Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm Pandi a megerősítést. Remélem elég az egy óra, mert én aztán nagy iszákos vagyok. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci:Dehogy is baj, örülök neki hogy valakinek hiányzok én is!!!

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Bekevertem a gátmasszázs olajat. Eddig azt próbáltuk ki amit sógornőm adott de nem vált be. Allergizált. Lehet, hogy már megavasodott. Tegnap vettem orbáncfű meg búzacsíraolajat. tettem bele muskotályos zsályát meg teafaolajat.
Apának ma feladata lesz. :-)
Az a baj az olajokkal, hogy túl sok van bennük így csak 5-5 milit kevertem be. Bár még jó lesz később. Lehet, hogy még babamasszázsolajat is tudok keverni belőle.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Jó reggelt!

Remélem mindenki jól van ma?

Én akkorát aludtam az éjjel, hogy csak na :D Peti 22.10 körül aludt el, de ennek megfelelően szinte elájult! Egész éjjel majdnem mozdulatlanul aludt, én meg csak 2x voltam pisilni :lol: és reggel fél 8-kor keltünk! :D Most tök jl vagyok, és Eszti baba meg kirúgja a hasfalamat :lol: :lol: :lol: gondolom ő is jól van :D

Ma paradicsomlevest főzök, meg Brassói aprópecsenyét, nyamm-nyamm.....

Legyen szép napotok!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Homeopátia: Az én könyvem csak fél órát ír. (Mármint evés, ivás után min. fél óra teljen el a szer bevételéig. És utána is csak fél órát kell várni.) Viszont kézzel nem szabad megfogni a bogyókat. Arra is figyeljetek.

Ibm!
Olyan gyorsan telik az idő, most már a Te hasad is elkezd rendesen nőni. Aztán majd kérjük a képeket róla.

Szép vasárnapot!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Az én könyvem 20 percet ír, de 1 órát szoktam várni biztosra megyek :wink: Nem szabad még ezeket a bogyókat tv, mikró, telefon stb. közelébe tartani, legjobb ha egy fémdobozba teszi az ember.
Vendég

sziasztok!

Pandu,

én alig bírom ki azt a 1,5-2 órát ivás nélkül. Midíg nézem az órát. Bár tegnap amikor elmntünk anyumhoz akkor vettem be és így kibírtam. :-)

Látom mindenki el van menve valamerre.

Viki,

jó ötletet adtál, mert ugye mindent nekem kell kitalálnom.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci,
Én itt vagyok csak nem tudok mit írni... :( annyira örülhetünk, hogy ott van ez a pici élet a pocakunkban és hamarosan a kezünkben tarthatjuk őket. Remélem mindenkinél minden rendben lesz.
Vendég

Én is itt vagyok,de nekem sincs mit írnom. :? Ma megint olyan vagyok,hogy csak dőlök jobbról ballra.Délután is aludtam egyet,valahogy sehogy sem találom a helyemet,jó volna ha telne az idő.Minden gondolatom a baba körül forog.Kifőztem ma a mellszívót,bimbóvédőt,cumikat,cumisüvegeket,így induláskor már csak a sterilizáló lötyibe teszem és kész.Ma a baba is kevesebbet mozog,ő is olyan kis lelassult mint én.Csak a szerdát várom,mert akkor mondja meg a doki a császár időpontját! :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok,

Nagyon szép időnk volt ma, olyan jót tett a hangulatomnak a Napocska : )

Kezdem azt érezni szegény babókám már nagyon nem fér el a pocakomban, tegnap nagyon sokat mozgolódott, sokat keményedtem... mostanság nagyon tudok aludni is, sőt émelyegni (hányni is) szoktam. Nem tudom miért van ez, lehet hogy csak az időjárás miatt? Vagy a gyomromat nyomkodja... holnap megint NST, kedden pedig utolsó UH, nagyon várom

Szép estét

Andi

Kép
danidaniel

Andi,
Nekem csütörtökön lesz az utolsó uh(38. heti) nagyon kiváncsi vagyok, hogy mekkora most Dorka.

Eszter,
Nekem is alig mozog ma, de már tegnap is inkább csak piszkálásra mocorgott. Pedig elötte nem kímélt. Lehet az időjárás :roll: Kiváncsi vagyok, hogy mikor lesz a nagy napod! Most már nem félsz annyira ugye?
Vendég

Pandácska!

