Új privát üzeneted érkezett!

Nézegetem a képeket! Annyira édesek a babák! :)

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Tekiroll!
Örülök neked, pont a napokban jutottál eszembe, hogy mennyire eltüntél. A csecsemősökkel csak nekem volt problémám - a fórumozók közül - bár azt meg kell említenem, hogy volt egy nagy darab nővér (dauerolt hajú, kékre festett szemekkel) aki nagyon-nagyon kedves volt, ő egy szobatársammal foglalkozott. Volt egy másik nagy darab is - szemüveges, rövid hajú, úgy nézett ki, mint egy kiképzőtiszt - sajnos én őt fogtam ki, hát ő nem volt olyan kedves, vitatkozni sem mertem volna vele, tuti kettétört volna, mint egy ropit... :)
Halász doki nagyon-nagyon jól szerepelt nálam végig, a szülésem körül pedig nagy szakértelemről tett tanúbizonyságot, úgyhogy megmondtam neki is, hogy nem bántam meg az orvos cserét. Fura, hogy mostmár nem kell állandóan járnom hozzá, mondtam is neki a 6 hetes kontrollon, hogy tiszta hiányérzetem van... :lol:

Kép
Kép
tusimi
 
 


dolli

Rebeka már eszik gyümölcsöt is meg főzeléket is: alma, sütőtök, répa,krumpli megy nagyon, egy etetést már ezzel kiváltottunk (ebéd) amúgy már néha teljesen kicsvarodik, de nem fordúl át. A foga neki még nem jön, éjszaka nagyon jól alszik (este 7:30 tól reggelig- mondjuk én megetetem még 22: 30 kor is félálomban, de alszik tovább utánna) vannak helegetgebb időszakok meg olyan amikor sokat kiabál-dumálgat. nagyon édes, majd igyekszem feltenni képet. jó dagi : 8.5 kg és 70 cm.nagy baba.

bkriszti
Kép
brinza
 
 

 
 

egy kicsit elírtam egy szót: azt akartam írni : halgatagabb :lol: bocsi

bkriszti
Kép
brinza
 
 


Tusimi! Örülök, hogy bejött a Halász! :)
Képzeld, hogy mi lesz majd a hathetes kontroll után... Tiszta megvonás. :) Én még költözés előtt elmentem hozzá gyógyszerért meg szűrésre, és persze megmutattam neki a bébit is. Legközelebb szerintem akkor látom, ha jön a következő baba. :wink: Bár jó messzire költöztünk Uzsokitól...

Brinza! Várom a képet! :D Mi is ekkorkák vagyunk kb. Majd kicsinyítek és én is rakok fel. :)
Nekünk is van még bő egy hetünk és akkor indul a főzi gondolom. 22-én megyünk tanácsadásra, feltételezem, elmondják a hogyantovábbot. Kíváncsi vagyok. :)

Tegnap pohárból ittunk. Annyira édes volt! Nem is gondoltam, hogy ilyen profin fog menni. :)

Kép
Kép
tekiroll
 
 


dolli: egyenlőre ezen a linken megtudod nézni a rebekát : http://otthon.kishatala.fotoalbum.hu/
puszi

bkriszti
Kép
brinza
 
 


Sziasztok! Örülök Teki, hogy vagy végre. Ha jól emlékszem Érdre mentetek ugye? Mi is vagyunk, szokjuk a napirendet. Nekem oldalra fordul tök simán, mert úgy szeret aludni. De a kisképünkön is látszik, hogy ment ez neki 5 naposan is. Nekem sajna nincs sok tejem, ma hívom fel a nődokit, mert még mindíg vérzek, sztem attól. Egy barátnőm anyukája, aki régi csecsemős azt mondta, hogy legfeljebb hamarabb kiváltok egy étkezést gyümivel, mint a négy hónap, nehogy keseregjek, mert a többi is elmegy.

