Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát voltumk méreckedni 6300 g most a Liza. Próbálok én is többet jönni,csak hát a nagylányom van folyamatosan a gép előtt,meg hát itthon is van mit tenni. Ma csak két órát vasaltam....

Manóci! Azokat a kupákat a párom kapta amikor még quadversenyre járt/jártunk/. sajna már nincs meg a csapat sokan eladták a mocikat és én is rágom a fülét hogy cseréljük be vmi nagy robogóra,vagy adjuk el. a taliban bennt vagyok,szólj mikor jöttök.

Sajnálom a laptopot és főleg ami rajt volt.....sose lehet tudni mikor esünk áldozatul.

Kép
bóbita3
 
 


zetus:
Hat ez elegge idegesitoen hangzik!!! Nem igaz, hogy mik vannak!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Mondjuk nem mondok neki sajnos ujat, meg lehet okoskodasnak hangzik uigy utolag, hogy az ember az adatokkal veszit nagyon nagyot es sosem szabad bizni a gepekben, mindent le kell menteni kulon. Jajj, de sajnalom, jobb lett volna ha ezt o sem a sajat karan kell megtapasztalja. Nagyon sajnalom, biztos megszakadna a szivem ha elvesztenek ilyen fontos kepeket. Egyszer egy amerikai uton keszult kepeket veszitettem el mas modon (egy 3 eves kisfiu kihuzta a vegativokat, amikor a szekrenyemben kutakodott, mert jobb jatekot nem talalt), de akkor is hetekig el voltam keseredve... Szoval megertem teljesen.
Debrecen... Sogornomek ott laknak. Oda is illene majd iden valamikor elmenni.

Ma nem volt zenes foglalkozas. Potyara elmentem a jegpancel uton (itt sem takarit a keruleti onkormanyzat, csak a hazak elott van letakaritva a parkosabb utak nincsenek meg mindig...), mert meg nem inditottak el az idei csiri-biri orakat. majd csak jovo heten lesz penteken.
Timi is imadja a fejecskejet belefurni a szivacsba, amikor a szajaban a cumi. En sem tudom, hogy kap igy levegot, viszont ha van takony az orraban, ilyenkor mindig kijjebb jon (bocsanat... ). Szoval szerintem elegge erosen fujja a levegot es neha egyik masik orra be is lehet fogva. Meg ki is szokott pirosodni ilyenkor.

Fatima:
En is benne vagyok topik felporgetesben. Mit csinaltok a hetvegen?
Mi most itthon leszunk, bar nagyon le kene mar mennunk meglatogatni a ferjem nagymamajat, aki szegyen gyalazat 20 perc auto utra lakik tolunk es meg nem latta a dedunokat. Mondjuk regen sem jartunk surun oda, csak max evente 1x, de tavaly nem is voltunk es mar rem bant engem a dolog. ferjecskemet ugy tunik kevesbe. :(

bobita:
6300! Szep nagylany mar o is! :)
En lusta dog vagyok vasalni, de kizarolag a vasalodeszka miatt. Utalom, mert billeg es egy kesz roncs... Ha tehetem atviszem es anyukam vasal helyettem. Mondjuk konnyu, mert mellettunk lakik. 2 ora nagyon hosszunak hangzik!
En ma egesz nap pakoltam, meg mindig a karacsonyi romokat. Leszedtem a karacsonyfankat, ami iden kivetelesen nem sikerult valami szepre. Ferde volt es ritka, de azert eddig nezegettem, hatha jobben megszeretem. Hat nem sikerult. Utana meg kiporszivoztam az egesz lakast a tulevelek miatt. Persze biztos lesz meg nyaron is tulevel valahol. Mindig ez van... :roll:

Lanyok, akik mar tartottak keresztelot, hova forduljak ezugyben? mennyivel elobb erdemes szervezni? Csak tavasszal szeretnenk megtartani, mert anyosomek akkor hajlandoak feljonni, addig a teli utviszonyok miatt nem. 8)

Ja jatekkok: A cimkeket Timi is imadja. :lol:

baratodildi
 
 


Csajok!

Én nem pártolok el, hiszen nagyon hiányoznátok!

Csak néha itt napokig nem történik semmit :cry: Én eddig is olvastam a májusiakat, onnan is sok jó dolgot meg lehet tudni. Én írok a többemberes babás topicba is, mert mint tudjátok Rozi brutál sokszor felébred éjjel és ott hasonló anyukák vannak. Nem akarlak mindig ezzel fárasztani benneteket!

Ildi! vasalás, így könnyű :lol:

Majd még jövök, Manó hív!!!

Puszika

Bea

Kép[/url]
június
 
 

 
 

Sziasztok :)

Aranyosak vagytok, hogy aggódtok :) Remélem baj nincs (nagy), de összejöttek a dolgaink.
Zetus, nem unom a táblifrissítést :D Nem tart sokáig, meg már újítani is akartam, de egyre kevesebb időm jut a babanetre :(
Én is írok egy másik topicba is, de lassan már őket se nagyon tudom követni...pedig az a topic a szívem csücske (nem megsértődni, ezt is nagyon szeretem! :) ), mert legtöbbjüket személyesen is ismerem.
Ha senki nem vállalja a táblázatot, csinálom még nagyon szívesen, de télleg nem tudom, hogy meddig :|

Bóbita, nagy lány lett már Liza is :D Gizimamánk nekünk is van :wink:

Bunkó módon később reagálok, most picit rólunk :oops: :
Annalucus sereg-forog, mosmán végképp nem lehet az ágyon hagyni (volt még egy lepottyunk :oops: ), úgyhogy megágyaztam neki a padlón :) Imád tv-zni, és keményen kinéz az ember mögül, ha véletlenül a kép elé kerülünk :lol: Ügyesen ül, és ha véletlenül eldől, adott oldali kéz- és lábfeltartással próbál "kiegyenlítődni" :mrgreen: Azért már hasizmozik is hozzá, de a felüléstől még asszem messze vagyunk. Nemtom, írtam é, de kibújt a harmadik fogunk (jobb felső 1-es), és már jön a mellette lévő is. Hasonfekvésből kitolja magát négykézlábra, és rövidke ideig lóbálja magát előre-hátra...majdcsak elkezd mászni is :D

Írok majd még, most ennyire futotta az időből :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Jah, a tábli! Eccer az eszem hagyom el...ha még nem történt meg...

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Ahh, moslátom...