Most már nincs bennem annyi félsz,sőt,ha azt mondanák most rögtön mehetek a műtőbe,hát fülig érne a szám! :D A moci miatt én is igyekszem nyugodt maradni,mert a napi 10 azért bőven megven,szerintem legalább 3* annyi,csak én sem érzem olyan erős rugásnak,inkább csak úgy hozzámér.Pedig előtte nekem sem volt kíméletes. :lol: De remélem minden rendben odabent. :wink:

Nekem nem tudom,hogy lesz e Uh is szerdán,mert a dokim nem mondta egyértelműen.Vagy most szerdán,vagy jövő héten.De én szeretném ha most volna,mert karácsony előtt volt utoljára és azért megnyugtatna,meg a mérete is érdekelne már nagyon.Biztos szép nagy gyerek. :wink:

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Énis csak dőltem ma jobbról/ balra. Na meg dolgoztam is egy kicsit (na nem fizikai munka volt).
Az én picim ma rengeteket mozgott: ez azt jelenti, h. még sok van hátra? Már ott tartok, h. kiegyeznék egy szüléssel 2 hét múlva, mert egyre nehezebb minden (de gondolom ezzel nemcsak én vagyok így).
Irigylem azokat akik sokat tudnak aludni: én fáradt vagyok ugyan de elaludni az nem megy (esténként sem).

Na megyek és nem panaszkoszkodom tovább, nektek is legalább ennyire nehéz..

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Látom már mindenki átlépi a kismama elnevezést terhessé. :-)
Nekem ma nagyon sokat mozgott. Volt olyan, hogy fájt. Szegény biztosan nem fér el. Ma kimostam az összes új pelust. Meg maradék ruhát+főztem, anyunál voltunk. Lehet, hogy most már kibírom, hogy nem aludjak el délután? Eddig minennap alukáltam.

Én két hét múlva megyek az utolsó UH-ra. Akkor leszek 38 hetes.
Addig pedig CTG. Azt mondták a dokinál,. hogy a 39-40. héten már heti kettő CTG-re kell mennem. Nektek hogy lesz ez?

Vera,

én is örülnék neki ha két hét múlva amikor már minden kész akkor jönne ez a babó. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci!

Nálunk a 38. héttől nem sima ctg-t csinálnak, hanem POSE-t, ami ugyanaz, mint a ctg, csak kapsz közben infúzióban gyenge oxitocynt hogy legyenek fájások, és közben nézik a baba reakcióit. Petivel 3 Pose-m volt, a 38., a 39. héten, meg a kiírás napján. :?

Nagy Vera!

Te ma tartod a névnapod, mert akkor boldog névnapot kívánok Neked! :D
Amúgy ma én is álomkóros voltam, csak nem aludtam, de simán ment volna :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lányok!

köszi a homeopátiás tippeket..meggyogyultam már teljesen...:)

Nagyon szépek a babák a mamák és a pocik is :)

Anubiasé az első díj..énis elgondolkoztam hogy nem e 2en vannak odabenn :)

Nagyon el vagyok kenődve...néha beleolvasok egy másik topicba ahol a májusi anyukák irnak..én csak ide de olvasom őket hátha tanulok vmi ujat...és teljesen letört egy hír..egy 25. hétre született kisbaba nem élte tul..jajjj irni sem birok..Pandi te tudod miröl irok...én annyira kiborultam..érzékenyebb vagyok mostanában..ráadásul amikor irtam hogy nem tudom a pici akarja e a Máté nevet..szoval arra ébredtem szombat reggelre hogy Zsombor szeretne lenni..ahogy ezt a kisfiut is hivták...és nem értettem honnan jött ez nekem csak éreztem mintha mondta volna anya gondolt át a nevem..:S Tudom hogy nincs összefügés de ez engem most nagyon sziven ütött..
Ráadásul holnapután megyünk a dokibácsihoz...én annyira meg vagyok rémülve...mindenki irja hogy ficánkol a babája...de Máté nem..napközben abszolut nem érzem h mocorog..és minden nap este sem..néha nagyokat odarug de aztán van h 2 napig sem érzem tisztán...tudom h 22 hetes vagyok csak ez sztetek normális?? a hasam gyarapszik meg minden de nincs élénk ficánkolás....vki nyugtasson meg hogy lehet h ennyire nyugodt baba...

na nem is tudok mást irni..marhán magamba fordultam...megvan a babakocsink..amit egész nap árgus szemekkel figyelek..szivem szerint berendezném a szobát már ...stb stb..és közben annyira várom hogy a karjaimban legyen..én nem félek a szüléstől..nem félek semmitől csak attol hogy nem szorithatom majd magamhoz..én annyira szeretem mégha nem is tarthatom még a karjaim közt..minden egyes baba egy csodája ennek a világnak...

sajnálom ha nem voltam tul vidám ma de ez a hét szörnyü volt..örülök hogy vége...

jövöhéten azaz holnap remélem szebb napokra ébredünk..joéjt mindenkinek
Vendég

Sziasztok!Már fent vagyok egy ideje, egész éjszaka nem tudtam aludni, olyan fura álmaim voltak!!Remélem a héten már történni fog valami, tényleg jól mondják sokan, hogy az utolsó egy hónap a legrosszabb.Én pl.:Nem találom helyem, mennék már szülni, de azért félek is hogy mi lesz...De tudom hogy Martinka már elég fejlett ahhoz ha megszületne nem lehetne baja...Szerintem inkább a szüléstől félek annyira, nem tudom milyen lesz.Amúgy meg már nagyon nehéz így bármit is csinálni, meg kíváncsi is vagyok rá nagyon!!!Alig várom már hogy a karjaimban tarthassam, és megnyugodjak végre!!!