Kép
nyafi
 
 


nyafi tényleg ne keseregj, nekem már 2 hónaposan nem szopizott sajnos, mert egy hétig voltunk kórházba valami vírus miatt és ott nem akart szopizni (gondolom legyengűlt) aztán elment a tejcim.van ilyen, azért még estem magam alá, megoldottuk máshogy..majd a következőnél jobb lesz :D

bkriszti
Kép
brinza
 
 


Nyafi!
Nekem is éppen csak elég a tejem, de azért szinten tudom tartani egyenlőre. Pár napig nagyon sűrűn szoptattam és hosszan, nagyon-nagyon figyeltem a folyadékra, csak délelőtt min. 2l-t ittam, és pár nap után határozottan több lett a tejem. Közben persze fejek-fejek és azt oaadom este. A hajnali etetéseknél csak egy ciciből eszik, így ilyenkor a másik mellből is fejek 10-20 ml-t, így több összejön estére pótlásnak. Egy régi ismerősöm azt mondta nekem, hogy nyugodjak meg mindig lesz annyi tejem, amennyi a kislányomnak kell, hiszen ezért választott engem anyukájának. Ez nekem annyira megtetszett, ezért írtam le neked is.
Esténként egyébként még így is hozzá-hozzá pótolok egy kis tápival, de ebből már nem csinálok problémát, hiszen 95%-ban így is anytejen él.

Járókát vettetek?
puszi

Kép
Kép
tusimi
 
 


Sziasztok!

Én még új vagyok itt, február végén/március elején fogok szülni az Uzsokiban a Halász doktornál.
Információkat szeretnék kérni, hogy milyenek a szobák, bent lehetnek-e a babák, a látogatók bemehetnek-e, stb.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Gratulálok mindenkinek, nagyon szépek a babáitok!

Üdv:
Moen
makkmarci
 
 


Brinza! Tünemény baba! :) Azok a delfines képek, meg a törcsis! :D

Szia Nyafi! Én is örülök, hogy végre kicsit köztetek is lehetek. :) Tejci miatt tényleg nem szabad parázni, az tovább rontaná a helyzetet. Éhenhalni nem fog egy baba sem, mert legrosszabb esetben van tápszer, de ha ebben a korban már kiváltható gyümivel egy étkezés, akkor még jobb a helyzet! Én azt gondolom erről, hogy minden cseppnek örülni kell, a többit pedig pótolni, ha szükséges.
Egyébként én is most kezdem érezni, hogy lehet, hogy kevés neki már az anyatej, illetve talán kevesebb is termelődik. Múlt héten elég tréül éreztem magam, Szerdától enni is alig ettem, talán ezért.

Tusimi! Mi kaptunk járókát karira, de még nem használtuk. Viszont arra mindenképp jó lesz, hogy ha megyünk vhova, ahol nem tudom másképp lefektetni aludni, akkor ebbe fogom letenni.

Moen! Üdv a fórumon! :)
Szoba többfajta van: egyágyas fizetős fürdővel, kétágyas fizetős fürdővel, ötágyas fürdővel, ha jól emlékszem, illetve van amihez folyosói fürdő tartozik. Szülésnél megkérdezik, hogy kb hova szeretnél kerülni, illetve elmondják, hogy hol van hely.
A babák bent vannak, látogatók csak az egyágyasokba mehetnek be, illetve a kétágyasba is ha a szomszédoddal meg van beszélve (Nyafi segíts, asszem Te feküdtél ott).
Érdemes bemenned szétnézni, és ha épp nincs szülés, akkor valamelyik szülésznő bemutatja a szülőszobát is, és válaszol a kérdéseidre. Én is Halásznál szültem, vele beszéltem meg időpontot, és mivel nem volt éppen útban kisbaba, egy szülésznővel megnéztünk mindent.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Sziasztok!
Igen a kétágyasba is bemehet a vendég, ami azért fontos, mert gondolj az apukára is!!!Képzeljétek köhög és prüszköl a pici. Felhívtam a dokit, mondta kell köptető, orrcsepp, meg c vitamin. Egész jól vesszük az akadályokat. Orrcsepp után mennyivel szívjátok az orrát? Holnap megyek a dokimhoz, mondta megvizsgál, mert furi, hogy még mindíg megvan...

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!! :)
Csütörtökön megyek UH-ra úgyis a Halászhoz, akkor megkérdezem, hogy mikor mehetnék be körülnézni. A fizetős szobák amúgy mennyibe kerülnek?
Amúgy Dolli, neked milyen tapasztalatod volt a Halásszal kapcsolatban?? Én teljesen elégedett vagyok eddig vele, remélem, nem fogok csalódni!! Én is IV.kerületi vagyok egyébként! :)
makkmarci
 
 


Nyafi! Én kb fél órát vártam a szívással, hogy oldódjon a trutyi. De attól is függ, mit cseppentesz. Szerintem. Mi Sterimart használtunk, csak éjjelre kapott rendes orrcseppet.

