Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Noémi nagyon boldog hófordulot Bálintnak!
És klassz ez a recept de ma kihagyom mert ma sörkiflit csinálok de lehet valamelyik nap megcsinálom!

Nori szerintem nem kicsi a fiad ne izgulj!


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Végre netközelben vagyok!
Szóval, én még a talinál tartok. :) Nagyon szuper volt, minden anyuka (és Mogyo apuka) szimpi, és a babák tündériek! A képek jók lettek, megmutattam már a családnak is. :) Még az enyémeket nem raktam fel, de nem csináltam sokat, mindig el voltam foglalva valamelyik babócával. :D
Külön köszönet Mandulának, nagyon jó volt így találkozni, nem az utcán hidegben, vagy valami bevásárló központban. :D :D :D (na persze azért az sem rossz...)
A kajcsik isteni finomak voltak, muffin is meg a sörkifli is, sajna én sütési antitálentum vagyok, így nem hiszem, hogy megpróbálkozok vele. :oops: :(
De tényleg, én nagyon örülök, hogy megismertelek benneteket, remélem, hogy legközelebb a többiek is eljutnak majd! Aranyosak vagytok, hogy majd akkora is terveztek, mikor hazajövök megint!

Nálunk minden rendben, készülünk már haza, és Aziz így a végére megtáltosodott, félfekvésből felül, ha pedig fogjuk a lábát, akkor mindig, illetve tegnap felállt a rácsos ágyba kapaszkodva. Na azért a lábait még nem egyenesítette ki, és aztán el is dőlt. :D De ha így halad akkor szerintem a héten meglesz. :D

Brigi: Dani azóta is csücsül? Bence jól érezte magát a bölcsiben?
Tényleg, kérdeztem tőle, hogy ki kötötte az elefántot a bébitaxihoz, mire ő: a barátnőd. :lol: (még azóta sem jöttem rá, hogy ki lehetett) Nagyon nagy dumája van. Azizt folyamatosan Ádámozta, mondjuk nagyot nem tévedett. :lol: Szóval nagyon bírtam a fiaidat. :D Ja, és szépek az új vonalzók!

Mandula: hogy sikerült a vizsga?? Remélem meglett minden! Nem volt nehéz eltakarítani utánunk?

Manó: Bende nem volt nagyon nyűgi utána? Szegényt úgy sajnáltam, hogy annyira nagyon sírt! Megtaláltalak az iwiwen, és láttam képet a párodról és Bendéről. Asszem visszavonom, hogy Rád hasonlít! :oops: Tiszta apja ez a baba!! :shock: :D

Mogyó: szépek a képek, úgy látom jól szuperál az új fényképező!
Majd írd meg, hogy milyen lett a sörkifli! Sajnálom, hogy a tejes pite nem jött össze, egyébként én rá voltam készülve, mert még nem kóstoltam.

Nóri: ne aggódj Zalán súlya miatt, a képek alapján olyan szép kis formás baba! Legközelebb gyere Te is a talira!

Noémi: Bálint is megmutatta a hangját a végén! :) Nagyon édes, szép baba! Remélem nem fáradtatok ki nagyon hazáig, én biztos nem tudnék ennyit gyalogolni! :shock: :oops:

Most mennem kell, felkelt a baba, majd még jövök!
Szép napot! :D

K.

Lilypie Maternity tickers


Kriszta: Aziz nagyon ügyes! Hihetetlen,hogy egyik napról a másikra mennyit tudnak változni ezek a gyerekek!
Igen, Dani még mindig ül! Meg ugrál ha az ölembe állítom! De nem hajlandó továbbra se fordulni!
Bence nem tudja ki kötötte oda a motorhoz a vonatot, megkérdeztem tőle! :lol:

Tali természetesen lesz amikor hazajössz! Dani abban a hónapban lesz 1 éves! A te kisfiad, meg már túl lesz az első szülinapon, és tuti ezerrel fog szaladni! De furi lesz majd!