Rozibabának Boldog 7. Hófordulót! :)

Namosmá télleg lépek :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


június:
Van valami elorelepes az ebredesek ugyeben? Timit most az almaban megetetem dologgal sikerult visszalenditenem a szokasos 7-8 kozotti kelesre. Nalunk inkabb az a baj, hogy nagyon keson fekszik le. :(

balwin:
hat ez nagyon klassz, hogy mar 3 fogacska van, mi meg mindig nulla foggal vagyunk. Timi is iszonyuan gyorsan forog, de minket meg csak a foldon ert baleset, amikor ugy leforgott a leteritett takarorol, hogy beverte a parkettba a fejet. Volt siras, de nem komoly. Nagyon figyelni kell. legsurubben az a baj, hogy beszorul az asztal ala es akkor nem tud fordulni es reklamal :) Ha belegondolok, hogy december elejen amikor Zetuseknal Bercel muveszkedeset csodaltam el sem hittem, hogy egy honappal kesobb mar Timi is hasonloan porog-forog.
A negykezlab himbalozasbol lesz a felules is, nem? Legalabbis nekem valaki ezt mondta egyszer? :oops:

szonibaba:
Jo regen nem voltal mar erre, mikor lesz mar vege a vizsgaidoszaknak? :roll:

baratodildi
 
 


Sziasztok!

Ildi, Rozi és úgy csücsült le először, hogy négykézláb himbálózott és addig farolt hátra míg a popsijára csüccsent. Neki már profin megy az ülés, karácsonytól gyakorolja. Időnként hanyatesik mint egy zsák, na ilyenkor már általában nem tudom elkapni, mert annyira hirtelen történik. Én tettem le a földre, takarót, de folytón úgy sürög , forog, hogy az esés a padlón éri!

Amúgy ezeknél a gyerkőcöknél, egy - két hét is sokat számít a mozgásfejlődésben!
Fogacska még nekünk sincs, csak nyáladzás ezerrel, már három hónapos korától.

Judit!
Olyan titokzatos vagy, nincs hozzá közünk, hogy mi történt? De ugye nem Annalucussal van baj??

OK Etus, várunk!!!!

Kata, Szoni, Manó, Evica?????

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bocsi az elütésekért :oops:

Ildi! Alvás ügyben semmi változás :cry:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 18:31-kor.
Vendég
 


Sziasztok,

Fronell,ágyikót igen lentebb kell rakni :) mi is most tettük le a hétvégén.Hannus ugyan még nem ül, de úgy kapaszkodik az ágyrácsokba, és húzza föl magát rajta, hogy átkukucskált már :shock: És biza a fejük a legnehezebb kihúzná!Szal biztos ami biztos leraktuk!Így nyugodtabb vagyok :wink:

Június, :) vagyok én is, szinte mindíg benézek, de tényleg kevesen vannak akik írnak rendszeresen, és részt vesznek :?
Mi is kelünk még éjjek, van hogy 2x-is! :( Nem is láttam még azta topikot?Majd benézek, hátha olvasok valami jó kis praktikát :wink:

Ildi, Kép emléxe, én írtam régen, hogy én nagyon szeretek :wink: :wink:
Keresztelő nálunk is tavasszal lesz!Április vége fele szeretném amikor már melegebb lesz!De szerintem nem kell túl korán elkezdeni szervezni.Esztinek asszem annó csak 1 hónappal előtte, vagy 3 héttel kértünk időpontot?!Valahogy így!
De attól is függ, hogy mekkora hacacát akartok.Nekünk nem lesz étterem stb. Templom, és utána itthon hidegtálak, családi keretben, meg a keriszülők persze.Bár Hannusnak most az is családból lesz, az unokahúgomék :wink: Sógorom szakács,így rá tudom bízni a kaját, aprósütit meg egy tortát hozatok majd acukiból! :wink:

Hannus is még fogatlan, de már úgy be van duzzadva szegénykémnek az inye, csak nem akar kibújni a fogacska :? Négykézlábazás, kutyázás megy már itt is bőven.Forog mint a ringlispil, és már olyan akaratos, hogy csak na.Alíg tudom pelenkázni, mert a pelenkázón ott vannak még a kegyszerek kis kosárban, de ő mindíg abban akar pakolászni :lol: Fürdetős flakon a kedvence.Azért meg van őrülve!Ha kiürül kimosom neki :lol:
Ülni még csak úgy ül, ha fogom, de már nagyon kar.

Fú, nagyon késő van álmos vagyok, és fáradt!Mi is ma szedtük le a fát, utána persze Kép lógott a nyelvem!
Megyek is aludni, jóccakát Kép
manóci
 
 


csak gyors bejelentkezes: megjottunk Debrecenbol, almos vagyok mint allat, ugyhogy megyek alukalni!!
Meg vagytok dicserve, annyit irtatok, mint maskor egy het alatt! :)
Majd holnap reagalok...
Ja, es beszeltem Emesevel (Szonibaba), meg kedden van egy vizsgaja, utana jon! Marci beteg volt, de most mar jol van.

jooooooooooo eeeeeeeeeeeejt

zetus8
 
 


7 honapos a torpem, most nezem! Telleg, majdnem elfelejtettem... De akkor AnnaLucus is 7 honapos! Boldog hofordulot!! :)

zetus8
 
 


Bercel, Annalucus!

BOLDOG 7. HÓFORDULÓT!!!!!!!!!

Majd jövök még ma.... :)

fatima
 
 


EZaz Csajok!

Fronell , hogy tudnánk elfelejteni :lol: Örülök,hogy megint itt vagy és kérlek ne tünj el TE sem!!!

BERCEL, ANNALUCUS BOLDOG 7. HÓFORDULÓT!

Nekünk megint brutál éjszakánk volt, már nagyon unom. Mindig ráfogom valamire, telihold, melegfront, fogfájás (még nincs egy darab sem). Ha egy nap nem jelentkezem, akkor végelgyengülésben elhunytam :cry:

Rozi is imádja a távirányítót, bár ebben az egyben az apja nagyon következetes, a távirányító kizárólag az övé :lol: Igazi Férfiember!!!
Azért én oda szoktam adni Rozinak és ilyenkor bőszen kapcsolgatja és nézi!!!

Tegnap először kapott céklát és kétszer kakilt tőle, láttam benne a cékla darabkákat !!

Ha tudok még jövök!

Pusszantás

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Brutal gyermekem ma hajnali fel 9-kor felkelt, ugyhogy teljesen kikeszultem, nagyon hozzaszoktam mar a 10 orai keleshez... :roll: raadasul tiszta nyugos volt, de szerencsere fel 11-kor elaludt, es azota is alszik... ugyan delelott boltba akartam menni, de igazabol nem banom... :)

Koszi hogy valaszoltatok arra, hogy mi nalatok a kedvenc jatek, latom a muanyag palack abszolut slager mindenhol... :)

Koszonjuk a koszonteseket, 7 honap, duuuuuuuuurva! :)

Junius: de ugyes Rozi, hogy mar stabilan ul! Bercel is ugyes ha az olemben van, de magatol meg nem probalkozott a dologgal. Rozi hogy kezdte????? Megkapaszkodott vmibe es ugy?? Az az igazsag, hogy Bercel a foldon teper szinte egesz nap, jarokank meg nincs, igy nincs lehetosege nagyon semmibe se kapaszkodni. Lehet hogy ezert nem ul meg? Vagy raer meg ezzel?