Makkmarci, én csak eddig voltam 4keres, most költöztünk Érdre. Mivel császáros voltam, sajna nem tapasztalhattam meg, milyen a természetes szülésnél, de ott rendes volt, meg előtte és utána is. Nem hiszem, hogy nagyon csalódnál. :)
Tusimi szült nála, ő tudna inkább mesélni erről, de ő is elégedett. :)
Egyágyas van 12ezerért saját fürdővel, 10-ért a kétágyassal közös fürdővel, a kétágyas pedig 6ezer.
Fiút vagy lányt vártok? Mikorra vagy kiírva?

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Hát, eredetileg márc.2-re vagyunk kiírva, de a doki márc.10-et mondott, mert nem naptár szerint fogant állítása szerint. :) Mondtam, hogy nem tudom, mivel apait-anyait beleadtunk, hogy összejöjjön, ezért nem tudom a pontos napot. :)
Kisfiú lesz, mint a nevem is mutatja, Marcell-Marci lesz! :)
Egy kicsit sokallom a 10-12 ezer forintot... Gondolom a hagyományos sem olyan rossz, nem?
makkmarci
 
 


Sziasztok!
Dolli, úgy látszik hozzánk szeretnek korábban jönni, mert a múltkor is kellett hibabejelentést tennünk és akkor is korábban jött 3 órával a megbeszélt időpont helyett a UPC-s hapsi. Örülök, hogy hozzátok is eljutott a szolgáltatótok végül. :D
Tusimi, 9 hónapig kizárólag fejtem a lányomnak ebből 5 és fél hónapig húztuk csak a tejjel. Több hullámot átvészeltem, megfigyeltem hogy elkerülhetetlen minden hónapban 2-3 nap, ami mélypont. Annyi tényleg mindig van, amennyi nagyon kell. Én úgy tudom, hogy a hatodik hét az első hullám, de hogy ezt honnan veszem, azt már nem tudom.
Makkmarci, én is a Halász doktorhoz járok. Igaz, én márc.20-ra vagyok kiírva, de azért egy tizedikei szülésbe kiegyeznék.
Nyafi, jobbulást a picinek.
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Makkmarci! Látod, ennyi eszem van! :) :oops: Kissé széllelbélelt vagyok mostanság. :)
A fizetősök valóban abból a szempontból igazán jók, ahogy Nyafi is írta, hogy apa is bejöhet. Nekem megérte a pénzt, de szerencsére csak 3 napot kellett ott feküdnöm. :)

Anikó! UPC valóban ilyen, emlékszem rájuk. :)

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Makkmarci!
Mi egészségpénztárra fizettük a kétágyasat. Ha van ilyen a családban, neked vagy másnak, ha másnak légy a kedvezményezettje és fizeti.
Köszönöm a jobbulást. Úgy szörcsög, meg köhizik. Nem megyek vele sétálni többé!!!

Kép
nyafi
 
 


Nyafi! Dehonnem mész! :D De tudom, hogy milyen, mi is most estünk át egy jó kis takonykóron, gégegyuszin... Azt hittem, sose lesz vége az orrszívós időszaknak, úgy sajnáltam szegényt, de muszáj volt, mert különben nem tudott enni meg aludni. Jobbulást Nektek!
Akartam kérdezni, hogy Abigélt hogyan becézitek? Vagy nem is kell becézni, mert olyan szép név... ? :)

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Beírtam egy tök hosszú hozzászólást és elszállt az egész! :(

Sziasztok!
Dolli! Sajnos nem ismerem az egészségpénztár működési elvét, nekünk nincs, csak a tesómnak, így neki ki kellene gondolom fizetnem, ha az ő nevében veszem igénybe, mert ő így elesik a pénzétől.

Anikó! Hova jársz a Halászhoz? Van magánrendelője vagy a kórházba vagy az újpesti SZTK-ba? Én is beleegyeznék a márc.2-be, de akár február végébe is, de a Halász eddig nagyon ragaszkodott a 10-hez. Majd remélem a holnapi UH-n megváltozik a véleménye. :)

Nyafi! Gyógyulgassatok és vigyázzatok magatokra!

