Új privát üzeneted érkezett!

Vicky! Mi is akkor kezdtünk neki inni adni, amikor olyan iszonyúan sokat kezdett enni és nem fért a hasába kaja után a pia, de féltem, hogy beledagad a pocijába a tömény ennivaló. Meg hát egyértelműen jelezte, hogy szomjas, sokszor 2 dl-t megivott. Eddigi életében még csa vizet ivott.
No meg a padlósfűtés, téli fűtés, száraz a levegő-mi is megszomjazunk éjjel. Blani is iszik, ebből gondoltam, hogy ő sem iszik hiába.

Jujj, de megkivántam a hurkát, de olyan nehéz megbizhatót venni, kapni meg nem szokunk. :(

Fú, Gab, 94-98-lehet hogyha hallanám talán beugrana, de bevallom ismeretlenek nekem ezek a nevek. Majd meghallgatom a youtuble-n. :wink:

Alvás: Beni nem tud velünk aludni, egszerűen annyira hozzá
szokott pár napos korától az ágyához, hogy ha szopizik velem az ágyban, utána felül és mutat a szobája felé, hogy vigyük vissza az ágyába. :shock: :lol:

Oriandy! mi volt az valamai amin kiakadtál a távollét alatt????Már kérdeztem, de nem reagáltál.

Veráska! De jóó neked!!!!!!Dicsérő férj 8 év után is. Te tudsz valamit, megosztanád? Tanits meg!!!!! :roll:

Marcy! emlékszem Marcinak volt valami pukli a kukiján és jártatok pestre. Beni kukiján a bőr alatt(nem jön hátra a fiytmája csak épp annyira hogy a húgycső nyilás teljes hosszában kilátszik, kb a harmada, negyede a makknak)szóval a bőr alatt van két oldalt két sárgás pukli. Tudom, hogy az az a váladék, trutyi, ami összegyülemlett a makk alatt és ha majd vissza lehet húzni kiürül, amig nem gyullad be nincs vele tennivaló.De érdekelne hogy nektek is ilyen puklitok volt? Most már a miénk is pukli, kettő is! Már borsónyi!
Fél év múlva műtik a heréjét, addig nem nyúlnék a makkhoz, ha nem muszáj. Húzogatom körömvirágbalzsammal, de nem igen látom, hogy lazulna. :shock:

benianya
ákosbenianya
 
 


Köszi csajok!

Benianya:állitólag segiti a tágulást a málnalevéltea.De hallottam pro és kontra érveket is,aztán nem tudom igyam e,de megkérdezem a szülésznőmet asszem.Szombaton megyek ctg-re már.(Úgy be vagyok tojva :D )NA nem a ctg-től persze :D :D

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Kép

Gyerkőcök alszanak (legalábbis leraktam őket), apa kint tévézik, mert ott lehet hangosan is, én meg idebent a hálóban, plusz net.

Alvás: Zoránnal kisebb korában nem lehetett együtt aludni. Igaz most sem nagyon. Ő nagyon megszokta a saját ágyát. Ma pl. ebéd után az egész család kidőlt. Noémi a saját ágyában, mi hárman pedig a hálóban. Zorci izget-mozgott, érezni lehetett rajta, hogy nem találja a helyét. Pedig saját takarót, párnát hozott magával. eltelt vagy egy óra mire elaludt.
Noémivel meg aztán pláne nem lehet együtt aludni. Már próbáltuk néha éjszaka, mikor betegebb volt, vagy csak úgy felébredt, de ha köztünk van vag ymégjobban felébred, vagy alszik, de úgy dobálja magát, forgolódik, hogy mindenkit lelök az ágyról. EGyszer úgy szájbarúgott, hogy azonnal szállítottam vissza a kiságyba.
Szóval szerencsére mindkettő saját ágyban alvó.
Ehhez azért még hozzájárul Zoránnak a mindennapi esti mese. (én örülök, hogy még igényli) Noéminek még nem mesélünk. Őt, ha nem sötétben viszem át és fektetem le, akkor teljesen feldobódik és nem alszik el.

Férj:
Hát, asszem én már leírtam mindent, amit akartam róla. Azért van ám jó tulajdonsága is. Minden reggel kávét kapok az ágyba, minden este pedig 3 dl frissen facsart narancslevet. Ezt persze csak így télen. Zoránt reggel ő szállítja oviba, haza pedig úgy jön, hogy hoz reggelit és kenyeret, plusz, ha rátelefonálok, hogy még ez-az kell, akkor azt. Piacra általában ő jár, főleg hétvégén. A hétvégi kajához a húst, piaci dolgokat is ő veszi meg. Tehát végül is egy szavam sem lehet.
Csak egy kicsit dícsérne. De hát, ezen már nem tudok változtatni. Így ismertem meg, és ahogy szokás mondani, ne akarjuk megváltoztatni a másikat. Persze, azért akarva-akartalnul változtattunk egymáson, összecsiszolódtunk, stb.
A mindennapi vitáink azonban azért megvannak. Akármin is össze tudunk veszni. De teljes apróságokon. Nagy dolgokon meg nem. :shock:
Szeret okoskodni, de a végén mindig nekem van igazam és ezt nem látja be. Csak úgy elsiklik felette, ahelyett, hogy azt mondaná, hogy igazad volt...
Na, ennyit róla.

Hm, már nem is tudom mit akartam írni. Majd eszembe jut.
Ja, Veráska, sikerült a csokimázam, köszi, nélküled nem ment volna. Szép fényes lett. Már csak a szeleteléssel lesz gondom.

Oriandy!Úgy elmentél, hogy el sem tudtam köszönni!!!(Ezt majd vasárnap elolvasod)

Benia:
Beni meg találja az itókáját éjszaka a kiságyban? :shock: Asszem én mutogathatnám Noéminek. Mondjuk ő nem iszik semmit sem éjszaka. Mi inkább ilyen járkálós fajták vagyunk, ha felébredt. De ezt már tudjátok. Ki a nappaliba, ott berakom a bébihordóba, én lefekszem mellé. Jó esetben kb. egy óra múlva elalszik és akkor be tudom vinni a kiságyba. Ha én el nem alszom közben. Ha elalszom akkor kb. három-négy órát is alszunk kint, szegénykém összekucorodva a bébihordóba és mikor felriadok valamire akkor vonulunk be.
Tegnap éjszaka egyszer sem volt fent, ma biztos ébredni fog.
Én ezt már nem tudom mihez kötni, fogzás, hasfájás, felijedés, akármi lehet.

Olyan jó idő volt ma, hogy kint játszottak az udvaron. Nonóra még adtam overállt, de nem a hideg miatt, hanem akkora latyak van, hogy gondoltam, ebben eshet-bukhat. De nem is nagyon volt a hóban, mert Zorán elővette az aksis autóját és a Noémit száguldoztatta vele a hóbuckákon. Persze apa kint volt velük én meg bentről kaptam infarktusokat.