Lituka:Sajnálom hogy rossz volt a múltheted, remélem ez a hét jó lesz.Sajnálom azt a kisbabát, de ne hagyd hogy ez kihasson rád, gondolj arra hogy nálatok minden rendben lesz!!!KITARTÁS!!!

Vikci:Mi is teljesen készen vagyunk mindennel, már csak a Manón múlik hogy mikor akar kijönni, remélem nem húzza sokáig...Én is kifőztem a cumit, cumisüveget, mellszívót, stb..Ruhácskái kivannak mosva, vasalva, kórházi, hazajövős cuccok készen, szóval semmi akadály ha jön!!!Tényleg, nektek mekkora lett a kórházi cucc?Nekem egy nagy táska meg egy kisebb+ a hazajövős, de azt úgyis apa hozza be.Amúgy te hogy vagy?Hogy állsz a hízással?Nekem az elmúlt pár napban lement 1 kiló, de estére mindig többet mutat a mérleg, biztos a víz miatt.Na, megyek, már így is jó sokat írtam!!!Már nem sok van hátra!!!! :D :D :D Remélem annyi sem.....

szemokzsu

Jó reggelt!

Megnyugodtam,hogy többen hasonló érzésekkel vagytok,mint én.Magam sem hittem volna,hogy a vége a legnehezebb,főleg lelkileg.Amúgy fejben nagyon aktív vagyok.Ma is kipattantam az ágyból elindítottam a fiam suliba és már terveztem is miket csinálok,de sajna a gyakorlat más.Egyre teszetoszább vagyok.Lányok azt hiszem terhes vagyok ! :lol: Örülök,hogy mindenki ilyen szépen halad és minden kész a babafogadásra.Én is olyan 98%-ban megvagyok,azaz ha jön akkor jöhet bátran.Én nem tudom ,hogy a 38.39.héten 2 NST lesz,de remélem én addígra babázok.Nálunk erről nem beszéltek.Meg azt a másik dolgot sem hallottam még.Így jár,aki a 6. hónapban vált kórházat.De sebaj,csak menjen minden rendben.

Szép napot mindenkinek!Sok energiát és jókedvet a mamiknak! :D

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Vikci!
Nálunk is 2 CTG lesz a 38. héttől. Én most megyek elsőre holnap után, már alig várom, meg UH is lesz.
Tegnap kaptam a szomszéd lépcsőházban lévő barátnőmtől 2 nagyzacsi ruhát, most azokat mosom.
Jó neked, hogy tudsz aludni, szerintem pihenj minél többet, mert utána úgysem fogsz tudni.
Anyukád remélem jól van...

Zsu!
Már most kifőztétek a cumit/ mellszívót? De akkor használat előtt mégegyszer ki kell nem? Én is gondolkodtam ezen, hogy most kifertőtlenítsem-e, vagy elég a kórházban, nem tudom, de azt minden használat előtt ki kell sterilizálni...
Nekem egy bőröndből, egy pelenkázó táskából és egy nagy szatyorból áll a kórházi csomagom: plusz egy karton ásványvíz.
(Lehet, h. be sem engednek ennyi cuccal a kórházba :) ...)

Viki!
Igen tegnap tartottam: köszönöm! :D

Lituka!
Szerintem se hagyd, hogy ez a szomorú hír kihasson rád. A te babáddal nem lesz semmi baj. Nekem is változó volt a mozgása a 20. hét körül: hol éreztem, hol nem, volt olyan, hogy napokig nem éreztem semmit, aztán rúgott egy nagyot.

Többiek?
Lányok melegfront jön, lehet hogy baba boom lesz a héten?

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!
Én is előbújzam.
Először is nagyon-nagyon gartulálok Merinek és BMO-nak! De jó, ti már babázhattok!

Vicky!
Azt hiszem, te kérdeztél homeos ügyben.
Nekem homeos doki mondta (a javát már leírták):
előtte/utánna 1/2 óráig sem inni, sem enni. Kávézásnál jobb 1 órát kihagyni előtte/utánna. Semmilyen sugárzó készülékhez nem letenni (pl. telefon). (energetikailag rossz hatással van rá).
A homeos bogyók szedése alatt nem javasolt mentolos készítmények használata. Tehát felejtsd el a pl. a mentateát, a mentolos fogkrémet (ez kicsit nehezebb, de gyógyszertárban lehet venni fogkrémet, homeodent, ha jól emlékszem). A mentolos készítmények nem engedik rendesen felszívódni a hatóanyagokjat a száj nyálkahártyáján keresztül.
De ezen az oldalon sok mindent találsz:
http://homeopatia.info.hu/index.php?

Remélem, segítettem.