Cekla... igen, kicsit meghajt, en eppen ezert adom eleg sokszo, mert Bercel az almatol szorulasos lesz...
Mi mar esszuk 2 hete, Bercel imadja! A krumpli-alma-cekla kombinacio abszolut nyero!! En mostanaban azt csinalom, hogy fozok jo sok krumplit, ceklat, repat, stb. es osszekutyulok egy hetre valo ebedet, es be a fagyasztoba. Feltem, hogy esetleg nem eszi majd meg igy, de nem volt vele baja, neki igazabol mindegy, csak kaja legyen, ja es legyen benne gyumi! :)

Sajnalom, hogy az ejszakaitok meg mindig nem a legjobbak, akkor en nem is panaszkodom, hogy 3-szor 4-szer fel kell kelnem... mostanaban kezdte el, hogy megint meg kell etetnem ejjel 2 korul, mert addig ordit, meg fesziti magat, amig nem etetem meg... es mivel Oliver megy dolgozni, megsem hagyhatom orditani fel ejszakan keresztul... meg egyebkent is, most honnan tudjam, hogy nem a foga jon-e es azert sir stb... tok gaz... pedg mindenfelevel probakoztam mar, de pl. ha ilyenkor simogatni kezdem, akkor az kifejezetten idegesiti, es lokodi el a kezemet magatol... :cry: szoval o felkel ugy 1 ora korul, akkor adok neki vizet, utana visszaalszik. 2 korul megetetem, es alszik valameddig, 7-korul megint megetetem, es utana is alszik meg picit, ma pl. fel 9-ig.

Fronell: de jo hogy jottel megint, gyere gyakrabban! Es Almarol is kerunk vmi kis karacsonyos kepet! :)
Nalunk is megy ejjel a cumi-visszanyomas, bar Bercus mar tok ugyesen visszapakolja maganak, csak akkor kell odaadni neki, ha nagyon elkeveri valahova. Azt szokta csinalni, hogy cumival alszik el, de par perc utan kiejti a szajabol. En eleinte ilyenkor odaebb tettem, de mar nem teszem, mert eszrevettem, hogy ha veletlenul megebred, akkor az az elso, hogy kicsit oldalra forditja a fejet, es csukott szemmel rabukik a cumira... :D Egyebkent szeret csak ugy jatszani is vele, van hogy forgatja a kezeben, meg nem rendesen teszi be maganak, hanem megforditja, es a muanyag felevel masszirozza az inyet...

Judit: 3 fog?? Az igen... mi meg mindig varjuk az elsot... bar mar feheredni tunik vmi bal alul... :) kis vampirka lesz lehet... :)

Bobita: multkor akartam irni, hogy milyen nagy mar a nagylanyod! Helyes nagyon!

Mult heten volt itt a vedono, es azt mondta, hogy reggel meg este szoptassam csak kizarolag a Dodit, delelott kapjon gyumolcsot, delben fozeleket, kora delutan megint gyumolcsot, es este megint fozeleket. (majd miutan latta hogy furan nezek, hozzatette, hogy persze mindezek utan ha akarom meg megszoptathatom...) Hat nem tudom... minek adjak neki 2szer fozeleket?????????? Amikor meg boven van tejem? Egyszer delben, az oke. MEg meg a napi 2szer gyumi is oke. De este en nem akarok neki megint fozeleket adni... vagy??? Nalatok hogy alakul a kajalas??

Meg egy kerdes: ti minden nap lementek setalni? En nagyon utalom a hideget/latyakot/jeget, ugyhogy van, hogy napokig nem megyunk ki... :oops: van 2 fix nap a heten, amikor bemegyunk a varosba, szerdan es vasarnap, de ezen kivul csak a nagyon muszaj boltba menni, es Oliver nem tud hazafele beugrani...

zetus8
 
 


Ja, es mielott kiakadnatok, azert gaz nekem a "korai" keles, mivel Bercel egy sajtkukac, nem nagyon lehet egyedul hagyni, igy amikor este elalszik (fel 10-10kor ) akkor allok neki mosogatni, vasalni, pakolni, stb, es ritka, hogy ejjel 2 elott agyba kerulok...)
Hat ez kesz, Bercel meg mindig huzza a lobort... remeem nem hiszi azt, hogy ez mar a delutani alvas... :)

zetus8
 
 


Hella :)

Huniskezgyem... :roll: :)

Először is: Bercelnek Boldog 7. Hófordulót! :D

Bea, nem titok, de beszélni se szeretek róla...betegség is (felderítése folyamatban), munka is (webshopot szeretnék üzemeltetni, ajándékosat, de a törvényekkel a tö..m tele van; párom zenekara is beindulni látszik - mondjuk ez jó! :D ), szal besűrűsödtünk. Annalucussal nincs baj :)
Hááát...az éjszakázásokhoz - jobb híján - kitartást kívánok :| Azt nem tudod, hogy mitől/miért ébred fel? Meg kell etetni/itatni? Rendesen felébred (félórára, órákra ébren), vagy könnyen vissza tudod egy-egy alkalommal altatni?
Nálunk a kiságy már csak szobadísz: amióta Hunci forgolódik éjszaka, nem tudom becsempészni a kiságyába, mert amint nekiütközik az ágyrácsnak, felébred :? Úgyhogy mellettem alszik a dupla fotelágyon, de néha én is útban vagyok :) De legalább tudom, hogy IGENIS LEHET 20CM-EN ALUDNI! :lol:

Kedvenc játékaink közé tartozik - nálunk is - a távkapcsoló :) De ezt el szoktuk venni tőle, mer mindig a szájában köt ki, osztán ne nyalogasson mán elemes cuccokat... Karácsony óta a best szórakoztatócenter az előregyártott díszmasni gyűjtőcsomagolásban :mrgreen: Ugye hosszú is, fajinul meg lehet fogni (ostorozni szokott vele), és CSÖRÖG :D

Zetus, együttérzek, én is 9-10 órai kelésre neveltem a jányom :lol: Egyszerűen ez fér az életvitelünkbe. Mi is későn fekvők, későn kelők vagyunk.
Mi se megyünk minden nap sétálni, de leginkább azért, mert sokszor úton vagyunk kocsival is...

Ehehe...négy az a három fog, kikandikált a bal felső is :) Ennek örömére új őrület bontakozott ki: a fogcsikorgatás :shock: Előretolja az alsó állkapcsát, úgy dörzsöli az alsó fogacskákat a felsőkhöz...de nagggyon hangosan :lol:

Kajálás: még csak egy étkezést váltottam ki főzelékkel, mostanában próbálkozunk a napi 2 nemtápival :roll:
Sztem ezt is érdemes kitapasztalni...ha van tejcsid, szoptasd többször egy nap; ha ez már nem elégíti ki a tápanyagszükségletét, valamilyen formában úgy is jelezni fogja...nadehát mi lehet jobb az anyatejnél...

Keresztelő: a templomban mi kb. egy hónappal előtte kértünk időpontot. Az ebéd meg ugye nem étteremben volt :) Egyház tekintetében szerintem is 3-4 héttel előtte bőven elégnek kell lennie.

