Sziasztok!
Pandi!
Örülök, hogy előkerültél, de azért jobb lett volna, ha Dóra babával karöltve
de ha még maradni akar, akkor biztos így jó neki!
Én is szeretnék egy kicsit előbb szülni, mint a kiírt időpont, kb. úgy a 38.-39. héten, de majd úgyis Lilike fogja eldönteni a számára legalkalmasabb időpontot
Boeske!
Hát én is úgy vagyok a vizsgákkal, hogy a hátam közepére sem kívánom őket, még egy szigorlatom van hátra, de sokszor gondolkodom rajta, hogy ne halasszam-e el, de akkor meg tavasszal kéne mennem, bébivel meg mégsem akarok vizsgázni.
Végül is a 38. hétben leszek, amikorra beírtam magam, ki tudja, lehet, hogy már nem tudok elmenni...
A tegnapi vizsga nem volt vészes, remélem ezt az utolsót is túlélem valahogy. Mondjuk sok jóval nem biztatják az embert, az első napon 4-ből 3 embert vágtak ki... bízom benne, hogy talán velem annyira nem fognak kekeckedni, bár az emberi oldal nem nagyon szokott megmutatkozni egy vizsgán, ott csak oktató van, meg diák...
szóval ki tudja.
Mindenesetre remélem, hogy nem ott kezdek el szülni!!!
Nem ez a vágyálmom....
A januári topikban csak úgy potyognak a kisbabák, olyan édesek! És valakinek még a férje is bejelentkezik, teszi fel a képeket, szerintem a párom azt sem tudná, hogy hogyan lépjen be ide a topikba, hiába mondanám meg neki a jelszót, stb.
Szeret internetezni, de "bonyolultabb" dolgokba már nem igen bocsátkozik...
Úgyhogy ha én szülni megyek, akkor majd hazaérkezéskor fogok jelentkezni.
Már kíváncsi vagyok, hogy itt nálunk ki lesz vajon a következő??? Eleinte Pandira szavaztam volna, de úgy látszik a lányzója tréfás kedvében van mostanában...
Meri!
Örülök, hogy jól vagytok, és hogy jó élményként élted meg a szülést! Igazad van, ha már egy kicsit valaki gyorsabban szül, mint az "átlag", akkor egyből rémhírkeltés indul el...
Én is úgy tervezem, hogy a kórházban csak az utolsó 1-2 órát szeretném tölteni, az előzményekkel el leszek itthon is....
Igaz ez nemcsak rajtam múlik, hanem Lilikén is, de sokat beszélgetek vele a dologról, hogy így legyen, aztán majd kiderül.
Én csütörtökön megyek megint NST-re, előtte 36. heti labor, szóval hosszú lesz a program. Remélem nem lesznek sokan, és a dokimat is el tudom csípni. Ez olyan zsákbamacska dolog, mert ha a doki éppen szülést vezet le, vagy műt vagy akármi, akkor vagy meg kell várni, vagy keresni kell egy dokit, aki aláírja az NST-s papírt. Hozzáteszem nem szeretik aláírni más betegének a papírját.... inkább azt mondják, hogy most hú de nagyon nem érnek rá
Ma vittem a lányzóm oviba először, mióta beteg volt, persze mondta az óvónéni, hogy tombol az influenza az oviban, alig van gyerek. Hát bízom benne, hogy nem fog újra lebetegedni, mert akkor megint minimum 1 hét itthon lét. és akkor aztán fuccs a tanulásnak...
De ha végzek a vizsgáimmal, onnantól kezdve nem akarom vinni oviba, meg ha meglesz a tesó utána is 1-2 hétig tuti itthon marad, pont februárban szokott jó kis hányás-hasmenés lenni az oviban, nem hiányozna, ha hazahozna belőle valamit...
Mondjuk sokat nem veszít vele, ha nem megy oviba, itthon több mindent tanul, mint ott...
Ott szinte csak "megőrzik" a gyerekeket, néha egy-egy verset, dalt tanítanak nekik, aztán a muszájon kívül nincs plusz okítás... elég szomorú
Most megyek, szokásos elfoglaltságomat űzöm, tanulok:-(
További szép napot!
Kata