Na, majd ha jön még valaki, akkor benézek, ha nem, akkor
Kép

Erika

Kép
viera
 
 

 
 

Pil! azért még várhatnál 2 hetet! esetleg 3-at! Akkor elég lenne akkor inni nem? Nehogy már kitágulj most.Vagy nem baj?
Amelita-különleges, Peti baba apa után ,tradicionálisan?
Hmmm, Megyeri Andor Péter, Megyeri Adorján Péter, Megyeri Ákos Péter? Imádok neveket próbálgatni, hogy hogy zeng, hogy hallik, milyen a számmisztikája!
Amelitának van 2. neve?

Húúú, nem csoda hogy izgulsz, olyan csodás dolog ez!!!!!Életet adni!!!!!!Figyelni a jelzéseit!!!!!Húúúúúúú! Irigyellek!!!!!!!

Egy ismerősöm babái: Napsugár, Csenge és Ferenc(Fecóka)!!!!!

Gab!!!!Megnéztem, meghallgattam! De hisz ezekre én is roptam, :lol: :lol: csak halvány lilám sem volt mi a nevük!!!! :oops:

benianya
ákosbenianya
 
 


Ja, Benia:
Szerintem Beni kukiját mindenképp mutasd meg orvosnak, Zoránnak is volt ilyen pont ennyi idős korában, a Tesóm kisfiának is már be volt gyulladva, ő is épp egy éves múlt, és sok kisfiús anyukát ismerek, akiknek urológushoz kellett fordulni emiatt.
Zoránt mi is urológiára vittük, de csak azért, mert ismerős volt a doki. HÁtrahúzta a bőrt, ennyi volt. Fájt neki egész nap pisilésnél, és másnap is, de aztán elfelejtette. Utána pedig sokáig fürdés után a bőrt fel kellett húzni, kamillával áttörölni és Bactroban-nal bekenni.
Én megmutatnám dokinak.

Erika

Kép
viera
 
 


ENI!

Bocsi-bocsi-bocsi!!!!


NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!

Kép

(bocsi, hogy megkésve, ma néztem be az iwiw-re)

Erika

Kép
viera
 
 


Benianya:
Azt mondják 36.héttől kell inni,de pl.bnőm abba is hagyta olyan fájásai lettek tőle.Még én se merem elkezdeni.
Amelita Krisztina.Amelitát Peti akarta,egyik doktornőnket igy hivták,és naggyon megtetszett Neki a név,A Krisztinát is Ő akarta,én nem ,de úgyse használjuk.Petike meg azért lesz Petike mert vagy 12 éve eldöntöttem hogy ha fiam lesz az Peti baba lesz.Azt hogy apukája is az igy hozta a véletlen. :D :D (Biztos nem is véletlen volt)

Fura ez a névdolog,vannak amik nem tetszenek,el vagyok hűlve mikor hallom,aztán meg hirtelen nagyon megtetszik.

Viera!Én tök megértem hogy kimentek amikor nem alszik,stb,nálunk is voltak nem alvós éjszakák,ami alatt azt értem hogy totál ébren volt,játszott,stb.(Tabit néztünk :)) Én erőszakkkal nem tudom elaltatni ha nem álmos.
Most is sokat felsir,de fogzik is,meg annyi minden lehet,csillagok,nap,hold.kutyafüle(úgyse derül ki sose)
CSak egyet nem értek!Hogy a fenébe fér el és marad meg Noémi a bébihordóban? :shock: :shock:

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Pil:
A bébihordót már tényleg kizárólag ezekre az éjszakákra tartogatjuk. Amúgy egész nap a fürdőszobában honol, mert máshol nem találtunk neki helyet.
Egyébként simán elfér benne, be is kötöm és nem tiltakozik.
Van egy szomszédcsaj, hároméves a kislánya. Még mindig bébihordóznak.
Ha a kislány véletlen elalszik az autóban és még pl. boltba be kell menniük, akkor átrakja a bébihordóba, a bébihordót berakja a nagy tolós bevásárlókocsiba és vígan vásárolgat. A múltkor pont így találkoztam vele a Tesco-ban.
Ezen már én is el vagyok hűlve...

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Benianya!
Szerintem is mutasd meg dokinak!
Alexnek is volt ilyen,neki is felhúzták és kijött!Fájt utána a pisilésnél,de mi ezt úgy oldottuk meg (doki mondta),hogy befőttesüvegbe kamillás víz és abba pisilt!Mondjuk ő már nagyobb volt akkor!Beninél ez nehezebb!
Amúgy is olyan nehéz ez a kukis dolog! :shock:

Zinának is szeretnék találni egy normális gyereknőgyógyászt akinek van magánrendelője és nő!
Ez a letapadásos dolog idegesít,de nem találok senkit!Akárhova meg nem viszem! :?

Kép
Vendég
 


Sziasztok,

Héten is folytatódik a munkám, mindig 2-3 kor tudtam lefeküdni. Végleg ma estére kis pihenőt kaptam.

Fiatalkori írásotokat érdekesen elolvastam. Enyém hullámos volt. :roll:

Nagyon szigorú gimnáziumba jártam. Ottani tanulóknak több mint 80% iskolai kollégiumban laktak. Én is. Ott bent még szigorúabb napi rendek és házi rendek voltak.

Pl.:
*A paplanokat szabály szerint kell hajtani, utána egy csík sem látszó módon be kell rakni szekrénybe( erre volt szakmai szó, „paplanjavítás”!), ott jobb oldalon kell lenni hajtó része.
*Mosógépet csak akkor lehet használni, amikor nagy cuccokat kell mosni. Zokni, fehérneműt csak kézzel mosódeszkán lehet mosni.
*Nem szabad használni „WC” szavat, mért csúnyán hangzik a kollégium igazgatónő szerint. Vízirózsa volt helyettes szó. „Megyek vízirózsába.” „Ma takarítottam vízirózsát.”stb.
*Nem szabad cipőszekrényben előre lenni sarka része,hanem talpa rész legyen előre, mért csúnya látás, hogy valakinek cipő belseje látszana.
*Amikor iskolába kell indulni, rendbe kellett rakni egész szobát, ennek is apró szabályok voltak, pl. az íróasztali lámpa zsinórját el kell húzni aztán 20 cm hosszára kell összekötni és még nem szabad lógni asztalnál, pontosan asztal tetején kellett rakni. Ha akasztón van ruha, kötelező bárfát használni, a ruhának háta része látszódjon és karrészét pedig befelé kell hajtani.
*Természetesen napi kétszer (reggel és este) volt takarítás, amit mi végeztünk.

