Sziasztok!
Végre netközelben vagyok!
Szóval, én még a talinál tartok.
Nagyon szuper volt, minden anyuka (és Mogyo apuka) szimpi, és a babák tündériek! A képek jók lettek, megmutattam már a családnak is.
Még az enyémeket nem raktam fel, de nem csináltam sokat, mindig el voltam foglalva valamelyik babócával.
Külön köszönet Mandulának, nagyon jó volt így találkozni, nem az utcán hidegben, vagy valami bevásárló központban.
(na persze azért az sem rossz...)
A kajcsik isteni finomak voltak, muffin is meg a sörkifli is, sajna én sütési antitálentum vagyok, így nem hiszem, hogy megpróbálkozok vele.
De tényleg, én nagyon örülök, hogy megismertelek benneteket, remélem, hogy legközelebb a többiek is eljutnak majd! Aranyosak vagytok, hogy majd akkora is terveztek, mikor hazajövök megint!
Nálunk minden rendben, készülünk már haza, és Aziz így a végére megtáltosodott, félfekvésből felül, ha pedig fogjuk a lábát, akkor mindig, illetve tegnap felállt a rácsos ágyba kapaszkodva. Na azért a lábait még nem egyenesítette ki, és aztán el is dőlt.
De ha így halad akkor szerintem a héten meglesz.
Brigi: Dani azóta is csücsül? Bence jól érezte magát a bölcsiben?
Tényleg, kérdeztem tőle, hogy ki kötötte az elefántot a bébitaxihoz, mire ő: a barátnőd.
(még azóta sem jöttem rá, hogy ki lehetett) Nagyon nagy dumája van. Azizt folyamatosan Ádámozta, mondjuk nagyot nem tévedett.
Szóval nagyon bírtam a fiaidat.
Ja, és szépek az új vonalzók!
Mandula: hogy sikerült a vizsga?? Remélem meglett minden! Nem volt nehéz eltakarítani utánunk?
Manó: Bende nem volt nagyon nyűgi utána? Szegényt úgy sajnáltam, hogy annyira nagyon sírt! Megtaláltalak az iwiwen, és láttam képet a párodról és Bendéről. Asszem visszavonom, hogy Rád hasonlít!
Tiszta apja ez a baba!!
Mogyó: szépek a képek, úgy látom jól szuperál az új fényképező!
Majd írd meg, hogy milyen lett a sörkifli! Sajnálom, hogy a tejes pite nem jött össze, egyébként én rá voltam készülve, mert még nem kóstoltam.
Nóri: ne aggódj Zalán súlya miatt, a képek alapján olyan szép kis formás baba! Legközelebb gyere Te is a talira!
Noémi: Bálint is megmutatta a hangját a végén!
Nagyon édes, szép baba! Remélem nem fáradtatok ki nagyon hazáig, én biztos nem tudnék ennyit gyalogolni!
Most mennem kell, felkelt a baba, majd még jövök!
Szép napot!
K.