Meg addigra Ádi baba, és Atticy is betölti az egy évet! Hihetetlen ebbe belegondolni!

Mogyo: legközelebb kérünk ám tejespitét, jó?
Vendég
 

 
 

Csajok! Hát már megint sehol senki?

Mogyo: Hogy sikerült a sörkifli?
Vendég
 


Sziasztok!

Jó lett a sörkifli kivéve ,hogy apa főzőtt és elfelejtette ,hogy kell sajt és ő mindet elhasználta!

A következő talira tényleg csinálok tejespitét!Ha még belegondolok még mérges vagyok magamra,na mindegy! :oops:

Kriszti ha itthon leszel akkor kapsz te is!

Mikor mész vissza ?
Mert nem tudom neked kellene az a dvd amin vannak a babazenék meg a mondokák és még mesét is mondanak!

Mandula kérte arra emlékszem!


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Örömmel jelentjük, hogy ma túlestünk az első kanál almalevkón! :-)))))))) Pontosabban két fél kanálnyit adtam. Az elsőt kilökdöste, de a második lecsúszott! :-)))

Mogyo!

Köszönjük a gratulát! :-)))

Kriszta!
Hát, jócskán igyekeztünk hazafelé, Bálint annyira elfáradt, hogy itthon még aludt egy jó háromnegyed órát, aztán már felébresztettem, hogy együnk. :-))) És köszönjük a dícséretet! Aziz is gyönyörűséges!!!

És persze az összes többi baba is!!!!!!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Nállnuk is már egy negyed almát jóizüen megeszi!

Kép
mogyoland
 
 


Mogyo!
Ne mérgelődj!

nekem egy időben az összes(!) sütim, leginkább muffinom tönkrement. Akkor azt mondtam, hogy soha többé nem sütök semmit. Az volt benne a legbosszantóbb, hogy mindig betű szerint pontosan azt csináltam, ami a receptben le volt írva! És mégis rosszak lettek!!!!!!!!! A végén már mindig bőgtem és őrjöngtem!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


én csak a levét adtam még.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Lányok!

Ti milyen popsikrémet használtok? A gyógyszertárit?

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Mogyo!

az a DVD engem is érdekelne.


Nagbri!

Megvan a 101 kiskutya első része! A következő talira viszem Neked!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Noémi: én gyógyszertárit használok, de ugye a mosható miatt nagyon keveset. Ezért úgy döntöttem, hogy legközelebb Nivea popsikenőcsöt veszek! Nekem abból volt mintám, és nagyon jónak találtam.
De miért kérdezed?

Mogyo: Az a DVD nekem is kéne!
Vendég
 


Csak azért kérdezem, mert én is azt használom. Jó, de azért szeretnék valami mást kipróbálni. Ezért vettem is Gabi meg Nivea popsikrémet, de mind a kettő pelenkakiütés elleni krém és gyakorlatilag nem lehet lemosni a gyerekről... A Neogranormon az nagyon jó, éjszakára mindig azt is kapja, valami hasonlót keresnék. ötlet? /merthogy a Neo kicsit drága.../

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Akkor nincs ötletem, sajnos. Én a többit nem ismerem. Még a Sudocrem-et, de azt inkább csak akkor, ha piros a popó! Vagy csípésre kenem még!

A DVD-t köszi szépen!!!
Vendég
 


Popsikrém: én a sudocremhez hasonló popsikrémet használok, itthon sajna nem kapható.
Norri, Berci 17hetes és 4700gramm. :roll:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Noémi: nekem sikerülnek a sütik csak nem volt itthon vajam és nem birtam megcsinálni a tejespitét! :oops: :lol:
Megmondom ,hogy én sudocrémet használok van itthon amit a doki irt fel infactum krém de attól piros lett a popója meg olyan mintha libabőrős lenne a nunikája szerintem eldugitja a krém a börporusokat!
Igaz drága mert 400grammost vettem 4200 ft-ért.