Fronell, isten hozott újra :lol:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Szió lányok!

Meg vagyok lányok, de kómásan!

BEA, köszi a hiányolást, még az iwiwen is :D , tényleg nincs semmi gond, csak az én kis kópém is bevezette az éjszakai 2-3 kelést, és hozzá még azt, hogy nem tud visszaaludni. És ráadásnak még jön, hogy korán is kelünk.
Két lehetséges okra jutottam, az egyik, hogy csak nem akar kibújni a foga, pedig úgy be van már dagadva, és fáj. A másik, hogy vannak olyan babák, akiknél a nagyobb fejlődési szakaszok rossz közérzetet okoznak. Éshát a drágám már úgy kommandózik, olyan gyorsan kúszik, alig lehet követni, lassan ő is fel fog ülni, mert nagyon tud már ringatózni, lehet ez okozza.
Először gondoltam, hogy az anyatej tápértéke nem elég már neki, ezért úgy 2hete elkezdtük mi is, már tízóraira kap gyümit is a szopi mellé. De még így is kel...A mennyiség meg tuti elég, mert azt érzem...
Na, szóval eléggé kész vagyok, Johimat is most akartuk visszaszoktatni Pali mellé, mert még mindig velünk alszik, de így kilátástalan...JUDIT! MI IS TUDJUK A 20CM-EN ALVÁST!
Mindegy, nem panaszkodom, csak én is olyankor csinálnék meg egy csomó mindent, amikor délután alszanak, de mostanság sokszor nekem is le kell feküdnöm.
Időm alig, de igyekszem többet jönni, ne halódjon a topik!!!!!!!!!!!!

Egyébként kis Kókuszom nagyon drága, mosolyalbum, és már Johival is kokettál, húzogatja a haját, az ő kedvenc játéka a zacskók! Meg a fenyőfagömbök!

Johannámnak 4.én volt a 2éves szülinapi zsúrja! Hát mi volt itt! Csak fiúk voltak, mert ebben a korosztályban csak fiú barátai vannak, volt zene, tánc, kaja, pia! Jól érezték magukatT Majd teszek fel képet!


ETUS,
Én nem értem a védőnőt!!!!!!!! Tudod, nekem ez szívügyem, de miért akarja Bercelt leszoktatni a szopizásról???? Amíg jó így neki!
Én csak azt tudom Neked mondani, hogy őt figyeld, ne azt halld meg, hogy ilyen-olyan idős korban a gyereknek így meg úgy kell enni, ezt meg ezt kell csinálni...
Nem hiszitek el, de találkoztam egy anyukával, akinek 14hónapos a gyerkőce, és hiába próbálta a hozzátáplálást, a kölesgolyón meg az anyatejen kívűl semmit nem akar megenni. Oké, ez már másik véglet, de szép egészséges, és neki így jó...

JUDIT,
Én is sajnálom, hogy kevesebbet jössz,(bár én is elég hanyag voltam mostanában) remélem a betegség nem komoly!!!!!!!!!!!! Én sajnos nem tudom átvenni a táblát, béna vagyok!

BEA,
Neked meg kitarááááááááááááááás! Mostmár igazán át tudom érezni! :twisted:

Ja, a cékla! Az én lányom imádja, és kiskorában is imádta! Borzasztó egészséges, de ő is folyton összefofja magát tőle

na, Pali felkelt
puszi

Kép


Kép
skat
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 18:32-kor.
Vendég
 


Fronell: nem szamit, a lenyeg, hogy karacsony korul keszult foto legyen... :) Mar kivancsi vagyok nagyon mekkora most Alma-baba, mennyit valtozott!

Kata: te is rakj fel kepeeeeeeeeeeeeeet! A szulinapi bulirol is mindenkepp!! :)

Judit: 4 fog... bakker... mi meg meg mindig az elsovel szenvedunk... ejjel megint 2ig fenn voltam, mert picit becsomosodtam es le kellett fejnem magam, plusz pakolasztam, 2ig kb. 4szer felkelt a Mano, de mindig rogton visszaaludt amint bementem hozza. De 2kor mar tok faradt voltam, es sehogy sem akart visszaaludni. Megivott egy fel cumisuvegnyi vizet, semmi. Aztan eszembe jutott, hogy vettem neki a napokban egy zselet a fogara, azzal kicsit megmassziroztam neki az inyet, es egy hang nelkul elaludt... es aludt 5-ig... ugyhogy tenyleg a foga miatt szenved ejjel... :( 5-kor megitta a 130 ml lefejt tejcsit, es aludt 8-ig. Szoval nem panaszkodhatok, egesz jo ejszakank volt.

zetus8
 
 


Etus!
Komolyan minden elismerésem,hogy te képes vagy 2-ig pakolni. Hát minket megehetne a kosz, mert én este 8-kor már hulla vagyok és nem vagyok hajlandó semmit csinálni. Ami elmaradt napközben az már reggelig úgy is marad. Persze Rozi általában átalussza a délelőttöt, ilyenkor dolgozhatok kedvemre :?
A védőnő elég gáz, hogy gondolja, hogy hírtelen abbahagyod a nappali szoptatást. Örülj neki, hogy még szopik és van tejcsi is. Bedurrant a cickó??? nekem már régen nem volt ilyen.


Kata!
Tök jó, hogy bejeletkeztél, látod nem menekülsz előlünk :lol: Palkó nem tud éjjel visszaaludni, az tényleg gáz. Rozi legalább rögtön visszaalszik, amint a cicit a szájába nyomom. Kérünk a gyerkőcökről képeket! Hogy állsz a szopi tanácsadói dologgal,?

Judit!
Nem akarlak én faggatni, remélem minden rendbejön minnél hamarabb. A lényeg, hogy Annalucus jól van. 20 centin alvás, ezt nézzd meg!!! Kép

Fronell!
Alma tényleg kis husika lehet! KÉPET!!!

Pusszantás

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea: De edes ez a kep!! Odabujik anyahoz... :) nalunk is van neha ilyen, es bar iszonyatosan kenyelmetlen, azert fini, nem? :)
Most neztem a kepeket a wiw-en Rozirol, HOL VETTETEK A SZOBAHINTAT?????????? Pont ilyesmit szeretnek a Dodinek!!!!!! Milyen ugyesen ul a kislanyod! Es meg mindig azt gondolom, hogy picit hasonlit Bercelre! Szoval imadom! :)
Pakolas... sajnos altalaban kimerul abban, hogy elmosogatok, fozok, megint elmosogatok, meg a nagyzobat rendberakom, hogy masnap reggel ujra szetpakolhassa a fiam... szoval kb. ugy nez ki a dolog, hogy pakolok, de tok feleslegesen, tok gazul nez ki MINDIG a lakas... en ezt nem ertem... amennyi energiat raforditok... ragyognia kene! De hat nem... :oops:
Remelem Bercusnak nincs baja, reggel ugyan fel 8kor kelt, de 10kor elaludt, es azota is huzza a lobort...

zetus8
 
 


junius:
Nem semmi kep! :lol: :P En csak neha delutan hagyom, hogy mellettem aludjon, nagy ritkan reggel, ha valamiert korabban kelt, de megsem annyira es en egyszeruen almos vagyok felallni es betenni az agyikojaba. Annyira megszokta, hogy visszateszem, hogy van, hogy kinyitja a szemet, de mikor leteszem az agyaba ujra becsukja es alszik. :roll: Igazabol en is szeretek mellette fekudni, de felek, hogy nagyon megszereti es akkor meg nehezebb lesz. A ferjemet mar igyis a masik szobaba kiturtuk :lol:
Mostanaban mindig odaadom neki este almaban a lefejt 50-90 ml tejcit es sikerult visszaszoktatni a 8 ora koruli kelesre. Nalunk a kesoi lefekves a baj.

