Brinza! Tünemény baba!
Azok a delfines képek, meg a törcsis!
Szia Nyafi! Én is örülök, hogy végre kicsit köztetek is lehetek.
Tejci miatt tényleg nem szabad parázni, az tovább rontaná a helyzetet. Éhenhalni nem fog egy baba sem, mert legrosszabb esetben van tápszer, de ha ebben a korban már kiváltható gyümivel egy étkezés, akkor még jobb a helyzet! Én azt gondolom erről, hogy minden cseppnek örülni kell, a többit pedig pótolni, ha szükséges.
Egyébként én is most kezdem érezni, hogy lehet, hogy kevés neki már az anyatej, illetve talán kevesebb is termelődik. Múlt héten elég tréül éreztem magam, Szerdától enni is alig ettem, talán ezért.
Tusimi! Mi kaptunk járókát karira, de még nem használtuk. Viszont arra mindenképp jó lesz, hogy ha megyünk vhova, ahol nem tudom másképp lefektetni aludni, akkor ebbe fogom letenni.
Moen! Üdv a fórumon!
Szoba többfajta van: egyágyas fizetős fürdővel, kétágyas fizetős fürdővel, ötágyas fürdővel, ha jól emlékszem, illetve van amihez folyosói fürdő tartozik. Szülésnél megkérdezik, hogy kb hova szeretnél kerülni, illetve elmondják, hogy hol van hely.
A babák bent vannak, látogatók csak az egyágyasokba mehetnek be, illetve a kétágyasba is ha a szomszédoddal meg van beszélve (Nyafi segíts, asszem Te feküdtél ott).
Érdemes bemenned szétnézni, és ha épp nincs szülés, akkor valamelyik szülésznő bemutatja a szülőszobát is, és válaszol a kérdéseidre. Én is Halásznál szültem, vele beszéltem meg időpontot, és mivel nem volt éppen útban kisbaba, egy szülésznővel megnéztünk mindent.
Dolli