ENN: nagyon szép ez a Bercike olyan jó let volna látni ,hátha a következő talin összejön a dolog!Persze téged is főleg ,hogy bent is sokat beszélgettünk meg néha telcsin!


Kép
mogyoland
 
 


Most az a nyerő Ágikánál ,hogy fejére húzza a pelenkát és sikoltozik alatta ha lehúzod akkor újra kezdi előlről! :shock:

Kép
mogyoland
 
 


mano-pü ment. :wink:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Mogyo: De ebben a krémben az a jó, hogy borzasztó vékonyan kell kenni, és iszonyatosan sokáig elég! Nem?
Vendég
 


Na, újra itt. Elmentünk bátyámékhoz, még próbáljuk kihasználni az utolsó hetet, hogy mindenhova eljussunk. Holnap sem nagyon leszek... És most derült ki, hogy nem abba a lakásba megyünk vissza Egyiptomban ahol eddig voltunk, hanem a sajátunkba, és arrafelé még nincs telefonvonal! :cry: :cry: Így nem lesz egy időre netünk. Azért remélem nem felejtetek majd el! :oops:

Mogyó: 18-án, pénteken megyünk, nemsokára, így már elég nehézkes lenne a dvd eljuttatása... :( De aranyos vagy, hogy ajánlottad! :D Azért biztos sajt nélkül is fincsi lett a sörkifli!

Nagbri: akkor mostmár rejtély marad, hogy ki is az én barátnőm! :lol: Igen, furcsa, hogy mikor legközelebb találkozunk már szaladni fognak a gyerekeink! Ez egyébként a családomnak is elég vacak...

Noémi: elhiszem, hogy Bálint kifáradt, de akkor jól ki is aludta magát a friss levegőn! Mi gyógyszertári popsikrémet használunk, de már csak akkor kenem rá, ha picit kipirosodik. Szerintem ha nem érzékeny a bőre, akkor nem nagyon kell kenegetni, mert a sok kence csak azzá teszi. Nekünk is van otthon egy sudocrem is, aztán mikor nagyon piros akkor abból teszek, de ahogy Brigi is írja, nagyon vékonyan kell, ezért sokáig elég. Bepanthent is használtuk, az is jó volt, de nem tudom az árát.

Timci: Neked még nem írtam, hogy mennyire édes Atticy, nagyon vagány volt a Nike melegítőjében. :wink: Sajnálom, hogy ilyen ködben kellett mennetek, még jó, hogy Attila veletek volt. Akkor ezek szerint ő Kecskeméten dolgozik, és átjár minden nap?

Ennn: remélem, hogy a legközelebbi találkozóra Te is menni tudsz majd Bercikével, bár én valószínűleg nem leszek ott, de hátha lesz megint majd egy rakás kép, és meglátlak benneteket is! :)

Honey: nagyon sajnálom ami a kutyussal történt, el tudom képzelni, hogy mennyire megrázó volt, remélem azért már jobban van! Veled is jó lenne majd találkozni majd legközelebb, megértem, hogy most nem voltál ott!

K.

Lilypie Maternity tickers


teszek fel én is 1-2 képet!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

K.

Lilypie Maternity tickers


Kriszta: Hogyhogy a saját lakásotokba? És hogyhogy ezt nem tudtad? Hű, nem akadtál ki ezen? Én biztosan kiborultam volna!

A családodat megértem,hogy rossz nekik, hiszen Aziz a szemük fénye, és így keveset láthatják nagyon!
A telefonvonal hiánya nagyon rossz lesz biztosan, de reméljük hamarosan megcsinálják, és akkor majd újra írhatsz ide közénk!
Nekem biztosan nagyon fogsz hiányozni! :(
Vendég
 


Jaj, dehogynem akadtam ki, de sajna nem a mi hibánk, hosszú sztori, majd elmesélem... Az internet meg különösen kiakaszt, hiszen ez az egyetlen mód, hogy napi kapcsolatban legyek a családommal. :cry: De majd megoldjuk remélhetőleg hamarosan!
Aranyos vagy, hogy hiányolsz majd! :D

K.