Zetus:
En is a delelottot hasznalom hazimunkara, mert ilyenkor meg van, amikor 2 orat is alszik egyhuzamban es igy belefer. Ejjel keptelen lennek. Legkesobb ejfelkor kidolok, de olyankor mindig elmondok egy imat, hogy lehetoleg ne ebredjen cumika miatt 4-ig, hogy legalabb egy kicsit tudjak egyhuzamban aludni :wink:
En 3x kelek mostanaban ejjel hozza cumi miatt, de neha komolyan fulelek meg vagy 10 percig, mert annyira szivja, hogy nem ehes e es nem ebrede e meg, de szerencsee nem. Aztan reggel, amikor ebred szinten nem ehes meg legtobbszor annyira nagyon. Ez7en mindig meglepodom. A reggeli szopi 3 lepcsos minimum.
A vedonokre nem kell mindig hallgatni, ez egyertelmu a Te vedonod alapjan. Az enyem mondjuk sosem jon, ugyhog yra nincs mit hallgatni. A Tied viszont nagyon extrem szerintem.
Nekem most mondta a dokino, hogy jol fejlodik, de terjunk ra arra, hogy egy etkezest kivaltunk, a delelotti gyumi utan meg szopiztathatom is ha keri. Szoval mi meg csak most allunk ra a 1,5 eves es a tobbi tejre...
Sullyal hogy alltok?
Szerintem Bercel biztosan szivesen szopizna meg. Mi lenne, ha minden etetes utan meg megkinalnad cicvel, vagy legalabb az estinel meg akar elotte is adnad neki. En nem ertem miert kene lecsokkenteni ennyire a tejci mennyiseget. Szerintem igy nagyon hamar le fog rola szokni, pedig eleg lenne 1 eves korara, nem?
A gel a fogra nekunk is bevalt.
Most, hogy tobbet eszik Timi, nekem is 2x kezdett mar fajni a sok tejtol a cicim, pedig ezer eve nem volt ilyen. Ezert most 2x fejek. Delben es este.Az estit megissza ugye, amit delben fejek, abbol meg a fozelekeket probalom ehetove tenni, mert a sutotokon kivul valogatos :roll:

skat:
Johannanak boldog szulinapot igy utolag is! Biztos klassz zsur lehetett! Bejottok Budapestre a talira? :wink:
Timi is mar aktivan erdeklodott a masodunokatesoi irant a hetvegi csaladi osszejovetelen. Nagyon vicces volt, amikor az 1 evvel idosebb kisfiunak elkezdte huzigalni az ingecskejet es a hajat akarta meghuzni az meg felosen bujt az apjahoz :D

balwin:
Javulast a betegeskedonek! Remelem semmi komoly!
A weblap jol hangzik. :D
4 fog :shock: Ha belegondolok mar hany ejszakat vegigszenvedtem Timivel a fogacska miatt es meg mindig semmi. Jo lenne ha kijonne nalunk is legalabb az elso. Bar szopi miatt igy talan jobb nekem :lol:

fronell:
Sulyban tenyleg ugy tunik Ti vezettek :lol: Mi is azert elegge hurkacskak vagyunk. 8080 g volt tegnap :) Meg behozhatunk 2 het alatt :lol:

Hogy adjatok a ceklat? Fove, parolva, reszelve, paszirozva ???

baratodildi
 
 


zetus:
Biztos semmi baja. Timi is 10 ota alszik kint a folyoson, en most hozom majd be. Mi sem setalunk surun :oops: Meg mindig a kint altatast csinalom, bar most csak 1x naponta. Nagyon elvezi, mar ha beteszem a kocsiba csukodnak le a szemei. :lol:

baratodildi
 
 


Ilid: hat tenyleg nem volt semmi baja, csak almos volt... :) En hulye meg nem mertem semminek nekiallni, merthogy ugyis mindjart felebred, felesleges barmibe is belekezdeni... :)

ceklat en ugy csinalom, hogy hejaban megfozom (teto rajta, igy parolodik is). Eleg sokaig fo, ha mar bele tudom szurni a villat, akkor jo, menjen bele, de total puha nem lesz... Ha megfott meghamozom, aztan mehet az apritoba a krumplival meg az almaval! Imadja!

Na megyek, elhivtam a hugomat, hogy tudjak rendesen, egyhuzamban pakolni... :)

zetus8
 
 


Sziasztok!

Én is úgy adom a céklát ahogy Etus írta!
Etus! Te az almát megfőzöd előtte, vagy azt nyersen teszed hozzá? Szobahintát a Jézuska hozta, de majd rákérdezek hol szerezte be, mert szoktam vele naponta beszélni :lol: Amúgy imádja Rozi, tök jó ötlet volt! Köszi a dícséretet :oops:

Azt mondta a doktornéni a hétfői tanácsadáson, hogy most már elkezdhetjük a csirke husit és a májat adni, hogy legyen állati fehérje is Rozinak! Ma kipróbáljuk délben van itthon egy csirkehusis bébiétel. Majd gyártok a fagyasztóba is. Amúgy főzelékből nem eszik mégnomális mennyiséget, csak pár kanálkát. Ma délelőtt mondjuk az alma - banán teljesen bejött.

Rozi in kint alszik, így levegőztetés megoldva!

Tegnap képzeljétek elindult előre négykézláb! Az ok az volt, hogy a hintájába beleült a barátnőm kisfia és ez nagyon rosszul esett neki, elindult a hinta felé. Olyan cuki volt! Amúgy minden játékot elvett a kissráctól, hiába beszéltem neki. A csúcs az volt, amikor a kisfiút az ölembe vettem, sírva fakadt a lányom! Ezt nem gondoltam volna!