Ezek csak egy része. Tele volt szabályokkal, régi hagyományos női módszerrel, mint kolostorban akartak nevelni minket. Állítólag mai nap is így van ott bent.
Így hétköznap sehogy nem volt szabad időm, természetesen minden hétvégen utaztam a szüleimhez, ott viszont normális tini életet éltem, de csak csendes módon, mért elégé szigorúak voltak a szüleim is. :lol:

Aztán egyetemista lettem, laktam egy albérletben egyedül, nagyon szabadnak éreztem magam, mint kalitkából szabadult kismadár. Pia, cigi, fiúk, kocsikázás, tipikus éjszakái mászkálás, Louis Vuitton táskával, Tiffany nyáklánccal, Cartier gyűrűvel, minden bulizásnál nyitottunk Dom Perignon pezsgőt stb.
Nehezen ment a tanulás ezek mellett és fontos előadásból nekem nem engedte vizsgázni, mért túl hiányos voltam az órán. Ekkor összeszedtem magamat, aztán csak hétvégeken jártam szórakozni, többet tanultam, és sikerült szerezni matek-, történelem-, és tanítóból oktatási bizonyítványt, még jártam másik iskolába is, ott pedig japán mint idegen nyelv tanári bizonyítványt is.
Pedig akkor vizsgázhattam volna utásított előadásból, még lenne földrajzból is. :?

Erről nem tudjak a szüleim mai napig, csak mondtam nekik, már annyira nem érdekelt a földrajz.

Aztán itt Bp.-en szinte minden hétvégen jártam Haligaliba ( most ott mi lehet? Járok kocsival mellette, szoktam nosztalgiázni), néha a férjemmel, de ebből már rég kinőttem. Őszintén nekem egyáltalán nem hiányzik az éjszakai bulizás, inkább színházba, operára szívesen mennénk. :P

Májkrém: Mi itthon készítünk.
4-5db. csirke máj
1 db. kis hagyma
1 db. kis répa
kis zeller
1 foghagyma
olaj, só, bors, babérlevél
60-70cc vörösbor
50g vaj
1.Májat tisztítom, vízben ásztatom 10 percet.
2.Olajban pirítok apróra vágott zöldségeket és májat.
3.Bor, só, bors, babérlevelet beteszem. Picinyi curryport is szoktam tenni bele, ettől gyengíti a májnak jellemző szagot.
4.10-20 percet párolok, ameddig zöldségek puhák legyenek.
5.Túrmixolok vajjal, és kész.

Bölcsi: Sikerült márciusra beiratkozni egyik állami bölcsibe!!!
De! :shock: :shock: :shock:

Ezerszer átgondoltunk, és véglegesen úgy döntöttünk, hogy inkább majd szeptembertől, addigra a férjem fog maradni itthon Kevinnel. :P
Héten voltunk önkormányzatnál és lemondtunk. Sokan háta mögött kinevettek, de talán ez lenne a legjobb megoldás nekünk.
Már hivatalosan jelentett a munkahelyen is a férjem, nincs visszaút. Legalább én nyugodtabb lelkemmel tudok kezdeni a munkámat.
A férjem kitűnően végez minden háztartási munkát (japán konyhákat is jól tud főzni, és a szülésnél is ő főzött sok mindent és behozott korházba! Nagyon büszke vagyok rá.), óriási türelem van Kevinhez, csak nincs cicije.
Lehet jövőben ő fog jelentkezni ide „kdaddy”ként. :lol:

Vicky21: Sajnálom a lovacskádat. :cry:
Én is imádom az állatokat itt is volt nekem egy kutyám. Ő miatta ide költöztünk már 10 éve, mért itt közeli parkban van kutyafutó pálya. Mindennap odajártunk. Szinte ő volt a gyerekünk, nagyon vigyáztunk.

Prenata: Nagyon jó áll a férjed ruhája, és Peti köszönése is aranyos. :P A férjed katona vagy rendőr lehet?Peti köszönésből csak gondoltam. :roll:

Gabella: Nagyon jókat sütögetsz! :P
Én nagyon szeretem a sütiket. Szinte mindennap eszek valamit. Ma én is sütöttem, krémsajtos tortát, de sajnos csak holnap ehetünk, pihenésre lenne szükséges. :?

Viera: Örülök, hogy Noémi allergia helyzet jobban van. :P

Pilchard: Már 35.-ik héten jártok? Már csak visszaszámolás! Vigyázatok!

Puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Képzeljétek megérkezett Zoló quelle-s overálja! El sem hiszem. November elején rendelte anyósom. Már le is mondtunk róla. Egy csomó mindent rendelt karácsonyra és a fele sem jött még meg. :( Pl: a héten érkeztek meg az adventi koszorúi. :twisted: Csak azt nem értem, hogy akkor miért írják hogy 30 nap a szállítási határidő. :?: :?

Kmammy: Nem semmi milyen szigorú szabályok voltak a koleszban! :shock: Férjed nagyon rendes, hogy otthon marad! Az enyém nem tenné. Ő nem ilyen házias.

Preni: Ha jól emlékszem te írtad régebben, hogy Peti a nagy asztalnál eszik. Most Zoló sem hajlandó az etetőszékbe ülni. Ti mit raktatok a popi alá, hogy felérje az asztalt?

Nálunk most a fürdőköpeny a kedvenc. Egész este abban flangál. Kicsit még nagy rá, ezért úgy néz ki benne, mint Joda (így írják?) mester. :P Nézzétek:

Mindenkinek ébredésmentes , szép éjszakát kívánok!


nancsa
 
 


Nem tudok képek feltölteni! Ez a vacak explorer mindíg hibát észlel, ezért leáll! Grrrrrrr!!! :evil:

Majd megpróbálom holnap.
Sziasztok!


nancsa
 
 


Eni!Bocsi!Utólagosan bár de annál nagyobb szeretettel kívánunk neked nagyon boldog szülinapot! Kép

Kép
Kép
veráska
 
 


Sziasztok!

Kmammy

Ez aztán a szigor! :shock:

Nancsa!
Várjuk a képet! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.17 12:14-kor.
Vendég
 


Eni!
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Alziza, ez a kép nagyon cukker. :lol:

Kmammy, a férjedhez gratula! Szerintem ez nálunk nem menne.
Érdekes, rólad nem is gondoltam volna, hogy élted az egyetimsták bulizós életét. :lol: Jó volt olvasni különben a sztorit. :wink:

Tegnap délután szülinapi buliban voltunk. Fú, konstatáltam magamban, hogy 3 gyerekes szülőnek lenni komoly meló. A 3 éves és a 2 és fél éves úgy össze tudtak veszni játékokon, hogy csak pislogtam. :lol: Hirtelen együtt is éreztem a gondozónénikkel a bölcsiben, akiknek egész napra elfoglaltságot kell találniuk az apró népnek. De mindenestere jó móka volt, Milán haza se akart jönni.

Csajok, elmehetnénk egy csak csajos buliba is. Mit szóltok?
Tavaszi tali jó ötlet.

Marcy Eninek van szülinapja? Bocs, hogy nem tudom. :oops:

Nagyon boldog szülinapot Eni! :)

Megyek, a gyerkőc ágyban, nekem pedig van egy rakat vasalnivalóm.
Vendég
 


Sziasztok!

Eni: Én is boldog szülinapot kívánok!!!

Kimike: Jó lehetett a gyerekbuli! Én imádom nézni, ahogy együtt játszanak.

Alziza: Nagyon édes Zalán!