Ja! És szépek a pocakok! Kiváncsian várom a következő a babát...

Szilvi

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Vera!
Ki tudja? A frontok mindenesetre besegíthetnek.

Ma megyek CTG+UH+méhszájvizsgálatra. Utána talán merek valamit jósolni.

Én elsterilizáltam a mellszívót, viszek anyatejgyűjtő zacsit is, az steril. De remélem menni fog a szoptatás, és akkor nem probléma a dolog.
Baba keveset mozog. Azért a napi 10 megvan, de már most lusta a fiú. :)

Szép napot!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sokkal jobban érzem magam hogytudom hogy hétfő van :)
Tegnap Máté is megynyugtatott egy óriás rugással :D

holnap dokibácsizunk...ugyh kiváncsian várom.. :roll:

Lányok nektek pedig oriási drukk..olyan jó hogy nagyjából mindenki elöttem éli meg ujra vagy elöször az anyaság örömét...igy gyüjthetem a tapasztalatokat... :lol:

ja kérdésem lenne: a auchant nagyon dicsérik sokan hogy sok mindent lehet venni ott olcson a babáknak..igaz ez?? merthát ugyis fel kell mennünk majd március körül a ikeába budaörsre és akkor benéznék...ilyenkor megin irigylem a fővárosi kismamikat.
:)

ja képzeljétek el én ugye külföldön éltem mig augusztus elején hazanem költöztem..emiatt magam után fizetem a járulékaim..tavaly 5800 ft volt havonta a tb járulékom...idén mivel ugye nincs munkahelyem igy idén is fizetem magam után pedig csak 4400 ftal küldték ki a havit..52 ezer ft az éves dij...ugy láccik van amit csökkentenek..el sem hittem :lol:
ezt muszáj fizetnem mert különben nemjogosulok orvosi ellátásra ami jelen esetben nagyon fontos :)
van még vki aki a teherbe esését megelözöen sem dolgozott?
(én dolgoztam csak külföldön az nem számit bele sajna :( )
Vendég

PANDIKAAAAA!!!

NAgyon el vagy tűnve.....
csak nem???? :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok "terhes" :-) saját magamnak.... :D :D

Most már 3 napja alig élek, este nem tudok időben elaludni, reggel alig tudok felkelni, főzni csak egy közbeiktatott pihenéssel tudok, teljesen le vagyok lassulva... sokat fáj a hátam, alul szúrkál a hasam általában esténként, néha bekeményedik és egy kupacba rendeződik, szóval kész tragédia vagyok :-) :-) Fáj a keresztcsontom, néha alig kapok levegőt. Vikivel nem voltam ilyen titty-totty... mondjuk akkor nyár volt, és az nekem eleve erőt ad, a tél mindig elveszi az energiáimat. Most meg duplán.
AZért szeretnék egy kicsit előbb babázni, sokan mondják, hogy biztos előbb meglesz, mert 2. baba, stb.stb., de én nem tudom. Mondjuk ez a fáradtság, meg a keményedés, hasszúrkálás lehet, hogy valamit jelent. Vikinél még csak jóslófájásom is alig volt az utolsó 4-5 napban. Hát majd kiderül, kíváncsi leszek.

Babuci még mindig elég mocorgós, de azért sokat pihen.
Mindig paráztat, hogy nem tudom éppen milyen testrészét nyomja neki a hasfalamnak, sokszor úgy érzem, hogy fent van egy fej nagyságú dudor, aztán rá 10 percére két akkorát rúg a bordámba, hogy rá kell jönnöm, az mégsem a feje..... de akkor hogy a fenében helyezkedik el???? Egyszerűen nem tudom elképzelni. Néha be tudom lőni, hogy kb. hogyan feküdhet, aztán csinál valami érdekes akrobata mutatványt, és akkor újra elvesztem a fonalat... :(

Keresztlányomat végre átadták az anyukájának, nagy tortúrák után, úgyhogy most rooming-in vannak, szóval minden oké. Szerencsére a tápszerezés, meg a cumisüveg nem vette el a kedvét a cicizéstől, azonnal rákapott a dologra :-) Nagyon jó evő, holnap v. holnapután már jöhetnek is haza! Szóval mindenki happy, elmúltak a nagy sírások, aggódások, most már lehet a babára koncentrálni!
Még én sem láttam a drágát, mert a lányzóm ugye még mindig köhög egy kicsit, úgyhogy nem mertünk elmenni ma a kórházba, inkább megvárjuk, hogy hazajöjjenek, aztán a hétvégén meglátogatjuk. De már annyira kíváncsi vagyok. Azért élőben más, mint fényképen :-)

Holnap vesszük meg a maradék cuccokat, aztán minden készen áll a baba fogadásához.

Pandi!
Merre vagy??????? Igaza van Patinak, eltűntél.....!!!