Lányok! Az Uzsokiban hogy működik az apás szülés? Kell vmi felkészítőre járni?
makkmarci
 
 


Sziasztok!
Nyafi, tényleg ne mondj ilyet, főleg, hogy ilyenkor a levegőn tud a legjobbat aludni, mert ott legalább nincs bedugulva az orra.
Én is kivittem még bárányhimlősen is, állítólag olyankor nem szabad, de akkor már amúgy is mindegy volt, amikor anyukám mondta. Nekünk is nagyon makacs megfázásunk ezidő alatt, szó szerint vedd, hogy max. másfél óránként szívtuk még éjjel is 2 napig, és szinte ülve altattuk, mert máshogy nem kapott levegőt. Több, mint két hétig köhögött utánna is, és az ötödik éjjelt tudta először egy nagypárnán végigaludni.
Én ilyenkor amúgy Sinupret cseppet (gyógynöv.) adok neki/k és ettől gondolom úgy hogy jobban kifolyik a trutyi az orrából. Legalábbis azt figyeltem meg, hogy fél órára rá mindig nagyobb adagban érkezik a leszívni való és azért valameddig kap levegőt újra. És ezt legalább csecsemők is kaphatják, mert ennyi idős korban nem sok dolog van, amivel könnyíteni lehet szegények helyzetét. Annyit megér talán, ha nem ismered, hogy rákérdezz a dokitoknál. Aztán majd meglátod.

Makkmarci, én a Herminára járok, de az Uh-t most akarom áthozni a kórházba, mert túl későn van ott és a férjem beosztásához az nem jó. Amúgy nekem oda pont az 5-6 óra ideális.
Remélem jó hírekkel szolgál Neked holnap.
Normál terhességed van? Első lesz?
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


Makkmarci
Halász nagyon jó doki, és nagyon normális, de ezt gondolom te is tapasztalod. A szülésemnél is rendes volt, a végén, amikor már nagyon fájt, fogta a kezem és bíztatott, tudom azt sokat segített nekem, igaz nekem nagyon gyors volt a szülésem, így csak kb. 20 percet volt velem és én már megszültem. Szakmailag is nagyon helyt állt, mert én túlhordtam 5 nappal, voltak kisebb gigszerek, amihez kellett a hozzáértése. Ha érdekel olvasd el a szüléstörténetemet, valamikor december második felében írtam asszem, de kérdezhetsz is, ha konkrétan érdekel valami.

Kép
Kép
tusimi
 
 


Anikó!
Nem tudtam, hogy a Herminán is rendel, mert én az újpesti SZTK-ba járok hozzá. Véletlenül találtam rá, de nagyon örülök az ilyen véletleneknek!

Tusimi! Nagyon örülök, hogy ilyeneket mondasz!! Nekem is nagyon jók a tapasztalataim vele kapcsolatban. Orvosban nem bíztam meg még ennyire, mint benne, nagyon jó érzés, még nem tapasztaltam ezt, ezért is félek a csalódástól.
Elolvasom a történetedet, de most nyakig vagyok az ÁFA bevallásban és esetleg majd kérdezek is, köszi.

Az apás szülésre nem válaszolt egyikőtök sem!!:(
makkmarci
 
 


Aniko! A Sinupret nem tabletta? Vagy van cseppes változata is? Arról még nem hallottam.

Tusimi! Tényleg jó lehetett a Halásznál szülni! :) Mondjuk én nem számitok természetes szülésre másodszorra már. :? Bár még nem beszéltem vele erről. Majd nyáron. :)

Makkmarci! Én úgy tudom, hogy nem kötelező a felkészítő... (lányok, javítsatok ki, ha nem így van) De az biztos, hogy nagyon hasznos, és azt gondolom, hogy nem árt az apukának tudni, mivel fog majd szembesülni.

Kép
Kép
tekiroll
 
 


makkmarci

apás szülés van az uzsokiban, bár szerintem már az lenne a furi, ha nem lenne :lol: szerintem már nem nagyon van olyan, hogy az apuka nem akar bemenni :lol: szóval mehet veled és ott lehet végig, mindent lehet.

bkriszti
Kép
brinza
 
 


felkészítőre nem kell járnia. be fogják öltöztetni műtősfiúnak és ennyi :lol:

bkriszti
Kép
brinza
 
 


Sziasztok!

Mi mindenképpen apás szülést terveztünk. Ma meg is kérdeztük a Halászt, hogy hogy működik, azt mondta lehet, de nem kötelező menni felkészítőre. Ez nálunk azért volt lényeges kérdés, mert a párom már túl van egy apás szülésen, szóval Ő tudja mi vár rá, így ha nem muszáj nem akart megint menni.

Egyébként ma voltunk UH-on, Marci nagyon szépen fejlődik, teljesen arányos, korának megfelelő baba. Ma vagyunk 32+5, 1740 gramm és már a 28.héten is fejvégű volt. :) A magzatvíz és a placenta is teljesen rendben van.