Lilypie Maternity tickers


Kriszti: Én nagyon fogok szorítani, hogy mihamarabb megoldódjon, mert nem is az a fontos, hogy ide tudj írni, hanem hogy a családdal, anyukáddal tudd tartani a kapcsolatot!
Vendég
 


Kriszti: ne izgulj nem fogunk elfelejteni!
és remélem hamar megoldodik a telefon is!

Manó : a Kriszti utólsó képén látod a gyerkőcinket mennyire összeillenek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Sudocrem: Isteni!
Nagyon szeretem bár én mindig kenem a fenekét mert érzékeny neki még a pisi is kicsipi!
De tényleg vékonyan kell ahoz képest ,hogy drága na szóval megéri az árát!

Kép
mogyoland
 
 


kriszti-koszonom szepen a bokot,hat te sem panaszkodhatsz.Gyonyoru nagyszemu kifiad van. :wink: Es nagyon ugyes.Szoritok,h.mihamarabb legyen telefonvonal,tudom milyen erzes,hiszen mi 2 honapoig ultun tv meg internet nelkul.Kibirtuk,de nagyon rosz volt.Jo utat nektek,nagyon vigyazzatok magatokra es nem felejtunk el,ne felj.

mogyo-te mijen pelenkat hasznalsz,h.ez mind megvan neketek?En Atticynak sose kenem a popsijat,nem piros,es pisi se csipi,mindig szaraz a popsija.Nagyon kevesszer fordult elo,meg pici koraban,h.be kellett kenjem,de akkor is Bepantennel.A sudo-t azt tartogatom,mert nagyon jo krem,szuper,a kicsi sebet kenegettem neki a karjan,a szuri hejet,es gyonyoru neki,meg most is,sose genyesedett be neki.Gondolom a Sudokrem miadt.

Ma megyunk a vedonenihez,nagyon kivancsi vagyok a sujara meg a cm-re. :roll: :lol:

mandula-puszikalom Adibabat,minden ok?


Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Hát én liberot meg pamperst használok!

Tényleg Nagbri mit kell beküldeni a liberoról?

Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: A libero zacsiján vannak kis figurák! Egészen picik, általában kettő van egymás mellett! Régen nyuszik voltak, most nem tudom. Na abból küldtem be, elvileg 5 db kell, de előtte kell hogy a libero küldjön neked levelet. Nem szoktál tőlük lila borítékot kapni?
Vendég
 


mogyo-en vagy 3 alkalommal hasznaltam Liberot,amiket igy termekmintaba kaptam,es nagyon nem vagyok megelegedve vele.Nehez,nem illeszkedik ugy a babara,mint a Pampers,mikor megtelik pisivel,atereszti,meg mehezebb,es persze a popo pisis,mikor kibontom. :evil: Nem is vettem.Mi a pampers-t meg a Huggies-t hasznaljuk,de mar a Huggies-nel is elofordult,h.miutan megtelt ateresztette a pisit. :roll: :(

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Igazad van,azokbol kell 5 db.Es akkor kapsz,termekmintakat,meg jatekokat.En 1x kuldtem be,azokat is ajandekba kaptam.Es ugy kaptuk meg a viragot. :oops:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike: Igen, nekem is áteresztett a libero éjszaka a pisitől. MOndtam is, hogy egy fokkal se jobb mint a mosható! Nem is fogok venni!
Most vettem vmi noname pelust, ez egyelőre jó, már amennyit használunk ugye belőle. Éjszakára is ki fogom próbálni! Állítólag nagyon jó, és eddig meg vagyok vele elégedve!
Vendég
 


Sziasztok!
Azért aggódom a súlya miatt, mert egy hét alatt általában 100 gr-ot hízik, max. 120-at. Pedig 150 körül kellene. Emiatt tartok tőle, hogy vmi gond van nála, csak még nem vették észre. Az is igaz, hogy csak anyatejet eszik, és úgy tudom, hogy a tápszeres babák híznak jobban.
Ti szoptattok még?
Igaz, Zalán inkább hosszú, elvégre az apukája 192 cm, rá ütött. Én 160 cm vagyok.