Lituka!
Nem szabad, hogy mások rossz élménye ilyen nagy hatással legyen rád, a gondolatnak építő ereje van, ha rosszra gondolsz, pesszimista vagy, azt a baba is érzi, és előfordulhat, hogy átveszi ezt a negatív hozzáállást. Szóval csak pozitívan!!!
Mindig a legjobbra kell gondolni, nem szabad félelmeket kelteni, mert a babának sem tesz jót! :-)

Holnap ismét vizsgázom, úgyhogy ma időben alvás, mert reggel korán kelünk. Viki még nincs oviban, ilyenkor ő is elkísér, addig tekeregnek apával egyet. És még 28-án lesz egy szigorlatom- persze ha Lilike is úgy akarja....:-), és akkor vége a vizsgaidőszaknak. :D Már nagyon nehéz készülnöm a vizsgákra, mert minden gondolatom a baba meg a szülés körül forog.
/Pláne, hogy anatómia-kórtan-gyermekpszichiátria- ez most mind csupa nekem való téma... :? /

További szép estét!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Katucinak igaza van, de azért Lituka megnyugtatlak, én is ilyen "kettyós" vagyok :oops: , végig azon majréztam, hogy mikortól elég nagy a baba, hogy életben maradjon, állandóan hülye statisztikákat néztem, sőt kerestem, meg ilyenek. Szerintem ez valahol természetes a babavárás alatt, hogy fogékonyak vagyunk ezekre a hírekre. Sajnos sokkal jobban megráznak, mint normálisan. Ezért az egyetlen, amit tehetsz, hogy messze megpróbálod elkerülni ezeket a híreket. Ha megnézed, szinte minden egyes topikban megvan/volt/lesz a tragédia, így vagy úgy. Egyszerűen statisztikailag így van. De az a lényeg, hogy tudatosítsd, NEM VELED történt meg. A kisbabádnak valóban szüksége van, ahogy Katuci is írta, arra, hogy nyugodt lélekkel várd őt. Próbáld a szörnyű híren túltenni magad. Szurkolok :wink:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok Kismamák. :)

Elnézést a zavarásért, de van 2 eladó légzésfigyelőm.

egyik:

Kép
Angelcare ** AC100 ** Légzésfigyelő
Légzésfigyelő ** Angelcare AC100** Matrac alatti szenzor-pad elhelyezés ** Teljes matracfelületen történő érzékelés ** Bármilyen szabvány kiságymatraccal használható (12 cm. vastagságig), kókuszmatraccal is.

5 nemzetközi díjas, 2 érzékelőlapos légzésfigyelő készülék. 2 drb. 1,5 V AA alkáli elemmel működik.
Ajánlott: 0-12 hónapos kor között minden babának.
Nekünk nagyon bevált, nem volt téves riasztás, csak a tudat, h. nyugodtan alhatunk.

Ára: 15000 Ft.

Másik:
Angelcare AC201R
Kép

Angelcare ** AC201R ** Légzésfigyelő és bébiőr
Légzésfigyelő és bébiőr egyben ** Hordozható ** 150 méter hatótávolságú ** Hangtovábbító szülői egységgel (Bébiőr).
2 lapos érzékelő, hang és fényjelzés.Hordozható szülői egység.Kókuszmatraccal is működik,nincs téves riasztás. Elemmel és adapterrel is működik.
Ára: 19000 Ft.

Ha valakit érdekel írjon pü.t. :)

További szép babavárást Nektek!

üdv: Hajni

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Kata!
Szorítok a mai vizsgádhoz!
Átérzem ezt az alig élek/ kapok levegőt/ alig tudok mozdulni/ fáradtság korszakodat, én is ebben vagyok...
Örülök, h. keresztlányod jól van...

Lituka!
Az auchan/ tescoban/ Coraban-ban sok dolog jobb áron van mint a nagyobb bababoltokban: pl. én vettem itt (szerintem szupi kis ) body-kat 250 Ft-ért. Érdemes a Tesco-ba is benézni az ottani baby részlegre, onnan is van jóegypár holmink.
Az Aucahn-ban pl. most a héten volt vagy van baba hetek: ezek az akciók mindig változnak. Érdemes a honlapjukon nézni az akciós újságot. Anno én a Corában is vásároltam: 3 részes ágynemű garnitúrát 3000 Ft körül, szóval mindháromba érdemes benézni.

Pandi!
Tényleg eltűntél...Csak nem????????????????

Boeske!
Várjuk a CTG/ UH eredményeket!

Nálunk olyan bosszantó dolog történt: most jutottunk el oda, h. elvigyük a kocsit a szervízbe a múltkori koccanás miatt (a biztosító mostanra jelzett csak vissza, h. a károkozó biztosítása rendben volt).
Nem a régi megszokott szervizünkbe vittük a kocsit (A ford Petrányiba), hanem egy közelebbi Ford szalonba, anno azt mondták max. 3 nap és kész, erre ma közlik velem, hogy 2 hét múlva lesz kész.
2 héten belül akármikor megszülhetek, én nem akartam taxival/ mentővel bemenni a kórházba!!!!!!
A férjem közölte is velük, erre a pasi ráírta a papírra az SOS jelzést, de én már nem reménykedek...
Olyan sz...r: az ember elkényelmesedik ha alatta van a kocsi és sajna mi majdnem mindenhova azzal jártunk...Még jó, hogy a nagy babaholmik bevásárlásokkal már végeztünk....

