Sziasztok!
Ki vagyok teljesen, itt bőgtem egy csomót, mint valami nagy gyerek, Dinit elkezdtem elválasztani.
Nem mintha nem lenne elég nagy hozzá 2 évesen,
, de ő legkisebb jelét sem adta, hogy abbahagyná a szopizást, én meg húzódoztam, mert nem akartam erőszakkal elválasztani. Viszont egy ideje olyan problémáim vannak, amik egyértelműen a kimerültségre utalnak, elviselhetetlen kétoldali fejgörcs, izomgörcsök (pl. attól, hogy lehajolok, begörcsöl a teljes hasfalam,
, alvás közben begörcsöl a lábam), mert Dini éjjel sem nagyon alszik, akkor is szopik, és nappal is elég sokszor kéri a cicit. Apával megbeszéltük, hogy ez így nem mehet tovább, a végén még összesek valahol, így 4-5 napja mondogatjuk Dininek, hogy nem lesz mindig cici, mert ő már olyan nagyfiú, hogy nem kell szopiznia, és megromlik tejcsi, keserű lesz.
Minden szopinál megkérdeztük tőle, hogy jó-e még, ő meg mondta, hogy még finom.
Ma bekentem a mellem grapefruitolajjal (kicsit nyomtam ki a héjából), mert az keserű. Simán citrommal szokták bekenni, de azt Déni imádja.
Szegénykém bújt volna hozzám szopizni, bekapta a cicit, legörbült a kis szája, és mondta, hogy keserű. Már fordult is a másikhoz, és mondta, hogy ez jó cici, nem bibis, ez jó lesz. Bekapta, az is keserű volt. Nagy bánatos bociszemekkel nézett rám, nem sírt, csak kérdezgette, hogy mi van a cicivel, nem akarta elengedni, bújt hozzá. Aztán lemászott az ölemből, elment játszani, én meg elmentem sírni a páromhoz a hálószobába, hogy micsoda kegyetlenség, becsapjuk szegénykét...
Végül abszolút nem sírt, de nem volt hajlandó enni, inni is alig, időnként visszamászott az ölembe, és mondogatta, hogy "most megpróbálom cicit", és mindig nagyon szomorú lett. Nem is tudott elaludni, csak most 3/4 5-kor, úgy, hogy fogta a cicit, hozzábújt, és közben nagyokat nyelt. Annyira sajnáltam, ott nyeltem a könnyeimet!
Kíváncsi vagyok, mi lesz este.
Bocs, hogy litániát írtam, de el vagyok kenődve.
Egyébként nagyon szépen köszönjük
mindenkinek a szülinapi köszöntést, kedvesek vagytok,
:):) képeket a jövő héten teszek fel, mert eddig csak mi köszöntöttük fel, a babazsúr most szombaton lesz a Százszorszépben.
Azért is bocs, hogy most nem is olvastam el semmit, csak jól kipanaszkodtam magam.
Zsuzsi