Mi no name pelenkát használunk, szerencsére Zalusnak minden pelust bír a popsija. Krémet is csak ritkán használunk, még a gyógyszertárit. A kórház melletti pelenkadiszkontban szoktunk vásárolni, és abból is ugyanúgy kifolyik a kaki, mint a Liberoból. Meg Huggiest szoktunk éjszakára ráadni. De én még olyan pelenkát nem találtam, aminél nincs baleset.

nagbri: te mosod a pelenkát? minden elismerésem! kibír egy délutáni alvást is?

kriszta: akkor ti Egyiptomban éltek, és itt látogatóban voltatok? vagy megosztva éltek a két országban? elhiszem, hogy félsz, hogy nem lesz netetek, valszeg az én anyukám is belebetegedne, ha elköltöznénk. Én 140 kilóméterre lakom a szüleimtől, már ez is nagy bánatuk.

Bocsánat, hogy másnak nem írok személyeset, de még fel kell vennem a ritmust.

Nóri és Zalán
KépKép
norri
 
 


Sziasztok!

Noémi! :):):):):):):):):):):):)
A páromnak rengeteg ismerőse van! :D És akkor tényleg kicsi a világ! :lol: :lol:

Noémi, túrótorta recept jöhet, mert nagyon szeretjük a túrót! :) LAssan új topikot is kell indítani, ahol recepteket cserélünk, mint valami mami-klubban! Kötés minta esetleg????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (bocsi, jó kedvemben vagyok) :D
Gratula az első kóstolóhoz! :D
Popsikrém: gyógyszertári, + estére bepanten

Norri, mi azt hiszem még nem találkoztunk itt... Üdv! :D
baba-Mama klub az IO-ban? nem hallottam róla...
Gyerek méret: szerintem minden gyerek más, Bende is kb akkora, mint a 3 héttel fiatalabb Ágika... :wink: Emiatt kár izgulni! Majd megnő!!!!! :D

Kriszti, mire hazaértek, Aziz egy csomó mindent megtanul, és Apa rá sem ismer majd! Jó hatással van rá az itteni levegő! :D
ja, én voltam, aki odakötöttem a taxihoz az elefántot. :lol:
Ugye, hogy ugye? Tiszta Apja ez a gyerek! :lol: :lol: :lol: :lol:
És dehogy felejtünk el! Ne butáskodj már! Remélem, azért hamarosan megoldódik majd a vonal, és akkor újra írhatsz nekünk! :D Hiányozni fogsz...

Mogyó, látom ,teljes az összhang köztük! :lol: :lol:

Pelus: a liberónál mi is hasonlókat tapasztaltunk, mint Timcike. Nehéz, kemény, és átnedvesedett, ha megtelt pisivel. Most pampers van, de ajánlották az olcsóbb tescos márkát is. Kipróbáljuk, hátha beválik... :wink:

Timcike, írtam pü-t.

Puszi mindenkinek,
a titokzatos barátnő... :lol: :lol: :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Norri, nálunk Bende is csak szopizik még. Néha többet eszik, néha kevesebbet, de már 2 hónapja nem mérem. A felnőtt ember sem eszik mindig ugyanannyit. A tejed összetétele is változik. Azért szerintem nem éhezik, ne aggódj! :) Főleg, ha Apa is ilyen magas, nyúlánk, akkor valószínű az ő alkatát örökölte. :D Szép magas legényke lesz! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Norri: kár izgulni és főleg mérni én is már nagyon rég óta nem mérem!
Ágika a 3 hós volt 6 kiló!

És tápszeres úgyhogy az sem igaz ,hogy azok jobban hiznak!