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera azért egy közelgő szülés meg szokta mozgatni az állóvizet! Fel a buksival!!! Mi Gordon előtt törtük az autót, 1 nappal előtte lett kész, hogy indulni kellett..... nyugi, azért az élet mindig elintézi!!

PANDA!?????????

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Katuci!
Drukk a vizsgához. MInden elismerésem, hogy még bírod. Én az utolsót feladtam. Igaz, csak most szombaton lenne, de 300 km-t kéne autóznom, és azt már nem vállalom.

No, a tegnapi CTG a szokásos volt. Minden OK. Az UH-n csak a lepényt néztük, a babaméreteket már nem érdemes, minek ijesztegessem magam a fejkerület értékével. :D
Méhnyak már csak 1 cm, és kb ennyire nyitva is van.
Az orvosom szerint bármikor beindulhat.
Hát majd kiderül. Márkot elsimult méhnyakkal, kétujjnyira nyitva még 4 napig hordtam. Kíváncsi vagyok, most mi lesz.
Köv. CTG jövő hétfőn.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

PANDIT A MÁSIK TOPICBAN IS KERESTEM DE OTT SEM VOLT.

PATI NEM TUDOD A SZÁMÁT?

VERA,

ÉN MOST AZT TUDOM ÍGÉRNI NEKED, HOGY DÉLUTÁN/ESTE BIZTOSAN MEGTUDOM MOZGATNI A PÁROMAT HA BÁRMI BAJ LENNE. OKÉS? HÍVJ HA BAJ VAN! BÁR HA ITT DOLGOZIK PESTEN AKKOR NAPKÖZBEN IS. DE A HÉTEN MÉG SZERINTEM NEM LESZ SEMMI REMÉLEM, MERT VIDÉKEN DOLGOZIK VÉGIG. SZÓVAL HÍVJ HA BAJ VAN! HÉTVÉGÉN, ÉJJEL STB...

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Alig ír már valaki, azt hittem szülni vagytok!!! :D De tényleg, Pandi hova tünt??Lehet ő már tényleg túlvan rajta!!!Én most úgy érzem, egy darabig még így maradunk, aztán ki tudja.Párom éjszaka is azt nézte, nem ment-e el a magzatvíz... :D Olyan édes amikor aggódik, annyira SZERETEM ilyenkor!!!Na, persze máskor is, csak ilyenkor olyan jó érzés hogy tudom hogy rá bármikor feltétel nélkül számíthatok!!!Van akinek bemegy a párja a szülésre?Nálunk bejön a párom, és nem is bánom, mert ő az akinek a jelenléte tényleg erőt ad(remélem akkor is!!!)Ha már csak a kezemet fogja az is nagy segítség lesz,csak tudjam hogy mellettem van...

Vikci:Veled mizujs???Nincsenek még fájások?Mozog még a baba?Keményedsz?És anyud hogy van?

Mindenkinek nagy-nagy drukk aki már közel van, és sok-sok szerencsét, és kitartást!!! :D

szemokzsu

Na megvan a kis csavargó :wink: :

Most hívtam Pandit, nem szül ( :? ) csak egy kicsit lelépett a világtól, ma délután már netközelben lesz.
A többit majd ő megírja.

PANDI: Itt is: azért kevesen fogadtak volna néhány hete arra, hogy még a végén túlhordod ezt a maffiózó csibész kiscsajt! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Pandi:Azt hittük már szülni vagy!Gondolom nem bántad volna... :D Majdcsak túlleszünk rajta!!De tényleg milyen fura hogy eddig azon izgultunk már csak 1-2 hetet bírjon ki odabent, úgy látszik már olyan jól érzi bent magát, hogy ki sem akar jönni..Pedig lassan muszáj lesz neki! :D

szemokzsu

Vikci!

Köszi!
Pénteken majd felhívom őket és megsürgetem mégegyszer az egészet, vagy megijesztem őket, hogy ha kell akkor addig ülök ott a szervízben amíg el nem indul a szülés és akkor nekik kell bevinniük. Csak azt nem tudom, h. egy lökhárító csere meg egy kis kalapálás miért 2 hét. A bosszantó meg az, h. tényleg azt mondták az elején, h. 3 nap alatt kész.

Pandi!
Igazad van, nekem is kedvem lenne most lelépni a világból...

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Nagy Vera,

Teljesen igazad van, én is ezt tenném. Ne aggódj, kész lesz időre

Pandi,

Gratulálok a 38 héthez, nem semmi, tényleg nem gondoltuk volna, hogy eddig 2 in 1 maradtok : )

Andi

Kép
danidaniel

Sziasztok!