Sokadik próbálkozásra sikerült a képfeltöltés is:
Kép Kép

Sajnos olyan nem készült, amin a kapucni is rajta van, pedig az az igazi! :P


nancsa
 
 


Sziasztok,

Kmammy,
a Hullygully-ba (asszem így írják) én is jártam régen :D Aztán az épületet vissza kellett adnia a kerületnek az egyháznak, így most templom lett belőle...elég vicces, pedig amiket azok a falak láttak korábban :)

Benianyu,
az utóbbi két napban Pancsi is köztünk aludt. Tegnapelőtt hajnali négykor hoztam ki, mert nagyon nyűgös volt és egyszerűen nem tudtam visszaaaltatni.
Tegnap már nálunk is látszódott, hogy fog jön: leraktam nyolc körül, első ordítva ébredés háromnegyed kilenckor. Adtam neki Nurofent, meg cici, akkor még visszaaludt. Következő hajnali egykor, akkor is kis Nurofen, de akkor már csak köztünk aludt el. Közben az orra is ezerrel folyik :( Aztán négykor megint ordítva ébredt, de akkor már nem mertem Nurofent adni, így csak bekentük az ínyét, így aludt nyolcig.
De így is csak úgy aludt el, hogy félig ülő helyzetben feküdt az ölemben és simiztem. Aztán én is kidőltem.

Kiságyból kimászás:
Panni ha feláll az ágyban a válláig ér a rács és már párszor ő is prübálkozott, hogy felrakta a lábát a rácsra :shock:
Mondjuk a kanapéra ugyanezzel a módszerrel mászik fel, szóval ettől én is tartok egy kicsit, mivel a mi kiságyunknak nem lehet kiszedni a rácsait.
(E miatt kicsit morci is vagyok, mert nászajándékba kaptuk barátainktól a kiságyat, pont egy olyan lány vette, akinek szintén van gyereke, tehát gondolhatott volna rá....asszem az egyik legegyszerűbb Brendonos darab. mondjuk az pozitiv viszont, hogy nagyon jó kókuszmatracot is vettek hozzá)

Képzeljétek panaszkodtam múltkor, hogy Pancsi nem hajlandó pohárból inni, erre tegnap odamegy a kisszekrényhez, kivett a kis műanyag poharát és tette oda a szájához, meg mutogatott, hogy kér bele vizet. Jó mondjuk 3ból kétszer még magára öntötte, de egyszer már tök profin ivott belőle. Tiszta büszke vagyok rá!

Benianyu,
még annyi, hogy tegnap vettünk nagy labdát a Hervisben, tologattam is rajta Pannit aztán amikor legközelebb jövök be a szobába látom, hogy nagylabda leeresztve.
Nem tudom, hogy a kutya harapta ki, vagy hozzáért a konvektorhoz, de jó mérges voltam.

meteor
 
 


Kmammy,
én még csak egyszer ittam Dom Perignont életemben....most irigykedek :)
Azért ebből is látszik, mennyire más Japánban meg itthon az egyetemista lét. Vagyis nem is az élet, csak az életszínvonal.

meteor
 
 


Sziasztok!

Röstellem, de most nincs hangulatom visszaolvasni a termést, amit írtatok. Ill. megtettem, de személyesen nem reagálok mindenkinek...

Megvagyunk, Peti is javulgat, most szívjuk rendületlenül a nóziját. Gyógyszert még nem szed, kopp-kopp.

Kamasz (felnőtt) kor: hát olyan átlagos voltam. Egyszer előfordult, hogy anyukám hajnalok hajnalán jött utánam, mert nem tudta, csak tippelte, hogy hol vagyok. :o Diszkóba nem sűrűn jártam, szerintem két kezem elég volna, hogy összeszámoljam, hányszor voltam. Inkább biliárdozni jártam egy ismerősömmel. Inni ritkán ittam (ill. iszok), részeg még sosem voltam, habár tény, hogy egyszer kissé ittas állapotban csináltam egy nagy marhaságot. Cigi soha, egyetlen élményem egy slukk oszt' jónapot.

Napirend: Petinek még nincs. Kajaügyileg már nincs. Az egyetlen biztos pont az életében az, hogy kettő körül elalszik és húzza a lóbőrt négyig-fél ötig. Este elég későn alszik el, de ez engem nem zavar, én is későnfekvő vagyok.

Férj: na rosszat ne mondjak, meg egyébként is, ami bajom van vele, nem lehet annyira nagy baj, hiába is úgy érzem, hiszen még együtt vagyunk, és együtt is szeretnénk maradni! Sőt képzeljétek, belátta, hogy nem is olyan könnyű (volt) nekem itthon Petivel! Ennek az az oka, hogy míg itthon volt, Peti bepótolta az összes lemaradását vele szemben, aparagacs volt, a férjem semmit se tudott nélküle csinálni...
Meglepik: én sem szeretem őket, és igazából megvallva, én sem tudom magamtól kitalálni, hogy mi kellene a férjemnek. Így mi szinte az elejétől megbeszéljük, hogy kinek mire van szüksége, mit vegyünk egymásnak, magunknak.
Dícséret: hát nem bánik vele bőkezűen. Mindent harapófogóval kell kiszedni belőle. Kaja terén, ha valami ízlik, azt mondja, hogy ehető. Na köszi.

Gyereknevelés: már leírtam, de most is megteszem, hogy a gyerekeink tudják, hogy hova hozta őket a gólya. Szerintem nem véletlen, hogy Bénianyu Benije szemrehányóan tekintett az édesanyjára, amikor rácsapott, mert nem erre számított. Szerintem Peti tudja, hogy én hirtelenharagú és kézrecsapó vagyok, aminek folyománya, hogy egyáltalán nem hatja meg. Na puff. Sokmindent nem tudok tenni, mert lepereg róla!

Víz az ágyban: na nem. Egyrészt nem iszik a szelepes csőrösből, csak a sportkupakos üvegből. Na ahhoz meg kellek én így is-úgy is, hogy ki tudjam nyitni. Ha meg neki is sikerül, akkor nem szeretném, hogyha az ágyában lenne, mert minden úszna reggelre.
Egyébként most elég sokat iszik, van, hogy a tápszerivás közben leteszi az üveget és a vizet kéri.

18 hós oltás: szerintem teljesen törvényszerű, hogy izomfájdalommal jár, hiszen izomba kapja a gyerek. Ez teljesen ugyanaz, mint a 2-3-4 hós szuri (azt is oda kapták), de akkor még nem csináltak a lábukkal semmit, így ha fájt is nekik, nem tűnt fel, mert nem erőltették. Hát 1,5 évesen már más a helyzet. Egyébként Petin is látszott, hogy "húzza" a lábát a szuri után, de ezt nem vettem annyira fel, mert tudtam, hogy az oltás miatt lehet. Főleg, hogy ő alszik ebéd után, a szurit meg megkapta délelőtt, így mire felkelt, szegény inogott rendesen. De ez is természetes, ha alszol, felkelsz, kell egy kis idő, mire minden végtagod magához tér, nem? ;)

Tali: tőlem is jöhet, csak időben szóljatok, mert Feri megint vidéken lesz, és előre láthatólag lesz programunk is bőven.