Dolli! A Sinupret az tabletta, legalábbis a terhességem első harmadában én olyan formában szedtem, de nekem használt! Bár babáknál nem tudom lehet-e használni.
makkmarci
 
 


Brinza! Én párom nem akart... de nem is erőltettem volna. Mi erősítjük a szabályt. :)

Makkmarci! Szupi az UH! :) És a 32+5 az akkor mit jelent elméletben? :)

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Kép Olvassuk a helyi sajtót :)

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Sziasztok!
Van Sinupret csepp is, kb. 6-700 ft, úgyhogy majdnem feleannyi, mint a drazsé, ha jól emlékszem. Nekem a két gyerekre elég egy üveggel a téli szezonra, akkor kapják, amikor már dugul az bedugul az orruk.
Amúgy én gyógyszert a házipatika.com oldal gyógyszerkersőjén szoktam nézni, mert ott fenn van az ára és az a gyógyszertájékoztató papír, ami a dobozokban is.

Tusimi, Dolli! Én is nagyon örülök a dokis véleményeteknek.
Reménykedem apás szülésben, de erre csak akkor van esélyem, ha nem éjjel szülök, mert a férjem állandó éjszakás.
Dolli, hogy nől ez a fiú. :roll: Nemcsak olvas, de már kezd főzelékeket is enni. Nem akartam elhinni, amikor írtad és egyből a vonalzóját néztem.
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani
 
 


A 32+5 azt jelenti pontosan, hogy 7 héten belül megszületik Marci! :)

Nagyon cuki az újságolvasós kép Dolli!:)
makkmarci
 
 


dolli édes a kisfiad, rebeka is állandóan olvasni akar :lol:
tényleg ritka ,ha nem megy be a férj...de neki annál nagyobb a meglepi :lol:

bkriszti
Kép
brinza
 
 


Sziasztok!

Én a régi Uzsokis fórumba szoktam írni (3 és fél éve szültem a kisfiamat az Uzsokiban), azonban most az új anyukák tanácsára lenne szükségem.
29 hetes terhes vagyok és szeretném megtudni, hogy van-e tapasztalatotok szülésznőválasztás terén? Tudom, hogy az Uzsokiban nem bevett gyakorlat, de mikor én az elsőt szültem az éjszakás szülésznő annyira borzasztó volt, hogy az elképesztő. Őt váltotta Kassai Magdi, aki szerintem szuper. A dokim pedig ajánlotta Elek Verát.
Kérdezném, hogy szült-e mostanában velük valamelyiktek? és ha igen mik a tapasztalatok?
Előre is köszönöm, ha válaszoltok! (galmadi@citromail.hu)

Gabi

Kép
Kép
almadi
 
 


Almadi, én egy Mária nevűnél szültem, középkorú, ő is rendes volt

Tekiroll! Mennyire édes a kis Géza, és milyen kopasz! :lol: :lol: Mászik vagy kúszik?

Kép
Kép
tusimi
 
 


Makkmarci! Na jó, akkor utánaszámoltam, az március 6... :)

Anikó! Nekem is hihetetlen, de egy hét múlva félévesek leszünk. Nagyon gyorsan szalad az idő. :) Sinupret infot köszi! Bár remélem, nem lesz rá szükség egyhamar.

Tusimi! Köszi! De már hajasbabázom, mert nől neki! :) Még nem kúszunk-mászunk, de remélem, nemsokára. Már nagyon szaladgálnék utána. :)

Brinza! Nálunk a császár miatt apa hamarabb látta a fiát, mint én. :D Én csak annyit tudtam, hogy hosszú lábai vannak, mert az altatóorvos meglepődött rajta! :)

Almadi! Sajna én őket nem ismerem, illetve a Magdi (ha egyről beszélünk) vezetett körbe 30. hét körül a szülőszobán, és nagyon szimpinek tűnt, de mire odakerültem, nem találkoztam vele, pedig még egy hetet bent is feküdtem a szülés előtt.