Pelus. hát vettem Tescos én is de állandóan kicsorog mostanában a pisi pedig egy időben jó volt!
Liberoval nincs gondom ritkán fordul elő ,hogy kijön a pisi belőle!
Most kettő csomag pamperst vettem mert akciós volt az auchanben ez az új fajta az nagyon bejön nekem is!


Kép
mogyoland
 
 


Norri: igen, én moshatót használok, de nem vagyok ezzel egyedü, Falevél is azt használ! :lol:
Én még szoptatom Danit, de ő már kap más hamikat is naponta egyszer vagy kétszer. ÉN sem mérem soha, sőt, Bencét se mértem soha! Amúgy ő még mindig 15 kg körül van, szóval nem egy dalia, de teljesen egészséges. Megnéztem, Dani két hónaposan 5170 gr volt! És már ez is jóval több volt, mint anno Bence. Szóval nincs miért aggódnod!
Ja igen, pelus egy éjszakai alvást is kibír! :lol:

Manó: Na megoldódott a rejtély! :lol: MIlyen jó!
Nekünk az elején volt Tescos pelus, és teljesen bejött!
Amúgy pedig, a lányoknak és a fiúknak nem ugyanazok a pelusok jönnek be! Ezt komolyan mondom!
Vendég
 


Sziasztok!

Annyira sajnálom, hogy lemaradtam a taliról! :cry: Így jár az aki nem olvassa a topicot. Nagyon jók lettek a képek! Annyira édesek a babák!Jó lett volna személyesen találkozni veletek. Nagyon lemaradtam mostanában, (valahol a 61 oldal környékén) Egy kicsit zűrösek vagyunk mostanság, Dorka egyre kevesebbet alszik, így Petikével minden kis időt kihasználok, amikor csak rá tudok figyelni. Természetesen napközben soha nem alszanak egyszerre, így én sem tudok olvasgatni, vagy írni. Estére pedig hullafáradt vagyok. Dorka éjszaka általában másfél két órát fenn van, így kilenckor, mikor Petike elalszik általában én is vele.:-) Remélem hamarosan javul a helyzet.

Ágika mennyi tápit eszik egy nap? Kb annyi idős, mint Dorka, s nem eszik igazán sokat, mégis zöld a széklete. Már ha van. Ti milyen tápit esztek?

Kriszta
Sajnálom a lakás ügyet. Remélem hamarosan lesz internetetek :lol:

Noémi
Így már tudom hova tegyelek!:-) Mire leesett :oops: A jó öreg Bányai! Ha jól emlékszem taliztunk egyszer a védőnéninél is még pocakosan :lol: Gyönyörű a kisfiad! Nagyon szépek vagytok! Bocsi, hogy nem írtam az iwiwen, de az előbbi okok miatt elég nyúzott és "lusta" vagyok mostanában. Még egyszer bocsi!

próbálom behozni a lemaradásomat, nem biztos, hogy sikerülni fog.
Most mennem kell sajnos, vár a kicsi lány
Sziasztok
Andi
kocsisandrea
 
 


Egy gyors kép Kép Dorka, Petike, Papa és én
kocsisandrea
 
 


mano-ment a valsz. :wink:

Csajok-en a Pampers mellett maradok. :wink:

Andi-majd a jovo honapban,mikor nallunk lesz a tali,szivesen varunk benneteket. :wink: Nagyon aranyosak a babak!

norri-szia!Atticy is szopizik meg,de O 2x kap meg rendes kajcsit is utana.4 honapos kora ota adok neki.Igaz 6 honapos koraig csak 1x,de most,h.betoltotte a 7-et adok 2x egy nap .


Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


nagbri-ezek a pelenkak...nallam se volt meg olyan,h.ne fojjon ki a kaki vagy a pisi a pellusbol.De van egy uj fajta Pempers,amit itt meg nem tudtam talalni,de remelem,h.csak sikerul megis egyszer,abbol abszolut nem fojt ki soha semmi, gumis a ragasztoreszenel. :wink: Szuper jo.