Fogzás: lekopogom, Petit nagyon nem viseli meg, pedig jelenleg csak a négy ötös foga, a négy háromas foga, és a bal alsó kettese hiányzik. A többinél nem vettem észre, hogy nagyon fájna neki.

Tápszer: Peti megissza a tejet, de én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy azzal nem lakna jól, de a tápszerrel jól elvan. Na meg igényli is, de mostmár a Milupán kívül megissza a Mildbét és a DM-es sajátmárkásat is. Utóbbi nagyon olcsó, így megveszem neki, hadd lakjon jól.

Veráska, elhiszem, hogy ezt mondták nektek. Nekem is mondtak hasonlókat, pedig mi 2002. nyarán ismerkedtünk meg a férjemmel, 2003. telén jegyeztük el egymás, és 2004. júliusában házasodtunk össze.

Pil, én ittam málnalevél teát, de a hatását passzolom. Viszont tény, hogy ameddig kinyíltam, az teljesen simán ment. Ahogy Colett írta, nem veszítesz, ha iszod.
Most hogy írod a véletlent...valamelyik este elgondolkodtam, és rájöttem, hogy jópár évvel ezelőtt nekiálltam babonából neveket írogatni papírfecninkre, és a végén a Ferenc maradt. Na jó, akkor még nem a férjem miatt írtam fel ezt a nevet, de tényleg érdekes, hogy bejött.

Andy, nagyon jó a névtábla, én is kiszúrtam ám a korábbi képen, akkor kérdezni is akartam, hogy mi az, ami a kezedben van, de elmaradt. De mostmár kivilágosodtam. :D

Bénianyu, én őszintén megvallom, lövésem sincs, hogy mi van Peti kukija alatt. Én ugyan nem húzogatom. Majd kétévesen elviszem tanácsadásra, akkor beviszem, és lecsekkoltatom a dokinkkal.
Na én is ilyen névpróbálós vagyok, de csak a Szentesihez. Mondjuk a Péter bennem régen eldöntött név volt. Egyébként ha ma valakinek János, Mihály, István, Ferenc stb. keresztnevet adnak, az biztos lehet benne, hogy nem jön vele szembe az utcán, annyira ritkává váltak.

Marcy, épp tegnap este jutott eszembe, hogy megkérdezzem, hogy mi van a fiacskád kukijával? És hogy Bénianyu felhozta...még inkább kíváncsi lettem.
Utólag boldog szülinapot kívánok a család nevében!!!

Viera, bébihordó 3 évesen??? Jézus! Mi Peti 8-9 hós korában váltottunk, mert kinőtte hosszában.

Alziza, sajna nem tudok gyereknőgyógyász ügyben segíteni. Én nagyon szerettem az enyémet, de ő szegedi...

Nancsa, nálunk Peti már jóideje feléri az asztalt. Mondjuk a kanállal evés bajos lenne neki, de mivel ő kézzel csipeget, pont jó neki a magasság.
Petinek is van köntöse, de élesben még nem próbáltuk ki...

Gab, nyami süti, nyami-nyami!

Na ennyi voltam.
Jók legyetek, betegeknek javulást!

És végül egy kép. A felsőt anyósom varrta pizsifelső gyanánt (van egy hófehér is), de ebben a csíkosban olyan, mint egy kis focista...szerintem.
Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Meteor! Nekünk a tescós 2700 ft-os még birja. Vastag az ám, a melegtől nem pukkad ki csak úgy, lehet, hogy csak a szelep eresztette, fújd fel újra és jól nyomd bele a pöcköt!!! :wink:

Eni bódogsgos szülinapot!!!!! :lol:

ÚÚÚkmammy!!!Micsoda sztorik!!!Fekete és fehér, hatalmas szigor és nagstilű bulizás! Fúúúúú!!!!!!! :shock: :lol:
Várjuk a férjed is fecsegni, biztasd!!!! :P

Gab!!!!Ha senkinek sem kell a legjobb barátosnémnak kellene a kupon, a loiberós. 1 éves a babája. És most nagyon maga alatt van, mert egyik napról a másikra abbahagyta a srác a szopit,meg akarnám vigasztalni!!!!Erre 1 hét múlva lebetegedett. :(

Nancsa!!!Nekünk is buli a fürdőköpeny!!!! A Blankáé!!!
:lol: Beni E.T. benne!!! Kép
Kép

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Marcy! Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kmammy, fú, ez aztán a kemény kollégium! A katonaságnál nem volt ekkora szigor! És igen, az életszínvonal azért tényleg más... Ilyen márkás cuccokról max. a menő csajos magazinokban olvastam...

Fura, hogy egyáltalán nem vagyok egy konyhatündér, mégis a sütijeimet dícséritek. Bár inkább sütizek, mint főznöm kelljen. Azt annyira nem élvezem.

Benianya! Nekem nincs most kuponom meg semmim, nem Reni írta? A zenék ügyében meg ugye, hogy ugye? :D (Én nagy Scooter m eg Kozmix rajongó voltam... :oops: :shock: 8) hihihi)

Kimike! Na, akkor már látod, mért panaszkodom a gyerekekre! Mert hiába édes pofák, ha összevesznek, olyanok, mint az ördögök! :twisted:

Bocsesz, nyűglődnek, Lackó lehet, megint táppénzes lesz, én meg idegbeteg.


Holnap jövök, pusszantás!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Szia Ex!!!De rég voltál!!hihihi, na ugye ugye, hgy a férjek is belátják egyszer nem sétagalpoo itthon a gyerekkel!!!!

Bocs, Gab, akkor Preni, ha te irtad a libero kupont!!Lásd fentebbi hsz-em. :wink:

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok Lányok,

mindenkinek nagyon köszi a szülinapi köszöntést, nagyon jól esett :) ! Amikor szó volt róla, hogy mennyien vagyunk januári születésűek én is akartam írni, de aztán annyira el voltam havazva és annyira nem volt szülinapi hangulatom, hogy hagytam a fenébe... :( !

Benianya: Marci kukiján inkább olyan cisztaszerű áttetsző búb volt, amit már kétszer kiböktek és a második után lekopogom, nem töltődött eddig újra, pedig most már kb. 2-3 hónapja volt ez. Legközelebb február elején megyünk Pestre, remélem minden rendben lesz.
Ami Beninek van, az természetes, ami majd segíti leválni a fitymát, de arra tényleg figyelni kell, hogy nehogy begyulladjon.
Miért műtik a heréjét??? Nem szállt le??? Vmi rémlik.

Benianya, Nancsa: Nagyon édesek a gyerkőcök a köntösökben. Marcinak nincs :( !

Ex: Peti tényleg olyan ebben a felsőben, mint egy focista :) ! Lehet, hogy az lesz???