Ildi! Még fejsz?? Nem semmi!!!! :!:

Pusszantás

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea: en azt csinalom, hogy a cekla mellett krumplit is fozok egy masik labosban, mondjuk az apro kockakra vagva. Es amikor mar majdnem kesz van, akkor bedobom melle parolodni az almaszeleteket par percre, de tenyleg csak annyira, hogy picit puhuljon.
Nekem is mondta a vedono, hogy 2 het mulva kezdjek el neki csirkehust adni. Meg hogy jussak el oda, hogy minden nap adok neki hust. En meg mondtam neki, hogy odaig nem fogok eljutni, mert en 14 eve vegetaianus vagyok, ranezni sem birok a husra, undorodok tole, a terhesseg alatt se birtam megenni, pedig probaltam, de kihanytam... SZoval mondtam neki, hogy en elhiszem, hogy kell a kis szervezetenek, meg fogok is neki adni, de mondjuk 3szor egy heten. Naponta tuti hogy nem... Meg tok ize volt, mert mondtam neki, hogy na az problemas lesz, mer en nem tudok neki hust fozni, mert ugyebar hanyok tole, de valoszinuleg az lesz, hogy majd Oliver foz egy nagyobb adagot, es akkor azt lefagyasztom, most is ugy csinalom delre a kajajat, hogy egy hetre elore lefagyasztom neki, es tokre nem zavarja a dolog. Erre a vedono: az nem jo, mert az ugy milyen undorito, marmint a felengedett hus... hat nem tudom, de engem nem erdekel, annyira rossz csak nem lehet, ha a fozelekkel egyutt fagyasztom le...

Tegnap egyebkent eloszor csinaltam neki cukkinit krumplival (meg kis gyumivel persze, nalunk minden csak ugy csuszik...) meg karfiolos krumplit. Kivancsi vagyok mit szol hozza, ma adom neki eloszor. Eddig ceklat, krumplit, sutotokot evett, meg neha repat. (azt nem annyira birja...) De gyumolcsbol mindegy mi, barmi johet: szilva, alma, banan, meggy, korte, barack.

4kezlabazas! Azta!!! Kis feltekeny... edes... :) Hat igen, kuszobon a szeparacios szorongas... milyen kis cuki lehetett ahogy teper a hintaja fele... :)

na megyek jatszani, unatkozik a gyermek... :)

zetus8
 
 


ja, es Bercel fozelekbol is siman megeszik 150-180 grammot, es utana meg szopizik is... nagy zabagep...
En is szoktam altalaban este fejni meg, de csak azert, mert igy hajnalban 5 korul nekem sokkal egyszerubb azt a 130 ml-t cumisuvegbol beletolteni, es mar rakom is vissza aludni...

zetus8
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 18:33-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 18:33-kor.
Vendég
 


Junius:
Igen, meg estenkent mindig, delben pedig alkalmankent fejek. Timi altalaban reggel 7-8-ig alszik es sokszor mar este 10 elott szopizik utoljara. Ha nem fejnem le nem csak lelassulna a termeles, de a cicim is nagyon feszul mar reggelre. A masik, hogy amit lefejek azt oda is adom neki egybol, biztos vagyok benne, hogy ezert alszik reggelig vegig.
Mar december vegen vissza adkartam adni az elektromos fejogepet, de meg mindig nem adtam vissza es lehet meg februarban is megtartom. :roll:
Bar mar nem sok tejcit, de meg a tejtesonak is adok, de o se nagyon fogadja mar el. Szoval ez inkabb mar csak ha nagyon maradna.
A masik amire hasznalom, hogy fozeleket probalok ehetove tenni Timinek. A repat enelkul nem eszi meg. Eddig meg csak sutotokot eszik fozeleknek es az oszibarack pulykahussal nevu bebietelt. Az osszes tobbit oklendezi es szemrehanyoan nez kozben.
Negykezlabazashoz gratulalok! :) Timi meg csak veletlenszeruen halad igy elore, akkor is leginkabb orraesik :lol: A feltekenyseg viszont dobbenetes szamomra, hogy mar ilyen koran jon. :shock:

Zetus:
Suly teren hogy alltok? Kutacs, folyadek?

fronell:
Nagyon jok ezek a kepek! A hintat nem latom rajta teljesen, csak elkepzelni tudom, hogy kb. hogyan nezhet ki :oops: kenyelmesnek tunik.

baratodildi
 
 


Sziasztok!

Hú de régen voltam. Jól vagyunk, fogunk még nincs, súlyunk 7300 gramm, és 72 cm -jó hosszú. Kúszik mászik már még ügyetlen, tudunk ülni pár percig és áll ha fog közbe valamit. Minden baba gyönyörű.
Hoztam pár képet. Kép Kép Kép Kép



KépKépKép
rena10
 
 


Hello Lányok!

Ugye milyen aktív vagyok?????

Teszek fel majd képet is!

BEA,
Látom te is jó "kényelmesen szunyókálsz" (ez azért egy kicsit vígasztal) Gratula Rozinak a mászáshoz! Igazi lány, félti a dolgait...Johi is ilyen
Ja, a szoptatási tanácsadós dolog: kell járni szoptatós babamama csoportba (ilyet kell majd nekem is vezetni), ahol már voltam egyszer, Káposztásmegyeren van. És megrendeltem már a könyvet, ami alap irodalom ezzel kapcsolatban, az a címe, h a Szoptatás női művészete, csak angol nyelvű, úgyhogy lesz egy kis idő, mire átverekszem rajta magam. De érdekel nagyon. Szóval, ez egy hosszú folyamat, kell vizsgázni stb.

ETUS,
az én férjem vércse, ennek ellenére nem eszünk mindennap húst, , és én úgy csináltam Johinál a hús dolgot, hogy kis kockákra vágtam, bele a jégkockatartóba és be a fagyasztóba. Aztán amikor kellett, csak kipöccintettem a főzibe és azzal együtt főztem! Így igazán kényelmes volt.
Örülök, hogy Bercus ilyen jó étvágyú!

FRONELL,
Alma nagyon cuki, és egyáltalán nem dagi, csak babásan hurkás! Az lenne baj, ha vékonyka lenne! Ők így tökéletesek. Az én fiam nem tudom most hány kg, de vannak combjai rendesen. Valamelyik nap meg néztük Johanna régi képeit, hát olyan lufi feje volt!!!!! Mondjuk most is mondták már, hogy sűrű.....Dehát milyen legyen??? Jó az étvágya, és kicsattan az egészségtől!

ILDI,
igen szeretnék majd menni a talira, csak beszéljük meg mikor legyen!!!!!!!!!!! Jó lenne...

Az én Pájim még csak tízóraira eszik mást, egy kis gyümit, de utána még szopi is van. Ja, meg néha kap kenyérhéjat! De egyre több gyümölcsöt puszil be, úgyhogy szerintem lassan meg lesz az egy adag.

Remélem senki nem beteg, itt az influenza járvány! Én meg vagyok fázva, bár ez nálam nem újdonság, ősztől folyamatosan. Úgyhogy megfogadtam, februártól járok tornára, persze csak olyan szopibarátúra, ne legyek már ennyire lepukkanva fizikailag.

Na, mára ennyit, jó éjt, Ja Rena édes a picur! Vidám fickó!

pussz

Kép


Kép
skat
 
 


rakok fel képeket, a zsúrról is, de a vendég gyerekeket kivágom, vagy letakarom, nem tudom a szülők mit szólnának, ha felraknám őket.

