Brutal gyermekem ma hajnali fel 9-kor felkelt, ugyhogy teljesen kikeszultem, nagyon hozzaszoktam mar a 10 orai keleshez...
raadasul tiszta nyugos volt, de szerencsere fel 11-kor elaludt, es azota is alszik... ugyan delelott boltba akartam menni, de igazabol nem banom...
Koszi hogy valaszoltatok arra, hogy mi nalatok a kedvenc jatek, latom a muanyag palack abszolut slager mindenhol...
Koszonjuk a koszonteseket, 7 honap, duuuuuuuuurva!
Junius: de ugyes Rozi, hogy mar stabilan ul! Bercel is ugyes ha az olemben van, de magatol meg nem probalkozott a dologgal. Rozi hogy kezdte????? Megkapaszkodott vmibe es ugy?? Az az igazsag, hogy Bercel a foldon teper szinte egesz nap, jarokank meg nincs, igy nincs lehetosege nagyon semmibe se kapaszkodni. Lehet hogy ezert nem ul meg? Vagy raer meg ezzel?
Cekla... igen, kicsit meghajt, en eppen ezert adom eleg sokszo, mert Bercel az almatol szorulasos lesz...
Mi mar esszuk 2 hete, Bercel imadja! A krumpli-alma-cekla kombinacio abszolut nyero!! En mostanaban azt csinalom, hogy fozok jo sok krumplit, ceklat, repat, stb. es osszekutyulok egy hetre valo ebedet, es be a fagyasztoba. Feltem, hogy esetleg nem eszi majd meg igy, de nem volt vele baja, neki igazabol mindegy, csak kaja legyen, ja es legyen benne gyumi!
Sajnalom, hogy az ejszakaitok meg mindig nem a legjobbak, akkor en nem is panaszkodom, hogy 3-szor 4-szer fel kell kelnem... mostanaban kezdte el, hogy megint meg kell etetnem ejjel 2 korul, mert addig ordit, meg fesziti magat, amig nem etetem meg... es mivel Oliver megy dolgozni, megsem hagyhatom orditani fel ejszakan keresztul... meg egyebkent is, most honnan tudjam, hogy nem a foga jon-e es azert sir stb... tok gaz... pedg mindenfelevel probakoztam mar, de pl. ha ilyenkor simogatni kezdem, akkor az kifejezetten idegesiti, es lokodi el a kezemet magatol...
szoval o felkel ugy 1 ora korul, akkor adok neki vizet, utana visszaalszik. 2 korul megetetem, es alszik valameddig, 7-korul megint megetetem, es utana is alszik meg picit, ma pl. fel 9-ig.
Fronell: de jo hogy jottel megint, gyere gyakrabban! Es Almarol is kerunk vmi kis karacsonyos kepet!
Nalunk is megy ejjel a cumi-visszanyomas, bar Bercus mar tok ugyesen visszapakolja maganak, csak akkor kell odaadni neki, ha nagyon elkeveri valahova. Azt szokta csinalni, hogy cumival alszik el, de par perc utan kiejti a szajabol. En eleinte ilyenkor odaebb tettem, de mar nem teszem, mert eszrevettem, hogy ha veletlenul megebred, akkor az az elso, hogy kicsit oldalra forditja a fejet, es csukott szemmel rabukik a cumira...
Egyebkent szeret csak ugy jatszani is vele, van hogy forgatja a kezeben, meg nem rendesen teszi be maganak, hanem megforditja, es a muanyag felevel masszirozza az inyet...
Judit: 3 fog?? Az igen... mi meg mindig varjuk az elsot... bar mar feheredni tunik vmi bal alul...
kis vampirka lesz lehet...
Bobita: multkor akartam irni, hogy milyen nagy mar a nagylanyod! Helyes nagyon!
Mult heten volt itt a vedono, es azt mondta, hogy reggel meg este szoptassam csak kizarolag a Dodit, delelott kapjon gyumolcsot, delben fozeleket, kora delutan megint gyumolcsot, es este megint fozeleket. (majd miutan latta hogy furan nezek, hozzatette, hogy persze mindezek utan ha akarom meg megszoptathatom...) Hat nem tudom... minek adjak neki 2szer fozeleket?????????? Amikor meg boven van tejem? Egyszer delben, az oke. MEg meg a napi 2szer gyumi is oke. De este en nem akarok neki megint fozeleket adni... vagy??? Nalatok hogy alakul a kajalas??
Meg egy kerdes: ti minden nap lementek setalni? En nagyon utalom a hideget/latyakot/jeget, ugyhogy van, hogy napokig nem megyunk ki...
van 2 fix nap a heten, amikor bemegyunk a varosba, szerdan es vasarnap, de ezen kivul csak a nagyon muszaj boltba menni, es Oliver nem tud hazafele beugrani...