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Dolli!
A tegnapi UH szerint valóban márc.6., én is kiszámoltam, de a korábbi UH-k alapján a Halász márc.10-hez ragaszkodik, szerinte az első 2 UH a mérvadó. Amúgy az utolsó mensihez képest márc.2. lenne. Én már nem tudom, de kiegyeznék egy febr.28-ban. :)

Almadi! Én úgy olvastam egy cikkben, hogy az Uzsokiban nem lehet szülésznőt választani. Ezt valahol logikusnak tartom, hiszen akkor lenne olyan szülésznő, akinek állandóan bent kéne lennie, mert mindenki őt akarná, valakinek meg nem lenne munkája.
Amúgy hiába választanál szülésznőt, ha épp szülsz és Ő nem dolgozik, nem hívják miattad be, de a dokit meg igen.
makkmarci
 
 


Lányok! Nem is mondtam, de másfél hete már nem igazán tudok aludni. Ma éjszaka is fél 4-től fent voltam és csak 3/4 7kor tudtam visszaaludni!
Nyugtassatok meg, hogy veletek is volt ilyen!
makkmarci
 
 


Makkmarci! Ha ez megnyugtat! :) Nekem is hiába mondták, hogy aludjak minél többet, még szülés előtt... nem ment. Nappal meg mosogatórongy voltam.

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Szülésznők már mind ügyesek és kedvesek. Én császáros voltam, de az összes anyu meg volt elégedve, ha az orvosával nem is a szülésznőjével tuti. Feküdt mellettem egy anyuka, akinek a párjának az előző felesége volt a szülésznője, mert hirtelen kellett a kórházuk (Kistarcsa) nem fogadta őket és dokija nem is volt. Akkor történt a válás és együtt szültek. Képzelhetitek milyen megpróbáltatás volt mindnyájuknak. És a szobatársam el volt ájulva, hogy milyen rendes volt az egész szülés alatt, pedig elötte kígyót, békát kiabáltak egymásra. Utána meg teljesen normalizálódott a viszony.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Lehet szülésznőt választani, tévhit, h nincs rá lehetőség!
/Nekem is volt, ha érdekel, megírom priviben!/

És sajnos igaz, hogy a nemalvás megy már szülés előtt is!

Tekiroll! Klassz az olvasós kép!

A mi Gergőnk 3 hós múlt 7,2 kg, 65 centi, és már kétszer a hátára fordult!

Lányok ! Van már valamelyik babának foga? Ha igen, mennyi idővel előtte kezdett el nyáladzni? Mert nálunk nyáltenger van!

Orrdugulásra mi is a Sterimart használtuk, bőven jó volt, és az legalább természetes cucc!

Kép
majaeszti
 
 


Kép

Kép
majaeszti
 
 


Kép

Kép
majaeszti
 
 


Kép

Kép
majaeszti
 
 


Majaeszti! De tündéri fiad van, és nagyon szépen gyarapszik. :)
Nekünk van két fogunk, kb 3 és fél hós korától ömlik a nyálunk. Szóval azt mondják, hogy előtte két hónappal már beindulnak a tünetek.

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Jaj! És a hátára fordult??? Tök ügyi! Nekünk az csak január elsején sikerült, addig csak hasra. :)

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Majaeszti!

nagyon édes a kisfiad!! Igazi kis vasgyúró! :)
Én nem szeretnék szülésznőt választani, nekem a lényeg, hogy a Halász ott legyen, de azért köszi az infót! :)
makkmarci
 
 


Örülök, hogy nem csak nekem van problémám az alvással. Az a baj, hogy napközben sem tudok elaludni, hiába vagyok olyan, mint a felmosórongy!
Olvastam valahol, hogy ez egy természetes folyamat, hogy az ember szokja az éjszakázásokat. Ezzel nem is lenne baj, de azért remélem, hogy a fiam nem óránként fog felsírni valamiért!
makkmarci
 
 


Makkmarci! Nem akarlak áltatni, nem egyszerű az eleje, mégha nemis óránként ébred a pici. De gyorsan eltelik ez az időszak is. Emlékszem, hogy amikor már átaludta az éjszakát, esténként úgy hiányzott, amikor leraktam, mert tudtam, hogy legközelebb, majd csak reggel fogunk kommunikálni. :)

Kép
Kép
tekiroll
 
 


sziasztok!!

Nagyon cukik a babák. Csajok én most kezdek aggódni, mert Rebeka még nem fordúlt át, pedig ő már elég nagy...hát nem tudom, a doki azt mondta, hogy ez nem baj, mert nagy baba..na de mégis..azért már kellene, nem?

bkriszti
Kép
brinza
 
 


Brinza! Szerintem se aggódj, ha meg a doki is azt mondja, akkor pláne. Persze az ember türelmetlenül várja, (mint a megszületését), de nincs elkésve semmivel. A nagyobb babák később fordulnak... én a mászást várom nagyon, meg van, akinek a babája már négyhósan kutyázik, de a mi súlyunkkal az sem lehet egyszerű, nehéz a popsi na! :)
Mindjárt félévesek vagytok! :)

Kép
Kép
tekiroll
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?