Pil: én ittam málnalevél teát a 36. héttől és a 38. héten szültem... Minden normálisan zajlott, de én sem tudom, hogy van-e összefüggés. Mindenesetre én a második szülés elött is inni fogom. Talán még vmi homeos bogyót is szedtem.
Kiváncsi leszek, mekkora lesz a 2. baba súlya nálatok, mert emlékszem, hogy miénk volt a dobogó első 2 foka :lol: . Én egy kicsit izgulok, hogy megint óriásbébit szülök.
Baromi nagy az étvágyam, ha nem eszek 3 óránként, akkor rosszul vagyok az éhségtől.
Volt olyan, hogy hajnalban kelnem kellett Marcihoz és ennem kellett egy kis zsemlét, mert különben éhen haltam volna.
Az az érdekes, hogy az első terhességem alatt nem volt ilyen. Mondjuk lehet, hogy a vizsgaidőszak is bejátszik, bár sosem voltam olyan, hogy ha stressz van, akkor eszek. Nem tudom, de remélem változik a helyzet, mert nem szeretnék gurulni a terhesség végére.
Tegyél fel fotót, olyan kiváncsi vagyok :) !!!

Na most mennem kell, de majd lehet, hogy jövök még bár ugye holnap hajnalban kelés és megyek vizsgázni. Gondoljatok rám!!!

Puszi

Eni
marcy
 
 


Kép

Én vagyok az első!
Gyerekem alszik még! :shock:
Tegnap este megint altattam vagy egy órát!
Félálomban felpattan,szórakozik! :?
Na meguntam,mondtam az apjának akkor most ő jön!ere 2 perc múlva elaludt! :shock:
Tehát akkor ez a műsor csak nekem szól!Hurrá! :roll:
Éjszaka megint felkelt és megint próbálkozott! :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.17 12:15-kor.
Vendég
 


Ja! Van egy kérdésem!

Mikor lesz már nyár? :shock: :roll: :lol:
Meleget szeretnék!!!!!!!!!!!!
Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Csak röviden vagyok, mert a szomszédban már megint kalapálnak :twisted: :twisted:

Fürdőköpenyes képek imádnivalók!!

Alziza: Zalán is édes, lehet, hogy balkezes lesz? Bálint minden ilyet jobb kézzel csinál, sőt, ha valami a bal kezébe kerül, átveszi a jobb kezébe.
Ja, nyár mintegy 5-6 hónap múlva várható, amikoris a 40 fokban reszketni fogunk egy kis hidegért.... :wink: Így szokott ez lenni, mi emberek állandóan elégedetlenek vagyunk, sosem az jó, ami van.... :wink:

Pil: én is ittam málnalevélteát. Hogy mennyit használt, nem tudom, de tény, hogy délben mentünk be a kórházba, fél 14kor kezdődtek az igazán erős fájások (infúziós segítséggel) és Bálint 18 óra 21kor kint volt. Sőt, én ugye lovagoltam, amitől állítólag bizonyos medencei izmok megerősödnek és ez nem előny szülésnél. A fene se tudja, veszteni tényleg nem vesztesz semmit, ha meg elkezdenél fájdogálni, abbahagyod.

Marcy: boldog (januári) szülinapot!!!!!!(Mégha utólag is, de a barátnőmét is elfelejtettem :oops: :oops: :oops: )

Ex: én is szeretnék ilyet, hogy a férjem csak két napra maradjon egyedül Bálinttal, akkor talán ő is értené, miért pisszegek este, meg miért vagyok néha én is álmos.....és miért nem csilli-villi a lakás.......és és és :wink: :wink:

Viera: most tényleg sztrájkolsz???????? Ugye nincs baj??? Hiányzol ám!!!

Benianya: hát igen, a hurkát mi is kaptuk, magamtól én sem vennék. Napközben Bálint is sokat iszik, nálunk is meleg van, szerintem éjjel sincs 23 foknál kevesebb. Én asszem inkább bátortalan vagyok, egyrészt félek, hogy a "vedeléssel" teljesen felébred, másrészt szokta rágcsálni a csőrös gumiitatóját, ilyenkor nem lehet kifeszegetni a kezéből, néha csöpög is, mert rázza, ez pedig nem lenne a kedvemre a kiságyban. Így nem kap és kész (tudod: gonosz, szigorú anya :wink: )

Gab: mi van Lackóval?

Na, nem is lett olyan rövid....

Valaki (bocsi, de nem emlékszem) írta múltkor, hogy a gyerkőc valami olyat csinált, ami miatt a frász kerülgette. Na, hát engem is, mikor az apja feltette a motorra, és mentek egy kört (jó, kb. 10 métert és baromi lassan) :shock: :roll: :shock: :roll: :shock: :roll: :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :oops: :roll: :oops: Mondjuk gyerek láthatóan élvezte a dolgot, félek ha nagyobb lesz, már két emberért kell aggódnom (fene azt az adrenalint :? )

Kép

Üdv, megyek lecsót főzni (jut eszembe, Bálint a hurka mellé kapott egy kis vörösboros párolt káposztát is :roll: ), ennek örömére -mármint hogy nem lett tőle baja-, ma leteszteljük a lecsót is.... :roll: :wink:

Vicky

Kép
vicky21
 
 


sziasztok!

Bocs, de nagyon hulla vagyok. Peti megint alakít esténként és éjjel is!! :cry:

Benianya!
Küld el a cimed priviben és küldöm a Libero nyuszikat!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Lackóval orvosnál voltunk. Köhög, folyik az orra, kis hőemelkedése van. Doktornéni megnézte, azt mondta, vírus, és végre felérte ésszel, hogy erre fölösleges az antibiotikum. C vitamin, orrcsepp, köhögéscsillapító, és ha nem fújja ki, akkor orrszívás. Mesit is megnézte, neki még a világon semmi baja. Ici-picit folyik az orra, de csak annyira, hogy mikor kintről bementünk, folyt, aztán nem.

Bocsesz, hogy megint csak magunkról írok, de már kiakasztottak ma 2x...

Még képeket majd mutatok, jó? Amíg lekicsinyítem, addig pusszantás!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Szóval a képek:

Még egy a havas időkből:
Kép
Sajnos elég cumifggő a csaj...
Kép
Ezek a legújabb alkotásaim:
Kép
És a "kiccsaládom"
Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Ex: Mi sem élesben használtuk a köntöst. Fürdés előtt imád pucéran flangálni és akkor adtam rá, nehogy megfázzon (nálunk nem vitték túlzásba a fűtést a múlt héten). Azóta ez a sláger, még ruhára is rá kell adnom. :P Cuki a kis focista!

Alziza: Ugye a fényképező órája nincs beállítva és nem hajnali 3-kor autóztok?! :twisted: Zoló is szokott bal kézzel enni, de mostanában inkább a jobbat részesíti előnyben.

Vicky: Megértem, hogy a frász jött rád. Aranyos Bálint! Olyan mintha azt mutatná neked, hogy: Egy pillanat Anyu, csak megyek egy kört aztán fotózhatsz!:P

Gab: Jobbulást a gyerkőknek! Ez egy igazán csajos pulcsi lett. Nagyon jól mutat a sapival együtt!
:)


nancsa
 
 


Köszi a dicséretet, Nancsa!

A fürdőköpenyes manócskák nagyon édik!

És dicsekszem még egy kicsit!