Vera,

teljesen jól gondoltad ki a tervet. :-) Tényleg mondd meg nekik a magadét.

Zsu,

anyumat holnap viszik át rehabra. Remélem mostmár minden okszi lesz. Egyre jobban van szerencsére. Bár vannak még mellébeszélései. De kb 2 hónap és remélem minden rendben lesz.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Zsu,

köszike az érdeklődést. Mostanában nem keményedek annyit, mint korábban. Éjjel alig alszom. Reggel szoktam tovább aludni. A kezem fáj, zsibbad. Főleg éjjel. A baba jól mozog. A múltkor is majd szét rúgta az oldalamat, mert ugye úgy fordulnak be a babák, hogy oldalt fekszenek, Ezt a dokim mutatta egy maketten, hogy most hogyan fekszik a baba. Most a bal oldalamról átvándorolt a jobb oldalamra. Feje lefelé és balra van fordulva. Így kinyomja a kis popsiját meg lábát. Szépen kukacoskodik a bőröm alatt. A múltkor olyan volt, hogy a gyomor alatt ahol amúgy is feszes a bőr ha nem vagy terhes ott csinálta ezeket.

na ez jó hosszú lett.

És te hogy vagy? Fájások, keményedések? Mikor mést legközelebb CTG-re? Mikor lesz az utolsó UH?

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Panda én megértem h befordulsz vagy ilyesmi de te is értsd meg h nem szép itt ijesztgetni minket.Már azt hittem én is h szülni mentél.Ne haragudjatok de az h ti sorban megszültök nekem azt jelenti h ha lassan is de én is közeledem a babámhoz.Erre most kierül h még egyben vagytok hát...... :? :lol:
Vendég

Sziasztok!

Itt az elveszett bárány :oops:
Köszi az aggódást, de most csendben le kellett lépnem... ha szülnék azonnal írok ide, meg küldök smst Patinak, nyugi nem hagylak titeket csak így itt :wink: Lassan elindul itt is a babybumm :wink:

Pati,
Kép
Vendég

Te drága :D
ne ijesztegess még egyszer, nem akarok beelőzni :oops: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!
Hazajöttünk. :lol: Csak futólag olvastam vissza... De! Nem nagyon értem miért kell félinfókból rögtön rémtörténeteket gyártani (a sajá sztori más kategória)... ;) Szóval: a MI szülésünk igazán JÓ volt!!! Nem 2 óra alatt történt, bár igaz, hogy a kórházban kb. ennyi időt töltöttünk. ;) Ennek is oka van, majd le is fogom írni, ahogy az egész története is... Remekül vagyunk!!! És még egyszer: hatalmas élmény volt, és minden úgy ment, ahogy mennie kellett!!! A SOTE-n szülőknek külön le fogom írni az ottani tapasztalataimat is. ;) Majd ha kicsit kifújtam magam, jelentkezek.

meri

Meri,
Üdv újra itthon!! Képet várunk :wink:

Pati,
Értettem :wink:
Vendég

Sziasztok!

Meri!

Jó, hogy otthon vagytok már, és az is, hogy egy jó élmény volt Nektek a szülés! :D Minden jót, és jó egészséget kívánunk!

Pandácska!

Már én is azt hittem.... :wink:

Ma voltam dokinál, még minden teljesen zárt a sok keményedés ellenére szerencsére. Eddig ugye nem kaptam Mg-t, ma írt fel, hogy ezért a 37. hét előtt ne legyen baj! Ja, és jövő héten már kell mennem NST-re :shock: azt hitem azt csak 1 héttel később kell! :( És egy jó hír, hogy csak 1 hétre megy olaszo-ba, így mire kelleni fog, már tuti itthon lesz, így mégiscsak nála fog születni az Eszti! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Meri!

Fújdd ki magad, rendezkedj be otthon a babóval és gyere, már alig várunk. :D

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!

Meri,

örülök, hogy hazajötettek. Majd csak akkor gyere ha már tényleg van energiád. Okés? Sok tejcsit addig is!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Meri:Örülök hogy hazajöttetek, és mégegyszer GRATULÁLOK NEKTEK!!Várjuk a képeket, és a beszámolót ha lesz egy kis időd!!

Vikci:Az már jó ha anyud jobban van, reméljük minden oké lesz mire megszületik az unokája, és ő is tud majd veletek együtt örülni neki!!!

szemokzsu

Vikci:Én holnap megyek ctg-re,(ha addig nem lesz semmi)uh mult héten volt, szerintem most nem lesz, sőt.., a dokim is azt mondta hogy lehet hogy ő nem lesz, szóval most megvagyok lőve, mert akkor csak ctg-re megyek, és nem fogom még azt sem tudni, hogy milyen a méhszáj stb...Már csak abban reménykedek, hogy mielőbb megszületik Martinka, és nem kell többet mennem.Egyébként elég sokat keményedek, viszont sokat mozog Martin, és már éjszaka is elég jól aludtam, egyszer mentem ki wc-re is.Fájások???Nem is tudom, néha úgy érzem hogy azok, de mindig elmúlik sajnos, pedig már annyira mennék.Te hogy vagy ezzel?Neked mikor lesz uh?

szemokzsu

Sziasztok!
Mi ma megyünk ctg-re, holnap uh-ra, hétvégén meg remélem már szülni!

