód, mert egy kukkot sem értek abból, amit kérdeznek a lányok tőled..
Köszi a gyógyszeres infókat! Nézelődtem az oldalon, amit küldtél.
Mazsi! Nem tudom, hogy mikor kezdhetek végre. Azt remélem, hogy a következő ciklustól. Várom a pajzsmirigyes fejleményeket meg még ezen a hsg-n kellene átesnem valahogy. Utána már nincs más azt hiszem...