Mesi új szavai: tácci (tessék), ííííííí ni (így ni), Memi (Mesi) építe, építi (építeni, építsed) és már néha így össze is rakja: építi Memi, ííííííí ni. :D

Most viszont nem sikerül az építés, és ordít: Memiiiiii nem-nem-NEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!

Megyek, segítek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Nancsa!
Valóban a fényképező nincs beállítva! :shock:
Ezt mindíg észre is veszem amikor töltök fel képet,elhatározom,hogy beállítom aztán el is felejtem! :roll:
Na de mindjárt!

Megvan!Beállítottam! :lol:

Balkezesség:
Van rá esély!Apukája is az! :(
Jobban örülnék ha jobbkezes lenne,dehát ha balkezes lesz akkor nincs mit tenni!
De nekem ilyenkor még mindegyik hasznlta mindkét kezét!

Képek mindenkinél jók! :lol:

Viera!
Kép

Na amíg nem jön senki vasalok! :( :roll:
Vendég
 


Era! Szerintem is gyere vissza! Hiányolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atya ég! Mesi 20 hónapos! Ez hihetetlen!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Kicsit blogoltam, ha valakit érdekel...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok,

Benianyu,
biztos, hogy kilukadt, mert a lyukat is megtaláltam :(

Gabella,
nagyon szép a pulcsi

Fürdőköpenyes gyerkők édesek!
nekünk is van egy örökölt kék-sárga frottír (fiúktól örököltük) én fürdés után pizsi fölé adom még rá Pancsira, mert ilyenkor még nem hajlandó lefeküdni és félek, hogy megfázik.

Tegnap nálunk is volt megint ébredés, el volt szegénynek dugulva az orra. Olyan nehezen tudtam visszaaltatni, tiszta kóma voltam már én is. Reggel így aludtunk 9ig, aminek hatására persze borul a napirend:(

Most azért megpróbálom elvinni aludni, hátha sikerül.

meteor
 
 


Szegény kis Panni! Remélhetőleg nem lesz betegebb!

BOLDOG 17 HÓNAPOSSÁGOT NEKI!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Pancsiiiii!!!!Boldogságos 17 hósságot!!!!1 hónap múlva 1,5 éves leszel!!!!!Jupiiiiiii!!!!!

Meteor! Hát akkor sajnos le kell vonnod Ropi zsebpénzéből az okozott kár értékét!!!!!!!Nem mehet moziba, nincs csipsz meg kóla, de lehet ,hogy még jutalomfajat sem?! :wink:

Marcy! Hanyadik is volt? Én pénteken leszek 36, borzalom, ez már közelebb van a 40-hez mint a 30-hoz!!!
Akkor én már kiöregedtem a harmincas nőből és már negyvenes nő vagyok?Neeeeeee!!!!!!!

Csajok, kölcsönkértem a suttogó 2. részét és megcsináltam a teszet, Beni talpraesett gyerek és ha valami rosszat 2.jára sőt 3.jára is megcsinál, az a szülő hibája, mert már szokásá vált!!!!!
Azt hiszem ma éjjel kiolvasom, mert olyan jó történeteket, meg péld
ákat ir, ami egyébként teljesen kézenfekvő, nem is értem miért nem úgy csináltuk. Legalább az alvási szokások kialakitásáért vállon veregethetem magam, de sajna a hisztik, rugdosások nem az ő rosszasága miatt vannak, hanem azért mert nem tudom időben kitalálni mikor mit menyire és meddig szeretne. Csak beszélne már!!!!!!!Az meg hogy ha nem kér vmit, nem egyszerűen ingatja a fejét, vagy finoman elforditja a fejét, hanem egy jól irányzott mozdulattal kiveri a kezemből a főzistálat hogy loccsan a falon-nem rosszaság-csak a habitusa ilyen. Meg kell tanulni kezelni!!!!
Az meg, hogy horrortörténeteket lvasok a könyvben, megynigtat, hogy jajj de jó, hogy az én gyerekem nem ennyire durva. Tényleg lehet benne valami, mert 1,5 órája egyedül eljátszik, és ma 7 ig aludt, és du is 2 órát aludt!!!!!Az éjszakai 7 kelés 2x-i felsirás volt, önálló ivással, de igy, hogy nem mi visszük be a kulacsot, hanem a szelepes van bent csak néhány kortyot ivott.Jupiiiii!!!!Ez tuti még a suttogó 1 módszernek köszönhető, már többször irtam a topicban a fogzás miatt alvási visszaeséseknél, hogy mennyire bejött, most már 2 nap is elég hogy visszamenjen minden a rendes kerékvágásba. ÉÉÉs annyira imádom, hogy mikor álmos, mutogat az áa felé, hogy ott,ott(vagyis tegyem már le aludni)ÉÉÉdes!!!!!

Csak azt tudnám hogyan értessem meg vele, hogy ha nyakig fosos, ki kell cserélnem a kakit, és ne rugdosson, meg ne nyomja a játékkkutyát a szarba, mert annál később végzünk,és ha még jól hasba is rugdos, attól meg mérges és indulatos leszek.

Szóval megpróbálok még ennél is jobban ráhangolódni a gyerekre. most pl idejött a kis felmoosójával, megyek felmosok vele mielőtt elszabadulnának az indulatai és akaratosan hisztizni kezdene. :wink:

benianya
ákosbenianya
 
 


Helló Mindenki!

Valamikor délután jövök én is, csak el vagyok havazva. Képeket is dobok fel. MÁrmint ha nem baj.
Délelőtt zenebölcsiztünk, vásároltunk, csavargotunk, Noémi elaludt a babakocsiban, úyghogy oviba is úgymentünk, hogy kint hagytam a levegőn, az ablakból azért ráláttam, utána még sétáltunk egy órát és aludt. Nagyon örülük neki. Mi már régen voltunk így levegőn ilyen sokáig.
Ja, holnap megyek vele sóbarlangba.
Na, majd jövök és bővebben, de rohanok....
Meg a lakás is.

Pussz.
Na erről beszéltem én is, hogy nem elég a napsütés, pedig ma van sok, nekem tavasz-nyár kell :cry: :cry:

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!!!