Viki,
Lehet a sok keményedés miatt kell elöbb menned nst-re.
Vendég

Pandika: hova siettek?? :wink: :lol: hétvége??? MELYIK? :wink:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Pandi!
Örülök, hogy előkerültél, de azért jobb lett volna, ha Dóra babával karöltve :-) :-) de ha még maradni akar, akkor biztos így jó neki!
Én is szeretnék egy kicsit előbb szülni, mint a kiírt időpont, kb. úgy a 38.-39. héten, de majd úgyis Lilike fogja eldönteni a számára legalkalmasabb időpontot :-)

Boeske!
Hát én is úgy vagyok a vizsgákkal, hogy a hátam közepére sem kívánom őket, még egy szigorlatom van hátra, de sokszor gondolkodom rajta, hogy ne halasszam-e el, de akkor meg tavasszal kéne mennem, bébivel meg mégsem akarok vizsgázni.:-( Végül is a 38. hétben leszek, amikorra beírtam magam, ki tudja, lehet, hogy már nem tudok elmenni... :wink: :D
A tegnapi vizsga nem volt vészes, remélem ezt az utolsót is túlélem valahogy. Mondjuk sok jóval nem biztatják az embert, az első napon 4-ből 3 embert vágtak ki... bízom benne, hogy talán velem annyira nem fognak kekeckedni, bár az emberi oldal nem nagyon szokott megmutatkozni egy vizsgán, ott csak oktató van, meg diák... :? szóval ki tudja.
Mindenesetre remélem, hogy nem ott kezdek el szülni!!! :D :D :D
Nem ez a vágyálmom.... :)

A januári topikban csak úgy potyognak a kisbabák, olyan édesek! És valakinek még a férje is bejelentkezik, teszi fel a képeket, szerintem a párom azt sem tudná, hogy hogyan lépjen be ide a topikba, hiába mondanám meg neki a jelszót, stb. :-)
Szeret internetezni, de "bonyolultabb" dolgokba már nem igen bocsátkozik...:-)
Úgyhogy ha én szülni megyek, akkor majd hazaérkezéskor fogok jelentkezni. :-)

Már kíváncsi vagyok, hogy itt nálunk ki lesz vajon a következő??? Eleinte Pandira szavaztam volna, de úgy látszik a lányzója tréfás kedvében van mostanában...:-)

Meri!
Örülök, hogy jól vagytok, és hogy jó élményként élted meg a szülést! Igazad van, ha már egy kicsit valaki gyorsabban szül, mint az "átlag", akkor egyből rémhírkeltés indul el...:-)
Én is úgy tervezem, hogy a kórházban csak az utolsó 1-2 órát szeretném tölteni, az előzményekkel el leszek itthon is....
Igaz ez nemcsak rajtam múlik, hanem Lilikén is, de sokat beszélgetek vele a dologról, hogy így legyen, aztán majd kiderül.

Én csütörtökön megyek megint NST-re, előtte 36. heti labor, szóval hosszú lesz a program. Remélem nem lesznek sokan, és a dokimat is el tudom csípni. Ez olyan zsákbamacska dolog, mert ha a doki éppen szülést vezet le, vagy műt vagy akármi, akkor vagy meg kell várni, vagy keresni kell egy dokit, aki aláírja az NST-s papírt. Hozzáteszem nem szeretik aláírni más betegének a papírját.... inkább azt mondják, hogy most hú de nagyon nem érnek rá :shock:

Ma vittem a lányzóm oviba először, mióta beteg volt, persze mondta az óvónéni, hogy tombol az influenza az oviban, alig van gyerek. Hát bízom benne, hogy nem fog újra lebetegedni, mert akkor megint minimum 1 hét itthon lét. és akkor aztán fuccs a tanulásnak...
De ha végzek a vizsgáimmal, onnantól kezdve nem akarom vinni oviba, meg ha meglesz a tesó utána is 1-2 hétig tuti itthon marad, pont februárban szokott jó kis hányás-hasmenés lenni az oviban, nem hiányozna, ha hazahozna belőle valamit...
Mondjuk sokat nem veszít vele, ha nem megy oviba, itthon több mindent tanul, mint ott... :? Ott szinte csak "megőrzik" a gyerekeket, néha egy-egy verset, dalt tanítanak nekik, aztán a muszájon kívül nincs plusz okítás... elég szomorú :-(

Most megyek, szokásos elfoglaltságomat űzöm, tanulok:-(

További szép napot!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?