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Végre túl vagyok a fél évi vizsgákon!
Sajnos nem igazán tudtalak Benneteket visszaolvasni. :oops:

Timci! Köszi, most nagyon nyűgös Ádám. Nem tudom mi baja lehet, nagyon izgága. :roll: Veletek mi újság? Sajnálom, hogy ekkora ködben kellett múltkor hazamennetek. :roll: Mikor jöttök felénk? :wink:

Mogyo! Az Eperke dvd másolása folyamatban. Mihelyst meg lesz üzenek Neked! Ágika csudaszép kislány, és tényleg nagyon jó kedvű! :D Jók lettek az otthon készült képek is.

Kriszta! Nagyon jó képeket készítettél Te is! :wink: Köszönöm a dícséretet! Szerintem Ádi egyébként az apja szem színét örökölte, mert Neki sötétebb kék (illetve néha olyan zöldes). Sajnálom, hogy nem lesz netetek egy darabig! Remélem gyorsan be fogják kötni! Nekem is nagyon fogtok ám hiányozni! Mindjárt válaszolok a pü.-re!

Andi! Tündériek a gyerekeid! :) Kár, hogy nem jöttetek, de majd legközelebb biztos összehozzuk! :wink: Nem csodálom, hogy fáradt vagy, ha külön időpontban alszanak. :roll: Drukkolok, hogy gyorsan elteljen ez az időszak!

Pelus: Mi DM-es Babylove-os pelust használunk, előtte kipróbáltunk minden félét. Nekünk ez nagyon bejött, és az ára is jó.

Brigi! Majd írok ám Neked is, csak most rohanunk bevásárolni! :wink:

Többiek! Remélem jól vagytok!

Most rohanok, majd még jövök.

Kép
Kép
mandula82
 
 


mandula-na na na!Mondd mar,h.sikerultek? :roll: Nagyon szoritottam. :wink: Mi egyenlore,sajna nem megyunk be,mikor jottunk hazafele,Atticy telyesen kesz volt :wink: ,a nemalvas miadt es vegigorditotta az utat.Mig nem lesz meg az uj szek,nem szeretned bemenni.Utalom,ha sir,es nem tudom megvigasztalni.Megertesz,ugye? :oops:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Andi: mi Milupa Millumil Ha-t használunk!
És 5 -ször eszünk 180 -at!
Nállnuk is zöldes a kaki de ez természetes a tápos babáknál!

timcike. nagyon jó az új Pampers én azt vettem két csomaggal!

Mandula: oké szólj ha kész van és akkor csere én adom a dvd-ket!(mondokák,zenék)

Hát a többieknek nem tudom ,hogy juttasam el!


Kép
mogyoland
 
 


mogyo-olyan,h.masak a figurak a ragasztos reszen?Es van rajta sarkanyrepulo,meg ijenek?Mert ha igen,akkor rohanok es veszek vagy 5 zacsival. :roll:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


mano-valasz ment. :wink:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Timci! Az írásbeliket még nem tudom, de a gyakszira valószínű megkapom a közepest. Az pedig nagyon jó, mert a műhelyvezető mondta, hogy olyan vacak gépek vannak, hogy aki nem csiszol nap mint nap, annak átlagon felüli kézügyességének kell lennie, hogy 4-t vagy 5-t kapjon. :roll: Az mondjuk ott senkit sem érdekel, hogy ma már a legkisebb falu optikájában is géppel csiszolnak, és régóta nem kézzel. :evil: Amúgy köszi, hogy drukkoltál, aranyos vagy! :D Persze, hogy megértem a helyzetedet! Akkor majd, ha jobb idő lesz megpróbálunk mi elügyeskedni arra. :wink:

Mogyo! Akkor ezt megdumáltuk! :wink: Előre is köszi! Ha gondolod szívesen továbbítom a többieknek, mert szerintem mindenki szaladgál a városközpontban valamikor, aztán ha erre jár beugrik érte. Na? Amúgy nem semmi, amennyit Ágika eszik! :shock: Szerintem Ádi sem eszik meg 5x 180 grammot. :shock: :lol:

Brigi! Mi van Veletek? Dani még mindig nyűglődik?