Kép


Kép
skat
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép

Kép


Kép
skat
 
 


Nekünk is olyan hintánk van, mint Balázsnak csak rózsaszín.

Almának érdekes a hintája, már amennyit ki tudok venni belőle. Azért durva,hogy a megkérdezésed nélkül reklámoztak a kislánnyal. Valami jó kis lóvé leugrott legalább? :wink:

Mi nem vagyunk vegetáriánusok, de így sem eszünk minden nap húst. Érdekes a védőnőtök (de ezt már említettem). Megeszik Berces 180 ml főzeléket?!Azanyja! Rozinak jó ha 5-6 kanállal tudok adni. Utána összeszorítja a száját , vagy kiveri a kezemből a kanalat vagy lazán csak rámfújja a szájában lévő adagot. Szóval ebből már látom, hogy nem kell neki.
Délelőtti gyümit most már Sinlackal fogom kicsit laktatóbbá tenni, délután meg kap simán gyümit.

Alma egyáltalán nem húsgombós, csak egy kicsit , de ennyi kell is, gyönyörű :lol:

Balázs,hogy nevet a hintában! Nem semmi!! Élvezi nagyon!

Hát Palkó is rengeteget változott és Johi édes, mint mindig :lol:

Kép

Pusszantás

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea: mi a markaja a hintanak? MEGORULOK!! Pont ilyet akarok, de nem talalok sehol, mindenhol csak allvanyos hinta van... :(

Fronell: De cuki ez az Alma-baba! Jol megcsipkednem a kis pofijat!! :) Biztos nagyon orulne... :)

Ildi: Fogalmam sincs, hogy mekkora Bercel, tobb mint egy honapja voltunk utoljara mereckedni... amikor 6 honapos volt, akkor volt ugye 6800 gramm. De azota nemtom... Onzo modon abba remenykedem, hogy nalad lesz a babatali, es akkor meg tudom nalatok merni... :) Nagyon kivancsi vagyok, mert amiota szilardat is eszik, meg nem mertem...
A kutacsa tok bena, de lehet hogy csak en parazok rajta tokfoloslegesen... napkozben tobbszor kapok szivrohamot, mondvan hogy jaj mennyire benn van a kutacsa, de estere mindig nagyon szep mar es "kiegyenlitodik".

Rena: aranyosan a kepek Balazsrol, foleg a Micimackos tetszik... :)

Kata: a kepekbol itelve jo kis szulinapi buli lehetett! Johi az egyik kepen csak nem koccint az egyik kis baratjaval? :lol: Es milyen szep viragot kapott! Palko meg mekkora mar! Edes nagyon!

zetus8
 
 


Most nezem hogy Palko meg ma 7 honapos! Boldog hofordulot neki!! :) Rozinak meg mar 5 napja volt, ugyhogy kicsit kesve, de neki is kuldok egy jo nagy puszit cserebe a kesesert... :)

zetus8
 
 


Fronell,alma azért jó kis husi :) Nekem Eszti 1 évesen volt 8650 g :lol: :lol: :P és nem volt sovány!Viszont Almán meg nem is látszik, hogy már ennyi! :roll:
Hinta tök jó, de azért hogy mit meg nem engednek maguknak ezzel a sunyi reklámozással??És ha te nem akarod?!! :twisted:

Skat,Tök jól néztek ki :wink: Pont mostanság néztem a naptárat mikor van johanna nap, mert Hannusnak is akkor fogjuk tartani :wink: Szülinap :) Isten Éltesse a szép kicsi lányt!!

Rena,Balázs egyszerűen még mindíg gyönyörűűűű!Ő amúgy is a szívünk csücske :wink: :wink: És nagyon ügyes, gratula a kúszás-mászáshoz!

Zetus,te vega vagy?? :shock: nem is tudtam!Vagy nem emléxem, hogy volt-e róla szó még a babásodás idején :oops: De azért azt jól teszed, hogy adsz husit Bercelnek!Bár szerintem igaza van a védőnődnek, én mint húsevő :wink: megmondom őszíntén nem szeretem a lefagyasztott főtt kajákat!Szerintem is undi!Viszont abban teljesen igazad van, hogy nem kell minden nap adni neki.Én sem adtam annó Esztinek azért minden nap, és szép egészségesen fejlődött!sőt most is van, hogy csak főzi nap van, vagy valamilyen tésztás na, nem kell minden nap húst enni!Pedig én szeretem, de akkor is ezt vallom :wink: Ha, elfogadsz egy 5letet, csináld úgy, hogy kis darabokra felvágod a csirkemellet/gondolom azt fogsz adni neki/és úgy rakod be nyersen a mélyhűtőbe.Amikor ebédfőzés van akkor kiveszed, és a krumplival vagy amivel adni akarod együtt megfőzöd, és ha kész úgy mehet egybe az egész a turmixba.és kész, nem fogsz undorodni, mert kótolgatni nem kell, a cs mell nagyon hamar kész, nem marad nyers! :wink: Nem akartam belekotty, csak próbáld meg szerintem, egyet megér, és ha nem jön be neked akkor még mindíg csinálhatod másként :)

Na, léptem. Vacsi+fürdés :)
manóci
 
 


Sziasztok!

Mostanában elég fáradt vagyok tesz róla a kislányom aki felcserélte a napszakokat.Ma nem hagytuk aludni du-án csak 1 órát. Kiváncsi vagyok mi lesz éjjel mert mostanában 12 és 2 óra között tudom letenni de már 4-5 körül fennt van enni. _Viszont délelőtt nagyon tud aludni. Egész nap sikongat és dumál.
Evés: elején még kutyultam neki,de mostanában kész bébikaját eszünk,amugy mindegyiket megeszi.
azóta sem szeret hason ugyhogy nem tudom hogy lesz ebből bármi is.....
Fronell: Alma nagyon édes hogy ilyen kis gombóc...

Junius: Rozi nagyon ügyes hogy már igy ül.

Rena: Balázs is sokat nőtt és mindig teli vigyorral van..

Liza mostanában nem akar ülni még az ölemben sem mindig kinyomja magát mint aki le akar szállni..uj szokás hogy a fenekét emelgeti hanyatt fekve.
Fog még nekünk sincs szenvedünk is,de most ajánlottak vmi homeós bogyót majd kipróbáljuk.

Még novemberben vettünk frankó concord gyerekülést most próbáltuk be a kocsiba..hát alig fér el pedig kombi wolkvagennk van,ugyhogy ma autót nézegettünk szeretnénk becserélni egy sharanra,abba talán elférünk mert 7 személyes :)
Apa szeretne még egy gyerkőcöt :shock: még igy melegében,hát nem tudom :?
Egyenlőre még azt se tudom hogy a Lizával mi lesz ,még nem jelentkezett nála más tünet hál isten....

Vigyázzatok magatokra infulenza kerüljön el mindenkit!!!!