Hazaértünk a szüleimtől ésssssss
TÚL VAGYUNK AZ ELSŐ BÖLCSIBE SZOKTATÓS NAPON!
Nagyon jó volt, Dani élvezte, haza se akart jönni. Igaz kicsit kötekedett a gyerekekkel, de a gondozónénik szerint ez minden új gyereknél előfordul addíg, amíg az anyukájuk is ottmarad velük! Remélem is! :evil:
Zászló a jele. :D Már meg is mutatja, melyik az ő szekrénye...
Holnap is megyünk (péntekig) fél 10-re és most már ott is fog ebédelni. Aztán jövőhéten ott kell hagynom reggel ebéd utánig, 3 héttől meg már ott is fog aludni. Meglátjuk.
Tegnap megkértem apát, hogy legyen szíves éjszaka ő menjen Danihoz, ha megébred, és képzeljétek el, egyszer sem kellett mennie! Vagyis hazudok, mert 2x felsírt, de nem ébredt fel, aludt szépen tovább. A 2.-nál apa azért átment megnézni és csak betakarta, jött is vissza aludni. Megáll az eszem!
Alziza!! Ezek szerint ezek a törpék kispécéztek maguknak minket!! :wink: :lol:
Viszont majdnem agyon csaptam reggel ezt a hét ördögöt!!
Átjött a szomszéd nénike és beszédbe elegyedtünk, azaz ő beszélt én meg készülődtem a bölcsibe. 1 pillanatra nem figyeltem és Dani ellopta az alkoholos (fekete) filcemet és összefirkálta vele a textil bőr ülőgarnitúrát! Gyerekek! Én olyan ideges lettem!!! Annyira felhúztam magam, amikor takarítottam, hogy szabályosan rosszul lettem! De kijött szerencsére! Ez itt a reklám helye: Wanish szappannal. Ezt megúszta a "büdös kölök"!!! :twisted: (le se merem írni, mennyi volt az ülőgarnitúra!)

A hétvégén anyuméknál elmentünk a Fa centrumba és vettünk ezt azt a lakásba, mert ugye nagy munkában leszünk: átalakítjuk a lakást, kezdve a gyerekszoba-hálószoba cserével. Vetünk 2 képet, 1 polcot és kinéztük Dani új ágyát. Tudom, nemrég raktam fel egy képet (emeletes ágy), de nem az lesz. vagyis emeletes, de nem olyan, mint a képen. Emellett kinéztünk magunknak is egy ágyat, tehát szépen lassan megy a dolog.

Nem tudom, írtam-e hogy elkezdtem megint a fogyókúrát és megvan az első sikerélményem! 4 nap alatt lement 3 kg! És még csak most kezdtem!!! Remélem sikerül elérni a célomat is!

ENI!!
ÍGY UTÓLAGOSAN IS BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!


Nagyon édes minden babó a képeken!!
Betegeknek pedig jobbulást!


Na, most megyek, kicsit tevékenykedek itton, aztán majd még jövök!!
Pusz!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Jaj! El is felejtettem írni, hogy olyan szupi hétvégénk volt! Szombatona sógornőmmel mentünk el egyet szaunázni, vasárnap délelött meg tesómékkal és még egy családdal mentünk el bólingozni. Olyan izomlázam van most, de jól esett és ami a legfontosabb, szuperul éreztük magunkat! :D

Kép
oriandy
 
 


Benianya! Hogy volnál már 40-es! Még a 40. szülinapod előtti este is harmincas bombanő leszel, elhiheted! (Marcy úgy tudom, épphogy harmincas!)

De vannak itt még bőven huszonéves anyucik is, ők viszik lefele az átlagéletkort, így még mondhatjuk, hogy huszonéves csapatba tartozunk! :lol: 8) :oops:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Így bizony Gab!!!
Én még csak 29 leszek a nyáron!!!! :lol:
Szemtelenül fiatal vagyok - szokták mondani! Így velünk együtt ti is!!! Meg nem az számít, ki mennyi idős, hanem, hogy mennyinek érzi magát!

Kép
oriandy
 
 


Fú, én reggelente 60-nak érzem magam! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A szomszédasszonyom a szemtelenül fiatal egyébként! 3 gyerekes anyuka, és bár egy napon van a szülinapunk, ő 6 évvel fiatalabb nálam! Tehát nem volt még 19 az első gyereknél, és mire 23 lett, megvolt a harmadik is! :shock: :shock: :shock: Apuka is még csak 27...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Én is akarok szupi hétvégét! Bár most egész jó a hangulatom, apával megint egy hullámhosszon vagyunk, sokat nevetünk, hülyülünk, hirtelen elvonulunk közösen tusolni, amíg a gyerekek vacsiznak, szóval most minden nagyon oké! Egy kis csavargás hiányozna csak...

Andy! Fú, el tudom képzelni, hogy kiakadtál a firkálás miatt! És hát ez nem csak az ülőgarnitúra árától függ, mert az olcsó is ronda, ha feketével össze van firkálva! :) Ilyenkor azért én nem kenődök el annyira, mert semmi drága cuccunk nincs. Eleve nem is akartunk drágát venni, mert evett volna a fene, ha tönkreteszik a gyerekek. Majd ha már nagyobbak lesznek, lecseréjük a bútorokat, meg akkor már dolgozni fogok én is, jobban meg is engedhetjük magunknak. Szóval a 20 éves szőnyeg meg a 40 ezres szekrénysor se hangol le, mert tudom, hogy ez úgyis csak átmeneti állapot.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Benianyu!
Holnap postázom a nyuszikat!

Gabi!
Irtó ügyes vagy! Nekem borzasztóan hiányzik a kézi munka és talán még Peti is hagyna, mert idáig akárhányszor varrtam mellette, odaszaladt, hogy tűűűűűű szúúúú! De lelkifuim lenne, mert nagyon oroszt kéne tanulnom, mivel szakmai nyelvből kell majd vizsgáznom és még hozzá sem fogtam!

Csajok!
Nagyon édik a köntösös babók!

Feltartott ujjú Bálint se semmi!

Kmammy!
Nagyon rendes férjed van!
A férjem nem katona, csak horgász és terepruha mániás!

Futok-futok! Fél 4-től vizsgázok. Ha este tudok (Peti hagy!) jövök! ( Olyan rossz ez a kölök, hogy kivagyok!)

Reni
Kép
prenata
 
 


Az enyém viszont katona, és olyan menő a díszegyenruhában!
Pl. itt

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Reni! DRUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gab!

Persze, persze! nem is azért írtam, hogy dicsekedjek, hogy nekünk telt drága ülőgarnitúrára! Biztosan az olcsóbb összefirkálása esetén is kiborulok, csak így még jobban. Amikor ezt vettük még a pocakomban volt Dani és valahogy eszünkbe sem jutott, hogy minek lesz ez még kitéve, pláne majd 2 pici gyerek társaságában!
1 szerencsénk van: az hogy textilbőr és bár a vásárláskor a nő bizonygatta, hogy ő már tisztított ki ilyenből tintát, valahogy nem akartam eddig kipróbálni. :wink: :lol:
De kijött és ez a lényeg!! :wink:

Az ok hogy ébredéskor 60nak érzed magad... De felkesz, összeszeded magad és máris 25 vagy!! Ez a lényeg!!! :wink: :wink:

Kép
oriandy
 
 


Mesinek boldog 20-ast! Panninak pedig boldog 17-est! :P :P :P

Benianya: Pelenkázós helyzet nagyon ismerős! :twisted:

Oriandy: Nekünk is a zászló a jelünk!!! :D Nemzetiszín? Nagyon ügyes Dani. Biztos vagyok benne, hogy szeretni fogja a bölcsit. Fogyáshoz pedig GRATULA! Így, hogy van sikerélmény könnyebb folytatni.

Preni: Drukkolunk!

Gab: Én is még csak 26 vagyok. :oops: :wink:


nancsa
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?