Kép
Kép
mandula82
 
 


Szia Adri!

Hát igen, egy kicsit megint nyűgi volt! A csuda tudja, majdcsak túl lesz rajta! Valószínűleg a foga!
Vendég
 


Sziasztok!

Ma el voltunk tűnve, csavarogtunk kicsit. :)

pelus: nálunk ez éppen aktuális, amióta itthon vagyok kipróbáltam a babylove-ot, pamperst, huggies-t, liberot, és volt amiből a pisi, de a kaki mindből kijön, ha picit is több a kelleténél. Például most este is rögtön kivettem, mégis olyan lett pelus fölött a bodyja. Kész vagyok. :shock: Szóval én nem tudok javasolni semmit. :roll:

Nagyon aranyosak vagytok, hogy együtt éreztek velem, tényleg bízom benne, hogy nagyon hamar megoldódik, én nem tudok már net nélkül élni! :lol:

Timci: nem tudom, hogy milyen kocsiülésetek van, nálunk a bébihordóban egy percig nem bírta, most viszont, hogy már rendes ülése van, olyanokat nézelődik és játszik, hogy nem is hiszem el. Biztos Atticynak is tetszeni fog, ha rendesen kilát! :)

Andi: sajnálom, hogy nem jöttél, írhattunk volna Neked privit, de én el is felejtettem, ne haragudj! :oops: Majd legközelebb!!
Elhiszem, hogy nagyon el vagy havazva a két picúrral! De, hogy Ti milyen szép szőke család vagytok! :D

Manó: akkor Te vagy az én barátnőm! :lol: :lol: :lol: Megoldódott a rejtély! :wink: Olyan jó olvasni a hozzászólásaidat, hogy mindig ilyen jó kedélyű vagy! :D :D Csak így tovább!

Nagbri: Dani nyűgös? Hát mi a baja annak az áldott jó gyereknek? :D Olyan édesen elüldögélt a bébihordóban, jó, hogy ilyen kis nyugodt, mostmár értem, hogy tudsz netezni. :wink:

Mandula: akkor nagyon ügyes vagy, hogy így kicsiszoltad a lencséket, de az elég érdekes, hogy feleslegesen fárasztanak benneteket vele... :roll:

Nóri: igen, mi Egyiptomban lakunk, két és fél éve költöztem ki, és azóta évi kétszer járok haza. Most éppen itthon vagyok, de már nem sokáig. Igen nehéz a család miatt, de akkor ezt Te is tudod, hiszen 300 km is rengeteg, azt sem tudjátok gondolom sűrűn megtenni... Nálunk egyébként anno azt mondta a védőnő, hogy heti 100 gr hízást fogadnak el, de ez mondjuk az első 1 hónapban volt. Aztán biztos változik, nem tudom. Esetleg kérdezz meg tőlük, ha aggódsz. De szerintem sincs rá okod! Aziz is csak szopik, de szerintem kövérebb mint a tápszeres babák. :lol: Meg azért mostmár vezetjük be az egyéb ételeket. Valamelyik nap lekváros palancsintát szopogatott, meg a csirkecsontot is nagyon szereti. :D :D

Jó éjt Nektek!

K.

Lilypie Maternity tickers


Brigi! Nagyon sajnálom, remélem hamar túl lesztek rajta. Képzeld, Ádinak meg lehet bújik a 7. foga. :shock: Ma Ő is tiszta nyűg volt. :roll:

Kép
Kép
mandula82
 
 


Brigi: most látom! Szegényke!! Aziz is nagyon sírt az este, nem tudtuk miért, aztán csak megbékélt. És ő is állandóan nyalogatja az alsó ínyét. Jobbulást Nektek! :)

K.

Lilypie Maternity tickers

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?