Kép
bóbita3
 
 


Sziasztok :)

Csak gyorsan Zetusnak... :oops: :)

Nálam épp ma volt a védőnőm, és aszonta, bőven elég, ha hetente 3x kap husit, 8 hónapos kor után pedig bevezethető a tojássárgája is. Ezzel (ha nagyon nem akarja etetni valaki husival a babót, vagy a picurnak nem ízlik) akár kiváltható a hús. Mondjuk én is húsevő vagyok (én 4 havi húselhagyás után vérszegény lettem, nekem sajna nem jött be a vega életmód), szal inkább egyen a gyerkőc húst (nem kell ipari mennyiséget), főleg, ha ízlik neki :)
Skat módszere nagyon jó, jégkockába lefagyasztva, majd felengedve megfőzni a többi hozzávalóval... :) Meg Manóci is ilyesmit írt :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Bocsi, hogy így bepofátlankodom ide, de szeretnék nektek ajánlani egy lehetőséget, én kismamaként egész jó TGYÁS kiegészítést összeszedek vele: www.bogen.5mp.eu

Micsoda gyönyörűséges babák vannak itt is!!! :P

Kép
bogen
 
 


zetus:
Felolem lehetne itt, de meg az is lehet sajnos, hogy kidolok addig. Anyukam mar napok ota nagyon csunyan kohog es ma eloszor magamon is felfedeztem nemi gyengelkedest. Szoval remelem csak illuzio es mar holnapra jol is leszek.

Jon meg valaki vagy csak ketten leszunk megint? :)

Ma bevasaroltam kismillio bebietelt, de ugy vagyok vele, hogy bar eddig szinte csak azt kapott, jovo hettol egyik nap kap bebietelt, egyik nap mar fozocskezek neki valamit. Most vegigolvastam az otleteiteket, ki fogom probalni a kis adag husi fozocskezest. :lol:
Vettem ma akcios libero pelust is :) ugyhogy most nagyon jol el vagyunk latva egy jo darabig.

bobita:
Timi is a feneket emelgeti allandoan, mintha a popsiizomra gyurna veszettul :)

Ma voltunk a masik zenes, mondokas foglalkozason. hat jellegben teljesen mas volt. A legviccesebb meg az volt, hogy rajtunk kivul pont nem jott el senki ugyhogy privat zeneorat tartott nekunk a lany. :) Szoval a masik jobb, de azert meg elmegyek legkozelebb is, hatha nagyobb csoportban ez is klassz lesz. :roll:

Ugy latom eljott a topikbabakra a hintazasi laz :) Meg nem is gondoltam ra, hogy mar ebbe a korba ertunk. :roll: Korul kell neznem hol van jo. :oops:

fronell:
A Tieteket hol lehet kapni? Nem lattam a reklamot a tv-ben? :cry:

baratodildi
 
 


Sziasztok!

Köszi lányok a dícséretet. Egyébként minden baba egyszerűen gyönyörű.
Mi jól vagyunk bár nagyon nyűgös két alsó metszőfoga nemsokára kint lesz már csak egy hártja választja el érezni is. Altatni nappal képtelenség ordít remélem ez csak átmeneti. Étvágya van szerencsére jól eszik, sokmindent eszünk már. Kúszik, mászik beszél: mama, anya, apa, és babababa. Nagyon drága le fogom kamerázni és felteszem. Ja és a kedvence és az első szava a nem-nem -nem. Kép Kép
Kép Kép


KépKépKép
rena10
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 18:35-kor.
Vendég
 


Fronell!
Sinlac=Rizs és szentjánoskenyérmag alapú pép, ami főzelékek, gyümölcsök besűrítésére, laktatóbbá tételére való. Én felírattam a gyerekorvossal, nem tudom lehet -e kapni recept nélkül is. Tej és szójafehérje mentes. Rozinak bejön. Délelőtt így kapja a gyümölcsöt, délután pedig natur.

Hú de szupi a Balázs játéka! Ez a Fisher Price állatos vonat?

Etus!
A hinta Dorex 2000 és kemény 1400 Ft. volt :wink: A multiknál tutira lehet kapni!

Mi is inkább bébiételben nyomjuk, anyuka kicsit lusta. Az az igazság azért a pár kanálért , amit megeszik nincs erőm hozzáállni főzőcskézni. A krumplit meg nem fagyaszthatom le!

Pusszantás

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok :)

Hoztam a táblit (remélem nem siklottam el egy adat fölött sem), írni majd tán este :oops: Hm, jól áthúztam szombatra... :oops:

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Hell :)

Nomeppróbálok nekiesni, hátha Bogyóm nem ébred fel :roll:

Először is minden manónak - így utólag - Boldog Hófordulót/Szülinapot kívánok! :D

Skat, Bea, üdv a klubban :wink: Há asszem én vagyok a legvastagabb a 20 cm-hez :mrgreen: :(

Várjuk vissza Szonit is! Keddre drukk...

Fronell, Alma jól összekapta magát :lol: Van súlya :shock: De télleg nem néz ki pufinak. Bucikát meg minden baba növeszt az arcára :wink:

Skat, jó buli lehetett :D Nagyon szépek a gyerkőcök, és Pali baba rengeteget nőtt! Kicsit sűrűbben is hozhatnál róla/róluk képet :)

Bea, hintás kép tuti :lol: Rozi éppen beül, vagy távozik? :D

Rena, Balázs is megunhatatlan :D Látom tetszik neki az FP vonat :) Már beszéltek?! Azannyát :shock: Kis ügyes :)

Ildi, gyengélkedsz még? :(

Kajához még annyit, hogy én is lusta vagyok 1 dl pép miatt kotyvasztani :oops: Hunci mostanában kezdett el mennyiségeket enni; a fél üveg már biztos, néha 1 egész is lemegy. Leöblítve 1dl gyümilével :) De a rengeteg féle bébihami ellenére néha sivárnak érzem a kínálatot, szal hamarosan rászorulok a főzőcskére :)

Lányok, egyik babának sem volt még gondja a szemével? Annaluci már kétszer ébredt úgy, hogy a jobb szeme váladékozott, és kicsit duzzadtabb is volt...lemostam kamillával, de pár nap múlva újra... Ma megint kamillával mostam, meglátom reggel hogy néz ki. Mindig csak reggel ilyen, napközben nincs baj. Ha hétfőig nem javul, dokibácsi.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


balwin:
Nem meg a szemenel nem volt valadekozas eddig. Max. olyan volt, hogy picit csipas volt a szeme reggelre.
Sajnos mara mar teljes a betegseg :cry:

Zetus:
Sajnos tegnap egesz nap vagy lazam volt, vagy hoemelkedesem, ma meg mar rettenet rondan kohogok, ugyhogy ez kilatastalan keddig :( :cry: Teljesen elszomorodtam. Egesz nap maszkban vagyok, hat nem mondom, hogy konnyu dolog megvedeni Timit a betegsegtol! Remelem megussza...
Mivel rajtunk kivul megint senki nem csatlakozik arra gondoltam, hogy mi lenne, ha egy hettel elhalasztananak? Addig mar remelhetoleg nem is fertozok :lol:

baratodildi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?